porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

30. sij 2015.

Mamina sestra voli zajahati mene i moj motor

Svoju tetu, tj. maminu sestru Snježanu, slabo sam poznavao. Godinama je nisam vidio. U stvari sjećam se da sam bio dijete kada sam je vidio zadnji put. Sada se sa svojim trećim, ili možda četvrtim, suprugom Nikolom definitivno vratila iz daleke Švedske. Teta Snježana je bila vrlo kontroverzna žena. Bila je, kako se ono kaže, crna ovca u obitelji. Već u srednoj školi bila je vrlo problematična. Pušila je, pila alkohol, a vjerojatno da je eksperimentirala i s drogama. Bježala je od kuće pa su je morali i uz pomoć policije tražiti. Tako se barem pričalo. Nije uspjela završiti srednju školu redovnim putem. Otac, tj. moj djed, nekako ju je zaposlio pa je uz posao završila srednju školu ali nije se nakon toga zadržala na poslu. Jednog dana pokupila je svoje krpice pa otišla najprije u Italiju, iz Italije u Austriju a potom u Njemačku. Udala se za jednog čovjeka iz Makedonije koji je u Njemačkoj vodio mali restoran. Radila je u restoranu kao konobarica i vrlo brzo se prokurvala što je bio razlog da se taj brak raspadne.

Pričalo se da se bavila svakakvim poslovima pa čak i prostitucijom. Udala se i drugi put. Ovaj puta za nekog Turčina. Ni taj brak nije potrajao. Živjela je s nekim Nijemcem a naposlijetku je završila u Švedskoj. U Švedskoj je i upoznala Nikolu za kojeg se udala po treći put. U međuvremenu je jednom na kratko boravila kod svoje sestre, tj. moje mame, ali bilo je to ljeti a ja sam bio na moru pa je nisam vidio. No saznao sam da su se teta Snježana i Nikola odlučili vratiti u Hrvatsku. Pronašli su jednu lijepu kuću s velikom garažom na periferiji gdje je Nikola naumio otvoriti nekakav obrt. Koliko sam shvatio radilo se o strojnoj obradi metala. Teta Snježana inzistirala je da otvore i neki kafić kojeg bi ona vodila jer, kako je tvrdila, imala je dosta iskustva s radom u ugostiteljstvu. I sad kad sam kao već odrasli muškarac ponovo vidio svoju tetu stekao sam, iz prve, dojam da je mamina sestra, a moja teta, i dalje prilično otkvačena žena. Na prvi pogled djelovala mi je nekako kurvanjski, usudim se reći, pomalo droljasto.

Nikola je bio sušta suprotnost od Snježane. Miran i tih čovjek koji je malo govorio i pušio je lulu. Mršav, proćelav sa sijedom bradicom i isto takvim brkovima. Nije mi trebalo puno pa da shvatim kako se teta na njega zalijepila jer je tip imao novca. S druge strane nju su stiskale godine i bilo joj je nužno potrebno da se s nekim skrasi i riješi svoju budućnost. Iako je teta imala lijepih godinica djelovala je dosta mladalački. Imala je za svoje godine vitku liniju i na prvi pogled, za moj ukus, činila mi se malo premršava. Izgrlila me i izljubila mjereći me od glave do pete uz konstataciju kako sam izrastao u pravog i zgodnog muškarca. A kada je čula da sam ljubitelj motora naglo je živnula. Ja uistinu jesam ljubitelj motora. Imam ih dva komada. Tražila je da je odvedem u garažu i pokažem joj motore. Nisam imao ništa protiv. Vidjevši moje motore oči su joj zaiskrile. Bili smo sami u garaži i teta se osvrnula iza sebe i vidjevši da nema nikoga ispričala mi je kako je nekoliko godina živjela s jednim motristom. Bile su to najluđe i najljepše godine njenog života, kako je rekla. Na odlasku me zamolila da pronađem malo vremena i dođem s motorom kod njih te da joj pružim mogućnost da se sa mnom malo provoza. Kada sam obećao da ću doći već idućeg dana, privila se uz mene , zagrlila me i poljubila u obraz. Htio, ne htio morao sam samom sebi priznati da me mamina sestra seksualno privlači.

