porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

29. ožu 2020.

Mami sam poklonio mladog ljubavinika i svoj kurac


-Prihvatila je jedno i drugo-


-Što bi željela da ti poklonim za rođendan?- Pitao sam mamu.


Najprije duboko uzdahnula malo namrštila obrve, pogledala me, kratko šutjela a onda rekla:
-Pa  baš ako me već pitaš biti ću iskrena. Željela bi da mi pokloniš jednog mladog ljubavnika. Otprilike tu negdje tvojih godina.-
-Pa njega ne moraš posebno tražiti jer eto imaš mene.- Rekao sam onako kao u šali a u stvari mislio sam ozbiljno.


-Eh, da mi kojim slučajem nisi sin iskoristila bi ja tebe.- Rekla je mama a ja sam joj odgovorio kako bi bilo dobro da zanemari zu činjenicu jer bi i ja vrlo rado iskoristio nju samo da mi nije mama. Nasmijala se na te moje riječi i ništa konkretno nje odgovorila. A onda sam joj odlučio reći kako imam prijatelja Damjana koji mi je priznao da su ona, moja mama jako sviđa.
-Ako želiš vrlo rado ću te upoznati s njim.- Rekao sam to  na što je ona samo slegnula ramenima da bi me potom ipak pitala da li je to istina. Odgovorio sam joj kako jest.
-Pa onda me upoznaj s njim.-Nakon kraće šutnje rekla je mama.


Još istog dana nazvao sam Damjana i ispričao mu razgovor mame i mene. Damjan se nasmijao i rekao kako ne bi imao ništa protiv toga da joj baš njega poklonim mami za rođendan.
-Ako starka stvarno želi dovedi je kod mene.- Rekao je Damjan.
Mami sam ispričao taj razgovor s Damjanom, ali nisam joj rekao da ju je nazvao starkom, i nakon kraćeg razmišljanja ona je rekla da ako stvari uistinu tako stoje i kako ja tvrdim ona ne bi imala ništa protiv. Znao sam da mama gori i da je željna seksa jer ona i tata već dulje vrijeme nisu baš funkcionirali a seks su prestali upražnjavati prije, ohoho, dosta vremena.


Mama se lijepo odjenula. Izgledala je vrlo seksi. Obukla je kratki šos, prilično iznad koljena a ispod, kako mi je sama priznala obukla je čarape s halterima i nije obukla gaćice kao ni grudnjak.
-Misliš da ću mu se svidjeti?- Pitala me a ja sam odgovorio kako u to uopće ne sumnjam.


Sjeli smo u moj auto i odvezao sam je u blizinu Damjanovog stana gdje sam parkirao. Stotinjak metara, do njegovog stana, prešli smo pješice. Mama je bila uzbuđena i vidno nervozna. Kada smo ušli u Damjanov stan odmah sam uočio, po sjaju u maminim očima, da joj se Damjan sviđa. Damjan je bio uviđajan i vrlo galantan. Pustio je laganu glazbu i ponudio nas pićem. Valjda zato da bi odagnala nervozu mama je u kratkom roku ispila nekoliko čaša pića. Djelovalo je.


Nije baš bila sklona alkoholu i sad se to vidjelo. Bila je lagano ali vidno supijana ako to tako mogu nazvati. Opustila se i počela biti razgovorljiva. Damjan je sjeo na kauč do nje, prebacio joj ruku preko ramena i lagano je poljubio najprije u lice, pa vrat  i na kraju u usta. Uzvratila mu je poljubac i to vrlo strastan. Damjan, koji je osjetio da mama ispod nekakve rastezljive majice nema grudnjaka, rekao je kako bi rado vidio njezine sise. Nije čekao njezino odobrenje već joj je majicu potegnuo prema dolje i sise su ispale van.


Ljubio ju je po sisama, sisao njezine već nabrekle bradavice pa potom zavukao ruku između njezinih nogu. Ja sam se i dalje nalazio tu, blizu njih i promatrao a li to uopće nije smetalo ni mami a ni Damjanu. Pitao sam da li žele da ih ostavim same. Damjan je odgovorio kako mu ja uopće ne smetam a mama nije rekla baš ništa. Obgrlila ga rukama oko vrata i gurnula mu jezik u usta. Raskopčala mu je košulju a potom se Damjan ustao pa svukao hlače i gaće.


