porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

28. sij 2015.

Volim kad mi strina i njena kćer puše kurac

Vrata strinine kuće bila su otključana. Nisam se trudio zvoniti, ušao sam u hodnik, a nisam pokucao ni na zatvorena vrata sobe. Jednostavno sam ušao. Strina Spomenka sjedila je na rubu kreveta i bilo je očito da se koju minutu ranije probudila. Po mutnom pogledu i podbuhlom licu zaključio sam kako je opet bila pijana.
- Lijepi pozdrav strina. Jesi li dobro?
Gledala me zbunjeno i šutjela mada je mogla očekivati moj dolazak.
-Znaš zbog čega sam došao a djeluješ mi nekako iznenađeno.
-Oprosti Veljko ali tek sam se probudila... Koliko ima sati?- Pitala me.
-Pet. Ali pet sati poslijepodne.
Strina je dlanovima i prstima ruku trljala oči i lice. Šutio sam i čekao. Napokon je opet podigla glavu i pogledala u mom smjeru.
-Veljko, žao  mi je ali ja nemam novac. Morati ćeš me pričekati još neko vrijeme, a osim toga...
-Što osim toga?- Pitao sam.
-Pa, htjela sam te zamoliti da mi posudiš još nešto novca. Obećajem, vratit ću ti.
Napravio sam dva-tri koraka bliže njoj.
-Čuj strina... Dogovor je bio da mi novac vratiš, ne danas nego, još jučer. Je li tako?
Opet je pokunjeno spustila glavu i gledala u pod.
-Znam, Veljko, znam, ali ja novca nemam.
Podigla je pogled prema meni.
-Čekam da mi kćer dođe ili mi pošalje novac. Obećala je.
Gledali smo se nekoliko sekundi šutke.
-Gle strina, ovako ćemo se dogovoriti. Imaš tri mogućnosti.
Sjeo sam na krevet pored nje prije nego sam nastavio.
-Prva mogućnost je da mi odmah vratiš sav novac a obzirom da si mi strina neću obračunati kamatu. Druga mogućnost je da mi, ako nemaš sav novac, platiš kamatu a glavnica onda ostaje do daljnjega. Obzirom da nemaš novca ni za kamatu ostaje treća mogućnost. Treća mogućnost je da kamatu otplatiš na neki drugi način.
Iznenađeno i zbunjeno me gledala.
-Na koji drugi način?- pitala je
-Pa recimo da mi popušiš kurac.-rekao sam bez okolišanja.
-Ti nisi normalan!- Ustala je s kreveta kao oparena.
Iz unutarnjeg džepa jakne izvukao sam pljosku. Otvorio čep i otpio gutljaj rakije koja se unutra nalazila. Pružio sam pljosku strini. Trenutak je oklijevala a onda ipak uzela pljosku iz moje ruke.


Ako ste pomislili da je moja strina Spomenka neka jako seksi i atraktivna žena prevarili ste se. Ona je žena koja je prevalila šezdeset godina. Godine, a još više neuredan život i alkohol na njoj su ostavili traga. Istina da je ostavila cigarete i da danas pije manje nego prijašnjih godina ali i dalje se s vremena na vrijeme opasno zna napiti. A zašto se onda ja na nju palim i nudim joj mogućnost da mi popuši kurac? E to je sad jedna druga i duga priča ali ja ću ovdje nastojati to opisati u kratkim crtama, koliko je to moguće.

Strina Spomenka nekada je bila turbo dobra ženska. Izgledala je jebeno seksi. Moj stric Tomo naivno je uletio u njenu zamku. Spomenka je bila starija od njega gotovo osam godina i već je imala izvanbračnu kćer. Strica je opčinila i on je poput kakvog balavca zbog nje izgubio razum, da se tako izrazim. Opominjali su ga mnogi pa i moj otac, tj. njegov brat. Stric nikoga nije slušao. Oženio se sa Spomenkom i uselio kod nje. Spomenka je živjela u maloj kući koja je bila u prilično lošem stanju. Zahvaljujući mom stricu kuća je dograđena i temeljito obnovljena. Spomenka je ubrzo rodila kćer i svi su se ponadali kako će na kraju ipak sve ispasti dobro. No, iako je jedno vrijeme strina mirovala i uspješno glumila vjernu i dobru ženu to nije potrajalo. Počela je sve češće izlaziti. Stric se brinuo za svoju ali i njenu kćer dok je strina tulumarila, kurvala se i opijala. Nabijala mu je rogove kad god bi joj se za to ukazala prilika. Događalo se da je po nekoliko dana ne bude kod kuće. Stric ju je redovito tražio, nalazio i vraćao doma... Često puta pijanu ko kravu. Moj otac ga je nagovarao da prekine tu vezu, tj. brak, dok još ima vremena. No stric Tomo nikoga, pa ni svog brata nije želio poslušati. Na kraju su svi digli ruke i pustli ih da žive kako žive. Kako je stric Tomo kasnije pričao, bio je u dosta navrata spreman konačno raskrstiti sa Spomenkom no ona je bila vrlo lukava.