Drugi dan izvršio sam dano obećanje i motorom stigao ispred tetine i Nikoline kuće. Iskreno se razveselila mom dolasku. Ponudila me sokom i kavom i jedva dočekala da sjedne na motor iza mene. Nikola je mirno pućkao svoju lulu proučavajući papirologiju vezanu za otvaranje obrta. Teta je obukla kožnu jaknu i izašla sa mnom a Nikola se nije ni osvrnuo za nama. Provozali smo se gradom na mojoj Yamahi i teta je istinski uživala. Odvezli smo se i do kafića kojeg je trebala kroz neko vrijeme otvoriti a kojeg su ona i Nikola uzeli u najam. Uvela me unutra držeći me ispod ruke svo vrijeme. Pričala je o nekim detaljima pruređenja koji će izmijeniti konačan izgled lokala. Potom smo otišli na kavu i odvezao sam je doma. Sišla je s motora i raširila ruke podigavši glavu prema gore:-Nemaš pojma koliko mi je ovo nedostajalo. Baš sam uživala u vožnji.- Pogledala me i zahvalila mi zagrlivši me. Pitala me kada ću opet navratiti. -Obzirom da tijekom tjedna imam dosta obveza onda ću navratiti za vikend- rekao sam joj. Pitao sam je bi li željela sa mnom otići u Samobor jer tamo ću se sastati s kolegama motoristima. Imamo jednu vikendicu gdje se nas grupa motorista povremeno sastaje pa malo roštiljamo i tulumarimo. Ta ideja ju je oduševila.

Došao sam po nju u dogovoreno vrijeme. Vrata kuće bila su otvorena ali sam ipak pozvonio. Čuo sam tetin glas koji me pozivao da uđem. Vidjevši je kako se odjenula ostao sam bez teksta. Na sebi je imala neku crnu prozirnu bluzu kroz koje su se nazirale sise a bradavice su prijetile da probiju bluzu. Osim toga obukla je crnu minicu, mrežaste čarape i crne čizme. Valjda je poblajhala i kosu jer bila je svjetlija nego inače. Izgledala mi je nekako mlađe nego nekoliko dana ranije. Smiješila se jer očito da je primjetila kako sam zinuo. Rekla mi je da sačekam dok ne uzme novčanik i dokumente. Okrenula se i kroz širom otvorena vrata ušla u spavaću sobu. Gledao sam za njom i sad više nisam mislio da je mršava već bi prije rekao, ono prvo, da ima vitku liniju i da izgleda jebeno seksi. Kada se sagnula do police na kojoj se vjerojatno nalazio spomenuti novčanik s dokumentima, njezina bezobrazno kratka minica podigla se otkrivajući rubove mrežastih samostojećih čarapa kao i dio guze. Blejao sam kao telac a ona je okrenula glavu u mom smjeru pitajući me da li se dobro odjenula. Knedla mi je zastala u grlu i trebao sam se iskašljati kako bi uopće nešto mogao reći:-I više nego dobro.- nekako sam promucao. Odjenula je kožnu jaknu i izašli smo napolje. Nikola je bio u radionici. Nisam ga ni vidio a ni teta Snježana nije osjetila potrebu da mu se javi na odlasku. Dao sam joj kacigu i sjela je iza mene. Priljubila se uz moja leđa i obgrlila me rukama oko struka. Bacio sam, kriomice, još jedan pogled na njene noge i krenuli smo.

