porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

13. kol 2015.

Vruće igrice u krevetu s napaljenom mamom


-UVOD-


-Ovo je u stvari priča koja govori o tome kako je sve započelo. Ukoliko vam priča bude zanimljiva imam namjeru objaviti i nastavak ili nastavke. Dakle sve ovisi o vama zato vas molim da ispod priče ostavite svoj komentar.
 





Moju mamu i njenu sestru, svi oni koji su ih poznavali, s punim pravom nazivali su droljama. Obje su doslovce gutale muškarce. One su u pravom smislu riječi nifomake. Nagledao sam se njihovih ljubavnika i slobodno mogu reći da one uistinu nisu previše birale. Jebale su se sa starijima, mlađima, debelima, mršavima... Obzirom na njihov način života nije bilo nikakvo čudo da su obje bile rastavljene. Razlika je bila u tome što je sin mamine sestre, dakle moje tete, živio s njenim mužem a ja sam nakon razvoda mojih roditelja ostao živjeti s mamom. Nakon razvoda od mog oca mama i ja smo se uselili u malu kuću koju je naslijedila od svojih roditelja a koji su sad živjeli u jednom malom zagorskom selu odakle su i inače rodom. Ubrzo se k nama uselila i već spomenuta mamina sestra Katarina.


Bio sam klinac od 16-17 godina i strašno me u početku palila teta Katarina. Kažem u početku jer uskoro me počela paliti i vlastita mama. Kuća je bila mala i sastojala se od dvije veće prostorije od kojih je jedna bila soba a druga kuhinja. Osim toga u okviru kuće nalazila se prilično prostrana kupaonica i wc te smoćnica. Djed je davno započeo dogradnju kuće i s bočne strane sagradio je još jednu prostoriju međutim nikada je, iz ne znam kojeg razloga, nije dovršio tako da je ta prostorija služila kao spremište za razne stvari. Useljenjem tete u kuću ja sam se preselio u kuhinju. Kuhinja je bilo prilično velika i istovremeno je služila kao blagovaonica i dnevni boravak. Našlo se tu mjesta i za moj krevet. Glumio sam kako učim ili pišem zadaću a u stvari ispod oka motrio sam mamu i tetu. One bi razgolićene, samo u prozirnim kombineima, ispijale kavu i pričale. Kroz tanko i prozirno platno kombinea jasno su im se nazirale sise i bradavice koje su im stršale. Prebacile bi nogu preko noge i to me strašno rajcalo. Gorio bi poput vatre. Otišao bi na wc i izdrkao kurac što je postao moj redoviti ritual. Mislim da baš njima mogu zahvaliti što su mi fetiš postale ženske gaćice jer masu puta sam imao prilike viriti ispod njihovih kratkih suknji ili kombinea i gledati im gaćice.



Mama i teta nisu previše marile za moje prisustvo i prilično otvoreno i glasno prepričavale bi jedna drugoj svoje avanture s muškarcima. Najbolji trenuci su mi bili onda kada bi neka od njih u kuću dovela ljubavnika. Ako bi mama dovela muškarca onda bi teta spavala sa mnom u krevetu i obrnuto, ako bi teta dovela ljubavnika onda bi u krevetu sa mnom spavala mama. Osim što su obje obožavale muškarce nije im bilo strano da se opiju vinom ili pivom. Jednom prilikom teta je dovela u kuću ljubavnika. Ležao sam u svom krevetu i kroz otvorena vrata kuhinje slušao tetin i mamin smijeh koji je dopirao iz sobe. U neko doba mama je izašla iz sobe i zaputila se u kupaonicu. Iz kupaonice je ušla u kuhinju. Zatvorila je vrata i počela se svlačiti. U stvari na sebi je imala haljinu koju je svukla i stavila na stolac. Promatrao sam je kroz stisnute vjeđe. Na sebi je imala gaćice ali bila je bez grudnjaka. Točnije rečeno grudnjak je držala u ruci. Pokušavajući zakopčati grudnjak nekoliko puta je zateturala što je bio očiti znak da je prilično pijana. Zakopčala je grudnjak a bradavice su joj neposlušno izvirile napolje. Prstima je popravila grudnjak i legla do mene. Štucnula je nekoliko puta čemu je vrlo vjerojatno razlog bio alkohol kojeg je ispila.


