porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

28. tra 2019.

Moja mama je bila i ostala kurva koja dobro puši kurac (drugi dio)


-Ukoliko niste, a želite, pročitati prvi dio ove priče onda kliknite>>> OVDJE


U prvom dijelu priče opisao sam svoju mamu Elzu i spomenuo kako je nakon raskida veze sa svojim ljubavnikom i partnerom Tadijom, koja je trajala oko sedam godina, pala u neku vrstu depresije.

Spomenuo sam i to kako se mama u mladim danima bavila prostitucijom što joj ja nisam zamjerao jer je to činila, kako iz zadovoljstva, tako i zbog toga da sebe i mene prehrani i omogući nam pristojan život.

Gledajući njezine fotografije iz tih dana počeo sam se zaljubljivati u nju. Kako sam napisao u prvom dijelu, nakon što smo zajednički pogledali te fotografije uspio sam je uvjeriti da usprkos svojim zrelim godinama još izgleda privlačno i seksi. Štoviše smatrao sam kako bi se bez problema još uvijek mogla odijevati u mini suknje jer ima dobre noge i lijepo tijelo.

Mislio sam da me neće poslušati ali na moju sreću jest. Odjevena u vrlo kratki mini šos s crnim čarapama na nogama i obuvena u čizme izašla je sa mnom na kavu. Muškarci su se okretali za njom a u kafiću je privlačila poglede gotovo svih muškaraca i to joj je imponiralo i veselilo je.

Po povratku u stan sijala je od zadovoljstva. Od tog dana tako izazovno odjevena i u mojoj pratnji češće smo izlazili u grad. Uživao sam u tim izlascima jer mama se nije protivila tome da je držim za ruku pa čak ni tome da je obgrlim oko struka. Izgledali smo, ne kao mama i sin, već kao kakav ljubavni par, a to što su pojedinci uočavali razliku u godinama meni uopće nije smetalo.


Prilikom tih izlazaka ja bi je fotografirao pa bi u stanu zajednički gledali te slike i komentirali ih. Kako je vrijeme prolazilo mama je prilikom tih i takvih izlazaka postajala sve hrabrija i smjelija. Znala bi podići minicu i otkriti malo svoje guze a vrhunac se dogodio onda kada je raskopčala kaput pa spustila gornji dio haljine i otkrila svoje bujne sise.Tu fotografiju gledao sam stotinu puta i drkao na nju kao lud.

Jedne večeri vratili smo se u stan i mama se krenula skidati. Bila mi je okrenuta leđima i uopće nije marila za moju prisutnost. Gledao sam u nju a da valjda nisam trepnuo. Iako sam je vidio samo s leđa morao sam konstatirati da mama uistinu ima dobre noge i lijepu guzu. Navukla je na sebe kućni ogrtač pa sjela na kauč do mene.



Zamolila me da upalim lap top kako bi pogledala slike naših izlazaka. Naime, uredno sam sve te slike s mobitela spremao u lap top. Gledajući slike počela je govoriti o tome kako mi je zahvalna što sam je potaknuo na to da se opet počne tako odijevati i kako joj je drago što je pratim prilikom tih izlazaka. Odgovorio sam joj kako je i meni drago, tim više što mi drugi muškarci zavide jer misle da smo ljubavni par.

Na tu moju opasku ništa nije rekla ali onda je kazala kako bi ja napokon trebao pronaći neku djevojku pa s njom izlaziti. Odgovorio sam kako nemam djevojku a ona se opet sjetila one moje jedine djevojke koju sam spomenuo u prvoj priči a koja se zvala Jovanka.

Zanimalo ju je zašto smo prekinuli našu vezu. Nisam baš bio raspoložen pričati o tome no mama je bila uporna.
-Da li ste se vas dvoje uopće seksali odnosno jebali?- Zanimalo ju je.
Priznao sam da nismo i ona se malo iznenadila.
-Pa možda te zato i napustila jer je željela seks s tobom a ti ništa nisi poduzimao po tom pitanju.- Rekla je.


Konačno sam odlučio biti iskren do kraja. Rekao sam mami kako u stvari na seks sa mnom Jovanka nije pristajala a kada sam od nje zatražio da me onda barem oralno zadovolji, Jovanka se zgrozila i rekla kako joj takvo što ne pada na pamet. Nakon toga mi se više nije javljala.

Mama se počela glasno smijati da bi potom rekla:
-I kažeš da ti ta mala nije željela popušiti. Pa nađi onda neku djevojku ili ženu koja će ti to učiniti.-
Objasnio sam joj kako mi poznanstva sa djevojkama baš i ne idu od ruke.
-Nizak sam rastom, imam barem deset kilograma viška a i nisam neki ljepotan.- Rekao sam.

Mama je konstatirala da sam, što se fizičkog izgleda tiče, jako sličan svome ocu kojeg nisam ni poznavao.
-No, tvoj otac iako nije bio ljepotan, bio je pravi šarmer. Šteta što i to nisi naslijedio od njega.-
Mama je stavila ruku na moje rame i gledala me u oči. Šutjela je i ja sam se pitao o čemu razmišlja. A onda me uspjela doslovno šokirati.