Moji prijatelji bajkeri bili su oduševljeni mojom tetom. Odmah se uklopila u društvo. Trusila je pivo kao i ostale žene iz društva. Sada mi je bilo jasno da teta Elvira uistinu ima dosta iskustva u druženjima s motoristima. Odlično smo se zabavili a ženske su se skroz otkvačile nakon prilične količine ispijenog piva. Bilo je, pjesme, plesa pa i skidanja grudnjaka na veselje muškog dijela društva. Iako je popila lijepu količinu piva teta Snježana je bila skroz prisebna i dobro raspoložena. Kući sam je dovezao negdje oko tri sata ujutro. Sišla je s motora i čvrsto me zagrlila zahvaljujući mi na dobrom provodu. Rekao sam joj kako može, ako želi, i ubuduće ići sa mnom na takva i slična druženja. Usne su joj se razvukle u široki osmijeh. Rekla je kako me to željela pitati ali nije se usudila jer misli kako vjerojatno imam djevojku pa mi je djevojka pratilja na tim i takvim druženjima. Iskreno sam joj priznao kako postoji jedna djevojka s kojom se povremeno viđam ali to nije ništa ozbiljno, a osim toga ona baš nije luda za bajkerskim tulumima.

Idući vikend, teta i ja, zaputili smo se motorom u Međimurje, točnije prema Čakovcu. Sastanak je bio dogovoren u centru Čakovca i tu smo se okupili u priličnom broju. Potom smo se motorima zaputili na jedno imanje koje popularno mi motoristi zovemo "ranč golih u sedlu". Bilo nas je iz raznih dijelova sjeverozapadne Hrvatske ali i šire. Krenula je zabava uz roštilj i pivo. Opuštena i vesela atmosfera postajala je sve zagrijanija. Kao i obično nekoliko žena se osmjelilo i pokazalo svoje gole sise. Sad se i moja teta razuzdala. U jednom trenutku uz opće odobravanje prisutnih svukla je bluzu ispod koje je imala nekakav crni, čipkasti i prozirni korzet ili nešto slično tome. Spustila je naramenice razgolićivši u potpunosti svoje sise. No, nije tu stala. U nekoliko sekundi svukla je minicu. Ispod minice na sebi je imala kratke hlače ili bolje rečeno odrezane traperice. Bile su toliko visoko podrezane da su joj guzovi bili skoro skroz otkriveni. Kada se uz erotizirani ples sagnula i naguzila ona tanka trakica koja je između nogu držala traperice uvukla joj se u obrijanu pičku. Teta je uspjela zapaliti sve prisutne muškarce ali i žene.

Tulum je potrajao do dugo u noć i ovaj put sam tetu dovezao kući nešto prije pet sati ujutro. Malo me brinulo kako će Nikola reagirati no teta nije pokazivala nikakve znakove zabrinutosti. Silazeći s motora malo je zateturala što nije bilo nikakvo čudo uzimajući u obzir količinu alkohola kojeg je popila. Primio sam je za ruku plašeći se da ne padne. Za svaki slučaj odlučio sam je dopratiti do vrata kuće. Imao sam namjeru otići no teta je inzistirala na tome da uđem i da još nešto popijemo. Rekoh joj kako nema smisla a osim toga Nikola bi se mogao ljutiti. Na spomen Nikolinog imena teta je samo odmahnula rukom. Držeći me ispod ruke uvela me u kuću. Odmah je svukla kožnu jaknu i bluzu. Ponudila me da sjednem. Iznenađeno sam je gledao dok je svlačila minicu. No nije tu stala. Govoreći da joj se piški počela je skidati i one podrezane traperice koje je imala umjesto gaćica. Sada je na sebi imala samo onaj prozirni mini kombine za koji sam mislio da je nekakav korzet. Krenula je prema vratima sobe u namjeri da ode na wc ali opet se zateturala pa sam ustao ponudivši se da je otpratim do wc-a. Dok smo išli prema wc-u naramenice onog kombinea kliznule su s ramena otkrivajući joj gole sise. Nije uopće pokazivala želju da ih pokrije. Širom je otvorila vrata wc-a i ušla. Nije se potrudila zatvoriti ih. Sjela je na školjku i stala pišati ne mareći za mene koji sam poput telca stajao na vratima i gledao taj prizor. Vidjevši moju zbunjenu facu nasmijala se. Okrenuo sam se u stranu ispričavši se. Pitala me zašto se ispričavam kada sam je ionako skoru posve golu vidio tamo na ranču. Uzela je toalet papir i obrisala pičku. Izašla je u hodnik i tek tada je s vješalice uzela kućni ogrtač i stavila ga na sebe.

