porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

20. ožu 2014.

Mama, želim te fotografirati golu!

-Molim!!!- Gotovo je vrisnula na taj moj prijedlog.
U stvari nisam joj odmah rekao kako je želim fotografirati posve golu. Najprije sam joj rekao kako je želim fotografirati. Čudno me pogledala. -Ne razumijem... Kako i zašto me želiš fotografirati?-
-Pa zato jer izgledaš jako dobro i seksi. Volim kada izgledaš droljasto.- Opet me gledala upitnim pogledom.
-Daj mi pojasni, molim te.- rekla je.
-Pojednostavljeno rečeno, želim te fotografirati a da pritom izgledaš seksi. Što znači da si npr. odjevena u seksi rublje... kao sada-
E tek tada je vrisnula ono: -Molim!!!- Ti si totalno lud. Ja da ti poziram??? Ne mogu vjerovati da mi to govoriš!

A što je prethodilo ovom i ovakvom našem razgovoru? Mama i moj otac nisu bili osobe koje bi mogle zasnovati obitelj i skrbiti se za djecu. Oboje su u mladim danima bili, najblaže rečeno, problematične osobe. Oboje su se kretali u mutnim i sumnjivim društvima te su bili skloni raznim porocima. Tako su se i upoznali. U jednom momentu a to je bilo u vrijeme moga rođenja pomislili su kako bi ipak mogli promijeniti život. No, nije išlo. Nikada se nisu vjenčali ali su jedno vrijeme živjeli zajedno. Otac je opet počeo provoditi noći kartajući, lunjajući i baveći se sitnim kriminalom. Stalno zaposlenje ga nije zanimalo. Rezlutat takvog načina života odveo ga u zatvor. Jednom pa drugi put... Treći put. Mama je s druge strane mijenjala muškarce kao čarape. Za mene su se uglavnom brinuli baka i djed dok se ona, kako je to djed jednostavno rekao, kurvala. Često se opijala i također nije imala stalno zaposlenje.

Vrijeme je prolazilo i ja sam stjecajem okolnosti završio u domu. Odrastao sam i obrazovao se kao domsko dijete. Za razliku od nekih mojih prijatelja iz doma meni to vrijeme provedeno tamo nije bilo frustrirajuće. Volio sam čitati i bio sam odličan učenik. Osim toga vikende bi provodio kod bake i djeda ili kod tete i tetka. Ljeti bi s njima bio na moru u njihovoj kući. Naime mama je imala još dvije setre.

No došlo je vrijeme da moram napustiti dom za nezbrinutu djecu. Teta i tetak primili su mke k sebi i ja sam
im zbog toga bio neizmjerno zahvalan. Mamu sam rijetko viđao. Otac je jednostavno nestao i nitko nikada nije saznao gdje je i je li uopće živ. Mama se najprije udala pa razvela a onda je otputovala u Njemačku kod sestre. Mogu samo reći ono što sam načuo iz razgovora drugih. Ona i sestra u Njemačkoj su živjele životom sličnim kako je živjela i tu kod kuće. Obje su bile razvedene i raspuštenice. Pričalo se čak da se tamo u Minhenu prostituiraju. Međutim mama je teti uredno slala novac za moje uzdržavanje. Nekad su to bile skromne ali ponekad i vrlo izdašne svote novca.

Ja sam se zaposlio i uz posao sam završavao fakultet. A onda jednog dana mama se vratila. Rekla je kako se odlučila vratiti za stalno. Imala je novca i odmah je kupila stan. Potom je kupila jedan lokal kojeg je odlučila iznajmljivati. Uskoro ju je posjetila sestra koja je također kupila jedan stan kojeg su također odmah iznajmile. Sestra se vratila nazad u Njemačku a mama je ostala. Navikao sam na život kod tete i nisam odmah prihvatio mamin poziv da se preselim kod nje. Počeo sam odlaziti k njoj preko vikenda. Najprije je sve bilo ok. Zajedno bi ručali, večerali, odlazili u kupnju, kino pa i kazalište. Pomalo sam bio iznenađen spoznajom da mama voli kazalište. Nakon nekog vremena počele su je posjećivati njene prijateljice. Sve redom su to bile žene zrelih godina i djelovale su prilično droljasto, da se tako izrazim. Ponekad bi se opijale do besvijesti u maminom stanu skupa s njoma a često bi odlazile u noćni život nakon čega bi mama dolazila kući pijana kao tele. Vremenom su mamu počeli posjećivati razni muškarci. Po čitave noći mogao sam osluškivati mamino stenjanje koje je dopiralo iz njene sobe. I sam sam bio iznenađen činjenicom da mi sve to uopće ne smeta. Nikakav prisni odnos nismo razvili pa me je njezin način života na neki čudan način i zabavljao.

Onda me jednog dana mama pozvala na razgovor. Rekla je kako putuje kod sestre u Minhen pa ako možda želim mogu ići s njom. Svidio mi se taj prijedlog pa sam pristao. Trebali smo putovati autobusom. Kako mi je mama rekla, zbog malog broja putnika putovat ćemo mini busom. Meni je bilo svejedno. Tog dana kada smo trebali putovati mama se čitav dan družila i opijala sa svojim prijateljicama. Išli smo samo na sedam dana a ona je slavila oproštaljku kao da je neće biti mjesecima. Prilično nacvrcana došla je u stan. Uzela je već pripremljenu putnu torbu i taksijem smo se odvezli do kolodvora. Tamo nas je već čekao taj spomenuti mini bus. Nabrijana alkoholom mama je odmah počela koketirati s jednim od vozača autobusa. Uskoro smo dobili obavijest da ćemo kasniti u polasku jer u zadnji čas prijavilo se još putnika. Međutim sada je taj mini bus bio premali za sve putnike pa smo čekali da stigne veći autobus. Mama je vrijeme do polaska kratila u kafiću u društvu dvojice vozača.

Napokon je autobus stigao i mama je već vidno pijana ušla. Taj autobus bio je uistinu komforan a osim toga nije bio popunjen pa smo imali mjesta koliko nas volja. Većina putnika smjestila se u prvom dijelu autobusa i oko sredine. Nisam imao želju da mamu ostali gledaju u pijanom stanju pa sam je odveo skroz u zadnji dio. Iza nas nije bilo nikoga a tek par sjedala ispred bili su prvi suputnici. Mama je sjela do prozora i odmah se naslonila na moje rame te je vrlo brzo zadrijemala. Dok je jedan vozač vozio onaj drugi prolazio je autobusom razgovarajući s putnicima. Došao je do nas pitajući me kako se osjećamo i jesmo li se udobno smjestili. Odgovorio sam da je sve u redu. No primjetio sam da je vozačev pogled prikovan uz mamine noge. Suknja joj se povukla i nazirali su se rubovi čarapa. Okrenuo se i vratio na suvozačevo mjesto. Pokušao sam nježno povući suknju nazad prema dolje ali kao za vraga ona se još više povlačila prema gore. To je uvjetovalo time da se mama probudi. Začuđeno me pogledala pitajući me što to radim. Malo mi je bilo neugodno zbog nastale situacije ali sam joj pojasnio kako joj nastojim popraviti suknju. Gledala me pijanim pogledom i smiješila se. -Pa što fali? Zar nemam lijepe noge?- pitala me. Odgovorio sam kako uopće nije sporna ljepota njenih nogu no upozorio sam je na to kako je njene noge s velikim zanimanjem promatrao jedan od vozača busa. Nasmiješila se zadovoljno i pitala me jel možda onaj mlađi. -Upravo taj.-odgovorio sam. Lice joj se sad još više razvuklo u zadovoljan osmijeh i lascivno je jezikom obliznula usne.

Autobus je imao čak i toalet. Mama me zamolila da se pomaknem. Izašla je i nesigurnim korakom otišla do
toaleta. Vratila se nakon destak minuta. Vidio sam da je popravila šminku i frizuru. Želio sam je propustiti nazad na sjedalo ali ona je kratko zastala pa onda krenula prema naprijed. Gledao sam za njom jer krenula je prema vozačima bez ikakvog objašnjenja. Nagunula se između njihovih sjedala isprčivši dupe tako da su je i ostali putnici sa zanimanjem promatrali. Nekoliko minuta provela je u razgovoru s njima a onda se pridržavajući se za sjedala vratila do mene. Zadovoljni smiješak joj nije silazio s usana. Zamolila me da se ja pomaknem do prozora. Pitao sam je zašto je išla naprijed. Odgovorila je da ih je pitala ima li u autobusu nešto za popiti. Nisam mogao vjerovati da bi još imala želju piti ali joj ništa nisam rekao. Nekoliko minuta kasnije do nas je došao taj mlađi suvozač. Iz unutarnjeg džepa svog sakoa izvukao je malenu pljosku i diskretno je pružio je mami. U autobusu je bilo mračno. Tek su pojedini putnici upalili iznad svojih glava ono malo svjetlo. Međutim diskretno svjetlo je dopiralo i iz vana kroz prozore s osvjetljenog autoputa. Mama se prikrila iza sjedala i potegnula dobar cug iz ponuđene pljoske. Pljosku je potom pružila meni ali ja sam odbio. Vratila ju je vozaču i on ju je odmah spremio nazad u džep. Mama ga je pitala zašto i on ne popije malo, na što je on odgovorio kako ne smije jer je vozač a ne bi želio ostati bez dozvole i bez posla.

Potom je svukao sako i stavio ga na susjedno sjedalo. Nagnuo se prema dolje i usta zaklonio dlanom ruke.-Doći ću za minutu.-
Nešto je vrlo tiho govorio mami a ona se kurvinski cerekala. Nisam čuo što joj je točno govorio ali mama se počela osvrtati unazad prema zadnjem redu sjedala. On ju je upitno pogledao i klimnuo glavom prema dolje čekajući njezin odgovor. Pogledala je prema meni a onda se obratila njemu:
U prvi mah nisam shvatio što joj to znači. Međutim stvari su mi vrlo brzo postale jasne. Vozač je otišao do zadnjeg reda sjedala. Navukao je najprije bočne zavjese a potom i one na stražnjem staklu. Mama se ustala i rukama poravnala haljinu. Pogledala me i rekla kako ide do toaleta a onda će malo popričati s vozačem. Nisam stigao ništa reći a ona je već išla do toaleta. Izašla je vrlo brzo i došla nazad do naših sjedala. Uzela je svoju torbicu i otvorila je. Tek tada sam shvatio da nešto zgužvano drži u ruci. Okrenula mi se leđima i to što je držala u ruci spremila je u torbicu. Torbicu je stavila na sjedalo i zaputila se u zadnji dio busa.

