porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

9. srp 2018.

Prijatelj je pojebao moju a ja njegovu mamu

Borna, moj najbolji prijatelj, i ja sjedili smo na klupi ispred lovačkog doma i ispijali pivo.
-Znaš što bi ja volio?- U jednom trenutku obratio mi se Borna.-
-Što?- Odgovorio sam kratkim pitanjem.
-Ja bi volio pojebati tvoju mamu a ti bi mogao pojebati moju.- Taj njegov odgovor uistinu me, barem u prvom trenutku, iznenadio. 
-Jest da ti je mama malo deblja žena ali meni je jako jebozovna.- Nadovezao se Borna
Gledao je u mene i čekao moju reakciju a ja sam šutio ne znajući što reći.
-To uopće nije loša ideja, zar ne?- Opet se oglasio Borna.

Trebalo mi je malo vremena a onda sam shvatio kako to uistinu nije loša ideja. Jako dobra ideja. No kako to izvesti.

Bornina mama Dragica i Bornin otac živjeli su u Njemačkoj a tamo se rodio i Borna. Kada je došlo vrijeme da Borna krene u školu njegov tata želio je da Borna pohađa školu u Hrvatskoj. Tako su izgradili prekrasnu obiteljsku kuću u rodnom selu Bornine mame. Njegov otac vratio se u Njemačku a Borna i njegova mama ostali su živjeti u toj novosagrađenoj kući. I da sad ne duljim previše reći ću da je njegov otac upoznao neku Njemicu, oženio se njome i zasnovao obitelj. Tako se raspao brak Bornine mame i njegova oca.

Za razliku od Borne ja sam rođen i živio sam u Zagrebu. No i moji roditelji su se razveli. Tata je mamu Bibu optuživao da se odijeva i ponaša kao kurva ali ne samo to, optuživao ju je da se kurva i nabija mu rogove. Danas sam više nego uvjeren da je tata bio u pravu.

Nakon razvoda mama i ja vratili smo se u maminu rodnu kuću koja se također nalazi u istom selu gdje živi Dragica i njezin sin. Mama se ubrzo zaposlila u susjednom mjestu u jednoj trgovini. Brzo je napredovala i postala voditeljica te trgovine. Kada je trgovinu preuzeo novi vlasnik mama je još jedno vrijeme radila a potom je otišla u mirovinu.

Živimo u maloj sredini i teško je u takvom okruženju sačuvati tajne. Tako se pričalo, a znao sam da je to istina, da moju mamu jebe pekar Ljudevit koji je svakodnevno u trgovinu dostavljao kruh i razna peciva. S druge strane također se znalo kako Borninu mamu uredno jebe poštar Milan.

Moja mama starija je od Dragice ali to im nije bila smetnja da postanu i ostanu najbolje prijateljice. Iskreno moram reći kako naše mame nisu baš neke atraktivne žene ni ljepotice. Obje su bile žene u zrelim godinama, pogotovo moja mama, i obje su imale ponešto kilograma viška a opet je i u tome prednjačila moja mama.

Gotovo svakodnevno Dragica i moja mama ispijale bi kavu kod Dragice koja je živjela u prostranoj kući za razliku od naše koja je bila skromno zdanje. Veliki dnevni boravak Dragičine kuće praktički je bio spojen s kuhinjom i blagovaonicom. Našim mamama uopće nije smetalo što smo Borna i ja igrali igrice u dnevnoj sobi. U stvari mi smo se pravili kako smo maksimalno koncentrirani na igre a u stvari smo napeto osluškivali o čemu to naše mame pričaju.

Neki uobičajeni tračevi nisu nam baš bili zanimljivi ali ono što je nas zanimalo bile teme koje su se ticale seksa. A to je njima ionako bila česta tema na našu radost.
-Bila si ti dobar komad ženske kada si bila mlada. Vidjela sam tvoje fotografije.- Rekla je Dragica mojoj mami.
-Pa zar i sad nisam dobar komad?- Pitala je moja mama.
-Pa jesi samo si starija i dosta si se udebljala ali kada obučeš one mrežaste čarape još uvijek izgledaš kao prava droca.- Rekla je kroz smijeh Dragica.

