porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

18. kol 2013.

Otmica, šamari i bludne radnje s mamom

A onda se dogodilo nešto što za što sam mislio da se može dogoditi samo u nekim bizarnim filmovima. 

Već izvjesno vrijeme primjetio sam da mama živi na prilično visokoj nozi. Imala je novca i nije bio problem da mi udjeli svako malo koliko god bi tražio. Ja nisam bio stalno zaposlen. Uglavnom sam nalazio povremene poslove preko studentskog servisa ili sam radio kod tetka. Naime završio sam saobraćajnu školu i imao položen ispit za vožnju kamiona. Tetak je imao jedan veliki mercedesov kamion, manjeg tamića i kombi. Vozio sam tamića ili kombi kada bi trebalo. To mi je bilo zadovoljstvo a uz to sam zaradio i nešto novca. Dakle, mama je kupovala skupe stvari u što je spadala odjeća, obuća, skupo donje rublje ali i nakit.


U to vrijeme intezivno se družila s Ankicom. Ankica je bila u pravom smislu riječi stara kurvetina. Imala je sigurno 60 godina, a možda i više, ali je izgledala jako dobro, jebozovno i očuvano. Bojala je kosu u plavo, šminkala se poput drolje, a tako se i odijevala. Što se alkohola tiče mogla ga je popiti više nego mnogi muškarci. Izlazile su zajedno, trošile novac, dovodile mlade ljubavnike u stan a kada mame nije bilo doma po dva-tri dana uvijek bi kazala da je bila kod Ankice. Lako mi je bilo zaključiti što su radile i kako su se provodile.  Što se tiče Ankice i meni se s njom posrećilo. Došla je u naš stan dok je mama još bila na poslu. Otvoreno mi se nabacivala a ni ja nisam prema njoj bio ravnodušan. Sjedili smo za stolom i razgovarali a tema je vrlo brzo postao seks. Kada mi je stavila ruku na bedro znao sam da je to to. Nismo imali previše vremena do maminog dolaska ali sasvim dovoljno da mi ga Ankica popuši. A to je uradila vrhunski.

Događaji su se počeli odvijati filmskom brzinom. Taman sam se nabrusio na Ankicu očekujući da ću s njom produbiti odnos a mama je kupila novi auto. Sada sam bio siguran da tu nešto nije u redu. Mama je trošila veliku količinu novca a toliko nikako nije mogla zaraditi. Narednih desetak dana mama je rijetko bila doma. Došla bi i djelovala zabrinuto. Stalno je pitala da li je netko tražio ili zvao. I Ankica je promijenila svoje ponašanje. Više to nije bila ona stara razuzdana drolja. Bila je zamišljena, nervozna i zabrinuta.
Bio sam u sobi i gledao televiziju. Ulazna vrata su se otvorila i treskom zatvorila. Osluškivao sam jer sam razabrao kroz kakofoniju muških glasova mamu kako plače. Ustao sam i ušao u blagovaonicu. Za stolom su uplakane sjedile mama i Ankica. Oko njih su stajali neki čudni, meni skroz nepoznati, muškarci. Bilo ih je šestorica. Svi su se okrenuli prema meni. Jedan od muškaraca, koji je vjerojatno bio glavni, trenutak je šutio kao da je bio iznenađen mojom pojavom. Onda mi se obratio nazvavši me malim.-"Mali, vrati se u sobu i ostani tamo."- Bilo je to naređenje. Pobunio sam se pitavši ga tko je uopće on. Nisam ni dovršio rečenicu kada me pogodio šamar. Tip koji mi je bio najbliži opalio mi je šamar a bio je uistinu mrcina od čovjeka. Visok blizu dva metra i širok u ramenima poput ormara. Mama je skočila sa stolca želeći intervenirati ali tog trenutka muškarac koji je sjedio do nje i njoj je opalio šamar. Prekrila je rukama lice i sjela. 


Ovaj koji je mene ošamario grubo me gurnuo prema vratima sobe i gotovo da sam pao. Da su vrata sobe slučajno bila zatvorena vjerojatno bi proletio kroz staklo. Shvatio sam da s ovim ljudima nema šale i sad me uhvatio strah, tim više što pojma nisam imao o čemu je riječ. 


Sjeo sam u fotelju a onaj grubijan na krevet odmah do vrata. Vrata je zatvorio i gledao prema meni kao da će me svakog časa prebiti. Iz blagovaonice su dopirali glasovi. Mama i Ankica vodile su žustru raspravu s onim tipom koji mi je naredio da uđem u sobu. Ostali su uglavnom šutjeli.