On je sjedio, s moje strane gledano, desno od sredine. Mama je sjela do njega i bila je dijelom zaklonjena sjedalima ispred sebe. On je iz sakoa koji je bio s njegove lijeve strane opet izvukao pljosku i ponudio je mami. Naravno, nije odbila. Većina putnika je ili drijemala ili spavala no neki su primjetili da se odostraga nešto događa pa su znatiželjno, ali nastojeći ne biti napadni, bacali pogled u tom smjeru. Naravno i ja sam svako malo podizao glavu i pogledavo prema njima. Onda sam vidio maminu torbicu i odlučio pogledati što je to ugurala unutra. Nisam se previše iznenadio kada sam vidio da je mama u torbicu spremila svoje gaćice. Iako je bilo dosta mračno bio sam dovoljno blizu da vidim kako se mama svojim licem sve više unosi u lice mladog vozača. Sljedeći put kada sam pogledao vozač je preko svoga krila prebacio sako. Mamina ruka bila je zavučena ispod sakoa i nije bilo nikakve dvojbe. Drkala mu je kurac.

Iako se vozač u početku ponašao donekle suzdržano sada ga je mamino drkanje skroz opustilo. Ljubili su se u usta. Osjećao sam se prilično nelagodno zbog ostalih putnika. No na svi sreću većina njih nije primjetila što se događa a oni rijetki koji su kroz mrak nešto nazirali počeli su između sebe šaputati. Mamina glava spustila se u vozačevo krilo. On ju je nastojao zakloniti sakoom ali bilo je jasno da mu mama puši kurac. Tek tada sam primjetio da su neki putnici zaogrnuti laganim tankim dekama. Te deke nalazile su se na gornjoj polici i jednu od njih uzeo je vozač kojem je mama na kratko prestala pušiti kitu. Pomaknuo je mamu još više desno i zaogrnuo je dekom. Znao sam da mama nije bez veze svukla gaćice. Ubrzo se naglo ustala i okrenuta leđima prema ostalima pa i prema meni. Zadigla je haljinu prema gore pa potom opkoračila vozača. Nataknula se na njegov kurac divlje vrteći bokovima. Ne znam koliko je to trajalo no ne predugo. Mama se smirila i sjedila je mirno pognute glave rukama grleći svog jebača. Ustajala je polako povlačeći haljinu prema dolje. Brzim korakom ušla je u toalet. Vozač se ustao i držeći ispred sebe sako krenuo je prema naprijed. Prošao je pored mene ne pogledavši me.

Mama je izašla nakon desetak minuta. Rukama je poravnavala haljinu. Sa sjedala je uzela onu deku i došla-Pa dobro mama, jesi ti normalna?-
do našeg sjedala. Nisam mogao ne primjetiti, usprkos mraku, kako se neki od putnika zajedljivo smješkaju. Mama me zamolila da je pustim do prozora. Sjela je skupila noge pa nas oboje prekrila dekom. Naslonila se na moje rame pokazujući želju da odrijema ili malo odspava. Šutio sam nekoliko minuta ali nisam mogao izdržati a da joj se ne obratim.
Nije pokazivala želju da otvori oči ali na moj ponovljeni upit ipak me pogledala ne mičući glavu s mog ramena. Usne su joj se razvukle u smiješak i uopće nije pokazivala ni najmanji trag nelagode. Odmahnuo sam rukom vidjevši njenu reakciju. -Nije valjda da se ljutiš na mene?- Napokon je progovorila.
Šutio sam.-Ili si možda ljubomoran?-
Rekoh joj da ne priča gluposti. Ruku je provukla iza mojih leđa i prstima privukla moju glavu k sebi. Poljubila me u lice. Tom poljupcu nisam pridavao neki značaj ali uslijedio je i drugi pa treći... Nisam to očekivao. Malo je podigla glavu rukom privlačeći moju glavu k sebi. Nekoliko puta je svojim usnama dotaknula moje. Trgnuo sam se i za trenutak se poželio izvući iz njenog zagrljaja ali ona kao da je to predvidjela pa me je jače stegnula i usne čvrsto priljubila uz moje. Idućeg trenutka vrhom jezika ušla je u moja usta. Oblizala mi je usne a onda mi jezik gurnula duboko u usta. U trbuhu su mi zaigrali leptirići i od tako vrućeg poljupca osjetio sam uzbuđenje. Ipak sam uspio odmaknuti svoje usne od njenih. -Mama, molim te daj se smiri, što ti je?-  Gledala me smješkajući se a ruka joj je ispod deke završila na mom kurcu. -Nemoj mi reći da ti se ne sviđa kako se ljubim.-

Raskopčavala mi šlic na hlačama a ja sam je pokušao u tome spriječiti držeći svojom rukom njenu. No u trenutku kada mi je ponovo ugurala jezik u usta potpuno sam se predao. Spretno je izvukla moj kurac iz hlača i drkala ga. Nastojao sam ostati miran kako ostali putnici ne bi primjetili što se događa. Bili smo zaklonjeni sjedalom ispred i pokriveni dekom a kako je bilo mračno nitko od putnika naprijed nije mogao vidjeti. Nije mi dugo trebalo da svršim. deku sam prilično nakvasio spermom. Mama mi je kurac spremila u gaće a onda smotala deku rekavši mi da odozgo uzmem drugu. Učinio sam tako nakon što sam zakopčao šlic. Mama se namjestila na moje rame kao da se namješta na jastuk i kao da se maloprije ništa nije dogodilo. Uskoro je ravnomjerno disala. Zaspala je. Ja sam bio previše uzdrman i uzbuđen onim što se maloprije dogodilo i nije mi se uopće spavalo. Uvjerivši se da mama tvrdo spava polako sam odmaknuo deku. Gledao sam njene noge. Malo sam povukao haljinu prema gore i ukazao se rub njenih samostojećih čarapa. Gurnuo sam vrhove prstiju između njenih nogu i klizio njima nekoliko centimetara naprijed-nazad. Tek tada se lagano promeškoljila a ja sam se ukočio. Lagano je raširila noge i nastavila spavati. Prstima sam se centimetar po centimetar približavao njenoj pički. Uskoro sam malim prstom napipao njene usmine. Čekao sam malo a onda sam dlanom prekrio njenu vlažnu pičku. Prstima sam dodirivao pičku iz koje se valjda još cijedila vozačeva sperma. Bila je to opasna igra i izvukao sam ruku.

Na izlasku iz autobusa mama se ponašala kao da se ništa nije događalo. Srdačno se pozdravila s oba
vozača. Dočekala nas je teta i njezin nevjenčani suprug. Svih tih sedam dana provedenih kod tete mama ni jednom riječju ali niti jednom gestom, kao ni odnosem prema meni, nije dala na znanje da smo u autobusu činili male pervezne stvari. Nakon sedam dana  s tetom i njenim novim ljubavnikom krenuli smo put Hrvatske. Teta i njezin partner kod nas su proveli dan i prenoćili. Idućeg dana krenuli su na more jer je taj tetin partner imao želju negdje na moru kupiti kuću ili gradilište. Mama je otišla s njima a ja zbog svojih obveza nisam mogao ići, no da sam i mogao nije mi se baš išlo. I naredna tri dana koliko ih nije bilo intezivno sam razmišljao o događajima iz autobusa. Vratili su se i još su kod mame ostali dva dana a potom su otputovali nazad u Njemačku.

Mama i dalje ni jednom riječju nije spominjala autobus i drkanje mog kurca kao ni jebačinu s vozačem. Počeo sam se pitati sjeća li se ona uopće tih događaja. Nisam bio načisto sam sa sobom no što je više vrijeme odmicalo ja sam sve više osjećao potrebu da se zbližim s mamom. Drkao bi kurac sječajući se maminog drkanja a sve više sam hvatao sebe kako maštam o jebanju s njom. Opet, tko zna što se događalo s njenim promišljanjima. No primjetio sam da se prema odnosi sve prisnije. Npr. spremala bi se za izlazak pa bi me pozvala u sobu da joj kažem jel u redu to što je odjenula. Potom bi svukla košulju ostavši samo u grudnjaku pa bi obukla drugu. Više se nije libila predamnom svući ni suknju ili šos. Gledao sam je u samostojećim čarapama i u štiklama a ona se ponašala kao da je to nešto posve normalno. Potom me pozvala da s njom idem u kupnju odjeće i obuće. Zajedno smo birali i erotsko rublje. Gaćice, grudnjake, haltere, čarape, korzete... Još ništa nisam poduzimao ali stvari su se kretale u željenom smjeru to je bilo evidentno. Nekoliko puta došao sam u iskušenje da je pitam sjeća li se ona drkanja mog kurca u busu ali bi se uvijek suzdržao ne želeći je dovesti u neugodnu situaciju a sdruge strane ni meni nije bilo baš samo tako jednostavno postaviti to i takvo pitanje.

Jednog dana svojim ključem otključao sam ulazna vrata stana i zakoračivši u hodnik ugledao sam mamu na dnu hodnika, gdje se nalazi kupaonica, kako se uz širom otvorena vrata šminka ispred ogledala. Bila je odjevena u crne čarape, gaćice a čarape je učvrstila halterima. Imala je na sebi i crni grudnjak. Na nogama je imala štikle i izgledala je jebeno seksi. Čuvši me okrenula je glavu prema meni, kratko me pozdravila i nastavila mazati usne. Nije uopće pokazivala namjeru da zatvori ili barem pritvori vrata kupaonice. Polako sam skidao jaknu nastojeći što dulje uživati u prizoru. I dalje okrenuta meni leđima pitala me znam li s kime će danas ići na večeru? Naravno da nisam znao. Malo se nagnula naprijed isprćivši dupe prema meni a približivši lice ogledalu.
-S onim vozačem iz busa.- rekla je.
Nije mi trebala objašnjavati na kojeg vozača misli. Vrlo dobro sam znao o kome se radi.
Trenutak sam oklijevao a onda odlučio reći ono što mi je prvo palo na pamet, pa što bude.
-S onim s kojim si se poševila na zadnjem sjedalu?
-Haaa?!- Iznenađeno je okrenula glavu prema meni. Sekundu-dvije promatrala me a onda se slatko nasmijala ne rekavši više ništa.

