porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

20. kol 2015.

Moja debela, razvratna i pervezna mama

Kad je moja mama stavila malu tetovažu na nogu, točnije rečeno malo iznad gležnja, to me nije previše iznenadilo. Inače se u posljednje vrijeme počela pomalo čudno ponašati. Kad kažem čudno mislim na to da se usprkos svojim godinama i svojoj debljini počela izazovnije odijevati i češće izlaziti. I sad to što je često izlazila i nije bio neki problem ali to što je izlazila s muškarcima koji su bili znantno mlađi od nje pomalo me brinulo. Ali dobro sad... Bila je slobodna žena i imala je pravo živjeti kako želi.


Naime moji roditelji su se rastali prije petnaestak godina. Ja sam ostao živjeti s majkom. Međutm najviše vremena provodio sam kod bake i djeda, maminih roditelja, koji su imali lijepi stan gotovo u centru grada. Mama se nije bunila što veliki dio vremena provodim kod njenih roditelja a i s ocem sam se redovito viđao. Inače moja mama je, koliko se sjećam, uvijek bila korpulentna žena. Ta korpulencija, ili da kažem debljina, nju nikada nije previše brinula. Kako su godine prolazile mama je postala još deblja no ona je bila uvjerena da iako s dosta kilograma viška djeluje privlačno i seksi.


Kada me nazvala i rekla da dođem kod nje nisam ni slutio kakvo me iznenađenje čeka. Prvo što sam uočio bila je nova tetovaža. Na sisi je istetovirala nekakvo malo srce. Tetovaža je bila visoko postavljena i lijepo se vidjela čak i kad bi obukla košulju. Ponosno mi ju je pokazala pitajući me sviđa li mi se. Nasmijao sam se i slegnuo ramenima uz odgovor da ako je ona zadovoljna onda se i meni sviđa. Osim toga i ja sam imao nekoliko tetovaža na rukama i po tijelu. No kada je rekla da to nije sve ni u ludilu nisam očekivao ono što je uslijedilo.

 
Uz široki osmijeh na licu podigla je košulju i ponosno mi pokazala pirsing na pupku. E sad me fakat iznenadila. Mama je probušila pupak a to zbilja nisam očekivao. Nakon toga sjela je preko puta mene i pitala hoću li i ovog ljeta otputovati u jedno malo mjesto nedaleko od Zadra gdje je moj prijatelj Renato imao kuću i gdje sam često ljetovao. Da, imao sam namjeru već za dva dana otputovati do mora i to sam joj rekao. Željela je poći sa mnom. Rekla mi je neka rezerviram apartman a ona će snositi sve troškove boravka. Na moj upit zašto želi ljetovati sa mnom, bez imalo oklijevanja rekla je kako zna da dolje kod Renata dolaze njegovi i moji mladi prijatelji.


Opet je nisam najbolje razumio ili je nisam htio razumjeti. Iznenadila me svojom otvorenošću. Pitala me zašto je tako čudno gledam i bi li meni smetalo da se ona malo zabavi s mojim mladim znancima i prijateljima. To da žena u debelo zrelim godinam poželi malo zabave s mlađim muškarcima bilo mi je shvatljivo ali da će mi vlastita mama reći kako ima namjeru zabaviti se s mojim prijateljima to nisam očekivao.
-Mama, jesi li ti svjesna činjenice da sam ti ja sin?-
-Pa što? Zar zato što sam ti ja mama ne bi smjela malo flertovati s tvojim ili Renatovim znancma? Smeta li ti to?-
U konačnici to mi nije smetalo ali nisam se ni osjećao ugodno zbog spoznaje da će neki moj frend s fakulteta jebati moju mamu. Tako mi se to činilo tog trenutka ali nakon prespavane noći to mi se čak činilo prilično uzbudljivo.


Prenoćio sam kod mame a sutradan ujutro otišao do grada kupiti neke stvari za ljetovanje. Vratio sam se taman na ručak koji je mama spravila. Tijekom ručka mama je rekla kako je već spakirala većinu stvari. Razgovarali smo uglavnom o onome što ćemo ponijeti na ljetovanje sve dok me mama nije upitala mislim li da će se mojim prijateljima svidjeti njene tetovaže i pirsinzi.



