porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

13. ožu 2015.

ISPOVIJEST DEČKA KOJI SE OSJEĆA I IZGLEDA KAO ŽENA: vezali su me, silovali, svršavali mi u usta


Jedne subote dok je Selma, mamina najmlađa sestra, pjevala u lokalu a mama radila kao konobarica, ulazna vrata kuće bučno su se otvorila. Ležao sam u svojoj improviziranoj sobici. Svjetlo je bilo ugašeno i već me polako hvatao san. Začuo sam ružne psovke te ženski plač i jauke. Ustao sam i oprezno provirio iza zavjese. Svjetlo se upalilo i vidio sam Enesa kako vuče za kosu maminu sestru Jasminu. Ona je bila polusagnuta, spuštene glave i plakala je. Rukama se čvrsto držala za kvaku na vratima a Enes ju je i dalje žestoko vukao za kosu a svako malo opalio bi joj šamar. Jasmina je pustila kvaku na vratima a Enes ju je grubo gurnuo prema sredini sobe gdje se nalazio stol. Iza njih se pojavio neki, meni nepoznati muškarac, koji je zatvorio vrata i ostao stajati uz njih. Nakon što je taj muškarac zatvorio vrata Enes je svukao sako koji je bacio na kauč. Zasukao je rukave košulje. Dok je to radio upućivao je ružne riječi i psovke u smjeru Jasmine. Psovao joj je majku, nazivao je kurvetinom i droljom. Jasmina je dlanovima ruku prekrila lice i tiho jecala. Enes je uzeo dva stolca i stavio ih jedan naspram drugoga. Iz zidnog ormarića izvadio je bocu žestokog pića i dvije čaše. Naredio je Jasmini da sjedne. Čim je sjela opalio joj je šamar. Jasmina je opet prekrila lice rukama i zaplakala. Natočio je piće u čaše i naredio joj da pije. Morala je ispiti sve do kraja a u čaši je bilo barem decilitar žuto-smeđe žestice. Kad je spustila čašu na stol uslijedio je novi šamar.
-Mene si mislila zajebati, mene?! Majku ti jebem kurvinsku.- Očito vrlo ljut i bijesan urlao je Enes. Opet je natočio piće u čašu i naredio joj da pije. Jasmina je držala ruke na licu, jecala je i gornjim dijelom tijela zibala se naprijed nazad.
-Pij droljo! Nemoj da ti moram ponavljati.- Vikao je Enes.
Jasmina je teškom mukom ispila i drugu čašu.
Pao je još jedan šamar.
-Kurvetino! Spusti ruke i gledaj me u oči. Želim čuti što imaš za reći.-
Jasmina je oprezno spustila ruke. Suznih očiju gledala je Enesa i šutjela.
-Reci nešto, mater ti jebem kurvinsku ili ću te opet išamarati.-
Napokon je jedva izgovorila:-Oprosti, molim te oprosti mi.-
-Da ti oprostim? Pa kako ti je uopće palo na pamet da se sa mnom zajebavaš?
Plačnim glasom Jasmina je ponovila:-Enese, preklinjem te da mi oprostiš. Iskupit ću ti se.-
Enes je trznuo rukom a Jasmina je trznula glavom u stranu podižući ruke u zrak. Nije ju ošamario.
-Znaš što kurvetino... Razmislit ću o oprostu. Naravno da ćeš se iskupiti. No za početak ću te pojebati kao kuju što i jesi. Hajde skidaj se. Sve skini sa sebe, jeba ti pas mater kurvinsku, cigansku-

Jasmina se polako ustala i počela se svlačiti. Kada je ostala posve gola naredio joj je da klekne. Potom je pozvao onog drugog muškarca koji je svo vrijeme stajao kod vratiju.
-Na koljena droljo.- Naredio je Enes Jasmini udarivši joj još jednu šamarčinu. Rukom je pozvao muškarca koji je stajao uz vrata. Ovaj je prišao i bez riječi raskopčao hlače. Izvukao je svoj kurac i ugurao ga Jasmini u usta. Pušenje kurca trajalo je nekoliko minuta i nakon što joj se istresao u usta i po licu zakopčao je hlače. Enes ga je ispratio do vrata. Vani su kratko porazgovarali nakon čega se Enes vratio u kuću. Jasmina ga je pitala smije li otići u kupaonicu. Dozvolio joj je. Dok je Jasmina bila odsutna Enes se počeo svlačiti a usput je otvarao ladice kuhinjskih elemenata. Pronašao je komad užeta i rastegnuo ga nekoliko puta provjeravajući njegovu čvrstoću. Svukao je hlače i izvukao remen. Posve gol dočekao je Jasminin povratak iz kupaonice. Naredio joj je da se okrene i stavi ruke na leđa. Onim užetom vezao joj je ruke na leđima. Od remena je napravio omču i stavio joj oko vrata. Zategnuo je remen na što je Jasmina zajaukala i napravila bolnu grimasu. Držeći je za kosu dovukao ju je do kreveta naredivši joj da se spusti na koljena i naguzi. Opalio joj je barem šest-sedam žestokih pljuski po golom dupetu.

Vjerujem da je Enes već ranije bio svjestan mog prisustva ali tek tada je pogledao prema meni koji sam virio iza zavjese. Pustio sam zavjesu i sjeo na krevet. Došao je do zavjese i odmaknuo je. Ništa nije rekao već mi je samo namignuo i stavio kažiprst na usta dajući mi znak da budem tiho. Jedno vrijeme sam sjedio i slušao Jasminino glasno jaukanje. Ponovo sam se ohrabrio i provirio u sobu. Enes je Jasminu jebao u šupak. Svo vrijeme dok ju je jebao jednom rukom držao je kraj remena koji se kao omča nalazio oko njenog vrata. Uz to ju je psovao i nazivao pogrdnim imenima. Kao npr.:
-Kurvetino ciganska, najebat ću ti se majke... Zapamptit ćeš dan kada si se usudila mene zajebat, mater ti jebem usranu!-
Izvukao je kurac iz Jasminine guze. Prišao joj je s boka uhvativši je za kosu i okrenuvši joj glavu prema sebi. Naredio joj je da širom otvori usta... Drkao je svoj kurac nekoliko sekundi pa potom sasuo spermu u Jasminina otvorena usta. Potom je otišao do stola i natočio si piće. Odložio je čašu na stol pa otišao do wc-a i kupaonice. Vrata koja su se otvarala prema unutra nije se potrudio zatvoriti pa sam ga mogao vidjeti kako stoji iznad lavaboa i pere svoj kurac. Vratio se u sobu, popio još jednu čašu pića pa se okrenuo prema Jasmini koja je još uvijek bila u klečećem položaju naslonjena gornjim dijelom tijela i glavom na krevet. Primio je rukom svoj kurac i usmjerio ga prema Jasmininoj guzici. Popišao joj se po dupetu i leđima. Nakon toga krenuo se odijevati. Kada je završio s oblačenjem došao je do mene. Iz džepa svog sakoa izvukao je nekoliko novčanica i bacio ih na moj krevet. Rekao mi je da budem pametan i nikome ne govorim što sam vidio a kada ode neka počistim sobu, misleći uglavnom na mokraću kojom je zalio Jasminu ali koja se s nje cijedila po podu. Potom joj je odvezao ruke i gurnuo je tako da se strovalila na leđa. Ostavio ju je ležati raširenih nogu i razvaljenog šupka, potom je otišao.

-Ovo gore je jedna u nizu priča koje čine cjelinu nazvanu "Ispovijest dečka koji se osjeća i izgleda kao žena". Priče koje slijede obiluju scenama seksa, nasilja, silovanja, bizarnosti, perverzija, fizičkog kažnjavanja i sl.-


Sumorno jesensko jutro. Rani je sat. Kroz puste ulice protutnji pokoji auto i začuje se pljuskanje vode koja izleti iz rupe na razlokanoj cesti kada kotač auta upadne u nju. Jasno se čuje zvuk ženskih potpetica. Poneka zaostala kurva pijano baulja prema svom domu. Vrata lokala davno su zatvorena ali u lokalu punom dima i alkoholnih para još ima gostiju koji sjede oko dva-tri stola i kartaju za velike svote novca. Enes, vlasnik lokala, glavom mi daje znak da odem na kat u sobu. Penjem se stepenicama a u želucu osjećam mučninu i grč. Svlačim se i odijevam ženske čarape, haltere... Šminkam se, stavljam periku i obuvam štikle. Vrata se otvaraju i u sobu ulazi visok i nabildan muškarac pun tetovaža po rukama i tijelu. Da nije toliko istetoviran i da se tako podrugljivo ne cereka usudio bi se reći da je čak i zgodan. Cereka se još jače i više gledajući u mene. Otkopčava remen i dugmad na hlačama i polako ih svlači. Rukom prima svoj veliki kurac i drka ga. Kurac mu se diže i hvata me jeza od pogleda na tu njegovu životinju prošaranu plavim žilama. Naređuje mi da se okrenem i naguzim. Snažno me pljusne dlanom ruke po dupetu i taj zvuk podsjeti me na pucanj petarde. Mirno poput ovce spremne za klanje čekam... Osjećam njegov veliki glavić kojim mi trlja šupak. Gurne mi ruku otpozadi i grubo me uhvati za moj mali kurac. Stisnem zube od boli. Slušam ga kako mi govori:


-Dobra si kujo mala, dobra. Da si mi barem ti bila u zatvoru što bi ti sve radio... Ovako sam u guzicu morao jebati neke jadne ljigavce.Njegov debeli i dugački kolac počinje probijati put u unutrašnjost moje guze. Osjećam da će me rascijepiti i počinjem vrištati. Ulazi duboko u mene a ja široko rastvorenih usta ispuštam bolne krikove. Na svu sreću nije mu trebalo dugo da svrši. Ispraznivši sadržaj svojih jaja u mojoj guzici izvlači kurac iz moga dupeta i otresa ga lupkajući me njime po guzovima. Odlazi u kupaonicu i kroz poluotvorena vrata čujem šum vode. Znam da pere svoj kurac.Vraća se i oblači hlače, pali cigaretu i bez riječi izlazi iz sobe. Još sam u pozi kakvoj me ostavio. Osjećam kako mi se iz šupka niz noge cijedi njegova sperma.

 
UVOD:

Ovo je priča o jednoj transrodnoj osobi ispričana u prvom licu. Priča o mladoj osobi koja je rođena sa muškim spolnim karakteristikama ali se od svoje rane mladosti izražava kao djevojka, odnosno žena. Tome su donekle pridonjele okolnosti u kojima je odrastao i živio. U ovoj priči nadjenuli smo mu ime Dino. Dino je odrastao u jednom perifernom, tipično radničkom, naselju sazdano od ružnih kuća, blatnjavih cesta, ciganskih kućeraka, u naselju gdje je carevao kriminal, šverc, zelenaštvo, prostitucija, seksualno nasilje...Odrastao je uz majku koja jest radila kao konobarica ali usput se bavila prostitucijom baš kao i njene dvije sestre. Svoje prvo i jedino seksualno iskustvo sa ženom Dino je doživio upravo sa svojom mamom. U maloj kući, gdje je živio, uživo je svjedočio seksualnim bizarnostima koje su se tu odigravale a u izvedbi najviše njegove majke ali i njenih sestara. Zahvaljujući njima vrlo rano je spoznao što je to analni i oralni seks, što je to sado-mazohizam, što su lezbijke...

Neokrunjeni kralj tog ružnog perifernog naselja bio je stanoviti Enes, vlasnik gostionice koja je ujedno bila i noćni klub u kojem su vikendima nastupale sisate pjevaljke u minicama a u kojem je Dinova mama radila kao konobarica dok je njena mlađa sestra Selma vikendima nastupala kao pjevaljka ili jedna od pjevaljki. Uz Enesov blagoslov, pod njegovim pokroviteljstvom i u njegovoj režiji odvijali su se svi mutni poslovi, kriminalne radnje kao i prostitucija. Enes se ponašao kao vlasnik tog naselja ali ne samo naselja već i ljudi koji su tu živjeli. Svojim izgledom Enes se bitno razlikovao od svoje okoline. Mlad, zgodan, pun novca i uvijek elegantno odjeven bio je privlačan mnogim djevojkama i ženama. Većina njih upoznala je njegovu mračnu stranu tek kada su se nepovratno zaplele u njegovu mrežu. Hvatao bi ih na svoj šarm, naočit izgled, skupe aute i novac kojeg je imao u izobilju, barem se tako činilo. Tek kada bi se djevojke i žene poput muhe zaplele u njegovu mrežu spoznale su koliko je Enes nastran, perverzan, brutalan... Tako je bilo i s glavnim akterom ove priče, Dinom. 
  
-Definicija kaže da je transrodnost kulturni i politički obrazac i oznaka osobnog doživljaja nadilaženja tradicionalnih binarnih spolno-rodnih podijela na relaciji muško-žensko. Transrodnost je oznaka za rodne identitete osoba (muški, ženski, oba, nijedan), koje se ne uklapaju u tradicionalne binarne modele spolno/rodnih podijela, odnosno osoba čiji rodni identitet nije jednak njihovom spolu.
 
Termin „transgender“ skovala je 1970-ih Virginia Prince po ugledu na riječ transseksualnost (transsexual), da bi označila osobe koje nemaju potrebu ili želju da promijene spol, kao i one osobe, koje se ne definiraju potpuno i jasno kao muške ili ženske, već se nalaze negdje između. Neka istraživanja su pokazala da osobe koje imaju „drugačije rodno izražavanje“ znatno više trpe nasilje motivirano mržnjom nego gejevi i lezbijke.

Svjedočimo ignorantnom i diskriminirajućem odnosu prema tisućama interseksualne djece koja se rađaju svake godine ili transeksualnim osobama o kojima čitamo samo u zanimljivostima ili ih patološki obrađujemo te sklanjamo iz okvira našeg društva ismijavajući ih i gurajući u izolaciju, prostituciju...

Društvena marginalizacija transrodnih osoba rezultira u nepreglednom nasilju. Kažnjavanje pokušaja rodnog prekoračenja dovodi do toga da su transrodne osobe podložnije fizičkom nasilju, ismijavanju te iživljavanjima razne vrste a njihov život je u svim aspektima ograničen zbog toga što se njihova kompetentnost gleda samo kroz prizmu njihovog rodnog ili spolnog izražavanja.

Sve to Dino nije mogao znati ali zato danas, nakon što je prošao brutalnu torturu, zna. No, krenimo na priču ukoliko vas ova i ovakva vrsta priče zanima. Napomena; priča je relativno dugačka iz razloga što Dino nije mogao iznaći načina da sve ono što je prošao opiše na kraći način.

PRIČA:

Osobama kakva sam ja život inače nije jednostavan ni lagan i često su žrtve nerazumijevanja, neprihvaćanja, šikaniranja, odbacivanja, ismijavanja... Tim više ako je sredina u kojoj žive konzervativna. A ako k tome ima "sreću" da odrasta i živi u okruženju koje je sve samo ne normalno onda su i šanse da takva osoba proživi sve i svašta vrlo velike, usudim se reći, čak i neizbježne. Dakle i moji izgledi da odrastem i postanem "normalan" te opće prihvaćen u društvu bili su nikakvi. Odrastao sam uz majku koja je bila kurva kao i njene sestre s kojima smo, majka i ja, dijelili skroman dom. Oca uopće ne pamtim jer mamu i mene napustio je vrlo brzo nakon mog rođenja. Razloge ćete pronaći u ovoj podužoj priči ako budete imali volje, želje i strpljenja pročitati je. Kažem da je priča poduža ali ja jednostavno nisam sve to mogao opisati u kraćim crtama ili sažetije.

U čemu je bio, i još jest, "moj problem"? Naime, kada ste rođeni kao muško a odrastanjem počnete shvaćati da se ne osjećate kao muškarac već više kao žena a uz to tjelesnom građom više sličite ženi nego muškarcu onda su komplikacije i problemi neizbježni. Spomenuo sam tjelesnu građu pa je red da to malo pobliže objasnim. Drugi su prije nego ja primjetili moje ženski oblikovane noge i lijepu ženskastu guzu kakvu bi, bez pretjerivanja, poželjele imati mnoge žene. Uz to dlakavost na tijelu i licu gotovo da je izostala, odnosno bila je jako slabo izražena. Čak su mi grudi bile blago izražene iako ne u tolikoj mjeri kao noge i guza. Prvi su to primjetili moji vršnjaci koje je to zbunjivalo isto kao i mene ali to ih nije priječilo da često budem predmet njihova zadirkivanja a u kasnijoj fazi i predmet njihova nasrtanja na mene. Bez obzira na okolnosti bio sam prilično dobar učenik i za razliku od većine mojih vršnjaka iz kvarta redovito sam pohađao nastavu. Kasnije sam čak položio i vozački ispit. Nije trebalo mnogo vremena pa da i od drugih, prvenstveno mislim na učenike u školi, počnem doživljavati zadirkivanja a ubrzo im je postalo normalno da me za vrijeme odmora, između dva školska sata, hvataju za guzu ili sise dobacujući mi pritom razne lascivne komentare. U početku mi je to smetalo a onda sam shvatio da me to baš i ne smeta toliko, osim ako bi bili previše nasrtljivi ili grubi. No, krenimo s onim bitnim.

 
Odrastao sam na periferiji grada u tzv. divljem naselju. Naselje su činile uglavnom bespravno sagrađene kuće koje su nastanjivali mahom doseljenici iz Bosne. Naravno, bilo je tu ljudi i iz drugih krajeva čitave bivše Jugoslavije ali mislim da su većinu činili oni koji su došli iz BiH. Odmah uz to spomenuto naselje bilo je i romsko, ili ako hoćete cigansko, naselje. Tu je živjela moja majka Azra. Vjerujem kako ste zaključili da je moja mama Romkinja. Radila je kao konobarica u jednom opskurnom lokalu koji se također nalazio u okviru tog periferijskog naselja ali malo dalje od našeg ciganskog dijela. Petkom i subotom u lokalu je svirala živa muzika.

Vlasnici tog lokala bili su Ismail i njegov sin Enes. Ismail jest bio Rom odnosno ciganin, a žena mu je bila Bosanka. Tako je Enes bio, kao i ja, na pola Rom a na pola Bosanac. Iako se na prvi pogled to, za Enesa kao ni za mene, ne bi moglo zaključiti. Bio je nešto svjetlije puti, vjerojatno na majku, a možda je sveukupnom dojmu pridonosilo i to što je uvijek bio elegantno i lijepo odjeven. Moja mama je bila mlada i vrlo zgodna žena. Tu u tom lokalu ju je upoznao i u nju se zaljubio jedan mladi Bosanac koji je radio kao građevinski radnik i bio je podstanar u jednoj od kuća vrlo blizu lokala. Sobe koje su se u našem naselju iznajmljivale bile su po cijeni vrlo pristupačne pa je bilo dosta radnika, najviše iz Bosne, koji su tu živjeli kao podstanari a oni su bili i redoviti gosti u lokalu. Taj mladi Bosanac zvao se Mustafa. Moja mama i on započeli su vezu. Mama je zatrudnjela, vjenčali su se i iz tog braka rodio sam se ja. Zato sam malo prije i napisao da je Enes bio kao i ja. Uglavnom, Mustafa se doselio u maminu skromnu kuću u ciganskom naselju i tako je započeo njihov zajednički život koji je bio sve samo ne bajan.

Moj otac, Mustafa, nije znao da Ismail jebe moju mamu i to još od vremena kada je bila vrlo mlada, gotovo djevojčica, a to je kasnije nastavio i njegov sin Enes. No Enes nije jebao samo moju mamu. Naime, moja mama ima još dvije sestre. Najmlađa, od njih tri sestre Selma, bila je i najsisatija a imala je i dobar glas pa je u Enesovom lokalu nastupala kao pjevaljka. Druga sestra zove se Jasmina i ona je od mame mlađa nešto više od godine dana. Jasmina se bavila preprodajom razne robe, najviše one koju bi prošvercala iz Turske. Osim toga hvatala je dobrostojeće muškarce s kojima se jebala uglavnom zbog novca. Enes je jebao sve tri sestre. Moj otac, Mustafa, bio je naivan, zaljubljen i mlad. I nakon mog rođenja mama je nastavila raditi u lokalu kao konobarica. Mustafa nije bio sretan zbog toga i doslovno je kipio od ljubomore.