Završila je sa šminkanjem, obukla haljinu i jaknu te uzevši torbicu poljubila me u obraz i izašla iz stana. Drugi
dan bila je subota i dugo sam spavao. Nisam imao pojma kada je mama stigla doma jer sam već zaspao. Ušao sam u kuhinju a mama je već sjedila za stolom zaogrnuta kućnom haljinom. Ispred nje je bila široka čaša u kojoj se nalazilo neko žestoko piće. Pozdravio sam je a ona je podigla čašu i nazdravila mi otpivši gutljaj. Pitao sam je kako je bilo na spoju s vozačem. Smijuljila se paleći cigaretu.
-Pa, bilo je dobro.-
-Koliko dobro?-
-Najbolje sad ti pričam detalje.-
-Volio bi čuti detalje.-
Nasmijala ništa ne odgovorivši već me je pitala želim li da mi natoči piće. Pristao sam. Ustala je a dugačka kućna haljina se rastvorila dok je koračala prema polici s pićem. Natočila je piće u čašu i koračajući nazad prema stolu drugom rukom pridržavala je rubove ogrtača koji se neposlušno rastvarao. Nisam mogao ne uočiti da je opet odjevena u seksi rublje. Samostojeće čarape, crvene gaćice i isto takav grudnjak.
-Opa!- nisam izdražao a da to ne kažem.
-Što ti to znači, opa?- Pitala je mada je dobro znala zašto sam ispustio taj uzvik.
-Pa izgledaš jako seksi. Nije valjda da opet ideš na neki rani spoj?-
Smješila se droljasto. -Ne. Ne idem na spoj samo volim izgledati i osjećati se seksi. Misliš da je to loše?-

-Mislim da je to jako dobro. Uzbudila si me odjevena tako seksi.-
-Pazi što pričaš. Ja sam ti ipak mama. Ispada kao da mi se udvaraš.-
Nisam više mogao izdržati pa sam lanuo:- Pa bila si mi mama i onda u autobusu-
Pogledala me ravno u oči pa odmah potom spustila pogled i glavu kako ne bi primjetio da se zacrvenjela u licu. Nekoliko trenutaka vladala je neugodna šutnja. Onda je opet podigla pogled i rekla:-Bio je to trenutak slabosti a osim toga bila sam prilično pijana.-
Znači sjećala se. Sad sam osjetio da sam preuzeo inicijativu pa sam nastavio:-Mogu li se opet nadati jednom takvom trenutku slabosti?-
-Ma čuj ti malog perveznjaka! Što još neću čuti od tebe.
Bilo mi je jasno da vrlo vješto glumi i da je u stvari više nego spremna, ne samo da mi ga izdrka, već i na puno više.
-Popijem piće i idem se odjenuti jer vidim da si se napalio.-

E tada se naš razgovor nastavio odvijati na način koji sam opisao na početku priče. Pitala me što će mi uopće njene fotografije. Objasnio sam joj kako bi me fotografiranje veselilo a osim toga to uzbuđuje.
-Možeš me fotografirati ali odjevenu. Sad se idem odjenuti a i ti se spremi pa idemo u kupovinu a usput ćemo negdje popiti kavu i neko piće. Slobodno me fotografiraj.

Otišla je u svoju sobu ostavivši me pomalo u nedoumici. No što je tu je. Na brzinu sam se obukao uzeo
digitalac i sačekao je u kuhinji. Počeo sam je fotografirati već na izlasku iz stana, u liftu, na parkiralištu, prilikom ulaska u auto... Smijala se govoreći mi da sam lud. Nakon kupnje namirnica popili smo piće i vratili se u stan. Prionula je spremanju ručka a ja sam je i dalje fotografirao. Nakon ručka pitala me kakvi su mi planovi za večeras. Slegnuo sam ramenima i pitao nju ima li ona kakve planove. Rekla je da će ostati doma, čitati neku knjigu i gledati tv. Možda na DVD-iju pogleda neki dobar film. Rekoh joj kako se ni meni nigdje ne ide a osim toga mogli nastaviti fotografiranje.
-Daj molim te prestani s tim fotografiranjem.- rekla je.
Ipak sam je nagovorio da je fotografiram dok se svlači. Malo je kao protestirala ali kako je vrijeme odmicalo njezin otpor postajao je sve slabiji. Napokon sam se toilko raskravio da sam je počeo nagovarati da skine gaćice i grudnjak. Rezolutno je odbila taj moj prijedlog ali bio sam uporan pa je na kraju popustila. Željela je vidjeti fotografije pa sam odlučio sve fotke prenijeti na kompjutor. Dok sam se bavio tim poslom mama je stajala svega nekoliko metara od mene gotovo gola. U stvari na sebi je imala samostojeće čarape i štikle. Zabacivala je i rukama popravljala kosu ne pokazujući više ni najmanji znak nelagode ili stida.
-OK, kada budeš gotov pozovi me a ja se sad idem odjenuti. Bilo bi dosta fotografiranja za danas.- rekla je.

Kroz misli mi je prostrujalo kako je sad prilika i kako je ne smijem propustiti. Zato sam gotovo viknuo:
-Čekaj malo... Evo gotov sam. Dođi pogledati slikice.-
Stala je pored mene prebacivši ruku preko mog ramena i nagnula se naprijed da bolje vidi.
-Ajoooj... Ne mogu vjerovati da sam tako debela. Užas! Briši to!
Uvjeravao sam je da je fenomenalna i da uopće nije debela. Tražila je da joj pokažem kako se slike brišu.
-Nisi uopće vidjela sve slike. Pogledaj sve do kraja.-
Primio sam je rukom oko struka i privukao naglo prema sebi govoreći joj neka sjedne. Ciknula je izgubivši ravnotežu uslijed moga potezanja i sjela mi golim dupetom na nogu. I dalje sam je rukom držao oko struka a ona nije pokazivala želju da ustane. Sjedila je tako i gledala u monitor komentirajući fotografije. Rekoh joj neka ljepše sjedne. Dok sam to još govorio rukama sam je čvrsto uhvatio za bokove malo podigao i okrenuo je prema naprijed. Sada mi je doslovce sjedila na kurcu. Nalakćena na stol s glavom skroz blizu ekrana nehotice je vrckala guzom što je rezultiralo dizanjem moga kurca. Pravila se kao da ništa ne osjeća.

Držao sam je i dalje za bokove aonda sam dlanovima ruku počeo kliziti po njenim leđima. Nikakve reakcije-Ne misliš da bi sad bilo dosta?-
nije bilo i sljedeći moj potez je bio da svoje ruke gurnem ispod njenih i primim je za sise. Čvrsto je svojim rukama stisnula moje koje su već bile na sisama. Okrenula je glavu unazad i rekla:
Usnama sam nježno ljubio njena leđa i bilo mi je jasno da joj to godi.Sve strasnije vrtjela je guzom. Sad je već ubrzano disala govoreći kako je ovo otišlo malo predaleko. Jezikom sam joj klizio uz vrat prema ušnoj školjci rekavši joj da je već onda u autobusu sve otišlo malo predaleko.
-I što sad? Želiš da ti radim isto ono što sam ti radila u autobusu?-
-Ne, želim da mi radiš ono što si radila vozaču u autobusu.-
Ruke su mi već bile između njenih nogu i trljao sam joj pičku. Lagano me primila za ruke i maknula ih s pičke. Ustala se i okrenula prema meni. Maknula je pramen kose s lica i kleknula između mojih nogu. Otkopčala mi je hlače i izvukla već trubo dignuti kurac. Liznula mi je nekoliko puta glavić a onda jezikom prešla čitavom dužinom kurca. Potom ga je uzela u usta. Najprije je jezikom i usnama obrađivala sam vrh a onda ga je stala gutati. Polako je gutala moj kurac centimetar po centimetar. Gotovo ga je čitavog strpala u usta kada je podigla glavu prema meni i pogledala me u oči. Ja sam gorio poput šibice. Izvadila je kurac iz usta i ustala se. Nagnula se naprijed i stavila mi ruke na ramena pa me opkoračila. Primila je rukom kurac i glavićem protrljala vlažan otvor pičke. Nasadila se na moju batinu uz glasan uzdah. Držao sam je za bokove sišući njene nabrekle bradavice. Osjećao sam da sam gotov i da vrlo brzo slijedi erupcija a u sebi sam samom sebi govorio:-Ne,ne, ne... ne želim još svršiti....neeeeee!-

Ali nije bilo pomoći. Sperma je šiklajala puneći maminu pičku a mama se totalno napalila i tijela zabačenog unazad divlje vrtjela dupetom i bokovima. Mama nije pokazivala želju da se skine s kurca. Smanjila je brzinu i dalje radeći guzovima i bokovima ali sad se nagnula prema mene stavivši mi ruke oko vrata. Osjetio sam da je čitavim tijelom zadrhtala i nekoliko puta glasnije zastenjala. Svršavala je i bilo mi je drago zbog toga jer moj kurac se već uvelike spustio makar je i dalje bio unutar pičke. Mama me znojna lica i tijela gledala staklastim pogledom u oči i u idućem trenutku usne su nam se spojile u strasan poljubac. Uz monitor na stolu se nalazila rola papira za brisanje ruku. Okrenula se glavom prema stolu i rukom iza sebe pokušavala je dohvatiti tu rolu papira. Nije joj uspjelo i rola je pala na pod. Sagnuo sam se i dohvatio je. Mama je uzela rolu i oko dlana ruke namotala desetak listova. Počela se dizati gurajući dlan ruke omotan papirom prema pički. Nastojala je spriječiti curenje. Stala je pored mene držeći ruku na pički i željela mi je nešto reći no odmahnula je glavom i okrenula se u namjeri da ode u kupaonicu. Ustao sam i pružio ruku te je pljesnuo po dupetu. Okrenula se rekavši mi da sam gad pervezni.