Kada bi vidjela da vrag uzima šalu ona bi se primirila i vrlo vješto je glumila kako se smirila i promijenila. Naivni, a usudim se reći, i pomalo glupi, očev brat svaki puta bi se ponadao da će sada biti sve u redu i svaki put bi se iznova razočarao. Godine su prolazile a strina se nije mijenjala. Onda je nekako izvukla prijevremenu mirovinu i tek tada je počela ludovati. Dodatni problem je postala i strinina prva kćer. Već sa 16 ili 17 godina počela je živjeti na način sličan načinu života svoje majke. Stric je radio kao "crnac", kako se to kaže. Da bi zaradio više novca prihvaćao je i terenski rad. Odlazio bi na teren i ne bi ga bilo kod kuće po tjedan dana. Umjesto da Spomenka cijeni njegovo zalaganje za to da bi njihov život bio bolji i kvaltetnji ona je, kad bi potrošila svoju skromnu mirovinu, tražila od njega da im šalje novac koji bi trošila sad već zajedno sa kćerkom. Ženske su se provodile, tulumarile, kurvale se i opijale. Kćer koju je imala sa stricem, dakle moja prava sestrična, više je vremena provodila kod nas nego sa svojom majkom i polusestrom. Strini to uopće nije smetalo. Štoviše bila je sretna što su je moji roditelji osobodili tereta i brige.
Vrhunac je bio kada se stric neplanirano vratio s terena i zatekao svoju ženu i njenu kćer u krevetu s nepoznatim muškarcem. Majka i kćer dijelile su istog ljubavnika i obje se istovremeno jebale s njim. Napokon je stric shvatio da ovako više ne ide. Malo kasno ali bolje ikada nego nikada. Kćerka koju je imao sa Spomenkom imala je sreću što je imala nas, tj. moje roditelje koji su se o njoj brinuli kao da je njihovo dijete. Stric je imao nešto novca u banci kojeg mu je moj otac isplatio kao dio ostavštine i zajedničkog nasljedstva. Puno je radio a kako nije pušio ni pio imao je i nešto ušteđevine. U međuvremenu je i on upoznao jednu rastavljenu ženu koja je bila nešto mlađa od njega. Podigao je novac, uzeo ušteđevinu a pokupio je i ostatak novca koji se nalazio u kući te je sa kćerkom zauvijek napustio Spomenku i njenu kćer. Jedno kratko vrijeme skarsili su se kod nas. Ubrzo je stric kupio malu obiteljsku kuću na selu i tamo se preselio sa kćerkom i novom životnom partnericom.

Spomenka je bila izvan sebe i sad je ona bila ta koja je tražila mog strica i molila ga da se vrati. No stric nije htio ni čuti. Ubrzo je zatražio razvod braka sudskim putem i ta priča je za njega završila. Spomenkina kćer, Lidija se inače zove, upoznala je nekog starijeg muškarca i odselila se k njemu. Koliko sam imao prilike čuti Lidija je postala prava kurva. Jebala se sa starijim muškarcima za novac. Također je živjela burnim životom kao njena mama. Spomenkina mirovina nije bila velika i vrlo brzo bi je potrošila, najviše na piće. Klatarila bi se po sumnjivim birtijama i bila je spremna za sitan novac popušiti kurac ako bi to netko od nje tražio. Svako malo bi navratila do nas tražeći od mojih roditelja da joj posude novac. U nekoliko navrata moji starci bi joj posudili ali ona nije ni pomišljala vratiti ga. Napokon ju je moj otac zamolio da više ne dolazi. Onda sam se ja ponudio da joj posudim novac a evo i zbog čega.