-Kako to misliš pirsinzi? Pa imaš samo taj na pupku ili misliš i na naušnice?-
Grohotom se nasmijala zabacivši glavu unazad.
-Pa nisam ti ja sve pokazala.-
Prestao sam jesti i netremice je promatrao. Rekla mi je neka dovršim s ručkom. Brzo sam zgotovio jelo a mama je uz smiješak na licu počela raskopčavati košulju. Razmaknula je krajeve košulje i meni pred očima bljesnule su njene gole sise. Probušila je obje bradavice na sisama.
-Pa ti nisi normalna!- bilo je prvo što sam joj rekao.
Još se glasnije nasmijala a onda rekla što ću tek reći kada budem vidio gdje je još stavila pirsing. Mogao sam misliti ali nisam vjerovao da se mama toliko otkvačila. Rekoh joj kako ne vjerujem da je stavila pirsnig na vaginu a ona mi je odgovorila kako ću se uvjeriti da jest čim dođemo na more.



-Misliš se kupati gola?- Pitao sam je.
-Naravno. Kako bi se inače moji ukrasi na tijelu vidjeli?-
Znala je da dolje postoji divlja nudistička plaža i očito se imala namjeru razgoliti i pokazati svoje pirsinge.
-Zar očekuješ da ja s tobom idem na nudističku plažu?- pitao sam.
-A zašto ne?- lakonski je odgovorila.
Navečer smo ispijali capucino i gledali tv. Namjera nam je bila krenuti rano ujutro put mora. Mama je zijevnula rekavši kako je najbolje da odemo na spavanje. Ponovio sam kako ne mogu vjerovati da je dolje na picu stavila pirsing.
-Ne vjeruješ ili ne možeš izdržati da to vidiš?- pitala me.




Iznenadila me tim pitanjem i bilo mi je pomalo neugodno. Ustala je iz fotelje, pomilovala me po kosi i rekla neka sačekam. Otišla je u kupaonicu. Čekao sam ni sam neznajući što točno. Mama se istuširala i ušla u sobu posve gola kao od majke rođena. Nisam znao što reći i kako reagirati na njenu golotinju. Njoj, za razliku od mene, nije bilo neugodno. Ohrabrila me vidjevši da mi je neugodno na način da je rekla kako ću je ionako već sutra vidjeti golu.
Sjela je nasuprot mene nasmiješila se i lagano razmaknula noge. Uistinu je pičku ukrasila nakitom. Probušila je klitoris i ja sam ostao frapiran.


Stavio sam ruku preko očiju i zatresao glavom. A onda je mama započela svoj

monolog.
-Znam što misliš. Misliš kako sam stara, debela i ružna baba koji je pod stare dane pobenavila i radi gluposti.- Otvorio sam usta da nešto kažem no ona me preduhitrila i nastavila.
-Znam da sam debela i znam da imam lijepo breme godina na leđima... A znam i to da tebi nije drago što sad pod stare dane preferiram mlađe muškarce. Neću biti ljuta niti ću ti išta zamjeriti ako ne želiš da s tobom idem na more. Ako ti je neugodno i ako se ne osjećaš dobro zbog mene, stare lude, samo reci. Ništa ti neću zamjeriti.
-Mama daj ne budali.- Napokon sam došao do riječi.
-Ništa ti ne zamjeram i želim da ideš sa mnom.- rekoh joj.
-Stvarno??? Nemoj mi lagati.- Rekla je nekako skrušeno.
-Mama... Uopće ne smatram da si stara, debela i luda baba. Uistinu to ne mislim.-
Usta su joj se ponovo razvukla u blagi smiješak.



Legla je na krevet ne mareći za svoju golotinju. Podbočila je rukom glavu i pitala me može li onda biti posve iskrena. Klimnuo sam glavom.
-Tihomire, bit ću stvarno iskrena s tobom jer uistinu ne znam nikoga s kim bi mogla biti posve iskrena i otvorena.-
-Imam, recimo to tako, tri želje koje želim ostvariti.- nastavila je.
-Prva želja je da upoznam nekog mladog muškarca ali na dulje staze. Želim ostvariti neku dulju i dublju vezu. Ne želim lutati i upuštati se u nekotrolirane avanture.-
Tu je zastala i pogledala me ravno u oči. Klimnuo sam glavom dajući joj time znak da je razumijem. Potom je nastavila.
-Druga želja mi je da prije nego ostvarim neku takvu vezu malo proživim i izguštam se. Zato i želim poći s tobom jer osim što se nadam da me razumiješ očekujem da mi budeš podrška pa i zaštita.-
-Želim se malo provesti i pošteno se...- Zastala je uz smiješak a ja sam znao da je htjela reći.-pošteno se izjebati-
Češkala je vrhom noktiju svoje golo bedro i promatrala me.
-A treća želja?- pitao sam.
Uz smiješak na licu pogledala je u stranu kao da joj je malo neugodno. Trenutak je oklijevala a onda ipak progovorila.
-Shvatio si da je ova druga želja nešto što želim ostvariti prije prve. E, pa i ova treća želja je nešto što želim ostvariti prije prve spomenute.-
-No reci, slušam.- rekoh.
-Željela bi isprobati seks s crncem. O tome već dugo vremena maštam. Imaš li ti na fakultetu kojeg zgodnog crnca?- 



