porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

31. svi 2018.

Ostvario mi se san, jebati ženu i njezinu sestru istovremeno


-Priča je uz odobrenje autora prenijeta s drugog bloga-
---------------------------------------------------------------------------

Dva dana uoči dočeka Nove godine moja supruga Suzana rekla mi je kako bi bilo najbolje da Novu godinu  dočekamo doma. Iskreno govoreći uopće nismo imali nekih planova. Mislio sam kako ćemo na doček otići kod prijatelja i sad me iznenadilo to što je moja žena željela ostati kod kuće.

-Zar ćemo nas dvoje sami dočekati Novu godinu?- Pitao sam je.
-Pa ne baš sami. Bit ću ja, ti i moja sestra Tamara.- Odgovorila je.
Na spomen ženine sestre trgnuo sam se i to iz posve opravdanog razloga. Naime sa ženinom mlađom sestrom Tamarom imao sam bliske susrete seksualne vrste još u vrijeme kada smo Suzana i ja bili zaručeni, dakle prije braka.

Ta mala plavokosa droljica Tamara zavela me i popustio sam. Pojebao sam je jednom pa drugi puta a pojebao sam je još jednom kada smo već bili u braku. Mislio sam kako je to gotova i svršena stvar. Čvrsto sam odlučio više se ne upuštati u seksualne avanture sa ženinom sestrom jer nisam želio ugroziti naš još uvijek svježi brak.

-Tvoja sestra, ti i ja???- Začudio sam se ženinom prijedlogu.
-A ti, siroče moje, ti misliš da sam ja glupa, jelda?- Rekla je Suzana.
Pravio sam se kako ne znam o čemu priča i kako pojma nemam na što točno misli.
-O, znaš ti. Jako dobro ti znaš o čemu pričam.- Rekla je Suzana pa se nadovezala na rečeno:-Jako dobro znam da si mi ševio sestru prije braka a poševio si je i kada smo već bili vjenčani.-

Došlo mi je da propadnem u crnu zemlju. Vidjevši koliko mi je neugodno i kako sam zbunjen ostao bez riječi Suzana se glasno nasmijala prije nego je rekla:-Moraš znati kako moja sestra i ja nikada jedna pred drugom nismo imale tajni. Dragi moj mužiću nisi ti jedini muškarac kojeg smo nas dvije dijelile.-

Nakon toga mogao sam očekivati sve ali ne i ono što je uslijedilo. Umjesto da moja žena plane, da me izgrdi, napadne pa možda čak i zaprijeti razvodom ona je učinila nešto posve drugo. Prišla mi je svukla svoju košulju pa kleknula između mojih nogu. Raskopčala mi je hlače izvukla kurac i popušila mi ga.

Nakon što se vratila iz kupaonice gdje je isprala usta od ostataka moje sperme pitala me što mislim o njezinom prijedlogu.
-Pa nemam ništa protiv ako ti tako želiš.- Odgovorio sam još uvijek ne vjerujući da je moja žena sve znala i da se ne ljuti na mene.

Mislio sam kako pojma nema da sam je prevario s rođenom sestrom a ispalo je kako je ona sve vrijeme sve znala. Na samu Staru godinu negdje oko 19 sati pojavila se ženina sestra noseći u ruci bocu vina. I dalje se nisam osjećao baš ugodno ali moja žena i njezina sestra bile su jako dobro raspoložene a vrlo brzo su se još više oraspoložile uz glazbu i vino.

Ostavile su me u dnevnoj sobi i rekle mi neka sačekam. Nisam znao što smjeraju ali pojavile su nakon dvadesetak minuta identično odjevene u vrlo kratke, crne čipkaste haljinice. Obje su izgledale jebeno seksi a haljinice su bile toliko kratke da mi nije trebalo puno vremena kako bi shvatio da ispod tih haljinica ne nose ni grudnjake ali ni gaćice.