Nisam mogao razabrati sve o čemu pričaju ali iz onoga što sam čuo bilo mi je jasno da tip od mame i Ankice traži novac. Lako je sad bilo zbrojiti dva i dva. Mama i Ankica bile su pune para jer su se zaduživale ali problem je bio što su se zaduživale kod pogrešnih ljudi. Čuo sam kako je palo još nekoliko šamara ali nažalost ništa nisam mogao učiniti.
Jedino što sam želio bilo je da ti nasilni tipovi što prije odu, no stvari se nisu odvijale onako kako sam ja želio. 


Vrata sobe su se otvorila i na njima se pojavio lik za kojeg sam odmah u početku zaključio da je glavni. Kratko je rekao tipu koji je sjedio do mene kako krećemo a glavom je mahnuo prema meni rekavši mu da i mene povede. Visoki se ustao i grubo me uhvatio ispod pazuha. Podigao me i kratko rekao; "Hajde, kreći!"


Bio sam zbunjen i uplašen do jaja. Strah je u meni bivao sve veći. Mamu i Ankicu su po dvojica držali ispod ruke sa svake strane i vodili ispred mene. Izašli smo ispred zgrade. Mamu i mene su uveli u jedan auto i do nas na zadnje sjedalo sjeo je tip koji me ošamario. Mama je sjedila u sredini. Ankicu su uveli u drugi auto. Pod okriljem noći i u potpunoj tišini vozili smo se izvan grada.


Nisam bio siguran kamo se vozimo. Uglavnom išli smo nekamo prema prigradskim brdima. Vozili smo se brdovitim uskim putevima da bi napokon stigli na put gdje više nije bilo asfalta. Nakon desetak minuta lagane vožnje tim makadamom stigli smo do jedne prilično velike drvene kuće koja je bila sagrađena na podrumu od kamena. Na kamenom zidu ukopanom u zemlju bila su tek dva mala prozora na kojima su bile rešetke, koliko sam u noći obasjanom mjesečinom mogao razaznati.


Dok smo se penjali stepenicama prema ulazu u kuću osvrnuo sam se oko sebe i nigdje u blizini nisam vidio nikakvu drugu kuću. Možda je noć bila razlog tomu ali u svakom slučaju kuća je bila na prilično usamljenom mjestu.
Bila je to stara hrastova kuća ali usprkos mraku dalo se uočiti da je obnovljena i adaptirana. Ušli smo u hodnik pa skrenuli desno u veliku i prostranu sobu. Netko ispred nas je upalio svjetlo i ostao sam iznenađen. Soba je bila jako lijepo i ukusno namještena. Ravno ispred nas bio je veliki otvoreni kamin. Desno se nalazio trosjed ispred kojeg je bio stolić a sa svake strane stolića nalazila po jedna masivna kožna fotelja. U lijevom kutu sobe nalazio se masivni stol okružen tapiciranim stolicama.


Mamu, Ankicu i mene posjeli su na trosjed a onaj glavni, za kojeg sam kasnije saznao da se zove, odnosno zvali su ga, Žan (bio sam siguran da mu to nije bilo pravo ime) sjeo je u fotelju. Ostali muškarci sjeli su oko stola. Primjetio sam da se na prozorima nalaze žaluzine koje su bile zatvorene.
Mama, ali i Ankica, bile su vidno uplašene. Mamina šminka bila je razmrljana od suza. Nekoliko minuta vladala je neugodna šutnja. Žan je izvadio kutiju cigareta. Ponudio je mamu i Ankicu ali one su odbile. Ponudio je i mene no ja sam također odbio. On je, i dalje šuteći, izvadio jednu cigaretu i zapalio. Pozvao je potom jednog od muškaraca koji su sjedili za stolom i rekao mu neka nam natoči piće. Tip obrijane glave ustao je i otvorio ormar. Izvadio je bocu nekog žestokog pića i natočio u čaše. Donio je do nas i poslužio nas sve četvoro. Žan je podigao čašu i nazdravio. Ankica i mama, ali i ja, drhtavim rukama uzeli smo svoje čaše i nazdravili otpivši gutljaj-dva.


Napokon je Žan progovorio. Obratio se mami i Ankici pitavši ih kako, kada, i na koji način misle vratiti novac. Mama je spustila glavu. Ankica je počela priču. Pričala je kako ju je Ljubo, koji je bio njezin ljubavnik, prevario. Vjerovale su mu i u početku im je on davao novac s kamatama no onda je jednostavno nestao i on ali i novac. Žan ju je prekinuo rekavši kako ga taj Ljubo uopće ne zanima. On želi svoj novac sad i odmah. Mama ga je molila da im da još malo vremena a one će se snaći i vratiti novac. Žan se samo cinički nasmijao. 


