porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

15. velj 2020.

Mama i njena ljubavnica zajednički su mi pušile kurac


Da je moja mama živjela, blago rečeno, raskalašenim životom to je bila istina. Naravno da je to bio i razlog zbog kojeg se moj tata razveo od nje. Sada je mama već žena u debelo zrelim godinama i stekao sam dojam da su godine učinile svoje pa se smirila. No pogriješio sam. Vrlo često družila se sa jednom ženom također nešto zrelijom damom ali ipak mlađom od mame. Ta žena zvala se Edita i bila je često gošća u našoj kući. Ona i mama intenzivno su se družile i zajedno bi odlazile na kavu, piće ili u šoping.


U čitavoj toj priči iz nekog razloga meni je tu nešto bilo sumnjivo. Iako je mama govorila kako joj je Edita jako dobra prijateljica slutio sam da tu ima i nešto više od običnog prijateljstva. No naprosto nisam mogao vjerovati da se mama u sad već debelo zrelim godinama upustila u seksualnu vezu s drugom ženom. Njihovo ponašanje, način na koji su jedna drugu gledale, dodirivale se… Sve je ukazivalo da moje sumnje imaju smisla.


Da je tome tako uvjerio sam se na vlastite oči kada sam jednog dana, a radio sam poslijepodne, kući došao ranije nego inače. Zastao sam ispred vrata mamine sobe i zvukovi koji su iznutra dopirali nagnali su me da bez najave i kucanja otvorim vrata. Imao sam što za vidjeti. Edita i mama bile su posve gole. Edita je rukama gnječila mamine sise i strasno je ljubila u usta.


Edita me prva zamijetila i jednostavno se nasmijala a mama je razrogačila oči pa se izderala na mene da izađem iz sobe i zatvorim vrata.
-Nema veze. Ako dečko hoće neka ostane i gleda. Meni ne smeta.- Rekla je Edita.
No mama kao da to nije čula nego je opet ponovila da izađem van iz sobe što sam i učinio.


Iskreno govoreći ma koliko god da sam bio iznenađen viđenim prizorom toliko me taj prizor dvije gole žene koje se ljube i uzbudio. Kada je Edita otišla, a ja to nisam vidio no čuo sam kada ju je mama ispratila očekivao sam da vidim mamu i čujem što mi ima za reći. No ništa od toga. Ona se vratila u svoju sobu i više nije izlazila. Sutradan ujutro čuo sam je kada je izašla iz kuće.


Vratila se nakon nekih dva do tri sata i napokon se suočila sa mnom. Jednostavno je rekla kako sada sve znam i kako nema potrebe ni želje da mi bilo što objašnjava. No dodala je kako se našla na kavi s Editom i kako joj je Edita rekla da joj se ja sviđam.
-Pa zar ona nije lezbijka?- Pitao sam mamu.
Mama se lagano nasmiješila i rekla kako Edita voli žene ali voli i muškarce, pogotovo mlađe muškarce.
-Mislim da si joj zapeo za oko i da će te pokušati zavesti.- Dodala je mama. Slegnuo sam ramenima i rekao kako baš nisam siguran da bi se s tom i takvom ženom upustio u nekakav odnos. Potom je mama rekla nešto što je promijenilo moj stav i mišljenje.  Naime rekla je kako Edita voli primati onu stvar (a mislila je na kurac) u guzu.


E da… To me je sad nagnalo na promjenu mišljenja. Nikada niti jednu ženu nisam jebao u guzu a volio bi. Od tog našeg razgovora prošla su možda dva ili tri tjedna. Došao sam kući i u dnevnoj sobi zatekao Editu i mamu. Ne, ništa nisu radile osim što su razgovarale. Edita se baš obradovala mom dolasku i krenula mi se lagano nabacivati. Mislio sam u sebi kako bi tu ženu vrlo rado jebao u guzu i već pri samoj pomisli na to kurac mi se počeo dizati.


Sjeo sam na kauč a Edita se ustala i sjela do mene. Pozvala je mamu da nam se pridruži. Da, to nisam spomenuo ali s vremenom sam shvatio da u vezi između Edite i moje mame Edita ima izrazito dominantnu ulogu i da joj je moja mama podložna. Mama je sjela s druge strane do mene i prekrižila ruke na prsima. Edita nije gubila vrijeme… Jednostavno me zagrlila i gurnula mi jezik u usta. Taj poljubac još je više rasplamsao buru u mojim gaćama.


Kada je Edita napokon izvukla jezik iz mojih usta nagnula se malo naprijed i obratila se mojoj mami.
-Hajde, sada ti.- Rekla je a mama ju je zbunjeno gledala i pitala na što točno misli.
-Pa poljubi ga.-Rekla je Edita.
Mama je šutjela i nekoliko sekundi gledala u Editu a onda se i to dogodilo. Mama me uistinu poljubila. Poljubila me u usta mada ne tako strasno kako je to maloprije učinila Edita. I dok je trajao taj poljubac Edita je već krenula raskopčavati moje hlače i trenutak kasnije izvukla već dignuti kurac iz gaća. Tako se još jednom potvrdilo ono što sam znao. Edita je ta koja dominira a mama je bespogovorno sluša.


