porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

7. lip 2018.

Oženio sam maminu ljubavnicu


Jednog dana u rano ujutro u našu kuću došla je policija. Tražili su moju mamu. Naložili su joj da se spremi i da pođe s njima. Ništa mi nije bilo jasno i ništa nisam razumio. Pitao sa se što se događa. Oduzeli su joj mobitel a uzeli su i njezin lap top. Tata je samo odmahnuo rukom ne želeći mi ništa objašnjavati. Jedino što je rekao bilo je to kako ću već sve saznati kada za to dođe vrijeme.

A ono što sam do tada znao bilo je to kako brak mojih roditelja već nekoliko godina uopće nije funkcionirao. Nisu se razveli i živjeli su u istoj kući ali odvojeno. Ni jedno od njih dvoje nije bilo spremno objasniti mi razloge takvog stanja stvari. A ja sam odustao od propitkivanja i odlučio ih pustiti da žive život kakav žele.

Dakle, mama je završila u pritvoru gdje je provela mjesec dana zbog mogućeg utjecaja na svjedoke a potom je puštena na slobodu gdje je čekala suđenje. Uz to dobila je otkaz u srednjoj školi gdje je radila kao profesorica.

Sada više nije bilo ni moguće a nije bilo ni razloga da mi tata ne objasni neke stvari vezane uz mamu koje su me doslovno osupnule. Naime moja mama Lidija bila je lezbijka. Naravno da je policija nije privela zbog njezine seksualne orijentacije.

Razlog privođenja i suđenja koje je čekala bilo je seksualno iskorištavanje kao i prisiljavanje na seks nekih djevojaka i žena. Sa svoje dvije prijateljice, također lezbijke, mama je vodila svoj tajni život. Problem ili tek jedan od problema bio je taj što sumoja mama, odnosno njih sve tri seksualno iskorištavale nekoliko učenica iz škole gdje je mama radila.

I nije to uvijek bilo tek puko seksualno iskorištavanje. Mama i njezine prijateljice često su se vrlo brutalno iživljavale nad djevojkama ili ženama koje bi uvukle u svoju mrežu. Sadističke seanse uglavnom su se odvijale u kući jedne od njezinih prijateljica a vrlo često u podrumu te iste kuće kako se napolju ne bi čulo vikanje i vrištanje. Uz to organizirale su lezbijske orgije s još nekoliko žena koje su im bile poznanice ili prijateljice.

Te orgije nisu bile problematične koliko je problematično bilo to što su svoje sadističke igre često su snimale. Bilo mobitelom ili digitalnim foto aparatom. Na taj način su neke od djevojaka držale u šaci i prijetile im kako će snimke izaći u javnost odnosno na Internet.

Djevojke i žene vezivale su, tukle osim rukama po guzici i raznim pomagalima kao npr. bičevima, kožnatim remenjem ili šibom. Neke su pretvorile u svoje robinje koje bi danima držale zaključane u podrumu gdje su imale čak i jedan kavez kao za životinje.

Naprosto nisam mogao vjerovati da je sve to što sam čuo bila istina. No ipak je sve bilo točno i istinito. Sve je izašlo na vidjelo kada se jedna djevojka ohrabrila i prijavila policiji kako su je mama i još dvije žene brutalno silovale i to u nekoliko navrata.

Na suđenju se mama izvukla s uvjetnom kaznom. Naime neke djevojke i žene su odbile svjedočiti, neke su izjavile kako su dobrovoljno pristajale na torturu a neke su izjavile da su to činile zbog novca što je bila i istina.

Sve u svemu mama se više nije vratila doma. Dugo vremena nisam znao gdje je i što radi. Mene je to zanimalo ali moj tata više nije htio ni čuti za nju. Prošle su gotovo tri godine kada sam uspio saznati gdje mama trenutno živi. Moj tata je u kuću doveo drugu ženu s kojom se uopće nisam slagao a netrepeljivost koja je postojala između te žene i mene rezultirala je time da odem iz kuće. Odlučio napustiti kuću i otići živjeti kao podstanar.

Mama je imala nešto ušteđevine a uspjela se zaposliti u jednoj privatnoj firmi. Osim toga bavila se davanjem instrukcija. Kupila je malu i staru kuću u jednom selu desetak kilometara od grada i uredila je. Sve to ispričala mi je kada smo se nakon dugo vremena našli na zagrebačkoj tržnici Dolac gdje smo u jednom od tamošnjih kafića popili kavu.

Bila je iskrena i priznala mi je kako se nije promijenila u pogledu svoje seksualne orijentacije. I dalje je bila lezbijka i preferirala mlade djevojke a s jednom od njih je trenutno i živjela. Naravno, definitivno je prestala sa svojim sadističkim orgijanjem a više nije ni održavala nikakvu vezu sa svojim starim prijateljicama.

