porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

10. svi 2020.

Kada se mama napali, zapali i seksualno te iskoristi


Kada danas o svemu malo bolje razmislim dolazim do zaključka da me vlastita mama seksualno iskoristila a i dalje me iskorištava. No, ne bunim se. U stvari pročitajte priču pa zaključak donesite sami.



Tog proljeća i dio ljeta radio sam honorarno na građevini. Posao je to koji me ubijao psihički i fizički ali nije bilo druge. Trebao mi je novac pa sam morao izdržati i te, za mene, velike muke. Navečer sam došao kući, istuširao se pa sjeo za stol u kuhinji. Igrao sam se s mobitelom, čitao pristigle poruke a umor me već skroz svladao. Moj dragi tata bio je za sudoperom i prao suđe. To me malo začudilo jer to je uglavnom radila mama. Inače već mjesecima mama je tatu molila da kupi perilicu suđa ali on to nije učinio. Tek tada sam pitao oca gdje je mama.


-Pa mama pakira stvari. Sutra ujutro krećemo.-
Odgovorio je tata a ja sam se tek tada sjetio da njih dvoje sutra kreću na odmor, odnosno ljetovanje. Mislio sam u sebi kako je to dobro jer ću neko vrijeme biti sam kod kuće. I dalje tipkajući po mobitelu nekako onako usput sam slušao oca koji mi je pričao kamo idu, da su iznamjili skupi apartman kao i to da im se kroz par dana kada završim s poslom mogu pridružiti. Nisam baš bio oduševljen tom idejom a onda sam se malo trgnuo jer uz sve što mi je tata pričao dodao je kako su ove godine napokon odlučili ljeto provesti među golaćima.


Kakvim sad golaćima… Pitao sam se u sebi. Iako to nisam glasno izgovorio  moj tatica kao da mi je čitao misli. Sjeo je za stol i nadovezao se na prije rečeno rekavši kako će ove godine, po prvi puta, ljeto provesti na nudističkoj plaži. Došlo mi je da se nasmijem ali suzdržao sam se.


Uglavnom ujutro, a bila je nedjelja pa sam imao slobodan dan, kada sam se probudio shvatio sam da su moji roditelji otputovali. Radio sam još sedmicu dana a mama bi me tijekom te sedmice dana svake večeri nazivala i pitala kako sam, jesam li umoran, gladan i slične stvari. Na kraju je rekla da dođem kod njih. Apartman je velik i prostran pa mjesta ima koliko ti srce želi. U prvi tren nisam baš bio oduševljen tom idejom a onda sam pomislio zašto trošiti svoj teško zarađeni novac kada mi se nudi besplatan smještaj.


I da skratim priču ja sam se zaputio do mora u apartman koji su unajmili moji roditelji. Gospođa koja je bila vlasnica apartmana dočekala me jer je znala da dolazim pa mi je dala ključeve. Apartman je uistinu bio vrh vrhova. Prostran, s klimom, satelitskom antenom i prostranom terasom na kojoj se nalazio zidani roštilj. Još sunce nije do kraja zašlo kada mi je otac s terase apartmana pokazao na jednu stijenu i rekao kako se iza te stijene na nekih sto metara kupaju nudisti. Mama i on svakodnevno odlaze tamo. Uz hladno piće koje smo ispijali na terasi pričali su mi kako im je prvih dan dva sve to bilo malo čudno i osjećali su malu nelagodu ali sada im je to što su goli postalo posve normalno. Čak su pozvali i mene da im se pridružim. Rekao sam da mi to ne pada na pamet.


No ipak dva dana kasnije znatiželja je prevladala. Odlučio sam i ja otići do te plaže za golaće. Hodao sam šljunčanom plažom a uistinu svi oko mene su bili posve goli. Omotao sam ručnik oko sebe i onda ugledao nikoga drugog nego vlastitu mamu. Ležala je posve gola na takozvanom luft madracu. U stvari nije bila baš posve gola jer na glavi je imala slamnati šešir i sunčane naočale. Upijala je zrake sunca a oca nisam vidio u blizini. I kada sam već odlučio proći pored nje i udaljiti se ona je ugledala mene. Uspravila se u sjedeći položaj i pozvala me da sjednem pored nje. Sjeo sam.