Mama ju je zamolila da bude malo tiša i očima joj pokazala na dnevnu sobu i nas dvojicu. No Dragica nije mirovala.
-Priznaj da li je istina ono što je pekar Ljudevit pričao?-
-A što to?- Zanimalo je moju mamu.
-Pa to da te je jebao u guzicu.- Rekla je Dragica a mama joj je brže bolje stavila ruku na usta i opet joj ponovila da se stiša.

To spominjanje jebanja moje mame u guzu bio je okidač koji je totalno zapalio Bornu. Saznali smo mi iz njihovih razgovora još raznih pikanterija i zanimljivosti. Tako smo npr. saznali da naše obje mame briju svoje pičke. Moja mama je redovito izbrijavala svoju pičku i Dragica je to činila no ne tako često.

I eto sad smo Borna i ja nastojali skovati plan koji bi nam omogućio da pojebemo naše mame. Ono što smo pouzdano znali bilo je to da su naše mame željne kurca. Pekar Ljudevit više nije dovozio kruh a ni mama više nije radila u trgovini. Poštar Milan dobio je premještaj tako da je sada i Bornina mama bila bez redovitog primanja kurca u svoju napaljenu pičku.

A onda je Borni sinula ideja. Naime što se datuma tiče Borna je rođen istog dana i mjeseca kada i moja mama. Naravno ne i iste godine. S druge strane Dragičin rođendan bio je tri dana kasnije. Kada se Borna toga dosjetio i kada mi je to rekao meni isprva nije bilo jasno zašto je to važno, kako nam to može biti od pomoći i što točno smjera. Pojasnio mi je.

Naime predložio je da kod njega organiziramo proslavu rođendana moje mame, njegove mame i naravno njegov rođendan.
-Reći ćemo mamama kako imamo iznenađenje za njih. Kupit ćemo im poklone a nabavit ćemo i piće. Kada naše mamice malo popiju, udobrovolje se i opuste krenut ćemo s pričom o seksu a one to vole. I vidjet ćemo kako će se dalje stvari odvijati.- Pojasnio mi je Borna.

Bila je istina da Dragica i moja mama vole popiti koju čašicu pića. Nisu se baš opijale to ne mogu reći, ali ponekad bi znale i malo pretjerati. Priznao sam kako ideja nije loša samo je bilo pitanje hoće li upaliti. Pristao sam pa neka bude što biti mora.

Za razliku od mene Borna je vozio automobil. Mogao si je to priuštiti zahvaljujući svom ocu koji mu je slao novac iz Njemačke. Odvezao je moju i svoju mamu u susjedno mjesto kako bi ih povodom rođendana počastio pićem u tamošnjem kafiću. Nije ih posebno trebao nagovarati i odmah su prihvatile poziv. Jedino im je bilo čudno što i ja ne idem s njima. No ja sam po Borninom naputku imao drugu zadaću. Dok su njih troje bili na piću ja sam pripremio stol. Stavio sam tanjure, noževe i vilice te servirao gomilu raznih narezaka i sireva. Naravno uz to sam na stol stavio dvije butelje vina dok sam još tri butelje spremio u hladnjak. Uza sve to uredno složeni i umotani u papir na kauču su se nalazili pokloni za naše mame.

Po povratku iz kafića mame su bile dobro raspoložene a doslovno su zinule od iznenađenja kada su vidjele pripremljen stol i poklone. Bile su oduševljene i nisu se mogle načuditi pažnji koju smo im Borna i ja posvetili.

Uz jelo nekoliko puta smo nazdravili s čašama punim vina. Pustili smo glazbu pa čak i zaplesali. U jednom trenutku moja mama koja je popila malo više vina od Dragice rekla je kako je sve super samo nam još nedostaje jedan striper.
-Nema problema. Za vas ja mogu izvesti striptiz.- Rekao je Borna na što mu je njegova mama rekla neka se ne glupira.
-A što fali? Neka se Borna skine. Ja nemam ništa protiv.- Rekla je moja mama.

I Borna je krenuo plesati u ritmu glazbe i lagano se svlačiti. Iako ga je mama Dragica u nekoliko navrata nastojala odvratiti od njegova nauma on je nije slušao. Moja mama je oduševljeno pljeskala rukama tražeći da se skine do kraja što je Borna u konačnici i učinio. Uopće nije bilo dileme… Moja mama se napalila. Najprije je rekla kako mora na wc jer joj se piša. Potom se pokušala ustati sa stolice ali opasno se zateturala.