Bilo je ljeto i prilično vruće. Ogrnula se plahtom ali je vrlo brzo zbog vrućine, koju je vjerojatno pojačalo ispijeno vino, plahtu maknula u stranu. Meškoljila se da bi napokon zaspala na boku okrenuta prema meni. Pravio sam se da spavam i čekao da ona zaspi. Kada sam začuo ravnomjerno disanje oprezno sam se okrenuo na leđa. Oči su mi se već navikle na mrak a sobu je dijelom osvjetljavala i svjetlost s ulice. Prozor se nalazio iznad kreveta i tiho sam odmaknuo zavjesu kako bi u sobu doprlo više svjetla. Promatrao sam mamine sise. Očito je bilo da joj je grudnjak kojeg je navukla bio barem broj premali. Bradavica lijeve sise gotovo čitava izvirila je napolje. Ohrabrio sam se i glavom približio skroz do maminih grudiju. Usnama sam na brzinu dotaknuo nabubrjelu bradavicu. Odmaknuo sam se i čekao. Mama nije reagirala. To me dodatno ohrabrilo pa sam je sad liznuo jezikom. Učinio sam to nekoliko puta i to je bilo dovoljno da mi se kurac digne. Povukao sam svoje gaćice malo prema dolje i prstima stao stiskati dignuti kurac. Bio sam na rubu svršavanja pa sam morao prestati.


Čekao sam da se malo smirim a onda sam ponovo bacio pogled na maminu razgolićenu bradavicu. Lagano sam podigao ruku i njenu bradavicu uzeo između svoga kažiprsta i srednjeg prsta. Nježno sam je stiskao a onda se mama promeškoljila. Brzo sam maknuo ruku i umirio se. Mama je izvukla desnu ruku koju je do tada držala ispod glave i sad se okrenula još više na bok. U stvari gotovo da je ležala na trbuhu. Lijevu ruku prebacila je na moju stranu i sad se njena ruka nalazila na meni, točnije rečeno na mom trbuhu tek nekoliko centimetara udaljena od mog kurca. Bio sam turbo narajcan i sad sam se trudio čak i tiše disati samo da se mama ne okrene. Tijela su nam se dodirivala a njena ruka kliznula je još koji centimetar niže. Uzeo sam kurac u ruku i glavićem dotaknuo njezin mali prst. Lagano sam se guzicom povukao prema gore. Svojom rukom pridržao sam maminu a onda je nježno spustio na svoj kurac. Dlan njene ruke nalazio se na mom kurcu i ja sam bio van sebe od silnog uzbuđenja.



Stavio sam svoju ruku na njenu i lagano stao pritiskati kurac, kao da ga masiram ali maminom rukom. Što sam bio uzbuđeniji to sam manje mario za oprez. U jednom trenutku više se nisam mogao kontrolirati. Osjetio sam kako sperma nezadrživo nadire prema vrhu mog nabreklog kurca. Nije tu bilo više nikakve pomoći. Čitavo tijelo mi je uzdrhtalo i slast koju sam osjetio nije moguće opisati riječima. Malo sam podigao dupe i dijelić sekunde prije nego je sperma izletjela iz mog kurca podigao maminu ruku koji centimetar u zrak. Prvi mlaz sperme završio je negdje iza mene na zidu u što me uvjerila masna mrlja koju sam ujutro vidio. Dva-tri mlaza ljepljive sperme završili su na mojim prsima i trbuhu. Pustio sam maminu ruku i glasno disao... Nakon što sam se smirio postao sam svjestan nereda koeji sam izazvao. Sperme je osim na mojim prsima i trbuhu bilo i na mojim gaćicama ali i na maminoj ruci.


