porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

10. kol 2019.

Dozvolila sam sinu da me jebe u guzu


-Pročitala sam jednu seksi priču vezanu uz salon za masažu pa me to ponukalo da ovdje opišem i svoj slučaj.-


Moj problem, za koji tog trenutka nisam mislila da će postati problem, započeo je onim danom kada sam se zapalila za mlađahnog prijatelja moga sina Tarika. U stvari Tarik je bio nešto stariji od mog sina ali bio je prekrasan mladi muškarac i naprosto nisam odoljela njegovim udvaranjima.


Dolazio bi u našu kuću, donosio bi mi cvijeće, obasipao me komplimetima i meni se to jako svidjelo. Tarik se bavio masažom pa sam se ponudila da i mene izmasira a on je to jedva dočekao. Tako je sve i počelo. No i moj sin se na Tarikov nagovor prekvalificirao i počeo baviti masažom.


Usprkos svojim godinama ispala sam nadobudna i naivna. Vjerovala sam kako Tarik o vezi mene s njim nikome, pa ni mom sinu, neće ništa govoriti. Prevarila sam se, grdno sam se prevarila. Veza mene i Tarika trajala je pune dvije godine. Bila sam razočarana kada se Tarik odlučio odseliti i Njemačku. Tamo su mu već živjeli sestra i brat te je i on odlučio tamo nastaviti život. No dobro, što je tu je, mislila sam tada.


Po odlasku Tarika nisam mogla ne primijetiti da se ponašanje moga sina spram mene promijenilo. U odnosu sa mnom bio je suzdržan i stekla sam dojam da me izbjegava. Bila sam u pravu. Naime, prije odlaska u Njemačku Tarik je sve, ali baš sve, o odnosu mene i njega ispričao mom sinu. Između ostaloga ispričao mu je kako mu se najviše svidjelo jebati me u guzu.


A onda je moj sin donio odluku koja je razočarala mene ali još više moga supruga. Odlučio se odseliti iz naše kuće i započeti samostalan život. Otvorio je salon za sportsku i medicinsku masažu i skroz se osamostalio. Suprug ga je pokušavao nagovoriti da se vrati kući a da se i dalje bavi poslom kojim želi. Nije ga poslušao pa sam onda, na nagovor supruga, to pokušala i ja ali bezuspješno.


Stekla sam dojam da mu uopće nije drago to što dolazim kod njega. Pitala sam ga u čemu je problem i zašto ta odbojnost spram mene, njegove mame. Iako je izbjegavao direktan odgovor jednog dana je puknuo. Otvoreno mi je rekao da je to zbog moje veze s Tarikom. Pokušala sam negirati to da smo Tarik i ja imali bilo kakvu vezu ali sin mi je rekao kako nema potrebe da gubim vrijeme na laži jer Tarik mu je sve ispričao.


Sad mi baš nije bilo svejedno. Moj suprug često se sastajao sa sinom i strepila sam od pomisli da bi u trenutku slabosti sin mogao sve ispričati suprugu. Nisam znala što poduzeti. Bila sam u strahu pa me čak hvatala i panika. Došla sam u sinov salon za masažu žaleći se na bolove u križima i zamolila ga da me izmasira. Učinio je to ali kada sam mu ponudila novac odbio je. Pozvala sam ga da ga onda barem počastim pićem i pristao je.


Sjeli smo u kafić, naručili piće i započeli razgovor. Otvoreno sam ga pitala da li mu ta spoznaja što sam imala vezu s Tarikom u tolikoj mjeri smeta i da li ga je to povrijedilo pa me stoga izbjegava. Ono što mi je odgovorio totalno me iznenadilo. Isprva je izbjegavao razgovor na tu temu ali na moje inzistiranje ipak je progovorio. Kazao je kako nije povrijeđen u onom smislu kako ja to možda mislim. Šutio je malo a potom rekao kako je u stvari ljubomoran.


Nisam shvaćala što bi to točno trebalo značiti a onda se skroz otvorio. Moj vlastiti sin priznao mi je kako je zaljubljen u mene pa je stoga bio ljubomoran na Tarika. Nisam mogla vjerovati. Bila sam zbunjena ali ipak sam ga pitala da mi to malo preciznije pojasni. Odmahnuo je rukom ali ja nisam odustajala.  
-Da li to znači da bi ti, moj sin, želio ostvariti seksualni odnos sa mnom?-


Nije imao snage pogledati me u oči i šutio je a ja sam ponovila pitanje. Napokon se slomio i priznao da o tome već dugo vremena mašta. Isprva mi je to bio šok. Ja sam predmet seksualnih fantazija svoga sina. Moj sin pati od Edipovog kompleksa. Zaljubljen je u mene, svoju mamu. Pričala sam mu o tome kako to nije u redu i kako bi za njega bilo najbolje da si pronađe neku djevojku. Sada me gledao ravno u oči da bi potom rekao:
-Misliš da je lako naći djevojku ili ženu koja voli seks kao ti, a uz to voli analni seks?-


To je rekao pa naglo ustao od stola i izašao iz kafića. Zbunjena, šokirana i nervozna sjedila sam još nekih pola sata i razmišljala što mi je za činiti. Nisam mogla vjerovati da mu je Tarik pričao i tome kako me jebe u guzicu. Bojala sam se da sam ga sad još više povrijedila i da bi stoga mogao o svemu razgovarati s mojim suprugom. To se nikako nije smjelo dogoditi.