Ustao je iz fotelje i pozvao Ankicu da ga slijedi u susjednu sobu kako bi nasamo porazgovarali. Mama i ja smo ostali sjediti. Mama je nervozno počela gristi nokte na prstima. Muškarci oko stola tiho su razgovarali, povremeno bi pogledavali prema mami i smješkali se. Ona se uopće nije usudila pogledati prema njima. Mislim da je slutila je što je čeka.


Nakon petnaestak minuta vrata susjedne sobe su se otvorila i Ankica je izašla. Krenula je prema trosjedu a Žan je pozvao mamu da uđe. Mama je otišla u sobu sa Žanom a Ankica je sjela na trosjed. Prošlo je još destak minuta koje su mi se činile kao vječnost. Mama i Žan izašli su iz sobe. Nakon što su sjeli Žan je ponovo zapalio cigaretu. Napokon je rekao kako je donio odluku. 


Objasnio je kako će Ankica imati na raspolaganju 24 sata da pronađe novac. Ne pronađe li novac on će pronaći Ankicu a onda joj se ne piše dobro. Govoreći to djelovao je jako ozbiljno i opasno. Kroz ta 24 sata koji počinju teći sutra ujutro od osam sati mama i ja ćemo ostati ovdje. Sada me je obuzeo još veći strah i nervoza. Tek tada sam postao svjestan ozbiljnosti situacije. Nemoć i nemogućnost da pomognem mami i sebi u meni su stvorili očaj. Došlo mi je da zaplačem od muke.


Možda minutu ili dvije vladala je neugodna šutnja a meni su se ta minuta, ili dvije, činile kao vječnost. Žan je pogledao prema meni. Pogledao me u oči i od tog pogleda sam pretrnuo. Rekao je;- ti, mali, ideš sad na spavanje- Rekao je to glasom koji je jasno dao na znanje da ne dolazi u obzir nikakvo protivljenje. Dvojica muškaraca su ustala od stola i prišla mi. Jedan od njih, niti malo nježno, uhvatio me ispod ruke i podigao sa stolice. Poveo me prema vratima. Želio sam nešto reći ali od straha nisam mogao pustiti ni glasa. Jedan me držao ispod ruke a drugi mi je prstima pritiskao u leđa dajući mi na znanje da idem naprijed. Prije nego smo izašli kroz vrata čuo sam Žana kako govori mami i Ankici. Rekao im je kako će većeras otplatiti dio kamate. Vrlo dobro sam znao na koji će način to otplatiti. 


Tek sad kada smo ponovo bili u hodniku primjetio sam da postoje i stražnja vrata. Na njima je bila nekakva stara vješalica na kojoj su visjeli nekakvi kaputi pa se vrata skoro nisu ni vidjela. Ovaj što me je do tada držao ispod ruke otključao je i otvorio vrata. Svjetlo iz hodnika slabo ali dovoljno je osvjetljivala stepenice ispred nas. Spustili smo se stepenicama i krenuli pošljunčanom stazom prema jednoj maloj građevini koja se nazirala u mraku. Tek kada smo došli do same građevine shvatio sam da je to objekt izgrađen od stare pune cigle. Velika masivna vrata davala su na znanje da bi to trebala, ili mogla, biti garaža. Na vratima su se nalazila dva kovana, zahrđala, zasuna. Jedan gore i drugi dolje. Na njima su se nalazili veliki lokoti ili katanci. Ovaj koji je išao ispred mene otključao je lokote i povukao zasune.
Dok sam čekao da otključa i otvori vrata pogledavao sam oko sebe. Nažalost ništa nisam mogao vidjeti. Svuda okolo vladala je mrkla noć. Nigdje u blizini nisam vidio nikakvu kuću ili svjetlo. U mraku su se tek nazirale krošnje drveća koje su okruživale čitav ovaj prostor. Zaključio sam da se nalazimo blizu šume. Vrata su se uz glasnu škripu otvorila i sva trojica zakoračili smo u mračnu prostoriju. Prvi od muškaraca upalio je svjetlo a drugi je odmah zatvorio vrata iza nas. 


