porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

10. stu 2018.

Moj striptiz za mamu i prijateljicu pretvorio se u orgije


Irena je bila a i još jest jako dobra prijateljica moje mame. Potajno sam bio zaljubljen u svoju mamu ali njoj kao ni sebi to nisam želio priznati. Iako je mlađa od mame ta razlika u godinama nije im bila smetnja da postanu i više nego prisne. Što se tiče Irene moram iskreno reći da nije bila baš posebno privlačna žena. Ima dvoje vanbračne djece, bucmasta je da ne kažem debela. Nije predebela ali u svakom slučaju ima višak kilograma.

Svojevremeno se trebala udati i bila je presretna zbog toga. A onda ju je nesuđeni suprug naglo napustio. Bila je očajna i depresivna. Utjehu je tražila i pronalazila u društvu moje mame. Moja mama je već dugi niz godina rastavljena ali nikada nije patila zbog toga.

Irena je valjda zbog situacije u kojoj se našla utjehu, osim u maminom društvu, pronalazila i u alkoholu. Ni moja mama po tom pitanju nije zaostajala za njom. Znale bi razgovarati do dugo u noć i sasvim fino se napiti.

Kako u takvom alkoholiziranom stanju Irena baš i nije bila u stanju otići kući rado je prihvatila ponudu moje mame da prenoći kod nas u kući. I ništa tu ne bi bilo neobično da ta noćenja Irene u krevetu moje mame nisu postala vrlo česta i učestala.

A onda sam jedne noći u sitne sate, kada sam došao kući, začuo glasno dahtanje koje je dopiralo iz mamine sobe. Tada sam shvatio da su Irena i moja mama postale i nešto više od običnih prijateljica. Iskreno govoreći to mi uopće nije smetalo. Štoviše uzbuđivala me pomisao kako se Irena i moja mama uzajamno ližu, odnosno vode ljubav.

Mama i ja uvijek smo imali jedan posve otvoren odnos i nije bilo teme o kojoj s njom nisam mogao razgovarati. Sve više sam se bavio mišlju da se i ja nekako uvučem u krevet između njih dvije bez obzira što me do tada Irena uopće nije privlačila u seksualnom pogledu.

Nisam izdržao i odlučio sam mami otvoreno reći kako sam najprije sumnjao a sada sam i siguran da su njih dvije postale znatno više od prijateljica. Što se moje mame tiče ona na tu moju opasku uopće nije pokazala ni najmanju nelagodu.

Štoviše iskreno mi je priznala da se dogodilo to što se dogodilo između njih dvije i da to još uvijek traje. Rekla je kako su te večeri obje popile malo više vina. Irena se rasplakala nad svojom životnom sudbinom a mama ju je krenula tješiti. Odvela ju je u sobu i svukla je i polegla u krevet.

No Irena je i dalje plakala a mama legla pored nje i zagrlila je. Mazila ju je po kosi i licu a onda je Irena to mamino maženje vjerojatno pogrešno protumačila. Uzvratila je s maženjem mame a mami se to svidjelo i pali su vrući poljupci. I tako je to krenulo.
-No to ne znači da nas dvije i dalje ne volimo muškarce, tako da znaš.- Rekla mi je mama.  

Mami sam rekao kako me se njihov odnos ne tiče i da se, što se mene tiče, i dalje mogu uzajamno tješiti.
-A iz kojeg si me razloga onda pitao za naš odnos?- Bila je znatiželjna mama.
-Bolje da ne znaš.- Odgovorio sam. No ona je inzistirala da joj odgovorim. Nešto je naslutila i željela je znati zašto sam uopće načeo tu temu. I priznao sam… Otvoreno sam rekao mami da me spoznaja kako se njih dvije uzajamno maze uzbuđuje. Mama se samo glasno nasmijala a siguran sam da je naslućivala ono o čemu maštam.

