porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

2. kol 2018.

-Jebem staru drolju koja je mama moje strine-


-Da, iako mi mama moje strine, što se godina tiče, može biti čak i baka ne marim za to. Nikada nisam mislio da bi mi žena koja je prevalila šezdesetu godinu života mogla postati ljubavnica ali eto dogodilo se.

Moja strina Vesna u bukvalnom smislu te riječi nije podnosila svoju vlastitu mamu Jagodu. Moji roditelji sestra i ja živimo u kući koja je u stvari dvojni objekt. U tom drugom dijelu kuće živi spomenuta strina, stric Blaženko te njihova kći njihova Gordana.

Iskreno ja sam posljednji puta vidio mamu moje strine prije podosta godina i nisam je se baš sjećao. Moja mama i otac znali bi pokrenuti priču o mami moje strine ali strina bi se uvijek namrgodila i o svojoj vlastitoj majci imala je samo ružne riječi. Strina se čudila iz kojeg razloga njezin otac podnosi tu staru drolju. Da baš tako se izrazila spominjući svoju mamu, stara drolja.

A onda je i ocu moje strine prekipjelo i odlučio je napustiti Jagodu. Danko, tako se zove tata moje strine, doselio se u kuću kod strine i strica. Pričao je kako je Jagodu podnosio i trpio dugi niz godina ali sada pod stare dane više ne može i ne želi.
-Uvijek je bila divlja i svojeglava ali od kada je prešla šezdesetu godinu života totalno je poludjela.- Tako je o svojoj ženi govorio tata moje strine.

Pričao je kako se sad kada je već stara i olinjala odijeva i ponaša kao raskalašena kurva. Oblači mini suknje, erotsko rublje, odlazi iz kuće i nema je po čitave noći.
-Tako odjevena lunja tko zna kuda i vucara se s mlađim muškarcima. Dolazi ujutro uglavnom pijana a i kod kuće pije. Pijana tetura po kući, pada na stepenicama a kada joj ja nešto kažem izvrijeđa me na pasja kola.- Pričao je stari Danko.

Prošlo je nekoliko tjedana kada je moj tata rekao strini da ne bi bilo zgorega posjetiti Jagodu i vidjeti u kakvom je stanju. No moja strina kao i njezin otac nisu to željeli učiniti. Nije im padalo na pamet, kako bi govorili.

Priznajem da su me te priče o staroj i raspojasanoj kurvi koja se odijeva seksi i voli mlađe muškarce donekle zainteresirale. To me nagnalo da svojim roditeljima predložim da, kada već strina, ni njezin otac a ni stric ne žele posjetiti Jagodu i vide u kakvom je stanju, to učinim ja. Moji roditelji nisu imali ništa protiv. Naprotiv, podržali su me u tom naumu.

Ujutro sam, prije odlaska na fakultet, došao do kuće gdje je živjela Jagoda i pozvonio na vratima. Nitko nije otvarao pa sam primio za kvaku i zaključio da vrata nisu zaključana. Oprezno sam ušao osvrćući se oko sebe.
-Gospođo Jagoda!- Zazvao sam je imenom. A onda sam je ugledao. Bacio sam pogled prema gore i ugledao je na galeriji kako se pijana kao krava pridržava za ogradu. Na sebi je imala kratku minicu, crne samostojeće čarape i štikle. Ono što sam odmah uočio bilo je to kako na sebi nema gaćica. Najprije je sjela na stolac koji se tu nalazio a tek onda pogledala dolje prema meni.
-A tko si ti?- Pitala je pijanim glasom. Kada sam joj objasnio tko sam napućila je usnice i lijeno mi mahnula rukom pozivajući me da se popnem.

Popeo sam se a ona me polu spuštenih vjeđa pitala želim li što popiti. Odbio sam.
-Nisam te prepoznala ali ti si uistinu izrastao u zgodnog mladića.- Rekla je. Opet me pitala želim li piće i opet sam odbio. Potom mi je rekla kako je malo prije stigla kući i kako je dosta popila ali to se ionako vidjelo.

Bila je toliko pijana da nije bila u stanju sama otići do sobe. Ustala se i nagnula prema meni jer je izgubila ravnotežu. Primila se za moja ramena i pitala bi joj pomogao da dođe do kreveta. Tako odjevena raskravila se na postelji. Skupila je noge i priprijetila mi prstom rekavši neka joj ne virim ispod šosa.
-Ali i možeš ako baš želiš. Samo me nemoj pitati gdje su mi gaćice jer ne znam.- Rekla je i prasnula u pijani smijeh.

Rekao sam joj neka se odmori i naspava a ja ću na piće navratiti neki drugi dan. Prije nego sam napustio sobu tražila je da obećam kako ću stvarno doći. Obećao sam. Bilo kako bilo ta stara i napaljena drolja donekle me čak i uzbudila. Naredna dva dana često sam razmišljao o njoj.

Treći dan ujutro opet sam došao do njezine kuće no ovaj puta kuća je bila zaključana i stekao sam dojam kako je nema doma osim ako ne spava opet pijana kao letva. Sjeo sam u svoj automobil i zapalio cigaretu. Nije bilo načina da uđem u kuću jer vrata su bila zaključana a prozori zatvoreni. I kada sam već pomišljao na to da odem ispred kuće se zaustavio taksi.

Prvo je izašao vozač taksija i otvorio zadnja vrata. Pomogao je, opet vidno pijanoj, Jagodi da izađe iz taksija. Ona se blesavo i pijano cerekala dok ju je vozač taksija pridržavao ispod pazuha kako ne bi pala. Tada sam iz svog automobila izašao ja i došao do taksija. Objasnio sam vozaču da sam ja njezin nećak i da ću je ja odvesti u kuću.

