porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

1. velj 2014.

Silovao sam vlastitu mamu

Kada bi u jednoj rečenici trebao opisati svog oca rekao bi, prosta duša slavonska. Naime on je rođeni Slavonac. Vrijedan, marljiv i radišan čovjek. Rad, rad i samo rad. Potiče iz dobrostojeće obitelji što mu je omogućilo da se fakultetski obrazuje. Uz studiranje uredno je i radio. Brzo je pronašao posao pa potom otvorio svoju firmu. Prodao je nešto zemlje u Slavoniji pa je u Zagrebu kupio stan. Poslije je izgradio kuću a potom kupio kuću na moru, točnije u Prevlaci kod Zadra. Zadnje je kupio jednu klijet u Zagorju koju je preuredio i vrhunski sredio.

Njegov problem je uvijek bio njegov fizički izgled. Nizak je rastom, proćelav, nosi naočale i sklon je debljanju. Takav je bio i u mladim danima. Naravno da je zbog toga bio iskomleksiran pa je valjda baš zbog toga nastojao te fizičke nedostatke kompezirati učenjem i radom. Nije imao baš uspjeha kod žena i nikako nije mogao naći srodnu dušu. A onda se dogodilo da nedaleko od svog rodnog mjesta upozna mladu Bosanku, moju mamu, Almu. On je već prešao četrdesetu godinu života a ona je tek navršila dvadeset. Razlika u godinama je bila velika ali on se poput pubertetlije zaljubio u rasnu Bosanku. Njoj se opet svidjelo to što stari ima para ko dreka. Kuću, stan, kuću na moru, vikendicu. Što god bi poželjela stari joj je ostvario. Najprije je svaki vikend putovao u Slavoniju i filao ju novcem i skupim poklonima. Onda ju je pozvao da se preseli k njemu u Zagreb. Alma je to objeručke prihvatila.


 Nikada nigdje i ništa nije radila samo je trošila i i kupovala. Ubrzo je zatrudnjela i rođen sam ja. Sreći moga oca nije bilo kraja. Nije se osvrtao na priče prijatelja i znanaca koji su ga upozoravali još prije braka da je Alma mnogo mlađa od njega a osim toga mala je kurvica. I nakon mog rođenja stari je nastavio živjeti kao do tada. Radio je i često putovao. Mama ni u čemu nije oskudijevala. Odrastao sam i sazrijevao a što sam bivao stariji to sam polako ali sigurno uviđao ono što moj stari nije. Moja mama Alma se jebala s mnogima a najmanje s mojim starim. Mijenjala je ljubavnike, izlazila s prijateljicama, trošila novac i živjela život, kako se kaže, punim plućima.
Nije se ustručavala ljubavnike dovoditi u kuću bez obzira na moje prisustvo. Mislila je da sam još dovoljno mali pa da ne shvaćam situaciju. Kako sam bivao stariji dovodila bi ih u stan kako ja ne bi vidio ali ja sam sve to jako dobro vidio i znao. I danas kada sam već navršio dvadeset godina moja mama živi na isti način. Boji kosu u plavu, odijeva se izazovno i moram priznati da izgleda jebeno seksi. Što je starija to se jebozovnije odijeva. Da mi nije mama i da je ne poznajem a vidim je na ulici pomislio bi da je to neka otmjena kurva. Ne znam koliko moj otac zna i zna li uopće da mu se njegova žena, a moja mama, sve te godine jebe iza leđa. Pretpostavljam da zna ali šuti jer je zadovoljan što takvu zgodnu ženu ima uza se. Mama se oduvijek oduševljavala glumicom Marilyn Monroe pa svojim izgledom nastoji što više podsjećati na nju.


Tek u posljednje vrijeme postao je drugačiji. Možda zato jer su ga lagano pritisle godine a glasine je napokon morao čuti. Možda je shvatio ili saznao da se jebala s nekim njegovim poslovnim partnerima. Ja mu nikada ništa nisam govorio. Mamu sam pomalo prezirao zbog načina njena života i zbog toga što tako otvoreno ocu nabija rogove. Bio sam u iskušenju da s ocem o svemu otvoreno porazgovaram ali onda se dogodilo da vidim mamu kako puši kurac jednom muškarcu koji je s tatom poslovno surađivao i stvari su se promijenile.