Nakon nekoliko dana intenzivnog razmišljanja došla sam do zaključka da moram učiniti ono što moram. Nazvala sam sina i pitala ga da li mogu doći na masažu. Nije imao ništa protiv. Došla sam u njegov salon a on mi je rekao neka se skinem, legnem na stol i sačekam ga nekoliko minuta. Skinula sam se ali skroz i do kraja. Posve gola i prekrivena ručnikom čekala sam ga.


Malo se trgnuo kada je shvatio da sam skroz gola ali pravio se kao da to ne primjećuje. Krenuo je s masažom a ja sam mu sugerirala da skloni ručnik osim ako mu je to možda neugodno. Bez riječi je sklonio ručnik i nastavio s masažom. Pričala sam mu kako ima nježne ruke i kako se dobro osjećam. No on je šutio. Onda sam rekla nešto zbog čega je naglo zastao…-To ulje koje koristiš moglo bi se koristiti i u druge svrhe.- Rekla sam a on me pitao na što točno mislim.


-Paaa, recimo da mi tim uljem izmasiraš guzu.- Rekla sam a on se nasmijao. Bio je to dobar znak. I uistinu je krenuo s masažom mojih guzova. Malo sam podigla guzu u zrak i zamolila ga da ulje sipa između mojih guzova i da mi potom izmasira anus ako to želi. Želio je. Lagano je prstima klizio između mojih guzova sve do šupka a onda se koncentrirao na masažu samog otvora.


Lagano sam vrtjela guzom dok je njegov prst dodirivao moj šupak. Prstima je kružio oko otvora a ja sam se još jače isprćila dajući mu do znanja kako mi to godi. Napokon mi je ugurao prst u guzicu… Glasno sam uzdahnula i to je bilo to. To je bio trenutak kada je shvatio da sa mnom može činiti isto ono što je činio Tarik. Gurao mi je jedan, pa dva a potom i tri prsta u guzicu. Rekla sam mu da se skine jer ja sam ionako gola pa zašto bi on bio odjeven.


Poslušao me i vrlo brzo bio je posve gol. Ustala sam sa stola i rekla mu da on sjedne na stol. Kurac mu je bio dignut i tvrd poput kamena. Morala sam priznati da moj sin uistinu ima veliki i lijepi kurac. Taj kurac uzela sam u svoja usta. Sad sam već bila skroz napaljena i otišla sam preko svih dozvoljenih granica. To što pušim kurac vlastitom sinu ništa mi nije značilo. Željela sam taj kurac  osjetiti u svojoj pički ali i u guzi.


Sada sam ja bila ta koja vodi igru. Prestala sam s pušenjem kurca, uzela ga za ruku i dovela do fotelje. Sjeo a ja sam mu se okrenula leđima i nataknula se na njegovu kitu. Taj moćni kurac prodro je duboko u mene i totalno sam se izbezumila. Osjetila sam kako mu se tijelo grči i znala sam da je blizu svršavanja. Skinula sam se s kurca, čučnula i stisnula mu kurac rukom. Uzela sam ga u usta i trenutak kasnije sperma je krenula.


Otišla sam do kupaonice i malo se oprala. Vratila sam se posve gola a sin me dočekao s čašom soka. Poljubila sam ga u usta i uzela sok. Potom je on otišao u kupaonicu. Ispijali smo sok i pričali kao kakav zaljubljeni par. Rukom sam mu milovala bedra a kada sam krenula s milovanjem kurca on se počeo dizati. Rekla sam mu kako bi sad mogli nastaviti s masažom moje guze ali ne više samo prstima.


Da, ugurao je svoj veliki kurac u moje dupe. Činio je to velikim užitkom. Razvaljivao mi je guzu ali i ja sam uživala.
-Imaš prekrasnu guzu, mama.-Rekao mi je dok je kurcem prodirao u nju.
Uz glasne uzdahe istresao je sasvim solidnu količinu sperme u moje dupe.
-E to se zove prava masaža.- Rekla sam i nasmijala se.


Mislim kako ne moram posebno naglašavati da se od tog dana odnos moga sina spram mene skroz promijenio. Više ne strahujem da će moj suprug od sina saznati za moju vezu s Tarikom. Suprug je presretan jer sin nas sada često posjećuje a i ja redovito posjećujem sina u njegovom salonu. Ono što jest suprug primijetio jest to da sam dobro raspoložena. Rekla sam mu da je razlog tomu taj što su mi, zahvaljujući sinovoj masaži, bolovi u križima skroz nestali.
-A ja sam mislio da ja razlog možda taj što imaš ljubavnika.- Rekao je i nasmijao se.
Uh, pomislila sam u sebi, što bi bilo da zna kako imam ljubavnika a uz to taj ljubavnik nije nitko drugi nego njegov i moj sin.

-Irena-

-Ukoliko vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link klikom na: FACEBOOK TWITER VKONTAKTE 

Nema komentara:

Objavi komentar