Uzeo sam kraj plahte i njime obrisao maminu ruku strepeći od bojazni da će se probuditi. No nije. Morao sam ustati i oprati se te promijeniti gaćice. Oprezno sam prekoračio mamu i na prstima se zaputio u kupaonicu. Oprao sam se i promijenio gaćice. Na izlasku iz kupaonice zastao sam u hodniku. Iz sobe se čulo glasno stenjanje mamine sestre, tj. moje tete. Malo sam osluškivao i to me iznova uzbudilo. Vratio sam se u kuhinju s namjerom da se vratim u krevet.
Mama je sad ležala na leđima široko razmaknutih nogu. Gaćice su joj se uvukle u pičku i jasno su se preko tankih gaćica nazirale usmine njene pičke. Minutu ili dvije uživao sam gledajući taj prizor koji je uvjetovao time da mi se kurac opet digne. Napokon sam zakoračio na krevet. I u trenutku dok mi je lijeva noga bila n amjestu gdje sam ja spavao, koljeno desne noge nalazilo se točno između maminih nogu. Zastao sam nekoliko sekundi promatrajući maminu pičku i pomislio kako bi bilo lijepo uvaljati se sad između njenih nogu.



U trenutku kada sam se naumio prebaciti na svoju stranu kreveta mama se naglo probudila... Malo je podigla glavu i snenim pogledom gledala je ravno u mene.
-Darko! Što to izvodiš?- Zapitala me mama.
Zatečen i zbunjen jedva sam promucao kako ništa ne izvodim već se vraćam u krevet jer sam morao u wc. Mama me i dalje zbunjena i snena promatarala i kao da mi nije vjerovala. Pogled joj je kliznuo na moje gaćice koje su se nadimale zbog mog dignutog kurca. Istog trenutka prebacio sam se na svoju stranu kreveta. U trenutku dok sam pokušavao dohvatiti plahtu kako bi se njome ogrnuo i prikrio svoje nabreklo koplje mama se okrenula na bok prema meni. Prebacila je ruku i nogu preko mene a zagrlivši me rukom jasno mi je dala do znanja kako želi da se okrenem prema njoj.
Oprezno i pomalo uplašeno okrenuo sam se na bok prema njoj. Mama je uzela moju ruku i stavila je ispod svoje glave malo iznad vrata. Namješatala se u što udobniji položaj istovremeno me dodirujući svojim sisama. Čvrsto me zagrlila svojom rukom istovremeno još više zabacujući svoju nogu preko mene.



Moj dignuti kurac je sad preko gaćica bio priljubljen uz maminu pičku. Očito je bila narajcana i prije nego je legla u krevet a spoznaja da će njena sestra dobiti svoju porciju kurca za razliku od nje još ju je više napalilo. Vidjevši moj nabrekli kurac koji se napinjao preko gaćica a za koji, bez lažne skromnosti, mogu reći da je prilično velik mama se dodatno uspalila čemu je zasigurno pridonjelo i njeno pijanstvo. Mama se priljubila uz mene i bilo mi je nemoguće izbjeći to da moj kurac preko gaćica dodiruje njenu pičku. Znao sam vrlo dobro da mama mora osjećati moju nabreklu kitu na svojoj pički. Iako je sklopila oči i činilo se da spava osjetio sam lagano napinjanje njenog tijela. Sad je još više i jače pičkom pritiskala moj kurac.


Gutao sam slinu koja mi se činila poput knedle. Nosom sam gotovo dodirivao mamine sise a sada su obje njene bradavice izvirivale napolje i dodatno me palile. Osjećao sam se poput miša uhvaćenog u klopku ali meni se, za razliku od miša, iz ove klopke nije izlazilo. Mama i ja nalazili smo se u vrlo delikatnom klinču i nisam mogao vjerovati da mama nije svjesna te i takve situacije. Bio sam u pravu jer koju minutu kasnije osjetio sam mamino lagano pritiskanje mog kurca na način kao da me ševi. Lagano se pritiskala i malo odvajala od mog kurca ali ni u jednom trenutku nije se odvojila toliko da moj kurac ne bi dodirivao njenu pičku. Kada je mama počela lagano vrtjeti guzom i bokovima bio sam siguran da je itekako svjesna svega i da jako dobro zna što čini.