Rekao sam već prije da je strina Spomenka u mlađim danima bila jebeno dobra ženska. Najviše zbog nje sam dolazio stricu u posjet. Spomenka je bez imalo kompleksa po kući hodala polugola ili u prozirnim kombineima. Iako bi je stric opominjao da se odjene nije ga baš slušala. Odjenula bi se ali ne odmah. Uh, kako me je znala narajcati. Nakon tih posjeta strini i stricu imao bi materijala za drkanje za barem tjedan dana. Totalno me napalila prilikom dočeka jedne Nove godine. Doček je bio organiziran u sali vatrogasnog doma. Strina je bila izuzetno dobro raspoložena. Popila je dosta toga i uskoro je počela flertovati sa jednim od konobara. Pozorno sam je pratio i gledao što se događa. U jednom trenutku uzela je svoju torbicu te se ispričala rekavši kako ide na toalet. Desetak minuta ranije primjetio sam kako je s konobarom izmijenila nekoliko rečenica nakon čega je on nestao iz sale. U podrumu vatrogasnog doma nalazile su se uskladištene gajbe s vinima, vodom, pivom i sokovima. S obje bočne strane vatrogasnog doma kao i sa stražnje strane bili su prozori s rešetkama. To su bili prozori spomenutog podruma. Izašao sam malo poslije strine sluteći kako razlog njenog odlaska nije potreba da ide u toalet. Obišao sam oko zgrade vatrogasnog doma i sa bočne strane ugledao jedan prozor koji je bio osvjetljen. Sagnuo sam se i provirio. prozor je bio prašnjav ali ipak se mogla vidjeti unutrašnjost prostorije. Konobar je sjedio na jednom starom kancelarijskom stolcu spuštenih hlača. Bio mi je okrenut leđima. Strina je klečala na prljavom starom tepihu. Oslonila se rukama o njegova koljena i pušila mu je kurac. Mahinalno sam počeo preko hlača stiskati svoj kurac. Iako je vani bilo prilično hladno ja od uzbuđenja koje me obuzelo tu hladnoću nisam osjećao.


Raskopčao sam šlic i izvukao kurac. Drkao sam a mislim da sam svršio za nekih petnaestak sekundi. Strina je i dalje pušila i nakon dvije-tri minute naglo je odmakla glavu rukom pridržavajući konobarov kurac iz kojeg se cijedila sperma. Nagnula se u stranu i ispljunula dio sperme koji joj je završio u ustima. Rukom je brisala usta smijući se i nešto govoreći konobaru. Oboje su ustali i nakon što je konobar obukao hlače zapalio je cigaretu a strina je krenula ka izlazu. Na povratku iz podruma stvarno je otišla na toalet. Sredila je šminku i vratila se u salu. Stric je djelovao ljutito jer je vjerojatno nešto sumnjao. Strina i stric razmijenili su nekoliko rečenica. Mada ih nisam mogao čuti zaključio sam da razgovor nije bio ugodan. Kasnije sam iz razgovora s nekima od starijih dečkiju saznao da se povremeno sastaje s onim istim konobarom.

Nakon te epizode u vatrogasnom domu još više sam se napalio na strinu. Želio sam je pojebati više nego dobiti zgoditak na lotu. Nekoliko mjeseci nakon spomenutog događaja u vatrogasnom domu u lokalnom kafiću popio sam nekoliko piva i pod utjecajem maligana ohrabrio se te odlučio posjetiti strinu. Znao sam da strica nema doma pa sam to želio iskoristiti. Da bi se još više ohrabrio u trgovini sam kupio pola litre brendija. Prohodao sam tih 4-5 kilometara do stričeve kuće svako malo potežući iz boce. Pozvonio sam na vrata skrivajući bocu ispod jakne. Strina je otvorila i iznenadila se što me vidi. Pozvala me da uđem sumnjičavo me gledajući. Vjerojatno je odmah uočila da nisam baš trijezan. Ulazeći u kuhinju boca ispod jakne mi je kliznula i krajnjim naporom sam je zadržao da ne padne na pod. Strina se nasmijala pitajući me gdje sam se napio. Koliko god bio pijan ipak mi je bilo neugodno zbog toga što me odmah provalila i shvatila da sam malo više popio. Ponudio sam joj da popije što je rado prihvatila. Donijela je dvije čaše i natočila nam. Svo vrijeme me gledala s nekim podsmijehom na usnama. Kad me pitala zašto sam došao a znam da strica nema kod kuće, počeo sam se od nelagode vrpoljiti na stolcu. Iako mi je svijest relativno dobro funkcionirala pokreti su mi bili nespretni i usporeni. Ispio sam piće iz čaše pa sam počeo zamuckujući pričati kako sam u stvari došao zbog nje. Želio sam je vidjeti. Smijala se i provocirala pitanjima. Nisam nikako pronalazio prave odgovore pa sam trkeljao i zamuckivao da bi nakraju ipak rekao kako mi se ona jako sviđa. Strina se glasno nasmijala i ustala od stola govoreći mi kako je najbolje da se vratim doma i odspavam. Ustao sam i gledao strinu koja se podbočila rukama o bokove. Gledao sam u njene sise i konačno se odlučio za akciju. Prišao sam joj i uhvatio je oko struka. Strina je izvila glavu u stranu i glasno se cerekala. Primio sam je rukom za sisu i počeo je ljubiti u onaj prorez između sisa. Nekoliko sekundi nije reagirala osim što se i dalje glasno smijala. Onda me odgurnula od sebe rekavši kako je krajnje vrijeme da odem. Prošla je kraj mene, izašla u mali hodnik otvorivši ulazna vrata. Posramljen i pognute glave izašao sam napolje. O kako me je bilo stid i koju sam silnu nelagodu osjećao idući dan kada sam se otrijeznio i sjetio svega. Prolazili su mjeseci a ja se od silnog stida nisam usudio sresti ni sa stricem a kamoli sa strinom. Vrijeme je prolazilo i stid je zamijenila ljutnja. Bio sam ljut na samog sebe ali i na strinu koja me tako ponizila i posramila. Bio sam toliko ogorčen da sam u jednom trenutku pomišljao na to kako ću otići do strine i otvoreno joj reći da sam je gledao kako puši kurac konobaru te da ću to ispričati stricu. Smirio sam se i ipak odustao od tog nauma. Zakleo sam se samom sebi da će ipak jednog dana ta drolja od strine i meni pušiti kurac isto kao što ga je pušila onom konobaru.

