porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

27. ruj 2012.

Izdrkao sam se po maminim sisama

Moji roditelji su uvijek bili pomalo otkvačeni. Otac je mlađi od majke gotovo deset godina. On je bio taj koji je počeo šarati, tj. varati majku. Kada je ona to doznala nije joj trebalo mnogo pa da i ona počne šarati-varati, i to na veliko. Nisu se rastali već su odlučili živjeti tako da svatko od njih ima svoju slobodu. Otac je uz rad završio fakultet, magistrirao je a potom i doktorirao. Pronašao je dobar posao u jednom stranom predstavništvu i od tada je često putovao. To mu palo, kako se ono kaže, kao kec na desetku. Mami i meni je uredno slao novac. Dolazio bi kući, ostajao nekoliko dana a potom opet odlazio na put. Nije ga uopće bilo briga što se mama "kefa" s drugim muškarcima a ni mamu nije previše brinulo to što stari mijenja ljubavnice.

Za razliku od oca ja baš i nisam ludovao za školom. Nije da nisam dovoljno inteligentan i da nisam mogao završiti fakultet ali jednostavno sam bio, i jesam, lijenčina po pitanju učenja. Volio sam i volim društvo, izlaske i dobre provode. Radio sam sve i svašta preko student servisa, potom sam pronalazio neke honorarne poslove zahvaljujući ocu. Često me nije bilo kod kuće. Jedno vrijeme čak sam stanovao sa svojom, sada već bivšom, djevojkom kod nje. Ona je imala naslijeđen stan i bilo nam je super dok je trajalo. Kako me je doma bilo vrlo malo, mama je malo po malo u kuću dovodila svoje ljubavnike ali i razna društva, usudim se reći, sumnjivog morala, mada je to možda preteška riječ. Uglavnom meni nisu smetali. Ja sam svoje carstvo sebi izgradio u potkrovlju kuće. Imao sam čak i poseban ulaz, tj. do potkrovlja su vodile stepenice s vanjske strane. Naravno da sam do potkrovlja mogao doći i kroz kuću ali nastojao sam uglavnom ulaziti preko tih vanjskih stepenica, pogotovo kada bi znao ili uočio da mama ima posjetu. Meni njezini ljubavnici nisu uopće smetali niti sam se trudio razmišljati o njima.

Otac je u međuvremenu kupio gradilište na moru i počeo je tamo graditi kuću. Sada je kod kuće obitavao još manje, pogotovo u ljetnim mjesecima. Inače moja mama je vrlo atraktivna starka, to moram priznati. Ne znam točno kada ali u jednom trenutku shvatio sam da se palim na njezine velike sise. Možda zato što je ona, iako u lijepim godinicama, te svoje sise sve više otkrivala. Bojala je kosu u plavo, nosila kratke suknje i dekoltirane haljine ili pak malo previše razdrljene košulje. Jedne večeri zaboravio sam ključ pa nisam mogao ući u potkrovlje s vanjske strane. Morao sam proći kroz kuću. Bilo je prilično kasno i bio sam lagano podgrijan alkoholom ali posve ok i svjestan svega. Mama je imala u posjeti neko veselo društvo. Čuo se, kada sam prišao vratima, veseli smijeh i glasna galama. Nastojao sam proći hodnikom do stepenica na način da me ne primjete ali mama me uočila i pozvala u sobu. Nisam imao izbora. U dnevnom boravku bile su četiri žene, inače mamine frendice koje sam znao iz viđenja, i dvojica meni nepoznatih muškaraca. Pozdravio sam se s prisutnima i prihvatio ponuđeno piće.






Oni su se odlično zabavljali a ja sam samo čekao priliku da zbrišem. No u jednom trenutku mama i jedna od žena iz društva popele su se na veliki masivni stol i zaplesale. Malo su zadigle suknje i otkrile noge više nego je to normalno. Ostali su ih bodrilii pljeskali... Odjednom su mami sise gotovo ispale iz haljine. Nazirali su joj se rubovi smeđih bradavica. Žena s kojom je plesala ukazala joj je na to ali mamu to nije previše diralo. Pače, još se više isprsila i stala vrtjeti ramenima tako da su joj se sise zazibale i opasno prijetile da skroz izlete iz haljine. Gledao sam kao hipnotiziran u njene sise i shvatio da mi se kurac diže. Nije trebalo dugo čekati i bradavice su posve ispale iz pomalo tijesne haljine. Bile su krasne i nabrekle, a još više me napalilo kada je ta njezina prijateljica jednu bradavicu uzela u usta. To je izazvalo erupciju oduševljenja kod ostalih. Svi su smijali i svima je to bilo zabavno.

