porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

20. lis 2019.

Mami sam ustupio svog ljubavnika


Od kuće sam otišao zbog svoga oca. On je inače bio idiot a mene je doslovce prezirao poradi moje seksualne orijenatacije. To da sam gay i da volim muškarce nisam želio kriti ni pred kim a pogotovo ne pred svojim roditeljima. Moja mama je tu činjenicu mirno prihvatila i za nju to nije predstavljalo nikakav problem. No tata je bio druga priča. Njegova sina da drugi muškarci jebu u guzicu, kako je to on sam govorio, bila je katastrofa nešto što ne može i ne želi prihvatiti.


Kada sam mami i njemu rekao da odlazim od kuće ocu je, mada to nije otvoreno rekao, laknulo. Jedva je dočekao. Radio sam razne poslove i snalazio se kako znam i umijem. Onda sam upoznao Brunu svoga sadašnjeg partnera i ljubavnika. Bruno se donekle razlikuje od mene. Dok ja preferiram isključivo muškarce Bruno jebe i žene i muškarce. Svoj veliki i debeli kurac bez problema će uvaljati nekoj ženi ali i muškarcu ako mu se svidi, a ja sam mu se svidio.


Bruno me primio k sebi u stan a onda, osim što smo bili ljubavnici, postali smo i poslovni partneri. Mama mi je posudila nešto novca od svoje ušteđevine dok je Bruno imao određenu svotu novca od prodaje naslijeđene nekretnine i tako smo zajednički otvorili kafe bar. Zbog Brune koji je bio na glasu da ima moćan i veliki kurac u naš kafić navraćalo je dosta djevojaka i žena a zbog tih žena u lokal su onda dolazili i muškarci. Sve u svemu posao nam je dobro išao.


Jednog dana u lokal su na kavu navratile moja mama i njezine dvije prijateljice, Anita i Marina. Sve tri su već bile žene, najblaže rečeno, u zrelim godinama. Najstarija među njima bila je moja mama. I do njih, je ne znam točno kako, dopro glas o Bruninom moćnom kurcu pa su se stare frajle napalile.


-Znači te tri stare žlundre u kafić dolaze zbog mene.- Rekao je Bruno. Upotrijebio je baš taj izraz, „stare žlundre“.
-Pa izjebat ću ja njih, nije problem.- Nadovezao se na prije rečeno Bruno. Što je rekao to je i učinio. Prva koja je u sebe primila Brunin kurac bila je Marina a koji dan kasnije razvalio je i Anitu.


Naravno da su njih dvije mojoj mami ispričale kako ih je Bruno razvalio svojim kurcem. Kako su kolutale očima dok je u njih brutalno zabijao svoj kurac. Mama i ja našli smo se na kavi i tom prilikom ona sama mi je ispričala ono što su njoj ispričale njezine prijateljice. Bile su toliko drske da su posve otvoreno pitale mamu kako ja, odnosno moja guza, podnosi nalete Bruninog kurca. Nisam o tome želio razgovarati. Pogotovo ne s mamom.


Mama je malo šutjela da bi potom rekla:-Pa dobro, sine moj, njih dvije su dobile što su tražile a kada ću ja doći na red? Ima li šanse da se i ja malo osladim?-
Nasmijao sam se i pitao je da li uistinu to želi ili se samo šali. Nije se šalila. Uostalom, kako je sama rekla, čitavog života kojeg je do sada provela s mojim ocem nabijala mu je rogove pa zašto ne bi još malo uživala i još mu koji puta nabila rogove.


Kada sam Bruni rekao što moja mama želi čudno me pogledao.
-Ne smeta meni što ti je mama žena u zrelim godinama. Čak i u više nego zrelim ali ipak sam imao obzira spram tebe. Pa to ti je mama.-
- Meni neće smetati. Odgovorio sam. Bruno je samo slegnuo ramenima i to sam protumačio na način kako je njemu sasvim svejedno.


Rekao sam mami da navrati u kafić jedne večeri iza 22 sata. Naime radno vrijeme lokala bilo je do 23 sata. Potom neka sačeka da se gosti raziđu. Ja ću pokupiti čaše, oprati pepeljare, malo počistiti lokal, napraviti obračun a ona može s Brunom otići u njegov stan. Ja kada završim s poslom neću im smetati. Imam svoj ključ a postoji i mala soba u kojoj ću prenoćiti.


