porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

15. srp 2019.

Mami se prijebalo a i meni je došlo milo

Kada me mama nazvala pa mi čestitala rođendan sljedeće što je pitala bilo je zar me nije sram a ja tog trenutka nisam baš shvatio na što točno misli i zašto bi mene trebalo biti sram. Onda mi je pojasnila. Naime i njoj je bio rođendan desetak dana prije mog a ja sam na to u potpunosti zaboravio. Ispričao sam joj se i rekao da ću je posjetiti već sutradan.


Već nekoliko mjeseci živio sam posve sam u malom jednosobnom stanu. Naime iza sebe sam imao dva propala braka a ovaj drugi završio se na način da moja, sad već bivša, supruga i ja prodamo veći stan koji smo zajednički kupili te da svatko sebi kupi manji stan. Novac koji sam dobio bio je dostatan za ovaj mali stan u staroj zgradi na periferiji grada gdje trenutno živim.


Sutradan sam kao što sam mami obećao došao do nje. Kupio sam joj cvijeće, bocu pića i nekakvu bombonijeru. Ali i ona je meni pripremila poklon. Bio je to novi i ne baš jeftin digitalni fotografski aparat. Znala je mama da sam od dječačkih dana bio zaljubljen u fotografiju. Počeo sam, tada još davnih dana, fotografirati sve i svašta.


Najprije s tatinim ruskim kršem od fotoaparata koji se zvao Smena ili tako nekako. Onda sam nabavio Zenit pa potom Nikon ali s vremenom sam tu svoju ljubav spram fotografije skroz zanemario. Kako rekoh fotografirao sam sve i svašta a onda su me počele zanimati žene i to žene zrelije dobi.


Pronalazio sam ih putem oglasnika ali malo koja je pristajala pozirati posve gola. Bile su to većinom fotke gdje bi one bile, recimo to tako, na pola razgolićene. Plaćao sam im za to poziranje a kada bi namaknuo kakav veći novac tražio bi starije kurve, baš kurve, kojima sam umjesto za seks plaćao za poziranje. One bi pristajale skinuti se do gola ali  uglavnom su tražile od mene da im se ne vidi lice.


Kutiju s tim fotografijama spremio sam na tavan a toj kutiji su se osim fotografija nalazili i stari stripovi Zagora, Teks Vilera i Alan Forda. Nalazilo se još nešto. Nalazile su se i mamine gaćice na koje sam u potpunosti zaboravio. No dogodilo se to da je mama nešto, tko zna što, tražila na tavanu i pronašla spomenutu kartonsku kutiju.


Dakle došao sam kod mame koja se, moram to naglasiti, prije nekih desetak godina rastala od mog oca koji ju je smatrao, a tako je i o njoj govorio, kurvom i droljom a ja sam vrlo dobro znao da je bio u pravu. Sada je trenutno mama živjela s muškarcem prilično mlađim od nje. No taj muškarac Mirko često je putovao i nije ga bilo doma. Bio je dobro situiran i bilo mi je jasno da je mama morala pronaći nekoga uz koga bi stekla sigurnost i bila situirana.


I dok smo mama i ja ispijali piće a ja joj govorio kako se već dugo vremena ne bavim fotografijom pa baš i nije trebala trošiti novac na fotografski aparat koji mi je kupila ona je rekla kako je vrijeme da se vratim svom starom hobiju. Pa možda je bila u pravu, pomislio sam tada a onda me iznenadila posve neočekivanim pitanjem.


-Znaš li, sine moj, zašto su tvoji brakovi propali?-
Nisam znao što odgovoriti već sam odgovorio kako za to postoje mnogi razlozi o kojima baš sada ne bi volio pričati.
-Brakovi su ti propali jer tebe ne privlače žene tvojih godina ili mlađe od tebe. Tebe privlače starije žene i to je tvoj glavni problem.- Nastavila je mama temu koju bi ja izbjegao da sam to ikako mogao.


No sad kada je ona započela tu priču jedino što mi je preostalo bilo je pitati je na osnovu čega je to zaključila.
-Na osnovu onih fotografija koje sam našla na tavanu- Odgovorila je.
Otpila je gutljaj pića i sa laganim osmijehom na licu, gotovo sadistički, uživala je u mojoj nelagodi koja me obuzela.


A onda je rekla kako od mene želi da budem posve iskren prema njoj i kažem joj koja je to žena koja me u seksualnom pogledu najviše privlači ili me privlačila. Slegnuo sam ramenima i rekao kako joj ne mogu odgovoriti na to pitanje.
-Ali mogu ja.- Rekla je ona i nije čekala da ja bilo što kažem već je nastavila:-Ja sam ta žena. U mene si bio, a možda još uvijek jesi, zaljubljen.-
Pogodila je u sam centar, reklo bi se. Da, u potpunosti je bila u pravu. Upravo je izrekla ono što ja sam sebi dugi niz godina nikako nisam želio priznati.


Uistinu sam se u tom trenutku osjećao posramljeno ali morao sam je pitati na osnovu čega je to zaključila.
-Pa na osnovu mojih gaćica koje sam pronašla u onoj kutiji.- Rekla je a meni je došlo da umrem od srama.
A onda me krenula još malo mrcvariti. Pričala mi je o tome kako je ona jako dobro znala da masturbiram, preciznije rečeno drkam, na njezino donje rublje a posebno na njezine gaćice. Nikada mi to nije rekla i ona je u to vrijeme mislila kako je to samo jedna prolazna faza u mom odrastanju i spolnom sazrijevanju.



