porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

19. lip 2018.

Strina mi je lizala spermu s kurca i trbuha


Moja strina Ozana jest žena u zrelim godinama ali jebeno dobro izgleda. Na prvi pogled vidiš da joj kurac iz očiju viri. Nisam imao nikakvih činjenica ni dokaza ali bio sam siguran kako takva rasna žena naprosto mora uz muža, inače moga strica, imati barem jednog ako ne i više ljubavnika.

Ako bi ja bio kod kuće a strina je imala namjeru otići do grada, jer živimo na periferiji, nazvala bi mene da je odvezem svojim automobilom jer ona nema vozačku dozvolu pa koristi gradski prijevoz, taksi ili mene.


Kod strine Ozane sviđa mi se što posve otvoreno govori o seksu i za nju naprosto ne postoje tabu teme. Rekoh kako koristi moje usluge ako sam doma i ja bez problema palim automobil i vozim je. Tako je bilo i tog dana. Došao sam i parkirao auto ispred kuće. Pozvonio sam i ušao jer vrata nisu bila zaključana. Pozdravio sam je a ona mi uzvratila. Bila mi je okrenuta leđima i nije se osvrtala. Samo je kratko rekla da će se vrlo brzo spremiti.

Na sebi je imala bijele prozirne hlače koje su bile pripijene uz njezinu guzu. Kroz hlače su se nazirale gaćice i istog trenutka dobio sam želju da izdrkam svoj kurac. Naravno nije bilo prilike i nisam to učinio. Spremila se i sjela u auto do mene. Vozeći pored autobusne postaje vidio sam susjedu Eriku koja je čekala autobus. Stao sam i pozvao je da uđe u auto. Rado je pristala. Iz auta je izašla nešto prije. Zahvalila mi je na vožnji i udaljila se. Gledao sam za njom u njezino dupe i to je strina primijetila.

Odmah me počela zadirkivati. Pitala me da li mi se susjeda Erika sviđa jer primijetila je kako je gledam. Priznao sam i rekao da mi se sviđa. A onda me strina doslovno šokirala pitanjem:-Kada drkaš zamišljaš li kako jebeš Eriku?-

Iznenađeno sam je pogledao ne vjerujući da me to pita. E pa sad mi je bilo dosta njezinih zadirkivanja i rekao sam joj nešto što vjerojatno nikada ne bi ali…
-Da, ponekad zamišljam Eriku ali zamišljam ja i tebe strina.-
-Molim?!- Gotovo je vrisnula a potom se stala grohotom smijati.

Rekla mi je kako mi baš i ne vjeruje ali ako je to istina onda sam ja malo lud. Odgovorio sam joj neka ona mene smatra ludim ali to je istina. Strina Ozana je inače Dalmatinka a sutradan se u Zagrebu trebala igrati utakmica između Dinama i Hajduka.  
-Hoćeš li ići na utakmicu?- Pitala me. Slegnuo sam ramenima rekavši kako ne znam. U sebi sam se pitao zašto je tako naglo promijenila temu ali to je bio samo uvod u nešto drugo.

Predložila je da se kladimo. Obzirom da ona navija za Hajduk a ja za Dinamo mogli bi se opkladiti.
-A u što?- Pitao sam.
Strina je stavila kažiprst na usnice i zavodljivo me pogledala.
-Ako maštaš o meni zasigurno bi me volio vidjeti golu, istina?-

U čudu sam je pogledao još ne shvaćajući na što cilja.
-Pa evo ovako… Ako pobijedi Dinamo ja ću ti pružiti priliku da me vidiš golu a ako pobijedi Hajduk ti ćeš se skinuti kako bi ja tebe mogla vidjeti golog. Pristaješ?-
Pitao sam je da li je ozbiljna ili me samo zajebava. Odgovorila je kako je skroz ozbiljna. Prihvatio sam opkladu iako sam mislio da od toga ništa već se samo poigrava sa mnom.