Prošao je mjesec ili možda čak dva kada sam došao kući a u kuhinji za stolom sjedile su Irena i mama. Bile su izuzetno dobro raspoložene i u svakom slučaju pripite.
-Znaš li da se Irena udaje?- Pitala me mama.
Odgovorio sam kako nisam znao i kako je to super te kako mi je drago zbog nje.

No tu se razgovor nije završio. Naime Irena je rekla kako je odlučila prirediti djevojačku večer i kako bi za tu priliku željela angažirati stripera. Pitala me znam li nekog mladog muškarca koji bi nju i žene koje budu prisutne izveo striptiz.

-Pa eto, mogao bi taj striptiz izvesti ja ako nije problem.- Ispalio sam kao iz topa.

Obje, Irena i moja mama, prasnule su u smijeh. Kada su se prestale smijati Irena me odmjerila od pete do glave i malo napućila usne te rekla kako u principu to i nije loša ideja. Potom se obratila mojoj mami i pitala je bi li ona imala nešto protiv toga.

Mama koja je tog trenutka naginjala čašu i ispijala vino odmahnula je rukom a kada je spustila čašu na stol slegnula je ramenima i rekla kako nema apsolutno ništa protiv te Irenine ideje.
-Pa hajde onda pokaži nam kako ti to radiš.- Rekla je Irena i iznenadila me tim prijedlogom.

Pogledao sam mamu koja se cerekala da bi napokon rekla kako je u redu da pokažem kakav sam kao striper.
-Naravno, ne moraš se skinuti do kraja.- Nadovezala se mama.
-Ali i možeš ako ti to neće biti problem.- Sada je na maminu opasku nadovezala Irena.

Pa dobro, pomislio sam u sebi. Obje žene su malo pripite, dobro su raspoložene a vjerojatno su i napaljene. Bio sam u pravu. Kada sam stavio CD i pustio glazbu Irena je počela glasno odobravati moj ples koji sam započeo. Svukao sam košulju i ostao gol do pasa. Prišao sam k stolu i nastavio vrtjeti kukovima u ritmu glazbe.

A onda Irena više nije mogla izdržati. Krenula mi je raskopčavati remen na hlačama. Nisam se protivio a ni mama nije ništa prigovarala. Dopustio sam Ireni da mi skine hlače a potom i gaće. Ostao sam posve gol. Irena se totalno raspametila. Uzela je moj kurac u ruku i strpala ga u usta.

Mama je i dalje bila posve mirna i dobro raspoložena. Uz smijeh je dobacila Ireni neka pripazi da se ne udavi ili da mi ga ne odgrize jer Irena se svojski i žestoko bacila na obrađivanje mog kurca.

A onda se dogodilo nešto što je mene totalno raspametilo. Moja mama izvukla je kurac iz Ireninih usta i strpala ga u svoja. Mama je obavila svoje usne oko mog kurca i krenula ga pušiti. Za to vrijeme Irena se sagnula i raširila mamine noge. Dok je meni mama pušila kurac Irena je ljubila njezina vruća bedra. Zavukla joj je ruku u gaćice a potom ih i skinula.

-Malo pauze.- Rekla je mama brišući usta dlanom ruke. Natočila je vino u čaše ali Irenu vino više nije zanimalo. Jednom rukom stiskala je moj kurac a drugu je zavukla u maminu haljinu gnječeći njezine sise. Potom je ustala, obavila mi ruke oko vrata, privila se uz mene i započela plesati.

Na trenutak se odvojila od mene i svukla se do gola. Uhvatila je mamu za ruke i podigla je sa stolice. Ljubila ju je u usta i nastojala joj skinuti haljinu. Mama se baš i nije opirala a prizor dvije gole žene koje se ljube narajcao me do bola. U jednom trenutku obje su posrnule i završile su na podu. Mama je gola ležala na leđima i glasno se smijala. Uzeo sam jastuk s trosjeda i stavio ispod maminih leđa.

