porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

17. lis 2019.

Moja žena zavela je moju kćer iz prvog braka


Sandra je bila žena baš onakva kakvu sam tražio i želio… Barem mi se tako činilo. S prvom ženom brak je bio ukratko rečeno katastrofa. Sandra, moja druga žena, bila je tip žene koja je svojim izgledom sličila pravoj i rasnoj drolji a mene su baš takve žene privlačile. Jebiga, takav sam. Kada me Sandra zamolila da joj platim ugradnju silikona kako bi njezine sise zasjale u punom sjaju ja para nisam štedio. Sandra je dobila nove i prekrasne sise na obostranu radost. To jest na radost nje i mene.


 Ali ono što mi je, kada je Sandra bila u pitanju, bilo najbitnije jest bila činjenica koju mi Sandra nije skrivala ni jednog trenutka. Ona je bila biseksualka i to me je samo dodatno napalilo. Obećala mi je kako me sasvim sigurno nikada neće varati s drugim muškarcima ali neka joj dopustim da se povremeno upusti u seksualnu avanturu s nekom ženom.


Super, mislio sam tada. Naime, bio sam uvjeren kako će mi se posrećiti, prije ili poslije pa ću završiti i svršiti u krevetu s dvije žene. Zar to nije želja i san većine muškaraca? No stvari često ne idu baš tako kako si mi to u svojim glavama zamislimo pa se to ni meni nije dogodilo. Ali mi se dogodilo nešto što ni slutio nisam da bi se dogoditi moglo..


Iz braka s prvom ženom imam kćer Stelu. Da, Stela, odnosno moja kćer, posjećivala bi me povremeno. Uglavnom onda kada bi joj nedostajalo novca. Da se razumijemo, uopće  nije bio problem u novcu. Moram priznati da mi je isprva bilo izuzetno drago što su se Stela i Sandra sprijateljile. Odlazile bi zajedno kod frizera, na manikuru, pedikuru i tko sve zna na kakve još kurce i palce. Mislio sam kako je to super a ni slutio nisam što se iza brda valja.


Naravno da sam bio budala jer kada je moja kćer Stela izrazila želju da vidi umjetne sise moje žene Sandre trebalo mi je kliknuti i shvatiti da se tu neki kurac događa. Sandra je spustila naramenice svoje haljine i pokazala mojoj kćerki svoje sise. Potom  je kćerka pitala bi li ih mogla, dotaknuti pa i opipati. Sandra nije imala ništa protiv. I to mi  nije bilo dovoljno pa da shvatim u kojem grmu leži zec.


Naravno da sam trebao primijetiti s koliko užitka je moja draga kćerkica ispipavala sise moje žene ali eto nisam. Sada je već moja kćer više vremena provodila kod mene i Sandre nego kod svoje majke. Dolazeći s posla zaticao bi kćer i Sandru kako razgolićene spremaju ručak. Gledale su se zaljubljeno, smijale bi se, dodirivale, izmjenjivale poljupce… Onako obične poljupce, ništa posebno. A onda sam ih zatekao kako jedna drugu ljube u usta i to prilično strasno. Tek tada su mi klikeri proradili.


Logično da sam ih pitao što to treba značiti i kamo to vodi. Gledale su u mene i smijale se.
-Tata ja se više nemam namjeru vraćati k mami. Ona ionako ima drugog muža i dijete s njim. Želim živjeti ovdje s vama. Sa Sandrom i tobom. Osim toga, moram biti iskrena spram tebe i reći ti da ja volim Sandru i ona voli mene.-


Pitao sam je kako to misli da ona voli Sandru i Sandra voli nju.
-Pa ti si barem pametan čovjek. Dobro znaš da Sandra voli žene a ja sam već, iako još mlada, ipak žena.-
Mrak  mi se spustio na oči i morao sam sjesti kako ne bi pao. Moja kćer i moja žena bile su ljubavnice. Moja žena zavela je moju kćer. Bio sam u najmanju ruku osupnut.


-Tvoja kćer je ionako punoljetna osoba i ti nisi u poziciji da joj određuješ koga da voli.- Rekla mi je Sandra pa k tome još dodala: -Kako ti je kćer rekla,ona voli mene i ja volim nju. Pomiri se s tom činjenicom.-



I pomirio sam se. Sada tek vidim da Sandra ipak nije baš skroz biseksualne orijentacije. Više je privlače žene nego muškarci. Moja kćer draža joj je od mene i više vremena, odnosno noći, provodi kod nje u njenoj sobi i njezinom krevetu nego u krevetu sa mnom.


Ali što je tu je. Ako se njih dvije vole neka bude tako. Ono zbog čega žalim jest ono što sam spomenuo negdje na početku priče a to je moja nikada ostvarena želja da budem u krevetu s dvije žene. Ne dolazi u obzir da se upustim u seksualne odnose s vlastitom kćerkom ali moram priznati da me uzbuđuje gledati njih dvije dok vode ljubav.

-Silvio-

-Ukoliko vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link klikom na: FACEBOOK TWITER VKONTAKTE 

Nema komentara:

Objavi komentar