Mama nije imala pojma da sam kod kuće. Noć prije zatulumario sam s

društvom i nisam bio u stanju otići na fakultet. Spavao sam na katu u svojoj sobi. Već je debelo prošlo podne kada sam se probudio. Bio sam na vrhu stepenica i imao sam namjeru spustiti se dolje u kuhinju kada sam začuo glasove. Najprije sam razaznao mamin glas a onda glas nekog muškarca. Mama se veselo cerekala i zaključio sam da su ušli u kuhinju. Vratio sam se u sobu i čekao nekih petnaestak minuta razmišljajući što mi je za činiti. Napokon sam se odlučio spustiti stepenicama. Tiho sam se spuštao u prizemlje. Došavši do dna stepenica zastao sam i osluškivao. Vrata kuhinje nisu bila zatvorena do kraja. Do mene su opet doprli glasovi i mamino cerekanje. Šuljajući se tiho uza zid došao sam do vratiju. S te strane gdje sam bio nisam ništa mogao vidjeti jer su njih dvoje bili na drugoj strani. U dva koraka brzo i tiho prešao sam na drugu stranu. Priljubio sam se leđima uza zid i osluškivao. Napokon sam skupio hrabrosti i provirio.

Mama je stajala uza stol. Jednom rukom bila je oslonjena o plohu stola a drugom je držala bocu nekog pića i točila u čaše. Tip je stajao iza nje i vidio sam ga tek djelomično. Rukama je mamu držao za bokove a svako malo pojavila bi mu se glava koja se spuštala na mamin vrat. Mama nije pružala nikakav otpor. Štoviše nagnula je glavu u stranu kako bi joj lakše usnama dodirnuo vrat. Sada ju je tip rukama snažno obgrlio oko struka i privukao je k sebi. Preciznije rečeno njeno dupe priljubio je uz svoj kurac. Mama se i dalje cerekala govoreći kako će proliti piće. Tip ju je okrenuo prema sebi i ugurao joj jezik u usta. Rukama joj je podigao suknju iznad bokova. Vidjevši mamu u samostojećim čarapama s tipovom rukom uguranom u njene gaćice osjetio sam kako mi se kurac diže. Tip joj je prstima trljao pičku a mama je lagano savila noge u koljenima i isprćila dupe. Bio sam samo u gaćama boksericama. Gurnuo sam ruku u gaće i počeo trljati kurac.


Mama je najprije preko glave svukla haljinu a onda se spustila na koljena i stala mu raskopčavati remen na hlačama. Brzo je to napravila. Povukla je zatvarač na njegovom šlicu i objema rukama istovremeno prema dolje povukla mu hlače i gaće. Njegov kurac oslobođen stega iskočio je kao izbačen iz praćke i mamu gotovo puknuo po nosu. Lijevom rukom držala ga je za jaja a desnom mu ga drkala. Kao hipnoitiziran promatrao sam taj prizor. Mama je pogledala prema gore i nešto mu rekla ali ja nisam čuo što jer me nije ni zanimalo. Bio sam opčinjen prizorom. Potom je usnama obujmila glavić njegova kurca. Izvukla ga pa jezikom prešla preko čitavog kurca sve do jaja. Progutala ga je do pola a potom gotovo čitavoga. Ja sam rukom sve jače stiskao svoj kurac. Gledao sam mamu kkao dudla taj veliki kurac i jednostavno sam se uspalio u tolikoj mjeri da sam zaboravio na oprez. Na svu sreću tip nije gledao prema vratima. Gledao je dolje u mamina usta koja su gutala njegovu kurčinu.


U jednom trenutku tip je zasiktao poput zmije... Mama je trznula glavom unazad a mlaz sperme pljusnuo joj je u lice, drkala mu ga je dok su mlazovi sperme iz kurca špricali po njenom licu i po haljini. Čvrsto mu je rukom stiskala kurac kod korijena cijedeći zadnje kapi sperme iz njega a onda ga ponovo stavila u usta. Mama je ustala a niz usne joj se cijedila sperma. Izgledala je jebeno kurvanjski tako plava sa spermom na usnama. Gotovo da nisam bio ni svjestan da sam svršio. Gaće su mi bile mokre od sperme a prsti ljepljivi. Brzo i tiho sam se popeo stepenicama na kat i vratio se u svoju sobu.