Reći ću samo da je Dinamo pobijedio. Čekao sam trenutak kada sam bio siguran da strica nema kod kuće i nazvao sam strinu. Objasnio sam joj kako mora poštovati ono što je obećala jer ona je bila ta koja je predložila da se kladimo. Najprije se blesavo cerekala pa me pokušala odvratiti od nauma da je vidim golu govoreći kako se samo šalila. Rekao sam joj kako ću iz ovih stopa doći kod nje doma i prekinuo sam vezu.

I došao sam do strine. Odmahivala je rukom i govorila mi kako nisam normalan. Bio sam uporan i inzistirao sam na tome da se skine gola.
-Dobro hoću ali pod uvjetom da se i ti skineš gol.- Rekla a ja sam joj pokušao objasniti kako je ona ta koja je izgubila. Onda sam kratko razmislio i rekao da pristajem.

Razrogačenih očiju strina je gledala kako se skidam. Stajao sam ispred nje gol kao od majke rođen. Strina je dlanove ruku držala na ustima i cerekala se. A onda se bez suvišnih riječi i na moje veselje strina počela svlačiti. Još je na sebi imala grudnjak i gaćice kada mi je rekla neka legnem na kauč i neka joj se ne približavam. Poslušao sam je.

Kada je ostala posve gola bio sam uzbuđen preko svake mjere. Kurac mi se nezaustavljivo počeo dizati. Uzeo sam ga u ruku i počeo ga drkati. Strina je pružila dlan ruke prema meni i stala mi govoriti kako to nije bio dio dogovora. Nisam je uopće slušao… Čvrsto sam stiskao svoj kurac i drkao sve brže. Ona je išla prema meni i doslovno se derala:-Prestani! Čuješ ti budalo jedna, prestani!-

Jebiga sad pomislio sam u sebi. Sperma iz mog kurca šiknula je gotovo do plafona sobe. Veliki ili najveći dio sperme završio je na mojem trbuhu i prsima. Iako sam očekivao drugačiju reakciju strina je sjela pored mene. Gledala je u moj kurac i svu onu spermu govoreći da sam totalno lud.

Gledao sam oko sebe tražeći nešto čime bi se obrisao. A onda me strina opet iznenadila. Kažiprstom ruke počela je kružiti po mom trbuhu i spermi.-Tražiš nešto čime bi se obrisao… Hoćeš da te ja obrišem?- Pitala je ali nije sačekala moj odgovor.

Nagnula se glavom naprijed i sljedećeg trenutka jezikom je lizala spermu s moga kurca, jaja i trbuha. Usta su joj bila puna sperme i ona ju je bez problema gutala. Kada je polizala gotovo svu spermu ustala se i otišla do kupaonice. Donijela je dva ručnika. Jednog je pružila meni a drugim je sebi obrisala usta i lice.

Rekla mi je neka se sad odjenem i odem kući. I ona se počela odijevati. Dopratila me do vrata a ja sam se okrenuo i zagrlio je. Kratko sam je uspio poljubiti u usta a onda me ona odgurnula od sebe govoreći:-Dosta! Bilo je dosta, jel ti jasno?-
-Dobro.- Kratko sam rekao i primio za kvaku na vratima a onda se strina opet oglasila:-Za danas je bilo dosta, i previše.-

Rekla je za danas… Okrenuo sam se prema njoj a ona je rekla kako sam dobro čuo i kako je za danas bilo dosta.
-A sutra?- Bojažljivo sam je pitao.
-Pa navrati sutra ako budeš želio i imao vremena.- Rekla je uz jebeno zavodljiv pogled i smiješak na usnama.
Bio je to početak jednog divnog druženja strine i mene. 

-Berislav-

-Ukoliko vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link klikom na: FACEBOOK TWITER VKONTAKTE  ili kliknite dolje na google+ 

1 komentar: