porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

16. sij 2015.

Mama perverzna kurva, a ja transvestit (DRUGI DIO)

A evo na kakvu sam ideju došao, tj. kakav sam plan smislio. Onaj mobitel koji je uvijek stajao na polici u kuhinji, ili ponekad na ormariću u dnevnom boravku, bio je tamo i onih dana kada mame nije bilo. Bio je isključen ali ja sam ga uključio. Nazvao sam s njega svoj broj i tako doznao broj tog mobitela. Za realizaciju plana trebala mi je Srećkova suradnja. On je odmah pristao, čak se razveselio kada sam mu iznio svoju ideju. Poslao je mami sms poruku u kojoj je stajalo kako bi želio susret s njom, po mogućnosti kod nje u stanu. Ispričao mi je kako ga je isti dan mama nazvala. Inače kada bi mama razgovarala na taj mobitel odlazila bi u svoju sobu i zatvarala vrata. Dakle, nazvala ga je i pitala tko mu je dao njezin broj, odnosno tko ga je preporučio. Bili smo spremni na nešto takvo pa je sukladno tomu Srećko odgovorio kako je broj dobio od jednog znanca koji jako dobro poznaje Tinu. Dodao je kako on voli analni seks pa mu je Tina preporučila nju, moju mamu. Dogovorili su cijenu i susret u utorak poslije podne, odnosno u 17 sati. Kako bi mami olakšao stvar izašao sam u grad rekavši joj kako ću se vratiti tek navečer. Dogovor sa Srećkom bio je takav da on kada bude gotov i izađe iz stana nazove mene. Ja ću biti negdje u blizini pa ću odmah po njegovom odlasku doći u stan. I sreli smo se na ulazu u zgradu. Podigao je obrve, nasmijao se te podigao palac u zrak dajući mi na znanje da je sve prošlo dobro i prema očekivanju.

Ušao sam u stan a mama je bila u kupaonici. Izašla je nakon desetak minuta ogrnuta velikim ručnikom dok je manjim ručnikom trljala mokru kosu. Iznenadila se što me vidi i pitala me kada sam stigao:-Upravo u trenutku kada je Srećko izlazio iz stana.- Odgovorio sam joj. Istog trena prestala je trljati kosu i upitno me pogledala. -Srećko... Ti poznaješ Srećka?- Pitala je nekako plaho. Rekoh joj kako ga poznajem a osim toga rekao mi je zašto je bio kod nje. Odbacila je ručnik na fotelju. Dlanovima ruku i vrhovima prstiju trljala je obrve, oči i lice. Potom je stavila dlan ruke preko ustiju i zagledala se u mene. Naposljetku je sjela pored mene ali gledala je ravno ispred sebe.-Ne bi voljela da me sad osuđuješ i da mi nešto predbacuješ... Znam da ti je sad jasno mnogo toga, između ostaloga i to odakle mi novac za ovakav stan.- Trenutak je zašutjela a onda mi odlučila sve, ili gotovo sve, ispričati. Kazala mi je kako joj je već dojadio onakav život i stalno seljakanje, te stalni nedostatak novca. Slučajno je upoznala Tinu. Tina joj je predložila da zajedno s njom i još jednom ženom ode na jednu malu momačku večer. Dečki su izričito tražili "zrele dame". I priznala je da je uživala u društvu tih mladih i napaljenih muškaraca a osim toga kapnuo joj je lijepi novac. Nije mislila da će nastaviti s tim poslom. Mislila je kako je to bio samo jedan mali izlet ali privukao ju je novac i opet je pristala, pa opet... I tako je to krenulo.

Jednog dana Tina ju je odvela u jednu vilu prilično van grada. Tu se okupljaju žene slične njoj. Tina i još dvije-tri cure se tim poslom bave profesionalno a ostale su inače sasvim obične žene. Domaćice, službenice, radnice ali ima i nekoliko visoko obrazovanih pa i onih koje su u mirovini. Većina ih dolazi kako bi zaradile novac a neke i zbog novca i zbog provoda. Bitno im je da im diskrecija ne bude ugrožena. U tu vilu dolaze dva do tri puta mjesečno. Tamo se sklapaju poslovi s muškarcima koji dođu. Ima mlađih i starijih no svima je zajedničko to da imaju mnogo novca. Većina tih žena su udane a neke razvedene i sve su starije od 35 godina. Ima i onih koje imaju više od šezdeset i koje su u svakodnevnom životu dobre, vjerne žene pa čak i bake. Vole se povremeno opustiti i biti izazovno odjevene kurve. Mama je pričala i stekao sam dojam kako joj je laknulo što se nekome može povjeriti. Zanimali su me detalji ali mama je nastojala ne reći baš sve. Uglavnom iz mamine priče doznao sam da žene muškarcima puše kurac u nekom od tri toaleta koji se nalaze u prizemlju. Neke izađu i "obave posao" negdje na pustom mjestu u autu, a neke završe u sobama na katu. To je najskuplja verzija jer se korištenje sobe plaća dodatno. No sve te žene plaćaju tzv. "članarinu". Naime, vlasniku vile obavezne su dati određenu sumu novca. Osim toga sve te žene spram vlasnika vile nemaju nikakvih obveza i tamo dolaze isključivo na dobrovoljnoj osnovi.