Prije nego sam svukao gaće još sam jednom izdrkao. Obukao sam se i nakon nekih pola sata ponovo sam izašao na vrh stepeništa. Ništa se više nije čulo. Spustio sam se dolje i shvatio da njih dvoje nisu u kuhinji. Sad su bili u spavaćoj sobi. Prišao sam vratima i osluhnuo. Čuli su se glasni uzdasi moje mame. Malo sam osluškivao pa potom izašao na stražnji izlaz.

Prošlo je više od mjesec dana od tog događaja. Već je počelo ljeto. Kako već rekoh otac se promijenio. Djelovao je nekako nezadovoljno. Počeo je mami uskraćivati novac i zbog toga su između njih dvoje počele trzavice i sitne svađe. Jednog dana rekao je kako u petak svi troje idemo u Zagorje. Mama uopće nije bila oduševljena tom idejom. Inače baš nije voljela tu zagorsku klijet i rijetko kada bi s ocem išla tamo. Nije se ni meni baš išlo ali kako sam i ja kao i mama ovisio o očevom novcu nisam bio u poziciji da mu proturiječim.
Još tijkom vožnje do Zagorja otac je rekao kako će nas dvoje ostaviti tamo a on ide na more. Vratit će se u nedjelju poslijepodne a u ponedjeljak dolaze majstori koji su trebali obnoviti krov te klijeti. To je značilo da ćemo se vratiti u Zagreb tek u ponedjeljak navečer. Mama je protestirala pitajući ga što ćemo mi tamo raditi tri dana. Grubim i oštrim glasom otac joj je odgovorio kako tamo ima posla preko glave. Kao prvo treba pokositi travu, urediti šupu zatrpanu svakojakim stvarima. Počistiti vikendicu, obrisati prašinu i paučinu... Čitavim putem vladala je pomalo napeta atmosfera.


Stigli smo i iznjeli stvari iz auta. Otac je ukratko opet ponovio što nam je raditi dok njega ne bude. Mama je još nešto prigovarala na što joj je otac glasno rekao kako on jako dobro zna zašto bi ona htjela ostati sama u Zagrebu. Mama je zašutjela i ljutito se okrenula te ušla u kuću. Otac je glasno i ljutito zalupio vratima auta i bez pozdrava odjurio prašnjavim putem.
Uzeo sam kosilicu rekavši mami kako ću prvo pokositi travu. Ona je rekla kako će nam pripremiti nešto za jelo. Malo sam kosio a potom krenuo u šetnju okolicom. Krajolik je bio prekrasan. Vratio sam se do klijeti i spustio se u podrum. Širom sam otvorio vrata kako bi se podrum provjetrio. Sjeo sam na masivnu drvenu klupu i zapalio cigaretu. U podrumu je bilo ugodno jer je bio hlad. Uzeo sam staklenu kriglu i iz jedne bačve natočio vina. Ispio sam do dna jer sam bio žedan. Vino mi je baš godilo. Ispio sam još jednu kriglu. Potom sam probao vino iz druge bačve. Nisam uopće bio svjestan da me je vino omamilo sve dok nisam izašao van na sunce. Mama je izašla i pozvala me da dođem jer pripremila je nešto za jelo. Vratio sam se u podrum i natočio u bocu vino. Vino sam stavio na stol i sjeo. Mama me podozrivo promatrala. Pitala me jesam li pio vino. Rekoh kako jesam malo.- Vraga malo-, komentirala je. -Oči ti se čudno sjaje.- Glasno se nasmijala.


Nisam baš bio gladan. Mami se raspoloženje popravilo. Pjevušila je dok je brisala prašinu i skupljala paučinu po kutovima sobe. Presvukla se i sada je na sebi imala nekakvu ljubičastu kratku haljinu s nekakvim cvjetnim uzorkom. Kako se propinajala da dohvati paučinu haljina joj se podizala gotovo do guzice. Promatrao sam je i prisjetio se kako je pušila kurac. Gledao sam njeno zamamno dupe i kurac mi se digao. Bila mi je okrenuta leđima i u jednom trenutku pitala što ćemo ovdje raditi tri dana. -Pa nešto ćemo smisliti.- Odgovorio sam joj. Okrenula se i pogledala me. Nasmiješila se pitajući me zašto je tako gledam. Bio sam dovoljno opijen vinom i uzbuđen da joj bez mnogo oklijevanja kažem da ju promatram zato jer jako dobro izgleda. Opet se nasmijala pitajući me jesam li ja normalan i jel čujem samog sebe što pričam.