-Pa mili moj… Ti si meni pomogao i vratio mi osmijeh na lice i vjeru u život zbog čega sam ti zahvalna. Stoga bi bio red da ti se nekako odužim.- To je rekla a ja sam se pitao kako mi se to, i na koji način, misli odužiti.
Ustala je s kauča, razvezala traku kojom je bio vezan njezin ogrtač i pustila ga da padne na pod. Blejao sam u nju posve golu i ništa mi nije bilo jasno.

-Pa kada ti ga do sada još ni jedna žena nije popušila učinit ću to ja.- Rekla je a ja da nisam sjedio vjerojatno bi pao. Spustila se na koljena, raskopčala mi hlače, raširila mi noge i približala se… Rukom je izvukla moj kurac.
Dok mi ga je lagano drkala rukom podigla je pogled prema meni i rekla:
-Ako ti to ne želiš slobodno mi reci.-

Ja nisam imao snage bilo što izustiti. Grlo mi se skroz steglo a mama nije ni čekala moj odgovor koji ionako ne bi bio negativan.
Krenula je s lizanjem moje već tvrde batine. Lizala ga je po čitavoj dužini sve do jaja a i njima se pozabavila. U trenutku kada ga je uzela u usta mislio sam kako ću se doslovno rastopiti kao sladoled na vrućem ljetnom suncu.

Kako je to ta žena, namjerno neću reći mama, radila… Mislim na pušenje kurca. To je bilo divno, fenomenalno, fantastično… Sjetio sam se one njezine prepiske s njenom prijateljicom Renatom koju sam opisao u prvom dijelu a gdje ta njezina prijateljica kaže kako je mama bila tražena roba baš zbog toga što je jako dobro pušila kurčeve i gutala spermu.

Iskusna bivša kurva kao mama znala je kada treba stati. Nije željela da još svršim. Uzela me za ruke i podigla s kauča. Pomogla mi je da do kraja skinem hlače i gaće. Potom je uzela jastuk koji je stavila ispod glave kada je legla na kauč. Rekla je neka je opkoračim… Učinio sam tako i doslovno sam joj sjedio na sisama. Otvorila je usta i ja sam u njih gurnuo svoj kurac. Nježno mi ga je obujmila usnama i ja sam je u bukvalnom smislu te riječi jebao u usta.

Onda se dogodio trenutak eksplozije… Da, imao sam osjećaj da će mi kurac eksplodirati kada sam počeo svršavati a da ću ja poput rakete otići u zrak i završiti zabijen u plafon sobe. Spermom sam joj punio usta a ona mi je jednom rukom stiskala jaja a drugom natezala kurac kao da ga muze.

Uistinu mi se maglilo pred očima i kada sam sjašio s nje noge su mi drhtale tako da sam potražio stolac kako bi sjeo. Mama je jezikom oblizivala usne i ozbiljnog izraza lica gledala u mene. Podigla je s poda ogrtač i njime obrisala ostatke sperme s usana i lica. Prišla mi je, nježno me poljubila i rekla:-Uplašila sam se da ćeš se onesvijestiti.-
Pa umalo da i nisam, mislio sam u sebi. Napustila je sobu, otišla u kupaonicu a desetak minuta kasnije poželjela mi laku noć i zaputila se u svoju sobu.

Narednih dana ni ona a ni ja to pušenje moga kurca nismo spominjali. Ona se ponašala uobičajeno kao da je to što mi je uradila nešto posve normalno. Ja sam joj za to pušenje bio neizmjerno zahvalan ali nisam to želio glasno reći jer ni ona ništa nije govorila.


Mislio sam kako mi je pušenjem kurca željela ugoditi, zahvaliti nekako i, recimo to tako, počastiti me, te da se to, na moju žalost, više neće ponoviti. No prevario sam se. Prošlo je možda sedam ili osam dana kada me mama iznenadila pitanjem:-Ništa mi ne pričaš. Šutiš. A ja bi voljela znati da li ti se svidjelo.-
Znao sam dobro na što misli. Iako s malom dozom prisutne nelagode priznao sam joj kako je bilo fantastično.
-A bi li volio da to ponovimo?- Pitala je.
-Naravno da bi volio.- Odgovorio sam a ona se počela smijati. Mislio sam kako se samo našalila sa mnom postavljajući mi to pitanje. Ipak nije. Popušila mi ga je ponovno. Potom i dva dana poslije.


Onu vrstu klasičnog seksa, da ga tako nazovem, a pritom mislim na to da svojim kurcem, osim u njezina usta, uđem i u pičku nismo uopće spominjali. Bio sam mišljenja kako mama takvu vrstu seksa sa mnom i ne želi. No mene je u potpunosti zadovoljavao i opisani oralni oblik seksa.

Ipak se dogodilo. Ali da sada previše ne duljim o tome ću pisati u trećem dijelu. Nadam se, uskoro.

-Valent-

-Ukoliko vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link klikom na: FACEBOOK TWITER VKONTAKTE  ili kliknite dolje na google+ 

Nema komentara:

Objavi komentar