Nakon tuširanja bez ikakvog pozdrava povukla se u svoju sobu i vrlo brzo je zaspala. Svukao sam se
istuširao i legao u krevet uzbuđen i nemiran. Prije nego sam zaspao još sam jednom izdrkao kurac. Pomalo me mučilo pitanje kako će sutradan mama reagirati. Probudio sam se prije nje. Ležao sam budan samo u gaćama. Prisječajući se svega rukom sam preko gaćica trljao kurac. Ustao sam i izašao u hodnik. Mame nije bilo u kuhinji a vrata njene sobe bila su zatvorena. Polako sam otvorio vrata i vidio da još spava. Popio sam malo vode i zapalio cigaretu. Upalio sam kompjutor i sjeo. Gledao sam mamine fotografije i uopće nisam čuo kada mi je prišla s leđa.
-Ti nemaš drugog posla nego gledati moje fotografije?- rekla je navlačeći na kratku spavaćicu kućni ogrtač.
Trgnuo sam se ne očekujući da bude tu. Želio sam nešto reći ali nisam znao što. Umjesto da bilo što kažem ona je progovorila prva:-Idem skuhati kavu pa odoh do trgovine i pekare. Ako hoćeš možeš sa mnom.-
Ispijali smo kavu a da uopće nismo spominjali ono što se dogodilo prethodne večeri. Mama je pričala što bi mogla spremiti za ručak. Gledala je nokte govoreći kako hitno mora kod pedikera a mora i frizuru srediti. Ja sam osim tek nekoliko riječi uglavnom šutio. Ušutjela je i pogledala prema meni.
-Zašto šutiš? Nemaš ništa za reći? Barem reci da li ti se svidjelo ono što sam ti jučer navečer radila?-
To me je otkočilo pa sam rekao kako je bilo fenomenalno. Ispijala je kavu a preko šalice jasno sam vidio kako joj se oči smiješe.
-Dobro. Idemo sad u kupnju potom mi možeš pomoći oko ručka a poslije možemo negdje van na piće. Krasan je dan.-
Tek sam kratko rekao da se slažem. No onda je ona dodala:-A poslije, navečer, možemo nastaviti s fotografiranjem... Ako se ti slažeš?-

Nije mi trebala postaviti to pitanje jer bilo je jasno da se slažem. Rekla mi je kako svejedno misli da na slikama izgleda grozno i debelo. Predložio sam joj da slike stavimo na internet pa da vidimo komentare onih koji slike budu vidjeli. Rekla je da sam totalno poblesavio. Staviti slike na internet? Samo bi joj to trebalo. Uvjeravao sam je to dobra ideja te kako ćemo joj prikriti ili zamagliti lice. Popustila je ali pod uvjetom da ona sama izabere slike koje ću staviti. Pristao sam a što sam drugo mogao. Naravno, navečer smo nastavili s fotografiranjem koje je rezultiralo novom rundom ludog seksa. Rekla mi je da o komentarima onih koji budu slike vidjeli ovisi hoće li mi i nadalje pozirati. Nadam se dobrim komentarima. Hvala!

17. ožu 2014.

Napaljive bradavice moje mlade mame

Kad se mala seljančica uda za bogatuna koji je već prevalio četrdesetu godinu života onda stvari uglavnom idu u smjeru koje možda i nije normalan a što će vam ova moja priča pokazati. Bilo je to još u vrijeme postojanja one bivše države koju smo zvali SFRJ. Otac mi je rodom iz jednog malog mjesta u Zagorju. Bio je iz dobrostojeće obitelji, jedinac, koji si je mogao osigurati visoko obrazovanje pa je u Zagrebu završio Ekonomski fakultet. Kao mladi i perspektivan kadar koji je još kao omladinac ušao u partiju brzo je napredovao. Moj stari je napredovao na poslu ali nije baš bio uspješan kod žena. Genetski je bio sklon debljanju i gubitku kose pa je relativno mlad izgledao stariji nego što stvarno jest. Ali bio je gospodin s dobrim autom, sigurnim i dobro plaćenim poslom te sa stanom koji je dobio na povoljan kredit od firme. Osim toga to što je bio član partije bio mu je dodatni bonus.

Imao je već skoro četrdeset godina kad je upoznao moju mamu koja je tada imala nepunih 17 godina. Dolazio je u Zagorje gdje je na mjestu stare zagorske drvene kućice izgradio pravu kuću koju je nazivao vikendicom. Moja mama je bila iz siromašne obitelji. Pet sestara i dva brata. Otac je domaćine i i bivše suseljane fascinirao skupim autima koje je vozio i činjenicom da je od stare kuće napravio kuću kakvu gotovo nitko nije u tom kraju imao.  Osim toga još jednu obiteljsku kuću u kojoj su mu živjeli roditelji preuredio je vrhunski. I možete si zamisliti kako je u toj maloj seoskoj sredini kotirao čovjek koji je radio u Zagrebu, preuredio  trošnu starudiju u prekrasnu kuću i obnovio staru roditeljsku kuću. Osim toga bio je neženja i mnogi bi dali ne znam što da se njihove kćeri udaju za njega.


Iz priča starijih suseljana znam da se otac šepurio kao puran. Skupi auti, brdo novca, dobar posao u Zagrebu i stalno napredovanje u karijeri, politički angažman i sl., davali su mu taj štih kojim je sustavno fascinirao ljude svog rodnog kraja. I tako je otac sve češće dolazio u svoje rodno selo. Ne zato jer ga je volio već zato jer je zagrizao na izgled moje mame Maje. Istina je da je ona bila znatno mlađa od njega ali siguran sam da su ga fascinirale bradavice njenih sisa ali i njezin atraktivan izgled. Malu Maju, moju mamu, opet je fascinirao gospodin iz velikog grada koji ima puno para, skupi auto i jako dobar posao. Nije on nju osvojio svojim izgledom već činjenicom da ima sve ono o čemu mladi i siromašni dečki iz njenog kraja mogu samo sanjati. Zato je otac sve češće dolazio na seoske zabave u vatrogasnom domu.


Nekoliko puta mladu Maju otac je odvezao u svoju vikendicu i dogodilo se da mala zatrudni.  Zbog te trudnoće nitko nije bio nesretan. Roditelji, tada male Maje, bili su presretni jer su kćer uvaljali bogatom tipu a tata je napokon došao u priliku da se skrasi i oženi. Dakle, njeni roditelji se nisu protivili i ona se s nepunih 18 godina udala za mog oca. Preselila se u Zagreb u veliki i komforan stan. Ubrzo nakon poroda pronašao joj je dobar posao u svojoj firmi. On je kasnije promijenio firmu i dalje je bio, i još jest, uspješan poslovni čovjek. Mama je radila u firmi sve do privatizacije kada je firmu preuzeo novokomponirani tajkun koji je pomalo sve to razjebao.


Otac je u međuvremenu izgradio obiteljsku kuću u koju smo se preselili nakon prodaje stana kojeg je otkupio. Mama je prestala raditi i uglavnom je bila kod kuće. Otac je stalno negdje odsutan. Radi, gradi i stvara, ima svoju firmu i udjele u još nekoliko drugih firmi. No ono što je bitno za ovu priču jesu mamine bradavice. Moja mama Maja ima fascinantne bradavice na sisama. Još kao klinac volio sam gledati njene bradavice koje izazovno strše ispod grudnjaka ili kupaćeg kostima. Sada kad više nije radila, u vrijeme ljeta, mnogo vremena provodila je sunčajući se iza kuće na travnjaku. Seksualno sam sazrio i nisam mogao ne primjetiti te dvije jagode koje izazovno napinju platno kupaćeg kostima. Otac je u međuvremenu kupio gradilište na moru. Jeftino ga je dobio pa je tu krenuo graditi kuću. U početku mi se nije svidjelo jer je bilo nekako po strani. Malo selo, nekakva divlja plaža a kuće uz našu, kao i naša, nisu imale ni struju a vodu smo koristili iz rezervoara. No došla je struja i voda a plažu su sami mještani uredili.Inače moram naglasiti da mama izgleda jebeno mladoliko. Sve se češće događalo da ljudi koji nas ne poznaju pomisle kako je ona tatina kćer a moja sestra što je tatu znalo opasno ljutiti. Nije mu baš bilo po volji što se mama odijeva mladoliko a ponekad vrlo izazovno i seksi no nije imao izbora.


Otac bi nas dovezao do kuće na moru, ostao bi s nama dva-tri dana a onda se zbog posla vraćao u Zagreb. Tu smo obitavali čak više od mjesec dana a otac bi dolazio i odlazio. Ta mala selendra nije me činila sretnim sve dok otac mami nije kupio auto. E sad je to već bila druga priča. I ja sam položio vozački pa smo mama i ja odlazili na večere u Zadar koji je udaljen nekih dvadesetak kilometara. S autom je sve postalo lakše i jednostavnije. Odlazili bi i na kupanje u okolna mjesta.


Moja mladolika mama privlačila je poglede mnogih muškaraca i mene je to


pomalo počelo zabavljati. U laganim ljetnim mini haljinicama mama je izgledala prilično atraktivno. Šetali bi gradom a ona bi me držala ispod ruke. Ja sam cvao jer su mi mnogi muškarci zavidjeli na atraktivnoj pratnji. Na plažu u blizini naše kuće na moru često su svraćali ljudi s gliserima i jahtama. Plaža je još bila dovoljno divlja pa su se tu ti gosti svlačili do gola i sunčali. Ako ne baš do gola žene su bez problema skidale gornje dijelove kupaćeg kostima. Moja mama je odijevala one uske gaćice i minijaturne grudnjake. Dok bi ležala pored mene i sunčala se blejao sam u njene sise i palio se na nabrekle bradavice. Sve češće sam sebe lovio u maštanju o tome kako sišem mamine nabrekle bradavice. Gaćice bi joj se uvukle u pičku a ona bi zaspala na plaži a ja sam morao otići u vodu da se ohladim.  Uskoro sam shvatio da je i mamu zainteresiralo sunčanje bez grudnjaka. Često bi komentirala žene koje su ležale blizu nas ili bi razgolićenih sisa prolazile pored nas. Počeo sam je nagovarati da i ona skine gornji dio na što me čudno pogledala. Uvjeravao sam je kako ima lijepo i mladoliko tijelo te se nema čega sramiti. Godili su joj moji komplimenti ali nije se odmah odlučila razgolititi.