Mama je sišla sa stola i onako zadihana natočila čašu vina. Uopće se nije trudila prekriti razgolićene grudi. Kao da se htjela svima pohvaliti i pokazati kako još uvijek ima lijepe i velike sise koje nisu omlohavile. Ja sam onako instiktivno stavljao ruku preko hlača, kao da sam se bojao da će netko vidjeti moj nabrekli kurac. Jednostavno nisam mogao a da ne bacam pogled na sise moje mame. Više mi se nije išlo u potkrovlje i htio sam što više i što dulje guštati u njezinim nabreklim bradavicama. Sada se već vidjelo da je mama poprilično pijana. Ipak je malo podigla rubove haljine i dijelom spremila sise ali one su stalno neposlušno izvirivale. Društvo se u jednom trenutku odlučilo na odlazak. Mama ih je ispratila opasno teturajući. U jednom trenutku morao sam je pridržati da ne padne. Kad su napokon svi otišli doteturala je to trosjeda na kojem sam sjedio. Izula je cipele i natočila nam po još jedno piće, usput prolijevajući po stolu. Pokušala je suvislo razgovarati ali joj nije baš uspijevalo. Sada joj se gornji gumb haljine otkopčao i bradavice su opet izvirile ali ona za to nije marila, ili čak uopće to nije primjećivala.

Legla je na leđa naslonivši glavu na jastučić. Ležala je na koso i noge su joj visjele s trosjeda. Ustao sam kako bi joj napravio mjesta. Već je bila u polusnu i jednostavno nije imala snage podići noge na trosjed. Primio sam joj noge i podigao ih. Haljina joj se zadigla otkrivajući joj bedra, a kada se malo promeškoljila nazirale su se i gaćice. Rekao sam glasno kako ću je pokriti dekom. Nešto je promrljala o tome kako se mora istuširati ali uskoro je zaspala. Najprije sam uzeo deku želeći je pokriti ali nisam mogao odvojiti pogled s njezinih nogu i sisa. Kurac mi je i dalje bio tvrd. A onda sam odlučio otkopčati joj i preostala tri gumba na haljini. Grešne misli prolazile su mi glavom. Otkopčavši gumbe haljine lagano sam razmaknuo krajeve i sada su njezine prekrasne sise bile posve otkrivene. Čekao sam možda minutu ili dvije bojeći se da se naglo ne probudi a srce mi je tuklo kao ludo. Ništa, spavala je tvrdim snom. Ruke sam joj stavio na sise i pod prstima osjetio nabrekle bradavice... Kurac mi se propinjao nenormalno, kao da će eksplodirati.

Jedno vrijeme gušatao sam milijući joj sise a onda više nisam mogao izdržati. Otkopčao sam hlače i izvadio kurac. Prišao sam bliže sagnuvši se toliko da je moj kurac mogao dodirivati njezine sise. Glavićem sam joj trljao bradavice. Drkao sam ga usput svako malo glavićem dotičući sise. Kurac mi je naprosto eksplodirao. Sperma je špricala po maminim sisama u velikim količinama. Nije me u tom trenutku bilo briga što je dio sperme završio na njezinoj haljini ali i na stranici trosjeda. Glasno sam disao hvatajući zrak kao riba na suhom... Gledao sam to obilje sperme na njezinim sisama i odlučio kurcem još malo razmazati spermu. Sada mi više uopće nije bilo važno hoće li se probuditi. No to se nije dogodilo. Kada sam se napokon pribrao shvatio sam da moram obrisati tragove moje perverzije. Otišao sam u kupaonicu i toplom vodom namočio spužvu te uzeo ručnik. Nježno sam brisao spermu s maminih sisa pazeći da je ne probudim. Obrisao sam je ručnikom i zakopčao gumbe na haljini. Nastojao sam obrisati ostatke sperme i s haljine i trosjeda. Tada sam uzeo deku i pokrio mamu. Uspeo sam se stepenicama u potkrovlje. Legavši u krevet još sam bio uzbuđen i pod dojmom onoga što se malo prije odigralo dolje u sobi.

Ujutro kada sam se probudio sjećanje na proteklu noć ponovo je izazvalo dizanje moga kurca. Izdrkao sam ga i otišao na tuširanje. Prolazili su dani, tjedni... Mama i ja sretali smo se gotovo samo u prolazu a njezine sise i dalje su me palile. Jednog dana došavši kući s posla mama me pozvala da joj se pridružim na ručku. Prihvatio sam. Nakon dobrog ručka ispijali smo vino i pričali. Onda me mama šokirala... Najprije me pitala zamjeram li joj na tome što se one večeri tako napila? Naravno , rekao sam kako joj nemam što zamjeriti, i da toga uopće nisam bio svjestan pogledom sam prošarao njezine sise. Brzo sam spustio pogled nastojeći da ona ne primjeti kako sam se zacrvenio. Kada sam podigao pogled gledala me ravno u oči smješkajući se. Tada je rekla kako zna što se te noći dogodilo. Naravno, ne sve ali otprilike naslućuje što se dogodilo. Ja sam želio u zemlju propasti i jednostavno nisam bio u stanju izustiti ni riječ. Ispričala mi je kako je ujutro uočila tragove sasušene sperme na sisama ali i na haljini. Osim toga dio sperme završio je i na njezinom vratu a ja to nisam uočio. Šutio sam nijemo gledajući u pod. Pomilovala me je po kosi rekavši kako na kraju krajeva to nije ništa strašno i kako me razumije. Jedva sam uspio promucati kako mi je žao a ona je opet odgovorila kako mi nema zbog čega biti žao. Ispričao sam se i posramljen do bola krenuo uz stepenice.