Rekao sam joj kako bi najbolje bilo da prekinemo ovaj razgovor ali ona se samo cerekala da bi me posve izravno i bez okolišanja upitala:-Priznaj, reci mi iskreno, da li te ja i sad u ovim godinama još uvijek seksualno privlačim?-
Gutao sam slinu kao knedle, doslovno sam se gušio i najradije bi se ustao i izjurio iz njezina stana. Pitao sam se da li da joj lažem ili da budem uistinu iskren i kažem joj kako još uvijek maštam o seksu s njom kao što sam maštao i onih davnih dana.


-Molim te nemoj mi lagati i stvarno reci istinu.- Bila je uporna mama. A što joj odgovoriti, kako postupiti pitao sam se i sad ne da bi samo izjurio iz stana već bi najradije iskočio kroz prozor. Vidjela je da sam na sto muka i onda me opet uspjela šokirati.
-Znaš, sine moj, kada sam već postavila to pitanje onda ću ti iskreno reći da sam i ja često puta maštala o seksu s tobom. Potisnula sam te osjećaje svjesna da ta incestualna maštanja nisu nešto normalno. No opet su se probudila u meni onog dana kada sam pronašla one fotografije i svoje gaćice umrljane sasušenom spermom za koju posve opravdano smatram da je tvoja.-



Nisam znao kamo će nas ovaj i ovakav razgovor odvesti a odveo nas tako daleko da smo u konačnici prešli sve granice koje bi trebale dijeliti mamu i njezina sina. Dobro, stjerala me doslovce u kut i ja sam se osjećao kao miš a ona je bila mačka koja me držala u šahu. Priznao sam da sam bio zaljubljen u nju i još uvijek gajim osjećaje za koje sam oduvijek smatrao kako nisu prirodni i normalni.



Morao sam popiti piće i nakon tog pića i svog priznanja osjećao sam se barem malo opuštenije. Mama se slavodobitno smiješila a ja sam slutio sam da ovo nije kraj. I nije bio.
-A da sada isprobaš taj fotografski aparat koji sam ti kupila?- Rekla je a ja je baš i nisam razumio. Stoga sam je pitao kako to misli.
-Pa fotografiraj mene. Da li je to problem ili misliš da sam stara i više ti nisam privlačna?- Izustila je to a onda bez da je sačekala moj odgovor raskopčala je nekoliko dugmadi na svojoj bluzi i malo zadigla šos. Sise su joj se opasno nazirale a crne samostojeće čarape koje je imala na nogama kod mene su izazvale buru u gaćama. Mama me uzbudila i to jako uzbudila.



-Samo ti slikaj.- Rekla i nastavila se razgolićavati. Morao sam priznati da za ženu njezinih godina uistinu izgleda jako dobro. Kada je raskopčala grudnjak naprosto nisam mogao vjerovati da ona još uvijek ima tako dobre i čak prekrasne sise. Svukla se do kraja i ostavila me bez daha. Spremno i bez imalo srama pozirala mi je tako posve gola da bi me pitala zašto se i ja ne skinem ali ako je potrebno ona mi u tome može pomoći.



Više uopće nisam osjećao nelagodu pa niti zrno srama. Ona jest bila moja mama ali ona je tog trenutka bila žena koju sam želio nataknuti na svoj nabrekli kurac. Raširenih očiju gledala je u moj veliki i nabrekli kurac.
-Hajde legni na kauč- Rekla je kao da mi je čitala misli. Opkoračila me je i nataknula se na moju čvrstu i nabreklu kitu. Moj kurac nalazio se u pički moje mame ali meni ta spoznaja da mi je to mama tog trenutka apsolutno ništa nije značilo. Jahala je nabijena na moj kurac i vrtjela bokovima dok sam joj ja prstima gnječio prekrasne sise.


Mlazovi sperme koji su proključali iz mog kurca punili su joj pičku a ona je glasno uzdisala i još više i jače vrtjela svojim dupetom. Svršio sam na način kako već dugo vremena nisam svršio, ali i ona je svršila. Vrhovima noktiju prelazila mi je preko prsiju dok se moj kurac još uvijek nalazio u njoj. Napokon je lagano splasnuo a mama se malo podigla… Iz pičke joj je curilo kao iz slavine i tim sokovima pomiješanim s mojom spermom obilno mi je natopila kurac i jaja. Otišao sam do kupaonice kako bi se oprao a ona me dočekala raširenih nogu. Prstima je raširila pičku iz koje se još prema njezinom šupku cijedila sperma.
-Slikaj me.- Rekla je.


Tek ujutro nakon što smo odspavali i nakon što me je probudila na način da mi je popuši kurac otišla je u kupaonicu ispljunuti spermu i krenula kuhati kavu. Sjedili smo jedno nasuprot drugog i mama je pušeći cigaretu opet postavila pitanje kojim me iznenadila:-Reci mi sine koja je tvoj neostvarena seksualna fantazija?-
-Daj mama molim te… Možemo li ne pričati o tome?- Odgovorio sam.


Nagnula se preko stola i poljubila me u usta. Pitala me da li sad nakon što smo učinili to što jesmo nemam potrebu do kraja biti iskren. Bila je u pravu ali ja bi ipak najradije izbjegao odgovor na to pitanje. No ona je bila uporna.
-Analni seks. Eto to je nešto što bi volio probati a još nisam.-

Toliko za sada a nastavak priče slijedi.

-Leonardo-

-Ukoliko vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link klikom na: FACEBOOK TWITER VKONTAKTE

Nema komentara:

Objavi komentar