Jedne večeri u lokalnom kafiću popili smo kavu nakon čega je ona otišla kući a ja sam ostao s lokalnim društvom pa smo se zaputili u noćni život prema Zadru. Došao sam kući ujutro oko pet sati. Probudio sam se a glava mi je pucala. Tek kada mi je mama donijela tabletu i kada smo sjedili na terasi a glavobolja mi popustila primjetio sam da na sebi ima laganu haljinu bez grudnjaka. Kroz tanko, gotovo prozirno platno, stršale su njene jebeno izazovne bradavice. Valjda još pod utjecajem alkohola a blenući u njene sise izlanuo sam kako izgleda jako seksi. Tek što sam to rekao posramio sam se ali mami nije bilo neugodno. Smiješila se pušeći cigaretu i okrenula na stolcu tako da je još više isprćila svoje sise. Nekoliko sekundi vladala je, za mene, neugodna šutnja a onda me mama kroz smijeh upitala jesam li ja svjestan što pričam? Pa ona je moja mama, rekla je.

No sad više nije bilo uzmaka. Stid me popustio pa sam joj rekao kako znam da mi je mama ali isto tako znam da izgleda seksi. Glasno se nasmijala na moju opasku. Ustala je i uzela ručnike prebačene preko ograde na terasi. Rekla mi je kako ide do plaže a ja kada dođem k sebi neka se spustim do plaže ako želim. U glavi mi je još pomalo bubnjalo ali bol je prestala. Alkohol je još kolao mojim venama no pomalo sam postao više nego svjestan da sam se doslovce upucavao mami. 


Spustio sam se do plaže i pogledom potražio mamu. Shvatio sam da nema mnogo ljudi pa je ona vjerojatno otišla do male uvalice koju smo koristili ako je netko prethodno ne bi zauzeo. Vidjevši je ostao sam bez daha. Mama je ležala na leđima široko ramaknutih nogu. Imala je sunčane naočale ali bila je bez gornjeg dijela kupaćeg kostima. Izgledala je fenomenalno. Gledao sam je možda dvije-tri minute i osjetio kako mi se kurac diže. Bradavice su joj stršale jebeno izazovno i jednostavno nisam mogao skinuti pogled s njih.
Sjeo sam na ručnik pored nje na što se ona trgnula i brže-bolje uzela gornji dio kupaćeg kostima kojim je pokrila sise. Zapailo sam cigaretu i pitao je čemu sad skriva grudi kada sam ih ionako već vidio gole? Nasmijala se i dlanom ruke me lagano udarila po ramenu. Rekla je kako sam loše izgledao pa je mislila da neću ni doći na plažu. Potom se okrenula potrbuške. Pitao sam je treba li je namazati uljem za sunčanje. Odgovorila je da mogu ako želim. Mazao sam je nježno i polako guštajući i više sam je masirao nego mazao. Malo-pomalo sklopljenih očiju počela je ispuštati zvukove poput:-mmmm... kako mi to godi...mmm... baš imaš nježne ruke.-


Zajedno smo otišli u vodu. Otplivali smo malo dalje i tada smo ugledali golaće koji su bili iza naše uvale. Na tom dijelu plaže uglavnom su se kupali nudisti. Mama je bila dobro raspoložena i sama je rekla kako bi popodne i mi mogli otići malo među golaće.  Voda me skroz osvježila pa sam rekao kako nema problema na što se ona samo nasmijala. Otišli smo do kuće i mama je na brzinu spremila ručak. Nakon ručka smo šutke sjedili i pušili. Prekinuo sam šutnju pitanjem hoćemo li na plažu među golaće. Pogledala me ispod oka i nasmijala se. Sekundu ili dvije je šutjela  aonda rekla:-Nemoj biti lud-. Nastavio sam razgovor na tu temu ali ona se opirala i uz smijeh govorila kako nema šanse.


Spustili smo se do plaže i zauzeli mjesto jako blizu golaća. Opet sam je pokušao nagovoriti da odemo do njih. Odgovorila mi je neka ja samo idem ako želim ali ona neće ići. No ponovo je svukla gornji dio kupaćeg i napalila me svojim bradavicama. Sada sam već bio pristojno nabrijan a kurac mi se polako budio. Rekoh joj kako ću se ja malo prošetati između nudista na što je ona rekla:-Samo izvoli.- Onda sam je frapirao počevši svlačiti kupaće gaće. Mama me u čudu gledala. Pitala me što to radim. -Pa ne mogu među golaće doći odjeven.- odgovorih joj. Svukao sam gaćice i gol golcijat stajao tu pred mamom koja me zabezeknuto gledala. Bez lažne skromnosti ja imam prilično veliki kurac i znao sam vrlo dobro da ću mamu zainteresirati. Nekoliko sekundi nije skidala pogled s moje batine a onda kada je postala toga svjesna brzo je navukla sunčane naočale i rekla kako me stid može biti.

Destak minuta potrošio sam šetajući dijelom divlje plaže a onda se vratio do mame. Činilo se kao da spava ili drijema. Otišao sam u vodu i unutra plivajući potrošio nekih dvadesetak minuta. Iz vode sam promatrao mamu kako nepomično leži na plaži. Odlučio sam je pokušati zavesti pa nek bude što bude. Izašao sam iz vode i onako mokar došao do nje. Sagnuo sam glavu i ocijedio vodu iz kose po njenom tijelu. Trgnula se na hladne kapi vode i osovila se na laktove govoreći mi kako nisam normalan. Bacala je pogled na moj kurac a onda mi napokon rekla kako bi bilo dobro da se odjenem. Odgovorio sam joj kako bi bilo dobro da se ona skroz skine. Pogledala me i pitala jel čujem ja sebe što govorim?  Tu je naš razgovor završio. Ležao sam pored nje na trbuhu ali posve gol. Bila je u sjedećem položaju i rukama je obujmila koljena gledajući prema moru. Polako sam ustao i oko sebe obavio ručnik. Nije skretala pogled s mora. Komentirala je kako je krasan dan i kako uživa gledajući mirno more. Čučnuo sam iza nje i počeo joj masirati ramena. Vrtjela je vratom lijevo i desno govoreći kako joj moje masiranje godi. A da je samo vidjela moj kurac koji se ispod ručnika propinjao kao ždrebac.


Vratili smo se u kuću i nakon tuširanja odlučili smo se odvesti do Zadra.

Nakon večere pili smo crno vino i colu, tzv. bambus. Lice joj se zarumjenjelo i rekla je kako više ne smije piti.  Pod utjecajem vina jezik joj se razvezao pa me pitala kako mi se danas nije bilo neugodno svući se gol pred njom. Odgovorio sam joj kako mi nije bilo neugodno i kako ću se i sutra svući. Smijuljila se poput kakve djevojčure. Uostalom i ja sam nju vidio gotovo golu. Priprjetila mi je prstom govoreći mi kako to ne smijem ocu spomenuti. Uz smijeh obećao sam kako neću ali samo ako i sutra pokaže svoje sise. Rekla mi je da sam totalano lud. Vratili smo se u naše malo morsko selo pa smo otišli do lokalnog kafića koji je još radio. Tu smo popili još po jedan bambus. Mama je na sebi imala nekakvu laganu crnu majicu bez rukava. Nije nosila grudnjak pa su joj bradavice opet izazovno stršale. Naravno da su muškarci bacali čeznutljive poglede prema njoj.

Do kuće smo imali još nekoliko kilometara i ja sam vozio. Sama je započela priču o perverznim muškarcima. Kao, nije joj jasno zašto svi ti muškarci tako bleje u njene sise. Odgovorio sam joj kako to nije ništa čudno obzirom da ima takve bradavice.  Gotovo bijesno okrenula je glavu prema meni i pitala:-Ma kakve to bradavice ja imam?- Kratko sam uzdahnuo i rekao:-Jebeno dobre.- -Stidi se prostak jedan. Pa ja sam ti mama kako to možeš govoriti?- -Ma da si mi mama sto puta imaš prekrasne sise i to je činjenica.--Ajoj, da te samo otac čuje!- -Jebeš njega... Nije on tu.- Odgovorih joj. U čudu me gledala i rekla:-Lud si, budalo blesava.-


Već smo došli do kuće i ušli smo u sobu. Iz hladnjaka sam izvadio vino i colu. Počeo sam točiti ali mama je rekla kako je njoj dosta. Nagovarao sam je da popijemo po još jedan bambus jer ionako smo sad doma. Sjeli smo za stol a ona me iznenadila pitanjem:-Pa dobro, reci mi sad iskreno... Kakve ja to sise imam?- Zbunjeno sam je gledao ne vjerujući da me to pita. Prije nego sam stigao odgovoriti ona je nastavila. Rekla mi je kako sam već ionako vidio njene sise pa evo neka joj sad kažem iskreno što se to muškarcima sviđa. Šutio sam desetak sekundi iznenađen ovakvim tijekom razgovora. - Pa gledaj mama... Imaš izazovne bradavice... Jako izazovne.- -Pričaš gluposti.- rekla mi je. -Vraga pričam gluposti. I meni se...- Tu sam zastao shvativši da sam se zaletio. Inzistirala je da nastavim gdje sam stao. Pitala me -što se to meni?.  Zacrvenio sam se od nelagode ali ona je i dalje tražila da kažem do kraja što mislim. -Pa diže mi se.- Odgovorih joj.