Dok sam se penjao stepenicama dozvala me imenom. Zastao sam ne okrečući se... Rekla je ako ću navečer biti kod kuće kako bi gore, u mojoj sobi, mogli popiti koju čašu vina i pogledati neki film na DVD-iu. Sekundu ili dvije stajao sam bez riječi ne znajući što, kuda i kamo... Napokon sam se okrenuo prema njoj rekavši kako neću imati ništa protiv. U sobi sam se dugo bavio mišlju je li to pametno i što učiniti? No pomisao na njezine bujne sise u meni su poticale novo uzbuđenje i novi val grešnih misli. Na kraju sam odlučio... Ostati ću kod kuće.




- Volio bi ovdje pročitati vaše komentare i razmišljanja a ako vas zanima kako izgleda moja mama posjetite blog radodayka i tamo pronađite fotografije ispod kojih piše VERONIKA.


(ako vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link na FACEBOOK)
 

22. ruj 2012.

Kada te mama dočeka u sexi rublju

Udobno zavaljen u fotelju nastojao sam se koncentrirati na neki film koji je već počeo na tv-u kada mi je zazvonio mobitel. Bila je to mama. Osjetiosam odmah po glasu da nije baš trijezna. Bila je u lošem stanju i tražila je nekoga za razgovor. Pitao sam je u čemu je problem? Protekla tri dana provela je sa svojim, relativno, novim ljubavnikom u Beču pa mi nije bilo jasno što ju je to natjeralo u loše raspoloženje. Ispričala mi je uktratko, zapličući jezikom, kako se gadno posvađala sa Martinom. Martin je bio taj njezin ljubavnik. Pitao sam za razlog. Dugo je šutjela i već sam pomislio kako se veza prekinula kada se napokon oglasila. Ispričala mi je kako je upoznala nekog mladog Dalmatinca koji je tražio stan u Zagrebu. Upoznali su se u jednom kafiću u Tkalčićevoj i nakon nekoliko pića ponudila mu je da nekoliko noći prespava kod nje u stanu dok se ne snađe. Naravno da Martin o tome pojma nije imao. Podgrijana alkoholom i nanjušivši mlado meso narajcala se i jednostavno je odlučila tog Dalmoša pozvazti k sebi znajući dobro kamo to vodi i kako će to završiti.

 Dalmoš je kod nje, ili bolje rečeno u njezinom krevetu, proveo nekoliko noći a ona se toliko zapalila da je na njegov nagovor uradila  nešto što vjerojatno nikada ne bi. Dalmoš je imao nekoliko tetovaža na rukama i na ramenu pa mu je ona ispričala kako bi i ona voljela sebi na tijelu nešto istetovirati. Narednog dana našla se s njim u Tkalči i nakon nekoliko ispijenih votki nagovorio ju je da odu u salon za tetovaže. Na leđima, točnije rečeno odmah iznad guze, dala je istetovirati neki znak za koji ni sama nije znala što predstavlja. Dalmoš je to predložio i ona je prihvatila. Njoj se tetovaža svidjela ali Martinu nije. U stvari Martin je tu tetovažu uočio tek u Beču. Pitao ju je zar je pod stare dane poludjela... Tu je nastao prijepor i riječkanje koje se pretvorilo u svađu. Da stvar bude gora izašla je iz hotelske sobe ne ponijevši mobitel. U međuvremenu joj je mladi Dalmoš poslao poruku vrućeg sadržaja a usput je spomenuo i tetovažu. Poruku je umjesto mame pročitao Martin i naravno da je popizdio.

Mama mi je, i dalje petljajući jezikom, rekla kako joj je stalo do Martina ali joj se i Dalmoš sviđa. Osim toga svidjela joj se i tetovaža. Nisam bio dovoljno pametan kako bih joj nešto pametno savjetovao a nisam bio siguran da bi joj u ovakvom stanju, u kakvom je bila, moji savjeti išta značili. Rekao sam joj neka se naspava pa ćemo sutra razgovarati, no nije ništa vrijedilo. Tražila je od mene da odmah dođem do nje i da ponesem fotografski aparat jer želi da joj fotografiram tetovažu na dnu leđa. Naime, ona je želi pokazati svojim prijateljicama a negdje u kafiću nije moguće da zadiže majicu ili košulju pa će im tako preko fotke pokazati tetovažu. Malo sam bio iznenađen i odgovorio sam joj kako ćemo to sutra riješiti no ona je bila uporna. Nastavila je pričati kako je u Beču kupila gaćice, haltere, spavaćice, košulje, kao i nešto haljina pa mi i to želi pokazati. Ponovo sam joj rekao da sam umoran i da ću sutra navratiti ali gotovo da je počela plakati jer trebao joj je netko baš sada da bude s njom, da porazgovara s njom i da je utješi.