Mamina priča živo me zainteresirala. Pitao sam tko je vlasnik te vile. Tu je mama kratko zašutjela i zamislila se. Mislio sam kako mi to neće reći onda je ipak odgovorila. Kazala je kako se vlasnik vile zove Radovan. Pogledala je prema meni. Vrhom kažiprsta češkala se po nosu i trenutak oklijevala pa dodala kako su ona i taj Radovan u vezi, i to ozbiljnoj vezi. Čim ga je prvi put vidjela Radovan joj se svidio. Svidjela se i ona njemu i započeli su vezu. Njemu ne smeta to što se mama bavi time čime se bavi jer, kako joj je rekao, uvijek su ga privlačile napaljene žene. Dakle, obzirom da je nezasitna, što se seksa tiče, onda je u redu da od toga ima određene financijske koristi. Inače Radovan i njegov prijatelj Branko građevinski su poduzetnici. Imaju u vlasništvu kamione i bagere raznih veličina koje, osim što im služe za posao, i iznajmljuju. Na kraju je kazala kako ima već dosta godina i kako bi se željela skrasiti i smiriti, no sad već baš i nije sigurna da je Radovan taj muškarac mada je u početku tako mislila. Na moje pitanje zašto msli da Radovan nije taj s kojim bi se mogla skrasiti samo je slegnula ramenima i shvatio sam da mi to ne želi reći. No, događaji koji su uslijedili i ono što sam doživio razjasnili su mi prvenstveno to zašto mama misli da Radovan nije prava prilika ali i mnoge druge stvari.


Sjedili smo šutke jedno pored drugog nekoliko minuta. Potom se mama ustala rekavši kako je umorna. Otišla je u svoju sobu. Sjedio sam još neko vrijeme razmišljajući o svemu što mi je mama ispričala. Na putu do kupaonice nisam mogao ne primjetiti da su vrata mamine sobe širom otvorena. Na izlasku iz kupaonice mama me dozvala imenom. Zastao sam na vratima njene sobe. U polumraku sobe mama je maknula sa sebe ručnik i sada je gola ležala na krevetu. Rekla je kako bi još sa mnom željela razgovarati. Sjeo sam na rub kreveta. Mamino lice djelovalo ozbiljno. Nije se taj izraz lica promijenio ni kada mi je rekla da se skinem i legnem pored nje...-Ako želiš.-Dodala je nakon kraće stanke. Svukao sam se i legao pored nje. Željela je čuti što mislim o svemu onome što mi je ispričala. Gola tijela su nam se dodirivala i to me lagano rajcalo. Trenutak sam oklijevao a onda sam joj odlučio reći kako je ni za što ne krivim, niti osuđujem. Štoviše, to što se bavi kurvanjem uzbuđuje me. Slušala me sklopljenih očiju držeći ruku ispod glave i lagano se nasmiješila ne otvarajući oči. Ispričao sam joj kako bi je volio gledati dok opslužuje mušterije... Opet su joj se usne razvukle u smiješak, ovaj put malo širi, i polupospanim glasom je rekla da sam izrastao u pravog perveznjaka. Lagano se okrenula na bok i dok sam ja pričao a moj kurac se počeo dizati dodirujući njeno dupe, začuo sam kako ravnomjerno diše. Zaključio sam da je zaspala. Primio sam je nježno za sisu i nije uopće reagirala. Zaključio sam kako je najbolje da je ostavim na miru i pustim je da se naspava.