-Majmune jedan bezobrazni!-Viknula je ali se smiješila. -Na moje sise se tebi diže?!- U čudu me gledala razrogačenih očiju. Šutio sam gutajući slinu. -Pa evo, jel ti se sad diže?- Elastičnu crnu majicu povukla je rukama prema dolje i gole sise istrčale su napolje u svoj svojoj ljepoti. Ustala se i podbočila rukama o bokove. Kurac mi je napinjao traperice a ona je poput kakve drolje razgolićenih sisa stajala tu ispred mene. Vidjevši da sam turbo napaljen prišla mi je i i primila me ispod ruke. -Hajde ustaj i idi na tuširanje. Očito je da se moraš ohladiti.-Rekla je. Željela me gurnuti prema vratima ali nogom sam zapeo za kauč pa sam posrnuo. Izgubio sam ravnotežu i nalegao sam na kauč ali sam držeći mamu za ruku povukao nju za sobom.  Polegla je preko mene a njene gole sise bile su naslonjene na moj kurac. Morala je osjetiti moju tvrdu batinu na svojim golim sisama. Uzdigla se oslonivši se na dlanove ruku. Trenutak me gledala ravno u oči i tada sam shvatio da je napaljena. Netremice sam i dalje buljio u njene sise. Nagnula se i opalila mi blagi šamar prekorivši me zbog gledanja njenih sisa. Pokušala se ustati ali ja sam je primio za ruke povukavši je nazad. -Daj budalo jedna, pusti me!- Glasno se protivila ali uz smiješak na licu. Kočnice su joj skroz popustile. -U redu... Ti si sad vidio moje sise i to ne prvi put a sad me pusti.- Mirno sam ležao na leđima dok me ona promatrala staklastim pogledom. Oklijevao sam ne znajući što mi je stvarno za činiti. Gledala me u oči dok sam ja  ruku spustio na šlic  svojih traperica. Otkopčao sam ga i  rukom sam u sekundi spretno izvukao nabrekli kurac.


-Eto sad smo jedan naprema jedan...U redu?- Rekla je. Šutio sam ležeći na

leđima i žudio za tim da je zgrabim za te njene jebeno dobre sise. -Sad možemo na tuširanje pa na spavanje.- Dodala je. -Baš mi je sad do spavanja.-Odgovorih joj. -A što bi ti?- Nevino je pitala a pogled joj je bio spušten na moj veliki kurac. Opet se pokušala ustati ali ja sam je opet povukao nazad na sebe. Sad mi je glavić kurca dodirnuo njene razgolićene sise i to me dodatno raspametilo. Jezikom je obliznula usne... Rukom me uhvatila za korijen kurca i čvrsto ga stegnula. Gotovo sam jauknuo od boli. Idućeg trenutka spustila je glavu i obujmila glavić kurca svojim našminkanim usnama. Njene usne obavijale su se oko mog kurca a pogled na nabrekle bradavice dovodio me do ludila. Osjetio sam kako mi sperma juri iz jaja prema vrhu kurca. Dijelić sekunde prije špricanja odmakla je usne ali mlaz sperme pljusnuo joj je u lice a sljedeći mlaz je zalio njene sise. Oslonio sam se na laktove i uspravio. Žudio sam za tim da je zgrabim za sise.  Privukao sam je k sebi i gurnuo joj jezik u usta. Rukama sam joj gnječio sise osječajući ljepljivu spermu ispod dlanova. Jezici su nam se ispreplitali a okus moje sperme koji joj je ušao u usta nije mi niti malo smetao. Mama je bila napaljena preko svake mjere. Doslovce je gorjela željna kurca. Rukom je cijedila ostatke sperme iz mog kurca i tiho šaputala kako sam ja prokleti perveznjak.

 Zajedno smo otišli na tuširanje. Dugo smo se zadržali ispod tuša a na kraju sam je i tu ispod tuša pojebao. Oslonila s erukama o opločeni zid i naprćila mi dupe. Rukom sam joj podigao desnu nogu i sprćio joj kurac u vlažnu pičku. Glasno je uzdisala poput napaljene kuje. Na kraju smo završili u krevetu i noć je bila uistinu burna. Dva puta sam joj svršio po sisama s time da sam zadnji put jedva iscijedio nekoliko kapi sperme.

Idućeg dana jebali smo se u vodi i bilo je fenomenalno. Sve je pokvario tata koji je došao kasno poslijepodne. Narednih deset dana morali smo biti krajnje suszdržani. Ipak smo iskoristili jedno jutro kada je stari otišao do trgovine i pekare. Pojebali smo se na terasi. Mama me opkoračila na terasi na stolcu i nataknula mi se na kurac. Naše perverzne igre nastavile su se i kod kuće.  Uživam joj ga gurati između sisa i prstima trljati nabrekle bradavice.

13. ožu 2014.

Orgije na Dan žena u našem malom selu

Nismo mi bili toliko pijani ali da smo bili pripiti, jesmo. Popeli smo se stepenicama na balkon vatrogasnog doma s kojeg se relativno lako bilo spustiti na terasu garaže i spremišta društvenog doma koji se dakle nalazi odmah do vatrogasnog doma. Zašto smo se uopće penjali i spuštali? Pa zato jer smo s te terase imali dobar pogled u unutrašnjost dvorane društvenog doma gdje su žene slavile svoj Dan žena, odnosno 8. mart. Naime, pri vrhu sale duž čitavog zida nalaze se prozori tako da smo imali lijep pogled na dvoranu gdje su žene tulumarile. Mi smo jedno periferno mjesto, ili naselje, na rubu grada. Službeno spadamo kao naselje pod grad Zagreb ali to je nekada bilo selo sa svim svojim atributima. Danas možda još nekoliko kuća uzgaja ili drži  kokoši ili piliće, a krave i svinje, koje su nekad bile uobičajna pojava, u potunosti su nestali.

Spomenuti društveni dom izvjestan je broj godina bio je napušten i devastiran

a onda su ga građani odlučili obnoviti i srediti. Danas u tom prostoru djeluju ili prostore koriste folkloraši, klub umirovljenika, nogometaši,mjesna samouprava te neke udruge. Organiziraju se amaterske kazališne predstave, plesnjaci a ponekad i nekakva predavanja. Na ideju da tu proslave Dan žena došla je gospođa Tereza. E, ta Tereza je oduvijek bila predmet ogovaranja i muških maštanja. Pričalo se, tj. nagađalo, da je je Tereza lezbijka. Imala je već popriličan broj godinica kada se udala. Pričalo se da se udala samo zato da bi prikrila istinu o sebi jer je u stvari ljubovala sa sestrom svoga sadašnjega muža.  Osim toga njih troje živjeli su zajedno u velikom stanu u naselju koje je prije desetak godina niknulo blizu našeg mjesta. Svi troje bili su poduzetni i puni para. Ta navodna Terezina ljubavnica, a sestra njena muža, vodila je fitnes centar za žene. Terezin suprug vodio je kafić a Tereza je bila zadužena za vođenje salona donjeg rublja. Osim toga priča se da svi zajedno vode internet sexi shop.

Dakle Tereza je uspjela animirati djevojke i žene iz našeg naselja te je dogovorila i organizirala proslavu 8. marta u društvenom domu, ali na proslavi su mogle prisustvovati samo žene. Iako je Tereza sa ženama organizirala sastanak i zatražila od njih da šute o sadržaju same proslave mama mog prijatelja Siniše ipak se izlajala pred njim a on je opet rekao nama. Naime, Tereza je odlučila prirediti, s nekoliko svojih prijateljica, demonstraciju i prezentaciju donjeg rublja kao i raznih seksi pomagala. Iz tog razloga se ekipa od nas dvanaest odlučila na malu, već  spomenutu avanturicu, penjanja preko balkona. U stvari jedini muški koji je imao to zadovoljstvo da bude prisutan na toj proslavi bio je Terezin rođak Neven koji je imao zadaću biti snimatelj i fotograf tom prigodom.


U lokalnom cafe baru malo smo udarali po poker automatu i točili se pivama. Dogovor je bio da ostaloj muškoj populaciji ništa ne govorimo o našim saznanjima. Plan je bio da pojedinačno ili po dvojica-trojica napustimo kafić pa se potom svi okupimo kod vatrogasnog doma. Tako je i bilo. Bili smi fino pripiti i lagano uzbuđeni zbog akcije koju smo isplanirali.


Poredali smo se na prozorska stakla i nastojali ostati nezapaženi što i nije bio

veliki problem jer smo gore na terasi bili u mraku a žene su dolje u sali slavile i nije im baš padalo na pamet gledati prema gore. Situacija je izgledala prilično normalno. Žene su plesale, malo pjevale i dosta pile što nam je bilo posebno zanimljivo. Sa stražnje strane društvenog doma bilo je parkirano nekoliko automobila a između ostaloga i kombi kojim je došla Tereza. U jednom trenutku Tereza je s nekoliko mlađih cura izašla na stražnji izlaz i došla do kombija. Iz kombija je izvukla nekoliko povećih torbi koje su joj prisutne cure pomogle unjeti u društveni dom. Promatrali smo ih odozgo ali nismo mogli čuti što točno pričaju ali djevojke su se veselo cerekale.
Čekali smo što će se dogoditi i pitali se hoće li se uopće nešto dogoditi. Terezu i njene kofere nismo vidjeli u dvorani što je značilo da ih je dovukla u neku od ostalih prostorija. Nakon nekih pola sata, možda i manje, u salu je ušla Tereza i nakon što je muzika utihnula nešto je govorila prisutnim ženama. Sve redom su se cerekale i izgledale su uzbuđeno pa nam je bilo jasno da sad valjda slijedi ono glavno. I uistinu je bilo tako. Par minuta kasnije u salu su ušle Terezine prijateljice odjevene u seksi donje rublje. Prisutne žene i njihove kćekice veselo su se hihotale i pljeskale. Potom je Tereza na jedan od stolova stavila razno razna erotska pomagala, umjetne penise, vibratore, japanske kuglice, kreme, gelove, gaćice... Pokušavala je prisutne dame nagovoriti da priđu bliže i uzmu u ruke nešto od ponuđenog. Ostao sam paf kada sam vidio svoju mamu kako prva prilazi i u ruke uzima umjetne kurčeve. Ženski smijeh i cika postajali su sve glasniji. Mojoj mami su se pridružilo nekoliko drugih žena i djevojaka. Shvatili smo da im Tereza nudi mogućnost da te spravice i isprobaju ali nije bilo tako hrabrih. Potom su neke mlađe cure ipak pristale otići u sporednu prostoriju i odjenuti na sebe erotsko rublje. To je pak ohrabrilo i one starije pa su i one učinile isto. Inače su se djevojke i žene lijepo sredile i većina ih je ionako izgledala seksi a uz Terezinu pomoć i rublje još su više dobile na seksi izgledu.