Irena joj je raširila noge i zagnjurila glavu između njih. Lizala je maminu pičku dok joj je mama rukama mrsila kosu. U jednom trenutku Irena je podigla glavu te ispustila glasan uzdah. Pogledala je prema meni a posebnu pozornost obratila je na moj dignuti kurac. Doslovno se bacila na leđa i raširila noge:-Daj, jebi me!- zavapila je.

Nije mi trebala ponavljati. Spustio sam se između Ireninih nogu i zabio svoj kurac u nju. Jebao sam je zabijajući se u nju do jaja… Stenjala je a na momente čak i vrištala. Bio sam totalno napaljen i uistinu sam do vrha njezinu utrobu napunio spermom. Mama je posve gola stajala iznad nas dvoje i nešto komentirala ali uistinu ne znam što.

Ustao sam i došao do stola. Sada je i meni trebala čaša vina. Mama i ja pomogli smo Ireni da ustane. Mama ju je pitala kako se osjeća i da li joj se svidjelo. Irena doslovno nije bila u stanju nešto reći i samo je gutala slinu i vrtjela glavom. Sjela je na trosjed i zabacila glavu na naslon. Otišao sam u wc. Popišao sam se a potom oprao kurac u lavabou. Umio sam se, obrisao ručnikom pa se vratio u sobu.

Mama je stajala oslonjena rukama o plohu stola. Gledala je prema Ireni a onda rekla ne okrečući glavu prema meni:-A gle ti debele droljice. Napila se, napušila kurca, pojebala se i sad je zaspala.- Mama je u međuvremenu obukla gaćice.
Pogledao sam prema Ireni i Činilo se da uistinu spava. Gledao sam maminu golu guzu i osjetio da mi se kurac opet budi. Prišao sam joj i rukama je uhvatio za bokove. Prislonio sam svoj kurac uz mamino dupe a ona nije pokazivala ni najmanji znak otpora. Štoviše počela je lagano vrtjeti guzom i time samo pospješila dizanje moga kurca. Počeo sam joj skidati gaćice a onda ih je ona sama skinula do kraja.

Zavukao sam ruku između njezinih nogu i primio je za pičku koja je obilno vlažila. Rekoh kako mama uopće nije
pokazivala znakove otpora no ipak je rekla:-Ne misliš da bi bilo dosta? Ja mislim da smo ionako već uvelike prešli granicu dopuštenog.-
-Pa ako smo već p0rešli granicu dozvoljenog zašto je ne bi prešli još malo.- Odgovorio sam. Rukama sam je uhvatio za sise a mama je još jače zavrtjela svojim bokovima. Rukom sam primio svoj kurac i gurnuo ga između maminih nogu. Željela je to jer se još više naguzila i raširila noge.

Zabio sam kurac u maminu vlažnu pičku a ona je samo ispustila jedan dugački i glasni uzdah. Jebao sam je tako presavijenu preko stola a onda sam je uhvatio za sise i još jednom izbacio lijepu količinu sperme iz svog kurca ali ovaj puta u maminu pičku.

Izvukao sam kurac iz mamine pičke a ona se okrenula. Zatvorenih očiju rukama je prelazila preko znojnog čela i kroz kosu. Isprekidanim glasom rekla mi je da joj pomognem oko Irene. Polegli smo je na trosjed i pokrili dekom.
-Idem u kupaonicu a potom na spavanje.- Rekla je mama.
Prije nego je izašla okrenula se prema meni i rekla:-Mislim da smo napravili veliku ludost i glupost ali što je tu je. Ovo se dogodilo sada i neće više nikada. Razumiješ?-

Samo sam klimnuo glavom dajući joj do znanja kako sam razumio. No bio sam više nego siguran da će se nešto ovakvo, barem što se mame tiče, ipak ponoviti. I bio sam u pravu. No o tome bi trebao pisati u nekoj drugoj priči. Inače Irena se jest udala. Nisam bio striper na njezinoj djevojačkoj večeri ako vas to uopće zanima.

-Mislav-

-Ukoliko vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link klikom na: FACEBOOK TWITER VKONTAKTE  ili kliknite dolje na google+    

Nema komentara:

Objavi komentar