Mama je bila lijepa žena koja je zračila seksipilom. Vitka, dugokosa, lijepog dupeta, krasnih nogu koje je voljela pokazivati. Zbog prirode svog posla često je bio na terenu pa je izbivao iz kuće po desetak i više dana. Mama je kao konobarica, u vrlo kratkoj minici, zabavljala goste koji su je redovito hvatali za dupe ili sise. Mustafa je inzistirao na tome da mama ostavi taj posao ali ona nije htjela ni čuti. To je navjestilo i početak kraja njihova braka. Kap koja je debelo prelila čašu bila je kada je Mustafa doznao da se mama jebe s Enesom. Nakon vrlo burne svađe moj otac izrazio je sumnju da je on uopće moj biološki otac. Zatražio je razvod i nakon toga nestao, ne samo iz naselja već i iz grada. Nikada ga više, mama ni ja, nismo vidjeli. Čuli smo da se odselio u Njemačku i to je bilo sve. Uglavnom moju mamu Mustafin odlazak nije previše pogodio. Nastavila je ljubovati s Enesom ali i sa raznim drugim muškarcima. Neke od tih muškaraca dovodio joj je Enes osobno. Poslije sam skontao da su ti muškarci to jebanje moje mame i plaćali.

Tako sam vrlo rano ostao bez oca. Rastao sam i sazrijevao uz tri žene, tri sestre, koje su redom bile, slobodno se to može reći, sumnjivog morala. Odrastao sam u malom naselju sazdano od ružnih kuća i premreženo blatnjavim, krivudavim, cestama. Kao djeca igrali smo se uz potok pun raznoraznog smeća. Iako je naselje dobilo, dijelom asfalt, uličnu rasvjetu, vodu, i dalje je to bilo ružno naselje ali te ružnoće, kao dijete, nisam bio svjestan. Nagledao sam se mame i njenih sestara koje su u kuću dovodile razne muškarce i jebale se doslovno pred mojim očima. Mama me sa sobom vodila na posao. Iza lokala u skladištu sortirao sam prazne boce te bi popunjavao hladnjake s pivom i sokovima, iznosio prazne gajbe i unosio pune. Za taj posao Enes mi je uredno davao đeparac. Boraveći često u lokalu gledao sam kako gosti primaju mamu za guzicu ili je povlače k sebi u krilo pa je hvataju za sise. Mami se to isplatilo jer su joj zbog toga ostavljali lijepi bakšiš i plaćali joj piće koje ona uglavnom nije popila ali bi ga uredno naplatila. Svjedočio sam situacjama kada bi Enes mamu odveo na kat gdje je stanovao. Čekao sam strpljivo dok bi oni završili s jebanjem. U istom prostoru gdje se nalazilo skladište nalazila se i tzv. kancelarija ili ured gazde lokala. Bio je to lijepo uređen prostor od nekih 30-35 metara kvadratnih, po mojoj slobodnoj procjeni. Bio je to prilično lijepo uređen prostor gdje se, uz ostalo, nalazio mali šank iza kojeg je bila polica s biranim i skupim pićima.

 
Tu je Enes primao tzv. poslovne partnere. U tom prostoru se i kartalo ali tu su se dovodile i razne kurve a sklapali su i razno razni mutni poslovi. Taj prostor skladišta bio je limenim zidom odijeljen od prostora koji je služio kao garaža a ta garaža nadovezivala se na garažu i skladište drugog lokala u koji se ulazilo iz druge ulice, sa suprotne strane. U stvari, taj drugi lokal je bio neka kombinacija kafića i pečenjare. Obje garaže bile su povezane vratima tako da se iz jednog lokala moglo neprimjećeno prijeći u drugi, odnosno izaći u drugu ulicu. Kroz sporedni ulaz u tu pečenjaru Enesu su, kroz garaže, u njegovu kancelariju dovodili kurve.

Najviše je uživao u vezivanju tih kurvi. Mislim da ga je više od samog jebanja uzbuđivalo to da drolje, kako ih je nazivao, budu vezane i da mu tako vezane puše kurac. Za tu uslugu obilno ih je plaćao ili su mu "drolje" na taj način vraćale dug. S vremenom je Enes u mene stekao veliko povjerenje pa mi je uz čišćenje skladišta i garaže povjerio i čišćenje tog svog poslovnog prostora. U tom njegovom prostoru nalazio se jedan ugradbeni ormar koji je uvijek bio zaključan. Ipak je jednom prilikom Enes zaboravio ključ u bravi tog ormara. Bio sam znatiželjan i morao sam pogledati u unutrašnjost. Na policama se nalazilo nekoliko vrsta pravih lisičina, lanci, kožni remeni i više vrsta užadi. Tada sam bio zbunjen viđenim i nisam mogao shvatiti zašto se te stvari nalaze u ormaru i čemu uopće služe.

Kasnije mi je sve postalo mnogo jasnije. Enes je bio vrlo zgodan muškarac. Markantan, uvijek lijepo odjeven i slatkoriječiv. Imao je novca i vozio je skupe aute. Naivne klinke lijepile su se za njega i mnoge od njih to su skupo platile. Bez problema bi im posuđivao novac ali došlo bi vrijeme da taj novac moraju vratiti. Uglavnom bi mu to vraćale seksom. Neke milom a neke i silom. Kada bi ih uvukao u svoju mrežu brutalno bi ih jebao ali ne samo on već i njegovi prijatelji, poznanici ali i tzv. poslovni partneri, kako ih je on nazivao. Enes je imao nekoliko ljudi u koje je imao povjerenje i koji su za njega odrađivali prljave poslove. Neke od djevojaka koje bi pomislile da se nakon nekog vremena samo tako mogu izvući, a prethodno su bez problema  od njega uzimale novac, bile su prije ili kasnije pronađene od strane Enesovih ljudi koji bi ih onda silom dovukli u garažu, odnosno skladište pa potom u Enesov ured gdje bi bile pošteno izjebane, ponekad u sve rupe.


Osobno sam svjedočio situacijama gdje bi neke djevojke bile išamarane, vezane pa pojebane. Enes je uz prijatelje imao kao prijateljice i nekoliko djevojaka, vrlo prgavih i agresivnih, koje bi neku balavicu, koje se Enes htio riješiti, ispljuskale. I ako bi je samo ispljuskale to bi bilo dobro. Poneku bi svukle do gola i tako golu je izmlatile. Te Enesove rabijatne prijateljice bile su redovito vikendima u lokalu i ostale djevojke istinski su ih se plašile i nastojale su im se ne zamjeriti ili im se naći na putu. One koje to nisu znale pa su naivno i neoprezno postupile i zamjerile se nekoj od spomenutih loše su se provele. Pogotovo ako bi je Hermina, s prijateljicama, odvukla u skladište. Naime, glavna među tim Enesovim agresivkama, ili štemericama, zvala se Hermina. 


Enesov otac Ismail se povukao iz posla i sve prepustio sinu. Enes je polako počeo s preuređenjem lokala. Nakon nekog vremena od opskurne rupe to je postao sasvim pristojno uređen lokal. Ubacio je i štangu pa su se vikendima oko nje, uz glazbu, vrtjele polugole plesačice. Mamina sestra Selma i dalje je nastupala kao pjevačica. Svojim bujnim poprsjem mamila je uzdahe većine muškaraca uz to bila je redovito odjevena u kratke šoseve i haljine. Povremeno je Enes kao pjevačice u lokal dovodio i druge žene i skoro sve redom s velikim sisama. Onda se Enes oženio. Doveo je iz Bosne neku malu i skromnu djevojku koja je malo pričala, ništa nije pitala i bila je zadovoljna što joj Enes redovito daje dosta novca za njene potrebe. Inače radnim danom, nakon zatvaranja, u lokalu se ponekad okupljalo društvo koje je kartalo čitavu noć, i to za velike svote novca. Provodeći dane u tom i takvom okruženju sve više sam postajao svjestan tog opskurnog svijeta koji je postao sastavni dio mog života.

Bilo je i ekscesa ali za divno čudo ne baš čestih jer Enes je za mir i red u lokalu angažirao ekipu muškaraca koji nisu izgledali ni malo bezazleno. Ponekad bi se u toaletu potukle i žene što je izazivalo sveopće veselje muškaraca. Još sam nešto otkrio, ili bolje rečeno shvatio, kada je u pitanju moja teta Selma. Nije bila rijetkost da nakon nastupa u lokalu k sebi u sobu dovede neku mladu djevojku. Trebalo mi je vremena pa da shvatim kako Selma ima izraženu i lezbijsku crtu. Jednog jutra zatekao sam je u krevetu i sa spomenutom Herminom. Tada sam shvatio zašto je Hermina bila česta gošća u Selminom dijelu kuće. Mislim da ju je Hermina i uvukla u svijet lezbijskog seksa. Kasnije sam sve manje bio iznenađen ako bi u Selminoj sobi naišao na neku polugolu djevojku. Inače većina mladih iz našeg naselja jedva da su završili osnovnu školu, dio njih imao je srednju školu a rijetki su bili ti koji su išli na fakultet. Enes je bio jedan od tih rijetkih koji je pohađao fakultet ali ne znam je li ga završio. U svakom slučaju takvu vrsta posla koji bi zahtijevao fakultetsku naobrazbu nikada nije radio. I ja sam se po tom pitanju razlikovao od svojih vršnjaka. Meni je škola, kako se to kaže, dobro išla. Nisam imao problema s učenjem i redovito sam pohađao nastavu. Osim toga razlikovao sam se i po još nečemu. Volio sam čistiti i pospremati. Zbog toga je naš skromni dom uvijek bio uredan i čist a redovito bi pospremao i čistio Selmin dio kuće. Bio je to još jedan dodatni izvor zarade za mene. Shvatio je to i Enes pa mi je plaćao da mu čistim stan iznad lokala ali, kako sam već spomenuo, i poslovni ured u skladištu.


Nije bila rijetkost da ujutro u njegovom krevetu pronađem neku klinku koja spava posve gola, pojebana i još uvijek pijana. Bilo je i onih koje su gole i polupijane bauljale po kući ne mareći za moje prisustvo. Također nije bila rijetkost da te Enesove drolje iza sebe na krevetu, podu sobe ili u kupaonici ostave prljave gaćice ili grudnjak. U nekoliko navrata naišao sam na totalno pijane kurve koje su spavale na podu u skladištu. Bilo je slučajeva kada bi u svoj ured Enes i društvo doveli pijane droljice pa bi ih nahuškali jednu na drugu i natjerali ih da se potuku. Uživali su tim ženskim tučnjavama. Jedna od omiljenih zabava bila im je i ta da Enes pronađe dvije ili tri ciganke kojima bi dao lijepu svotu novca a zauzvrat one bi izvodile striptiz, gole se valjale po krevetu, po podu te bi se međusobno ljubile i mazile. Poanta je bila u tome da te ciganke uopće nisu bile neke ljepotice. Namjerno je birao takve


U naselje, točnije kod Enesa, dolazili su razni muškarci iz drugih dijelova grada iz razloga što su voljeli jebati ciganke. Naravno, za to su bili spremni platiti i to im nije bio problem. Plaćali su Enesu a onda bi on dio novca davao kurvicama koje su odradile jebanje s klijentom. Dolazili su i razni muškarci, često oni starijih godina koji su tražili vrlo mlade cure, bilo ciganke ali i mlade plavušice. Te Enesove kurvice s mušterijama su se često jebale u Enesovom uredu, neke su posao odrađivale u autu, a neke su muškarci odvodili u jedan lokal malo izvan našeg naselja. Naime, Enes je imao dogovor s vlasnikom tog lokala koji je na katu iznajmljivao sobe naplačujući po satu. U Enesov lokal dolazile su i žene lezbijskih sklonosti koje su se voljele pomaziti s mladim Romkinjama. Bilo je udanih žena i raspuštenica koje su dolazile kod Enesa i pristajale na razne bizarne igrice. Nije im teško padalo to što bih vezao i tako vezane jebao.


Obzirom da sam stekao Enesovo povjerenje i njegovi prijatelji, mislim na onaj najuži krug, također je spram mene imao tolerantan odnos. Boraveći često blizu Enesa i njegove ekipe nagledao sam se svega i svačega. Svjedočio sam kažnjavanju Enesovih kurvi koje bi nešto zgriješile... Brutalnom jebanju vrlo mladih cura, nasilnom dovođenju djevojaka i žena koje su Enesu dugovale novac ili su mu se na neki drugi način zamjerile.Taj mali dio ružnog periferijskog naselja bilo je pravo leglo razvrata i mutnih poslova. No kada tu živite i odrastate, kao ja, onda vam to naprosto postane nešto posve normalno. Istina da sam u jednom trenutku imao određenih problema jer su me vršnjaci iz kvarta provocirali, pa i maltretirali, zbog toga što redovito idem u školu i dobar sam učenik. Također im je bilo smiješno što sam volio čistiti, spremati i nastojao biti uredan. Vrijeđali bi me govoreći mi da sam pičkica a osim toga i izgledao sam pomalo ženskasto. Kao muško nisam se baš mogao pohvaliti velikim kurcem. Naprotiv, moj penis je bio vrlo mali. Zbog svega toga sam bio česta žrtva maltretiranja. Vrijeđanje i maltretiranje prestalo je kada se inteziviralo moje druženje s Enesom. Naime Enesa su se plašili i respektirali su ga.


Obzirom da je Enes sada bio oženjen mamu i Selmu rijetko je vodio na kat već bi ih najčešće jebao otraga u skladištu, tj. svom uredu, a sve češće je dolazio i u našu kuću. Tada sam shvatio da je Enes pravi grubijan. Volio je žestoki i divlji seks. Dok bi jebao mamu, odostraga, tj. guzio je, pljusako bi je po dupetu i čvrsto držao za kosu. Svjedočio sam maminim ali i Selminim jaucima i vrištanju koje je bilo sastavni dio seksualnih igrica. Tjerao ih je da gutaju spermu, svršavao bi im po licu i šamarao ih svojim kurcem. Volio im je vezati ruke na leđima. Osim toga redovito bi ih jebao u guzicu. Kuća u kojoj smo živjeli bila je mala. Veća soba bila je istovremeno kuhinja, dnevni boravak i mamina spavaća soba.

Drugu sobu koristila je Selma a ta soba je u stvari bila naknadno dograđena uz postojeću kuću. Imala je ulaz s vanjske strane ali bila je vratima spojena s našom kućom jer smo sa Selmom dijelili prostor u kojem je bila kupaonica i wc. Moja sobica bila je toliko mala da je u nju jedva stao krevet i jedan stolac. U stvari ta sobica bila je dio mamine sobe ali je mama dala ugraditi gipsane ploče kojima je odvojila taj dio i namjenila ga meni. Ta moja sobica uopće nije imala vrata već se, umjesto vratiju, na ulazu nalazila samo zavjesa. Tako sam sve mogao čuti, a naravno da sam i virio iza zavjese gledajući što se u maminoj sobi događa. Selma je često izbivala iz kuće. Događalo se da je ne bude čitav tjedan a dolazila je vikendima kada je nastupala kao pjevačica u Enesovom lokalu. Jasmina bi dolazila i odlazila. Ostajala bi dva-tri dana i tada je za spavanje koristila Selminu sobu a ako bi Selma bila u kući onda je spavala na kauču u maminoj sobi kao i onda ako bi Selma bila u   društvu nekog muškarca ili žene.

Događalo se da naša skromna kuća bude utočište za neke djevojke i žene koje su iz nekog razloga imale potrebu skloniti se ili se sakriti od nekoga. Mahom su to bile drolje koje su se nekom zamjerile ili se radilo o nevjernim ženama koje su se sklonile od ljubomornih ljubavnika ili muževa. U svakom slučaju nagledao sam se svakojakih kurvi i droljica u pravom smislu te riječi ali ponekad bi se tu znale naći djevojke ili žene koje po svom izgledu nikako nisu spadale u tu kategoriju. No izgled često puta vara a ja sam naučio da ništa ne pitam. U neposrednoj blizini lokala Enes je zakupio prostor u kojem je otvorio kozmetički salon i soalarij za čije vođenje je bila zadužena njegova žena Mia.

Bilo mi je pomalo čudno što se Enes odlučio na taj poslovni potez jer u našem kvartu baš nije bilo previše žena koje bi pohodile soalrij ili kozmetički salon. Kasnije sam shvatio da mu je to u stvari bilo pokriće za pranje novca. Vremenom sam počeo odlaziti u solarij, vjerojatno stoga što sam imao određene komplekse iz ranog djetinstva kada sam imao osjećaj da nisam dovoljno tamnoput poput npr. mojih vršnjaka. Osim toga volio sam razgovarati s Enesovom ženom, Miom. Uz nju tu je bila zaposlena još jedna djevojka, Renata. Renata je vodila posao kada bi Mia bila u Bosni. Odgovaralo mi je to žensko društvo i radije sam vrijeme provodio s njima nego s muškom populacijom iz kvarta.

Prva osoba koja je označila prekretnicu u mom životu bio je jedan tip koji se imenom predstavljao kao Simo. Nisam siguran da mu je to bilo pravo ime ali u konačnici to nije ni važno. Njega je u lokal dovela teta Jasmina i tako je Simo postao redoviti gost. Simo je bio opsjednut Romkinjama. Nebitno, bile mlade ili starije. No, ne isključivo zbog seksa već zbog fotografiranja. Fotografirao ih je i za to im plaćao. Čak nije zahtijevao ni da budu posve gole niti da im se vidi lice ali ako bi neka pristala pozirati mu posve gola za to joj je posebno platio. Tako je to započelo a s vremenom taj Simo je otkrio i svoju drugu strast koju u početku nije otvoreno pokazivao. Uživao je gledati i fotografirati djevojke ili žene dok pišaju. Barem tri dana u mjesecu Enes je imao tzv. zabave zatvorenog tipa. Tih večeri prostor lokala nije bio otvoren za javnost već bi se unutra okupljala odabrana klijentela koja bi do jutarnjih sati tulumarila uz, za to plaćene, kurve raznih godišta. Tada bi u lokal dolazile uistinu rasne, elegantne i njegovane kurve koje inače nisu bile redovite gošće lokala.

Uz te kurve lijepili su se ružni, proćelavi i stariji muškarci koji su očito imali mnogo novca. Simo se sprijateljio s Enesom tako da je i on postao redoviti gost takvih zabava zatvorenog tipa. Plaćao je djevojkama i ženama koje bi izlazile u stražnje dvorište te bi tamo pišale dok bi ih on fotografirao. Moju tetu Selmu je obožavao. Njoj je plaćao da mu piša po kurcu. Meni čak više nije bilo ništa čudno što bi Simo ponekad znao prenoćiti u Enesovom stanu iznad lokala ili u njegovom uredu u garaži. Taj gospodin zrelih godina bio mi je simpatičan. Navraćao bi u našu kuću gdje je fotografirao mamu u raznim pozama, a ona čak nije morala biti ni gola, i za to joj je davao novac a usput je nešto novca dao i meni. Simo je mamu fotografirao u mom prisustvu jer meni već odavno nije bilo ništa neobično vidjeti mamu golu ili polugolu. Život koji sam živio i sve ono što me okruživalo i čemu sam svjedočio moralo je rezultirati na način da moja osobnost, seksualna orijentacija kao i sam život krene u smjeru kojim je krenuo. Prvi znakovi koji su na to upućivali bili su ti da uopće nisam pokazivao zanimanje za žene a moje seksualne fantazije i maštanja bile su vezane za vlastitu mamu i njene dvije sestre. A onda se dogodilo i to da moje prvo seksualno iskustvo bude baš s vlastitom mamom.