Tek što nam je natočila i poslužila piće u sobu je ušao sneni Nikola u piđami. Pozdravio nas je kratko rekavši da se nedamo smetati. Potom je otišao na wc i vratio se nazad u spavaću sobu. Nisam se osjećao baš ugodno bez obzira što je teta rekla kako je Nikola navikao da ona ponekad dođe kući u trenutku kada se on budi. Nikola nije bio tip koji voli tulumarenje ali nije imao ništa protiv toga da ona ode u noćni život. Ispio sam piće i pozdravio se s tetom. Obećao sam da ću joj se javiti narednih dana. Idućih dana intezivno sam razmišljao o teti Snježani. Njene gole sise i pička nisu mi izlazile iz misli. Prošla su četiri dana i nisam izdržao. Odlučio sam se motorom odvesti do nje i Nikole. No, Nikola je bio sam kod kuće. Rekao mi je kako je teta otišla do kafića koji je još u fazi preuređenja. Sjeo sam na motor i odvezao se do kafića.
Ušao sam i sve je ukazivalo na radove koji su bili u toku. Na podu je bio najlon na kojem su bile ljestve, plastične kante, gipsane ploče i nešto od alata. Teta se pojavila izašavši iz prostorije na čijim vratima je pisalo "privatno". Široko se nasmijala vidjevši me. Bilo joj je iskreno drago što me vidi. Pokazivala je po kafiću govoreći kako je ljuta jer su se radovi odužili. Odlučila je podijeliti prostor na način da u jednom dijelu bude picerija a u drugom kafić. Potom je dodala kako sad više i nije toliko zainteresirana za vođenje kafića i kako bi ga najradije, nakon što ga do kraja sredi, dala u podnajam.

Sjetio sam se jednog svog znanca Ivana, također bikera, koji je imao namjeru otvoriti nekakav lokal pa bi možda bio zainteresiran. Inače Ivan je u prigradskom naselju gdje je živio imao mali lokal ali želja mu je bila otvoriti nešto i u gradu. Teta mi je predložila da malo poslikam lokal iznutra i izvana pa mu pokažem slike. Dok sam fotkao mobitelom unutrašnjost lokala u kadar mi je ušla teta.
-Poslikaj malo i mene.
Nisam imao ništa protiv. U jednom trenutku zadigla je haljinu pokazujući noge. Prišla mi je i stavila ruke na moja prsa.
-Znaš Igore, morala bi ti nekako zahvaliti zbog toga što si me vodio sa sobom. Bilo mi je super.
-Nema problema teta. Bilo mi je zadovoljstvo.
-Hajde da se ti i ja nešto dogovorimo. Nemoj me više zvati teta. Zovi me samo Snježana, jel može?
-Ako ti tako hoćeš ja nemam ništa protiv
Dok je to govorila ruke su joj lagano klizile s mojih prsiju prema dolje. Prislonila je svoje usne na moje... Prstima mi je raskopčavala remen na hlačama. Malo je rastvorila usne i jednostavno sam joj gurnuo jezik u usta što je ona spremno prihvatila. Otkopčala mi je šlic i zavukla ruku u gaćice. Ljubila me i milovala moj kurac. Čučnula je i u idućem trenutku moj kurac topio se od miline u tetinim ustima. Gutala ga je do jaja milujući mi jaja. Nije ga vadila iz usta ni kada sam počeo svršavati. Progutala je većinu sperme kojom sam joj napunio usta. Ustala je i otišla u wc. Majko mila, ovo je bilo fantastično, razmišlajo sam dok je teta u wc-u najvjerojatnije ispirala usta. Vratila se i zagrlila me pitajući me da li mi se svidjelo. O da, itekako mi se svidjelo.