Preko čitavog poda nalazio se neki stari tepison ali prostorija je bila prilično čista i ofarbana. Lijevo uza zid nalazio se krevet. Ispred kreveta, naslonjen uza zid, nalazio se stari veliki ormar. Desno uza zid bio je plastični stol i tri plastične stolice. Uza stol nalazio se stari kožni dvosjed a uz njega nekakva komoda na kojoj se nalazila noćna svjetiljka. Na stolu se nalazio mali (portabl) televizor. Skroz ravno nalazio se prolaz bez vrata. U tom okviru bez vrata visjela je tek jedna pohabana, prozirna zavjesa. Na zidovima prostorije nalazile su se reprodukcije nekakvih slika a s jednog zida visjela je nekakva umjetna biljka. Uza stol se nalazio električni, uljni, radijator. U nekim drugim okolnostima ova prostorija mi i ne bi izgledala tako loše. Promatrao sam prostoriju i odjednom postao svjestan da se tresem. Uzrok tome bila je nervoza ali i strah. Iznad stola se nalazio mali prozor a kasnije sam ustanovio da su vanjske strane debele rešetke. Ispod prozora bila je drvena daska na kojoj je bio stari kazetofon. Ovaj muškarac koji je otključao vrata i upalio svjetlo došao je do otvora na dnu prostorije i pokazao mi rukom da priđem. Drugi je stajao iza mene. Prišao sam a on je odmaknuo zavjesu i pokazao mi malu prostoriju u kojoj se nalazio wc i umivaonik iznad kojeg se nalazilo napuknuto, umrljano, ogledalo. Nikakvog prozora nije bilo tek se pri vrhu iznad umivaonika nalazio mali okrugli otvor na kojem je bila mrežica i to je vjerojatno služilo kao ventilacija.


Otvorio je ormar i pokazao mi da se unutra nalaze dvije ili tri deke, dva jastuka i nekoliko ručnika. Na jednoj polici nalazile su se tri čaše i boca nekakvog soka. Na dnu ormara bilo je nekoliko rola toalet papira. Prije nego su izašli rekli su mi da budem miran i tiho jer loše mi se piše ako im budem stvarao probleme. Shvatio sam tu prijetnju ozbiljno. Kada su izašli čuo sam kako vraćaju zasune na svoje mjesto i zaključavaju lokote. Sjeo sam na krevet i podbočio glavu rukama. Razmišljao sam o tome u kakva nas je govna uvlaljala mama i njeno prijateljstvo sa starom kurvetinom Ankicom. 


Napokon sam se malo smirio i pribrao. Prišao sam onom malom prozoru iznad stola i otvorio ga. Uvjerio sam se da su rešetke prilično debele i čvrste. Pitao sam se koga su sve ovdje držali? Ovo im je sigurno služilo kao mjesto gdje su dovodili dužnike poput moje mame. Naprosto nisam mogao vjerovati da mi se ovo događa. Gurnuo sam glavu u otvor i zaključio da odavde mogu vidjeti jedan dio kuće. Kroz zatvorene žaluzine na prozoru kuće ipak je dopiralo malo svjetla. Noć je bila tiha i lako sam mogao čuti kako netko otvara prozor i odmiče žaluzine. Čuo sam prigušene glasove i smijeh. Nakon nekoliko minuta netko je žaluzine vratio nazad ali ne do kraja. Prozor je očito ostao otvoren jer sam ubrzo prepoznao glasno jaukanje moje mame.


Kroz noć do mene je dopiralo jaukanje, cviljenje ali i vrištanje. Bilo mi je jasno da napaljeni snagatori rasturaju mamu i Ankicu. Čitava ova situacija bila je bizarna i čudna. Moj strah i nervoza pretvorili su se u ljutnju spram mame. Bio sam bijesan na nju i čak mi je bilo drago što ju sad jebu do iznemoglosti. Napokon sam legao u krevet. Ne znam zašto ni kako ali vrteći u glavi slike kako mi sad jebu mamu počeo sam osjećati uzbuđenje. Izvadio sam iz ormara jednu deku i oba jastuka. Pokrio se i uskoro sam sklupčan zaspao na starom škripavom krevetu nadajući se da je sve ovo samo san i da ću se probuditi u svom krevetu.


Pobudilo me glasno škripanje vratiju. Uspravio sam se i pogledao prema vratima. Ono malo svjetla što je dopiralo kroz mali prozor nije davalo do znanja da je već debeli dan. Vrata su se otvorila i vanjsko svjetlo obasjalo je prostoriju. No vrata su se odmah i zatvorila a ispred njih je stajala moja mama. Čuo sam kako se ponovo zaključavaju lokoti. Ustao sam iz kreveta i upalio svjetlo. Mama je stajala zbunjeno gledajući čas mene a čas prostoriju u koju su je uveli. Na sebi je imala kratki, prozirni, kombine i kroz njega sam jasno mogao vidjeti da ispod nema gaćica a ni grudnjaka. Na nogama je imala svoje štikle. Donekle je, vidjelo se to, pokušala srediti frizuru i šminku. Djelovala je uplašeno i skrušeno i, činilo mi se, na rubu plača. Suznih očiju pogledala je prema meni kao da traži moje razumijevanje za situaciju u kojoj smo se našli. Odjednom mi je izgledala tako sexi i jebozovno. Vidjevši ju takvu ljutnje od sinoć potpuno je nestalo. Zagrlio sam je i poljubio u čelo.Tada sam kod vratiju primjetio kartonsku kutiju koje tu ranije nije bilo. Vjerojatno su je tu ostavili kada su uveli mamu samo ja to nisam registrirao. Uz kutiju se nalazila i mamina torbica. Zavirio sam u kutiju i ustanovio da su uz mamu u prostoiju dostavili i nešto hrane. Naime u kutiji se nalazilo desetak sendviča umotanih u aluminijsku foliju, litra mlijeka, te dvije boce mineralne vode.


