porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

24. tra 2012.

Perverzni starci - transvestitizam u krvi

Moja sklonost biseksualizmu, transvestitizmu, prcanju u najlonkama te uživanju kako u sočnim picama tako i u mesnatim kurčevima mi je očito bila suđena. Kako? Lako, to sam jednostavno shvatio još u pubertetu, a jedan me događaj uz ostalo u to uvjerio, konkretno potaknuo u meni nešto.

Trebao sam ići na utakmicu i biti odsutan cijelo popodne i dobar dio večeri. Umjesto puta i tekme, dočekala nas obavijest da se stvar odgađa iz već ne znam kojeg razloga i prebacuje se za dan poslije. Vratio sam se kući i odlučio prileći. Kad sam stigao, nije nikog bilo, bacio sam torbu u sobu, nešto pregrizao te se vratio za stvarima u istu prostoriju odmoriti.

Kad sam se probudio, čuo sam prigušeno stenjanje iz spavaće sobe, i nije trebalo dugo da shvatim da su moji starci pretpostavili da sam negdje drugo kao što sam i trebao biti pa se odlučili posvetiti na miru jedno drugom. Ništa čudno - bili su inače seksualno aktivni, što i nije čudno za ljude u kasnim 30im. Ipak, čudno mi je bilo to što se čuo i treći glas, pa sam odlučio pričekati moment i eventualno proviriti. Mom veselju nije bilo kraja kad sam skopčao da su vrata sobe bila širom otvorena, a pogled prema ulaznim vratima stana je otkrio da su ista zaključana. Sve je išlo u pravcu njihovog zadovoljstva dok je sin na tekmi u juniorskoj ligi.

Prišuljao sam se i zatekao prizor koji me šokirao do te mjere da sam zamalo uzviknuo i nehotice se izdao. Naime, na krevetu su ležali moj stari i njegov najbolji prijatelj te se strasno ljubili, dok im je mama gola kao od majke rođena naizmjenice drkala i pušila kite koji su bile sličnih dimenzija - 17ak cm, solidno mesnate i sjajne od njene pljuvačke (i ne samo njene, očito).

Pored shvaćanja da su moji skloni dijeljenju ljubavi s drugim, ono što me posebno šokiralo je bilo to da je tata na sebi imao periku, ruž za usne, crni grudnjak, pojas za čarape i crne najlonke koje su mu - jebi ga stari - stajale izvanredno.

Nedugo potom je akcija krenula drugim tokom - stari se posvetio prijateljevom najboljem komadu dok je stara obrađivala njegov kurac. Ono što je najbolje od svega je da mu je prijatelj govorio prostote, da je prljava kurvetina gladna kurca, a stari je na to pojačavao ritam i uvlačio kurac do korijena u grlo. Promijenili su uloge, pa je starome frend sada sisao i lagano ga prstačio u šupak. Ipak, da ne bi svršili prerano, krenuli su na pravu stvar - dok je jedna guzio mamu drugo me je pušila, i tako naizmjenice. Strast je bila prava - mama je sa zadovoljstvom primala oba kurca, nabijala se na ovog iza sebe i pušila kao da joj je to zadnje u životu. Teško su mogli izdržati predugo - uslijedio je klimaks tijekom kojeg su joj išpricali lice i sise, nakon čega su prionuli na ljubljenje i lizanje soka s njenih grudiju. Perverzija na kvadrat, ali vrlo poticajna - jedva sam se nekako iskrao nazad u sobu i pričekao do večeri da odu u trgovinu pa da mogu slobodno izaći.

Trebam li reći da sam posudio mamine najlonke i sočno izdrkao u njima?

4 komentara:

  1. Hej, jel moguce da je netko napravio ovaku stranicu za nas perverzne :D weeee
    Addme fetisisti na face Mile Zivkovic volim obuci hulahopke :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Uspio sam nagovoriti djevojku da me nasminka obucem ze ske gacice haltere nalakirala mi nokte i vodili ljubav kao nikad do sada. Volio bih je Nagovoriti da se tako obucem i da se dobro pofatamo s nekim likom. Mada tesko da ce pristat

    OdgovoriIzbriši