Mama se baš onako kurvinski smiješila. Nije ništa posebno komentirala ali bilo je očito da mi je zahvalna zbog usluge koju sam joj bio spreman učiniti. I uistinu mama je došla. No ja sam već mislio kako neće doći jer bilo je petnaestak minuta do zatvaranja lokala. Sjela je za jedan stol i naručila piće. Bila je jako dobro raspoložena a nisam mogao ne uočiti da je i malo pijana. Osim toga bila je i napaljena. Oči su joj se sjajile dok je pogledom mjerila robusnog Brunu.


Gostiju više nije bilo. U lokalu je ostala samo mama, Bruno i ja. Ispila je svoje piće do kraja pa se potom ustala od stola. Prišla je Bruni koji je s obližnjeg stola pokupio čaše i odložio ih na šank. Bruno se okrenuo prema njoj a ona je jezikom liznula svoje usne.
Bruno se jedva vidno nasmiješio i pitao je da li želi da krenu. Mislio je da krenu u Brunin stan.
-Ima vremena. Osim ako se tebi ne žuri. Čitava noć je pred nama. Zar ne?- Rekla je mama gledajući Brunu ravno u oči da bi mu potom ugurala svoj jezik u usta.
Izvukla je jezik iz njegovih usta pa se obratila meni:-Zaključaj vrata, priguši svjetla i navuci zavjese.-


Koga vraga sad izvodi, pomislio sam u sebi. No ona je spustila naramenice svoje haljine koja je pala na pod. Ostala je samo u gaćicama i grudnjaku. Što mi je preostalo nego da učinim ono što je od mene tražila. Zaključao sam vrata, prigušio rasvjetu i navukao zavjesu na izlog lokala. Kada sam se okrenuo mama je već bila na koljenima… Raskopčala je Brunine hlače, izvukla njegov kurac i strpala ga u svoja pohotna usta.


Bruno je pogledao prema meni, raširio ruke kao da mi želi reći kako je on nemoćan. No dobro sam znao da mu pušenje kurca uopće nije teško palo a nije mu smetalo ni to što sam ja prisutan. Izvukao je svoj kurac iz maminih usta i njime joj opalio dva šamara po licu. Uhvatio ju je ispod pazuha i podigao s poda. Skinuo joj je gaćice a potom joj izvukao sise iz grudnjaka.


Hlače su mu se spustile do gležnja a on je sjeo na stolac. Okrenuo je mamu leđima prema sebi i ona je to jedva dočekala. Rukom je uzela njegov kurac i namjestila ga na ulaz u svoju obrijanu pičku. Nabijala se na Bruninu batinu i ispuštala glasne urlike… Potom joj je Bruno rekao neka klekne na stolac i naguzi se. Dok je ju je jebao tako naguženu dlanom ruke pljuskao ju je po golom dupetu.


Nije svršio u njezinu pičku već ju je natjerao da čučne pa joj svoj slinavi kurac ugurao u usta. Sperma joj je punila usta a dobar dio završio je i na njezinom licu. Kurcem, koji je još bio relativno tvrd razmazivao joj je spermu po licu te je onako usput kurcem ošamario po obje strane lica. Dlanom ruke mama je obrisala usta pa se bez riječi zaputila do toaleta kako bi se oprala.


Bruno je navukao gaće i hlače pa potom zapalio cigaretu. Natočio si je piće a onda se obratio meni:-Led te jebao, pa tvoja mama je teška drolja. Kurac drolja, droljetina.- Šutio sam jer što da kažem kada je bio u pravu. Otpuhnuo je dim cigarete pa mi se opet obratio:-A da li ti se stara voli jebati u guzicu?-
-Uistinu ne znam.- Odgovorio sam.
-Dobro, vidjet ćemo i to.- Uz široki osmijeh na licu rekao je Bruno.


Da, tu u stvari priči nije kraj. Tu noć mama jest provela s Brunom. Još uvijek se viđaju povremeno. Otprilike jednom tjedno. I ako vas baš zanima mama je pristala na to da je Bruno pojebe u guzu. Eto, ustupio sam mami svog ljubavnika i sada nas oboje jebe u guzu. Meni ne smeta a ne smeta ni mami… Ponajmanje to smeta Bruni. Mama mi je neizmjerno zahvalna što sam joj tako nesebično ustupio svog ljubavnika. Nije mi žao niti sam ljubomoran. 







-Kruno-

-Ukoliko vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link klikom na: FACEBOOK TWITER VKONTAKTE 

Nema komentara:

Objavi komentar