Kada je čula da živim kao podstanar ponudila mi je mogućnost da barem za neko vrijeme živim kod nje. Uvjet je bio da joj ne budem smetnja i da joj ne radim problema zbog toga što voli žene i što živi s jednom ženom, odnosno djevojkom. Iskreno, meni je bilo svejedno. Njezin privatni život je isključivo njezina stvar i mene se to nije ticalo a niti mi je to predstavljalo smetnju.

Tako sam se kroz nekoliko dana uselio u jednu malu sobu koja je bila dozidana odmah uza stražnji zid kuće. U tu sobicu moglo se ući iz vana ali mama je probila vrata i iznutra pa sam na taj način mogao ući u prostor gdje je živjela mama jer morao sam koristiti kupaonicu i wc a ponekad i kuhinju.

Mama me upoznala i sa svojom mladom ljubavnicom Ljerkom koja je studirala pravo. Ta djevojka mi se odmah svidjela činilo mi se da se i ja njoj sviđam. Mama kao da je to osjetila pa mi je svakodnevno jasno davala do znanja kako Ljerka pripada njoj. Nije se libila u mom prisustvu poljubiti Ljerku u usta, zavući joj ruke ispod majice i gnječiti joj sise. Nakon nekog vremena mama me pitala smeta li mi to što su njih dvije toliko intimne.

Ne, nije me smetalo. Štoviše gledajući njih dvije kako se međusobno ljube i maze mene je čak uzbuđivalo. Moram priznati kako sam koristio svaku priliku kada mama ne bi bila doma da se udvaram mladoj Ljerki. Kako je vrijeme odmicalo sve više sam shvaćao da Ljerka uopće nije imuna na moja udvaranja.

Pristala je, a da mama za to nije znala, sa mnom otići na piće. Sve češće bi se Ljerka i ja nalazili negdje u gradu. Došli smo i do toga da mi prizna kako ona i nije prava lezbijka. Prvo seksualno iskustvo sa ženom dogodilo joj se s mojom mamom. Nije da joj se seks s mojom mamom ne sviđa ali ona ipak nije bila, da se tako izrazim, prava i čista lezbijka. To  mi je i dokazala kada se sa mnom upustila u seksualni odnos. Izvjesno vrijeme jebao sam Ljerku mami iza leđa što baš i nije bilo fer i pošteno ali Ljerka mi se sviđala i zaljubio sam se u nju.

No moja mama je bila sve samo ne glupa.  I ja sam bio svjestan toga da će ona prije ili poslije shvatiti kako Ljerka i ja održavamo ljubavnu vezu njoj iza leđa. Što reći nego da je Ljerka bila na sto muka. Odrasla je u brojnoj i siromašnoj obitelji i moja mama joj je bila, osim ljubavnica, mentor i sponzorica. Osim toga Ljerka je voljela moju mamu ali voljela je i mene.

A što sam ja mogao? Imao sam posao ali ne toliko dobro plaćen da bi mogao plaćati podstanarski stan, izdržavati ženu koja još studira a ako bi nam se rodilo i dijete jednostavno nije bilo šanse za kakav takav pristojan život.

A onda nam je moja draga mama ponudila kompromisno rješenje. Da, kompromisno ali i bizarno rješenje. Skroz hladno i bez uvijanja rekla nam je kako nema ništa protiv toga da se Ljerka i ja vjenčamo. Nema ništa protiv toga da živimo kod nje i pod njezinim krovom. Ali imala je jedan skroz naskroz bizaran uvjet. Naime, željela je sa mnom dijeliti moju buduću ženu. Morao sam i jesam razgovarao s Ljerkom. Priznajem da sam pomalo bio iznenađen kada mi je Ljerka rekla kako nema ništa protiv maminog prijedloga. Trebalo mi je dva do tri dana kako bi sredio misli. Pitao sam se tko je tu luđi odnosno najluđi… Moja mama, moja buduća žena Ljerka ili moja mama.

Pristao sam ma štogod tko o tome mislio. I sad to što moja žena dvije do tri noći tjedno provodi u krevetu s mojom mamom postalo mi je posve normalno. Još uvijek sa svojom mamom dijelim svoju ženu. Ljerka uskoro završava fakultet. Mama joj je obećala kako će joj pomoći u traženju posla. Čim Ljerka pronađe posao iselit ćemo se iz mamine kuće. Mama to jako dobro zna ali ne uzbuđuje se previše. U međuvremenu je pronašla drugu mladu ljubavnicu i ona će se nakon što mi odemo useliti u maminu kuću… Ionako je kod nje skoro pa svaki dan.

-Ivor-

-Ukoliko vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link klikom na: FACEBOOK TWITER VKONTAKTE  ili kliknite dolje na google+ 

Nema komentara:

Objavi komentar