Mama mi je objasnila kako tata dane provodi s nekakvim društvom u obližnjem baru na plaži. Uistinu malo dalje nalazio se nekakav šank prekriven trstikom a stolovi su se nalazili ispod velikih suncobrana. Promatrao sam gole ljude koji su prolazili pored mame i mene. Bilo je tu raznih ljudi. Od čitavih obitelji do zgodnih žena a i onih starijih i debelih. Nisam mogao ne zamijetiti da mama sa zanimanjem promatra mlade muškarce  čiji kurčevi su se klatili između njihovih nogu.


Pojavio se i tata. Posve gol, naravno. Bio je malo pripit a tek tada sam ga prvi puta vidio golog i nisam mogao ne primijetiti da baš i nema neki veliki kurac. Nagovarao me da i ja skinem kupaće gaće i da se idemo okupati. Oklijevao sam ali onda sam tek pošto smo ušli u more ipak i ja skinuo gaće. Sad smo svi troje, dakle čitava obitelj, bilo posve goli i uistinu me ona prva nelagoda gotovo skroz popustila. Navečer tijekom večere tata je rekao kako sutra odlazi kod jednog gospodina kojeg je upoznao tu na plaži. Taj gospodin posjeduje neku staru kuću, ako sam dobro razumio, negdje kod Ičića. Tako se to mjesto zove. Takao ili slično, nisam siguran. I sada taj tip želi da srušiti tu staru kuću pa izgraditi novu a moj tata bi mu trebao napraviti projekat i nacrt za tu novu kuću. Jedina reakcija mame je bila ta da mu kaže kako ni na odmoru ne može izdržati bez posla. Potom ga je pitala kada se vraća. Tata je odgovorio kako će se vratiti za dva do tri dana.


I uistinu rano ujutro moj tatica se spakirao i otišao. Mama i ja otišli smo do nudističke plaže. Nedaleko od nas smjestio se jedan muškarac, po mojoj procijeni star nekih četrdesetak godina. Svako malo spomenuti muškarac bacao je poglede prema mojoj mami. No ni ona nije bila ravnodušna spram njega. Naime sa zanimanjem ga je pogledavala ispod naočala a posebno ju je zainteresirala njegova kita. Taj muškarac uistinu je imao kurac impozantne veličine, to se moralo priznati.


Otišao sam se baciti u more pa potom malo plivati a kada sam izašao iz vode mame nije bilo ali nije bilo ni onog muškarca. Kroz nekih dvadesetak minuta vidio sam kako njih dvoje dolaze iz smjera onog ranije spomenutog kafića. Razgovarali su i smijali. Malo bi hodali pa opet zastali i razgovarali. Prebacio sam ručnik preko glave i pravio se da drijemam. Ništa mami nisam govorio a nije ni ona meni.


Vratili smo se u apartman i mama je bila vidno dobro raspoložena. Otišla je u kupaonicu, istuširala se a potom otišla u sobu. Način na koji se odjenula jasno mi je davao do znanja da se sprema za izlazak. Nije mi ništa posebno objašnjavala samo je kratko rekla kako se ide malo prošetati gradom. Bilo mi je jasno kako je zasigurno dogovorila sastanak a onim muškarcem koji ju je vodio na piće i koji ima veliki kurac. Znači mama će tati nabiti rogove, ohohoo… Mislio sam u sebi ali sam šutio.


Nešto prije ponoći mama se vratila u apartman. Bila je namrgođena i djelovala je ljutito a osim toga stekao sam dojam da nije posve trijezna. Šutjela a šutio sam i ja. Otišla je do hladnjaka pa izvadila bocu crnog vina. Iz ormarića je izvadila čašu pa mi se tek potom obratila i pitala me želim li i ja čašu vina. Nisam imao ništa protiv. Nije sjela već je onako stojeći gotovo iskapila čašu vina do dna.