Bio sam, blago rečeno, osupnut svime što sam u ovom kratkom vremenu čuo, vidio i doživio od strane svoje drage i debele mame. Imao sam na faksu tri crnca i to sam joj rekao samo nisam znao što bi njima rekao. To da se moja mama želi pojebati s crncem? Kako bi reagirali? Bi li mislili da sam lud? Gledao sam je tako obnaženu na krevetu i iznenadio se shvativši da mi se kurac diže. Tada je mama upitala na koji način bi mogla upoznati nekog mladog i zgodnog muškarca za ozbiljnu vezu i bi li možda bilo dobro da objavi oglas na nekom internet portalu. Rekoh joj kako to nije loša ideja.



-Pa onda bi me ti mogao fotografirati. Ti se razumiješ u te stvari. Zajedno ćemo izabrati najbolje fotke. Sročit ćemo oglas a ti se potrudi da mi se ne vidi lice. I molim te Tihomire... Nemoj da za ovo sazna netko, pogotovo ne tvoj otac.-
Potom je iz ladice izvadila digitalni fotoaparat i dala ga meni. Zauzimala je razne lascivne poze i očito da je uživala pozirati ovako posve gola. Htio ne htio morao sam samom sebi priznati da me mama uzbudila. Uzbudila me u tolikoj mjeri da sam joj sam predložio kako bi bilo dobro da fotografije malo začinimo i napravimo ih vrućim. Pitala me kako to mislim. Predložio sam joj da obuče crne čarape, štikle i haltere. Ona kao da je to jedva dočekala. To naše fotografiranje potrajalo je više od dva sata.


Napokon sam joj rekao kako bi bilo vrijeme da odemo na počinak jer ujutro putujemo. Vidno raspoložena a usuđujem se reći i uzbuđena složila se sa mnom. Svukla je haltere, čarape i izula štikle. U međuvremenu ja sam otišao na tuširanje. Vratio sam se u sobu odjeven samo u gaćice. Mama, tek dijelom pokrivena, ležala je u svom krevetu. Nije izdržala a da me ne upita:
-Uistinu misliš da imam šanse, ovako stara i debela, upoznati nekog mladog i zgodnog dečka?-
-Imaš. Evo čak si i mene, svog sina uspjela uzbuditi.- Rekao sam i istog trenutka postao svjestan da sam rekao malo previše.
-Ha, ha, ha...- smijala se mama.
-Nemoj zezati! I tebe sam uzbudila?-
Lijegao sam u krevet malo se zacrvenjevši u licu od nelagode koja me obuzela.
Mama se i dalje zavodljivo smiješila. Rukom je zadigla plahtu i pozvala me da legnem pored nje. Mislio sam da ne čujem dobro no mama me čekala sa zavodljivim smiješkom na licu. Trenutak sam oklijevao a onda ipak ustao i ušao u njezin krevet.



Tek tada kada sam osjetio njeno golo tijelo priljubljeno uz svoje shvatio sam koliko sam bio uzbuđen. Mama me zagrlila gurnula mi jezik u usta a ruku u gaćice. Čvrsto je stisnula moj kurac koji je istog trenutka počeo nezadrživo rasti i propinjati se. Želio sam prstom dotaknuti taj njezin pirsing na pički i to sam joj glasno rekao. Legla je na leđa i širom razmakla noge. Prstom sam joj prešao preko klitorisa i pirsinga. Debeli trbuh joj je zadrhtao i duboko je uzdahnula. Srednjim prstom titrao sam je po klitorisu a ona je sve glasnije uzdisala. Gurnuo sam joj prst u sad već vlažnu pičku i ona je izvila tijelo hvatajući zrak.


 

Bila je spremna primiti moj kurac a ja sam jedva čekao da joj ga zabijem. Jebao
sam svoju debelu i razvratnu mamu trljajući kurcem o pirsing koji joj je dodatno stimulirao njezin klitoris a ona je jecala kao da je na rubu plača. Okrenuo sam je potrbuške... Jebao sam je u toj pozi prstom joj dodirujući šupak koji je zijevao. S vremena na vrijeme nagnuo bi se naprijed kako bi je uhvatio za probušene bradavice. Zvrtao bi joj nakit na bradavicama a ona je bolno jecala ne protiveći se tomu. Svršavala je na način da je doslovno cvilila poput kuje. Istresao sam priličnu količinu sperme u njenu pičku. Nisam vadio kurac već sam se okrenuo na bok držeći mamu oko struka. Priljubljen uz njeno debelo dupe utonuo sam u san dok mi se po kurcu cijedila sperma i sokovi iz njene pičke ukrašene pirsingom.