Borna, posve gol, uhvatio ju je ispod pazuha i rekao kako će je on otpratiti do toaleta.
-Ma to ne dolazi u obzir!- Povikala je Dragica. Pokušala se ustati ali ja sam je uhvatio za ruku i zamolio je da sjedne. Malo je stisnula vjeđe, uozbiljila se i čudno me pogledala.

Borna je moju mamu već vodio u wc. Sada je trebalo odigrati igru do kraja. Nisam želio okolišati i otvoreno sam Dragici rekao kako se Borni moja mama sviđa a ja nemam ništa protiv toga. Dragica se nagnula unazad samo sad je raširila oči a njezin stav i pogled jasno su mi davali do znanja kako joj ništa nije jasno.

-Borni se sviđa moja mama a vi se sviđate meni.- Rekao sam ne znajući što će sada uslijediti.
-Vas dvojica niste normalni. Vi definitivno niste normalni. Vi ste luđaci.- Govorila je Dragica. -Sad bi bilo dosta. Rekla je i ustala od stola. Zaputila se u hodnik u namjeri da ode do wc-a. Krenuo sam za njom i uhvatio je za ramena pokušavajući je spriječiti da uđe u wc. No otrgnula mi se iz ruku, došla do vrata wc-a i otvorila ih. Moja mama sjedila je na wc školjci i dok je možda još pišala rukom je malo drkala a onda malo pušila Bornin kurac.

Kasnije mi je Borna ispričao kako je moju mamu uveo u wc. Ona je malo zadigla suknju a onda ga pitala zar nema namjeru izaći. Umjesto da je posluša on joj je rekao kako ona pojma nema da mu se jako sviđa.
-To mi je drago čuti ali moram pišati.- Rekla mu je mama.
-Pa pišajte.- Odgovorio je Borna.
-A ti ćeš me gledati?- Pitala ga je mama.
-Pa i vi ste mene gledali dok se skidam.- Odgovorio je Borna.
Mama je slegnula ramenima, spustila gaćice i sjela na wc školjku. Počeo ju je dirati po velikim sisama i to joj se očito svidjelo jer se nije bunila. Skinuo joj je i grudnjak pa stavio svoj kurac između sisa.

Vidjevši što moja mama i Borna rade u wc-u Dragica je širom rastvorila usta i ja sam na trenutak pomislio da će vrisnuti. No osim što je stavila dlan ruke na usta nije ispustila ni glasa. Vratila se u blagovaonicu i rekla kako sad mora nešto popiti.

Kada su se moja mama i Borna vratili iz wc-a Dragica je sasula bujicu raznih relativno pogrdnih riječi na njihov račun. No moja mama se samo pijano i blesavo cerekala. Borna uopće nije obraćao pozornost na ljutnju svoje mame. Obratio se mojoj mami i rekao kako je čuo da voli oblačiti mrežaste čarape.
-A ti bi me volio vidjeti u njima?- Pitala ga je moja mama.
-Itekako.- Odgovorio je Borna.

Tog trenutka izjurio sam iz kuće a da vjerojatno nikome nije bilo jasno zbog čega. Sjeo sam u Bornin automobil i odvezao se do naše kuće koja se ionako nije nalazila daleko. Iz ladice sam uzeo mamine mrežaste čarape i vratio se.

-Pa jeste li vi normalni? Dajte se više prestanite glupirati.- Govorila je povišenim tonom Dragica. No sada više na nju nitko nije obraćao pozornost. Odjevenu u mrežaste čarape Borna je mamu odveo u spavaću sobu.

-Ova ludorija mora prestati i to odmah!- Povikala je Dragica. Pomislio sam kako je eto Borna ostvario svoj cilj ali ja nažalost neću. Rekao sam Dragici neka ih ostavi da se zabavljaju pa sam i ja krenuo u sobu da vidim što se događa. Zanimalo više od svega. Mama je sjedila na rubu kreveta i opet je pušila Bornin kurac. Prizor mame u mrežastim čarapama i s Borninim kurcem u ustima totalno me napalio. Nisam baš previše razmišljao.

