porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

17. srp 2018.

Pijanu i vezanu mamu prisilio sam na pušenje kurca


U ranoj mladosti moji roditelji živjeli su poprilično razuzdano i raskalašeno. Vjenčali su se ali tek dvije godine nakon što sam ja došao na svijet. Dijete, tj. ja, poremetilo im je dotadašnji ritam života. Kada kažem da su živjeli prilično razuzdano i raskalašeno pritom mislim na to da su se često opijali, eksperimentirali su i s drogama, ljetovali na nudističkim plažama, mijenjali seksualne partnerice i partnere te često prakticirali grupni seks.

Brak u koji su stupili zbog mog rođenja nije baš do kraja i skroz poremetio njihov ritam i način života. Tata je u kuću dovodio razne pijane ili nadrogirane drolje a mamu su vrlo često posjećivali muškarci s kojima se jebala do besvijesti. Mama je imala a i još ima jedan fetiš, ako se to tako može nazvati. Voli biti vezana užetom ili lisičinama ili bilo čim drugim i voli da je tako vezanu jebu.

Jednom prilikom pronašao sam je u spavaćoj sobi ruku vezanih za naslon kreveta. Bila je posve gola, tijela zalivena vinom, pivom a i nekakvim žestokim pićem. Sve je smrdjelo po alkoholu kojeg je osim po njezinu tijelu bilo i na plahti a ona je, vjerojatno skroz pijana, spavala. Po sisama, trbuhu ali i po pički mogli su se vidjeti tragovi sasušene sperme. I to je valjda bio prijelomni trenutak o mojem doživljavanju mame kao takve. Popustio sam niskim strastima. Izvukao sam kurac iz gaća i krenuo s drkanjem. Gledao sam mamu takvu kakva je bila i pogled na njezinu pičku totalno me raspametio. Spermom sam zalio njezino već ionako svim i svačim zaliveno golo tijelo. Zakopčao sam hlače pa izašao iz sobe. Vjerovao sam kako me nije registrirala jer bila je totalno pijana ili možda čak drogirana što me uopće ne bi iznenadilo.

Sad moram reći to kako je brak moje mame i oca postao prilično klimav. Naime tata se u velikoj mjeri smirio i promijenio način života. Govorio je mami kako je krajnje vrijeme da se oboje smire i počnu živjeti normalno koliko god je to moguće. Mama je njemu govorila kako je ona još uvijek mlada i kako želi uživati u životu. Nekada naoko skladan brak, ma koliko god raskalašen bio, sad je zapadao u sve veću i dublju krizu.

Kada bi tata bio na poslu mama bi u kuću dovodila nekakvog mlađeg muškarca za kojeg se ispostavilo da je teški grubijan. Satima bi iz mamine sobe slušao njezine bolne urlike i cviljenje. Taj grubijan uredno ju je vezao, tukao dlanom ruke po guzici ali nije se libio uzeti i kožnati remen te je njime izmlatiti po dupetu, sisama pa čak i po pički. Moj zaključak je bio kako mami takva gruba vrsta seksa odgovara i da uživa u boli koju joj je taj tip nanosio.

Tata bi znao poludjeti kada bi vidio silne masnice po maminom tijelu. Svađe između njih postale su učestale. Tata bi navečer otišao na spavanje a mama bi nazvala taksi i tko zna gdje i s kim se provodila do jutarnjih sati. Nisam se želio miješati u njihov odnos. Zaposlio sam se i redovito počeo pohoditi teretanu samo da što manje budem kod kuće.

I onda se dogodilo ono što sam opisao. Izdrkao sam se po maminom golom tijelu i ostavio je onako vezanu na krevetu. Takvu ju je pronašao i tata. To je bila kap koja je prelila čašu. Tata je pokupio svoje stvari i napustio kuću. Sad se mama našla u nezavidnoj situaciji. Nigdje nije radila i živjela je od tatinog novca kojeg više nije bilo.

Da bi se izvukla iz te i takve situacije u kuću je dovela onog grubijana koji se na njoj brutalno iživljavao. Taj mamin jebač zvao se Žarko. Nisam ga baš podnosio kao ni on mene. No za mamu su se pojavili novi problemi. Taj spomenuti grubijan Žarko bio je totalno posesivan i ljubomoran. Želio je mamu samo za sebe. Nije joj dopuštao da izlazi i da se provodi. Kontrolirao ju je u potpunosti ili bolje rečeno nastojao ju je kontrolirati.

Jedne večeri vratio sam se iz teretane. Svukao sam jaknu i tada sam čuo mamino dozivanje iz sobe. Ušao sam u njezinu sobu a ona je posve gola bila vezana za cijev centralnog grijanja. U stvari ruke su joj bile vezane lisičinama a između njih je bilo provučeno uže koje je bilo vezano za spomenutu cijev. Mamini guzovi crvenjeli su se od udaraca što rukom a što remenom ili nečim sličnim. Bila mi je okrenuta leđima i okrenula je glavu prema meni koliko je tako vezana mogla. Plačnim glasom molila me da je odvežem. Ključ lisičina nalazio se na noćnom ormariću.

