porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

29. srp 2018.

-Mamu svoje žene uredno punim spermom-


Supruga Danijela napustila me nekoliko mjeseci nakon što nam se rodila kćer. Dobro priznajem, ja sam bio kriv zbog toga što me napustila. I prije nego nam se rodila kćer nisam bio vjeran svojoj ženi. Koristio sam svaku priliku koja mi se pružila i uredno je varao. Mislio sam kako će rođenje djeteta utjecati na mene i na moje ponašanje ali nije. Nisam dugo izdržao i opet sam se krenuo upuštati u izvan bračne avanture s drugim ženama.

Sve je eskaliralo onog trenutka kada je moja žena doznala za moje avanture. Uzela je kćerku i odselila se svojim roditeljima. Tek tada shvatio sam koliko mi Danijela znači kao što mi je značila i naša kćerkica. Zapao sam u depresiju a moja žena mi se nije željela javiti na pozive ili odgovoriti poruke koje sam joj slao.

I tako sam već više od dva mjeseca živio sam. A onda se jednog dana na vratima moga stana pojavila moja punica, odnosno majka moje žene. Došla je kako je rekla utješiti me. Skuhala je ručak i pospremila stan. Vidjela je da sam neobrijan i da sam se poprilično zapustio. Natjerala me da se obrijem i sredim. Bilo kako bilo društvo moje punice mi je čak godilo. Pitala može li prenoćiti jer ostala je do kasno a osim toga živi u malom gradu dvadesetak kilometara od Zagreba.

Nisam imao ništa protiv. I tako je punica prespavala u dnevnoj sobi. Znala je da ne pijem kavu pa me je ujutro dočekala sa skuhanim čajem. Bio sam joj zahvalan zbog toga. Rano se probudila istuširala i djelovala je svježe i dobro raspoložena.

Dok smo ispijali čaj rekla mi je uz vragolasti smiješak na licu kako se ne trebam brinuti jer ona je sigurna da će mi se Danijela vratiti.
-Sada se Danijela već smirila i samo je pitanje dana kada će se vratiti. Osim toga moja kćer i ja smo prilično slične. Naime volimo iste stvari.- Rekla mi je punica a ja sam pitao na što točno misli kada kaže da njih dvije vole iste stvari.

Punica je otpila gutljaj čaja pa se opet nasmiješila prije nego je rekla:-Pa na primjer obje volimo obdarene muškarce.-
U čudu sam je gledao jer naprosto nisam mogao vjerovati da je moja žena svojoj mami pričala o tome da imam relativno veliki kurac. A punica kao da mi je čitala misli:-Nas dvije nikada jedna pred drugom nismo imale tajni.- Rekla je pa uzela prazne šalice i odnijela ih do sudopera.

Nisam bio siguran ali stekao sam dojam da mi se moja punica lagano nabacuje i zavodi me. Dok je išla prema sudoperu izazovno je zavrtjela guzom a dok je prala šalice svako malo pogledala je u mom smjeru i nasmiješila se. Da morao sam priznati da za ženu njezinih godina punica još uvijek izgleda seksi. A onda mi je jednostavno izletjelo:-Draga moja punice moram priznati da izgledate jako lijepo.-

-Pa hvala ti zete na komplimentu. Šteta što sam ti punica.- Rekla je i pomilovala me po licu i ja sam opet nakon dosta vremena osjetio dizanje moga kurca.
-Da, i ja kažem da je prava šteta to što ste mi punica.- Rekao sam a ona je odmah pitala:-A što bi se dogodilo da ti nisam punica?-
Odmahnuo sam rukom i nasmijao se rekavši kako bi se svašta moglo dogoditi i kako je bolje da o tome ne govorim.

-Znaš meni se baš i ne žuri doma. Ionako sam kćeri i mužu rekla kako ću ostati dva ili tri dana.- Rekla je i to u stvari nije bilo čudno obzirom da joj je sestra živjela također u Zagrebu pa je kćeri i mužu rekla kako će i nju vjerojatno posjetiti. Pitao sam je ima li namjeru otići kod sestre  a ona mi je odgovorila:- Pa sve ovisi o tebi.-
-Kako o meni, zašto o meni?- Pitao sam naslućujući što ta stara i napaljena žena želi, no ipak nisam bio sto posto siguran. Umjesto odgovora sjela mi je u krilo i obgrlila me rukama oko vrata. Smiješila se dok je pričala o tome kako mi nešto želi priznati i kako računa na moju diskreciju. Naime već mi je spomenula kako ona i kćer imaju mnogo toga zajedničkog ali ima ona nešto zajedničko i sa mnom.
-A što to točno vi i ja imamo zajedničko?- Pitao sam a znao sam kako punica koja mi je i dalje sjedila u krilu jako dobro osjeća moj sad već nabrekli kurac.

Malo se nećkala a onda mi priznala kako je i ona mnogo puta do sada prevarila svog muža, odnosno Danijelinog oca.
-Eto, to je tebi i meni zajedničko samo molila bi te da to nikome ne spominješ a pogotovo ne Danijeli.-
Obećao sam kako se mora bojati. A ona je samo kratko promrljala nešto kao –Hmm..- A onda je malo podigla svoju guzu i svoju ruku stavila na moj kurac.

-Mnogo toga lijepoga mi je Danijela ispričala o tvojoj velikoj batini koju imaš u gaćama. Voljela bi vidjeti ako nemaš ništa protiv.- Rekla je i nije čekala da joj odgovorim već se ustala i počela mi raskopčavati hlače. Ustao sam i ja kako bi joj olakšao raskopčavanje hlača i skidanje gaćica jer ta stara drolja od  moje punice uistinu me narajcala.

Kada je ugledala moj kurac samo je rekla:-Vauuu! Svaka čast.- A onda mi ga je krenula lizati čitavom dužinom. Nije mi trebalo mnogo vremena a moj kurac se počeo propinjati u punoj veličini. Uzela ga je u usta i krenula s pušenjem. Bila je toliko drska da me je u jednom trenutku pitala tko bolje puši ona ili njezina kćer. Izbjegao sam odgovoriti na to pitanje ali morao sam sam sebi priznati da je punica to radila nešto bolje od kćeri, valjda zato jer je imala više iskustva.

Na trenutak je stala s pušenjem kurca i pomogla mi da se oslobodim odjeće do kraja. I ona se razodjenula. Kada sam je vidio u crnim čarapama koje su pridržavali crni halteri totalno sam se raspametio. Sjeo sam na stolicu, okrenuo je tako da mi bude okrenuta leđima i povukao sam je na sebe. Nasadio sam je na svoj kurac a ona je doslovno urlikala od zadovoljstva. Moj veliki i nabrekli kurac prodirao je duboko u nju.

Taj dan kao i dobar dio noći proveli smo u jebanju na sve moguće i nemoguće načine. Opet se probudila prije mene. Nakon tuširanja počela je skupljati svoje stvari u namjeri da se odjene. Već je navukla gaćice i grudnjak kada sam se ja probudio. Uspravio sam se u sjedeći položaj pa pružio ruku prema njoj. Odmahivala je glavom govoreći da sam je pošteno razvalio i treba joj malo vremena da se oporavi jer ja sam prava životinja.

Nekako mi se izmigoljila iz ruku ali prije nego je uspjela napraviti korak prema vratima sobe uhvatio sam je za bokove i povukao nazad. Nogama je zapela za rub kreveta i izvalila se na leđa. Klečao sam iznad nje a ona je gledala u moj kurac i molila me da je pustim.
-Dobro, ako od seksa nema ništa završimo naše druženje jednim pušenjem.- Rekao sam joj i kurac joj priljubio uz usne. Nije se protivila… Doslovno sam je jebao u usta.

Kada je sperma krenula malo je odmaknula glavu i dio sperme završio joj je na ustima i na bradi a onda sam joj ga opet ugurao između usana i ostatkom sperme napunio joj usta. Otišla je u kupaonicu. Oprala je usta, lice i sredila šminku.

Kada se odjenula i uzela svoje stvari otpratio sam je do vrata. Prije nego je izašla rekla mi je da se ubuduće klonim drugih žena jer Danijela mi to, sasvim sigurno, više ne bi oprostila.
-Ako baš budeš želio nešto pojebati nazovi mene.- Rekla je i namignula mi.

Bila je u pravu. Danijela se vratila nakon nekoliko dana. Tražila je od mene da obećam kako ću prestati viđati se s drugim ženama. Obećao sam a u sebi sam mislio kako to ne vrijedi za punicu. I uistinu više se ne upuštam u avanture s drugim ženama… Osim povremeno sa svojom dragom punicom. Pičku i usta obilno joj punim spermom i stara koka uživa u tome. Kažem, ona ne spada u kategoriju drugih žena a osim toga ona je mama moje žene i moja punica.

-Teo-

-Ukoliko vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link klikom na: FACEBOOK TWITER VKONTAKTE  ili kliknite dolje na google+ 


Nema komentara:

Objavi komentar