Prišao sam mami, ponovo je zagrlio i poveo sam je do stola. Oboje smo sjeli. Prebacila je nogu preko noge. Laktom se podbočila o stol i dlanom prekrila oči lagano spustivši glavu. Šutjela je. Gledao sam njene bradavice koje su stršale i jasno se nazirale ispod tankog prozirnog platna. Napokon je progovorila zamolivši me me da joj donesem vode. Osvrtala se oko sebe gledajući gdje bi tu uopće moglo biti vode. Ustao sam i otišao do ormara. Uzeo sam čašu i otišao do umivaonika. Zahvalno me pogledala i nasmiješila se kad sam joj donio vodu. Sjetio sam se da u ormaru ima i boca nekog soka. Uzeo sam čašu i za sebe. No ubrzo sam se uvjerio da se u boci ne nalazi sok već neki liker, nešto kao višnjevac. 


Natočio sam sebi i otpio. Nije bilo loše. Ponudio sam i mami. Otpila je nekoliko gutljaja i to joj je vratilo malo rumenila u blijede obraze. Napokn joj se vratio dar govora. Primila me za ruku i molila da joj oprostim. Kada se uvjerila da se ne ljutim na nju počela je pričati o tome kako su se ona i Ankica uvaljale u ovu glupost. Predugo bi trajalo da sad opisujem detalje a za nastavak priče to ionako nije toliko bitno. 


Ukratko ću opisati svoju mamu. Ona je prilično zgodna žena. Iako joj je buran život kojeg je vodila na licu ostavio traga sačuvala je lijepo i vitko tijelo. Duge noge, lijepa i čvrsta guza, sise koje nisu velike ali su lijepo oblikovane. Kada bi se našminkala i uredila izgledala je prilično sexi. A voljela se odijevati izazovno i sexi. Nije se libila nositi mini suknje jer imala je lijepe noge i bila je svjesna toga. I ono najbitnije, redovito je brijala pičku. To pouzdano znam.
Ispili smo još višnjevca a mama je postajala sve brbljivija. Alkohol je vjerojatno uvjetovao to da ju napetost popusti. Zamolila me da joj donesem torbicu. Vadila je stvari iz torbice i prekapala po njoj vjerojatno se želeći uvjeriti da je sve unutra i ništa ne nedostaje. Posebno joj je laknulo i nasmijala se kada je vidjela da je tu i njezin mobitel. Imala je skupi mobitel koji joj je iz Amerike donijela njena poznanica. Uzeo sam mobitel i uvjerivši se da mu nisu izvadili bateriju predložiosam mami da pozovemo nekoga, možda čak i policiju. Mama me pogledala a u očima joj se vidio strah. Rekla je kako to ne bi bilo pametno a  osim toga ne znamo ni gdje se nalazimo. Shvatio sam da je u pravu i da je bolje ne igrati se vatrom. U jednom trenutku rekla je kako joj se piški. Pokazao sam joj rukom otvor, tj. ulaz u toalet. Ustala je ali je malo posrnula pa je nazad sjela. Prišao sam do nje i pomogao joj da ustane. Držeći je ispod ruke doveo sam je do ulaza u toalet. Stajao sam na ulazu i promatrao je. Mislio sam se maknuti ali nju moje prisustvo kao da nije smetalo. Zadigla je kombine i raširenih nogu sjela na školjku. Lijepo sam mogao vidjeti njenu pičku... Trenutak kasnije iz pičke je krenuo blijedo žuti mlaz. Osjetio sam kako mi se kurac diže. Pišala je spuštene gave rukama pridržavajući kombine. 


Otišao sam do ormara i izvadio rolu toalet papira. Vratio sam se u taoalet i pružio ga mami. Zahvalno i sa smiješkom na licu pogledala je prema meni. I dalje je nije smetalo moje prisustvo. Ustala je i isprćene guze papirom obrisala mokru pičku. Pustila je vodu, popravila je kombine i stala iznad umivaonika. Oprala je ruke i promatrala se u ogledalu. Komentirala je kako užasno izgleda. Rekao sam joj kako uopće ne izgleda užasno, naprotiv, kako izgleda jako seksi. Pogledala je prema meni i opet se nasmiješila. Primila me ispod ruke i vratili smo se u sobu. Sjela je na krevet a ja sam odlučio pokušati upaliti radio ispod prozora. Za divno čudo radio je bio ispravan. 