Vrijeme je prolazilo i stvari su se odvijale onako kako sam gore opisao. Shvatio sam da je konačno došlo vrijeme da se osvetim strini. Istina, sad je već strina bila ofucana, stara drolja ali meni to nije smetalo.
Dakle da nastavim s pričom tamo gdje sam stao. Strina je u ruci držala moju pljosku i gledala me na način koji bi se mogao protumačiti kao ljutit. Ustao sam i uzeo joj pljosku. Nakon što sam vratio pljosku u džep jakne pitao sam:
-No strina, što si odlučila?
-Veljko, nije u redu to što tražiš od mene. Kako te nije sram.
Nasmijao sam se i objasnio kako me uopće nije sram a osim toga ako odbije moj prijedlog sutradan ću doći s kamionom i nekoliko prijatelja pa ću joj isprazniti kuću. Uostalom, sve, ili gotovo sve, što ima u kući kupio je moj stric. I na kraju krajeva dobro znam da joj to pušenje neće teško pasti.
-Idemo strina. Nemam previše vremena. Sjedi tu na krevet.
Mrko me gledajući sjela je na rub kreveta dok sam ja raskopčavao hlače. Izvukao sam kurac i prinio ga njenim ustima. Strina je gledala u moj kurac oklijevajući. Ruku sam joj stavio na glavu i ni malo nježno povukao je prema svom kurcu. Otvorila je usta i spremno primila moj kurac. Sve u svemu stara drolja si je dala truda. Ništa čudno jer imala je ona lijepog iskustva u pušenjima raznih kuraca. O da... Konačno sam došao na svoje i ostvario svoju davnu želju i maštariju. Dok mi je strina obrađivala kurac ustima spustio sam ruku i uhvatio je za sisu. Osjetila je strina da sam blizu svršavanja i htjela je odmaknuti glavu ali uhvatio sam je rukama za kosu ne dopuštajući joj da se odmakne. Gusti mlaz sperme šiknuo joj je u usta i mada sam je držao za kosu uspjela se osloboditi mog kurca iz usta ali nije mogla odmaknuti glavu pa je dobar dio sperme završio na njenom licu. I dok sam je jednom rukom i dalje držao za kosu, drugom rukom primio sam svoj kurac i njime joj opalio pljusku po licu. Pustio sam je da ustane i ode u kupaonicu.