Raskopčao sam hlače pa izvukao svoj kurac i počeo ga drkati. Moja mama bila je skroz zaokupljena pušenjem Borninog kurca i uopće ne znam kako i kada je uočila da sam i ja iz gaća izvukao svoj kurac. I dok je nastavila s pušenjem kurca pružila je ruku i uhvatila mene za kurac. Borni je kurac pušila a meni ga drkala. Nije mi smetalo.

A onda se u sobi pojavila Dragica.
-Majko mila! Zar ste svi uistinu totalno poludjeli?!- Zavapila je. No sada je njezina reakcija sada je bila sasvim drukčija i neočekivana. Počela se smijati i to vrlo glasno. Uhvatila me je za ruku i ni malo nježno povukla prema vratima. Kako su mi gaće i hlače bile ispod koljena posrtao sam i malo je nedostajalo da padnem.

Uvela me u blagovaonicu i rekla me da sjednem i čekam. Ona je otišla u susjednu sobu do sobe gdje su se nalazili moja mama i Borna. Vratila se vrlo brzo. Stala je na vrata i bila je posve gola.
-Pa ako ti se uistinu sviđam skidaj se!- Gotovo da mi je naredila.  Brzo sam se svlačio i dok sam skidao gaćice ona se okrenula i vratila u sobu ostavivši vrata otvorena.

Ni vrata sobe gdje su se nalazili moja mama i Borna nisu bila zatvorena. Na trenutak sam vidio Bornu kako nekakvom kremom koju je pronašao među kozmetičkim preparatima svoje mame maže, trlja i masira šupak moje mame. Znao sam da će je pojebati u guzicu što je naravno i učinio. No ja sam požurio u sobu gdje me je čekala gola Bornina mama.

Polegla me je na krevet… Opkoračila i zajašila me. Rukom je namjestila moj kurac i nataknula se na njega. Jahala je nabijena na moj kurac i glasno uzdisala a salo na trbuhu joj se treslo. No to mi uopće nije smetalo. Iskusna drolja poput nje nije mi dopustila da samo tako svršim. Sjahala je s mene i otišla do blagovaonice. Donijela je dvije čaše vina. Kucnuli smo se i malo otpili. Kurac mi se malo opustio no Dragica ga je zalila vinom iz čaše pa potom strpala u usta. Malo ga je pušila i kurac je reagirao.

Vrlo brzo moj opet je bio spreman za akciju. Okrenula mi se leđima i naguzila se. Rukama je raširila guzove i ja sam trenutak kasnije prodro u njezinu već prilično vlažnu pičku. Uzdisala je sve jače, sve glasnije i sve brže… Shvatio sam kako se stara drolja bliži vrhuncu i ubrzao sam ritam. Ona je uistinu svršila ali u trenutku kada sam zaslinio kažiprst i gurnuo joj ga u šupak. Orgazam ili možda više njih tresli su njezino tijelo a ona je u bukvalnom smislu te riječi urlala. Toliko glasno je urlala da sam joj morao staviti dlan ruke na usta.

Dragica i ja sada zagrljeni prvi smo se vratili u blagovaonicu. Borna je još uvijek obrađivao moju mamu. No ubrzo su nam se i njih dvoje pridružili. Sjedili smo onako goli za stolom, pogledavali se a naše mame su se smijuljile.
-Volio bi i da ubuduće za mene oblačite takve mrežaste ili slične čarape.- Rekao je Borna mojoj mami.
-Ubuduće?!- Oglasila se Dragica
-Pa ako se Bibi svidjelo zašto ne i ubuduće.- Odgovorio je Borna.
-A ti da li se i tebi svidjelo?- Pitala me je Dragica.
-Jako. Jako mi se svidjelo.- Odgovorio sam.
-Pa dobro onda. Hajde da u to ime nazdravimo.- Rekla je Dragica i podigla čašu. Kucnuli smo se i otpili vino iz čaša.

Od tog dana naše drage mame dobile su nove, mlade i svježe jebače. Ostvarili smo svoj, odnosno Bornin plan. Sada redovito on jebe moju a ja njegovu mamu



-Branislav-

-Ukoliko vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link klikom na: FACEBOOK TWITER VKONTAKTE  ili kliknite dolje na google+ 

1 komentar:

  1. Odlična erotska priča! Dobre su ove velike prave seksi Guze! Super su!

    OdgovoriIzbriši