Glazba je ovu sumornu i bizarnu situaciju barem malo učinila vedrijom. Mama je čak počela pjevušiti. Sjedila je na rubu kreveta nagnuta unazad i oslonjena na laktove. Noge su joj lagano bile raširene i uopće je nije smetalo što joj se dobrim dijelom vidi pička. Natočio sam nam još malo višnjevca. Nakon što sam ispio popeo sam se na krevet i legao do zida. Mama je također legla okrenuta na bok, meni leđima. Lagano je skupila noge i isprćila dupe prema meni. Od mene je njeno dupe bilo udaljeno svega nekoliko centimetara. Promatrao sam njenu guzu i bilo mi je baš svejedno što mi se kurac digao. Nekoliko minuta kasnije mama je ravnomjerno disala. Zaspala je. 


Okrenuo sam se i ja bok ali prema njoj. Milovao sam je po kosi. Nije reagirala. Čvrsto je spavala. Uskoro sam i ja zaspao. Probudio sam se priljubljen uz mamino dupe. Ruka mi je bila prebačena preko nje i vrhom prstiju sam joj okrznuo nabrekle bradavice. Njena guza bila je priljubljena uz moj kurac. Kurac mi je ponovo bio tvrd. Znao sam da će, ako se probudi, osjetiti moj kurac na svome dupetu no nisam imao želje ni namjere povući se.


Osjetio sam jaku želju da je poljubim u vrat. Nadao sam se da se neće probuditi i lagano sam spustio usne na njezin vrat. Toliko sam se uzbudio da sam rukom posegnuo za njenom sisom. Osječajući čvrstu bradavicu između svoga kažiprsta i srednjeg prsta potpuno sam se raspametio. Mama se opasno počela vrpoljiti i tog trenutka sam se ukočio ali sam i dalje bio priljubljen uz nju. Promrljala je nešto nerazgovjetno a onda počela lagano vrtjeti dupetom. Bio sam maksimalno napaljen. Jednostavno sam je želio jebati sad i odmah. Rukom sam joj čvrsto zgrabio sisu a ona je reagirala tako da me je rukom uhvatila za ruku. Nije se okretala a mislim da nije ni otvarala oči... Znala je da me je dovela u ovu opasnu situaciju i znala je da mi sad to na neki način mora nadoknaditi. Poslije sam toga postao svjestan.


Izvukao sam svoju ruku ispod njezine i krenuo joj zadizati to malo prozirnog platna kojeg je imala na sebi. Guza joj je sad bila razgolićena. Rukom sam je uhvatio za guzu i uvjerio se da joj je guza čvrsta. Raskopčao sam hlače i izvukao nabrekli kurac. Moj kurac sad je bio priljubljen uz njeno dupe. Rukom sam joj zadigao nogu i ona je ponovo nešto nerazgovjetno promrljala. Sad sam kurac smjestio između njenih nogu. Bio je pripijen uz njenu toplu i vlažnu pičku. Sada je još jače zavrtjela guzom. Rukom sam pritiskao svoj kurac uz njenu pičku... Bilo je to previše za mene. Želio sam joj ga zabiti ali uzbuđenje je bilo toliko da sam naprosto eksplodirao. Moj kurac rigao je spermu vlažeći njenu pičku i moje prste. Bilo je to pravo malo jezero sperme.


Osim što sam pošteno zašpricao njenu pičku, sperme je bilo i po njenom kombineu a i po madracu. Okrenula se na leđa. Desnom rukom s dva prsta dodirivala je svoje usne i djelovala je poput kakve mlade jumferice. Smiješila se a mene je uzbuđenje napuštalo i počeo sam osjećati nelagodu. Ležao sam raskopčanih hlača i s kurcem nakvašenim spermom i sokovima njene pičke. Nisam znao što reći i kamo pogledati. 


Mama je napokon prva progovorila. Pozvala me da pogledam što sam joj napravio od kombinea. Na kombineu se jasno vidjela velika, ljepljiva mrlja koju je prouzročila moja sperma. Rekla je kako to mora oprati. Ustala je iz kreveta i dok je išla prema toaletu svukla je u hodu kombine. Čuo sam kao pušta vodu i trlja mrlju. Onda me glasno dozvala rekavši neka dođem i donesem dva ručnika iz ormara. Oklijevao sam trenutak a onda ustao. Rukom sam pridržavao hlače dok sam joj dodavao ručnike. 