Strina se vratila u sobu držeći u rukama mali ručnik kojim je brisala usta i lice. Ponovo sam izvadio pljosku iz džepa i pružio joj. Uzela ju je i potegnula dobar gutljaj.
-Sjećaš li se strina kada sam prije dosta godina došao k tebi, a bio sam malo pijan, pa si me ismijala i izbacila iz kuće?
Šutjela je.
-Sjećaš li se?
-Sjećam.- Tiho je odgovorila.
Objasnio sam joj kako me tada jako povrijedila i kako sam sve ove godine čekao priliku da joj se osvetim. Bio sam iskren jer nisam imao nikakvog razloga glumiti ili lagati. Uostalom sada sam je držao, kako se ono kaže, u šaci. Rekao sam joj kako sad idem a ona može zadržati pljosku. Vratit će mi je za otprilike tjedan dana kada ću ponovo doći po novac ili po kamate. Iz džepa hlača izvadio sam 50 eura i pružio joj. Podsjetio sam je da joj se time i kamata povećala. Bez problema je uzela novac. Išla je ispred mene do ulaznih vratiju. Prije nego je otvorila vrata pljusnuo sam je po dupetu. Izašavši van još jednom sam je podsjetio da dolazim kroz kojih sedam-osam dana.
-I molim te Strina, ako ne budeš imala novca, dočekaj me u nekom seksi izdanju. Obuci minicu ili tako nešto. Kužiš?
Samo je klimnula glavom prije nego je zatvorila vrata.



DRUGI DIO: Lidija, kćer moje strine


I jest. Strina me uistinu dočekala u seksi izdanju. Stara kurvetina, bez obzira na svoje godine, dočekala me u nekakvoj razdrljenoj košulji koja joj je jedva pokrivala sise. Osim toga na sebi je imala minicu s razrezom sa strane, a na nogama štikle. Znači novca nije imala ali to sam i očekivao. Ovaj put strina mi ga je popušila spremnije i bolje nego prvi put. Lizala ga je čitavom dužinom s posebnim naglaskom na moja jaja. Jezikom je obrađivala glavić kurca svako malo gurajući vrh jezika u rupicu na vrhu. Rukom mi je stiskala kurac kod samog korijena kao da ga pumpa. Zašpricao sam je po licu i sisama a starka si je rukama razmazivala spermu po dudama. Lako sam shvatio da je sad već prilično napaljena i da bi je bez problema mogao pojebati. No, sad sam ja bio taj koji vodi igru. Ostavio sam je napaljenu rekavši kako ću navratiti kroz koji dan.
I došao sam. Dočekala me u samostojećim čarapama koje su se nazirale ispod nekavog kratkog kaputića koji je u stvari više sličio nekakvoj pelerini. Uspjela me napaliti u dovoljnoj mjeri da ju napokon i pojebem.


Ležali smo u krevetu i u jednom trenutku strina mi je spomenula kako ju je nazvala kćerka Lidija. Sutra ili prekosutra dolazi kući. Na moje pitanje znači li to da će donijeti novac odgovorila je kako ne zna ali sumnja. Obukao sam se i otišao. Parkirao sam ispred prvog kafića i naručio kavu. Dakle sada su stvari počele poprimati drugačiji značaj.

Naime, sad smo došli u onu fazu kada je strini postalo posve ok da mi puši kurac i da je jebem. To je značilo da bi stara, lukava, kurva mogla koristiti priliku. Nije joj teško padalo da se jebe sa mnom a usput mi pomalo uzima još novca kojeg nikada neće vratiti. Kada sam smišljao svoj plan računao sam i na tu mogućnost. Stoga je sad došlo vrijeme da primjenim svoj tzv. plan B. Na ruku mi je išlo i to što joj se vraća kćer. Sumnjao sam da kćerka ima novca a da i ima teško bi se odlučila na vraćanje. Inače od strine Spomenke sam doznao da se Lidija u međuvremenu udala. Brak nije potrajao, što me nije iznenadilo, ali iz tog braka za njom je ostalo dijete. Rodila je sina kojeg je ostavila, sad već bivšem, suprugu na skrb. Lidija je bila živi dokaz da plod ne pada daleko od stabla.

Odlučio sam u naredna dva-tri dana povući neka svoja poznanstva, između ostalih i ona u policiji. Vrlo brzo sam saznao da je Lidija bila optužena i osuđena zbog prostitucije. Potom je u nekoliko kafića radila kao konobarica pa se uskoro vratila starom poslu. Jebavala se za novac, između ostaloga i s nekim mutnim i opasnim tipovima od kojih je posudila novac kojim je otvorila svoj kafić. No, trebalo je vraćati dug, plaćati režije, najam, poreze... A ona je to zanemarivala a zaradu je trošila provodeći se i ne mareći za posljedice. To je rezultiralo time da ostane bez kafića i bez novca. Osim toga ostala je dužna novac nekim nezgodnim ljudima zbog čega je dobila lijepih batina. Napokon je bježeći od nekih nezgodnih ljudi, ali i od same sebe, odlučila vratiti se doma k mami. Nazvao sam Spomenku i pitao je da li se Lidija pojavila. Dobio sam potvrdan odgovor. Tražio sam da mi je da na telefon. Lidija me pozdravila srdačnim i veselim glasom. Nisam želio gubiti vrijeme niti joj dozvoliti da me pričom smekša. Odmah sam joj objasnio kako mi je strina rekla da će joj ona donijeti novac koji mi duguje. Nastao je kratki muk... Sada je tišim i manje veselim glasom rekla kako nažalost nema novac koji mi mama duguje. Nisam više želio razgovarati već sam prekinuo vezu spustivši slušalicu. Odmah sam se zaputio k njihovoj kući.