Što mi je preostalo, uzeo sam ključeve od auta, foto aparat i krenuo. Kroz desetak minuta parkirao sam ispred njezinog stana. Morao sam pozvoniti nekoliko puta prije nego je otvorila. Kada je otvorila vrata ostao sam frapiran. Dočekala me odjevena u gaćice, grudnjak, haltere i čarape. Na nogama je imala crvene cipele s visokom petom. Ispričavala se što nije odmah otvorila jer je bila na wc-u i piškila. Pitao sam je zašto se nije odjenula na što je odgovorila pitanjem, kako bi je onda fotografirao, tj. kako bi fotografirao tetovažu iznad njezine guze. Osim toga na slikama gdje se vidi tetovaža želi izgledati sexi. Išla je ispred mene prema kuhinji njišući bokovima i pomalo teturajući što je vjerojatno bila posljedica ispijenog alkohola. Jasno sam mogao vidjeti spomenutu tetovažu. Rekoh joj kako tetovaža nije loša. Čim smo ušli u kuhinju natočila mi je čašu nekakve domaće rakije. Inzistirala je da popijem. Gledao sam je onako polugolu prekriženih nogu i htio, ne htio, kroz glavu su mi prolazile grešne misli. Raspoloženje joj se popravilo i kao da je čitala moje misli. Oči su joj iskrile a na rubovima usana joj je titrao kurvinski smiješak.


U jednom trenutku osjetio sam kako mi se kurac diže. Njoj je očito trebao netko pred kim se mogla pokazati u ovakvom svjetlu i to ju je činilo sretnom. Napokon sam je pitao želi li ona da joj ja fotografiram tu tetovažu ili ne? Željela je, naravno. Odmah je počela zauzimati razne poze spremno mi pozirajući ali većina tih poza nije imala veze sa ciljem da se fotografira samo tetovaža. Poze koje je zauzimala više su išle k tome da me zavede nego da joj primarni cilj bude samo fotografiranje. Morao sam je fotografirati na podu, na krevetu, na stepenicama... U stojećem, čučečem, ležećem i sjedećem položaju. Potom je iz ormara izvadila donje rublje koje je kupila u Beču pa se predamnom odlučila presvući. Sada me je već dobrano napalila. Rajcala me je odjevena u čarape i haltere i kurac mi je definitvno otvrdnuo poput kamena. U jednom trenutku rekla je kako moramo napraviti malu pauzu i popiti nešto. Prošavši pored mene rukom mi je dotaknula nabrekli kurac preko hlača. Bilo je to dovoljno i više nisam mogao kontrolirati... Jednostavno sam svršio u gaće.


Iskusna kakva je bila shvatila je što se dogodilo. Natočivši piće u čaše jednostavno me nježno uhvatila za kurac i sa smiješkom na licu pitala me jesam li svršio? Totalno zbunjen nisam znao što bi joj odgovorio. Iako sam maloprije svršio i dalje sam bio narajcan. Pomislih kako je najbolje da odem kući. No prije nego sam bilo što učinio ona mi je raskopčala hlače i gurnula ruku primajući me za vlažan kurac. Nježno ga je rukom mazila a kada je ponovo otvrdnuo lagano ga je stala drkati. Lagano me gurnula prema stolcu i sjeo sam. Nisam imao snage ali niti želje da joj se oduprem. Okrenula se guzom prema meni i sjela mi u krilo. Raširila je noge lagano se trzajući unazad i sad je moj kurac bio točno ispod njezine pičke. Čak sam i preko gaćica, koje nije skinula, osjećao toplinu njezine pičke ili mi se to samo činilo. Lagano je vrtjela guzom naprijed, nazad, lijevo, desno...Uzela je čaše sa stola ne prestajući se vrtjeti... Jednu čašu dala je meni. Kucnuli smo se i ispili. Odloživši čaše nazad na stol nastavila je svoju "prljavu" igru. Trljala se preko gaćica o moj nabrekli kurac i sve glasnije uzdisala. Uhvatio sam je za sise a onda joj zadignuo grudnjak uhvativši je za nabrekle bradavice. Stenjala je požudno, glasno i strasno... U jednom trenutku glasno je vrisnula i znao sam da svršava. Moj kurac ponovo je rigao spermu. Okrenula je glavu unazad nudeći mi svoje putene usne. Gurnuo sam joj jezik duboko u usta i ljubili smo se dugo i strasno.

