porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

24. lip 2018.

Kako sam pojebao mamu nimfomanku


-Opsesivna želja za seksom koja je krasila moju mamu ne može se definirati drugačije nego kao nimfomanija. Kurvala se i varala tatu valjda od samog početka njihova braka. Varala ga je s njegovim, kako ga je tata smatrao, najboljim prijateljem Tomom, sa susjedom Damirom, u ljetnoj kuhinji guzio ju je prebačenu preko starog stola lokalni autolimar Jura, pojebao ju je i moj prijatelj Goran… I to je samo ono što ja znam a koliko je toga bilo to valjda ni sama mama ne zna. I sad kada pročitate priču shvatit ćete kako meže biti da mama i ja nismo baš normalni. Ona je nimfomanka a ja patim od vrlo izraženog Edipovog kompleksa.-
------------------------------------------------------------------------------

-I što bi sad treba značiti? Da ja ne smijem imati ljubavnu vezu ni sa kime? Pa jesi ti normalan?- Govorila mi je mama naizgled bijesna, usplahirena i ljuta na mene.
-Nisam to rekao. Naravno da smiješ ali…- Odgovorio sam.
-Što ali?- Pitala je.

-Zašto ne bi ostvarila seksualnu vezu s nekim tko te voli i tko je zaljubljen u tebe?- Rekao sam na što je ona pitala:- A ti poznaješ nekog takvog tko me voli i zaljubljen je u mene?


-Poznajem.- Odgovorio sam.
-Pa reci mi tko je taj.- Inzistirala je mama.
-Ja.- Kratko sam rekao.
-Molim! Ti si bolestan.- Bijesno je rekla i uhvatila za ručicu na vratima automobila. Uhvatio sam je za ruku i spriječio je da izađe napolje. Izderala se na mene neka je pustim ali meni to nije padalo na pamet.

Zagrlio sam je i privukao k sebi. Gurnuo sam joj jezik u usta a ona me počela odgurivati rukama i otimati se. Uhvatio sam je za ruku i stavio je na svoj kurac. Iako sam na sebi imao traperice sasvim lijepo je mogla napipati moj tvrdi kurac.

Nisam joj puštao ruku a ona je govorila kako nisam normalan te ako patim od Edipovog kompleksa neka se idem liječiti. Jače sam pritisnuo njezinu ruku na svoj kurac. Ona je ponovila kako nisam normalan, nisam pri sebi, te kako je ona slobodna žena i jebat će se s kim ona to želi i kako se mene njezin život ne tiče. I opet je naglasila kako se neka idem liječiti od Edipovog kompleksa.

Opet sam je privukao k sebi i poljubio u usta. Ispuštala je zvukove poput:- mmmmmm… daj prestani idiote prokleti.- Odgurivala me rukama.
-U tim mrežastim čarapama izgledaš kao kurva i to me uistinu uzbuđuje.- Rekao sam joj.
-Izgledam kao kurva pa što? Ja volim tako izgledati.- Rekla je.
I ja volim kada tako izgledaš.- Rekoh joj.
A onda je njezin otpor prestao. Uzbudila se osjećajući moj tvrdi kurac ispod svoje ruke. Na moje iznenađenje i na moju sreću počela mi je, iako suzdržano, uzvraćati poljupce.
-Pa ja i jesam kurva i to se tebe ne tiče.- Odgovorila je.
Opet sam je poljubio i opet njezina otpora gotovo da nije bilo.

Sve ovo gore opisano događalo se neposredno nakon što sam je spriječio da uđe u automobil jednog mladog muškarca. Često sam posjećivao mamu i tog dana kada sam joj bio u posjetu prisluškivao sam njezin razgovor kojeg je vodila na mobitelu i točno sam znao kamo ide. Pušila je cigaretu i čekala. Ja sam promatrao iz svog automobila i nadao se da sam parkirao dovoljno daleko i kako me neće uočiti. Izgledala je poput kakve kurve koja čeka mušteriju.

A onda se pojavio tamno plavi automobil i mama je odbacila cigaretu te krenula prema automobilu. Muškarac je spustio staklo i kratko su nešto razgovarali. Upalio sam svoj automobil i dodao gas. Mama je već došla s druge strane tamno plavog automobila i uhvatila za kvaku. Naglo sam zakočio i kroz otvoren prozor povikao neka stane.

Mama je zbunjeno gledala u mom smjeru a muškarac u tamno plavom automobilu brzo je stavio sunčane naočale i dao gas te se velikom brzinom udaljio od mame i mene. Pozvao sam mamu neka uđe što je ona i učinila. Bila je ljuta i započeli smo već gore opisani razgovor.

-Sad bi bilo dosta. Ne misliš valjda da sam toliko luda da se upuštam u seks s vlastitim sinom?- Rekla je i promatrala mene kako otkopčavam hlače. Okrenula je glavu i urlala na mene tražeći da se odmah zakopčam.

