porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

8. lis 2019.

Mama me natjerala da oženim njezinu ljubavnicu


Moja mama Lidija se uistinu svojski potrudila, jer osim što se financijski obilno istrošila na moje skupo svečano, svadbeno, odijelo, unajmila je pravu raskošnu limuzinu. Skupi i unajmljeni Mercedes okićen cvijećem zaustavio se ispred naše kuće a iz Mercedesa smo izašli moja novopečena supruga Suzana, u raskošnoj bijeloj vjenčanoj haljini,i i ja. Susjedi koji su se masovno nalaktili na ograde svojih dvorišta sa zanimanjem su pratili taj prizor. No sve to skupa bio je tek puki igrokaz za susjede i stanovnike našeg malog mjesta.


Ukratko ću nešto reći o sebi. Nisam bio neki biser. Štoviše, u prošlosti, sam bio vrlo problematična osoba. Robovao sam lošim porocima poput alkohola i droge. Gdje god da sam se zaposlio nisam se dugo zadržao. Otkazi su bili moja sudbina. Čak sam jedno vrijeme bezuspješno pohodio fakultet koji nikada nisam završio. Moj otac napustio je mamu onog trenutka kada je shvatio da mu nabija rogove. E sad… Nije ona njemu nabijala rogove s muškarcima nego sa ženama. Vjerojatno pogađate, moja mama bila je i ostala lezbijka.


Ja sam u jednom trenutku odlučio promijeniti svoj život. Oženio sam se ali taj brak nije dugo potrajao. Bilo kako bilo u tom braku rodio nam se sin. Ja sam se nakon nekog vremena, mada sam bio u braku, vratio starim navikama a onda sam shvatio da mi moja žena nabija rogove. I dok sam ja noći provodio sa starim i problematičnim, nazovi, prijateljima, ona se kurvala. A evo i sad sam izgleda opet rogonja. No to, jesam li ili nisam, vi ćete sami procijeniti kada pročitate priču.


Naime, kako sam ja zbog društva zapostavljao svoju suprugu ona je to meni protumačila na način kako je nju potreba za seksom natjerala da me počne varati. Izbacila me iz stana i uslijedila je rastava. Bez posla, bez novca i pun dugova odlučio sam se doseliti k mami a ona me je prihvatila uz određene uvjete. Ostaviti se alkohola, droge, lošeg društva i pronaći posao. I vjerovali ili ne uspio sam. Uistinu sam uspio. Više mi ne pada na pamet da popijem i kap alkohola a na drogu i razne druge opijate i ne pomišljam. Pronašao sam i posao. Jest da je to jednostavan posao dostavljača  s malom plaćom ali obzirom da sad imam krov nad glavom i da mi je mama pomogla vratiti dugove mogao sam biti zadovoljan. Osim toga mama se brinula da redovito svakog mjeseca svom unuku, tj. mom sinu, šalje novac na ime alimentacije.


Znao sam da je mama lezbijka ali to je u konačnici bila njezina osobna stvar i ta spoznaja mi nikada nije predstavljala problem. Žene s kojima je ljubovala nikada nije dovodila u kuću. Sastajala se s njima tko zna gdje i to me nije bilo briga. Mama je bila dovoljno pametna da u kuću ne dovodi svoje ljubavnice jer ionako su o njoj po našem malom gradu kružile svakojake priče.


Da, mama se udala vrlo mlada i mislila je da će je brak promijeniti ali nije. Ona je pripadala onom ostatku ostataka prohujale hipi generacije. I evo sad na ovom mojem drugom vjenčanju je bila nekonvencionalno odjevena. U traperice i običnu majicu. Na osnovu onoga što sam ukratko napisao o sebi lako ste mogli zaključiti da nisam baš normalan, ali što to uopće znači biti normalan.


Samo da vam o sebi kažem još nešto. Dok sam još bezuspješno studirao, pa i dok sam radio, volio sam na sebe ispod hlača obući mamine nošene gaćice. Znam da je to bilo ludo ali mene je osjećaj maminih gaćica na meni silno uzbuđivao.


No vratimo se mi na moje gore spomenuto vjenčanje i onome što je tom vjenčanju prethodilo.  Mama me jednog lijepog dana pozvala na jedan vrlo ozbiljan razgovor. Najprije mi je očitala lekciju o tome kako sam se zahvaljujući njoj riješio dugova, ostavio poroka, kako mi je omogućila da živim kod nje te kako je ona ta koja svakog mjeseca šalje novac za moga sina. Sve je to bila istina i tu nisam imao što za reći.


A potom je rekla nešto što me u najmanju ruku osupnulo.
-Dragi moj sine ti ćeš se vjenčati, odnosno oženit ćeš se.-
-Ja ću se oženiti? Kako, s kim, o čemu točno pričaš? Ne razumijem te.- pitao sam je.
-Vjenčat ćeš se s jednom divnom djevojkom, Suzanom.-
Ništa mi nije bilo jasno. Kako je to moja mama zamislila da se ja oženim s djevojkom ili ženom koju uopće nisam poznavao.


