porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

5. lis 2019.

Nakon masaže mama me zajašila i nabila se na moj kurac


Zašto je moj tata napustio mamu i mene za ovu priču nije toliko važno jer bi objašnjenje tog njegova postupka oduzelo puno vremena pa na taj segment našeg života u ovoj priči neću gubiti vrijeme a ni prostor. Kuća u kojoj smo mama i ja živjeli nije velika ali mama ju je sasvim lijepo sredila. Veliku sobu koja je nekada služila kao blagovaonica i dnevni boravak mama je u jednom dijelu pregradila staklenim kliznim vratima. U tom manjem dijelu nalazio se veliki bračni krevet dok je ostatak sobe služio kao dnevna soba. Nekadašnju spavaću sobu spojila je s kuhinjom i sada se tu uz kuhinju nalazila i blagovaonica.


No vremena su postajala sve teža i bremenitija. Mamina mjesečna plaća jedva je bila dostatna za preživljavanje od mjeseca do mjeseca uz redovite minuse na tekućem računu. Uz to ja sam još studirao. Nije me previše iznenadilo kada mi je mama predložila da u moju sobu uzmemo podstanara a ja ću se morati preseliti na kauč u dnevnoj sobi. Pristao sam jer što mi je drugo i preostalo.


Prolazili su tjedni moga boravka i spavanja na kauču u dnevnoj sobi. Kroz mutno staklo na kliznim vratima mamine spavaće sobe mogao sam vidjeti kako se mama odijeva. Ponekad bi ispred tih staklenih vrata prošetala posve gola. Kroz mutno staklo nije se baš moglo mnogo toga vidjeti ali i ono što se vidjelo kod mene je počelo buditi pokvarenu maštu.


Seks s vlastitom mamom je glupost i takvih se misli moram otarasiti, razmišljao sam. No kada mame ne bi bilo kod kuće volio sam švrljati po njezinoj sobi. Vrlo često bi u žurbi na podu sobe ostavila svoje nošene gaćice. Najprije sam ih mirisao da bi potom tim gaćicama počeo trljati svoj kurac.


Jednog dana bio sam dovoljno neoprezan pa sam njezine gaćice odnio u svoju sobu i drkao. Oglasio mi se mobitel netom nakon što sam svršio pa sam njezinim gaćicama obrisao svoj kurac i ostavio ih na kauču. Sjetio sam se toga ali prekasno. U međuvremenu mama je pronašla svoje gaćice na kauču ali ništa nije spominjala.


A onda se dogodilo nešto što sam potajice priželjkivao ali mislio sam da se nikada neće dogoditi. Mama mi je rekla kako baš i nema smisla da se mučim spavanjem na kauču kada je krevet u njezinoj sobi dovoljno prostran i ima mjesta za više od dvoje ljudi.
-Zašto ne bi spavao sa mnom u krevetu?-Pitala me a onda se lakonski nasmiješila i rekla kako mi je to možda neugodno. Ne, uopće mi nije bilo neugodno i pristao sam. Njezin prijedlog me oduševio ali trudio sam se svoje oduševljenje baš i ne pokazivati.


Mama je ležala na boku, meni okrenuta leđima. Žalila se na bolove u ramenima a ja sam je pitao želi li da je izmasiram.
-Ako ti to nije problem ja nemam ništa protiv.-Rekla je. Temeljito sam je izmasirao i dok je trajala ta masaža ona je zaspala. Ujutro se ustala i otišla pod tuš. Vratila se u sobu a na sebi je imala kratku prozirnu spavaćicu. U rukama je držala gaćice i samostojeće crne čarape.


Nagnula se iznad mene, pomilovala me po kosi, poljubila u lice i zahvalila se na masaži. Rekla je da se osjeća mnogo bolje. Još me jednom pozdravila na odlasku. Na sebi je ispod haljine imala crne čarape i ja sam znao da su to one samostojeće čarape koje je držala u rukama. Pomisao na mamu koja na sebi ima samostojeće čarape bila je dovoljna da mi se kurac digne i da ga izdrkam.


Nisam znao što i kakvo ulje za masažu kupiti pa sam kupio ono obično ulje za male bebe. Navečer sam joj opet ponudio masažu. Zamolio sam je da skine spavaćicu a ona je rekla kako to ne dolazi u obzir jer ispod spavaćice nema grudnjaka. Rekao sam joj kako to nije problem jer neka se skine i okrene potrbuške. Nisam mogao vjerovati da je to učinila. Sjedila je na rubu kreveta i skinula spavaćicu. Tada sam shvatio da nema ni gaćica.


Još uvijek leđima okrenuta meni samo je malo nakrivila glavu i rekla mi da je ne gledam. Ogrnuta plahtom ustala se i ugasila svjetlo ali upalila je malu lampu na noćnom ormariću. Tek kada se vratila u krevet opet je leđima okrenuta k meni spustila plahtu do struka i legla potrbuške.


Kada je osjetila kapi ulja koje sam prosuo po njezinim leđima malo se trgnula i rekla:-Oho! Što je sad ovo? Pa ti si se baš temeljito pripremio za jednu pravu masažu.-
Masirao sam je dugo, polako i strpljivo. Mogao sam osjetiti kako joj se mišići na tijelu opuštaju i bilo mi je jasno da uživa. Vrhovima prstiju lagano sam krenuo spuštati plahtu prema dolje. Trgnula se i rukom uhvatila rub plahte. No ipak joj je dobar dio guze sad već bio otkriven.