Mamino radno vrijeme u Enesovom lokalu je završilo. No, to njoj nije bio dovoljan razlog da se uputi kući. Ostala je u lokalu sjedeći za stolom u društvu Enesa, Sime i još dvojice Enesovih poznanika. Određenu količinu alkohola popila je već za vrijeme dok je radila. Sada je nastavila piti sa spomenutom četvorkom. Kako su pili tako je i raspoloženje za stolom raslo. Muškarci su mami dobacivali razne prostote što njoj uopće nije smetalo. Pipkali su je po sisama ili joj zavlačili ruke između nogu na što se ona pijano i glasno cerekala. Moje prisutvo nikoga nije smetalo ali to je ionako bilo normalno. Osim toga držao sam se po strani i promatrao. U jednom trenutku Enes je rekao mami kako je krajnje vrijeme da ode kući. Ustala je i odmah zateturala na nesigurnim nogama. Jedini je ustao Simo i pridržao je kako ne bi pala. Simo se ponudio da je svojim autom odveze doma. I Enes je prokomentirao kako je to najbolje rješenje. Simo ju je uhvatio ispod ruke i poveo ka izlazu. No, mama je uporno podizala ruku nastojeći se osloboditi njegove ruke. Inzistirala je da popije još jedno piće. Posrčući okrenula se i krenula prema šanku. Naslonila se na šank a glava joj se pijano klatarila naprijed-nazad. Simo je stajao uz nju i svako malo je pridržavao. Nešto joj je tiho govorio a mama je samo pijano odmahivala rukom. Inače gostiju u to doba dana nije bilo mnogo a ono malo što ih je bilo sjedili su vani na terasi


U jednom trenutku Enes i njegova dva poznanika ustali su od stola u namjeri da krenu. Dok su spomenuta dvojica uz osmijeh na licima već bili na izlazu Enes je zastao i obratio se Simi rekavši mu neka je već jednom makne iz lokala i odveze kući. Simo se odvojio od šanka i prišao je Enesu. Skroz tiho nešto mu je govorio. Enes je malo skupio vjeđe, pogledao ga pa se osmjehnuo raširivši ruke. Tek tada Enes kao da je postao svjestan mog prisustva. Prišao mi je rekavši kako je najbolje da mama u ovakvom stanju ne ide kući. Simo će je otpratiti u njegov ured pa neka odspava koji sat i otrijezni se. Nije ni čekao da ja bilo što kažem već je izašao iz lokala i s onom dvojicom sjeo u auto nakon čega su otišli. Simo je bacio pogled prema meni ali ništa nije rekao. Uspio je mamu odvojiti od šanka i poveo je prema vratima koja su vodila u skladište. Uveo ju je unutra i zatvorio vrata iza sebe. Slutio sam da onaj razgovor koji je Simo vodio s Enesom nije bio vezan samo za mamino otrežnjenje. Izašao sam napolje ne želeći da konobarica, koja je radila popodnevnu smjenu, nešto posumnja. Zaputio sam se niz ulicu pa skrenuo desno. Tako sam došao do ulice koja je išla paralelno s ulicom gdje se nalazio Enesov lokal. Došao sam do one već ranije spomenute pečenjarnice i ušao. Konobar i lik koji je radio na roštilju već su me dobro poznavali.

 
Bez ikakvog suvišnog pitanja prihvatili su moje objašnjenje kako ću kroz njihovo skladište proći do Enesovog lokala. Uostalom to mi i nije bilo prvi puta. Prošao sam kroz skladište pa ušao u prostor garaže i dalje u Enesovo skladište. Tiho i oprezno približavao sam se vratima Enesovog ureda, kako ga je on zvao. Vrata su bila poluotvorena... Na prstima sam se približio vratima i priljubio leđima uza zid. S mjesta na kojem sam stajao tek sam uspio vidjeti Simu. Bio mi je okrenut leđima i kretao se lijevo-desno škljocajući svojim fotoaparatom. Ohrabrio sam se pa sam samo malo gurnuo vrata prema unutra... Simo je bio zaokupljen fotografiranjem i nije obraćao pažnju na vrata. Sada sam dobrim dijelom mogao vidjeti i mamu. Zadignute suknje jednom nogom klečala je na fotelji dok joj je druga noga bila na podu. S prednje strane gurala je ruku i trljala se između nogu po po pički... S vremena na vrijeme srednjim prstom dodiravala je vlastiti šupak iz kojeg se cijedila krema ili lubrikant. Simo joj se svako malo približio kako bi joj raširio noge. Mama se samozadovoljavala a Simo je to fotografirao. U nekoliko navrata gurnuo joj je prst u guzu, potom bi prste brisao toalet papirom koji je stajao na stolu.

Promatrajući što se događa u uredu moj mali kurac se dignuo. Iskreno, očekivao sam da će Simo pojebati mamu i s nestrpljenjem sam čekao baš to. No, u jednom trenutku Simo je uzeo svoju torbicu i u nju pospremio foto aparat. Prišao je mami govoreći joj kako je najbolje da sad legne i malo odspava. Nije uopće pokazivao želju za seksom. Mama ga je naslonjena na naslon fotelje gledala pijanim pogledom.
-Sad kada si me raspalio ne želiš me jebati???-
Umjesto odgovora Simo joj je položio ruke na ramena u namjeri da je odvoji od fotelje i povede do trosjeda. Mama ga je ružno opsovala mašući rukom iza sebe u namjeri da ga udari. Naravno, ti pokreti bili su nespretni i spori pa se Simi nije bio problem skloniti.
-Marš van, đubre jedno perverzno!- Zagalamila je mama.
Simo je slegnuo ramenima i malo raširio ruke kazavši neka radi što hoće. Udaljio sam se od vratiju i sklonio iza kartonskih kutija. Ubrzo je Simo izašao zatvorivši vrata ureda pa se uputio ka izlazu iz skladišta. Sačekao sam desetak sekundi ščućuren u svom zaklonu. Uvjerivši se da se Simo nije, a vjerojatno niti neće, vratiti izašao sam iz zaklona i došao do vrata ureda. Otvorio sam vrata a mama je još uvijek bila u onoj pozi kako ju je Simo ostavio. Stenjala je i ispuštala glasne uzdahe trlajujući si pičku i šupak iz kojeg se još cijedila krema. Prišao sam joj s leđa a ona me uopće nije bila svjesna. Tek kada sam je glasno dozvao djelomično je okrenula glavu prema meni. Otvorenih usta i staklastog pogleda tek me ovlaš pogledala i nastavila se samozadovoljavati. Prišao sam joj bliže i uhvatio je za bokove u namjeri da je odmaknem s fotelje. Osjetivši moje ruke na bokovima isprćila je dupe prema meni i počela okretati bokovima. Dupetom se trljala o moj mali kurac... Drhtavim prstima kliznuo sam niz njenu guzu do šupka pa do vlažne pičke. Njeni i moji prsti su se dodirnuli no to kao da ju je još više uspalilo. Pružila je ruku i uhvatila me preko hlača za kurac počevši ga stiskati. Raskopčao sam hlače koje su mi kliznule ispod bokova. Gurnuo sam joj prst u šupak na što je ona glasno zastenjala i zavrtjela guzovima. Držao sam svoj kurac palcem i kažiprstom dok mi je mamina guza prelazila preko glavića... Za trenutak se umirila i tog trenutka gurnuo sam svoj kurac u njezin šupak. Moj neveliki kurac bez ikakvog problema je ušao u njenu razrađenu i podmazanu guzu. Mama se trzala dupetom unazad povremeno vrteći guzovima... Istovremeno je i dalje trljala svoju pičku. Skroz je spustila glavu i dupetom se još više nabila na mene... Glasno i isprekidano je dahtala i bilo je očito da svršava. Koju sekundu kasnije i ja sam svršio u njenoj guzici. Mama se nagužena i raširenih nogu rukama čvrsto oslanjala o naslone fotelje. Drhtala je čitavim tijelom.

Navukao sam i zakopčao hlače. Mama se napokon uspravila. Prstima ruku prošla je kroz kosu i već idućeg trenutka opasno se zanjihala. Pridržao sam je i uspio dovesti do trosjeda. Okrenula se prema meni, pogledala me pa me zagrlila i poljubila gurnuvši mi jezik u usta. Maknula je ruke s moga vrata i istog trenutka se doslovce strovalila na trosjed. Stavio sam joj mali jastuk pod glavu i pokrio je dekom. Smiješila se zatvorenih očiju. Shvatio sam da će sad napokon zaspati. Izašao sam van ostavivši je da se naspava i otrijezni. Nikada tu epizodu iz Enesovog skladišta ni ja a ni ona nismo spominjali. Ja ni danas ne znam da li se ona ničega nije sjećala ili se samo pravila da se ničega ne sjeća. No sklon sam vjerovati kako je bila toliko pijana da ni sama nije bila sigurna u to što se stvarno dogodilo. Bilo je to moje prvo i jedino seksualno iskustvo sa ženom.


Kako rekoh više mi nije bilo čudno što je Simo ostajao kod Enesa. No kada bi odlazio od Enesa to je činio na sporedni izlaz, tj. preko dvorišta pazeći da ga netko ne primjeti. U nekoliko navrata Enes mi je spomenuo kako neka pazim da se pred nekim ne izbrbljam o tome kako Simo povremeno boravi kod njega. Nisam znao razlog tomu ali sam znao da razlog postoji i držao sam jezik za zubima. Uspostavio sam vrlo blizak odnos sa Simom a on mi je, kako sam mislio, bez nekog posebnog razloga, svako malo, davao nešto novca. A onda se dogodilo da jedno jutro uđem u Enesov stan, u namjeri da ga pospremim, i tamo zateknem Simu. I ne bi to bilo ništa čudno da Simo nije bio odjeven u crne čarape, štikle i haljinu a na glavi je imao žensku periku. Uz to je bio našminkan poput žene. Stajao sam kao skamenjen i promatrao ga. I Simo je bio iznenađen jer očito da me nije očekivao. Bez ijedne riječi Simo se okrenuo i brzim koracima otišao u spavaću sobu. Nisam znao što učiniti... Otići ili ostati... Stajao sam i čekao ni sam ne znajući što. Nakon desetak minuta Simo je izašao iz sobe ali sada bez šminke, perike i odjeven normalno. Bilo mu je neugodno i to se jasno vidjelo. Zamolio me da sjednem i to sam učinio. Sjedili smo jedan nasuprot drugoga i šutjeli a Simo je dlanom ruke nervozno prelazio preko nosa, ustiju i vrata kao da se briše ili je možda imao osjećaj da mu je na licu ostao dio šminke i pudera. Napokon je progovorio pa mi je laknulo jer ja naprosto nisam znao što reći. Zamolio me da o ovome što sam vidio nikome ne govorim. Kazao sam kako neću na što je od mene tražio da se zakunem. Obećao sam kako o tome nikome ništa neću reći pa čak ni Enesu. Od tog dana Simo i ja postali smo još bliskiji a on je očito bio jako zadovoljan što sam o svemu šutio. Naša naglo pojačana bliskost urodila je time da mu otkrijem i svoju malu tajnu. No o tome nešto kasnije.

Kako sam već ranije napisao, moje odrastanje teklo je uz tri žene koje su bile prave kurve a jedna od njih bila je moja mama. Jasmina ih je sve opskrbljivala šminkom, odjećom pa između ostaloga i erotskim rubljem. Tako se valjda moralo dogoditi da umjesto da odrastem kao muškarac samog sebe sve više počinjem doživljavati kao ženu. Sve je počelo tako da sam se najprije počeo šminkati. Gledao sam njih kako sjede pred ogledalom i nabacuju šminku pa sam i ja to počeo činiti. Mazao sam usne, stavljao puder na lice, čak sam bojao i očne kapke. Potom sam stavljao umjetne trepavice i umjetne lakirane nokte. Bilo je samo pitanje vremena kada ću početi odijevati njihove haljine i erotsko rublje. Naravno, i to se dogodilo. Drkao bi tako odjeven i sebe zamišljao u ulozi jedne od tri spomenute sestre, a posebno nakon one torture koju je prošla Jasmina s Enesom. Bio sam zbunjen svojim osjećajima i činjenicom da me transformacija u ženu toliko uzbuđuje. Sve češće zamišljao sam kako me Enes jebe u guzu i tretira me kao svoju kuju. Trebalo mi je neko vrijeme pa da konačno shvatim kako sam u stvari zaljubljen u Enesa. Sve češće sam odlazio u Enesov lokal nastojeći što više biti u njegovom društvu. To moje šminkanje i preodijevanje u ženu je bila ta moja tajna koju sam se odlučio povjeriti Simi. 

Simine oči su zaiskrile kada sam mu otkrio svoju tajnu i kada je shvatio da imamo nešto zajedničko. Zahvaljujući razgovorima s njim spoznao sam što to znači transvestizam i transeksulnost. Od njega sam dobio i određenu literaturu u kojoj sam se više i podrobnije informirao o toj temi. Potom mi je donosio i porno časopise s transvestima i transeksualcima. Sve sam to pomno listao i proučavao pazeći da to ostane i dalje moja tajna i da mama ili neka od njenih sestara nešto ne posumnjaju ili pronađu spomenute časopise. Shvativši da sam uistinu osoba od povjerenja a k tome sličan njemu Simo se ohrabrio te mi pokazao desetke svojih fotografija. Na većini fotografija bio je samo on odjeven kao žena. Na nekima se vidjelo kako si u šupak zabija umjetne kurčeve raznih veličina. Tek na nekoliko njih vidio sam kako puši kurac drugom muškarcu ili ga ovaj jebe u šupak. Ohrabrio sam se u tolikoj mjeri da ga zamolim da i meni nabavi neki od umjetnih kurčeva. Sa zadovoljstvom je to učinio. Osim tri umjetna kurca donio mi je i dvije tube lubrikanta te me podučio kako te stvari koristiti. Poklonio mi je i dvije ženske perik

Moram naglasiti da on nije pokazivao apsolutno nikakve pretenzije spram toga da me seksualno iskoristi. Kako je vrijeme prolazilo ja osobno čak ne bi imao ništa protiv toga. No Simo je sve rijeđe dolazio u naš kvart i u Enesov lokal. Naposlijetku je skroz prestao dolaziti. Nisam siguran ali mislim da je Enes to od njega tražio. Iako Simu nikada nisam otvoreno to pitao bilo mi je jasno da je Enes povremeno i njega jebao. Napisao sam malo prije da sam shvatio kako sam se zaljubio u Enesa a spoznaja da mu osobe kao ja ili Simo nisu strane taj moj osjećaj zaljubljenosti je još više pojačala. Želio sam se više približiti Enesu i žudio za tim da mu se svidim i da u meni prepozna osobu sklonu odijevanju u žensko erotsko rublje ali nisam imao hrabrosti to mu otvoreno reći. Svo to vrijeme odijevao sam se i šminkao poput žene te se zadovoljavao umjetnim kurčevima koje sam gurao u guzu a koje mi je Simo poklonio, zamišljajući pritom kako me Enes guzi.

Mislim da je prijelomni trenutak bio onaj dan kada je Enes u lokal doveo transvestita koji je, pod imenom Saša, nastupio kao pjevačica. Lokal je bio dupkom pun i mada su neki od gostiju glasno dobacivali razne pogrdne izraze siguran sam da se većini transvestit Saša svidio i veliki broj njih bi ga rado i pojebao samo što se to nitko nije usudio glasno i otvoreno priznati. Nekoliko dana kasnije navratio sam u lokal. Enes je sam sjedio za stolom i čitao je novine. Bilo je rano prijepodne i bilo je malo gostiju. Mama je tog dana radila poslijepodne. Pitao sam mogu li sjesti. Enes je ne podižući glavu s novina pokazao rukom na stolac. Još je nekih petnaestak sekundi bio koncentriran na članak koji je čitao da bi potom zaklopio novine, pogledao me i pitao me što ću popiti. Nakon što me je konobarica poslužila Enes me ispitivački promatrao da bi me zatim pitao jel me nešto muči?
-Ne... Zašto misliš?- Odgovorio sam.
-Tako mi izgledaš. Ili te nešto muči ili me želiš nešto pitati.- Nagnuo se prema meni i tišim glasom pitao jesam li možda nekome nešto pričao o onoj večeri s Jasminom. Odgovorio sam da nisam na što je on rekao kako mogu biti siguran da to što joj je napravio njoj i nije tako teško palo kao što je to meni možda izgledalo.
-Znaš mali, Jasmina je već davno prije bila moja poslušna kuja. Radio sam joj sve te stvari i prije, kao i svim ostalim svojim kujama.
Osvrnuo sam se oko sebe i uvjerivši se da su ostali gosti prilično udaljeni kazao sam:
-Želio sam te pitati tko je bio onaj transvestit koji je tu pjevao?
Enes se nasmijao i pitao me da li mi se taj tip koji izgleda kao žena sviđa.
Nisam odgovorio na postavljeno pitanje već sam se odvažio pitati ga je li on, odnosno Saša, njegova kuja.
Sad se Enes najprije uozbiljio a onda su mu se usne razvukle u smiješak.
-Zašto to tebe zanima?
Zacrvenio sam se u licu i spuštene glave gledao u plohu stola.
Enes je nastavio:-Pa kad me već pitaš mogu ti reći da sam Sašu upoznao na faksu. Zajedno smo išli na predavanja. Inače on je iz jednog malog mjesta u Međimurju. Tamo je odrastao u blizini cigana i od tada, kao i sada, pali se na cigane. Sada stalno živi u Sloveniji, blizu talijanske granice. Nastupa u jednom klubu gdje se okupljaju homići, lezbijke i transvestiti. Ponekad navrati do mene kako bi obnovili sjećanja.
Obojica smo šutjeli da bi me Enes ponovo pitao iz kojeg razloga se raspitujem za Sašu.
-Siguran sam da ti se sviđa... Samo me zanima iz kojeg razloga ti se sviđa?
-Kako misliš iz kojeg razloga?- Naivno sam pitao.
-Pa, ili bi ga volio poševiti ili i ti možda voliš izgledati kao Saša? Ha? Reci da čujem.
Opet sam osjetio silnu nelagodu i šutio sam. Enesu je to bio znak da je pogodio.
-Uopće me ne čudi obzirom da živiš s one tri kurve. Znači i ti se voliš osjećati kao kurvica, jelda?
Želio sam ustati i izjuriti iz lokala ali nisam imao snage za ustati se.
-Čuj mali.- Nastavio je Enes tišim glasom:-Ako se voliš odijevati izgledati kao pičkica poslikaj se mobitelom pa mi donesi da vidim. Jel može?
Nisam želio ništa odgovoriti. Enes je pogledao na svoj ručni sat. Ustao je od stola rekavši kako mora ići. Stao je uz mene i stavio mi ruku na rame ponovivši da mi da se poslikam i onda navratim do njega a ovaj razgovor o Saši neka zaboravim.
-Jesi li shvatio?- Pitao me
-Jesam.- Kratko sam odgovorio.
Iako mi nije otvoreno to rekao bio sam siguran da je i Saša svojevremeno bio njegova kuja.

Sjedio sam još nekih desetak minuta razmišljajući o netom završenom razgovoru. Umjesto nelagode počeo sam osjećati uzbuđenje. Bilo mi je izuzetno drago što je razgovor završio kako je završio. Nisam mu spomenuo Simu i mislim da je tako bilo i bolje. Već istog dana poslijepodne iskoristio sam priliku, jer mama je radila, pa sam bio sam kod kuće. Nakon što sam se našminkao i obukao kao žena. Mobitelom sam se poslikao i s nestrpljenjem čekao priliku da te slikice pokažem Enesu. Bila je subota, mama je radila kao konobarica a Selma je pjevala. Bio sam uzbuđen i nestrpljiv. Došao sam u lokal. Enes je sjedio za jednim stolom u društvu dvojice muškaraca. Nije me odmah primjetio. Stao sam uz šank, naručio piće i čekao da me primjeti. Kada me napokon uočio samo je mahnuo rukom u znak pozdrava i nastavio je razgovor ostalom dvojicom. Pomislio sam kako nisam odabrao pravo vrijeme za to da Enesu pokažem svoje slikice. Nakon nekih desetak minuta Enes je ustao. Krenuo je prema šanku i srce mi je brže zakucalo. Stao je malo dalje od šanka i dao mi znak rukom da priđem. Nagnuo se prema meni i pitao me imam li slike. Potvrdno sam mu odgovorio. Opet se nagnuo k meni i skroz tihim glasom mi objasnio kako mu žene nema kod kuće. Otišla je na nekoliko dana do svojih u Bosnu, što je inače često činila. Dodao je kako neka izađem van iz lokala te da se s vanjske strane stepenicama popnem u njegov stan. Usput neka pripazim da me netko ne vidi. Uzbuđenje koje sam osjećao doseglo je svoj vrhunac. Postupio sam kako mi je Enes objasnio.