Rukom sam je uhvatio za vrat i prisilio je da se okrene prema meni.
-Što ti u stvari želiš od mene?- Pitala trudeći se da ne gleda u moj kurac koji je virio iz gaća i hlača.
-Pogodi.- Rekao sam joj i držeći dalje ruku na njezinom vratu pritisnuo sam joj glavu prema svojem kurcu. Govorila mi je neka ne budem blesav jer dan je i mogao bi netko naići.
-Baš me briga.- Odgovorio sam i još jače je pritisnuo prema svojem kurcu. Kurac mi se još više stao propinjati kada sam na glaviću osjetio njezine usne. Okrenula je glavu u stranu i dok joj je moj kurac bio prislonjen uz lice ona je govorila kako joj ne pada pamet staviti moj kurac u usta.

Rukom me uhvatila oko korijena kurca i uistinu ne znam što je željela učiniti no malo sam popustio pritisak i dozvolio joj da samo malo podigne glavu. Gledala je u moj kurac nekoliko sekundi a onda ga na moju radost uzela u usta. Pušila mi je kurac tu u automobilu pored puste ceste ali i ja sam tog trenutka postao svjestan toga kako bi netko mogao naići.

Rekao sam joj da odemo u moj stan.
-Ne, ne… Vozi me doma. Ne želim se do kraja izblamirati. Ti si pokvarenjak koji me natjerao na ovo što sam sad učinila. Ti si perverzno i bolesno đubre.-
Šutio sam i vozio. U stvari oboje smo šutjeli. Iako je shvatila kako je vozim u svoj stan nije ništa rekla. Bila je narajcana i uspaljena. Znao sam da se u njoj lome osjećaji ali ništa nisam govorio. Došli smo do zgrade gdje stanujem i uzeo je za ruku. Ušli smo u lift. Tek tada je progovorila kako možemo popiti neko hladno piće jer oboje se trebamo ohladiti.

-Popit ćemo piće i onda me odvezi kući.- Rekla je a meni je ionako bilo svejedno što ona govori. Otvorio sam vrata stana i propustio je da uđe. Da, moja mama je još uvijek imala dobre noge, lijepe sise i vrlo lijepu guzu. Čitav život, u stvari od kada sam postao svjestan svoje seksualnosti ja sam bio zaljubljen u svoju mamu. Ludo zaljubljen.

-I što sad?- Pitala je mama. Počeo sam raskopčavati hlače već tu u hodniku. Pitao sam da li je ona svjesna da sam se razveo od svoje žene zbog nje.
-Zbog mene? Kako zbog mene?-
-Pa uvijek sam maštao o tebi i nikada me ni jedna žena nije privlačila na takav način kao ti.- Rekao sam joj. A ona je okrenula očima govoreći kako ja zbilja nisam zdrav.

Svoje gaće i hlače spustio sam do koljena.
-Slušaj ti mene. Ono što sam učinila u automobilu bio je trenutak slabosti a osim toga ti si me na to natjerao.- Rekla je a potom pogledala u moj nabrekli kurac.
Prstima ruku prošla je kroz kosu a onda tiho rekla:- A jebiga sad.-
Potom je čučnula i rukom uzela moj kurac te ga trenutak kasnije pospremila u svoja usta. Ne nikako nisam želio svršiti pa sam je uzeo za ruke i podigao. Gurnuo sam joj ruku ispod haljine. Na sebi je imala mrežaste samostojeće čarape, bila je bez gaćica a pička joj je bila svježe izbrijana.

Odmah sam sa sebe svukao svu odjeću brzinom munje. Potom sam skinuo maminu haljinu. Doslovno sam je bacio na krevet i raširio joj noge. Rikala je poput životinje dok sam u njezinu obrijanu i vlažnu pičku zabijao svoj kurac. Izvukao sam kurac i glavićem udarao po njezinoj pički… A potom sam mamu okrenuo na način da sam se nalazio iza nje. Jebao sam je straga… Legao sam na leđa ne vadeći kurac iz nje. Sada su mi njezina leđa i guza bili ispred lica.

Nataknuo sam je na kurac i opet je glasno zaridala. Strasno je vrtjela svojom guzom nabijena na moj kurac. Bilo je to nešto fenomenalno. Gledao sam u mamino dupe i svoj kurac na koji je bila nabijena a ravno ispred nas nalazio se ormar s velikim ogledalom tako da sam mogao vidjeti njezino lice i širom rastvorena usta. Sad više nisam mogao izdržati. Količina sperme kojom sam ispunio maminu pičku iznenadila je i mene. Cvilila je poput kuje dok joj je moja sperma punila utrobu. Rukama ispod guze lagano sam je podignuo s kurca i gledao kako joj se iz pičke cijedi sperma.

Otišla je u kupaonicu kako bi isprala pičku. Vratila se no nije me ni pogledala a niti mi se jednom jedinom riječju obratila. Obukla je haljinu, uzela torbicu te izašla iz sobe ne trudeći se zatvoriti vrata. Viknuo sam za njom:-Mama! Kada ćemo se opet vidjeti?-
Prije nego je glasno zalupila ulaznim vratima kratko mi je dobacila:-Nikada! Ne želim te više vidjeti.-
No ja sam dobro znao da ćemo ovakvo nešto ponoviti i to vrlo brzo. I jesmo.


-Srećko-

-Ukoliko vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link klikom na: FACEBOOK TWITER VKONTAKTE  ili kliknite dolje na google+ 




Nema komentara:

Objavi komentar