Svojim usnama Edita je obujmila glavić moga kurca i krenula ga lizati pa ga lagano uvukla u usta skoro do jaja. U jednom trenutku podigla je glavu i preko moga ramena uhvatila mamu za kosu. Spustila je maminu glavu sve do mog kurca a mama nije pružala apsolutno nikakav otpor. Sada su njih dvije zajedno lizale i pušile moj kurac. Potom je odgurnula mamu u stranu i rekla joj da je do daljnjega slobodna. Neka ode u kuhinju i napravi nam nešto za jelo.


Mama se bez riječi ustala i izašla iz sobe. Tek tada sam postao svjestan činjenice da mi je vlastita mama lizala i pušila kurac. Edita me pomilovala po kosi i ustala se. Počela se svlačiti i dok je to činila pitala me je što ja čekam. A što bi čekao… Ustao sam se i skinuo svu odjeću sa sebe.
-Znam da ti je mama rekla kako volim primati kurac u guzu i to je istina.-
Nasmijala se i dodala kako je prije mog dolaska već dobro nauljila svoju guzu. Bila je posve gola  i iz svoje torbice izvadila bočicu nekakvog ulja. Njime je namazala moj kurac. Dok mi je mazala kurac rekla mi je kako nemam potrebe za brigu jer se ona redovito klistira i šupak joj je posve čist.


Da, bilo je to moje prvo iskustvo jebanja jedne žene u guzu. Stara i iskusna drolja poput Edite osjetila je da se bližim vrhuncu. Rekla mi je da stanem i izvučem kurac iz njezine guze. Učinio sam tako a ona je opet posegnula u svoju torbicu. Izvadila je vlažne maramice i njima obrisala moj kurac. Pitala me znam li zašto je to učinila. Slegnuo sam ramenima dajući joj tako, bez riječi, na znanje da ne znam. Rukom je uzela moj kurac i rekla kako želi da joj svršim u usta. Krenula je s pušenjem moga kurca i nije trebalo dugo čekati pa da uistinu u njezina usta izbljujem lijepu količinu sperme. Iako je jedan dio sperme završio na njezinom licu većinu sperme Edita je progutala.


Onako umrljana spermom poljubila me. Uzela je svoje stvari i otišla u kupaonicu. Vratila se nakon petnaestak minuta, svježa i odjevena. Rekla mi je kako je kupaonica slobodna a nakon tuširanja neka dođem u kuhinju da vidimo što nam je to moja mama spremila za jelo. Nakon što smo objedovali, uglavnom u tišini, Edita me pogledala i nasmijala se. Rekla je da točno zna o čemu razmišljam.
-Razmišljaš o tome kada ćeš i hoćeš li opet imati priliku obraditi moju guzu.- To je rekla i uistinu je bila u pravu.


Potom je dodala kako će se to vjerojatno dogoditi ali kada ne zna. Kada bude dobre volje. Tako je rekla. Mama je uglavnom šutjela. Tek kada je Edita napustila kuću mama je sjela nasuprot mene. Osjećala se nelagoda u zraku a ja sam znao što je tome razlog. Nije se osjećala ugodno jer mi je zajedno s Editom pušila kurac. Nisam čekao da ona bilo što kaže već sam ja njoj rekao kako nema razloga da se osjeća posramljeno jer meni se to što su mi njih dvije radile svidjelo.


Napokon je rekla kako je već razmišljala da prekine ovu bizarnu vezu s Editom ali… Tu je zastala a ja sam rekao:
-Ti se nje pomalo bojiš, jesam li u pravu?-
-Pa istina. Ta žena je previše agresivna i sve mora biti kako ona želi. Zato se dogodilo to što se dogodilo.- Rekla je mama pomalo tužnim glasom.


Nakon nekih dva do tri mjeseca mama je ipak uspjela prekinuti vezu s Editom. Ja više nisam došao u priliku Editu jebati u guzu i bilo mi je žao zbog toga. U stvari mama nije znala da sam ja razgovarao s Editom i zamolio je da mamu ostavi na miru jer mama želi prekinuti taj njihov odnos.
Edita se cinički nasmijala i rekla kako se ionako već zasitila te stare kurvetine. Moju mamu nazvala je starom kurvetinom i to me zasmetalo ali ipak nisam ništa rekao.


Mami sam kasnije priznao da sam ja intervenirao kod Edite i zamolio je da prekine odnos s njom.
-Nemaš pojma koliko sam ti zahvalna zbog toga.- Rekla je mama i dodala kako ne zna na koji način bi mi se odužila.
-Pa tako da me pozoveš k sebi u sobu u svoj krevet i da zajedno provedemo noć-  Odgovorio sam. Pitala me da li ja to mislim ozbiljno.
-Najozbiljnije.- Odgovorio sam. Nasmijala se i rekla kako takvo što ne dolazi u obzir jer ono što se dogodilo dogodilo se ne njezinom voljom već silom prilika.


Dva dana kasnije sjedio sam na kauču na kojem sam Editu jebao u guzu. Mama je ušla u sobu. Pogledala me i nakon dvije-tri sekunde šutnje napokon je rekla:
-Ako uistinu želiš provesti noć sa mnom u mom krevetu onda dođi.- To je rekla i izašla iz sobe. Naravno da sam ja taj i takav poziv jedva dočekao.

-ŽARKO-

-Ukoliko vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link klikom na: FACEBOOK TWITER VKONTAKTE 

Nema komentara:

Objavi komentar