Obje su bile doma. Lidija je opet, kao i preko telefona, glumila srdačnost govoreći kako joj je drago što me vidi nakon toliko vremena. Izgledala je možda starija nego je stvarno bila. Kose obojene u blond djelovala je poput nekakve ocvale kurve. Taj dojam pojačavala je i nekakva bijela, kratka, haljinica koju je nosila. Ponudila me da sjednem a ona se zaputila u kuhinju kako bi skuhala kavu. Pitao sam ih imaju li što za popiti. Pogledale su jedna drugu prije nego je Spomenka, pomalo tužnim glasom, rekla kako nemaju. Kada je Lidija otišla u kuhinju izvadio sam sto kuna i pružio ih Spomenki. Rekao sam joj neka ode kupiti neko piće i neka se malo zadrži negdje na kavi jer želim na samo porazgovarati s Lidijom. Nisam joj trebao dva puta ponavljati. Na spomen pića na usnama joj je zatitrao smiješak i odmah je bila spremna na odlazak. Lidiji je kratko kazala kako ide u trgovinu po piće i zalupila je vrata iza sebe. Ubrzo se u sobi pojavila Lidija noseći na tacni kavu i šalice. Pričekao sam dok je natočila i sjela.

Nisam imao namjeru gubiti vrijeme i okolišati. Ukratko sam joj pojasnio kako stvari stoje. Stekao sam dojam da joj je Spomenka već rekla za novčani dug spram mene i nisam pogriješio. Lidija je nervozno lomila prste. Kazala je kako ima nešto malo novca ali to im treba za preživljavanje. Na moj upit što će kada to potroše samo je slegnula ramenima i zašutjela. Nakon kratke pauze rekla je kako će pokušati naći neki posao.
-Možda kao konobarica, u tome imaš iskustva, jelda?- Pitao sam je.
Iznenađeno me pogledala.
-Ili se možda misliš opet baviti najstarijim zanatom na svijetu?- Dodao sam.
Lidijino lice se zarumenjelo. Šutjela je shvačajući da znam mnogo više nego što je ona mislila.
-Ako se i zaposliš onda ćeš morati plaćati i alementaciju za dijete.- Nastavio sam je mrcvariti.
-A ako te budu tražili oni kojima duguješ novac neće ti baš ostati za život a kamoli za alimentaciju. A ja osobno poznajem jednog ili dvojicu tih ljudi.
Na Lidijinom licu pojavio se neki grč. Gledala me nemajući snage bilo što reći.Ne gubeći vrijeme i ne dopuštajući joj da se pribere nastavio sam.
-Gle Lidija. Voljan sam vam pomoći financijski. Strini i tebi ali...
-Što ali?-Pitala je skrušenim glasom.
Otpio sam gutljaj kave namjerno praveći pauzu.
-Ali to ima svoju cijenu, draga moja Lidija.
-Novac mi morate vraćati ili uredno otplaćivati kamatu.
Izvadio sam svežanj novčanica. U svežnju je bilo dvije tisuće kuna koje sam stavio na stol ispred Lidije.
-Odluči hoćeš li uzeti ponuđeni novac ili ne. Ako ga uzmeš onda ti i tvoja mama imate spram mene određene obveze i očekujem da ih uredno i bez pogovora izvršavate.
-Znači li to da ćemo ti obje morati vraćati kamate i dug u naturi?-Pitala je gledajući u novac.
Nije me iznenadila jer pretpostavljao sam da joj je Spomenka sve, ili skoro sve, ispričala.
-Pa između ostaloga.- Odgovorio sam
-Ali... nemoj misliti da ću se zadovoljiti samo time. Imam i druge zahtjeve.
-Kakve druge zahtjeve?- Pitala je.
-O tome tek ako uzmeš novac a ti odluči. Ili se konzultiraj s mamom ako tako želiš, međutim rok za odluku vam je vrlo kratak.
I dalje je gledala u svežanj novčanica i razmišljala.
-U redu. Pobijedio si. Uzet ću novac.
Stavila je ruku na novac ali istog trenutka ja sam svoju ruku stavio preko njene.
-Samo malo. Da bi uopće mogla uzeti ovaj novac imaš obvezu zapečatiti naš dogovor a to znači da mi sad i odmah pokažeš dobru volju i spremnost na poslušnost. U protivnom ništa od novca.Žao mi je ali stvari tako stoje.