Pustio sam je da se još malo muči. Stajao sam iza nje i pitao je što joj je sve ovo trebalo i zašto je tog idiota dovela u kuću.
-Zaslužila si to što te je snašlo.- Rekao sam pa izašao iz sobe. Stao sam ispred vrata a ona je doslovno vrištala moje ime. Vratio sam se u sobu i onda sam je ja još nekoliko puta dlanom ruke raspalio po crvenoj guzi. Zajaukala je od bolova. Tek potom sam je oslobodio.

Zbog toga je došlo do verbalnog a umalo i do fizičkog obračuna između Žarka i mene. Nisam ga se bojao i on je prvi ustuknuo. On definitivno nije bio normalan. Bio je ljut i bijesan zbog toga što sam se usudio mamu osloboditi lisičina. Čuo sam ga kako se dere na mamu i govori joj kako ga ima čekati onako kako ju je ostavio. Zaradila je i šamar a možda i dva.

Dva ili tri dana kasnije mama je usprkos Žarkovoj zabrani otišla iz kuće. Žarko je došao s posla i bio je istinski ljut zbog toga što mame nema. Valjda ju je stotinu puta pokušavao nazvati na mobitel ali ona mu nije odgovarala. Vratila se kući koji sat kasnije i bila je vidno pripita. Posrtala je i jedva je uspijevala nešto reći.

Divljak od Žarka vezao joj je ruke na leđima a lisičine joj je stavio i na noge. Posjeo ju je na kauč i rekao neka ga tu čeka a oslobodit će je kada se otrijezni.
-Kada se vratim pojebat ću te u tu tvoju veliku guzicu, droljo! Krmačo! Kurvetino!- Urlao je na nju prije nego je izašao iz kuće i otišao tko zna kamo. Gledao sam mamu tako vezanu. Pijano se zibala lijevo-desno a glavu doslovno nije mogla držati uspravno.

Opet me zamolila da je oslobodim jer mora pišati. Prišao sam joj i rekao kako je ona nepopravljiva drolja.
-Daj oslobodi me, molim te.- Zavapila je.
Raskopčao sam šlic na hlačama pa iz gaća izvukao kurac. Došao sam do mamina lica i kurcem joj gotovo dotaknuo usta. Trgnula se kao oparena. Vrtjela je glavom a kosa joj je padala preko lica.
-Ako hoćeš da te oslobodim onda ćeš mi popušiti kurac. A osim toga iz kuće ću izbaciti onog debila. Želiš li i dalje živjeti s njim?- Pitao sam je.
Ne, ne želim. Izbaci ga slobodno.-

-Dakle onda nemaš izbora.- Rekao sam joj. I jest… onakva pijana popušila mi je kurac. Usta sam joj doslovno natovario spermom. Tek tada sam je oslobodio. Žarko se baš i nije potrudio skriti ključeve od lisičina. Visjeli su s ostalim ključevima na kukici u hodniku.

Mama jest teturala ali je ipak dosta brzo došla do wc-a. Nakon što se popišala, umila lice te isprala usta vratila se u sobu i pitala me zašto sam joj to učinio.
-Zato jer si drolja koja drugo bolje nije zaslužila.-
Djelomično se otrijeznila nakon tuširanja. Sjeli smo za stol i porazgovarali. Objasnio sam joj kako ja radim i mogu je izdržavati. Uvjet je da se smiri i promijeni način života.

Te večeri doslovno sam izbacio Žarka iz kuće. U fizičkom pogledu bio sam jači od njega i kada je shvatio da je vrag odnio šalu pokupio je svoje stvari i bijesan kao ris otišao zauvijek.

Mama je doista promijenila način života. Prestala je piti  i dosta pozornosti polaže na svoj vanjski izgled. Izgleda mladoliko i jebozovno. I ja sam poput svog oca otišao iz kuće. Živim kao podstanar s jednim prijateljem s posla.
Mama me redovito posjećuje. Naime treba joj novac. Ne protivi se tome da mi s vremena na vrijeme popuši kurac. Uglavnom kada ja to zatražim od nje. Bez protivljenja i bez suvišnih riječi strpa moj kurac u usta i znalački ga obradi. Stalno me poziva da se vratim kući. Vrlo je vjerojatno i da hoću.

Hoćemo li mama i ja otići i korak dalje i da neće sve stati samo na pušenju mog kurca ne znam ali kako sad stvari stoje zasigurno hoćemo. Mislim da je ovo povremeno pušenje mog kurca tek uvod u nešto mnogo žešće. Možda se varam ali mislim, nadam se pa čak i vjerujem da sam u pravu.

-Gogo-

-Ukoliko vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link klikom na: FACEBOOK TWITER VKONTAKTE  ili kliknite dolje na google+ 

 

Nema komentara:

Objavi komentar