Ustao sam i otišao u svoju sobu. Taman sam se krenuo odijevati kada me iza leđa trgnuo mamin glas:-Kamo si nestao?- Okrenuo sam glavu a mama je stajala iza mene jednako onako gola kakvu sam je ostavio u njenom krevetu. Prišla mi je i priljubila se uz moja leđa. Dodir njenog golog tijela i sisa ponovo su me uzbudili. Još uvijek stojeći iza mene spustila je ruke i primila me za kurac. Lagano ga je drkala dok mi je usnama nježno dodirivala leđa. Opet je bila napaljena i to me nije čudilo... Ipak je to moja, ni malo, obična mama. Odmaknula se i zaobišla me pa se bacila na moj krevet. Široko je razmaknula noge rekavši samo:-Daj dođi.- Uvaljao sam se između njenih široko razmaknutih nogu a ona mi je rukom pomogla usmjeriti kurac u svoju pičku. Divlje je zabijala nokte u moja leđa ljubeći me u usta toliko strasno da sam imao osjećaj kako će mi izgristi ili pojesti usne. Svršio sam u nju i ostao ležati na njoj još koju minutu. Izvukao sam sad već poluspušteni kurac i legao do nje, uza zid. Okrenula se na bok stavivši obje ruke ispod lica. Milovao sam je po leđima i ramenima... Uskoro je tvrdo zaspala. Ja sam ustao i otišao u dnevni boravak. Natočio sam čašu rakije i upalio tv. Na trosjedu u dnevnoj sobi sam i zaspao.


Nisam čuo kada se mama probudila. Stajala je nedaleko od mene i češljala kosu. Bila je golih grudiju ali je na sebi imala samostojeće čarape i gaćice. Odložila je četku za kosu i uzela šalicu u kojoj se nalazila kava. Otpila je gutljaj i rekla mi da ima kave u kuhinji pa ako želim  donjet će mi. Ništa nisam odgovorio već sam sjeo na trosjed gledajući je. Djelovala je uzbudljivo i jebozovno u tim samostojećim čarapama. A onda me podbola pitanjem:-Zašto me tako gledaš? Možda bi i ti volio obući ovakve čarape.-Rekavši to glasno se nasmijala. Pogledao sam je praveći se da me to pitanje naljutilo. Brzo mi je prišla, sagnula se i poljubila me. Uhvatio sam je rukama za guzove i povukao prema sebi. Ciknula je malo se zanjihala kao da je izgubila ravnotežu a onda je raširenih nogu sjela na mene. Zagrlila me oko vrata i smiješila se. Lagano je vrtjela bokovima trljajući mi kurac svojom pičkom ali preko gaćica koje je i dalje imala na sebi.-Čekaj malo.- Rekla je i ustala. Pomogao sam joj skinuti gaćice koje su kliznule na pod. Ponovo me opkoračila i zavrtjela bokovima. Malo sam je podigao držeći je rukama za guzove... Namjestio sam kitu i povukao je nazad nataknuvši je na svoj kurac.
Ljubio i grizao sam joj bradavice na sisama dok je ona dupetom vrtjela lijevo-desno... Baš u trenutku kada sam počeo svršavati zazvonio je mobitel na stoliću. Nisam do kraja ispraznio jaja a mama se brzo ustala i uzela mobitel. Još dok nije ni pogledala ekran mobitela rekla je kako je to Radovan, i bio je. Razgovor je trajao vrlo kratko: -Da, hoću... Svakako. Nema problema. Vidimo se.- To je bilo sve što je mama rekla i prekinula vezu. Rukom je prešla preko čarapa na nogama brišući ostatke moje sperme. Podigla je gaćice s poda no i na njima je bilo tragova sperme. Brzim korakom izašla je iz sobe i otišla u kupaonicu. Brzo je izašla. Vjerojatno je na brzinu samo isprala pičku. Vratila se u sobu noseći u ruci čiste gaćice. Dok ih je ispred mene oblačila kazala je kako mora otići do tržnice i u trgovinu. Potom će spremiti ručak jer doći će Radovan.