Pogledala me sa smiješkom na licu i dodala mi svoj kombine rekavši neka ga stavim na jedan od stolaca kako bi se osušio. Otišao sam do stolca i napravio kako mi je rekla. Vratio sam se nazad a ona je namočila jedan ručnik i njime si prala pičku. Dok je ručnikom još trljala pičku obratila mi se rekavši mi neka skinem hlače i gaće jer su i one umrljane. Stajao sam nekoliko sekundi a onda učinio kako je rekla. Najprije je oprala od mrlja moje gaćice a onda vlažnim ručnikom skinula, koliko se to moglo, mrlje od sperme i s mojih hlača. Odnijela je gaće i hlače do stolca rekavši mi da je sačekam. Stajao sam poput kakvog klinca uhvaćenog s prstima u tegli pekmeza ne znajući kako da se sad ponašam.


Mama se vratila. Bila je posve gola a na nogama je imala štikle. Izgledala je jako seksi. Uzela je ručnik i rekla mi da priđem bliže umivaoniku.Zbunjeno sam učinio kako je rekla. Uzela je rukom moj kurac i vlažnim ručnikom ga istrljala. 


Vratili smo se u sobu. Gledala me u oči. Pitala me što ćemo sada? Slegnuo sam ramenima. Rekla je da sada kad sam ju napalio nemam valjda namjeru odustati. Okrenula mi se leđima i prislonila se uz mene. Njeno dupe opet je bilo priljubljeno uz moj kurac. Ruke je savila iza sebe i dlanovima me uhvatila za guzove. Vrtjela je dupetom i naravno da je to ponovo izazvalo buđenje moje batine. Stavio sam ruke ispod njezinih i uhvatio je za sise. Povukao sam je prema krevetu. Sjeo sam na rub kreveta. Izvukla se iz mog zagrljaja, sagnula se i raširila mi noge. Spustila se na koljena i sagnula glavu. Kurac joj je ušao duboko u usta. Pušila ga je znalački. Čas bi ga gutala do jaja a trenutak kasnije lizala čitavom dužinom. Stiskala mi je jaja gotovo do bola.
Nježno ga je drkala rukom gledajući prema meni. Trenutak ranije gurnuo sam joj ga u usta do jaja što je dovelo do toga da joj oči zasuze. Ustala je i opkoračila me. Držala je kurac rukom dok ga je namještala na ulaz svoje vlažne pičke. Nabila se na moj kurac i glasno zastenjala. Nabijena na moj kurac divlje je vrtjela guzom i bokovima... sisao sam joj bradavice držeći je čvrsto rukama za guzove. Drugi put u relativno kratkom vremenu ispraznio sam jaja. Ovaj put svršio sam u njenoj pički. 


Ležali smo pripijeni jedno uz drugoga. Poznavao sam mamu i vrlo dobro sam znao koliko je moja mama nezasitna kada je seks u pitanju. Nikada joj niam zamjerao zbog njenih seksualnih avantura. Jednostavno sam je prihvatio takvu kakva jest. Mene je sve ovo prilično iscrpilo ali ona je i dalje bila napaljena.Bez obzira na situaciju u kojoj smo bili ona je bila spremna jebati se do iznemoglosti. Uzela je malo predaha. Popila čašu mineralne vode i pojela pola sendviča. Ja nisam niti mogao a niti želio jesti.


Hodala je poprostoriji posve gola. Pitao sam se je li ona uopće svjesna svega što nam se događa. Otišla je do toaleta te se vratila u krevet i pripila uz mene. Pitao sam je što će se dogoditi ako se Ankica ne vrati s novcem. Držala je glavu na mojim prsima i rukom mi milovala kurac. Odgovorila je kako se vjerojatno ništa neće dogoditi. Žan nas je htio uplašiti i kazniti. To je učinio te će nas vjerojatno pustiti već navečer. Inače Žan i njegova ekipa nisu bili u kući. Nas su zaključali i vratili su se u grad. I dalje je rukom milovala moj kurac. 


Napokon ga je uspjela dignuti. Nije gubila vrijeme. Uspravila se i opkoračila me. Nataknula se na kurac i rukama se oslonivši na moj trbuh zavrtjela je dupetom. Bradavice su joj opasno i izazovno stršale. Lice joj se zarumenjelo a bedra su joj se grčila jer su joj orgazmi dolazili u valovima. Količina sperme koju sam ovaj puta izbacio iz jaja bila je znatno manja nego prvi i drugi puta. Jaja su me boljela. 