Ustala je a između njeznih nogu s gaćica po njezinim bedrima cijedila se moja sperma. Držeći me za ruku pozvala me je da se zajedno odemo istuširati. Jednostavno je uspostavila punu kontrolu nadamnom i nisam imao snage odbiti je. Dok smo išli prema kupaonici rekla je kao ću ovu noć provesti kod nje i neka ne brinem jer ona će me ujutro rano probuditi kako bi na vrijeme stigao na posao. Što mi je preostalo nego prihvatiti stvari kakve jesu. Predaleko smo otišli da bi sada bilo što promijenio.




(ako vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link na FACEBOOK)

4. ruj 2012.

Moja sexi mama i redaljka na njoj

Jebiga, mlad sam se oženio i od samog početka taj brak nije funkcionirao. Nakon godinu i pol dana došlo je do rastave. Bio sam prilično deprimiran i razjeban tih dana nakon rastave. Često sam se telefonom čuo s mamom i ti razgovori su me donekle umirivali. Moja, sad već bivša, žena se iselila iz mog stana i sada sam bio sam i u praznom stanu nisam se osjećao ni malo ugodno. Mama je to shvatila i pozvala me da dođem na neko vrijeme živjeti kod nje. Trebalo mi je neko društvo, malo utjehe i razumijevanja pa me nije trebala dugo nagovarati. Inače mama je živjela sama. Od kada se razišla s mojim ocem nikada se nije udavala. Kažem namjerno razišla jer, nikada se nisu ni vjenčali. Živjeli su zajedno a nakon mog rođenja mom ocu nije nikako odgovaralo da ima obitelj i obveze koje to podrazumijeva. U stvari mama i on bili su slični jer oboje su željeli puno slobode a brak i obitelj im nisu nikako odgovarali. Tako sam ja manje više odrastao s bakom i djedom. Oca sam viđao vrlo rijetko dok sam majku viđao često jer ona je nakon razilaska s ocem uspjela dobiti stan od poduzeća gdje je radila i to u novosagrađenom naselju koje je bilo vrlo blizu kuće gdje su živjeli baka i djed. Čuo sam zajedljive susjede koji su pričali se da je mama stan dobila tako što je znala kome treba dati pičke.

Mama je inače, usudim se to reći, rasna žena. Dok smo bili klinci, tek izašli iz puberteta, i kada bi ona prošla ulicom, posječujući baku i djeda, moji prijatelji pohotno su očima gutali njezine sise, guzcu i prekrasne noge. Zastala bi i onako kurvinski svima se nasmiješila, malo popričala s dečkima i onda kada bi nam okrenula leđa odlazeći ulicom namjerno je vrtjela dupetom tako da je mojim prijateljima mrak padao na oči. Tko zna koliko stotina i stotina puta su drkali kao sumanuti nakon tog prizora. I ja sam sam sebe mnogo puta ulovio kako joj zurim pod suknju dok bi ona sjedila na stolici i onako nehajno prebacivala nogu preko noge otkrivajući bedra, ponekad i gaćice a posebno me palilo kada bi vidio da nosi čarape i haltere. Najviše me palilo kada bi uočio da ispod košulje ne nosi grudnjak pa su bradavice stršale kao dvije velike zrele trešnje.

Kako sam odrastao i sazrijevao sve sam se više navikavao na to da imam sexi mamu. On je voljela i znala izgledati jebozovno. Mnogo je izlazila i mijenjala ljubavnike. Navikao sam se i na to da se u stanu u mom prisustvu šeće u prozirnoj spavaćici a naši zajednički odlasci na more podrazumijevali su da se kupa i sunča u toplesu. Završio sam fakultet našao dobar posao te si kupio stančić. Kako sam krenuo na faks sve sam manje viđao mamu a kada sam se preselio u stan vrlo rijetko osim što smo se često čuli telefonom. Ponekad bi subotom otišli na kavu ili bi nedjeljom k njoj svratio na ručak.



I tako sam evo sada nakon dugo vremena trebao maminu utjehu. Spremio sam u torbu stvari i došao k njoj u stan. Prolazili su dani i dobro mi je bilo. Ponekad bi me zamolila da odem negdje s prijateljima a ja sam znao, bez da mi išta više kaže, kako joj u posjet dolazi neki muškarac. Nije mi to smetalo. Bila je slobodna žena i meni je to bilo normalno. Jednog dana me iznenadila rekavši mi da pođem s njom na more. Znao sam da ona svako ljeto odlazi u nudistički kamp pa me je to još više iznenadilo. Naime pouzdano sam znao da odlazi u nudistički kamp jer tamo ima sexa u izobilju. Ja osobno nisam bio baš pristalica nudizma ali pomalo me zainteresirala. Sjetio sam se kako sam mali milijun puta zamišljao mamu kako se jebe i kako mi se na te misli kurac dizao. Sada su mi se opet rasplamsala stara maštanja. Rekao sam joj kako ću poći s njom ali neću provoditi vrijeme s njezinim nudističkim društvom već ću malo uživati na usamljenim mjestima prepuštajući se razmišljanjima, fotografiranju i čitanju knjiga. Bilo joj je drago što sam pristao poći.