Sad me čvršće stiskala rukom prebačenom preko mene a i žešće se pritiskala uz moj kurac. Shvativši da ja nemam namjeru pružiti bilo kakav otpor počela je glasnije i ubrzanije disati i jače vrtjeti guzom. I opet sam osjetio onu slast i uzbuđenje koje mi je ispunilo čitavo biće u trenutku kada je sperma iz jaja krenula prema vrhu kurca. Ovaj put svršavao sam u gaćice. Mama je ispustila jedan kratak i dubok uzdah. Njena noga jače me pritiskala a na laeđima sam mogao osjetiti njene nokte koje mi je zabijala u kožu. Poluotvornih ustiju, zatvorenih očiju i stisnutih zubiju očito je svršavala. Siguran sam da se krajnjim naporom suzdržavala kako ne bi vrisnula. Onad se umirila i stisak njene noge i ruke je popustio. Tek tada je otvorila oči. Gledali smo s enetremice nekoliko sekundi ne izgovarajući ni jednu riječ. Osovila se na lakat, pomilovala me rukom po kosi pa potom lagano spustila svoje usne na moje. Okrenula se na leđa te raširenih nogu i ruku uskoro zaspala.


Meni san nije dolazio na oči. Vrtio sam u mislima ono što se između mame i mene odigralo i pokušavao to nekako razumjeti. Pitao sam se što će biti ujutro i kako će mama reagirati. S tim razmišljanjima nekako sam zaspao. Probudio sam se prije mame. Danje svjetlo ispunilo je sobu. Mama je spavala u onoj istoj pozi. Na leđima raširenih nogu. Lagano sam se uspravio i opet morao prekoračiti mamu želeći izaći iz kreveta. Nalazio sam se iznad mame i bacio pogled između njenih raširenih nogu. Bijele gaćice bile su joj vlažne. Natopili su ih sokovi iz pičke i ta vlaga načinila je masnu mrlju koja je sad gaćice činila prozirnim tako da sam jasno mogao vidjeti usmine njene pičke. Iz kupaonice sam se vratio u krevet. Okrenut na bok prema mami pravio sam se da spavam. Uskoro se probudila. Uspravila se i sad je bila u sjedećem položaju. Pogledala je prema meni pa bacila pogled na svoje gaćice. Ustala se i tu pored kreveta svukla je gaćice. Njima je obrisala pičku te ih bacila na stolac uz suknju. Posve gola zaputila se u hodnik pa u kupaonicu. Vratila se nakon nekih dvadesetak minuta. Na sebi je imala nove i čiste gaćice kao i grudnjak. Sa stolice je uzela suknju i gaćice. Krenula je prema vratima i zastala na trenutak. Pogledala je prema meni i pitala da li spavam.



Nisam želio više glumiti i otvorio sam oči pogledavši je. Gledala me nekoliko sekundi kao da traži riječi kojima bi mi se obratila. Naposlijetku ništa nije rekla. Nasmiješila se i stavila kažiprst ruke na usne kao da mi time želi reći da budem tiho. Izašla je iz kuhinje i zaputila se u sobu. Desetak minuta kasnije otišla je na posao. Bio je to početak perveznih i bizarnih igrica između mame i mene koje su se nastavile i postale mnogo eksplicitnije i žešće a traju još i danas. No o onome što je bilo dalje i što još uvijek traje opisat ću uskoro u nastavku ove priče. Lijepi pozdrav i do čitanja.

-Darko-
__________

(ako vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link na FACEBOOK) 


1 komentar:

  1. Ja zelim nastavak price.Prica je extra zanima me nastavak
    lpopovic1992@gmail.com

    OdgovoriIzbriši