Maknuo sam ruku s njene. Gledala me držeći i dalje svoju ruku na novcu. Skupila je šaku i uzela novac spremivši ga u džep haljine. Ustao sam i primio je za ruku. Odmah je ustala. Odveo sam je u njenu sobu.
-Skini haljinu, gaćice i naguzi se.- Naredio sam joj.
Bez oklijevanja je učinila što sam od nje tražio. Prethodno je izvadila novac i spremila ga u ladicu malog ormarića pored kreveta.


-Imaš sreću što me pale ovakve, pomalo ofucane drolje, kakva si ti.-Rekao sam joj. Ništa nije odgovorila. Svukao sam se. Naslinio dlan ruke i protrljao joj pičku. Rekao sam joj kako mi se sviđa što joj je pička izbrijana jer i ja se volim obrijati oko kurca s vremena na vrijeme. Prasnuo sam joj kurac u pičku trudeći se da ne budem nježan. Lidija je samo tiho zastenjala. Jaja su mi lupala o njenu pičku a šupak joj se širio i skupljao. Nije reagirala ni kada sam joj prst gurnuo u guzu. Shvatio sam da ga je drolja primala u sve rupe i to je bilo dobro. Nisam želio svršiti. Izvukao sam kurac iz njene sluzave pičke i legao na krevet rekavši joj da mi ga puši. Bez problema je prionula poslu. Prije nego sam svršio polegao sam je na leđa i izdrkao kurac špricajući spermu po njenom licu i sisama. Uzeo sam njenu haljinu i njome obrisao svoj kurac. Odjenuo sam se dok je Lidija, pokupivši haljinu i gaćice, otišla u kupaonicu.


Vratio sam se u sobu i sjeo u fotelju. Spomenka se pojavila nekoliko minuta kasnije noseći u plastičnoj vrećici bocu Travarice. Pitala je gdje je Lidija. Rekao sam joj da se vjerojatno tušira. Nije više ništa pitala. Donijela je tri čaše i natočila piće. Uskoro nam se pridružila i Lidija. Konstatirala je kako je piće toplo. Otišla je do kuhinje kako bi donijela led. Ustao sam krenuvši za njom s namjerom da joj, na samo, kažem kako od nje očekujem da o svemu porazgovara sa Spomenkom i kako u slučaju da Spomenka nešto prigovori ili ne pristane na moje uvjete već sutradan ima obvezu vratiti mi novac. Lidija se sagnula ispred hladnjaka. Nakon tuširanja se preodjenula. Na sebi je imala bijelu majicu i crnu minicu s razrezom i patent zatvaračem sa stražnje strane. I bez da se sagnula kroz prorez na suknji vidjeli su se rubovi njenih samostojećih čarapa. Sad kada se sagnula pogled je bio još bolji a primjetio sam da nije obukla gaćice. Rekao sam joj neka ostane u toj pozi i neka se još malo više sagne i naguzi. Pitala je zašto. Uzeo sam mobitel rekavši kako je želim fotografirati jer ta fotka će mi kasnije trebati. Nije više ništa pitala i poslušno je učinila ono što sam od nje tražio. Potom sam joj objasnio pravila igre i zamolio je da odmah po mom odlasku porazgovara sa Spomenkom. Vratili smo se u sobu. Ispio sam ponuđeno piće i otišao.