Kada smo sjeli u auto i krenuli mama je bilo izuzetno dobro raspoložena mada je jutro bilo tmurno i kišovito, čak za to doba godine prohladno. Već u autu mama je stalno govorila kako se pretoplo obukla i kako joj je vruće. Dizala je majicu otkrivajući svoje bujne sise u grudnjaku koji samo što nije prsnuo. Zamolio sam joj da to ne čini jer mi skreće pažnju dok vozim. Nju je to zabavljalo pa je uskoro izvadila jednu a potom i drugu sisu iz grudnjaka veselo se smijući. Rekao već da sam je viđao u toplesu ali sada sam vidjevši njezine, još uvijek lijepe sise, osjetio kako mi se kurac diže.

Stigli smo u kamp i parkirali se ispred mobilne kućice koju je svake godine unajmljivala. Kako je dan bio kišovit i prohladan u kampu nisam vidio previše golaća. Smjestili smo se i raspakirali stvari. U međuvremenu oblaci su se počeli razilaziti i sunce je bivalo sve jače. Mama se skinula i samo u gaćicama spremala stvari u ormare. Kriomice sam stalno bacao pogled na njezino dupe i prekrasne sise. Uskoro je skinula i gaćice. Ogrnula se ručnikom i rekla kako ide do kafića u kampu pozdraviti prijatelje. Pola sata kasnije i ja sam izašao malo razgledati kamp. Uskoro sam stigao blizu kafića. To je bio kafić na otvorenom. Veliki šank natkriven bambusom te velika terasa sa suncobranima također od bambusa. Mama mi je bila leđima okrenuta i sada posve gola. S jedne i druge strane pored nje bila su dva muškarca. Nisu se libili svako malo mamu primati za dupe a ona na to uopće nije obazirala. Prošao sam dalje nastojeći da me ne vide.

Tijekom ručka mama me zamolila da nikome ne govorim da sam joj sin. Ona je svojim znancima već rekla da sam joj ja prijatelj. Nije mi trebala dodatno objašnjavati ništa. Shvatio sam o čemu je riječ. Nije željela da njezine znance to što je tu sa sinom sputava i nisam imao ništa protiv toga. Otišla je do plaže a ja sam odlučio malo prošetati i fotogarfirati. Već je bilo kasno kada sam se vratio u kamp. Prolazivši pored kafića ugledao sam mamu za jednim od stolova. Sjedila je u društvo četvorice mladih muškaraca, gotovo mojih vršnjaka. Naravno svi su, uključujući mamu, bili goli. Mama me ugledala i pozvala me da priđem. Upoznala me s mladićima rekavši kako smo se i dogovorili, da sam ja njezin prijatelj. Popili smo piće pa potom otišli na večeru. Nakon večere mama je otišla do kafića gdje je bila organizirana zabava pod bakljama jer bila je smjena gostiju. Jedni su odlazili dok su drugi dolazili. Ja sam ostao u kućici. Malo sam gledao tv, čitao i zaspao a da uopće nisam čuo kada je mama stigla. U neko doba noći probudilo me glasno stenjanje. Harmonika vrata moje sobice nisu bila do kraja navučena. Provirio sam i pod slabim svjetlom ugledao mamu široko razmaknutih nogu i nekog tipa koji se žestoko zabijao u nju. Pokrio sam se po glavi i ubrzo opet zaspao.

Ujutro je mama bila izuzetno dobro raspoložena. Pripremala je doručak i pjevušila. Na sebi je imala samo pregaču, ispod pregače bila je posve gola. Mladi muškarci koje sam jučer upoznao, a zvali su se Marin, Pero, Ivor i Nenad, prolazili su pored kućice i dozvali mamu. Izašla je i kratko s njima porazgovarala te se vratila u kućicu. Rekla mi je kako se u obližnjem gradiću povodom nečega, ne sjećam se više čega, sprema cjelodnevna fešta. Biti će regata jedrilica, trke skuterima, nastupi folklornih grupa, trka magaraca, mađioničari, žongleri, bogat glazbeni program, luna park, a uz sve to gomila jela i pića. Nastavila je kako bi voljela da pođem tamo s njom i ovom četvoricom mladića. Naime oni sutra odlaze iz kampa pa se žele malo zabaviti. Mislio sam kako je to dobra prilika da se opustim i zabavim pa sam pristao poći.

Mama je obukla laganu crvenu suknju koja je bila dobrano iznad koljena, bijelu košulju ispod koje nije bilo grudnjaka pa su joj se lijepo nazirale sise. Na noge je obula cipele s visokom petom. Uistinu je izgledala jebeno dobro. Došli smo do kombija koji su mladići imali. Marin je sjeo na mjesto vozača a mama je rekla kako će sjesti iza jer se osjeća komotnije. Ja sam sjeo naprijed do Marina. Okrenuo sam se i vidio mamu između Pere i Ivora. Oni su i dalje mislili da sam ja u stvari mamin prijatelj. Zaboravio sam reći da smo prije polaska u kafiću ispili bocu vina što je mamu dodatno oraspoložilo.
Ni pet minuta nakon što smo krenuli čuo sam hihotanje otraga.