Lagano sam krenuo s masažom donjeg dijela leđa dodirujući vrhovima prstiju njezine guzove. Nasmijala se i rekla kako sam već malo pretjerao i ušao u zabranjenu zonu. Opkoračio sam je tako da sam doslovno sjedio na njezinoj guzi. Uopće se nije bunila. Naravno da je sad već mogla osjetiti moj kurac koji se nezaustavljivo dizao.


-Ovo je uistinu bilo jako dobro pa čak i uzbuđujuće. Da mi nisi sin tko zna što bi se nakon ovakve masaže moglo dogoditi. Onda mi je rekla da sjašim s nje. Baš tim riječima. Poslušao sam je. Odložio sam bočicu s uljem na noćni ormarić i papirnatim ubrusima obrisao ruke. Oboje smo neko vrijeme šutjeli a onda sam je pitao:-A što bi se to moglo dogoditi?-
Bez jedne jedine riječi oslonila se na laktove i pogledala me. Potom je odbacila plahtu sa svoga golog tijela pa prstima uhvatila rubove mojih gaćica i potegnula ih prema dolje. Posve gola opkoračila me, rukom je primila moj kurac, malo se podigla i u bukvalnom smislu te riječi nabila se na njega uz glasan vrisak koji je možda mogao čuti i naš podstanar u mojoj sobi.


Jašila je nabijena na moj kurac, vrtjela guzom, stenjala a ja sam joj rukama gnječio sise. Sperma je krenula i nemilice punila maminu pičku a ona je i dalje vrtjela kukovima. Onda je duboko uzdahnula, spustila glavu i zabila mi nokte u prsa. Boljelo me ali uopće nisam mario za tu bol. Sjedila je na mom kurcu i rukama popravljala kosu. Progutala je slinu i prstom pokazala na rolu papirnatih ubrusa. Jedva čujno mi je rekla da joj dodam te papirnate ubruse.


Isprva nisam shvaćao zašto to traži a onda mi je postalo jasno. Oko ruke je namotala debeli sloj papirnatih ubrusa. Lagano se dizala s moga kurca a kako se dizala tako je papirnatim ubrusima brisala pičku i sve one sokove pomiješane s mojom spermom koji su joj curili iz pičke. Držeći papirnate ubruse na pički otišla je u kupaonicu.


Vratila se, poljubila me ali ovaj puta u usta, okrenula na bok i zaspala.  Kada se sutradan vratila s posla prvo što mi je rekla kako se čitav dana osjeća posramljeno. Pitao sam je koji je razlog tome. Osjeća se posramljeno jer me seksualno iskoristila a da stvar bude još gora ja sam joj sin, objasnila mi je. Nasmijao sam se i rekao joj kako bi volio da me još koji puta seksualno iskoristi jer ja nemam ništa protiv.
-Možeš me iskoristiti i ove noći, ja se neću protiviti.- Rekao sam joj. Još sam dodao kako bi volio da to učini tako da na sebe obuče one crne samostojeće čarape.


-To što smo jednom učinili glupost ne znači da će se to i ponoviti.- Odgovorila mi je. Pitao sam je da li to znači da se vraćam na kauč u dnevnoj sobi. Slegnula je ramenima i rekla kako o tome neka odlučim ja sam. Otišla je iz kuće a da mi uopće nije rekla kamo ide.


Odlučio sam je čekati u njezinu krevetu pa neka bude što bude. Vratila se kući prilično kasno. Već je prošla ponoć. Slušao sam njezine korake. Prvo se zaputila u kupaonicu. Potom sam kroz mutno staklo vidio da je upalila svjetlo u dnevnoj sobi. Brzo ga je ugasila. Zacijelo se željela uvjeriti da li spavam na kauču. A onda se pojavila u spavaćoj sobi. Svjetlo je bilo ugašeno i ja sam upalio malu noćnu lampu.


Ono što sam vidio ostavilo me bez daha. Mama je bila skoro pa posve gola. Kada kažem skoro onda moram reći da je na sebi imala samo crne samostojeće čarape. Pička joj je bila obrijana i lagano njišući bokovima došla je do kreveta. Zavukla se ispod plahte i moj kurac našao se u njezinim ustima. Podigla je glavu i pogledala me da bi potom rekla:-Koja sam ja prljava drolja. Jel da jesam?-



-Neka si jer ja volim stare prljave drolje.- Odgovorio sam joj. –Đubre jedno.- Rekla je. Bacio sam se na nju poput gladne zvijeri. Na svu sreću već je prošla ponoć i bila je subota tako da mama ujutro nije morala na posao. Razvalio sam je baš razvalio, i to s užitkom. Probudila se tek oko jedanaest sati i rekla da sam se ponašao poput životinje te da ne zna kako bi uopće u ovakvom stanju mogla otići na posao. Zamolila me da je dan-dva pustim da se odmori i vrati izgubljenu snagu. Pustio sam je ali to nije značilo da mi ne može popušiti kurac. I popušila mi ga je.

-Jole-

-Ukoliko vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link klikom na: FACEBOOK TWITER VKONTAKTE 



Nema komentara:

Objavi komentar