Jedva sam čekao da upoznam tog Radovana. Po izrazu maminog lica u trenutku dok je razgovarala s njim na mobitel stekao sam dojam da ona prema njemu ima prilično veliki respekt. Radovan je došao nešto iza tri sata poslije podne. Mama je u međuvremenu zgotovila ručak. Radovan je bio upravo onakav tip muškarca koji su neodoljivo privlačili mamu. Markantan, dobro građen i samouvjeren. Djelovao je strogo pa čak pomalo opasno. Bio sam u pravu kada sam rekao da je mama prema njemu osjećala veliki respekt. No sad sam se uvjerio da nije u pitanju samo respekt. Stekao sam dojam da ga se mama plaši, u stvari da spram njega osjeća strahopoštovanje. U trenutku dok se rukovao sa mnom prostrijelio me svojim pogledom i osjetio sam kako su mi uz kičmu prošli trnci. Nije bilo dvojbe, ovaj tip ne izgleda samo strogo i opasno, on je uistinu bio takav. Nakon ručka Radovan je rekao kako će narednih nekoliko dana ostati tu s nama u stanu. Čeka prijatelja i poslovnog partnera Branka koji je trenutno u Italiji. Kada Branko dođe otputovati će na nekoliko dana u Austriju i Njemačku. Mama nije pitala, ili se nije usudila pitati, zbog čega idu na put. Naravno, ni ja ništa nisam pitao. Narednih nekoliko dana Radovan je boravio u stanu i bilo je logično da se srećemo. Moje prisustvo mu očito nije smetalao, štoiše stekao sam dojam da sam mu simpatičan. Radovanu sam teško mogao odrediti godine. U svakom slučaju bio je stariji od četrdeset ali ne bi me čudilo da je imao i pedeset pa možda i koju godinu više, no ako je i imao toliko izgledao je mladoliko.


Dok sam noću šetao po parkiralištu znao bi uhvatiti samog sebe kako razmišljam o njemu. Ta razmišljanja o njemu intezivirala su se kada sam jednog dana vidio mamu kako mu puši kurac. Došao sam ujutro doma i odmah otišao na spavanje. Probudio sam se i kako je u stanu bilo tiho stekao sam dojam da nema nikoga. Bio sam bos i hodajući po tepihu, koji se nalazi u hodniku, nisam stvarao neku buku. Vrata dnevene sobe bila su otvorena. Provirio sam unutra i vidio mamu i Radovana na trosjedu. Sjedili su jedno pored drugog ali mamin gornji dio tijela bio je spušten a glava joj se nalazila između Radovanovih nogu. Oboje su bili odjeveni. Radovanove hlače bile su otkopčane i mama mu je pušila kurac. Nisu me primjetili, barem sam tako mislio jer to ničim nisu pokazali. Tiho, na prstima, vratio sam se u svoju sobu pustivši mamu da u miru dovrši pušenje Radovanovog kurca. Počeo sam razmišljati o Radovanu i njegovom kurcu a uskoro sam zamišljao sebe kako umjesto mame ja pušim njegov kurac.

Nakon šest ili sedam dana stigao je Radovanov prijatelj Branko. Bio je to prosjedi tip koji je izgledao starije od Radovana. Nakon večere pozdravili su se s mamom i sa mnom te otišli. Inače Srećko, moj prijatelj, bio je oduševljen mojom mamom. Iako je jebanje mame u guzu dobro platio nije mu bilo žao, kako je sam priznao. Priznao mi je da je mamu zamolio da snimi mobitelom dok je ševi u guzu. Nije imala ništa protiv pod uvjetom da joj se ne vidi lice. To joj je i dodatno platio. Imao sam povjerenje u njega pa sam mu ispričao neke dijelove razgovora s mamom. Zbog toga se živo zainteresirao za tu vilu izvan grada. Nagovorio me da zamolim mamu da i nas odvede tamo ili nam kaže gdje se nalazi i kojeg dana će se tamo okupiti žene željne seksa i novca. Razgovarao sam s mamom i nakon kraćeg razmišljanja pristala je. Bila je subota pa smo Srećko i ja morali uzeti slobodan dan. Kako je Radovan bio odsutan za organizaciju je bila zadužena ranije spomenuta Tina. Tina je bila zgodna, umjetna, plavuša. Imala je dosta godina ali imala je dobro tijelo i jebeno seksipilne noge koje je rado pokazivala noseći minicu. Srećko i ja slijedili smo auto u kojem su bile Tina i mama. Na nekih tridesetak kilometara od Zagreba skrenuli smo na raskršću lijevo i nakon dvjestotinjak metara došli do spomenute vile. Bila je to uistinu velika i lijepa kuća. Mama mi je ispričala kako je bivši vlasnik imao namjeru tu otvoriti kafić, restoran i motel. Bio je zainteresiran i za organizaciju proslava vjenčanja, banketa i drugih svečanosti. Kuću su zvali vila jer vlasnikova zamisao je bila da se taj ugostiteljski kompleks zove " Vila Teodora", valjda po imenu njegove kćeri. No, obzirom da je upao u nepredviđene dugove bio je primoran, još do kraja nedovršenu kuću, prodati ispod cijene. Zajednički su je, s velikim imanjem, kupili Radovan i Branko. Ispred kuće, odnosno vile, bila je montažna ograda. Onakva kakve se stavljaju uokolo velikih gradilišta. Kad smo ušli u dvorište uočili smo natpis "Motel" mada taj motel nikada nije započeo s radom.