Nisam se htio naglo okrenuti, pošto su mi na pamet došle prljave misli. Gledao sam Marina dok je vozio kako često pogledava u unutarnji retrovizor. Zanimalo me to što se događa otraga. Lagano sam se okrenuo i iznenadio se; mama je sjedila između Pere i Ivora, dok su joj oni otvoreno masirali sise. Sjedila je zatvorenih očiju i dopuštala im da joj to rade. Vidio sam samo dvije njihove ruke; dakle bilo je akcije i "dolje", ali to nisam mogao vidjeti.

Kao da su zaboravili da sam i ja u autu ali uostalom nisu ni marili jer su bili uvjereni kako sam ja samo njezin mladi prijatelj.. Gledao sam Peru kako joj otkopčava bluzu i vadi njenu lijevu sisu iz razdrljene košulje. Zgrabio ju je kao da će pobjeći. Mama je sad već tiho stenjala. Shvatio sam da je ta fešta u stvari bila samo izlika da se moja mama dobro pojebe ali nisam kontao zašto je i mene pozvala da pođem s njima.


Uspalio sam se gledajući to i nesvjesno se počeo dirati po kurcu preko hlača. Kad smo ušli kombijem na parking, a to je bila jedna velika ledina pripremljena za parkiranje automobila, okrenuo sam se, a mama je opet izgledala decentno. Izašli smo i krenuli prema mjestu gdje se održavao program. Bilo je zbilja veselo. Zabavili smo se u luna parku, kušali morske specijalitete i pili mnogo domaćeg vina. Moji novopečeni znanci uopće nisu štedjeli mamu. Grlili su je, dodirivali joj sise, štipali je za guzicu... Dok smo sjedili za stolom mazili su je po nogama zavlačeći ruke između njezinih nogu. A mama, što je više pila bivala je sve raspuštenija. Bukvalno je uživala u tome što joj ti mladi pastusi poklanjaju toliko pažnje.


Rasprostrli smo dvije deke ispred kombija i čekali početak nastupa folkloraša, Pero mi je predložio da odemo po kokice. Marin i Ivor su otišli do wc-a. Kraj prodavača kokica je bio poduži red, tako da kad smo se vratili shvatili smo da su mama i Nenad u kombiju. Pogledao prema kombiju i primjetio da mamina glava (ustvari sam joj vidio samo dio) ide gore-dolje. Shvatio sam da puši Nenadov kurac. Potpuno sam izgubio interes za folkloraše.


Kad je nakon nekog vremena Nenad izašao iz kombija, a Pero ušao, postao sam očajan da bolje vidim šta se događa unutra. U međuvremenu je i Marin ušao u auto. Ja i Ivor ispijali smo vino i virili u kombi. Mamina crvena suknja joj je bila zgužvana oko pasa, košulja joj je bila na konzoli između prednjih sjedišta, a noge su joj bile raširene tako da je jedna bila naslonjena straga na vozačev sic, a druga preko zadnjeg sjedala. Ležala je na stražnjem sjedištu, a Pero joj je stajao poguren između nogu i snažno, gotovo divljački, ju jebao.

 



Dok ju je on jebao, Marin je na prednjem sjedalu natezao kurac jednom rukom, dok joj je drugom trljao bedra i guzicu, koliko je mogao dosegnuti. Nakon nekoliko sekundi koje su mi trajale kao minute, Pero je svršio u mami, uz urlike joj puneći pičku vrućom spermom. Očistio je kurac njezinom suknjom i izašao van. Otišao je prema wc-ima.


Sad je Marin prešao otraga, dok je mama još ležala u istom položaju. Stavio joj je dva prsta u pičku i izvukao podosta sperme iz nje. Stavio joj je te prste u usta a ona ih je poslušno i pohotno lizala. Nikad prije nisam vidio mamu u ovakvom svjetlu. Osjećao sam se čudno. Istovremeno sam bio i ljut i razočaran i ljubomoran i jadan! Marin je pomogao mami da se okrene kao da će je guziti. Udario ju je po guzici par puta dok se kurcem trljao preko njezine mokre pičke iz koje je još pomalo curila Perina sperma. Prislonio joj je glavić kurca na guzicu i upro. Glasno je zajaukala Pošto sam bio iza njih, vidio sam kako se mamin šupak i pička šire i sužavaju, kao da zijevaju. Marin je naslinio prste i žestoko trljao po maminom, šupku. Bila je spremna za Marinov kurac kad joj ga je stavio. Jahao ju je brzim ritmom, naginjući se povremeno naprijed kako bi joj gnječio sise. Jaja su mu lupala po njezinoj pički dok ju je guzio. Mama je na momente toliko glasno vrištala da joj je Marin morao rukom pokriti usta. Svršio joj je u dupe a zatim ga je obrisao unutarnjom stranom njene suknje. Tek tada sam pogledao prema Ivoru. Bio je napaljen do boli. Izvadio je kurac i lagano ga drkao. Marin je izašo iz kombija a Ivor je uletio brzinom munje s već spuštenim hlačama. Mama je još bila u istom položaju glasno dahčući. Ivor se namjestio iza nje i stavio joj ga u pičku. Kurac mu je klizio sve do jaja a on se zabijao u nju kao da mu je zadnje. Mama mu je nešto rekla i na trenutak je izvadio kurac dopuštajući joj da legne na leđa. Svršio je nedugo zatim vadeći ga iz njene pičke za to vrijeme, tako da ju je sperma pošpricala i po suknji i po vratu i bradi. Dio sperme je odletio i na njenu košulju koju je potom uzeo Ivor brišući njome svoj kurac. Nije je to previše brigalo iako je vidjela. Samo je legla na sjedalo, a Marin preko nje. Mama je napokon izašla iz auta i otišla prema wc-ima, a Nenad za njom. Da li ju je možda on još jebao negdje u wc-u ne znam. No dugo ih nije bilo. Ivor me pitao što čekam? Zašto je nisam i ja pojebao? Kratko mu rekoh kako nisam raspoložen. Samo je slegnuo ramenima.