Enes je već bio u stanu iznad lokala. Sjedio je u fotelji. Zapalio je cigaretu i samo kratko rekao:-Daj da vidim.- Pružio sam mu mobitel a ruke su mi drhtale što je i Enes primjetio no ništa nije rekao. Gledao je moje slike u mobitelu. Lice mu je bilo ozbiljno i već sam pomislio kako će njegova reakcija biti loša po mene. Nakon što je završio s pregledom usne su mu se razvukle u smiješak.
-Nije loše. Uopće nije loše, moram iskreno priznati. Izgledaš kao pička i pol. I što ćemo sad?
Nesigurnim glasom pitao sam kako to misli?
-Nemoj se praviti blesav. Nisi mi bez razloga pokazao ove slike. Jel tako? I što ćemo sada ti i ja?
Slegnuo sam ramenima ne usuđujući se reći ono što sam stvarno mislio.
-Mali, reci ti meni bi li želio biti moja poslušna kujica? Ha? Da te čujem.
Progutao sam slinu i jedva nekako izustio:-Bi, volio bi.-
-Glasnije reci da te dobro čujem. Što bi volio?-
-Volio bi biti tvoja kujica.-
-Poslušna kujica.- Dopunio me Enes.
-Da poslušna kujica.-Ponovio sam.
-Pazi mali, i dobro zapamti. Ako te uzmem za svoju kuju onda nema više nazad, nema odustajanja. Jel jasno?
Klimnuo sam glavom.
-I gledaj, kada te pitam jel jasno onda imaš odgovoriti da ti je jasno.
-Jasno mi je.- Rekao sam.
-Pa ako ti je jasno onda za početak spusti hlače i gaće da ti vidim dupe.-
Drhtao sam čitavim tijelom od straha, nervoze i uzbuđenja. Sve u meni se uskomešalo. Svukao sam hlače i gaćice. Namjerno kažem gaćice jer sam na sebi imao ženske tangice. Bile su to jedne od gaćica koje sam pronašao u njegovoj sobi kada sam je čistio. Odnio sam gaćice kući i oprao ih. Enes je stao iza mene i vidjevši tangice nasmijao se te me rukom pomilovao po dupetu.
-Nije loše. Od danas pa ubuduće tvoja guza pripada meni. Jel ti to jasno?-
-Jasno mi je.-
-E, to je to, tako i ubuduće moraš odgovarati.- Opalio mi je pljusku po dupetu.
-Zašto tako drhtiš? Bojiš se da ću te odmah sad pojebati?
Ne znajući što bi rekao šutio sam.
-Neću te jebati... Barem ne večeras... Ali moram te na neki način obilježiti kao svoju kuju. Ostani tu, odmah se vraćam.

Izašao je iz sobe i vrlo brzo se vratio noseći u ruci ružićastu kutijicu. Rekao mi je neka se oslonim na naslon fotelje i naguzim se. Svukao je sako i zavrnuo rukav na desnoj ruci. Vrhovima prstiju iz otvorene kutijice zagrabio je nešto kreme ili gela. Utrljao mi je to po šupku. Lijevom rukom namazao je prste desne. Potom je srednjim prstom opet zagrabio malo kreme. Kružnim pokretima trljao je moj anus a onda mi je lagano prst stao gurati u rupicu. Probio barijeru mog mišićnog analnog prstena i ušao u mene. Osjećao sam se uzbuđeno i pohotno baš poput kakve prave droljice. Enes me jebao ali ne kurcem već samo srednjim prstom svoje ruke.

Izvukao je prst nakoh nekih četiri-pet minuta. Smiješio se zadovoljno.
-Koliko vidim guza ti je već malo razrađena, jelda? Jesi li se već jebao u dupe?-
Priznao sam kako nisam ali sam se zadovoljavao umjetnim kurcem. Opet se slatko nasmijao.
-To bi za početak bilo to. Sad si i službeno postao moja kujica. Danas imam drugih planova i obaveza ali, budi siguran, vrlo brzo ću te nataknuti na svoj kurac.- Pogledao me ravno u oči i strogim glasom dodao:- Zapamti, i to dobro zapamti... Kada netko postane moja kuja onda je isključivo moja kuja i pripada meni. Nema više nazad niti odustajanja jer onoj kuji koja tako postupi najebem se majke.
Navukao sam gaćice i hlače.
-Mali, sad još kao prava i poslušna kujica imaš obavezu poljubiti mi kurac.-
Raskopčao sam mu hlače i zavukao ruke u gaće izvadivši njegov, ne baš mali, kurac. Sagnuo sam se i poljubio mu ga. Pogledao sam ga čekajući što dalje. Želio sam mu ga vratiti u gaće no Enes me zaustavio u toj namjeri.
-Čekaj malo. Idemo do wc-a. Moram pišati a ti ćeš mi držati kurac dok pišam.-
I držao sam mu kurac dok je pišao. Otresao sam mu ga i tek tada mu ga spremio u gaće.
-Eto mali moj, i to smo riješili. Kako sam ti rekao, sada više nema odustajanja. Nemoj da ti takvo što padne na pamet.
Nasmijao se pa dodao:-Vidio si što ja sve radim svojim kujama. Gledao si dok ti jebem mamu i one dvije drolje ali budi siguran da nisi sve vidio.-

Oprao je ruke i vratili smo se u sobu. Oblačeći sako rekao mi je neka sjednem i sačekam. Objasnio mi je kako ide dolje u lokal gdje ga čekaju dvije njegove droljice. Kazao mi je da samo sjedim i gledam jer vrlo je važno da to vidim. Spustio se u lokal i vratio se vrlo brzo. Ispod ruke je držao jednu mladu plavušu. Iza njih dvoje ušla su i ona dvojica muškaraca s kojima je sjedio za stolom kada sam ja ušao u lokal, a oni su između sebe doslovno vukli drugu mladu plavušu. Plavuša je djelovala pijano ali i uplašeno. U očima su joj se sjajile suze i stekao sam dojam da je na rubu plača. Obje plavuše pogledale su u mom smjeru a Enes je odmah rekao kako ću ja samo gledati.
-Pa jel baš moram i njima popušiti?- Pitala je mala, prestrašena i uplakana, plavušica gledajući drugu dvojicu muškaraca. Enes se uopće nije potrudio odgovoriti. Umjesto odgovora opalio joj je šamar.

-Izustiš li još jednu jedinu riječ išamarati ću te i ne samo da ćeš nam popušiti nego ćemo te sva trojica jebati. I to ne samo u pičku nego i u guzicu. Idemo sad.- Druga plavuša, iako uplašena, uglavnom je šutjela.
Bilo je to dovoljno. Plavuša više nije rekla ni riječ. Čučnula je oslonivši se laktom ruke o stol. Druga je kleknula na pod. Muškarci su isukali svoje kurčeve i plavuše su ih krenule obrađivati svojim putenim usnama. Enes je jednoj i drugoj raskopčao nekoliko dugmadi na košulji i provirile su bradavice njihovih golih sisa. Naizmjence su im drkale i pušile dok su ih oni svako malo primali za sise usput trljajući do boli nabrekle bradavice. Nakon nekog vremena iz kurčeva je počela špricati sperma. Jedan za drugim muškarci su svršavali i spermom zalijevali njihova lijepa lica. Dio sperme završio je i na njihovim sisama kao i na košulji. Enes je za kraj, ovoj koja je plakala, kurcem opalio šamar po licu na što je ona još glasnije zajecala. Ustala je i odvukla se u kupaonicu za onom prvom. Dvojica muškaraca spremili su kurčeve u gaće. Očito zadovoljni pozdravili su Enesa te izašli iz sobe. Enes je pogledao prema meni i pitao me:-Jesi li vidio?- Naravno da sam vidio pa sam to i glasno rekao.

-Dobro je da si ostao i sve vidio. A znaš zašto?-
Slegnuo sam ramenima.
-Zato što i tebe, uskoro, čeka isto ovo što i ove moje plave kuje.-
Šutio sam razmišljajući o netom izrečenim riječima a onda su se u sobi pojavile obje plave kuje. Sredile su se donekle a i obrisale su ostatke sperme sa košulje. Jasno su se vidjeli tragovi vode kojom su ispirale spermu. Prije nego su njih troje izašli iz sobe Enes mi je dobacio da iz kuće izađem na isti način kako sam ušao. Nekoliko stvari koje se tiču Enesa bile su mi poznate. Volio je mlade cure. Slabost su mu bile plavuše.

Uživao je špricajući ih spermom po licu ali to je volio činiti i svim drugim ženama. Nekoliko puta mjesečno Enesa je posjećivala jedna liječnica, plavuša, koja je bila udana i živjela je u nekoj od zgrada nedaleko od naselja. Dolazila bi noseći vrećice iz trgovine a u stvari te vrećice su joj bile kamuflaža. Nju je Enes jebao i redovito joj spermom zalijevao lice.Nadalje, volio je analni seks, veselilo ga je i svršavanje u širom otovorena usta a posebno je uživao u vezivanju i ponižavanju žena na način da piša po njima. Također se palio na sisate i guzate. Sisatima je volio gurati kurac između sisa pa ih potom obilno zaliti spermom a guzate je nemilosrdno pljuskao po dupetu po kojem bi se na kraju popišao.

Dva dana kasnije, a dan prije povratka Enesove žene iz Bosne, na njegov zahtjev došao sam u njegovu kuću. Iako to nije posebno naglasio znao sam da će me pojebati u guzicu. S tim danom ujedno je počela moja služba bespogovorno poslušne kuje. Enes mi je dao sat vremena da se našminkam i uredim. Bilo je to dovoljno vremena. Očekivao sam njegov dolazak obuven u štikle, crne čarape i haltere. Našminkan i s perkom na glavi. Bio sam vidno nervozan i uplašen. Enes je napokon stigao. Ništa nije govorio i odmah se počeo svlačiti. Oko usana mu je titrao zagonetni smiješak. Vidio je ali doslovno je mogao i osjetiti moju nervozu i strah prožet uzbuđenjem. Očito ga je moje stanje činilo zadovoljnim. Vidno je uživao u svojoj dominaciji. Kada je ostao posve gol naredio mi je da kleknem i ližem mu prste na nogama... Potom sam mu morao poljubiti kurac. Bio sam u klečećem položaju i morao sam držati ruke na leđima... Svoje ruke položio je na moju glavu i doslovnom smislu te riječi jebao me je u usta. Svako malo izvukao bi kurac iz mojih ustiju i njime bi mi opalio šamar po licu. Bio sam primoran uistinu jako zinuti kako bi njegov prilično veliki kurac ušao duboko u moja usta. Držeći dlan lijeve ruke na mojoj glavi izvukao je kurac iz mojih usta i glasno mi je naredio da jako otvorim usta. Desnom rukom drkao je svoju batinu a moćna jaja su se ubrzano tresla... Trenutak kasnije topla gusta sperma šiknula je u moja širom otvorena usta. Praznio je jaja puneći spermom moja usta govoreći mi da gutam. Nisam bio oduševljen okusom ljepljive sperme koja mi je klizila niz grlo ali bez pogovora sam činio ono što mi je bilo naređeno.


Otišao je u kupaonicu gdje je oprao kurac. Vratio se i krenuo odijevati. Stajao sam na sredini sobe i nije mi bilo jasno što sad čini i zašto se odijeva. No šutio sam ne želeći ništa pitati. Otišao je u drugu sobu i vrlo brzo se vratio. U rukama je nosio kožnatu ogrlicu s lancem i lisičine. Bez riječi mi je oko vrata stavio ogrlicu s povodcem a onda mi naredio da se okrenem i stavim ruke na leđa. Na ruke mi je stavio lisičine pa uzeo povodac i odveo me u spavaću sobu. Kraj povodca vezao je za cijev radijatora. Dužina tog lanca koji je služio kao povodac bila je taman tolika da mogu sjesti na rub kreveta. Sada sam se već počeo plašiti a stekao sam dojam da je Enes nanjušio moj strah jer su mu se rubovi usana smiješili. Napokon je progovorio:
-Sjedi tu tako i čekaj me dok se vratim. Imam jedan sastanak ali nastojati ću biti brzo nazad.-
-Zar te moram čekati baš ovako vezan?- Usudio sam se pitati a bilo bi bolje da nisam jer umjesto odgovora opalio mi je šamar.
-Ne postavljaj suvišna pitanja. Nikad ne postavljaj suvišna pitanja. Kako ja želim i odlučim tako mora biti. Jel ti to jasno?-
-Jasno mi je i oprosti.- Odgovorio sam dok mi se lijeva strana lica žarila od malo prije primljenog šamara. Ostavio me tako poniženog i vezanog te je napustio stan.

Vratio se relativno brzo, možda nakon nekih pola sata. Odmah po ulasku u sobu svukao je odjeću. Odvezao me je otkačivši lanac s cijevi radijatora, ali lisičine su ostale na rukama, te mi dopustio mi da ustanem. Grubo me odgurnuo prema zidu sobe. Leđima sam tresnuo o zid a ruke vezane na leđima donekle su ublažile udarac. Čvrsto me zgrabio desnom rukom za vrat odmah ispod brade:
-Slutio sam da se u tebi krije mala prljava drolja ali nisam bio siguran. Sviđaš mi se i drago mi je da si kuja pokorna.-

Još je više pojačao stisak ispod moje brade da bi me istovremeno lijevom rukom primio za kurac i jaja. Moj maleni kurac i jaja čitavi su stali u njegovu šaku. Stisnuo me za jaja toliko jako da sam širom otvorio usta glasno jauknuvši od boli... To je iskoristio da mi pljune ravno u usta. Potom me uhvatio ispod ruke i potrbuške me bacio na krevet. Ispod trbuha mi je stavio jastuk i raširio mi noge. Namazao mi je šupak a potom i svoj kurac. Nekoliko puta u guzicu mi je ugurao dva prsta a onda sam osjetio glavić njegova kurca kojim je trljao moj šupak. Trznuo sam se kada mi je opalio pljusku po dupetu. I dalje je glavićem trljao moj šupak a svako malo opalio bi mi pljusku po dupetu. Njegov široki glavić probijao moj sad više ne tako čvrsti prsten... Kada mu je glavić ušao za njim se u moje dupe sjurilo gotovo dvadeset centimetara čvrstog i toplog mesa. Jebao me čvrsto me držeći za bokove i doslovce me podizao i navlačio na svoj moćan kurac. Lagao bi kada bi rekao da me nije boljelo.

Boljelo me a tim više što se nije ni trudio biti nježan. Izvukao je kurac nakon nekoliko minuta i njime me lupkao po guzovima. Ustao je i odvezao mi ruke. Maknuo je jastuk ispod mene i zatražio da se okrenem na leđa. Kleknuo mi je među noge, privukao me k sebi, a zatim držeći se jednom rukom za kurčinu počeo mi ga ponovno gurati u guzicu. Prebacio je moje noge sebi na ramena, oslonio se na ruke i počeo me jebati u ludom frenetičnom ritmu. Uživao je gledajući moje lice koje se izvitoperilo od boli. Njegova moćna kurčina razvaljivala je moje dupe a on je u tome istinski uživao. Njegova velika jaja tukla su me po guzi, dok me je ševio desetak minuta, koje su se meni učinili kao sati. Onda je počeo stenjati, a ja sam osjetio kako se u mene slijevaju potoci vruće sperme. Izvukao je kurac iz moje guzice, opalio mi šamar i jednostavno mi naredio da se istuširam, odjenem i odem kući.

Od tog dana postao sam njegova bespogovorno poslušna kuja. On je definitivno bio sadist koji je uživao u tome da nad drugom osobom dominira, ponižava je i nanosi joj bol a ja sam konačno shvatio što to znači biti mazohist i uživati u poniženju i podnošenju boli te u tome još uživati. Predano i s puno strasti izvršavao sam sve Enesove želje. Lizao sam mu šupak, pušio kurac kada god je to poželio, dozvoljavao mu da me veže i tako vezanog jebe u guzicu, da me pljuska po guzici i da me s vremena na vrijeme išamara svojim kurcem. Znao bi mi opaliti i šamar rukom po licu i to sam prihvaćao bez pogovora. Ponekad je znao malo više popiti pa bi me vezao lisičinama i šibati po dupetu kožnim remenom. Sviđalo mu se što imam malo istaknute grudi pa mi je nerijetko stiskao i sisao bradavice. Pljuvao mi je u usta i po šupku, vrijeđao me nazivajući me droljom, kurvom i kujom. Ponekad bi me jednostavno pozvao u svoj ured da mu na brzinu popušim kurac. S vremenom više mu nije bilo nužno da budem odjeven poput žene...

Pozvao bi me u svoje prostorije, naredio mi da se skinem do gola i onda bi me pojebao obavezno svršavajući u moje dupe. U potpunosti sam prihvatio svoju ulogu poslušne drolje i bespogovorno sam izvršavao sva Enesova naređenja. Bio sam zaljubljen u njega i nije bilo toga što mu nisam bio u stanju dopustiti da mi čini. Kada bi malo više popio tražio je da mi piša po guzici a kako je vrijeme odmicalo nije bilo neuobičajno da mi piša po licu i u usta. Bio sam sretan jer me hvalio govoreći da sam mu do sada najbolja poslušna kuja koju je imao. Bilo je posve normalno da vikendima dok bi mama radila u lokalu a Selma pjevala on dođe u našu kuću i pojebe me naredivši mi da ujutro dođem u lokal kako bi ga počistio a nakon čišćenja lokala dočekao bi me u svom uredu gdje bi mi platio za moj rad a usput bi mu opet morao popušiti kurac.

Bio sam Enesova pokorna i poslušna robinja, uživao sam njegovu, barem sam tako mislio, ljubav i zaštitu i predavao sam mu se bespogovorno i s puno strasti. A onda su se stvari počele mijenjati. Jedne subote navečer nazvao me i naredio mi da se našminkam i odjenem kao da se spremam za izlazak. Nije mi bilo jasno zašto baš na tome inzistira ali naučio sam da ne postavljam suvišna pitanja. Nakon nekih sat vremena ponovo me nazvao pitajući jesam li učinio kako je tražio. Nakon mog potvrdnog odgovora rekao mi je kako će kroz nekih petnaestak minuta do moje kuće stići auto s dvojicom njegovih prijatelja.

Neka ne postavljam nikakva pitanja već da postupim onako kako oni budu od mene tražili. Nije mi se to svidjelo ali nisam imao izbora. Uistinu se nakon nekih dvadesetak minuta u dvorištu ispred kuće parkirao se bijeli automobil. Kroz odmaknutu zavjesu vidio sam dvojicu tipova mrkog izgleda s kapama šiltericama na glavi. Izašli su iz kombija i brzim korakom krenuli ka kući. Doslovce su banuli unutra ne trudeći se kucati. Prvi koji je ušao bez ijedne riječi mi je prišao, grubo me zgrabio za ovratnik jakne i okrenuo licem prema zidu. Rukom me pritisnuo uza zid naredivši mi da stavim ruke na leđa. Onaj drugi mu je dodao lisičine kojima su mi vezali ruke na leđima. Bilo me je strah i drhtao sam čitavim tijelom. Tako vezanog izveli su me iz kuće. Jedan me držao za vezane ruke a drugi je požurio ispred nas i otvorio je bunker starog bijelog auta. Ugurali su me unutra pa mi dodatno vezali noge u visini gležnjeva. Zatvorili su vrata ostavivši me u mraku bez ijedne riječi objašnjenja. Nemam pojma koliko dugo smo se vozili ali mislim da je to trajalo nekih petnaestak minuta.