No, sad opet prije nastavka priče moram napraviti malu digresiju. Naime, Srećko se opasno napalio na moju mamu ili bolje rečeno na njenu guzu. Još u dva navrata, uz moje posredovanje, susreli su se u maminom stanu. Osim što je bio mamina mušterija, dakle samo jedan u nizu, mama je spram njega počela gajiti određene simpatije i bez da mi je išta rekla ja sam to shvatio. Srećko je inače baš onaj pravi sportski tip. Svojevremeno se bavio boksom i karateom. U svojoj kući, u podrumu, imao je malu teretanu, uz to je i aktivno igrao mali nogomet. Završio je ekonomski fakultet ali nije radio jer imao je prilično novca zahvaljujući roditeljima koji su nedaleko Samobora rasprodali lijepe komade zemlje. Njegova strast su bili auti i oduvijek je želio biti automehaničar. Roditelji su mu nedaleko od Samobora izgradili lijepu kuću u sklopu koje je Srećko prostor garaže uredio kao auto mehaničarsku radionicu. Bavio se autima, ne zbog zarade, već zbog zadovoljstva. Volio je noćni život i tulumarenja pa je posao redara po noćnim klubovima bio baš po njegovoj mjeri.


Nekoliko puta smo izašli u troje, mama, Srećko i ja. Mama i Srećko brzo su se se zbližili pa ju je sad sve češće, i to u mom prisustvu, grlio ili primao za dupe. Mama se tomu nije protivila, naprotiv, vidjelo se da joj to godi. Nakon izvjesnog vremena Srećko mi je otvoreno rekao kako je prijateljima iz malonogometnog kluba ispričao o svojem poznanstvu sa malo starijom raskalšenom kurvom. Sad su se oni živo zainteresirali i željeli je upoznati. Naravno, bili su spremni to i platiti. Potom je razgovarao i s mamom. Nije me iznenadilo to što je ona pristala. Dogovor je bio da je Srećko doveze svojim džipom na livadu iza klupskih prostorija. Inače prostorije kluba nalazile su se u jednoj kući gdje je osim kluba svoj prostor imala mjesna samouprava, šahovski klub i nekakav penzionerski pjevački zbor. Momci iz kluba, njih nekoliko, željelo je da se mama skine do gola, da je mogu nesmetano dirati i pipati te da im izdrka i popuši. Mama je pristala pod uvjetom da joj u pratnji bude Srećko. Naravno da sam i ja želio iskoristiti priliku i biti prisutan.

Srećko nije imao ništa protiv a nakon kraćeg razmišljanja i mama je pristala. Dovezli smo je na spomenutu livadu. Uvjerivši se da nema nikoga osim onih koji su tamo trebali biti mama se svukla do gola. Još jednom pokazala je i dokazala da je napaljena i pervezna drolja. Istinski je uživala dok su joj momci zavlačili ruke između nogu, širili joj guzove gurajući u šupak prste, gnječili joj sise... Redom im je izdrkala i popušila. Pokupila je novac i vratili smo se kući. Bio sam toliko napaljen viđenim da sam je odmah po ulasku u stan želio pojebati. I ona je bila napaljena ali inzistirala je da se prvo istušira međutim kada se svukla jednostavno nisam izdržao polegao sam je na pod a ona je spremno raširila noge.

Još smo je u dva-tri navrata Srećko i ja vozli na izlete u prirodu gdje je drkala ili pušila Srećkovim prijateljima. Sada je sa Srećkom postala još prisnija. Srećko je postao pravi kućni prijatelj koji je često navraćao u naš stan. Njihova ljubakanja i pipkanja nisu mi uopće smetali. U početku bi odlazili u sobu a kako je vrijeme odmicalo mama se više nije libila primati Srećkov kurac u mom prisustvu. Otkrio sam užitak voajerstva i zbilja sam s uživanjem promatrao dok bi mama Srećku pušila kurac ili dok bi je nabijao na svoju kitu. Mislim da su i oni voljeli biti promatrani jer vrata sobe nisu se trudili zatvarati. Ponovni Radovanov dolazak u stan značio je to da se sad Srećko mora suzdržati od posjeta. Stekao sam dojam da Radovan nešto zna ili sluti. Nakon pet dana Radovan i Branko opet su otputovali. Kasnije se ispostavilo da sam bio u pravu jer mama nije bila baš previše inteligentna pa se o nekim stvarima izbrbljala pred Tinom a ova je to ispričala Radovanu. No, o tome nešto kasnije.