Vozač taksija odmahivao je glavom i smiješio se.
-Ta baba nije normalna. Izgleda kao kakva…- Rekao je taksist pa zastao ali znao što je želio reći. Htio je reći da Jagoda izgleda kakva stara kurvetina. I bio je u pravu.

Uzeo sam ključeve od Jagode i gotovo je odnio u kuću. Rekla mi je da je sad mogu pustiti jer ipak nije toliko pijana. Ovaj puta Jagoda je na sebi  imala crnu, ali opet vrlo kratku, crnu haljinu. Pitala me mogu li navratiti poslije podne kada malo odspava jer uistinu želi sa mnom popiti piće. Rekao sam da nema problema. Želio sam joj pomoći da se popne stepenicama ali ona je rezolutno odbila moju pomoć.

Opasno teturajući krenula se penjati stepenicama… Čekao sam jer bilo je evidentno da joj to neće lako poći za rukom i bio sam u pravu. Posrnula i pala ali dočekala se na ruke. Kratka haljina povukla se prema gore i opet sam imao prilike vidjeti njezine crne samostojeće čarape kao i to da opet nema gaćica a pička joj je obrijana.

Pogled na tu staru drolju koja se naguzila na stepenicama opet me uzbudio ali sad još jače nego prvi puta. Nije bilo druge nego doći do nje i pomoći joj da ustane. –Opet si mi virio ispod haljine, priznaj.- Govorila mi je Jagoda dok sam je vodio do sobe. Kada smo ušli rekla je kako dalje može sama. Okrenula se prema meni pa opet rekla da sam izrastao u jako zgodnog i privlačnog mladića.

Jezikom je obliznula usne i tada učinila nešto što uistinu nisam očekivao. Rukom me preko hlača uhvatila za kurac. Trgnuo sam se guzicom unazad a ona je istog trenutka izgubila ravnotežu, naslonila se leđima uza zid i doslovno sjela na pod. Tog trenutka pomislio sam:-A zašto sad ne iskoristiti priliku?-

Raskopčao sam hlače pa iz gaća izvukao kurac. Kurac sam joj bez ikakvih problema ugurao u usta. Položio sam joj ruke na glavu i žestoko je jebao je u usta. Kurcem sam joj, kako se to kaže, doslovno išamarao krajnike. U trenutku svršavanja najveći dio sperme slijevao joj se niz grlo u utrobu.

Izvukao sam kurac a Jagoda je počela kašljati. Iskašljala je nešto sluzi što je u stvari bila moja sperma pomiješana s njezinom slinom. Napokon je duboko uzdahnula i zamolila me da je polegnem na krevet. Zakopčao sam hlače i učinio što je tražila. Mislio sam kako se ona takva pijana vjerojatno neće ni sjećati da mi je popušila kurac ali prevario sam se.

Uhvatila me za ruku i pitala:-Bi li ti se sad gadilo da me poljubiš u usta?-
-Ne bi.- Odgovorio sam i poljubio je. Kada sam se odvojio od nje slijedeće pitanje bilo je hoću li navratiti i sutradan. Odgovorio sam kako hoću ali volio bi da bude trijezna. Obećala je da će biti… I za divno čudo bila je. Bila je posve trijezna i ovaj puta odjevena sasvim pristojno za svoje godine. Pitala me hoćemo li nešto popiti ali odbio sam.
-Ne smeta ti što sam toliko starija od tebe?- Pitala me. Umjesto odgovora prišao sam joj i ugurao jezik u usta. Pomogao sam joj da se skine. Drkala je moj kurac i lizala ga čitavom dužinom. S vremena na vrijeme uzela ga je u usta i gutala doslovno do jaja.

I dok se zabavljala mojim kurcem pitala me želim li znati što ona najviše voli. Ubrzo sam doznao. Najviše je voljela da joj se liže pička. I potrudio sam se… Uistinu sam joj dugo i strpljivo lizao pičku dok je ona dahtala poput napaljene stare kuje. Stara drolja svršila je barem dva puta dok sam joj jezikom obrađivao obrijanu pičku. A potom je doznala što ja najviše volim.

A ja najviše volim kada mi se žena naguzi poput kuje. Volim jebati straga i gledati šupak koji se širi. Nije imala ništa protiv. I tako sam postao redoviti gost kod strinine mame Jagode. Jebao sam tu staru kurvetinu i uživao sam u tome.

Napokon sam i strini Vesni priznao kako s vremena na vrijeme posjećujem njezinu mamu. Naravno da nisam spomenuo kako je jebem već sam rekao da to činim iz razloga da vidim kako je. Strina se nekako smekšala. Stekao sam dojam da joj je čak drago što netko brine za njezinu mamu. Još sam rekao kako je prestala piti.
-Bez obzira što o njoj nemam lijepo mišljenje ipak je ona moja mama.- Rekla je strina i slegnula ramenima.

Obzirom da sam u gradu studirao i povremeno radio znao bi kući doći kasno navečer. Jagoda mi je sama predložila da prenoćim kod nje. Čemu da se vozim kući petnaestak kilometara kada je ona živjela u gradu. Najprije sam to rekao svojim roditeljima i oni nisu imali ništa protiv. Potom sam to rekao i strini. Obzirom da strina ni slutila nije da joj jebem mamu i njoj se ta ideja nije činila lošom.

I što na kraju reći… Jest da je Jagoda starija gospođa, malo smežurana ali davno je bila mlada i zategnuta, no meni se sviđa jebati je i takvu staru kakva sad jest… A vjerujte mi jebe se bolje nego mnoge djevojke i žene znatno mlađe od nje.

-Ogi-

-Ukoliko vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link klikom na: FACEBOOK TWITER VKONTAKTE  ili kliknite dolje na google+  

Nema komentara:

Objavi komentar