Došlo mi je da zaplačem od straha, muke i jada. Tim više što nisam imao pojma o tome što mi se sprema. Auto je stao i začuo sam otvaranje vratiju vozača i suvozača. Izvukli su me napolje i prislonili uza zid nekakve garaže, barem mi se tako činilo. Bila je noć ali shvatio sam da se nalazimo u dvorištu neke kuće. Jedan od njih nazavao je mobitelom nekoga a ubrzo sam shvatio da je taj kojeg zovu Enes. Kratko mu je objasnio da smo stigli. Vodili su me držeći me ispod ruku uza zid kuće. Trenutak su zastali i jedan od njih provirio je iza ugla. Uvjerivši se da nema nikoga na ulici, koja je bila osvjetljena, dao je ovome drugome znak rukom. Tip me je nimalo nježno gurnuo naprijed ali kako su mi noge bile sputane metalnim lisičinama i kratkim lancem između njih posrnuo sam i zamalo pao. Uveli su me u kuću i krenuli smo se penjati stepenicama. Kako mi je zbog lanca dužina koraka bila ograničena sporo sam se penjao ali sad više ni ova dvojica nisu inzistirali da se požurim. Strpljivo su išli jedan ispred a drugi iza mene. Po ukrasima u hodniku kuće i svemu ostalom zaključio sam da se nalazimo u ciganskoj kući ali to definitivno nije bila kuća siromašnih Roma. Popeli smo se do potkrovlja i ušli unutra. U kićastoj fotelji, koja je bila nekakva imitacija baroknog stila, sjedio je Enes. Odmah sam uočio da je potkrovlje prostrano i uredno mada kićasto uređeno. Vidjevši Enesa djelomično mi je laknulo. Držeći me ispod ruku, svaki s jedne strane, doveli su me ispred Enesa. Enes me mjerkao od glave do pete a vidjevši strah na mom licu zadovoljno se smješkao. Ustao je iz fotelje i pitao me slutim li zašto smo ovdje. Slegnuo sam ramenima i zaklimao glavom. Uhvatio me rukom ispod brade i podigao mi glavu.

- Odlučio sam te malo posuditi svojim prijateljima. Želim gledati kako te jebu.- Ne čekajući da bilo što kažem naredio mi je da kleknem. Klećao sam na šarenom tepihu a ona dvojica što su me doveli stali su skroz blizu mene. Bili su neobrijani i nisu izgledali ni malo privlačno. Cerili su se otkapčajući dugmad na svojim hlačama. Izvukli su svoje kurčeve tresući ih u ruci vjerojatno u želji da im se što prije ukrute. Naizmjence su mi gurali kurčeve u usta povremeno me pljuskajući njima po licu i usnama. Zadovoljno su se cerili takmičeći se koji će mi ga gurnuti dublje u usta. Enes je ponovo sjeo u fotelju zapalivši cigaretu.

Polako su se oslobađali odjeće. Kada su obojica ostali posve goli otključali su lisičine kojima su mi bile vezane ruke i noge. Podigli su me na noge i naredili mi da svučem suknju, gaćice, jaknu i bluzu. Vidjevši moj mali kurac počeli su na račun toga zbijati šale. Dovukli su dva stolca i stavili ih ispred mene. Morao sam se rukama osloniti na sjedaće plohe stolca, naguziti se i raširiti noge. Jedan mi je odmah prišao s prijeda i ugurao mi svoj kurac u usta. Drugi je stajao iza mene i lubrikantom mi mazao šupak. Navukao je prezervativ pa ga namazao lubrikantom. Pljusnuo me po dupetu tražeći da se još više sagnem i raširim noge. Vrhom kurca trljao me po šupku... Uhvatio me za bokove i zabio mi vrh kurca u guzu. Malo sam se trgnuo a u idućem trenutku svoj kurac zabio je dublje u mene. Zastenjao sam a kada mi ga je zabio do kraja glasno sam jauknuo ali mi je ovaj sprijeda već u idućem trenutku ugurao kurac u usta onemogućivši mi da glasno zastenjem. Jebali su me bez imalo nježnosti, jedan u guzicu a drugi u usta. Ovaj koji me jebao u guzu svako malo naginjao se naprijed kako bi me uhvatio za sise i stiskao mi bradavice. Onaj drugi držao me rukama za glavu gurajući mi svoj kurac doslovce do jaja. Oči su mi suzile i imao sam osjećaj da će me svojim kurcem ugušiti. Napokon je izvukao kurac iz mojih usta dopuštajući mi da uhvatim zraka. Čučnuo je i počeo je drkati moj kurac, čak ga je u jednom trenutku stavio u svoja usta. Pušio je moj mali kurac i osjetio sam da ću svršiti. Počeo sam glasno uzdisati... To je ponukalo ovoga iza mene da izvuče kurac iz moje guze. Primio me za ramena i uspravio me.
-Hajde drkaj!- rekao mi je

Uzeo sam svoj kurac u ruku i drkao... Svršio sam nakon nekih desetak sekundi. Gledali su me i smješili se. Potom su zamijenili mjesta. Ovaj koji me do tada jebao u dupe skinuo je prezervativ s kurca i prišao mi sprijeda a ovaj drugi straga. Opet sam se naguzio oslonivši se na stolce. Nastavili su me jebati samo sad u izmjenjenim ulogama. Prvi je svršio ovaj koji me jebao u usta. Držao me rukama za glavu i glasno uzdisao puneći mi usta toplom i ljepljivom spermom. Možda minutu kasnije mlazovi sperme punili su moje dupe. Ruke kojima sam se oslanjao o stolce opasno su mi podrhtavale i imao sam osjećaj da ću se svakog trena srušiti na pod. Napokon su se odmaknuli od mene. Uspravio sam se teško dišući i bio sam žedan. Iz usta ali iz šupka cijedila mi se sperma. Želio sam sjesti ali Enes je viknuo na mene ne dozvoljavajući mi to. Dvojica mojih jebača odjenuli su se. Enes ih je ispratio do vrata te na trenutak s njima izašao van. Vratio se za manje od minute. Naredio mi je da kleknem i naguzim se. Iz jednog ormarića izvukao je žlicu. Žlicu je stavio ispod mog šupka iz kojeg se cijedila sperma. Skupivši nešto sperme na žlicu prišao mi je sprijeda i gurnuo mi je u usta. Morao sam progutati spermu sa žlice. Tek tada dozvolio mi je da ustanem i odem do kupaonice.

Od tog dana stvari po mene polako ali sigurno krenule su u neželjenom smjeru. Naime, Enes je prema meni postajao sve drskiji,bezobrazniji, grublji... Znao bi me ošamariti bez nekog posebnog razloga. Vezao bi me lisičinama i nakon što bi me tako vezanog pojebao ostavio bi me ležati na krevetu ili podu. Ponekad bi doveo nekog svog znanca koji bi me također jebao u guzicu ili bi mu morao pušiti kurac. Počeo me sve češće posuđivati ljudima koje nisam poznavao a koje je predstavljao kao svoje prijatelje ili poslovne partnere. Svako malo autom bi me odvezao do one kićaste romske kuće. Odveo bi me u potkrovlje i naredio mi da se obučem u seksi rublje i našminkam. Potom bi nakon sat, sat i pol doveo nekog svog znanca i ostavio bi me s njim. Događalo se da dođu dvojica ili čak trojica. Šutke i bespogovorno morao sam zadovoljavati te njegove znance i prijatelje. Enes je volio promatrati dok me netko drugi guzi ili dok mu pušim kurac. Imao sam osjećaj da su se Enesu neki poslovi izjalovili i zbog toga je bio loše volje i nervozan a zbog toga sam ja ispaštao. Nije bilo šanse da se pobunim, protivim ili da slučajno pokušam prekinuti naš odnos. Jednom prilikom pokušao sam ga zamoliti da me poštedi tog posuđivanja drugima. Opalio mi je dva vruća šamara i odvukao me u auto te me odvezao do spomenute kuće.

Tu me brutalno pojebao žestoko me pljuskajući po dupetu. Nekoliko puta odalamio me kožnim remenom od čega su mi ostale ružne masnice. Na kraju me odvukao u kupaonicu i strpao u kadu. Pišao je po meni naredivši mi da zinem... Pišao mi je u usta i po licu. Uskoro je to postala redovita praksa. Dao bi mi nekakvu posudu koju sam morao držati ispod brade dok bi mi on pišao po licu i u usta. Ono mokraće što je završilo u posudi morao sam popiti. Inače ta kićasta kuća, koliko sam shvatio, bila je u vlasništvu jednog debelog roma kojeg je Enes zvao nadimkom Zriki i koji je imao petero djece. Taj debeli Rom Zriki nikada nije razgovarao sa mnom. Imam dojam da me čak nije pošteno ni pogledao. Kakav je točno bio njegov odnos s Enesom nikada nisam saznao. Stekao sam dojam da Zriki nešto duguje Enesu i da je iz tog razloga potkrovlje kuće pripalo na korištenje Enesu.

Jedan od sinova tog Zrikija zvao se Haris. Haris je bio jedini iz te kuće koji bi me pozdravio a nije se libio sa mnom i porazgovarati. No ako je debeli Zriki, tj. njegov otac, bio u blizini onda je i Haris izbjegavao razgovor sa mnom. Harisa sam u nekoliko navrata vidio s jednom djevojkom, također Romkinjom, koju mi je predstavio kao svoju djevojku. Mnogo ljudi ima predrasude spram Roma i dobrim dijelom su te predrasude i opravdane ali Haris kao i njegova braća bili su uredni, čisti i uvijek pristojno odjeveni. Harisa spominjem stoga što sam stekao dojam da prema meni gaji i više nego samo obične simpatije. Pokazalo se da sam bio u pravu. Kako mi je život s Enesom postajao sve nepodnošljiviji a nisam vidio izlaz iz te situacije odlučio sam se za pomoć obratiti Harisu. Čekao sam pogodnu situaciju da budem na samo s Harisom i s njim dogovorim susret bez znanja Enesa. Sastali smo se u jednom kafiću u gradu. Naravno, plašio sam se da možda griješim u pogledu Harisa i da će on sve ispričati Enesu ali nisam znao što drugo učiniti. Haris je jako dobro znao kakav odnos imamo ja i Enes pa mu to nisam morao preciznije pojašnjavati. Objasnio sam mu kako totura koju prolazim u posljednje vrijeme prelazi sve granice i kako imam namjeru i želju izvući se iz te situacije ali za to mi treba nečija pomoć. Nadao sam se da mi možda on, Haris, može pomoći. Saslušao me, stekao sam dojam, s razumijevanjem. Pristao mi je pomoći. Nije bilo druge nego pobjeći od Enesa. Znao sam da to nije jednostavno a ni lako i da ću, ukoliko me Enes pronađe, to skupo platiti.

Haris mi je rekao kako će vidjeti što može učiniti pa će mi se javiti narednih dana. I jest. Javio mi se već nakon tri dana. Ponudio mi je mogućnost da se smjestim, ili bolje rečeno sakrijem od Enesa, kod jednog njegovog prijatelja iz kvarta. Taj njegov prijatelj, zvao se Goran, živio je u istom kvartu kao i Haris ali nije bio Rom. Goran je živio u prostoru koji se nalazio odmah uz njegovu kuću ali taj mali stan bio je izgrađen iznad garaže koja je ujedno služila kao i automehaničarska radionica. Goran je pristao prihvatiti me ustupivši mi manju sobu u kojoj ću obitavati neko vrijeme dok se ne snađem. Imao sam nešto novca ali to nije bilo dostatno za dulje vrijeme. Planirao sam ostati izvjesno vrijeme kod Gorana dok se situacija ne smiri i Enes me prestane tražiti, jer bio sam siguran da će me intezivno tražiti i to ne samo on već i njegovi prijatelji. Nakon što se situacija smiri pokušat ću naći bilo kakav posao i odseliti se negdje u neko prigradsko naselje ili selo. Što dalje od Enesa. Pokupio sam svoje stvari i pod okriljem noći napustio kuću. Haris me dočekao s autom na ranije dogovorenom mjestu i odmah me odvezao do Gorana

Bio sam spreman i na ono što je uslijedilo. Haris me svakodnevno posjećivao. Donosio mi je hranu a ponudio je i posuditi mi novca ako i kada mi bude ustrebalo. Iz svog prostora iznad garaže danima nisam nigdje izlazio. Haris je vrlo brzo počeo pokazivati zanimanje za mene na način koji mi nije bio nepoznat ni stran. Znao sam da mu se moram odužiti za uslugu i vrlo brzo sam mu redovito pušio kurac. Nakon desetak dana to ga više nije zadovoljavalo. Želio me jebati. Nisam imao izbora i pristao sam a osim toga Haris mi se sviđao. Nije mi se sviđalo kada je to isto od mene tražio i Goran ali što sam mogao učiniti. Sve u svemu bilo mi je bolje utoliko što više nisam trpio brutalne torture kakve mi je priređivao Enes. A onda se dogodilo ono čega sam se plašio. Jedne večeri očekivao sam dolazak Harisa. Njegova želja bila je da ga dočekujem našminkan i odjeven poput kurve. Tako je bilo i ovaj put. No umjesto Harisa pojavila su se dvojica Enesovih poznanika. Nimalo nježno izvukli su me napolje i ugurali su me u jedan kombi. Dok me jedan u stražnjem dijelu kombija vezao drugi je vozio. Kombi su parkirali u bočnoj ulici iz koje se ulazilo u garaže i skladište povezano s Enesovim lokalom. Tip me tako vezanog prebacio preko ramena i nosio me sve do Enesove kancelarije.

Bacio me na kauč i odmah izašao. Enes je sjedio za improviziranim malim šankom i cerekao se zadovoljno. Užasno me bilo strah od onoga što će uslijediti. Nisam znao što točno ali dobro sam znao da će me brutalno kazniti.
-Pa dobro, koja si ti naivna budala?- Napokon je rekao Enes. Šutio sam gledajući u pod.
-Meni si se mislio sakriti misleći da te neću naći? Koji si ti kreten. A sjećaš se što sam ti ja rekao, jel se sjećaš?-
I dalje sam šutio... A onda je Enes zagalamio i stresao sam se čitavim tijelom.
-Jesam li te pitao nešto! Ha! Odgovori mater ti jebem!-
-Sjećam se.- Napokon sam nekako izustio.
Enes je ustao, prišao mi i opalio mi šamarčinu. Uhvatio me ispod ruke i podigao s kauča. Odvezao mi je ruke i kratko rekao:-Hajde, idemo.-
Držeći me svo vrijeme ispod ruke doveo me do svog auta koji je bio parkiran unutra, tj. u garaži. Otvorio je zadnja vrata i gurnuo me na sjedište. Potom je otišao do vratiju garaže i otvorio ih. Izašao je na kratko napolje osvrnuvši se lijevo i desno. Vratio se do auta i sjeo za volan. Naredio mi je da ležim na zadnjem sjedalu i ne dižem glavu. Izvezao je auto na ulicu pa izašao kako bi zatvorio vrata. Ležao sam kako mi je i naredio pa nisam mogao najbolje vidjeti kamo me vozi a osim toga vani je bio mrak. Nakon nekih petnaestak minuta vožnje shvatio sam da smo skrenuli s ceste. Vozili smo se desetak minuta po neravnom putu. Stao je i ugasio motor auta.

Izašao je napolje i otvorio zadnja vrata naredivši mi da izađem. Izašao sam i stao pored auta osvrčući se oko sebe. Nalazili smo se na livadi obrasloj u žbunje i šikarje. Sada sam prepoznao to mjesto. Tu me je dovodio svojim autom kada nije bilo mogućnosti da me pojebe u svojoj kući ili u uredu. U nekoliko navrata na ovo mjesto doveo bi me kako bi me jebali neki njegovi prijatelji. Jednom su me izvkli iz auta i jebali njih trojica i to usred bijela dana. Opet me uhvatio ispod ruke i prilično grubo povukao za sobom. Kako sam na nogama imao štikle s visokom petom svako malo sam posrtao i da me on nije tako čvrsto držao zasigurno bi pao. Tek tada sam ispred nas ugledao još dva automobila koji su tu u mraku bili parkirani. Pored prvog auta stajala su četvorica vrlo mladih Roma.

Tek kad smo im skroz prišli uočio sam da najmlađi među njima jedva ako ima 17 godina. Kratko i s poštovanjem pozdravili su Enesa. Enes se nije udostojio odgovoriti im a mislim da ih čak nije ni pogledao. Držeći me i dalje ispod ruke nije se zaustavio već smo produžili pored njih i došli do suvozačevih vratiju drugog auta. Enes je otvorio vrata gurnuvši me prema njima dajući mi time na znanje kako moram ući. Sagnuo sam glavu i ostao iznenađen preko svake mjere. U autu je na mjestu vozača sjedio debeli Rom Zriki, Harisov otac. Naslonivši se rukama na krov automobila Enes je dobacio debelom Zrikiju kako on i dečki idu na piće i vratit će se za nekih sat vremena. Zriki je ozbiljna lica gledao u mene a ja sam gledao kroz vjetrobransko staklo. Enes i četvorica mladih Roma išli su prema Enesovom autu. Ubrzo su se autom udaljili.


-Kurvo mala pederska!- Napokon je progovorio debeli Zriki.-Ti ćeš meni iza leđa sina zavoditi, bem ti mater pedersku!-
Šutio sam nastojeći ne gledati u njegovom smjeru.
-Gledaj u mene dok s tobom razgovaram, pederčino! Jesi ti muško ili žensko, ha?! Čuješ šta te pitam! Jesi ti pička makar imaš kurac među nogama?-
Okrenuo sam se prema njemu kako je i tražio. Šutio je i gledao me ravno u oči da bi se u jednom trenutku sagnuo i povukao moje sjedište unazad. Jednom rukom me je stegao za vrat, a drugom uzeo moju ruku i stavio sebi na šlic hlača. Na dlanu ruke osjećao sam pulsiranje njegova očito prilično velikog kurca.
-Hajde dete, izvadi Zrikijev kurac, hoću da osjetim ta tvoja medna usta na njemu, da ti striko Zriki pokaže šta je kurac, da vidiš šta je prava ciganska kurčina-rekao je.
Otkopčavao sam mu dugmad na hlačama rukama koje su mi jako drhtale. Bio je u pravu rekavši da ima kurčinu. U trenutku kada je izašao iz hlača i protegao se svom svojom dužinom, jako debeo, sa crvenim glavićem ja sam zinuo od iznenađenja. To što sam zinuo bilo je dovoljno da mi Zriki povuče glavu ka svojim preponama.
-To droljo moja slatka, tako je moja kurvice, gutaj taj kurac dublje, dublje-govorio je sve glasnije i sve jače natiskivao moju glavu na to čudovište od kurca. Bio je jako duboko u mojim ustima, jedva sam dolazio do zraka, bukvalno sam se davio sa tim ciganskim kurcem u mojim ustima, ali on mi nije puštao glavu, već je počeo da ga gura i vadi žestoko, sa svakim ubodom podižući se sa sjedišta dok mi je salo njegovog trbuha udaralo o obraz.