Razuzdale su se preko svake mjere. Plesale su, vrtjele svojim guzama i totalno me napalile. Kada mi je žena rekla neka pojačam grijanje rekla je to s razlogom jer odmah nakon što sam to učinio obje su se bacile na mene i skinule me do gola a potom su sa sebe svukle one kratke haljinice i ostale posve gole. Gole kao od majke rođene valjale su se po tepihu. Sličilo je to na hrvanje ali u blagom obliku. Sestra je sestru hvatala za sise, guzu… Jedna drugoj gurale su ruku između nogu, ljubakale su se…

Da, sad sam shvatio da su njih dvije mnogo, mnogo bliskije nego sam ja to uopće mogao pretpostaviti. Izmorile su se i ležale na tepihu jedna pored druge raširenih nogu. Kurac mi je ionako već bio u punom elementu ali želio sam ići polako. Spustio sam se na tepih ispred njih i svojoj ženi raširio noge. Lizao sam joj pičku a moja žena je prstom trljala pičkicu svoje sestre. Sa lizanja ženine pičke prebacio sam se na lizanje pičke njezine sestre.

Nakon što sam im temeljito polizao pičke što ih je vidno raspalilo i zadovoljilo obje su se odlučile pozabaviti sa mnom. Zajednički su mi pušile kurac i lizale jaja. Ukratko rečeno u Novu godinu ušli smo tako da sam ih obje temeljito i obilno spermom zalio po golim tijelima. Nakon što smo se izljubili u usta čestitajući si Novu godinu njih dvije otišle su u kupaonicu kako bi sa sebe isprale znoj i spermu.

Nakon povratka iz kupaonice svi troje posve goli prionuli smo jelu. Nakon jela i nakon što smo ispili po još nekoliko čaša vina orgijanje s dvije sestre se nastavilo. Jebao sam ih naizmjence kao pomahnitali i napaljeni bik. Nisam siguran ali mislim da sam svršio nekih tri ili četiri puta. Jedino što znam jest to da su me nakon posljednjeg svršavanja, koje se svelo na tek nekoliko kapi sperme, boljela jaja ali i kurac. Nisam više imao snage. Potrošile su me i iscijedile iz mene valjda svu spermu do posljednje kapi.

Legao sam na kauč s bolnom grimasom na licu. Prije nego sam posve iscrpljen zaspao vidio sam svoju ženu kako sjedi u fotelji a njezina sestra Tamara sjedi joj na koljenima. Gledale su u mene i cerekale se.

Probudio sam se negdje oko 11 sati prvog dana Nove godine. Moje žene ali ni njezine sestre nije bilo u sobi. Oteturao sam se do spavaće sobe i otvorio vrata. Njih dvije tek djelomično zaogrnute plahtom čvrsto su spavale u mom bračnom krevetu. Otišao sam na tuširanje pa se vratio u dnevnu sobu. Navukao sam gaće i opet legao na kauč.

Ponovo sam zaspao a probudila me moja žena. Bila je odjevena, smijuljila se i bila je dobro raspoložena. Pitala me želim li nešto pojesti ili bi nešto popio. Nisam bio gladan a nije mi se baš ni pilo. Sjeo sam na kauč i prstima ruku prošao kroz kosu. Pitao sam Suzanu gdje je Tamara.

-Otišla je. Nije valjda da ti već nedostaje?- Kroz smijeh je rekla moja žena. Šutio sam ne znajući da li me to pita jer je to stvarno zanima ili me samo provocira. Potom je došla do kauča sjela pored mene i zagrlila me jednom rukom. Nježno me poljubila u lice prije nego je rekla:-Ako ti se svidjelo i ako želiš možemo s vremena na vrijeme ovakvo nešto ponoviti. Ne moramo opet čekati Novu godinu.-

Gledao sam u nju i dalje šutio.
-No, reci, izjasni se.- Bila je uporna moja žena.
-Pa je, svidjelo mi se. I naravno ako ti to želiš ja nemam ništa protiv da ovakvu igru ponovimo.-
-Znala sam. Hajde sad ustani pa da zajedno popijemo kavu. Ako želiš možeš i nešto pojesti a ako ne jest ćemo kod mojih roditelja. Malo prije sam ih nazvala kako bi im čestitala Novu godinu i pozvali su nas da dođemo kod njih na večeru.-

Gotovo sam se nasmijao na pomisao što bi rekli ženini roditelji kada bi znali da sam im osim kćeri Suzane koja mi je žena pojebao i drugu, mlađu, kćer.

-Zvonimir-

-Ukoliko vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link klikom na: FACEBOOK TWITER VKONTAKTE  ili kliknite dolje na google+ 

Nema komentara:

Objavi komentar