Rukom sam ispod stola preko hlača dodirivao svoj kurac koji je već bio maksimalno dignut. Bacila je krpu u stranu i sjela nasuprot mene. -Daj i meni natoči malo tog vina.- Rekla je. Natočio sam joj vina i promatrao je dok je pila. Izgledala je jebeno seksi u toj tijesnoj haljini. Plavo ofarbana kosa davala joj je kurvinski štih a kako su joj se sise napele dok je ispijala vino shvatio sam da nema na sebi grudnjak. Uhvatila je moj pogled na svojim sisama i pitala me zašto joj tako buljim u sise. -Pa zato jer vidim da nemaš grudnjak.- Odgovorio sam. -O, majko mila, što je tebi?- Rekla je. Gledao sam je nekoliko sekundi prije nego sam odgovorio:-Ništa. samo se pitam jesi li osim grudnjaka svukla i gaćice?-


Razrogačenih očiju promatrala me ne znajući što bi rekla. Napokon je opet ponovila jel ja čujem sebe što pričam i jesam li normalan? Odgovorio sam joj da sam normalan jednako kao što je bila normalna i ona kada je onom tipu u kuhinji pušila kurac. Djelovala je toliko šokirano kao da sam joj opalio šamar. Napola je zinula želeći nešto reći ali sam je ja preduhitrio kazavši joj kako sam bio na vratima i sve sam vidio. Gledala je u mene bez riječi a lice joj je poprimilo crvenu boju od silne nelagode. Natočio sam joj još vina. Pružio sam joj čašu ali odbila je zaklimavši glavom. Rekoh joj neka pije. Rekao sam to prilično oštro tako da se iznenadila oštrinom kojom joj se obraćam. Uzela je čašu i otpila nekoliko gutljaja. Gledala me skrušeno i izgledala je strašno ranjiva. Tihim glasom me pitala imam li namjeru o tome pričati ocu i jesam li mu možda već što rekao jer se zadnjih dana čudno ponaša. Objasnio sam joj kako mu ništa nisam rekao a možda i neću. Na riječ možda se trznula. Pitala me kako to mislim, možda?


-Pa, ako ti budeš dobra prema meni i ja ću biti dobar prema tebi.- Odgovorio sam. -Ne razumijem... kako to misliš?- Pitala je. - Za početak mi pokaži imaš li na sebi gaćice.- Razrogačila je oči od iznenađenja. Rekla je kako sam pijan i ne znam što pričam. Odložila je čašu na stol i ustala se. Brzim korakom krenula se penjati drvenim stepenicama u potkrovlje. Odmah sam krenuo za njom. Preskačući po dvije stepenice sustigao sam je na vrhu stepenica i uhvatio rukama oko struka. Vrisnula je uhvativši svojim rukama moje. Povukao sam je prema krevetu i ona se potrbuške pružila preko kreveta. Brzo se okrenula i oslonila na laktove pitajući me što želim od nje? Opet joj rekoh kako želim vidjeti ima li na sebi gaćice. Promatarala me ne vjerujući da joj ovo činim. Svukao sam kratke hlače i gaće. Stajao sam pred njom gol s nabreklim kurcem.


 -Nenade!- Vrisnula je mama. Što to radiš? Zar si poludio!- Bacio sam se na nju. Stiskala je noge i držala me za ruke kojima sam joj nastojao zadignuti haljinu. U jednom trentku opalio sam joj šamarčinu. Uhvatila se rukom za bolno lice i u čudu me gledala. -E sad je stvarno dosta!-, povikala je i nastojala me odgurnuti sa sebe. Oplaio sam joj još jedan šamar što ju je umirilo. Pitao sam je želi li da ocu sve ispričam? A mogu mu ispričati i o njenim avanturama u stanu. Šutke me gledala držeći ruku na licu koje joj se žarilo od šamara. Rekoh joj kako ima točno deset sekundi da odluči. Počeo sam brojati na glas. Kada sam došao do pet nastavio sam s brojanjem samo što sam joj sad zadizao haljinu. Nije pružala nikakav otpor. Zasukao sam joj haljinu iznad bokova i predamnom se ukazala njena obrijana pička. Nastojala je stisnuti noge ali ja sam joj ih rukama raširio.