Sve u svemu mama je bila u pravu. Kasno navečer začuli smo zvuk automobila. Za razliku od mene mama je djelovala prilično smireno. Mene je ponovo obuzela nervoza a srce mi je brže kucalo. Mama je obukla svoj kratki kombine i obula cipele. Sredila je donekle kosu i popravila šminku. I ja sam se obukao. 


Prošlo je možda nešto više od pola sata kada sam začuo kako netko otključava lokote. Zasuni su zaškripali i vrata su se otvorila. Na vratima je stajao Žan. Kratko je rekao neka izađemo. Izašli smo. Dok je Žan zatvarao vrata pogledao sam mamu. U kratkom kombineu, štiklama i sa torbom u ruci izgledala je nekako nestvarno baš kao i čitava ova situacija.
Žan nije ništa govorio. Krenuo je u kuću a mi za njim. Kuća je bila prazna. Njegovih snagatora nije bilo i to mi se sviđalo. Rekao je mami neka se odjene i izašao je iz sobe. Mama se brzo obukla. Gledao sam je s leđa u kratkoj minici  koja joj je stajala malo na krivo i dijelom otkrivala rub njezinih samostojećih čarapa. Uistinu je izgledala jebozovno. Kao da je osjetila moj pogled. Okrenula se prema meni i nasmijala se. Meni još uvijek nije bilo do smijanja.


Uskoro se vratio i Žan. Pitao nas jesmo li spremni. Naravno, bili smo. Ušli smo u njegov auto. Mama je sjela naprijed a ja odozada. Čitavim putem smo šutjeli. Tek kada smo stigli ispred zgrade Žan mi je rekao neka izađem. On ima obaviti još jedan razgovor s mamom. Krenuo sam prema ulazu u zgradu. Prije nego sam ušao vidio sam kako njih dvoje živo raspravljaju. Trenutak kasnije Žan je pokrenuo auto. Mama je otišla s njim. Pretpostavljao sam, a bio sam u pravu, da su otišli negdje gdje će Žan još jednom pojebati mamu. Mama se vratila tek nakon dva sata. Odmah je otišla na tuširanje. 


Ležao sam budan u mraku sobe i razmišljao o svemu što se dogodilo. Još

uvijek sve mi je izgledalo nestvarno i kao da se sve to događalo nekome drugome ili kao da sam gledao neki čudan film u kojem sam i sam sudjelovao.
Naravno, Ankica se nije pojavila. Nije bilo nje ali ni novca. Mama se počela intezivno družiti sa Žanom za kojeg sam kasnije saznao da mu je pravo ime Fabijan. Više nije vodila onako buran život. Žan, odnosno Fabijan, završio je u zatvoru, tj. u pritvoru. Iza rešetaka je proveo nešto manje od osam mjeseci. Izašao je i smirio se. Izvukao se s nekom malom kaznom a vrijeme provedeno u pritvoru ušlo mu je u kaznu. Mama se preselila kod njega. Ja sam ostao živjeti u stanu. Žan je, kasnije sam saznao, na moru imao nekoliko apartmana koje je iznajmljivao u ljetnim mjesecima. Osim toga bio je suvlasnik jednog restorana u istom mjestu gdje se nalaze i apartmani. Počeo se baviti građevinom. On i jegov prijatelj gradili su i prodavali apartmane na moru.
Mamu nisam viđao često. Nalazili bi se u gradu na kavi. Bila je zadovoljna. Imala je dovoljno novca a Žan joj je otvorio cvjećarnu.Mama je uvijek voljela cvijeće i sad je konačno radila posao koji ju je veselio. Smirila se a Žan se u konačnici pokazao puno boljom osobom nego što je izgledao  onda kada sam ga upoznao.


Mama me često zvala i pozivala da ih posjetim u njihovom domu. Uvijek bi našao neki izgovor da ne dođem. No kako je Žan zbog poslova, pogotovo u proljeće i ljeto, najviše vremena provodio na moru počeo sam posjećivati mamu. I sada je često posjećujem. Naime, kada mi je predložila da dođem na večeru a nakon večere pozvala me da prenoćim nisam odbio. Bila je to burna noć. 


Dođem i ostanem kod mame po nekoliko dana. Žan zna dolazim i kada smo se čuli bio je prilično ljubazan čak je rekao da mu je drago što posjećujem mamu a pozvao me da dođem na more kada god želim jer mogu bez problema koristiti jedan od njegovih apartmana a ako slučajno budu zauzeti mogu koristiti stan iznad restorana. Naravno, on pojma nema da smo mama i ja dobrano rasklimali njihov bračni krevet. Ovog ljeta Žan putuje u Njemačku na dva tjedna a mama i ja iskoristiti ćemo priliku i provesti desetak dana u jednom od aprtmana.

Nema komentara:

Objavi komentar