A onda se počela svlačiti. Skinula je haljinu pa potom grudnjak… Gledao sam u nju a valjda nisam ni trepnuo. Pogledala je u mene i pitala me zašto tako buljim u nju jer ionako je svaki dan gledam golu. Skinula je i gaćice i opet me pitala zašto je tako gledam. Ne mogu reći da je bila posve gola jer na sebi je imala crne samostojeće čarape.
-Oprosti mi ali gledam te jer mi u tim crnim čarapama uistinu izgledaš jako seksi.- Rekao sam joj o ona se nasmijala i sjela za stol. Opet je natočila čašu vina.


Tek tada sam je pitao zašto je tako tužna pa i ljuta. Odmahnula je rukom pa otpila gutljaj-dva vina. Šutjela je i gledala u plohu stola. Osmjelio sam se pa je pitao ima li to njezino loše raspoloženje veze s onim muškarcem kojeg je upoznala na plaži.
-Da… Ako baš želiš znati ima.- Rekla je pa ispričala kako su se njih dvoje dogovorili da odu na večeru. Ona ga je čekala ali on nije došao. Nazvao ju je na mobitel pa joj se ispričao i rekao kako su mu iznenada stigli supruga i njezini roditelji stoga njihov sastanak otpada.
-Kreten prokleti. No molim te da o ovome svom ocu ništa ne govoriš.- Rekla je a ja sam joj obećao da ne brine i da neću.
-I tako ti meni kažeš da izgledam seksi u ovim crnim čarapama.- Obratila mi se a ja sam potvrdio da tomu uistinu jest tako.


Potom je mama nastavila:-Znaš, biti ći iskrena. Vjerovala sam i nadala se kako ću tu na ovom mjestu upoznati nekog zgodnog mlađeg muškarca i pošteno se poseksati. Tvoj tata me već odavno ne može a i ne zna zadovoljiti. To je istina. Čak mi ne dopušta ni da mu pušim kurac. Možeš li to vjerovati.-


Da je moj tata budaletina znao sam ali da je tolika budaletina to nisam znao.
-Mama, da ti ja nisam sin i da sam na mjestu tate ili onog tipa s velikim kurcem ti bi ovu noć zapamtila.-
-Daj ne seri mali.- Rekla je mama pa opet otpila malo vina.
-Hajde ustani.- Rekla mi je. Sjedio sam ne znajući kakve joj se misli motaju glavom.
-No hajde ustani.- Ponovila je.
Ustao sam.


Ustao sam a ustala je i ona. Prišla mi i u jednom potezu povukla kupaće gaće, u kojima sam bio, prema dolje.
-Kada sam već gola ja zašto da ne budeš gol i ti.-
Obgrlila me rukama oko vrata i svoje golo tijelo priljubila uz moje. Vrtjela je bokovima, priljubljena uz mene a moj kurac se počeo dizati.
-Znači da mi nisi sin ti bi meni dozvolio da ti popušim kurac?- Pitala je ali nije sačekala odgovor jer rukom me primila za kurac.
-Mama, ja mislim da bi…-
Nisam stigao dovršiti rečenicu jer ona je rekla:- Nemoj ništa misliti.-
Spustila se na koljena i moj kurac se našao u njezinim ustima.
Kako mi ga je dobro pušila to je bila fantazija. Pušila, pa lizala od jaja do glavića pa opet pušila…



I jebiga sad… Pustio sam je da odradi ono što je započela. Bilo je lijepo meni a očito je bilo lijepo i njoj. Sperma je brizgala i punila joj usta i špricala je po licu a ona je i dalje lizala moj slinavi kurac. Duboko sam uzdahnuo a mama je ustala pa najprije rukom obrisala usta pa potom otišla po kuhinjsku krpu kojom je obrisala usta. Sjela je pa otpila malo vina i promućkala ga u ustima da bi potom progutala to vino i ostatke sperme koji su joj se u ustima nalazili.