Dan kasnije čuo sam se s Ivanom. Objasnio sam mu situaciju i mogućnost da uzme, po vrlo povoljnim uvjetima, u podnajam lokal moje tete. Dogovorili smo se da u nedjelju dođem do njega. Pokazat ću mu slike lokala, popit ćemo koje pivo a on će spremiti i fiš paprikaš jer uz motore Ivan obožava i odlazak u ribičiju. Još sam bio u sedmom nebu zahvaljujući tetinom pušenju mog kurca. Nazvao sam je i objasnio joj situaciju te je pitao želi li poći sa mnom do Ivana. S oduševljenjem je prihvatila moj poziv. S još trojicom poznanika, također bikera, zaputili smo se do Ivana. Ivan nas je dočekao uz kotlić u kojem je spremao fiš. Upoznao sam ga s tetom i odmah mi je upalo u oči da se Ivan teti sviđa. Otvoreno je koketirala s njim. Moram biti iskren i priznati da sam osjetio malu dozu ljubomore. Na terasi smo ispijali pića, ja uglavnom sokove a teta pivice, i guštali u ukusnom fiš paprikašu. Ivanu sam pokazao slike lokala. Kazao je kako mu se ono što je vidio na slikama uglavnom sviđa a najviše mu se svidjela fotka gdje teta zadignute haljine pokazuje noge. U jednom trenutku Ivan je pozvao tetu u podrum svoje kuće koji je uredio kao konobu. Dok smo mi ostali vani kartali Belu nisam ni primjetio da teta i Ivana nešto predugo nema. Prekinuli smo kartanje kako bi uzeli pauzu za pišanje. Slutio sam da su teta i Ivan već davno pregledali konobu u Ivanovom podrumu i da se sad bave nečim drugim. Ušao sam u kuću i uvjerio se da sam bio u pravu.

Ivan je u spavaćoj sobi razvaljivao tetu sto na sat. Teta je ležala raširenih nogu dok je Ivanov kurac ulazio duboko u njenu pičku. Teta je prigušeno stenjala zabijajući nokte u Ivanova leđa. Tiho sam se udaljio i vratio na terasu. Ostatak društva smiješio se jer očito su shvatli što se u kući događa. Nakon nekih pola sata teta i Ivan izašli su na terasu. Vili, jedan od prisutnih znanaca, pitao ih gdje su se tako dugo zadržali. Ozbiljna lica Ivan je odgovorio kako su pregovarali o poslu, tj. o najmu tetinog kafića. Taj odgovor izmamio je osmijeh na našim licima ali i na tetinom. Iako je bila svjesna da znamo čime su se do maloprije, ona i Ivan, bavili nije pokazivala ni najmanji znak nelagode. Na povratku kući došavši do grada, teta i ja, pozdravili smo se s ostatkom ekipe. Nisam je odmah odvezao doma. Navratili smo do jezera Jarun gdje smo malo prošetali i popili po još jedno piće. Mislio sam da me teta nije primjetila kada sam ušao u sobu gdje ju je svojim kurcem obrađivao Ivan ali prevario sam se. Priznala mi je kako me primjetila. Zamolila me da se slučajno ne izbrbljam pred nekim a pogotovo ne pred mamom, tj. njenom sestrom. Obećao sam joj kako ne treba brinuti za što me nagradila poljupcem u usta.