Sutradan sam nazvao Lidiju na mobitel pitavši je da li je porazgovarala sa strinom. Odgovorila je kako jest i kako je sve u redu. Objasnio sam joj kako ću navečer navratiti do njih.
Došao sam kako sam im i obećao. Sjeli smo u sobu. Njih dvije gledale su u mene nestrpljivo isčekujući što ću im reći i što u stvari očekujem od njih dvije. Donio sam nekoliko konzervi piva i lagano sam ispijao puštajući ih da se malo pate.
Napokon sam im objasnio što od njih očekujem i tražim. Ispričao sam im kako poznajem neke ljude koji će vrlo rado platiti da im one poziraju dok ih oni budu fotografirali. Pritom nije nužno da budu gole ali ako budu gole i novac će biti veći. Dakle nema seksa osim ako one to same ne budu htjele a to je onda njihova stvar. Šutjele su neko vrijeme pokušavajući provariti ono što sam im upravo rekao. Napokon je Lidija progovorila. Rekla je kako se plaši toga gdje bi se sve njihove fotke mogle pojaviti. Osobno sam bio siguran kako ju to baš previše ne brine ali je malo kalkulirala. Objasnio sam joj kako se mogu fotografirati tako da im se lice ne vidi ali i u tom slučaju to znači manje novca. Nisam više želio gubiti vrijeme niti im dati mogućnost da previše razmišljaju. Ustao sam, pogledao na sat rekavši kako moram krenuti. Potom sam dodao kako neka odmah kažu pristaju li ili ne. Ukoliko ne pristaju onda neka vrate novac koji sam im jučer ostavio. Ako vrate novac i odustaju od posla onda dug otprije, koji spram mene ima Spomenka, ostaje i očekujem da mi taj novac vrati što prije. Pogledavale su jedna drugu da bi Lidija odgovorila kako pristaju. Pozdravio sam ih rekavši kako ću im se javiti već sutra jer moram ih prvo ja fotografirati kako bi ih mogao prezentirati mušterijama. Objasnio sam im kako se neće morati fotografirati gole ali moraju na fotkama izgledati seksi. Nema smisla zainteresiranoj klijenteli sve odmah otkriti. Treba ih prvo malo zapaliti.


 Idućeg dana sam ih obje fotografirao u seksi izdanju ali odjevene. Uživao sam u svojoj podloj igri. Pokvarene drolje su vrlo vjerojatno imale namjeru izraditi me na način da me smekšaju seksualnim uslugama koje bi mi pružale ali su se zajebale jer nisu očekivale da sam ih prozreo i sve unaprijed isplanirao. Uskoro sam im počeo dovoditi muškarce koji su bili spremni platiti za njihovo poziranje. Već nakon dva-tri poziranja obje su se opustile i odrađivale posao bez problema. Bilo je i onih koji su željeli da jedna od njih ili obje dođu kod njih u stan. Cijena je u tom slučaju veća ali gole mama i kćer palile su maštu zainteresiranih muškaraca i s plaćanjem nije bilo problema. Uredno sam im uzimao dio zarade i pomalo sam se osjećao kao svodnik. No nije mi padalo na pamet upuštati se u bilo kakav rizik.


Nikakve seksualne usluge nisam im dogovarao niti sam ih na takvo što nagovarao. No nisam uopće sumnjao da je samo pitanje vremena kada će one same na to pristati ukoliko im oni koji ih fotografiraju to predlože. Taj dio posla nije bio u mojoj ingerenciji i to sam im jasno dao na znanje. Nije me zanimao ni dodatni novac koji bi na taj način zaradile. Moj dio novca bio je isključivo od fotografiranja a ionako su mi dugovale. Njih dvije brzo i lako su shvatile da im samo fotografiranje donosi reletivno malu zaradu, tim više što je dio pripadao meni. U nekoliko navrata sam ih opomenuo kako mogu prestati s poziranjem kada god to požele. Strina je imala kakvu-takvu mirovinu uz koju je mogla naći neki honorarni posao a Lidija je mogla pronaći neki posao konobarice ili spremačice. No od svojeg novca kojeg sam im posudio nisam imao namjeru odustati makar to nije bila neka enormno velika svota.


 Nije im padalo na pamet prestati s poziranjem. Sad ih je to zabavljalo a samo poziranje im nije teško padalo. Uz to bi se s nekim od klijentele ponekad pojebale i na taj način su dodatno zaradile. Uredno sam navraćao kod njih i uistinu bi se dobro zabavili u troje. Jebati mamu i kćer istovremeno san i mašta je mnogih muškaraca. Meni se taj san ostvario. Istina da njih dvije nisu neke starlete ili ljepotice s duplerica nekog seksi magazina ali da znaju vrhunski zadovoljiti muškarca to im se ne može poreći. U seksu su prave i nenadjebive. Najviše volim kad mi mi njih dvije zajednički puše kurac. Ponekad dovedem nekoga od svojih prijatelja jer mi se grupni seks, u koji su uključene mama i kćer, počeo jako sviđati.




Nema komentara:

Objavi komentar