E, sad su se tek babe raspojasale. Rasplesale su se a prilikom plesanja zadizale su suknje pokazujući mrežaste čarape, haltere, seksi gaćice... Logično da je to i nas, voajere na terasi, narajcalo. Za jedan dio žena to je već bilo previše pa su malo po malo počele napuštati zabavu. No bez obzira na sve i te koje su odlazile bile su dobro raspoložene. Sve u svemu na kraju su ostale one najpijanije ili bolje rečeno najbolje raspoložene. Ostalo je pet-šest starijih gospođa i otprilike isto toliko mlađih cura od kojih su većina bile njihove kćerke. Između ostalih ostala je i moja mama koja se prilično opustila podgrijana alkoholom. Najstariji između nas, Zdravko, predložio je da se spustimo dolje i uđemo u dvoranu. Nije nas trebalo puno nagovarati ali ipak smo imali određeni strah kako će žene na našu pojavu reagirati. No, jebiga sad... Što je tu je, idemo.

Spustili smo se dolje i tiho ušli na stražnji ulaz. Prolazeći uskim hodnikom naišli smo na prizor koji nas je odmah napalio. Tereza, jedna njena kolegica i moja mama razgolićene su pregledavale donje rublje u jednoj od prostorija. Sve tri bile su prilično pripite i to se odmah vidjelo. Nismo mogli proći a da nas ne primjete. Pomislio sam kako će Tereza na našu pojavu reagirati burno i izbaciti nas napolje ali prevario sam se. Pogledala nas je iznenađeno a onda su joj se usta razvukla u široki osmijeh. Viknula je:-Što ste blenuli, perveznjaci?! Hajde, idite tamo u dvoranu i ne blejite tu ko telci.- Potom je izašla na hodnik pridržavajući rukom haljinu koja joj je klizila s grudi. Pogledala je lijevo i desno pa kada se uvjerila da nas nema više još nam je jednom rekla da idemo u dvoranu a ona je otišla do vratiju kroz koja smo mi ušli i zaključala ih.


Ušli smo u dvoranu a naša pojava kod ono preostalih mamica i kćeri izazvala

je burnu reakciju. Neke ja naš dolazak razveselio a neke su kroz smijeh vikale kako je ovo ženska zabava ali nisu pokazivale ozbiljnu želju da nas izbace. Ja nisam mogao iz glave odbaciti sliku svoje pijane mame koja se preodijeva u seksi rublje. Nije mi to nekako leglo ni usprkos tome što su nas žene počastile pićem i primile nas u društvo iznad svakog očekivanja. Napalile su mene isto kao i moje frendove te pijane dame i mlađahne damice ali ja sam ipak odlučio otići do mame i spakirati je pa je uputiti prema kući. No prizor koji sam u sobici zatekao doslovce me šokirao. Terza se razdrljene haljine i golih sisa strasno ljubila sa svojom prijateljicom, koju nisam poznavao, a mama je u nekakvoj seksi haljini stajala pored njih dvije i trljala nabreklu Terezinu bradavicu. Nisu me uočile a taj prizor me generalno napalio. Tek kada je Terezina prijateljica izvukla jezik iz njenih usta Tereza me uočila kako stojim na vratima i kao tele ih promatram. Prišla mi je, gurnula me rukom prema van i zatvorila vrata. Stajao sam možda minutu-dvije ne vjerujući da sam vidio to što sam vidio. Zaključala je vrata iza sebe i oklijevao sam želeći pokucati no onda sam ipak odustao.

Tromim korakom vratio sam se u dvoranu. Nekoliko mladih cura totalno raspojasano plesalo je na podiju. Ostali prijatelji fino su se opustili u društvu mamica. Susjeda Ljerka bila je posebno napaljena. Vrtjela je guzovima mameći dečke k sebi. Bila je pijana kao tuka. Zagrlila je njih trojicu i vrtjela se s njima u ritmu muzike. U jednom trenutku krenula je u smjeru hodnika pozivajući ih da joj se pridruže. Njih trojica ali i ja krenuli smo za njom. Ušla je u prostoriju koju koriste folkloraši pa se strovalila na trosjed. Bila je pijana i definitivno napaljena. Pomislio sam što bi sad rekao njezin muž Stjepan da je vidi ovakvu. Počela je dečke hvatati za kurac i ja jednostavno je nisam mogao prepoznati. Zgodna žena mladolikog izgleda ali uvijek nekako suzdržana i rezervirana sada se ponašala kao zadnja drolja. Ekipa mojih frendova se malo suzdržavala i smijuljila poput kakvih junferica a onda kada su vidjeli da stvari izmiču kontroli počeli su hvatati i oni nju.  Ljerka se počela svlačiti i ubrzo je ostala samo u grudnjaku i gaćicama. Žena se željela pojebati i to odmah. Bilo nam je jasno ko dan. Stala nam je redom otkopčavati šliceve i vaditi kurčeve. Drkala je jednom po jednom a onda ih stala trpati u usta. Više ne znam tko joj je svukao gaćice ali netko jest a ona se nije suprostavljala. Nije trebalo dugo da je Miroslav uhvati za bokove i posjedne k sebi u krilo. Nataknuo ju je na svoj nabrekli kurac  a ona je tek malo glasnije uzdahnula i zakolutala očima. Trenutak se umirila nabijena na kurac a onda je počela vrtjeti bokovima loveći kurac prvog do sebe i strpala ga je u usta. Mene se osobno najviše dojmilo Krešimirovo jebanje susjede Tonke. On je Tonku odveo u spremište s raznim rekvizitima koje su koristili nogometaši i tu ju je sprašio u guzicu. Krešimir koji je uvijek maštao o jebanju neke žene u šupak sada je došao na svoje.

Bilo je jasno kao dan da će Ljerka dobiti svoju porciju ali to je tek bila uvertira

za orgije koje su uslijedile. Izašao sam napolje i ponovo odlučio potražiti mamu. Došao sam do vratiju gdje sam je zadnji put vidio u društvu Tereze i njene kolegice. Vrata su bila zaključana. Pokucao sam nekoliko puta ali nitko nije otvarao. Potom sam otišao u dvoranu ali tamo sam zatekao tek dvojicu svojih prijatelja koji su se opustili u društvu preostale četiri žene. Osim hvatanja i cerekanja tu se ništa bitno nije događalo. Izašao sam napolje, na stražnji izlaz, a tamo sam svjedočio pomalo bizarnoj sceni. Prijatelj Karlo pridržavao je Sinišinu mamu koja je teturala i govorila kako joj je zlo. U jednom trenutku odmaknula se od Karla i krenula prema ogradi. Držeći se za štange od ograde sagnula se i počela povraćati. Karlo joj je prišao i primio je za bokove pridržavajući je dok je ona rigala. No to Karlu nije smetalo da joj zadigne suknju iznad bokova. Ona valjda nije ni bila svjesna toga. Karlo joj je spustio gaćice do gležnjeva i skroz ih joj je svukao odbacujući ih u stranu. Sinišina mama je i dalje bila nagužena ispuštajući one karakteristične zvukove osobe koja povraća. Ne mareći ni za što Karlo je svukao hlače i gaće te joj tako naguženoj zabio kurac u pičku. Ona se rukama i dalje čvrsto držala za ogradu i doslovce tulila poput ranjene kuje dok ju je Karlo jebao.

Vratio sam se unutra ostaviši Karla da odradi posao do kraja. Kroz

poluotvorena vrata prostorije, koja je služila kao kuhinja i ostava istovremeno, do mene su doprli zvukovi komešanja i cviljenja. Ušao sam i naišao na Denisa i Ljudevita koji su se okomili na malu ružnu Sanju. Dobro sad, nije Sanjica bila tako ružna ali nije bila ni ljepotica. Mala je djelovala poput nekakve kurvice čim ste je vidjeli. Takav dojam je ostavljala. I mama Branka joj je bila radodajka što su svi znali. Sanjica, je bila pijana kao krava. Bilo je očito kako su Denis i Ljudevit odlučili to iskoristiti. Ona ih je odgurivala od sebe a oni su je uporno hvatali za sise i gurali joj ruke između nogu. U stanju kakvom je bila nije imala previše šanse oduprijeti im se. Ubrzo su joj svukli gaćice i raširili joj noge. Napalila me ta scena i nisam odbio poziv da im se pridružim. Sva trojica izredali smo se na Sanji svršavajući joj u pički. Ni njena mama Branka nije bolje prošla. Nju su u potkrovlje društvenog doma odveli Vlatko i Damir te je pošteno izjebali. Ostala je gore široko razmaknutih nogu a znam da je to iskoristio i Siniša.
 Uglavnom sve se pretvorilo u pomalo nekotrolirano orgijanje. Na početku suzdržane prijatelje ja i Damir morali smo smirivati i stišavati nastojeći obuzdati njihove strasti. Većina nas palila se opasno na Svjetlanu. Ona je žena vlasnika cafe bara u našem kvartu. I ma koliko god da je bila pijana pružala je žestok otpor ali na kraju su je tako pijanu odvukli u toalet i tamo su je doslovce silovali. A Svjetlana je imala jebeno dobre noge i često je nosila mini suknje što njenom suprgu Grgi nije baš bilo po volji. I te večeri izgledala je jako dobro. U nekoj svjetlucavoj minici, mrežastim čarapama, koje je odjenula na nagovor Tereze, i štiklama izgledala je jebeno zamamno. Alkohol ju je brzo svladao pa je svaki njen otpor bio uzaludan. Iako se preodjenula i spremala krenuti kući nije joj to pošlo za rukom. Pošteno se nagutala sperme. Mislim da su joj barem dvojica svršila u usta.

Bilo mi je jasno da je ovo nužno prekinuti jer su
stvari skroz počele izmicati kontroli.  Jednog po jednog prijatelja Damir i ja smo uspjevali nekako izgurati iz doma i poslati van na hlađenje s ciljem da produže kućama. Jedino Karla nisam pronašao. On je kući otpratio Sinišinu mamu nakon što ju je pojebao na ogradi dok je povraćala. Malo mi se zgadilo kada mi je kasnije pričao kako su se na putu do kuće ljubili u usta. Dakle on je obavio taj dio posla zato ga nije ni bilo a onda sam napokon ugledao svoju mamu. Išla je hodnikom u zagrljaju Tereze i izašle su van na dvorište. Shvatio sam da su Terezine prijateljice već ranije otišle svojim autom. A što su mama i Tereza radile zaključane u sobi mogao sam samo pretpostaviti. Mama je na sebi imala nekavu razdrljenu haljinu koja je sa strane bila skopčana nekakvim remenčićima i djelovala je totalno nekontrolirano. Tereza je vidjevši me zastala i maknula ruke s mame.