Nasmijala se i rekla kako će taj brak biti tek varka. Suzana će službeno biti moja žena ali ta Suzana je njezina ljubavnica koja će se, zahvaljujući braku sa mnom, useliti u našu kuću i živjeti s njom, mojom mamom.
-Ti, dragi moj sine, samo ćeš sklopiti brak s njom a ja ću biti ta koja će sa Suzanom živjeti. Jesi li me sada razumio?-


Da, sada su mi stvari postale mnogo jasnije. Ja ću biti u braku sa Suzanom a u stvari spomenuta Suzana i moja mama će dijeliti postelju. Uistinu sam bio zbunjen i nisam znao kako postupiti. No mama je imala i asa u rukavu. Rekla mi je da će, ukoliko ne pristanem na brak sa Suzanom, ona prodati kuću i kupiti mali stan negdje u gradu, gdje će živjeti sa Suzanom, a ja ću se naći na ulici. S malom plaćom i alimentacijom sebi ne bi mogao priuštiti ni nekakvu jadnu podstanarsku sobicu. Bio sam svjestan toga.


Pristao sam jer što sam drugo mogao. Mama mi je naglasila kako je Suzana prava lezbijka i kako je muškarci uopće ne zanimaju pa po tom pitanju neka ne gajim neke iluzije o tome kako bi i ja mogao prasnuti Suzanu. Još istog dana, kasno poslijepodne, Suzana je došla u našu kuću s ciljem da me upozna. Ona je znala za planove moje mame i njoj taj lažni brak sa mnom nije predstavljao nikakav problem. To mi je otvoreno i sama rekla.


Što jest jest, Suzana je uistinu bila vrlo lijepa i atraktivna mlada žena. Iako sam ja sve vrijeme bio prisutan u sobi njih dvije su čitavo vrijeme izmjenjivale nježnosti. Mazile su se po rukama, licu, ljubakale se i dodirivale. Trenutak kada je mama zavukla ruke ispod Suzanine majice i uhvatile je za sise usput joj gurnuvši jezik u usta kod mene je, preciznije rečeno, u mojim gaćama nastala brza i vrlo čvrsta erekcija. Ljubile su se strasno, dirale po sisama a ja sam imao osjećaj da ću svakog trenutka obiljem sperme napuniti gaće. Tim više što su se njih dvije ponašale na način kao da će se svakog trena baciti jedna na drugu i strasno se polizati.


Napokon sam skupio snage i hrabrosti da i ja nešto kažem.
-Oprostite što vas prekidam ali pitao bi vas nešto.-
Pogledale su u mene a mama je kratko rekla:-Pitaj.-
Nastavio sam:-Pa obzirom da, što se mene tiče, od seksa sa Suzanaom neće biti ništa…-
-I neće. Na to i ne pomišljaj.- Prekinula me Suzana. A ja sam potom nastavio:- Želio sam pitati mogu li vas barem ponekad promatrati?-
Obje su gledale u mene pa su onda pogledale jedna u drugu da bi potom prasnule u glasan smijeh.


Nakon smijeha uslijedio je Suzanin odgovor:-Što se mene tiče nemam ništa protiv. Kada ti to dopustimo, ali samo kada ti dopustimo, možeš nas promatrati ali ne znam što o tome misli tvoja mama.-
Mama se malo zakašljala a onda uz široki osmijeh na licu rekla kako ni ona nema ništa protiv.
-Možeš nas gledati pa i drkati ako ti dođe milo.- Rekla je i opet su se obje glasno nasmijale na tu maminu opasku.
-Ako baš budemo dobre volje možda ti ponekad dopustimo da nam poližeš mačkice, pod uvjetom da dobro ližeš.- Rekla je Suzana i opet je uslijedio glasan smijeh njih dvije.


I tako je došao taj svečani dan vjenčanja između Suzane i mene. Samom činu vjenčanja prisustvovao je mali broj ljudi. Uglavnom Suzanini i mamini poznanici, odnosno poznanice, od kojih su dvoje bili u svojstvu svjedoka, odnosno kumova. Nakon samog čina uslijedio je mali domjenak u obližnjem restoranu a onda smo se već spomenutim Mercedesom zaputili kući. Vozač nam je otvorio vrata a Suzana me primila ispod ruke i ušli smo u kuću.


-Evo ti fotografski aparat i slikaj nas. Suzana je u stvarnosti moja supruga a tek na papiru tvoja.- Rekla mi je mama što je u stvari bila i istina.
-Vidiš, nas dvije o tome uopće nismo razgovarale. Zašto bi ja bila tvoja a ne  ti moja supruga?- Obratila se Suzana mojoj mami.
-Pa zato je r si ti ta koja je u bijeloj vjenčanici a ne ja.- Odgovorila je mama nakon čega je uslijedio vatreni između poljubac između njih dvije koji je iznova izazvao erekciju u mojim gaćama.


Što reći za kraj osim da svi troje živimo sretni i veseli. A zašto sam ja sretan? Pa zato jer su ispunile svoje obećanje i sve češće mi dopuštaju da ih promatram dok se njih dvije prepuštaju, strasnim, ljubavnim užicima, ponekad vrlo ekstremnim. Čekam onaj trenutak kada će mi napokon dopustiti da im svojim jezikom poližem vlažne i sočne pičke.



-Elvis-

-Ukoliko vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link klikom na: FACEBOOK TWITER VKONTAKTE 

Nema komentara:

Objavi komentar