Probao sam se odgurnuti rukama da bi bar malo došao do zraka, ali to kao da ga je još više palilo, ubrzavao je ritam i jače mi gurao glavu i jače se, gotovo odbacivao sa stolice. -Gdje si krenula kurvo-gotovo da je vikao. Jebem ti glavu kurvo, karam ti usta droljo, a ti bi da bežiš.-
Boljela me vilica i gušio sam se... Konačno pustio mi je glavu i ja sam napokon došao do zraka. Povukao je moje sjedište unazad i spustio je tako da sam sad ležao. Jedva se okrenuo u svom sjedalu, a zatim me opkoračio onako debeo nabijajući me u naslon sedišta, a svoj veliki trbuh u moje lice... Potom se onako izvaljen preko mene propeo višlje, sve dok njegov kurac ponovo nije stigao meni u usta. Jebao me je odozgo, a ja nisam mogao mrdnuti, zarobljen pod debelim tijelom tog ciganina primao sam njegovu kurčinu u usta sve dublje i dublje, jače i jače dok mi je glava uranjala u njegovo salo. Opet sam se davio, potpuno nemoćan, ali nisam se ni probao osloboditi. Samo sam svojim rukama uhvatio njegovu ogromnu guzicu koja se skupljala i širila sa svakim novim ubodom. U jednom trenutku osjetio sam njegova ogromna jaja kako me udaraju po bradi. Rasčepljenih ustiju do krajnosti osjetio sam korijen njegovog kurca u ustima, ni sam na tren ne vjerujući da je svo ono meso stalo u moja usta. Zario ga još jednom do kraja, tako je i ostao ne pomjerajući se.

Cijelom dužinom svog ogromnog kurca bio je u mojim ustima. Njegovo ogromno salo, zatvorilo mi je lice, njegova jaja prostrla mi se po bradi i ja sam se borio za zrak dok su mi iz očiju klizile suze a uz njegov kurac u grlo mi se slijevala slina.
-Šta kažeš pičko, sviđa ti se jel da?-govorio je dok sam ja već mlatarao rukama.
-Gotovo je, mislio sam, ugušit će me svojim kurcem.-
Osjećao sam se tako nemoćno i beznadežno, kad ga je najednom izvukao i ja sam se glasno zakašljao izbacujući slinu i za trenutak sam mislio da ću se ispovraćati. Za to vrijeme on je izašao iz auta i došao do moje strane. Otvorio je vrata. Pogledao sam ga očima zamagljenim od suza a on me grubo uhvatio za haljinu i povukao me napolje. Čuo sam zvuk paranja haljine i već idućeg trenutka pao sam na koljena oslonivši se dlanovima ruku o travu. Još sam bio na koljenima kad me pritisnuo uz auto i još nekih minutu-dvje snažno me jebao u usta, zatim me podigao, povukao mi haljinu na gore i ponovo pritisnuo uz auto.

Zavukao je jednu ruku pod haljinicu i jednim potezom doslovce mi rasparao gaćice bacivši ih u stranu. Okrenuo me leđima prema sebi... Naslonjen rukama na auto vidio sam kako se saginje i iz pretinca u autu vadi kutiju vazelina. Vrhove prstiju natopio je vazelinom i protrljao mi ga po šupku. Namazao je i svoj kurac. Rukom me grubo nabio na auto pa mi raširio noge naredivši mi da se isprćim. Osjetio sam glavić njegova velikog kurca na svom šupku... Malo mi je podigao jednu nogu i osjetio sam kako njegov kurac prodire u moje dupe. Osjetio sam bol dok me razvaljivao svojom mrcinom i vrisnuo sam... zatim još jednom, pa još jednom, pa još jednom. Bol je postajala sve veća sa svakim novim ubodom, a moji vrisci sve jači, ali nije stajao. Ubadao je još jače i još jače... Držao mi je jednu nogu i silovito mi ga stavljao.

Tucao me snažno kao bik. Kidao me od svog velikog kurca, psovao mi mamu, sestru, familiju, govorio kako će sve nas jebati, mamu, njene sestre a da će mene jebati svi. Koji svi nisam znao ali to mi sad nije bilo ni važno. Uslijedilo je nekoliko kratkih trzajeva s Zrikijeve strane i osjetio sam mlazove sperme koji su mi punili dupe. Priljubljen svojim debelim tijelom uz mene glasno je disao i mogao sam osjetiti njegov dah na svom vratu. Izvukao je kurac iz moje guzice glasno me psujući. Okrenuo sam se i dalje se pridržavajući jednom rukom za auto jer su mi koljena drhtala... Pokušavao sam nekako popraviti rasparanu haljinu. Zriki je stajao ispred mene s još uvijek isukanim kurcem.
-Koji kurac popravljaš tu haljinu... Skidaj se.-
Pogledao sam ga ali nisam imao namjeru protiviti se. Svukao sam haljinicu a on mi je istrgnuo iz ruku i njome obrisao svoj kurac. Nakon što je temeljito obrisao kurac bacio mi je zgužvanu haljinu nazad. U trenutku kada sam je uhvatio on me rukom snažno zgrabio za vrat i leđima me prislonio uz auto. Unio mi se u lice:
-I da se više nisi usudio približiti Harisu, jel ti jasno?!-
Klimnuo sam glavom kao znak da sam razumio. Pljunuo mi je ulice i pustio vrat rekavši da me nije dobro čuo. Haljinom sam briso slinu s lica i procijedio da sam razumio i da mi je jasno.
-I ja mislim.-rekao je- jer još nismo završili s tobom.

Otvorio gepek i pojavio se predamnom sa konopcima u rukama. Istrgnuo mi je haljinu iz ruku i bacio je na travu. Gledao sam ga uplašeno ne shvačajući što smjera.
-Šta je? Šta me gledaš ko tele? Kazao sam ti da još nismo završili s tobom, a ovo nije moja ideja... Enes mi je rekao da tako postupim.-
Ja zaista ni sada ne mogu objasniti šta sam u tom trenutku osjećao, ali pamtim da tada nije postojalo ništa za mene. U tom trenutku, kao da nije bilo ničega oko nas, kao da sam bio s njim u nekom drugom svemiru i bio sam spreman na sve, ne imajući pojma šta slijedi. Riječ nisam izustio dok mi je svezao šake jednu za drugu i poveo me sa sobom, kao da vodi kravu ili ovcu. Vodio me naprijed prema dijelu gdje je bilo drveća. Zastao je kraj jednog drveta, prebacio konopac preko grane koja je visila i svezao ga za stablo, tako da su mi ruke bile podignute visoko iznad i da nisam bio na visokim štiklicama tko zna da li bih i zemlju doticao nogama.


Ugledao sam farove auta u daljini. Znao sam da se to vraća Enes s četvoricom mladih Roma. Izašli su iz auta i došli do mene i Zrikija. Mladi Romi smijuljili su se gledajući me svezanog, gotovo golog i obješenog o granu drveta. Na sebi sam imao samo čarape i haltere. Zrikijeva sperma cijedila mi se iz guze niz noge po čarapama. Razgovarali su nešto na svom romskom jeziku kojeg ja, mada mi je mama Romkinja, nisam najbolje razumio. Enes i Zriki bili su po strani i malo udaljeni. Nešto su tiho pričali nakon čega je debeli Zriki prišao jednom od četvorice izvukavši iz džepa kutiju s vazelinom. Potom je odgegao do svog auta i napustio nas. Visio sam pognute glave sve dok mi nije prišao Enes i stavio mi prste ruke ispod brade podignuvši je na više. Tek tada zagledao sam Rome koji su stajali uokolo. Jednog sam prepoznao. Išao je sa mnom u srednju školu. Već tada je često nasrtao na mene otvoreno pokazujući želju da me pojebe jer, kako je govorio, izgledam kao pičkica. Prišao mi je bliže:-A kurvo, došla maca na ciganska kuranca-rekao je, a ostali su prasnuli u smijeh. Pljusnuo mi je šamar da sam se zavrtio na potpeticama, a ostali su se još jače smijali. –Kako se ja zovem-pitao me je gledavši me u oči. Šutiš kurvo, a šutis? Pa naravno da šutiš kad ne znaš.
-E pa ja ću da ti kažem kurvo-rekao je i zavalio mi još jedan šamar. Alen, kurvo, Alen. Hoću da znaš, kad te sutra pitaju ko te karao da znaš da kažeš.

Ruke koje su stalno bile u zraku boljele su me i laknulo mi je kada je Alen prišao drvetu i malo otpustio uže. Sada su mi ruke bile svijene u laktovima i mogao sam normalno stajati. Alen mi je prišao straga i opalio mi pljusku po ionako bolnom dupetu. Glasno sam zacvilio i to kao da ga je još više napalilo. Još me jednom pljusnuo naredivši mi da se naguzim. Vazelinom je namazao svoj kurac... Rukom je namjestio kurac na moj već prilično rašireni šupak i uhvativši me rukama za bokove zario se u mene. Praskao me ne mareći za moje bolne jecaje. Ostala trojica sa zanimanjem su promatrali i glasno komentirali. Jedan od njih izvukao je mobitel i snimao kako me Alen jebe. Čuo sam Enesa kako ga je upozorio da može snimati ali neka pazi da se ne vide lica. Alen je izvukao kurac iz moje guze i rekao ostalima neka me odvežu. Odvezali su me ali nisu se odmicali od mene... Hvatali su me rukama za dupe, štipali me za sise, primali za kurac. Alen ih je odmaknuo od mene naredivši mi da legnem na travu. Tresao sam se čitavim tijelom i jedan od njih svukao je svoju kožnu jaknu i pružio mi je. Uz smijeh je komentirao moj mali kurac. Legao sam kako je Alen i tražio. Stajao je iznad mene drkajući rukom svoj kurac... Hoću da me gledaš u oči dok te karam jel jasno droljo! Raširite mu noge-Rekao je ostalima i jedan mi je podigao jednu, a drugi drugu nogu, dok je Alen kleknuo između njih. Ušao je u mene cereći se. Praskao me nekih tri-četiri minute
-Napuniću te kurvo-rekao je i zatim i on počeo prosipati spermu u moju guzu.

Njegovo mjesto zauzeo je drugi... pa treći... Zadnji je bio onaj najmlađi i čuo sam kako ga ostali bodre nazivajući ga imenom. Zvao se Halid. Halid je ušao u mene ne prestajući se smijati. Gurnuo mi ga je nekoliko puta i svršio tresući se, dok su ostali prasnuli u smijeh. Ležao sam sklopljenih očiju izjeban i ponižen poput zadnje kuje. Onaj koji mi je posudio jaknu došao je do mene i zatražio da mu je vratim. Mladi Romi okupili su se oko Enesa. Smijali su se i komentirali ono što su mi učinili. Jedan od njih otišao je do auta i donio limenke s pivom. I dalje sam ležao na travi nemajući želje ni snage za ustati se. Ruke sam držao prebačene preko očiju nadajući se da će napokon otići. Čuo sam Alena kako pita:-Da damo malo piva i našoj droljici?- Trgnuo sam se osjetivši hladnu tekućinu na golom tijelu. Alan me cerekajući se zalijevao pivom iz konzerve.

Želio sam ustati ali Enes mi je prišao i nogom me gurnuo nazad na travu pitajući me tko mi je dozvolio da ustanem. Okrenuo se prema Romima pitajući ih imaju li  želju pridružiti mu se u tuširanju. Za trenutak su ga zbunjeno gledali a kada su vidjeli da je izvukao svoj kurac shvatili su što smjera. Ubrzo su svi bili oko mene pišajući u dugim žutim i toplim mlazevima po mom tijelu. Uz glasan smijeh pozdravili su se s Enesom i napokon se udaljili. Enes mi je pomogao da ustanem. Držeći me oko struka vodio me prema svom autu. Pokupio je moju poderanu haljinicu i gaćice... Pružio mi je haljinicu rekavši neka se obrišem. Odvezao me svojoj kući gdje sam se okupao i preodjenuo. Sva moja roba ostala je kod Gorana tako da mi je Enes posudio jednu svoju trenerku. Iscrpljen, izjeban i totalno ponižen zaspao sam u njegovom krevetu. Kada sam se probudio Enesa nije bilo. Došao je kroz nekih pola sata i dovezao moje torbe s robom. Vratio sam se kući. Stekao sam dojam da se moja draga mama i nije previše brinula za to gdje sam bio proteklih dana mada me pitala. Objasnio sam joj kako sam odrađivao neke poslove za Enesa. Činilo mi se da mi baš nije povjerovala ali nije više postavljala nikakva pitanja. Bio sam siguran kako mama zna da sam postao Enesova kuja ali ništa nije govorila.

Kod kuće sam osim mame zatekao jednog mladog Albanca. Zvao se Azem i tražio je nekakav smještaj na neko vrijeme pa mu je mama ponudila da se smjesti kod nas. Nije mi trebalo mnogo pa da shvatim kako Azem nije samo obični podstanar na određeno vrijeme. Azem je jebao mamu. Noću sam slušao škripu kreveta i mamino glasno stenjanje. Azem je bio znatno mlađi od mame ali to njoj nije bilo važno. Imao je dobar i veliki kurac i to je bilo ono najbitnije. Azem je također radio u jednoj građevinskoj firmi. Trenutno je bio na godišnjem i pohađao je tečaj za zaštitara. Bio je posve ok dečko i brzo smo se sprijateljili. Objasnio mi je kako već dugo radi u građevini i sad je odlučio raditi nešto drugo. Smatrao je kako mu posao zaštitara odgovara. Nema fizičkog rada a u slobodno vrijeme uvijek će naći nekog posla i dodatno zaraditi jer razumio se u zidanje, stavljanje fasada, žbukanje, postavljanje prozora i vrata, keramiku, knauf a i u postavljanje električnih i vodovodnih instalacija. Djelovao je razumno i inteligentno. S njim sam mogao razgovarati o svemu.

Nakon onog brutalnog kažnjavanja i redaljke s ciganima Enes se smirio. Shvatio sam da ga moja mama više ne zanima što se seksa tiče. Prema meni nije bio zao ni grub. Iako me redovito jebao više me nije šamarao a rijetko me i vezao. Djelovao je nekako zabrinuto ali moje nije bilo da ga pitam što je tomu razlog. Jednog jutra mi je rekao kako odlazi na desetak dana izvan grada i kako želi da pođem s njim. Kupio je i mali auto Smart rekavši kako ga mogu koristiti kada god poželim. Već isto poslijepodne otišli smo iz grada.

On u svom BMW-u a ja u Smartu. Odvezli smo se u brda iznad prigradskog naselja koje je od našeg kvarta bilo udaljeno nekih dvadesetak kilometara. Smjestili smo se u jednoj staroj drvenoj kući koja se u tim krajevima naziva klijet. Kuća je bila na osamljenom mjestu. U stvari uokolo se nalazilo još desetak takvih i sličnih kućica ali u njima nitko nije živio. Iako iz vana kuća nije djelovala reprezentativno izunutra je bila jednostavno ali lijepo namještena. Imali smo struju ali ne i vodu. Vodu smo koristili iz hidrofora ipred kuće. Ne znam čija je to kuća bila a nisam ni pitao. Možda je čak bila u vlasništvu Enesa jer primjetio sam da je vinograd udaljen tridesetak metara od kuće u prilično zapuštenom stanju. Ja sam bio zadužen da se sa Smartom svakodnevno spustim u obližnje selo do trgovine gdje sam kupovao kruh i ostale namirnice.

Enes je bio šutljiv, zamišljen i prilično razdražljiv. Mobitel je isključio i nije ga uopće koristio, barem ne u mom prisustvu. Ponekad bi posudio moj mobitel. Izašao bi napolje i s nekim razgovarao ali sadržaj razgovara mi nije bio poznat. Opustio bi se donekle teka nakon što bi mu popušio kurac ili nakon što bi me pojebao u guzu. Svakodnevno sam se šminkao i odijevao poput kakve kurvice što je Enesa barem donekle veselilo. Tako odjeven mogao sam nesmetano šetati okolicom jer rijetko kada bi netko prolazio blizu naše drvene kuće. Uglavnom bi prošao netko od seljana na putu do svog vinograda a najčešće bi čuli zvuk traktora u daljini.

Nakon deset dana Enes me poslao da se Smartom vratim do našeg naselja. Rekao mi je neka ostanem dva-tri dana i vidim što se događa te da se vratim i o svemu ga izvjestim. Sad mi je bilo jasno da je Enes u velikim problemima. Učinio sam kako je tražio. Njegov lokal sad su vodili jedan od konobara i Enesova žena. Vikendima više nije bilo muzike mada je konobar rekao kako je to samo privremeno. Kako nije bilo muzike tako više nije bilo ni one klijentele koja se tu okupljala. Od nekih poznanika saznao sam da je policija u civilu često navraćala. Izvršen je pretres lokala, kuće, ureda, garaže i skladišta... Zaplijenjeni su neki auti, računala i dokumenti a priča se da je nekoliko Enesovih poslovnih partnera već uhićeno. Majka mi je rekla da je policija bila i u našoj kući. Raspitivali su se za mene. Vjerojatno su od nekoga saznali da se Enes i ja intezivno družimo. Sve to skupa nije mi se sviđalo. Morao sam izaći iz svega toga i to pod hitno. Azem se spremao na odlazak. Dio građevinske ekipe kojoj je on bio voditelj trebali su otići na more gdje su bili angažirani na unutarnjim završnim radovima jednog manjeg apartmanskog naselja. Shvatio sam da je to prilika i za mene. Zamolio sam Azema da me zaposli u svojoj firmi i da me povede sa sobom. Kada sam mu to rekao pogledao me ozbiljnog izraza lica. Odmjerio me od pete do glave nakon čega su mu se usne razvukle u osmijeh. Očito me nije mogao zamisliti kao radnika na gradilištu.

Tih dana neki od Enesovih ljudi raspojasali su se preko svake mjere. Enesa nije bilo i do izražaja je došla ona uzrečica da kada mačke nema miševi kolo vode.  Neke od kurvica koje su uživale Enesovu zaštitu sada su se našle u nemilosti bagre koja je koristila priliku i iživljavala se nad droljicama. Izlika im je bila to što su ih optuživali da su one cinkale Enesa mada to zasigurno nije bila istina ali njima to ionako nije bilo važno. Sadistički su uživali mrcvareći kurve koje su bile dovoljno naivne i glupe pa se nisu na vrijeme maknule iz kvarta nadajući se da će se Enes uskoro pojaviti.

 
Idućeg dana Azem me obradovao iako sam bio izgubio svaku nadu. Mogu poći s njim, rekao je, jer trebaju sezonskih radnika. Znao je vrlo dobro da ja nisam tip koji se razumije u građevinske poslove no kako imam vozačku dozvolu dovozit ću kombijem iz grada ono što im bude potrebno, pomagat ću u kuhinji a osim toga priskakat ću u pomoć ostalima kada to bude potrebno. Nisam bio sretan toliko zbog posla koliko zbog toga što ću otići iz naselja i grada. Dva do tri mjeseca dosta je vremena da nešto smislim no svakom slučaju nisam se više imao namjeru vraćati u ovo naselje. Azema sam zamolio da ni mami ne govori kako idem s njim a mami sam slagao kako se vraćam kod Enesa. Spakirao sam se i s Azemom krenuo put mora. Moram reći nekoliko riječi o Azemu. Azem jest Albanac i rođen je na Kosovu. No njegovi roditelji odselili su se s Kosova su njemu bile tek tri godine. Odrastao je u drugačijoj sredini od one u kojoj je rođen. Sa ocem nije bio u dobrim odnosima jer mu je smetalo što se Azem intezivno druži s gradskim fakinima, kako ih je nazivao. U stvari otac mu je bio u pravu jer Azem se družio s vrlo problematičnim vršnjacima. To je rezultiralo time da je završio u maloljetničkom popravnom domu. Uspio je u domu završiti srednju školu ali otac ga više nije želio primiti nazad u kuću. Da bi nekako preživio počeo je raditi na građevini. Bio je dobar radnik, brzo je učio i bio je svestran pa je u sadašnjem poduzeću bio u ulozi jednog od poslovođa ili brigadira kako je on to kazao.

Apartmansko naselje u izgradnji nalazilo se na pomalo usamljenom mjestu. Uokolo su se gradile kuće i apartmani. Od Zadra smo bili udaljeni nekih dvadesetak kilometara no prvo veće mjesto bilo je udaljeno tek dva-tri kilometra. Uokolo su bila mala mjesta, praktički sela. Azema su ostali oslovljavali sa "šefe". Objasnio mi je kako je to njegova radna brigada a on im dođe nešto kao brigadir. Bili smo smješteni u tri kontejnera i jednoj staroj baraki koja je tu, vidjelo se to, bila dulje vrijeme, vjerojatno još od vremena kada se na toj pustari počelo graditi.

