porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

27. kol 2019.

Mama je zaspala s mojim kurcem na usnama

Nakon dva propala braka i tri propale veze s muškarcima koje su, barem što se moje mame tiče, bile obećavajuće, mama je zapala u svojevrsnu depresiju. Veze  s tim muškarcima naprosto nisu uspjele jer, iako je mama s jedne strane željela stabilnu vezu pa i brak, ponašala se prilično neodgovorno.


I kako rekoh zapala je u jedno depresivno i deprimirajuće stanje. Najprije je uzela godišnji odmor pa potom neplaćeni dopust da bi na kraju završila na bolovanju. Po čitave dane nije izlazila iz stana osim onda kada bi išla u nabavku nove zalihe alkoholnih pića i po cigarete. Pušila je po dvije kutije cigareta dnevno i doslovno svakog dana bila je pijana. Opijala se preko svake granice. Po stanu se šetala razgolićena i uopće nije marila za činjenicu da sam ja tu prisutan. Odlazila bi na toalet, sjela na wc školjku a uopće se nije potrudila zatvoriti vrata toaleta.


Pokušao sam razgovarati s njom ali bez uspjeha. Samo bi odmahnula rukom i rekla mi da je ostavim na miru. Isprva me to njezino ponašanje ljutilo a onda sam se pomirio sa situacijom i nadao se da je to samo jedna prolazna faza. Razočarana i napuštena mora te svoje frustracije nekako prebroditi, mislio sam.


Prijelomni trenutak, što se mene tiče, dogodio se onog dana kada sam zatekao mamu pijanu kao letvu gdje leži na krevetu raširenih nogu i masturbira. Bila je toliko pijana ali vjerojatno i uzbuđena zbog drkanja svoje pičke da uopće nije bila svjesna toga kako ja stojim na vratima i snimam je mobitelom. Snimka je trajala nekih deset do petnaest sekundi jer kod mene je ipak postojala bojazan da bi me mogla primijetiti pa nisam želio riskirati.


Gledao sam tu snimku ne baš vrhunske kvalitete desetak puta prije nego sam sam sebi morao priznati da me to što gledam uzbuđuje. Kurac mi se dizao i u konačnici sam gledajući mamino masturbiranje i ja izdrkao svoga kurka. Jest da me malo bilo stid zbog toga ali ne baš previše.


Bilo kako bilo ja sam od tog dana mamu gledao malo drugačijim očima. I prije sam je znao zateći pijanu i razgolićenu na krevetu ili u fotelji s bocom pića u jednoj i cigaretom u drugoj ruci, no sada sam počeo s malo više zanimanja gledati ono što je mama nesebično pokazivala. Nije više bila rijetkost da joj iz razdrljene spavaćice ili kombinea ispadnu sise što nju uopće nije smetalo a ja sam morao priznati da uistinu ima dobre sise.


Jedne večeri ušao sam u stan i pogledao u maminu sobu. Nije me iznenadilo ono što sam vidio. Ležala je u krevetu pokrivena plahtom, gledala tv a u ruci je držala bocu piva. Opet je bila poprilično naroljana i nije bila u stanju bilo što reći. Vjerojatno nije ni znala što tog trenutka gleda na televiziji. Kritizirao sam je zbog toga što toliko pije a uz to puši pa bi se lako moglo dogoditi da zapali stan. To sam joj rekao ali do nje moje riječi kao da nisu dopirale. Rekao sam joj da ostavi tu bocu a onda je ipak uspjela nekako promrljati pitanje:-A što to tebi smeta? Što da uzmem umjesto cigarete i boce piva, što? Što mi ti predlažeš ili nudiš?-


-Nudim ti svoj kurac, eto što ti nudim umjesto alkohola i cigareta.- Rekao sam to onako u afektu a da tog trenutka baš i nisam bio svjestan izgovorenih riječi. Mama me gledala mutnim pogledom, otpila malo pive iz boce pa onda rekla:-Hajde daj… Daj izvadi taj svoj kurac.-
Pa kada je već izazivala a ja sam bio baš nabrijan, raskopčao sam hlače, izvukao kurac i popeo se na krevet do nje. Klečao sam iznad nje sa isukanim kurcem a ona kao da toga uopće nije bila svjesna.


Nagnuo sam se iznad njezinog lica i kurac prislonio uz bocu koja joj se nalazila blizu usta pa njime dodirnuo mamine usne. Ona zbog svog pijanstva uopće nije reagirala. Uzeo sam bocu iz njezine ruke a moj kurac je već gotovo bio u njezinim ustima. Ispustila je nekakav uzdah, sklopila oči i sljedećeg trenutka shvatio sam da je zaspala. Ona je uistinu zaspala s mojim kurcem na usnama. Situacija je uistinu bila bizarna i ja sam toga bio svjestan ali moj kurac u doticaju s maminim usnama počeo se nezaustavljivo dizati.