Ujutro se mama probudila prije mene. Kroz otvorena vrata sobe čuo sam pjesmu s radija i mamu kako pjevuši. Očito je bila dobro raspoložena. Ustao sam iz kreveta i otišao u kupaonicu. Istuširao sam se na brzinu i vratio u sobu kako bi se odjenuo i spremio za put. Nekako sam se osjećao nelagodno i nastojao ne misliti na ono što se protekle noći događalo između moje debele mame i mene. Bio sam odjeven i tek tada postao svjestan mame koja je stajala na vratima. Uz smiješak na licu rekla je kako je spremila sendviče a kavu možemo popiti negdje uz put. Sad je nelagoda kod mene postala još izraženija i počeo sam se osvrtati oko sebe tražeći svoje naočale. Ona kao da je shvatila da mi nije lako. Prišla mi je, zagrlila me i poljubila u usta.
-Tihomire! Dogodilo se što se dogodilo i što sad? Meni je bilo lijepo a nadam se i tebi.-
Nekoliko sekundi nijemo smo se gledali u oči a potom se opet poljubili u usta.


Već prvog dana na moru dok nam je Renato otključavao apartman ona je počela otvoreno flertovati s njim. Renato je moj jako dobar prijatelj. Inače je miran i tih dečko. Čak djeluje pomalo zbunjeno i vidjevši mamu kako mu se nabacuje oblilo ga je rumenilo po licu. Mama je očito ozbiljno mislila ono što mi je kod kuće rekla. Odmah je otišla na kupanje i to na nudističku plažu. Navečer je u apartman dovela dva srednjovječna gospodina za koje je rekla da ih je upoznala na plaži. Ostavio sam im apartman na raspolaganju a ja sam prenoćio kod Renata. Te noći mama se pojebala s dvojicom istovremeno i ujutro je bila izuzetno dobro raspoložena mada je djelovala pomalo umorno. Nagovorili smo Renata da s nama ode na nudističku plažu i jedva je pristao. Netremice je blejao u mamu i njene probušene bradavice a posebno ga se dojmila probušena pička. Kada sam mu navečer rekao neka ode u naš apartman zbunjeno je pitao zbog čega. Rekoh mu kako bi mama s njim željela razgovarati. Oklijevajući trenutak ipak je otišao i nije požalio. Mama ga je obradila na način kako vjerojatno već dugo vremena nije ni jedna druga žena.


Ukratko rečeno u tih desetak dana, koliko smo proveli na moru, mama je ispunila jednu od svojih želja koje mi je spominjala. Nakon Renata pojebala se Arifom, mladim crnoputim Albancem koji je radio u obližnjoj slastičarnici gdje je mama svaki dan kupovala sladoled. Nakon Arifa pojebao ju je Jure, sin vlasnika lokalne konobe. Pojebala se i sa konobarom Senadom koji je sezonski radio u restoranu gdje smo gotovo svakog dana ručali ili večerali. Dan prije povratka kući bili smo na večeri u restoranu gdje je radio Senad. Uz dobro jelo i kvalitetno vino dočekali smo kraj radnog vremena. U jednom trenutku mama je ustala od stola i otišla na toalet. Senad je pošao za njom. Nije ih bilo gotovo dvadesetak minuta a što su radili na toaletu ne znam i nisam ih pitao ali mogao sam pretpostaviti. Zadnju noć mama je posvetila meni. Bila mi je neizmjerno zahvalna zbog svega. U znak zahvalnosti popušila mi je kurac i to uistinu maestralno. No to je bio samo početak burne noći koja je uslijedila. Sutradan nakon ručka krenuli smo doma.


Bez da sad previše duljim reći ću vam da sam joj namjestio crnca. Svog kolegu s fakulteta, Nicolasa. Nicolas je inače rođen u Kamerunu. Otac mu je Kamerunac a mama Francuskinja portugalskih korijena. Zahvaljujući Nicolasu mama je ispunila i svoju drugu želju, pojebala se s crncem. Ostalo joj je da ispuni i svoju treću želju. Da upozna nekog mladog pastuha s kojim bi održala malo dulju i ozbiljniju vezu ako je to moguće. Još ga nije našla a dok ga ne nađe tu sam ja da ispunim tu prazninu i to mi ne pada teško. Pa eto, ukoliko ste mlad a volite zrelije i deblje žene javite se.

Nema komentara:

Objavi komentar