U toj baraci bila je i kuhinja. Za kuhanje je bio zadužen Vilko. Dečko se tako zvao a bio je rodom negdje iz okolice Koprivnice. Moja zadaća je bila da mu pomažem u kuhinji. To se uglavnom svodilo na guljenje krumpira, luka, pravljenje salate te pranje i pospremanje suđa. Također sam bio zadužen za to da kuhinja bude čista i uredna. Osim toga kombijem sam dovozio namirnice a prema potrebi i određeni mataerijal koji je bio neophodan za izvođenje radova. Uz to pripomagao sam ostalim radnicima pri izvođenju radova što je podrazumijevalo pravljenje ljepila za pločice, pričvrščivanje alu profila, dovoženje pijeska, cementa i slično. Nisam mogao ne primjetiti da su me ostali radnici zainteresirano i čudno promatrali već od prvog dana. Od prve im je bilo jasno da nisam tip građevinskog radnika a i moj fizički izgled ih je pomalo zbunjivao. Uglavnom se radilo od sedam ujutro pa do sedam navečer. Subotom poslijepodne i nedjeljom bili smo slobodni.

Većina radnika bi subotom i nedjeljom potegnula do obližnjih mjesta u neki kafić ili bi otišli do Zadra. Neki su vrijeme koristili kako bi se okupali u moru i osunčali. Ja sam uglavnom izbjegavao izlaske a i odlaske do plaže. No kako je bilo vruće obukao bi kratke hlače. Lako sam uočio da me ostali mjerkaju i tiho, da ih ne čujem, komentiraju moj izgled. Neki su me čak i fotografirali svojim mobitelima. Svi su jako dobro znali da sam tu s njima zahvaljujući Azemu pa su iz respekta spram njega bili suzdržani. No, vrijeme je prolazilo a kada se grupa mškaraca nalazi tjednima daleko od doma i bez kontakta sa ženama polako im kočnice počinju popuštati.

Jednog nedjeljnog jutra ustao sam ranije od ostalih i otišao sam na tuširanje uzevši sa sobom rublje namijenjeno za pranje. Naime u drvenoj baraki nalazila se i perilica rublja. Istuširao sam se i nakon toga na sebe obukao samo kratke hlače koje su u stvari bile podrezane traperice. Sve ostalo stavio sam u perilicu. Izašao sam na verandu i uživao u prekrasnom jutru i pogledu na more. Bio sam uvjeren da ostali još tvrdo spavaju. Nisam se čak potrudio ni zakopčati dugme na hlačama. Jedan od radnika tiho mi je prišao s leđa i i uhvatio rubove mojih kratkih hlača te ih je potegnuo prema dolje. U trenu sam ostao gole guze a kada sam se okrenuo vidio sam tipa koji mi je potegnuo hlače kako se smije. No malo dalje stajali su njih još četvorica. Smijući se blejali su u moje dupe. Navukao sam hlače nazad i pravio se da sam to shvatio kao šalu.

No od tog dana primjetio sam da je nekoliko njih spram mene postala ljubaznija i uporno su mi se nastojali približiti i biti na pomoći kod posla. Isprva sam mislio kako su me napokon prihvatili takvog kakav jesam ali vrlo brzo shvatio sam da je razlog njihove ljubaznosti sasvim druge prirode. Jaja su im bila puna a moj ženskasti izgled, lijepe noge i dobra guza palili su njihovu maštu. Oni su mi se u stvari udvarali. Shvativši o čemu se radi nastojao sam biti što rezerviraniji spram njih. No, malo više ispijenog alkohola bio je dovoljno da dvojica njih nasrnu na mene. Ušli su u kontejner i zatekli me na krevetu. Počeli su s bezobraznim komentarima a uskoro su me počeli pipati po čitavom tijelu. Bili su napaljeni, pijani i spremni pojebati me. Uhvatila me panika i počeo sam zazivati pomoć no oni su mi ruke stavljali na usta nastojeći me svući do gola. Na svu sreću moje zapomaganje začuo je Azem. Ušao je u kontejner i uz glasne psovke izbacio ih je napolje. Sutradan kada su se otrijeznili zaprijetio im je otkazom a za svaki slučaj odlučio je da se preselim u njegov kontejner. On je obitavao u jednom manjem kontejneru koji se satojao od dvije prostorije. U jednoj prostoriji je spavao a druga prostorija služila mu je kao kancelarija. Ta druga prostorija bila je manja od prve i u njoj se nalazio kancelarijski stol, stolica i polica s registrima i raznom drugom dokumentacijom.

U prostoriji gdje je on spavao bilo je dovoljno mjesta za još jedan krevet. Od tog dana spavao sam tu s njim. Moram iskreno reći da je Azemovo ponašanje spram mene bilo od prvog dana poprilično rezervirano i suzdržano. Sad smo spavali u istoj prostoriji ali njegov odnos spram mene nije se promijenio. Razmišljao sam o tome kako mi je naprosto suđeno da imam nekog tko me mora štititi samo sam se pitao hoće li i ova Azemova zaštita imati svoju cijenu. U stvari bio sam siguran da je samo pitanje vremena kada ću to morati platiti. I bio sam u pravu.

Jednog petka nakon ručka Azem me pozvao da pođem s njim do Zadra. Išli smo kupiti alu profile, gipsane ploče i još neke sitnice koje su bile potrebne za nastavak izvođenja radova. Nakon obavljene kupnje prošetali smo gradom. Azem je sa zanimanjem promatrao zgodne cure i žene u minicama kojih je grad bio pun. Obišli smo i nekoliko kafića a ja sam, dok je Azem ostao sjediti na terasi jednog kafića, otišao do ljekarne a kupio sam još neke meni potrebne sitnice. Bio sam odjeven u prilično uske traperice koje su isticale moju guzu i nisam mogao ne primjetiti da je Azem u nekoliko navrata napadno gleda moju pozadinu.  Bilo je lijepo biti malo u civilizaciji i promatrati živost na ulicama grada. Obišli smo i jednu slastičarnicu koju je u svom vlasništvu držao Azemov rođak. Počastio na s je sladoledom i kolačima pozvavši Azema da navrati do njega kući. Azem mu je objasno kako ima puno posla ali kad završe radovi navratit će. Nije nam se žurilo pa smo tu u gradu dočekali večer i otišli u jedan restorančić na večeru. Nakon večere Azem je predložio da još malo prolunjamo po gradu i njegovim kafićima. Opasno se napalio gledajući sve te lijepe žene koje su defilirale pored nas. Popio je lijepu količinu piva pa sam ja vozio nazad. Vratili smo se prlično kasno i ostali radnici već su otišli na spavanje. Dok sam ja iz kombija vadio namirnice koje smo usput kupili za kuhinju Azem je ušao u kontejner. Svukao se i samo u gaćama s ručnikom prebačenim preko ramena otišao do barake na tuširanje. Čekajući da se on istušira svukao sam se i omotao ručnikom. Azem se brzo vratio i sad sam ja krenuo prema baraci. Primjetio sam kako me Azem odmjerio pogledom jer ručnik kojim sam bio omotan djelovao je kao mini suknjica. U ruci sam nosio kratke hlače.

Nakon tuširanja vratio sam se u kontejner i zatekao Azema kako sjedi za stolom. Ruke je držao ispred sebe i na njih je položio glavu. Činilo se kao da drijema ili spava. Naime između naših kreveta nalazio se jedan stari ormar i mali četvrtasti stol te jedna stolica. Čuo je da sam ušao pa je polako uspravio gornji dio tijela i na kratko me pogledao. Ponovo se okrenuo prema zidu... Podigao je glavu prema gore i lagano vrtio vratom lijevo-desno i u krug istovremeno podižući naizmjence lijevo i desno rame. Prije nekoliko dana požalio mi se kako osjeća bolove u vratu i ramenima. Godine rada na otvorenom, na propuhu i na hladnoći ostavile su na Azemu traga pa je i to bio jedan od razloga da promijeni posao. Uzeo sam sa svog kreveta malu vrećicu koju sam dobio u ljekarni i stavio sam je na stol ispred Azema rekavši mu da unutra ima tableta protiv bolova pa nije zgorega da jednu popije. Odmahnuo je glavom rekavši kako ne voli piti tablete a osim toga u gradu je popio dosta alkohola.
-Želiš li onda da te malo izmasiram?- Pitao sam ga i ne čekajući da mi odgovori stavio sam mu ruke na ramena i stao ganježno masirati. Iako ništa nije rekao bilo je očito da mu moja masaža godi. Uzeo sam vrećicu iz ljekarne te iz nje izvadio baby oil. Azem je čudno pogledao bočicu s uljem u mojim rukama... Nasmijao sam se i iscijedio malo ulja na svoje ruke te po njegovim ramenima i vratu. Sada je masaža bila lakša i još ugodnija za Azema.

-Kako si se uopće sjetio kupiti to ulje?- Pitao me Azem
-Pa... mislio sam da ću te možda morati izmasirati obzirom da si se žalio na bolove.-
Nasmijao se na tu moju opasku.
-Možda bi ti bilo ugodnije da legneš. Tako bi ti mogao izmasirati čitava leđa.- rekao sam.
Kratko je šutio kao da razmišlja a onda je rekao:-Pa nije to loša ideja.-
Ustao je i legao na krevet potrbuške stavivši ruke ispod brade. Ponovo sam mu nauljio ramena ali ostatak leđa. Popeo sam se na krevet i opkoračio ga nešto malo niže od njegovog dupeta. Nježno sam ga masirao prelazeći rukama preko čitavih leđa. Azem je imao lijepo, čvrsto i mišićavo tijelo. Nakon nekih dvadesetak minuta masaže prekinuo sam pitavši osjeća li se bolje.
-Mnogo bolje.- odgovorio je.
Sišao sam s kreveta te s ormara uzeo rolu papirnatih ručnika kako bi si obrisao ruke. Azem je i dalje bio okrenut potrbuške. Ruke je držao ispod brade ali glava mu je bila okrenuta prema meni. Promatrao me nekoliko sekundi da bi napokon rekao:
-Sviđa mi se kako masiraš. Imaš li volje izmasirati me i s prijeda?-
-Kako to misliš?- pitao sam praveći se da ga ne razumijem.
-Pa da mi izmasiraš prsa i trbuh.-
-Dobro, okreni se.-
Okrenuo se i sad je ležao na leđima. Ponovo sam uzeo ulje i opet ga opkoračio sjedajući na njegove butine ali gotovo da sam mu svojim međunožjem dodirivao kurac koji se lijepo nazirao preko tankog platna njegovih gaća bokserica. Nagnuo sam se prema naprijed počevši masažu od ramena, preko prsiju pa do trbuha. Dugme na mojim kratkim hlačama bilo je otkopčano pa se i patentni zatvarač malo spustio prema dolje. Azem je držao ruke ispod glave i primjetio sam da gleda prema mojem šlicu na hlačama. Usne su mu se razvukle u osmijeh prije nego me pitao:-Jesi li ti to obrijan?
Spustio sam glavu i vidio da mi se šlic poprilično rastvorio. Odgovorio sam da jesam ne prekidajući s masažom. Nije mi bilo teško ne uočiti kako se njegov kurac lagano napinje i nadimlje gaće.

Smiješak mu nije silazio s usana...-Daj da vidim.- Rekao je.
-Što da vidiš?- Naivno sam pitao.
-Pa to kako si obrijan.-
-Nemoj, nemoj molim te... neugodno mi je.-
-Zašto bi ti bilo neugodno? Hajde spusti hlače.-
Ustao sam ne silazeći s kreveta i spustio hlače. Vidjevši moj mali kurac usne su mu se razvukle u još širi osmijeh. Stajao sam iznad Azema desetak sekundi s tako spuštenim hlačama. On valjda nije bio posve svjestan toga da je svoju ruku ugurao u gaće i dva-tri puta stisnuo svoj kurac. Navukao sam hlače pitajući ga smije li se to on mom malom kurcu.
-Ne ljutiš se valjda?-Pitao me uozbiljivši se. Nasmijao sam se rekavši kako se ne ljutim i nastavio sam s masažom još minutu-dvije.
- Eto, to bi bilo to. Nadam se da si zadovoljan.-Rekoh mu.
Umjesto da mi odgovori je li ili nije zadovoljan on me pitao ima li šanse da masaža bude potpuna.
-Kako to misliš, potpuna?- Pitao sam.
Bez okolišanja mi je rekao kako misli na masažu svog kurca.
-Nemoj me zajbavati.- Rekoh uz smiješak namjeravajući se ustati. No on me je uhvatio za ruke ne dozvoljavajući mi da se maknem s njega.
-Ozbiljno mislim.- rekao je.
Gledao sam ga i bilo mi je jasno da je ozbiljan.
-Uistinu bi to želio?- Pitao sam mada sam znao odgovor.
-Hajde!- kratko je rekao stavivši ponovo ruke pod glavu.
Uzeo sam rubove njegovih gaćica i potegnuo ih prema dolje... Njegov obrezani kurac pristojne veličine kao da je jedva čekao da iskoči napolje. Uzeo sam kurac između dlanova i stao ga nježno trljati kao komad drveta kojim želim zapaliti vatru. Osjećao sam kako mu kurac pulsira i još se diže. Lagano sam mu ga krenuo drkati jednom rukom dok sam mu drugom mazio jaja.

Azem le ležao sklopljenih očiju i bilo je očito da mu godi to što mu činim. Stisnuvši mu kurac kažiprstom i palcem kod korijena spustio sam glavu u uzeo ga u usta. Ne otvarajući oči trznuo je glavom unazad ispustivši glasan uzdah zadovoljstva. Spuštao sam se glavom gore-dolje uzimajući kratke pauze kako bi uzeo zraka i kako bi mu jezikom obradio glavić kurca... Azem je uzdisao sve glasnije... Stavi je ruke na moju glavu određujući na taj način ritam kojim sam mu pušio kurac... Osjetio sam da se bliži vrhuncu... Istovremeno sam mu ga drkao držeći ga malo više od korijena dok sam ga uzimao u usta malo niže od glavića... Podigao sam glavu ali ne dovoljno brzo i gusti mlaz tople sperme zašpricao me preko lica i usana... Dio sperme završio mi je u oku. Lijevom rukom držao sam njegov kurac koji je rigao spermu dok sam desnom čistio spermu s lica i iz oka. Azem se malo nagnuo u stranu kako bi sa stola dohvatio rolu papirnatih ručnika. Pružio je rolu meni. Otrgnuo sam dva lista i njima obrisao lice i oko koje me lagano peckalo. Potom sam otrgnuo još tri lista papira i njima obrisao njegov kurac i spermu koja se razlila po njegovom trbuhu pa čak i po prsima. Kada sam završio s brisanjem malo  uhvatio me za ruke i povukao prema sebi. Obgrlio me rukama oko vrata i privukao još bliže. Gurnuo mi je jezik u usta...Mazili smo se i ljubili nekih desetak minuta da bi napokon zaspali jedan pored drugog. Probudio sam okrenut na bok, leđima uza zid kontejnera. Otvorivši oči ugledao sam Azema koji je ležao pored mene i smješkao se. Rekao je kako je vrijeme za ustajanje. Izvukao se iz kreveta i otišao do ormara iz kojeg je izvadio druge gaće i radno odijelo. Sjeo sam na rub kreveta prstima trljajući snene oči. Sjetio sam se kako mi je malo sperme ušlo u oko. Azem se na brzinu odjenuo i krenuo prema vratima. Inače je ustajao prije svih kako bi obišao objekte i uočio eventualne propuste. Na vratima je zastao rekavši mi da požurim jer žudi za dobrom kavom. Svako jutro ja sam bio zadužen za kuhanje kave. Još jednm se okrenuo prema meni rekavši:
-Moram ti nešto priznati.- Upitno sam ga pogledao očekujući da kaže što mi to ima za priznati.
-Pušiš bolje nego tvoja mama.- Široko se osmjehnuo na te svoje riječi zatvorivši vrata za sobom.

Bila je subota i u obližnjem mjestu za navečer je bila organizirana narodna veselica ali ne sjećam se više kojim povodom. Radnici su se veselili tome i svi su planirali otići na spomenutu feštu. Svi osim mene. Iako su me zvali da pođem s njima odgovorio sam kako me takve fešte ne zanimaju previše a osim toga netko mora ostati kako bi pazio na gradilište. Razlog je bio druge naravi. Bio sam siguran da će i Azem iznaći načina da ne ode na to narodno veselje. Za razliku od ostalih radnika Azem je rekao kako ide do Zadra a po povratku će navratiti i na tu seosku zabavu. Svi radnici znali su da Azem u Zadru ima rodbinu pa im je njegov odlazak u Zadar bio normalna stvar. Sjeo je u kombi i otišao. Uskoro su i ostali otišli. Ostao sam posve sam. Uvjerivši se da uistinu nema nikoga uzeo sam svoju torbu koju sam držao pod ključem. Izvukao sam erotsko rublje, šminku, periku. haljine i šoseve. Narednih sat vremena potrošio sam kako bi se našminkao i obukao. U baraki se nalazilo veliko ogledalo. Bilo je malo napuknuto ali poslužilo je svrsi. Promatrao sam se i osjećao sam se zadovoljno. Bio sam ono što volim biti i osjećao sam se kao prava žena. Nigdje u blizini nije bilo nikoga pa sam se ohrabrio i odjeven kao žena prošetao uokolo barake i kontejnera.Vratio sam se u kontejner nadajući se da je Azem uistinu izveo varku i da će se pojaviti doskora. Odlučio sam ga iznenaditi pa sam ga umjesto u spavaćem dijelu čekao u dijelu koji je služio kao kancelarija. Začuo sam zvuk kombija koji se zaustavio nedaleko od kontejnera. Pogledao sam kroz prozor i nasmiješio se vidjevši Azema kako izlazi. Osvrtao se oko sebe nastojći se uvjeriti da uistinu nikog od radnika nema u blizini. Žurnim korakom krenuo je prema kontejneru.

Začuo sam otvaranje vratiju... Sačekao sam desetak sekundi pa potom izašao. Pokucao sam na vrata glasno pitajući ima li koga. Istovremeno sam otvorio vrata do pola nastojeći mu se ne pokazati odmah. Stojeći iza vratiju kako me ne bi vidio rekao sam kako sam već pomislio da se neće pojaviti.
-A ja sam pomislio da si s ostalima otišao na feštu.- Odgovorio je Azem, odmah me pitajući zašto ne uđem. Otvorio sam vrata do kraja i lagano ušetao u unutrašnjost kontejnera. Azem je stajao prekriženih ruku a oči su mu se raširile od iznenađenja.
-Majke ti! Pa skoro te nisam prepoznao.-Rekao je mjereći me pogledom od glave do pete. Bio sam svjestan da izgledam jebozovno odjeven u minicu, crne čarape, našminkan poput droljice, s perikom na glavi i u štiklama s prilično visokom petom.

-Mislio sam da ti se možda neću svidjeti.- rekoh mu.
-Uff... Izgledaš jebeno dobro- Rekao je umjesto odgovora. Privukao me k sebi i poljubio u usta. Dok mi je gurao jezik duboko u usta osjećao sam, pripijen uz njega, kurac koji se već digao. Čučnuo sam i raskopčao mu hlače i šlic. Izvadio sam njegovu moćnu batinu i strpao je u svoja usta. On se u međuvremenu oslobodio košulje. Nakon kraćeg pušenja ustao sam pomogavši mu da se oslobodi hlača i gaćica. Gorio je od silne želje da me natakne na svoj obrezani kurac. Uzeo sam sa stola ono ulje od jučer i njime mu namazao kurac. Već ranije sam dobro podmazao svoju guzu. Okrenuo sam mu se leđima a on mi je zadigao minicu iznad bokova... Vrtio sam guzom trljajući se o njegov kurac. Oslonio sam se rukama o stol i isprćio dupe prema njemu raširivši noge. Rukom je držao kurac i glavićem trljao moj šupak... Krenuo je u napad... Osjetio sam kako njegov veliki kurac lagano ulazi sve dublje u mene. Vrlo brzo slab otpor mog, već prilično razrađenog, šupka u potpunosti je popustio. Njegov kurac ulazio je duboko u mene i opet sam se nakon duljeg vremena osjećao poput prave pohotne kuje. Gurnuo je ruke sprijeda i uhvatio me za moj mali kurac i jaja... Zabijao se u mene sve jače i sve žešće.