-I što sad?- Pitao sam tek toliko da nešto kažem.
-A što bi trebalo biti sad? Što ti misliš?- Pitala je mama.
Slegnuo sam ramenima i želio reći da je ovo što se dogodilo nešto što se nije smjelo dogoditi. No ipak sam šutio. Mama je ustala, uzela stolicu na kojoj je sjedila pa je privukla do mene. Obgrlila me rukama oko struka i gurnula mi jezik u usta.


Pa neka onda bude što biti mora, pomislio sam u sebi. Mama me ljubila u usta a rukom je drkala moj kurac koji se opet počeo propinjati. Moj kurac je opet bio spreman za akciju. Osjetila je i vidjelo to i ona.
-Koja ti je poza najdraža?- Pitala me.
-Pa kada mi se žena naguzi. Volim gledati njezin šupak dok je jebem tako naguženu.- Odgovorio sam.
Nije oklijevala.


Mama se spustila na koljena i oslonila na laktove. Kurcem sam prelazio između njezinih guzova pa je kurcem trljao po vlažnoj pički a onda sam joj ga zabio. Dok sam kurcem prodirao duboko u nju ona je vrištala kao da je kolju. Mislio sam kako bi nas, odnosno nju, mogli čuti u susjedstvu ali sad mi je ionako bilo svejedno.
-Stani, stani… Ne mogu više.- Rekla je mama. Izvukao sam kurac iz nje a ona je bila kao u transu. Okrenula se na leđa i nadlakticom prekrila lice. Raširio sam joj noge i ponovno zabio kurac u nju…


-Ti si životinja. Rasturio si me.- Govorila je mama.
-Čini ti se jer već dugo nisi bila ovako izjebana.- Rekao sam joj i znao da je to istina. Izvukao sam kurac iz njezine pičke, uzeo je za ruke pa podignuo na noge koje su joj drhtale. Sad sam ja legao na leđa i uhvatio je za bokove pa nasadio na nabrekli kurac. Bila je nabijena do jaja kada sam se po drugi puta ispraznio, odnosno svršio. Sperma je punila maminu pičku a ona me čvrsto stezala svojim bedrima. Svršavala je.


Jedva nekako se ustala na noge dok joj se iz pičke cijedilo nešto ljepljivo. Rukama je prošla kroz kosu i doslovno oteturala do kupaonice. Istuširala se te bez riječi i pozdrava odvukla u svoju sobu. Ujutro kada sam se probudio mama je bila u kuhinji i spremala kajganu za doručak. Čula me je i okrenula se. Široko se osmjehnula pa odložila onu kuhinjsku lopaticu. Prišla mi je i poljubila me da bi me potom pitala jesam li gladan. Da, bio sam gladan. Tijekom doručka malo se namrštila i rekla kako je zvao tata i kako se vraća danas. Šutio sam o ona je potom rekla:
-Šteta. Mogao je ostati još koji dan.-


Pitao sam se u sebi što sada i kako dalje. Mama mi nije mogla čitati misli ali kao da jest jer je rekla.
-Jebeš njega. Ionako se kroz nekoliko dana vraćamo doma. On je ionako stalno na poslu a nas dvoje ćemo imati vremena na pretek.-
-Sigurna si da želiš to?- Pitao sam.
-Ti ne želiš?- Pitala je mama.
-Želim.-Odgovorio sam.
-Pa u čemu je onda problem?- Pitala je a ja sam odgovorio kako problema nema. I nije ga bilo i nema ga… Barem za sada. Pa dok traje neka traje, ono bitno u čitavoj priči jest da tata ni o čemu pojma nema.




-Ferdo-

-Ukoliko vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link klikom na: FACEBOOK TWITER VKONTAKTE 

Nema komentara:

Objavi komentar