 
Mama se donekle sredila. Koliko je to bilo moguće očistila je spermu sa suknje i košulje. Krenuli smo nazad u kamp. Sad je u kombiju bila tišina. Pero je vozio, a ostali su bili u polusnu. Izašavši iz auta mama i ja smo se pozdravili s dečkima jer su oni rano ujutro odlazili

Ja sam jedva čekao da dođem do wc-a, da ga izdrkam jer sam bio toliko uzbuđen da sam pomislio kako ću eksplodirati. Krenuo sam prema zgradi gdje su se nalazili wc-i i tuš kabine. Mislio sam da će se mama zaputiti do naše kućice no i ona je krenula za mnom. Počeo sam se svlačiti kako bi se pripremio za tuširanje. I mama se pored mene svlačila. Skinula se prije mene i onako gola zaputila prema jednoj od tuš kabina. Krenuo sam iza nje htijući produžiti dalje i ući u sljedeću tuš kabinu kada me ona pozvala da uđem pod tuš s njom. Trenutak sam oklijevao a onda ipak ušao. Osjećao sam nelagodu jer mi je kurac stajao kao raketa. Mama je pod mlazom tople vode spustila glavu i vidjevši moj nabrekli kurac nasmijala se. Rukom me je primila za kurac lagano ga stiskajući... Počela ga je nježno drkati i trebalo je samo nekoliko sekundi da eksplodiram. Obilje guste sperme šiknulo je poput lave iz mog kurca špricajući mamu po trbuhu, pički i nogama. Istovremeno sam se osjećao posramljeno ali i zadovoljno. Mama se ponašala kao da se ništa nije dogodilo. Ispirala je vodom ostatke sperme iz pičke i guzice. Napokon smo mokri i osvježeni, držeći robu u rukama, krenuli prema našoj kućici. Bio sam polupijan i iscrpljen. Jednostavno sam tako gol i mokar legao na krevet, pokrio se plahtom i zaspao.

Ujutro sam se probudio s jakom erekcijom. Pored kreveta se pojavila mama. Bila je posve gola. Rekla kako moramo porazgovarati o onom što se jučer događalo. Želio sam joj reći kako nema potrebe ali jednostavno nisam mogao izustiti ni riječ. Podigla je plahtu i legla pored mene. Dodir njezinog golog tijela a pogotovo nabreklih bradavica dodatno me uspalio. Napokon sam uspio piskutavim glasom izustiti kako nema potrebe da o bilo čemu razgovaramo. Nasmijala se onako kurvinski kako samo ona zna. Ruka joj je kliznula između mojih nogu uhvativši moj nabrekli kurac. Trznuo sam se ali kada ga je krenula lagano drkati nisam imao više želje odupirati se. Samo sam joj rekao da sam jako iscrpljen. Rekla je neka ja samo mirno ležim. Uspravila se i opkoračila me. Rukom je pridržavala moj kurac i namjestila ga ispod vlažne pičke. Nataknula se na kurac zabacivši glavu i tiho zajecala. Vrtjela je dupetom poput zadnje bludnice... Rukama sam joj stiskao nabrekle bradavice a pogled na njezine sise dodatno me palio do boli. Bedra su joj se grčila i tresla... Svršavala je a trenutak kasnije sasuo sam joj u pičku gomilu sperme. Nisam više bio pametan, nisam znao što da mislim i kako da se sad ponašam. Još je malo sjedila na meni vrteći guzom a onda se izvalila pored mene. Mazila me je po kosi i oboje smo šutjeli. Napokon je ustala govoreći kako je vrijeme za doručak. Sada sam bio više nego siguran da će ovo biti izuzetno buran odmor i ljeto koje ću jako dugo pamtiti
.