Sišao sam s kreveta  u namjeri da napustim sobu no u tom trenutku mama se okrenula na bok pa potom legla potrbuške. Da, nastavila je spavati ali plahta kojom je bila ogrnuta sada se skroz pomaknula u stranu i ja sam lijepo mogao vidjeti da je mama posve gola. Gledao sam u njezine još uvijek čvrste i lijepe guzove ispod kojih se nazirala pička.


Kurac koji je u međuvremenu malo omekšao opet se probudio. Obuzele su me bludne misli. Jebiga, nisam izdržao… Kurcem sam nježno prelazio preko njezine guze a kako ona uopće nije reagirala kurac sam zavukao malo prema dolje i glavićem dotaknuo njezinu toplu pičku. Koliko je točno trajala ta moja perverzna igra ne znam. Osjetio sam val uzbuđenja i topline koji se penjao od jaja i kurca, preko trbuha sve do moje glave.


Tek koji milimetar  moj kurac bio je udaljen on njezine pičke kada je sperma šiknula na način kao da je proradio novootkriveni izvor nafte. Mamina pička, guza i plahta ispod nje bili su natopljeni mojom spermom. Tek kada sam se ispraznio do kraja postao sam svjestan  situacije i mogućih konotacija koje bi iz ovoga mogle proizaći.


Što mi je za činiti pitao sam samog sebe. Uz dosta muke uspio sam nekako izvući plahtu ispod mame. Vjerojatno će se i ona ujutro pitati gdje je plahta a ja ću joj reći da ju je zalila pivom i da sam je odnio na pranje. Jest da se malo uzvrpoljila u trenutku kada sam izvlačio plahtu ispod nje ali nije se probudila. Okrenula se na leđa. Jedna ruka bila joj je prebačena preko trbuha a druga joj se nalazila iznad glave. Prije nego se okrenula jednim krajem plahte obrisao sam spermu s njezinog dupeta.


Sada je ležala na leđima raširenih nogu i ostaci sperme nalazili su se na njezinoj pički. Trebalo je obrisati i njezinu pičku ali… Pogled na maminu pičku pošpricanu mojom spermom opet je rezultirao time da mi se kurac počne dizati. Pa kada sam već napravio to što sam napravio mogu to i ponoviti. Kurcem sam dotaknuo njezinu pičku. Spavala je i nije pokazivala znakove eventualnog buđenja. Prstima i kurcem milovao sam njezinu pičku i lagano drkao. Uslijedilo je još jedno špricanje. Novi val sperme završio je na njezinoj pički. Zgužvanom plahtom obrisao sam njezinu pičku. Potom sam plahtu odnio u kupaonicu i gurnuo je u perilicu rublja.


Naravno da je mama ujutro bila zbunjena jer plahte nije bilo. Bio sam budan i čuo sam kako odlazi u toalet i kupaonicu. Onda je bez kucanja banula u moju sobu i pitala me što se to protekle noći događalo i gdje je plahta. Prodao sam joj priču koju sam pripremio a odnosila se na prolivenu pivu. Mislio sam da sam joj tu priču uspješno prodao ali prevario sam se.


Vratila se kroz nekih sedam do osam minuta. Na sebi je imala nekakvu crnu prozirnu spavaćicu. Podbočila se rukama i graknula na mene:-Gade! Gade jedan. Ono na plahti sasvim sigurno nisu tragovi pive a nije piva ni ono što sam oprala između svojih nogu. Što si ti to izvodio dok sam ja spavala? Ha, reci mi.-
Šutio sam kao zaliven. Sada kada se naspavala i otrijeznila počela je shvaćati da sam učinio nešto krajnje perverzno.


Ako se pitate da li mi je bilo neugodno odgovor je jasan, bilo mi je i to jako, jako neugodno. Nije mi bilo baš jednostavno suočiti se s mamom nakon svega ali morao sam. Ušao sam u kuhinju a ona je sjedila za stolom, pušila cigaretu i ispijala kavu. Prstima ruke prolazila je kroz kosu. Povukla je dim cigarete i tada pogledala u mene. Gledala je u mene kao zmija u svoj hipnotizirani plijen kojeg će idućeg trenutka progutati. Ja sam samo stajao i šutio. Mislio sam kako bi možda bilo dobro da jednostavno kažem oprosti ali nisam mogao smoći snage za bilo što reći.


A onda se dogodilo nešto posve neočekivano. Mama je doslovno prasnula u smijeh. Zabacila je glavu unazad i glasno se smijala kao da je poblesavila. Toliko se smijala da su joj oči zasuzile. Prestala je sa smijehom i prstima obrisala suzne oči. Rekla mi je da sjednem što sam ja i učinio. I dalje sam šutio a ona je govorila. To što je rekla uistinu nisam očekivao. No o tome ću pisati u drugom dijelu ove priče uskoro. Do tada lijepi pozdrav svima koji ste moju priču pročitali.

-Damjan-

-Ukoliko vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link klikom na: FACEBOOK TWITER VKONTAKTE 

Nema komentara:

Objavi komentar