Izvadila je kutiju cigrata i zapalila jednu. Smiješila se droljasto prije nego je ušla u kombi. Nisam bio u stanju reagirati racionalno pa sam zbunjeno zamolio Terezu da mamu i mene kombijem odveze do naše kuće. Pristala je. Mama je bila totalno pijana a možda i drogirana. Sjeo sam s njom na zadnje sjedište kombija i Tereza je krenula. Mama se ponašala totalno raspojasano. U vožnji me počela grliti i ljubiti. Vožnja je relativno kratko trajala pa sam izašao pridržavajući mamu i zahvalio se Terezi koja je odmah odjurila dalje.
Mama se objesila na mene poput vreće i jedva sam je dovukao do kuće. Nije imalo smisla da je išta pitam ili da joj bilo što kažem. Shvatio sam da ako je otac vidi u ovakom stanju neće izaći na dobro. Otac je inače bio lik koji je rano odlazio na spavanje pa je i ovom prilikom već uvelike  spavao. No nisam sumnjao da će se probuditi ako mu ovakvi banemo u sobu. Stoga sam odlučio kako je bolje da mamu odvedem straga iza kuće gdje se nalazi garaža a pored garaže prostor koji je uređen kao garsonjera i koji smo inače iznajmljivali. No sada tamo nije bilo nikoga. Ušao sam s mamom unutra i odmah je počeo nagovarati da ode na tuširanje vjerujući kako će je to koliko-toliko dovesti k svijesti. No ona je jedva stajala na nogama a kamoli da se bila u stanju ići otuširati. Svo vrijeme se cerila i ponašala poput kakve drolje. Uporno me nastojala zagrliti i poljubiti. Pokušavao sam joj uspio svući tu kurvanjsku haljinu a onda vidjevši je u samostojećim čarapama i tako napaljenu počeo sam i sam osjećati uzbuđenje. Osim toga nije na sebi imala gaćice. Nisam mogao ne primjetiti kako su joj je guzica i bedra crveni što je vrlo vjerojatno bilo od pljuskanja. Pitao sam je što je to i ona se okrenula na stranu. Na jednom mjestu malo ispod dupeta još su se nazirali crveni tragovi prstiju. Što je to njoj činila pervezna Tereza, pitao sam se. Umjesto bilo kakvog susvislog odgovora mama se uhvatila još više cerekati pokazujući mi bez imalo stida svoju pičku.


Sjedila je tako razgolićena tu nasuprot meni i svim silama me nastojala

zagrliti i priviti na svoja polugola prsa koja su prijetći željela iskočiti iz uskog i premalog grudnjaka kojeg joj je vrlo vjerojatno dala da odjene Tereza. Popustio sam i prislonio lice na njene sise. Osjetivši nabrekle bradavice još sam se više uzbudio. Moja mama inače nije u cvijetu mladosti. Udala se već u kasnim tridesetima i bila je od oca starija 6 godina. I sve do ovog trenutka nikada me nije ni u kom pogledu nagnala na grešne misli. Gledao sam njene sise posute pjegicama i osjetio kako mi se kurac opasno diže. Podigla mi je glavu rukom me primivši ispod brade i u idućem trenutku mi gurnula jezik u usta. Bila je to totalno bizarna situacija. Mama i ja strasno smo se ljubili u usta. Kočnice su mi skroz popustile i ni najmanjeg otpora s moje strane nije bilo. Kada je ruku spustila na moj već ukrućeni kurac bio sam skroz gotov.

 Ustao sam i pomislio pa neka bude što mora biti. Dok sam se na brzinu svlačio mama me gledala zamućenim pogledom ali u očima joj se čitala strast i želja za jebanjem. Čim sam joj približio nabrekli kurac halapljivo ga je strpala u usta. Pušila mi je kurac poput kakve iskusne drolje. Svukao sam joj haljinu. Gledao sam njene jarko nalakirane crvene nokte na prstima kojima je pridržavala moj kurac dok mi ga je pušila i sve to skupa izgledalo mi je totalno nestvarno. Polegao sam je na leđa i raširio joj noge... zagnjurio sam glavu između njenih nogu i jezikom joj stao obrađivati pičku. Vrtjela je guzom dok mi je rukom mrsila kosu glasno stenjući. Uspravio sam se i popeo se na nju nastojeći ispljunuti dlaćice što su mi se petljale oko jezika... Zajašio sam je sjevši joj na sise. Gurao sam joj kurac u usta i u idućem trenutku doživio sam totalnu eksploziju. Svršavao sam joj u usta, po licu, očnim kapcima, kosi... Okupao sam je u svojoj spermi. Smijala se grohotom ne mogavši otvoriti oči sljepljene spermom. Ustao sam i otišao do kupaonice te sam joj ručnikom obrisao spermu s lica.

Tek tada kao da je pomalo počela dolaziti k sebi. Sjedila je pored mene i

tihim glasom rekla da ovo što radimo nije normalno. No sada je meni bilo sasvim svejedno. Mazio sam je po pjegavim sisama i gurao joj ruku između nogu. Bio sam uzbuđen preko svake mjere i njezin slabašan otpor ništa mi nije značio. Kurac mi je opet bio spreman za akciju. Polegao sam je na bok i usprkos njenom protivljenju podigao joj rukom nogu i zabio kurac u pičku. Tihim glasom ali bez nekog otpora molila me da to ne činimo no ja sam je jebao kao da mi je zadnje u životu. Zabijao sam kurac duboko u nju dok je ona glasno usisavala zrak sklapajući oči. Svršio sam u njoj te smo potom tako zagrljeni, s mojim kurcem u njenoj pički, zaspali.

Probudio sam se prvi. Moj mlohavi kurac natoplljen spermom i sokovima mamine pičke bio je još uvijek priljubljen uz njenu picu. Mama je tvrdo spavala a ja sam rukom primio njenu sisu. Nisam osjećao niti sram a niti grižnju savjesti. Trljao sam joj sisu a kurac mi se polako dizao. Trljao sam kurcem po pički a ona se tek tada stala meškoljiti. Lagano je zavrtjela dupetom i još me više napalila. Ispod njene noge rukom sam primio kurac i lagano ga namjestio na vlažan i sluzav otvor. Kada sam joj ga zabio bolno je zastenjala i širom otvorila oči. Okrenula je glavu prema meni i gledala me široko otvorenih očiju. Djelovala je istovremeno ošamućeno i totalno zbunjeno. Za trenutak kao da se željela otrgnuti od mene ali nije imala šanse. Tek nakon mog svršavanja vrteći nervozno dupetom skinula se s mog kurca. Ustala je  a noge su joj podrhtavale. Ruke je najprije stavila na lice a potom je prstima prošla kroz kosu. Ponovo me pogledala onako golog u krevetu a onda je rukama opet pokrila lice i promrljala kako joj je strašno neugodno. Otišla je do kupaonice.


Izašla je vrlo brzo. Skupljala je stvari po podu i vrlo brzo shvatila da se u toj odjeći neće moći pojaviti u kući. Ustao sam i rekao kako ću ja otići do kuće i donijeti joj nešto za odjenuti. Činilo se kao da je na rubu plača. Na svu sreću otac je još spavao. Iz kupaonice sam uzeo njezin ogrtač i odnio joj ga. Obukla ga je i zamolila me da negdje sakrijem haljinu i čarape. Otišla je prema kući nemajući me snage pogledati u oči. Zatekao sam je u kuhinji gdje je kuhala kavu. Čula je kada sam ušao i znala je da sam to ja ali se nije okretala. Prišao sam joj i primio je oko struka. Trgnula se a potom ukočila na taj moj zagrljaj a ja sam je poljubio u vrat. Sjeo sam za stol i sačekao da posluži kavu. Sjela je i natočila kavu a sve vrijeme me izbjegavala pogledati u oči. Jedva čujno zapitala me jesam li sakrio haljinu i čarape. Odgovorio sam da jesam ali kako očekujem da ih uskoro opet odjene samo za mene. Dominirao sam nad njom i uživao sam u tome. Na tu moju opasku zacrvenjela se u licu. Mislim da se nije sjećala svega što se između nas zbivalo ali i ono čega se sjećala kod nje je stvaralo silnu nelagodu. Malo je šutjela a onda napokon podigla glavu i rekla: -To što smo učinili nije normalno... Stari bi poludio da sazna.- Umirio sam je rekavši kako stari nikada neće saznati.

Dani su prolazili a jedan dio mama i njihovih kćeri danima nije izalzio iz kuće ili bi, ako bi izašle, prolazile brzim korakom i spuštene glave. Većina žena napustila je zabavu prije onog pravog orgijanja. One što su ostale i bile sudionice šutjele su kao zalivene. Nas dvanaestorica odlučili smo biti fer i pošteni te smo o svemu šutjeli. Uostalom kako bi Karlo mogao reći Siniši da mu je jebao mamu dok je ova povraćala? Nadalje, zašto bi riskirali da nam Brankin muž, a Sanjin otac, razbije nos u najmanju ruku ako bi saznao da smo mu izjebali kćerku i ženu? A kako tek reći Grgi, vlasniku kafića, da mu je žena doslovce bila silovana u toaletu. Ako mu ona to sam nije rekla ni nama nije padalo na pamet kompromitirati se.

Tereza je i nadalje dolazila u kvart. Nije se dugo zadržavala  a ako bi i vidjela nekoga od nas samo bi se ironično nasmiješila. A moja mama i ja? Pa ja uživam kada oca nema kod kuće i kada mamu nagovorim da odjene one iste samostojeće čarape i kurvinsku haljinu. U početku se činilo da joj to teško pada ali činila je to na moj zahtjev bojeći se da nekome nešto ne kažem. Sada to čini bez problema i istinski oboje uživamo. Nedavno je pored mene u kombiju prošla Tereza. Zastala je otvorivši prozor i uz zagonetan smiješak mi je rekla da pozdravim mamu. Prenio sam mami Terezine pozdrave. Okrenula je glavu u stranu kako ne bi vidio da se zacrvenjela. Eh, da mi je nekako u krevetu istovremeno imati mamu i Terezu. To je moja fantazija koja me sve više pali. No, nikada se ne zna.

________________________________________________________________

(ako vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link na FACEBOOK)