 
Vratimo se sad na onaj dio kada smo došli do vile gdje su se okupljale kurve amaterke. Parkirali smo sa stražnje strane. Imanje koje je pripadalo uz vilu bilo je uistinu veliko. U sklopu tog imanja na nekih pedesetak metara od vile nalazila se stara hrastova kuća a još malo dalje, zidana kuća prizemnica ali u prilično lošem stanju, barem na prvi pogled. Nedaleko te kuće bili su parkirani bageri i kamioni. Logično je da smo s Tinom došli prvi. Ušli smo unutra i ostali iznenađeni veličinom i izgledom prostora. Čitav prostor bio je trenutno objedinjen bez vratiju i pregradnih zidova. Po izgledu i namještaju moglo se zaključiti gdje bi bio kafić, gdje restoran a gdje bi bila sala za vjenčanja. Dio je vjerojatno bio namijenjen za manji stan ili kuhinju. U sklopu tog prostora bila su tri toaleta jako lijepo uređena. Nakon što smo Srećko i ja sa zanimanjem razgledali čitav prostor, Srećko je pitao smije li fotografirati žene koje budu prisutne. Tina mu je odgovorila kako može one koje na to pristanu ali neka bude spreman to i platiti. No nikako ne smije fotografirati one koje to ne žele kao ni muškarce koji budu došli.

Uskoro su počele dolaziti i žene. Okupilo ih se desetak razne životne dobi. Malo, pomalo dolazili su i muškarci. Nakon malo druženja uz muziku i nekoliko popijenih pića tri-četiri žene napustile su vilu u pratnji muškaraca. Vrlo vjerojatno su otišle pojebati se s njima negdje u autu. Barem dvije ili tri s muškarcima su završile u toaletu. Moja mama je s jednim od gostiju nestala negdje na katu vile. Iza nje i jedna deblja dama popela se stepenicama gdje ju je u nekoj od soba čekao partner. Tina nas je već ranije upozorila kako pristup prostorijama na katu imaju isklučivo mušterije tako da gore nismo išli niti smo vidjeli kako su uređena gornja dva kata. Također bez obzira što smo došli s Tinom i mamom nismo dobili nikakve povlastice. Srećko je bio oduševljen damama i atmosferom pogotovo kada su neke od žena malo više popile pa su "posao" pušenja i drkanja kurčeva odradile bez skrivanja ili odlaska u toalet ili neku sporednu prostoriju. Posebno ga je napalila jedna starija plavuša kojoj je platio da mu popuši kurac.





U zagreb smo se vratili sami, bez Tine i mame. Uglavnom ja sam spavao kada je mama došla tako da je nisam ni čuo. Još u dva navrata Srećko je posjetio mamu. Jednom kada sam i ja bio u stanu. Nije mu smetalo a ni meni. U međuvremenu je narodnjački klub postavio video nadzor pa sam tako ostao bez posla. Vratio se i Radovan. Gotovo svakodnevno ju je zvao a onda jedan dan nazvao ju je i tražio od nje da se sastanu negdje van stana. Po povratku s tog sastanka mama je djelovala prilično zabrinuto. Nije mi željela ništa govoriti iako me zanimalo zašto je tako smrknuta i zabrinuta. Tri dana kasnije po povratku s posla rekla mi je kako se moramo iseliti a kao razlog navela je to da se vlasnik stana vraća iz Švicarske i živjet će u tom, svom, stanu. Nekako mi nije djelovala uvjerljivo ali što sam mogao. Bio sam u nezavidnoj situaciji, bez posla i bez stana. Pitao sam je da li je možda pronašla novi stan i odgovorila je kako nije. Stan će joj pronaći Radovan a u međuvremenu ćemo, neko vrijeme, živjeti u njegovoj kući, tj. onoj vili. Nisam baš bio oduševljen činjenicom da odlazim iz grada ali trenutno nisam imao alternative. Tako smo spremili svoje stvari, sačekali Radovana koji je došao kombijem po nas i krenuli smo put njegove kuće.

 TREĆI DIO



Nema komentara:

Objavi komentar