Te večeri shvatio sam koliko je Azem stvarno potentan, izdržljiv i nezasitan. Izvukao je kurac iz moje guze i doveo me do kreveta. Legao je na leđa i povukao me na sebe. Nije želio da skinem minicu. Rekao je da mu je jebati me ovako odjevenog veći užitak. Opkoračio sam ga i čučnuo iznad njegovog kurca... Držao si je kurac jednom rukom, a ja sam si prvo dobro natrljao šupak njegovim glavićem, i tek kad sam osjetio neizdrživu želju, nabio sam se na njegov kolac. Čučao sam iznad njega raširenih nogu i spuštao se niz dugačku batinu sve do kraja, a onda bi krenuo gore sve dok mi potpuno ne izađe iz šupka, da bi se zatim ponovno silovito nabio. Više me nije boljelo njegovo prodiranje i sada je to bio prekrasan osjećaj. Uvijek kad sam se spuštao, vrtio sam guzom u širokom krugu, želeći da me dobro napuni. Azem je za to vrijeme jednom rukom natezao mog malog i drkao mi. Već su me počele boljeti noge od tih silnih čučnjeva, pa sam podvukao noge i sada na koljenima legao na njega tako da smo se mogli ljubiti dok me jebe. Sisao sam mu topli jezik, a on me objema rukama uhvatio za guzove, oslonio se na noge i počeo me štancati poput rafalne puške.

Okrenuo me na bok i jebao me tako ali sad lakše i nježnije. U laganom ritmu zabijao mi ga je i vadio držeći jednu moju nogu u zraku. Pustio je moju nogu i držeći svoj kurac u meni primio je moj kurčić i drkao ga... Meni nije trebalo dugo i svršio sam špricajući spermu po plahti ispod nas. Izvukao je kurac iz mog dupeta i okrenuo me na leđa...  Uhvatio sam se rukama ispod koljena, čekao sam ga tako isprčen, sa šupkom koji je kao gladan kurca široko zijevao. Kleknuo mi je među noge, privukao me k sebi i zario mi svoju obrezanu batinu do jaja... Cvilio sam kao prava kuja od slatke boli i užitka. Ispustio je glasan uzvik i zabio mi ga na način kao da u mene želi ugurati i svoja velika jaja... Tijelo mu se lagano trzalo dok je svršavao duboko u meni. Bilo je to poput vatrometa. Njegov kurac rigao je spermu puneći moje dupe valjda do vrha. Umirio se držeći kurac u meni kao da želi u mene iscijediti i zadnju kap. Polako je izvlačio kurac iz mene a onda se strovalio sa strane i uhvativši me za bok okrenuo me prema sebi. Ležali smo okrenuti jedan prema drugome isprekidano dišući... Zažvalio me i u tom poljupcu mogao sam osjetiti zahvalnost za ono što sam mu pružio.

Istuširao se i odjenuo. Sjeo je u kombi i otišao je do sela na feštu. Morao je biti siguran da ostali radnici ništa neće posumnjati jer već su počeli, njemu iza leđa, zbijati šale na račun toga što ja sad spavam u njegovom kontejneru. U jedno sam bio siguran. Njemu se definitivno nije išlo na tu seosku zabavu i radije bi ostao sa mnom no nije želio ništa riskirati. I ja sam se svukao, skinuo šminku i istuširao se. Znao sam da nismo gotovi i da će po povratku još uvijek biti napaljen. U kofer sam spremio sve svoje stvari i šminku ali sam obukao druge čarape i haltere te obuo štikle jer uočio sam da ga cipele s visokom petom jako pale. Negdje oko tri sata ujutro čuo sam oba kombija koja su se zaustavila nedaleko od kontejnera. Radnici su se polako, uz glasan razgovor i smijeh, spremali na spavanje. Ležao sam u svom krevetu okrenut na bok prema zidu i pokriven plahtom. Kada je sve utihnulo u kontejner je ušao Azem. Upalio je svjetlo  i pitao jel spavam. Šutio sam trenutak i kad je već možda pomislio da sam zaspao pitao sam, ne okrečući se:-A što misliš i zašto pitaš?-


Svlačeći se prišao je mom krevetu. Ostavši posve gol podigao je plahtu. Vidjevši me u mrežastim čarapama i štiklama slatko se nasmijao. Legao je iza mene mazeći me po guzi i ljubeći me po vratu. Do jutra je još dva puta ispraznio jaja u mojoj guzi.


Sve do završetka radova Azem me jebao kada god bi mu se za to ukazala prilika. Ako ništa drugo popušio bih mu kurac. Oduševilo ga je što sam bez problema gutao njegovu spermu kao i to što sam mu jezikom obrađivao šupak. Oprezno sam mu pričao svoja iskustva s Enesom. Odlučio sam mu pokazati fotografije koje sam pomno čuvao.  S velikim zanimanjem gledao je fotke gdje sam vezan lisicama. Sviđale su mu se mlade ciganke iz moga naselja koje su se kurvale za Enesov račun.  Uskoro mi je i on, kao i Enes, s užitkom špricao spermu po licu i razmazivao je svojim kurcem. Kada sam mu pokazao prave policijske lisičine koje sam uzeo od Enesa oduševio se.  Volio me vezati i tako vezanog jebati a i meni je to bilo uzbuđujuće.

Vrijeme je brzo prolazilo i radovi su došli do kraja. Uspjeli smo do kraja svoj odnos zadržati u tajnosti mada su neke sumnje kod ostalih radnika definitivno postojale. Pitao sam se što sada? Moram se vratiti ali kući nisam smio jer tko zna kako bi se proveo ako me Enes dohvati. Svoje bojazni strahove ispričao sam Azemu. Gledao me smješeći se da bi potom rekao kako misli da ima rješenje. On je ionako nakon dovršetka ovog posla naumio dati otkaz i zaposliti se kao zaštitar. Njegova, kako je on rekao, rodica i njezin suprug, su kupili stan a obzirom da oni žive i rade u Švicarskoj te se nemaju namjeru vraćati iz te zemlje još lijepi niz godina stan su prepustili na korištenje Azemu. Nisu imali namjeru iznajmljivati ga jer nisu željeli da im ga neki neodgovorni podstanari unište i devastiraju pa im još nabiju dugove. Ovako će Azem boraviti u stanu, održavati ga i plaćati potrebne režije. Stoga je Azem predložio da živim s njim. Uvjerio se da držim do urednosti čistoće pa nije sumnjao da ću i taj stan držati u redu, a osim toga imati će nekoga u kome će moći redovito prazniti jaja. Nadalje, predložio mi je da dio novca koji sam zaradio potrošim na tečaj za zaštitara. Iako plaća zaštitara nije nešto posebno velika to će za mene biti dostatno a osim toga to je posao koji bi meni u potpunosti odgovarao. Jedini izdatak bi mi bio podijeliti s njim troškove režija.


Morao sam priznati da je Azemova ideja bila jako dobra i prihvatljiva. Vratili smo se s mora i odmah usleli u spomenuti stan. Bio je to lijepi stan od sedamdesetak kvadrata. Idućih dana Azem je riješio svu proceduru oko otkaza i uskoro je počeo raditi kao zaštitar. Ja sam upisao tečaj za zaštitara. Iako sam u stanu imao svoju sobu često sam noći provodio u Azemovom krevetu. Izlazio sam samo kako bi išao na predavanja ili do obližnje trgovine. Nisam želio riskirati plašeći se da me netko od Enesove ekipe ne spazi. Na svu sreću stan u kojem smo živjeli nalazi se skroz na drugom kraju grada. Jedne noći Azem nije došao kući, tj. u stan. Znao sam da je slobodan pa sam mislio da je negdje zatulumario sa svojim društvom. Vratio se tek drugi dan kasno poslijepodne. Već davno naučio sam da ne postavljam suvišna pitanja pa sad ni Azema nisam pitao gdje je bio, no on sam mi je to rekao. Bio je kod moje mame. Zadržao se čitavu noć i dobar dio dana a bilo mi je jasno i zbog čega. Dakle prenoćio je s njom u njenom krevetu i saznao novosti. Mama mu je rekla kako su Enes, i gotovo svi iz njegove ekipe, završili u zatvoru. Nagađalo se kako će Enesova žena zatvoriti lokal.


Završio sam tečaj i položio ispit za zaštitara. Vrlo brzo sam pronašao posao i ta vrsta posla mi je uistinu odgovarala bez obzira na slabu plaću. Mami sam se povremeno, u stvari vrlo rijetko, javljao telefonom i nisam stekao dojam da joj nedostajem. Upisao sam visoku školu zaštite na radu. Posao koji sam radio ostavljao mi je dovoljno vremena i mogućnosti za učenje i želio sam uložiti u obrazovanje nadajući se kako ću jednog dana pronaći posao te vrste. Azema, bez obzira što smo živjeli u istom stanu, slabo sam viđao. Radili smo u različitim smjenama pa smo se sretali u prolazu. Tim više jer sam ja osim na posao odlazio i na predavanja a Azem je osim zaštitarskog posla nalazio i razne građevinske poslove za dodatnu zaradu. Jedne večeri vratio sam se s posla. Dok sam svlačio jaknu u hodniku čuo sam glasove i ženski smijeh koji su dopirali iz Azemove sobe. Nisam se zadržavao ni osluškivao. Ponekad je Azem znao u stan dovesti kakvu kurvicu s kojom bi proveo noć pa mi ni sad ništa nije bilo čudno. Otišao sam u svoju sobu. Ujutro kad sam se probudio i zaputio do kupaonice kroz odškrinuta vrata Azemove sobe čuo sam muziku koja je dopirala s radija. Mislio sam da je Azem ujutro na poslu ali više nisam bio siguran jer rad u smjenama zbuni čovjeka. Istuširao sam se i vratio u svoju sobu. Nakon što sam se odjenuo odlučio sam otići do trgovine i obližnjeg kafića na kavu. Muzika iz Azemove sobe i dalje se čula. Pomislio sam da je možda Azem u žurbi zaboravio ugasiti radio ili sam se ja preračunao pa je danas slobodan. Gurnuo sam vrata sobe prema unutra i umalo da nisam pao na dupe od iznenađenja.

Na Azemovom krevetu, oskudno odjevena, sjedila je moja mama. Pušila je cigaretu i vidjevši me nasmiješila se. Nisam mogao vjerovati. Znači ona je bila ta koja je noć provela u Azemovom krevetu. Nisam znao što bi rekao. Ustala je, prišla mi i poljubila me. Pozvala me u kuhinju jer je maloprije skuhala kavu. Azem joj je rekao da ja živim kod njega pa joj to nije bilo iznenađenje. Ispričala mi je kako je Enesova žena zatvorila lokal i zatražila razvod jer Enes se neće tako brzo vratiti iz zatvora. Optužen je za čitav niz kriminalnih radnji. Krađa i šverc automobilima i auto dijelovima, organizirana prostitucija, zelenaštvo i ucjene, preprodaja cigareta, pića, pa čak i droge, nanošenje tjelesnih ozljeda, silovanje... Svu svoju imovinu prepisao je na ženu iz razloga da mu je ne oduzmu. No, njegova ženica nije bila tako naivna kako se to činilo i kako je Enes mislio. Sve je prodala i nestala, kako se priča, s ljubavnikom. Kuću ilokal kao i pripadajuće skladište i garaže pa i onaj lokal s druge strane kupila je neka strana tvrtka koja ima namjeru sve to srušiti i na tom mjestu izgraditi veliki hangar u kojem bi bila skladišta i poslovni prostori.

Mama je tako ostala bez posla i sad je bila u potrazi za novim. No što je drugo mogla raditi nego biti konobarica ali gdje. Azem joj je ponudio mogućnost da radi kao konobarica u jednom zdravljaku čiji vlasnik je bio Azemov zemljak i prijatelj Azemovog oca. Mama je prihvatila i već kroz par dana, dok obavi sve formalnosti vezane uz liječnički pregled, sanitarni pregled i higijenski minimum, trebala je početi raditi. Posao je gotovo isti kao i onaj kojeg je godinama radila a razlika je u tome što se u toj vrsti lokala ne toči alkohol pa neće biti okružena pijancima. Inače njena sestra Jasmina udala se za nekog starijeg i bogatog gospodina i sad živi negdje kod Slovenske granice. Selma navodno nastupa kao pjevačica, s nekim bendom, i to po prostoru skoro čitave bivše države a najviše po Bosni, Crnoj Gori i Srbiji.

Narednih dana mama je živjela u stanu sređujući sve spomenute formalnosti vezane uz posao. Bila je subota i Azemov rođendan. Zbog toga je Azem mene i mamu odlučio izvesti negdje na večeru i živu muziku. Nisam bio oduševljen tom njegovom idejom ali obzirom da mu je bio rođendan nije imalo smisla odbiti ga. Uglavnom završili smo u jednom narodnjačkom klubu. Taj klub uvelike me podsjetio na Enesov lokal i na sve one dane provedene tamo. ja nisam sklon ispijanju alkohola i pijem ga vrlo rijetko i u malim količinama. Mama i Azem su druga priča. Iako Azem definitivno nije alkoholičar te večeri si je dao oduška. Mama i on popili su popriličnu količinu vina. Opirao sam se koliko sam mogao ali morao sam popustiti pa sam i ja popio nekoliko čaša vina koje me prilično ošamutilo. Mama se opasno raspojasala i rasplesala. U stan smo se vratili taksijem nešto iza tri sata ujutro. Dobro raspoloženi mama i Azem navili su muziku i otvorili još jednu bocu vina. Plesali su a Azem je svako malo mamu primao za dupe i sise što njoj niti malo nije smetalo. Štoviše i ona j njega hvatala za kurac Želio sam ih ostaviti na samo i povući se u svoju sobu na spavanje. No Azem nije želio ni čuti. Svlačio je mamu a ona nije pružala neki otpor već se samo glasno cerekala. Bacio ju je na krevet i pojebao ne mareći za moje prisustvo.

-Prave ste drolje, majku vam jebem! Obje ću vas jebati u dupe.- derao se pijani Azem pljuskajući mamu po dupetu. Napokon sam ih napustio izašavši iz sobe. Bio sam umoran, polupijan i iscrpljen tako da sam odmah zaspao. Probudio sam se i otišao do Azemove sobe. Tiho sam otvorio vrata ali Azema nije bilo u krevetu. Mama je spavala posve gola raširenih nogu. Između njenih nogu na plahti s evidjela masna mrlja koju je najvjerojatnije proizvela spema koja joj s ecijedila iz pičke. Dobio sam žarku želju da joj posišem bradavice na sisama. Prstima sam prelazio preko njenih sisa i bradavice su se ukrutile. Nagnuo sam se nad nju i strpao bradavicu usta. Sisao sam joj bradvice i jezikom lickao te tamne bobice. Pička joj je bila obrijana i rukom sam kliznuo do nje. Bila je topla i još uvijek vlažna... Promeškoljila se i brzo sam se odmaknuo. Otišao sam u svoju sobu. Potom sam otišao do kupaonice i istuširao se. Oblačio sam se u svojoj sobi kada sam čuo otvaranje ulaznih vratiju. Izašao sam u hodnik i ugledao Azema. Djelovao je mamurno ali bio je trijezan. U rukama je nosio dvije vrećice. Pozdravio me i otišao u kuhinju. Vratio sam se u sobu kako bi dovršio odijevanje. Nije prošla ni minuta a u moju sobu je ušao Azem. Ozbiljna lica i ozbiljna glasa zamolio me da ja skuham kavu jer ja kavu ipak bolje kuham nego on, rekaao je.

Šutke sam prošao pored Azema koji je sjedio za stolom i prišao sam štednjaku. Pristavio sam vodu za kavu. Namjerno se nisam okretao u njegovom smjeru već sam petlajo nešto oko sudopera. U kuhinji je vladala neugodna šutnja. Onda je Azem napokon progovorio:
-Jebiga... Znam da sam pretjerao... Gadno sam pretjerao... Ne smijem se napiti, onda ludujem i pravim pizdarije. Žao mi je.-
Okrenuo sam se prema njemu. Gledao me mutnim pogledom i s grčem na licu.
- Molim te daj sjedni.-Obratio mi se. Sjeo sam nasuprot njega.
-Žao mi je zbog svega što se dogodilo.- dodao je.
Gledao sam ga u oči i šutio. Napokon sam ga pitao gdje je bio. Kazao je kako se probudio i vidio mamu u krevetu. Sjetio se svega što se događalo i osjećao se jako loše zbog silnog vina koje je popio. Istuširao se i otišao do trgovine kako bi kupio namirnice za ručak. Opet je ponovio da mu je žao Dok je govorio rukom se držao za želudac a na licu mu je bio prisutan grč. Pitao sam ga što mu je.
-Muči me želudac, žgaravica a i glava me boli.-Odgovorio je.
Ustao sam i stao pored njega:
-Imam ja jedan dobar lijek za te pobrojane tegobe.-
Podigao je glavu prema meni... Sagnuo sam se i spustio svoje usne na njegove. Poljubio sam ga i pitao jel mu sad malo bolje. Iznenadio ga je moj postupak i to se jasno vidjelo. Otišao sam do svoje sobe i donio mu Gastal, Peptoran i tabletu protiv glavobolje.
-Uzmi najprje Gastal da ti smiri žgaravicu pa popi tabletu protiv glavobolje. Kasnije uzmi Peptoran da ti skroz smiri želučane tegobe.-Rekao sam mu.

Kava je bila gotova i natočio sam je u šalice. Nije on pojma imao kakve sam ja sve torture prolazio i čega sam se sve nagledao a ovo što se dogodilo između njega i mame u mom prisustvu i nije bilo nešto strašno. Štoviše morao sam priznati da sam u dobroj mjeri u svemu uživao. Nakon desetak minuta u kuhinji se pojavila i mama. Bila je u gaćicama i na sebi je imala Enesovu košulju. Za razliku od Enesa ona je djelovala živahno i bila je dobre volje, čak je pitala imamo li što za popiti. Uopće nije spominjala protekla događanja. Ja sam spremio ručak no Azem nije bio previše raspoložen za jelo. Mama je jela i nakon ručka se spremila te otišla kući. Kroz nekoliko dana počela je s radom u zdravljaku gdje i sada radi. Ja i dalje živim s Azemom. Radim kao zaštitar i učim. Brinem se da stan bude uredan i čist. Za Azema sam uvijek spreman našminkati se i odijevati kao žena. Primanje njegova kurca u guzicu čini mi zadovoljstvo i užitak. Sviđa mi se Azem i volim ga. Voljan sam mu ispuniti svaku pa i najbizarniju želju. Ne smeta mi što povremeno navrati mama. Ostane dan-dva i prenoći u Azemovoj sobi. Nedavno se Azem tijekom ručka nasmijao, činilo mi se, iz čista mira. Pitao sam ga što mu je smiješno? Kazao je kako je često maštao o tome da istovremeno jebe mamu i kćer ali nikada nije mislio da će jebati mamu i sina. Iskreno mi je priznao da mu je želja da svi troje budemo u krevetu istovremeno. Nasmijao sam se izbjegavajući bilo što reći na tu njegovu opasku. Iskreno, nemam ništa protiv. Siguran sam da se ni mama ne bi bunila pogotovo ako bi malo popila. Vrlo je vjerojatno da će se Azemu i ta fantazija doskora ostvariti.

     



    




   

1 komentar:

  1. Vrlo interesantna priča i deluje istinito.Ja sa tim imam iskustva jersam CD od dvanaeste godine.

    OdgovoriIzbriši