-Dobro, sad si vidio da nemam na sebi gaćice. Hoćeš li me sad ostaviti na miru?- Pitala me. Nije mi padalo na pamet. Na koljenima sam joj prišao s boka približivši joj se s dignutim kurcem skroz do lica. Pružila je ruku u želji da me odgurne. Uhvatio sam joj ruku i stisnuo je uz madrac kreveta. Nagnuo sam se nad nju kurcem joj dodirujući usne. -Hajde, sad budi malo moja kurva! Popuši mi!- Stisnutih očiju i usana vrtjela je glavom lijevo i desno. Opomenuo sam je kako ću je opet išamarati a osim toga sve ću ispričati ocu.-Želiš li to?- Pitao sam je. Otvorila je usta u želji da nešto kaže a ja sam taj trenutak iskoristio da joj kurac uguram u usta.


Držala je oči zatvorene dok sam joj ja lagano gurao pa do pola izvlačio kurac iz ustiju. Njenog otpora skroz je nestalo. Gledao sam njene usne obavijene oko mog kurca i uživao u tom prizoru. Skroz se opustila i uskoro sam osjetio njezin njezik na rupici svoga glavića. Prstima ruke dotaknuo sam joj obrijanu pičku. Lagano sam joj trljao klitač i pička joj je počela vlažiti. Mrmljala je nešto kao da mi želi nešto reći ali s kurcem u ustima to nije bila u stanju.
-Dobro. Sad skini tu haljinu.- Rekoh joj. Opet se oslonila na laktove.


 -Nenade... Molim te... Nemoj biti lud.- Djelovala je kao da je na rubu plača ali predobro sam je poznavao. Znao sam da samo glumi. Rukama sam uhvatio krajeve haljine i povukao je na gore. Podigla je ruke i haljinu sam svukao bez većih problema. Bacio sam je na pod pored kreveta. -Sad se okreni.-Naredio sam joj. Zbunjeno me gledala. Pitao sam je što čeka.-Hajde naguzi se!- Uhvatio sam je za bokove i okrenuo je potrbuške. -Nenade, ja ću...- Prekinuo sam je pljusnuvši je snažno po dupetu. -Ma što ćeš ti? Naguzi se kurvo!- Povikao sam. Uhvatio sam je rukama ispod trbuha i podigao joj dupe u zrak. Sagnuo sam se i jezikom joj nekoliko puta liznuo pičku. Osjetio sam slankast okus pičke u ustima i to me još više napalilo. Namjestio sam kurac i gurnuo joj ga do jaja. Vrisnula je kao da sam u nju zarinuo kpolje a ne kurac.

 Dok sam je jebao stalno je ponavljala: -Nenade, molim te, Nenade...Jao... Nenade...- Uhvatio sam je rukom za plavu kosu i to prilično snažno. Zajaukala je. -Ma što moliš, droljo?- Prestala je govoriti i samo je glasno stenjala. I sam sam se iznenadio koliko dugo sam je mogao jebati ali vjerojatni razlog tomu je bilo vino kojeg sam popio. Pljuskao sam je po dupetu a na svaku moju pljusku mama bi bolno zajaukala. Napokon sam osjetio kako mi je sperma brzinom munje krenula iz jaja kroz kurac. Uhvatio sam je čvrsto za bokove i zabio ga do jaja. Praznio sam se u nju. Posve mirno je čekala da se ispraznim i izvučem kurac iz sluzave pičke.

Čim sam izvukao kurac skočila je s kreveta. Digla je haljinu s poda i ne pogledavši me sjurila se stepenicama dolje. Ležao sam zadihan i zadovoljan. Potom sam navukao hlače i spustio se u prizemlje. Iz kupaonice je dopirao šum vode. Mama se tuširala. Sjeo sam za stol i natočio si vina. Izašla je kroz nekih destak minuta. Ogrnuta ručnikom, pognute glave prošla je pored mene i otišla u malu sobu koja se nalazila iza ove koja je služila kao kuhinja i dnevni boravak. Tamo je držala odjeću i obuću.