Kleknuo je na kauč i ponudio mami svoj kurac na pušenje i ona to nije odbila. Uopće nije marila za činjenicu da sam ja tu i da ih promatram. Gledao sam taj prizor a moj kurac je već bio u punoj erekciji. Dok je mama ustima obrađivala njegov kurac Damjan je pogledao prema meni i trzajem glave dao mi do znanja da im se pridružim. Tako sam ja to shvatio i bio sam u pravu. Pomislio sam tada; Pa jebiga sad. Neka bude što bude.-
Ustao sam se i svukao se. S nabreklim kurcem i ja sam se popeo na kauč. Bio sam u neposrednoj blizini maminog lica dok je ona i dalje ustima obrađivala Damjanov kurac. On je izvukao svoj kurac iz njezinih usta i lice joj rukama okrenuo prema meni, preciznije rečeno prema mome kurcu.


Ni sam ne znam što sam očekivao u tom trenutku ali mama je bez imalo problema i moj kurac primila u usta. Pušila nam je kurčeve naizmjence… Malo Damjanu pa malo meni. Iskreno, jebalo mi se živo što je to moja mama jer meni se to što nam ona čini bilo je fantastično.


Damjan ju je na trenutak podigao s kauča i svukao joj šos koji je kliznuo na pod. Iznenadilo me s kojom lakoćom ju je Damjan uhvativši je za bokove i okrenutu mu leđima povukao na sebe i nataknuo na svoj kurac. Njegov kurac prodirao je u nju a ona je lagano jahala nabijena na njegovu kitu. Ja sam i dalje bio na istom mjestu i rukom drkao kurac. A onda i dalje se nabijajući na njegovu karu krenula je pušiti moj kurac.


Bio sam napaljen sto na sat, kako se to u žargonu kaže. Nije mi trebalo dugo pa da sperma krene… Što u mamina usta, što po licu i sisama. Odmaknuo sam se od njih, prošao rukom kroz kosu i tada shvatio da mi ruke drhte. Natočio sam si piće dok je mama zalivena mojom spermom i dalje jahala na Damjanovom kurcu. Sve glasnije je stenjala a onda je zastenjao i Damjan. Bila je nabijena na njegov kurac sve do jaja a on ju je punio spermom.


Ustao sam se i otišao do kupaonice. Uzeo sam prvi ručnik kojeg sam ugledao. Vratio sam se u sobu a mama se upravo skidala s kurca moga prijatelja. Iz pičke joj je niz bedra curila sperma i sluz. Pružio sam joj ručnik i ona je prvo brisala lice i sise a potom i pičku. Sjela je na kauč pored Damjana i rukama oslonjenim na koljena podbočila glavu. On joje ponudio piće. Odbila je klimajući glavom.
-Želim se malo odmoriti.- Kratko je rekla. Damjan se ustao i ona je legla na kauč. Stavila je ruke ispod glave i vrlo brzo utonula u san. Damjan i ja ispili smo po još jedno piće.


Pogledao sam prema usnuloj mami i pitao njega što sad.
-Sada je ostavi tu. Neka se odmori i odspava a ja ću je odvesti doma.-
Tako je i bilo. Obukao sam se i otišao. Tek kasno navečer Damjan je autom dovezao mamu do naše kuće. Prišao sam do auta i otvorio vrata. Mama je bila vidno dobro raspoložena i vrlo lako sam shvatio da je tog dana još barem dva ili tri puta dobila porciju dobrog seksa od moga prijatelja.
-Poljubila bi te ali ne bi željela da to slučajno vidi netko od susjeda- Rekla je Damjanu prije nego je izašla iz auta.
-Ali čujemo se i vidimo ubrzo- Nadovezala se na malo prije rečeno u trenutku kada je već izašla iz auta.


Šutke smo ušli u kuću. Rekla je kako se ide okupati i dobro naspavati. Došla je do kupaonskih vrata i tada se okrenula prema meni. Nasmijala se i rekla:-A ti… Ti si jedno đubre perverzno. Sram bi te trebalo biti.- Znao sam da misli na pušenje moga kurca. No rekla je to uz smiješak na licu pa ušla u kupaonicu.


Ova priča je samo početak onoga što se kasnije zbivalo između mame, Damjana ali i mene… Jer mama i ja nismo priču završili samo na pušenju moga kurca. No o tome možda u nekoj od slijedećih priča. Do tada lijepi pozdrav svima koji ste priču pročitali.

-Rikard-

-Ukoliko vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link klikom na: FACEBOOK TWITER VKONTAKTE 

Nema komentara:

Objavi komentar