Iduće druženje s bikerima bilo je organizirano na imanju jednog frenda nedaleko od Ivanić Grada. Bilo nas je dvadesetak uključujući ženski dio populacije. Na ražnju smo okrenuli janjca i dobro se provodili. Bio je prisutan i Ivan. Motoristi su očito bili tetina slabost. Ponovo se pojebala s Ivanom ali i sa dlakavim Robertom. Pošteno i žestoko su je razvalili. Zbog određenih obaveza Nikola je morao otputovati u Švedsku na desetak dana. Konačno sam i ja došao na svoje. Tih desetak dana provodio sam uglavnom kod tete i bilo je ludo. Jebao sam je gotovo u svakom dijelu kuće. U sobi, u kuhinji na stolu, u kupaonici ispod tuša, na podu... Pa čak i u Nikolinoj radionici. Teta Elvira iscijedila me poput limuna. Lijepa količina moje sperme završila je u tetinim ustima, pički pa čak i guzi. Ja nisam sklon alkoholu i alkoholna pića pijem rijetko i u malim količinama no teta se, iako je mogla dosta popiti, u nekoliko navrata napila preko svake mjere. Posrtala je, padala, ali bez obzira koliko popila u seksu je bila divlja i nezasitna. U stvari čim bi malo popila postajala je razuzdana i divlja. Moja mama bila je zabrinuta zbog toga što me danima nije bilo kod kuće. Iako sam joj se redovito javljao mobitelom, što sam i inače činio kada bi s prijateljima motristima zatulumario po nekoliko dana, činilo mi se da nešto sumnja. Nije znala da je Nikola otputovao ali to je kasnije doznala. Osim toga Nikola joj je sam rekao kako teta sa mnom povremeno odlazi na bikerske tulume. Sumnjičavo me gledala ali nije ništa konkretno pitala. S tetom se viđam i dalje. Ivan je pruzeo lokal od tete. Nedavno smo teta, Nikola i ja bili na izletu. Posjetili smo Plitvička jezera koja su oduševila Nikolu. Nikola je popio dva ili tri piva i to ga je uspavalo. Ja sam stoga vozio njegov džip nazad. Teta me opet uspjela napaliti. Pišalo joj se i zamolila me da stanem uz cestu. Izašla je, svukla hlače i gaćice te čučnula uz vrata auta i popišala se. Nikolu smo dovezli kući. Teta ga je otpratila u kuću pa se vratila jer trebalo je mene odvesti doma. Vratila se a na brzinu se i preodjenula. Pojavila se u minici, crnim čarapama i ćizmama.

Umjesto da me odveze kući krenuli smo, na njezin prijedlog, do nekada tetinog a sada, Ivanovog kafića. Nisam izdržao a da joj iskreno ne priznam kako me uzbudila dok sam je gledao kako piša pored auta. Glasno se nasmijala i zaustavila auto. U čudu sam je gledao. Kratko mi je rekla:-Gledaj sada.- Izašla je iz auta i stala na nogostup. Podigla je minicu i raširila noge. Njene crne hulahopke su imale prorez na mjestu gdje joj se nalazi pička. Prstima ruke raširila je rubove hulahopki i popišala se na moje oduševljenje. U kafiću kod Ivana ostali smo do završetka radnog vremena. U stvari Ivan je iskoristio to što u jednom trenutku nije bilo gostiju pa je ranije, nego obično, zatvorio lokal i navukao zavjese. Unutra smo ostali Teta Elvira, Ivan, Robert i ja. Sve je počelo tetinom željom da nam svoj trojici popuši kurac. I popušila nam je. No tu nije bio kraj orgijanju... Sva trojica jebali smo tetu Elviru i to sve rupe... osim onih u ušima i nosu.

I potrajalo je to orgijanje s maminom sestrom sve dok moja mama nije saznala. E, a što je bilo dalje to je već jedna druga priča. A i o tome ću vam pisati.






     

   

 



  

1 komentar:

  1. Najbolje erotske price na netu su tvoji,bolji od onih koje sam citao na literotici.Ti si zaista pravi umetnik.Nastavi sa radom.Hvala ti.

    OdgovoriIzbriši