Dugo nije izlazila pa sam ja odlučio ući. Pokucao sam ali nije odgovarala. Otvorio sam vrata i vidio je kako sjedi u pletenoj stolici. Sjedila je pognute glave a ruke je stavila između nogu koljenima pritisnute. Prišao sam joj, sagnuo se i poljubio joj kosu. Primio sam je za ruke i podigao je iz stolice. Zagrlio sam je oko struka i poveo u sobu. Išla je bez riječi. Sad je na sebi imala laganu bijelu haljinu i izgledala je još jebozovnije.


-E sad sam tek gladan- Rekao sam. Pogledala me i kiselo se nasmiješila. -Pokvarenjak jedan pervezni... Stidi se!- Rekla je gledajući me u oči. Spustio sam svoje usne na njezine. Nije bilo otpora. Zagrlio sam je ponovo i odveo van na terasu. Komentirao sam kako je krajolik prekrasan i divio se zalasku sunca. Sjedila je i šutjela ali me svo vrijeme gledala ispod oka i smješkala se. To mi je bilo drago za vidjeti. Rekao sam joj kako joj ta haljina lijepo stoji i stavio sam joj ruku na koljeno. Primila je moju ruku svojom i maknula je s koljena. Pitala zar mi nije bilo odsta. Odgovorio sam joj da smo tek počeli, osim toga sad zna što ćemo ovdje raditi tri dana. -Ti si stvarno lud.- Rekla je i ustala. -Idem nam spremiti večeru.- Ušla je u kuću. Ja sam sjedio još nekih desetak minuta i uživao.


Ustao sam i otišao u kupaonicu na tuširanje. Izašao sam iz kupaonice posve

gol držeći ručnik kojim sam se brisao. Mama se okrenula i vidjevši me golog rekla mi neka se odjenem pa idemo večerati. Petljala je nešto oko štednjaka. Gledao sam njeno dupe i noge što je opet izazvalo erekciju kod mene. Sagnula se i ja sam joj prišao s leđa uhvativši je za bokove. Podigao sam joj haljinu prema gore. -Molim te, daj prestani.- zacvilila je. Naravno, opet nije obukla gaćice. -Ne pada mi na pamet.-odgovorih. Kurcem sam joj protrljao pičku i ona je lagano zamiješala guzovima. Zabio sam joj kurac na što je kriknula toliko glasno da sam se trgnuo. Sagnuo sam se naprijed držeći kurac u pički i uhvatio sam je za sise. Povukao sam haljinu razgolitivši joj dude. Ta bijela haljina sad je bila narolana negdje oko njenog trbuha. Prašio sam je kao zadnju kuju. Opet sam svršio u njoj. Izvukao sam kurac i rekao joj neka se okrene. Uspravila se i okrenula. Stavio sam joj ruke na ramena i pritisnuo je prema dolje. -Nenade, daj se smiri molim te.- Bez riječi sam je jače pritisnuo i ona je napokon čučnula. Ugurao sam joj kurac u usta. Dudala je moj sluzavi kurac ali sad već posve ispražnjen počeo je lagano padati. Ustala se i stala popravljati haljinu. - E sad možemo večerati.- rekoh joj.

Te noći opijen vinom i maminom pičkom zaspao sam kao zaklan. Probudio sam se priljubljen uz mamino golo dupe. Ona je spavala ali meni se kurac dignuo. Negodovala je u polusnu ali ipak sam joj ugurao kurac u pičku. Tog dana pokosio sam travu do kraja i pospremio šupu. Mama je sredila kuću. Noć je bila duga i burna. U nedjelju popodne sjedili smo na terasi i čekali oca. U jednom trenutku mama me pogledala i upitala:-A što ti misliš kako bi otac reagirao kada bi saznao da si me silovao?- Iznenadila me tim pitanjem. Rekoh joj kako bi joj preporučio da to ocu ne spominje. Naravno, znao sam da mu ništa neće reći. Potom me pitala jel sad može biti sigurna da mu ništa neću govoriti o njenim avanturama s drugim muškarcima. -Pa sve zavisi od tebe.- Nasmijao sam se jer i ona i ja znali smo što to znači. U daljini smo vidjeli auto i prašinu. 
_________________________________________________________________
-ako vam se sviđa naš blog i priče na njemu stavite link našeg bloga na FACEBOOK

4 komentara: