porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

17. velj 2015.

Jebem se s mužem vlastite kćeri


Netom prošlo Valentinovo, tj Dan zaljubljenih, ponukalo me da napišem ovu priču i svoja iskustva podijelim s vama. A zašto baš Valentinovo? Pa shvatit ćete kada pročitate priču. Možda ćete pomisliti da sam pod stare dane poludjela ali štogod vi mislili ja tek sad u poznijim godinama istinski uživam u životu i seksu. Trebalo je proći mnogo godina da u sebi otkrijem skrivenu razvratnicu, jer tek kada sam dočekala mirovinu, ili penziju,  prvi puta sam prevarila svoga supruga i to, kako naslov kaže, s mužem svoje kćeri.


Čitavog života bila sam mirna, skromna i vjerna ženica. Davno je bilo kada sam se zaljubila u svog supruga. Upoznali smo se na fakultetu. Ja sam bila pri kraju a on je bio brucoš. Bila sam starija od njega punih pet godina ali ljubav nam se dogodila bez obzira na spomenutu razliku u godinama. Naposlijetku smo se vjenčali i dobili dvoje djece. Kćer i sina. Ja i suprug Zdravko bili smo gradska djeca i oboje smo poticali iz dobrostojećih obitelji. Zahvaljujući pomoći naših roditelja riješili smo stambeno pitanje i živjeli smo u komfornom stanu od 200 kvadrata na vrlo atraktivnoj lokaciji. Ja sam svoj radni vijek provela u jednom malom ali uspješnom poduzeću iz kojeg sam otišla i u mirovinu. Nisam bila baš ambiciozna za razliku od mog muža ali mislim da je to bilo i normalno jer skrbila sam o djeci i kući, odnosno stanu, dok je moj Zdravko radio, završavao još jedan fakultet a usput spremao magisterij. Imao je dobro plaćen posao a uz to se angažirao i u privatnom biznisu kojeg je vodio njegov mlađi brat.

Naša djeca bila su dijametralno suprotne naravi. Često sam znala reći kako je moja kćer, koja je bila starija, trebala biti muško a mlađi sin je trebao biti žensko. Naime kćer je imala problema u učenju i nekako se provlačila a sin je bio odličan učenik. Kćer je voljela izlaziti i tulumariti, kako se to kaže, dok je sin malo izlazio, mnogo učio i bavio se aktivno atletikom a uz to je redovito odlazio s društvom na nogomet i košarku. To mu je bilo draže od izlazaka u zadimljene klubove. Za razliku od kćerke nije pušio ni pio alkohol. Kako je vrijeme prolazilo kćer se popravila u učenju te je naposlijetku završila školu za medicinske sestre. Zaposlila se i tek onda uz posao upisala fakultet. Sin je redovno završio fakultet, zaposlio se a ubrzo je započeo i ozbiljnu vezu s jednom djevojkom s kojom se kasnije vjenčao. Kćerka, iako starija, nije ni pomišljala na brak. Sin je napustio stan, skrasio se i vodio miran obiteljski život. Kćerka je dosta dugo živjela s nama a onda je jednog dana odlučila osamostaliti se. Otišla je u podstanare a ja, kao ni moj suprug, nismo se tome protivili. Odlučili smo je pustiti da živi kako želi.
U međuvremenu je moj suprug kupio prilično veliko imanje dvadestak kilometara od grada. Od Zagreba sad nam je bio bliži jedan mali gradić čije ime neću spominjati. Dakle to imanje nalazilo se između velikog i malog grada. Suprug je smatrao kako je to idealno mjesto za miran život. Na imanju se nalazila lijepa stara kuća koju je moj suprug preuredio i sredio za stanovanje. U sklopu imanja nalazi se voćnjak i mali vinograd. Suprug je planirao, kada napokon ode u mirovinu, živjeti tu, baviti se pčelarstvom, vrtlarstovom, voćkama i vinogradom. U međuvremenu plaćao je jednog mještanina koji se skrbio o voćnjaku, vinogradu i košnji trave. Na naše iznenađenje i naša kćer se udala. Upoznala je muškarca koji je iza sebe već imao jedan brak i dvoje djece. Nama je bilo svejedno a bilo nam je drago što se sredila i udala. U međuvremenu je završila fakultet i promijenila posao. Nakon nekog vremena ona i njezin muž Darinko odlučili su pokrenuti privatni biznis.


Ja i suprug preselili smo se na spomenuto imanje. Prodali smo stan u gradu i odlučili živjeti mirnim seoskim životim. No ubrzo se pokazalo kako to neće ići lako. Iako smo mogli komotno i lijepo živjeti mom suprugu taj i takav seoski život nikako nije legao. Malo po malo sve više vremena je provodio u gradu nastavljajući pomagati bratu u poslu. Zapostavljao je pčele, vinograd i voćnjak pa je opet našao čovjeka koji se za to, umjesto njega, skrbio. Muž bi odlazio rano ujutro a vraćao se kasno navečer. Uskoro je ostajao i noćiti u gradu. Ni meni baš nije legao taj život na selu. Ipak sam rođena i čitav život sam provela u gradu. No što je tu je i pomirila sam se s postojećom situacijom.


Tada se dogodilo nešto što će mi skroz promijeniti život. Naime, mojoj kćeri i zetu privatni posao koji su pokrenuli je propao. Nemajući nekog izbora odlučili su se na neko vrijeme doseliti k nama na selo. Meni je to bilo izuzetno drago. Više nisam bila sama tijekom dana a i kuća je živnula. Kćerkinog muža, a svog zeta Darinka, nisam imala prilike podrobnije upoznati. Darinko se pokazao kao vrlo simpatičan i elokventan čovjek. Osim toga bio je zgodan i zabavan. Za razliku od kćerke koja je bila pomalo deprimirana i ljuta zbog propalog posla i izgubljenog novca, Darinko je na sve to gledao s velikom dozom optimizma govoreći kako će sve izaći na dobro te će prije ili kasnije iznaći neko rješenje. Mene i muža iznenadilo je to što se Darinko razumio u obrezivanje voćaka, vinogradarstvo ali i u pčelarstvo. Naime, Darinko je odrastao na selu gdje su se njegov djed i otac bavili pčelama, povrtlarstvom, voćarstvom a imali su nešto stoke i veliki vinograd. S mnogo ljubavi i pažnje posvećivao se održavanju voćnjaka i vinograda. Kćerku ti i takvi poslovi uopće nisu zanimali. Nakon nekog vremena kćer nas je izvjestila kako se vraća starom poslu medicinske sestre. No to je značilo da odlazi ne samo iz kuće nego i iz države. Odlično je govorila engleski i njemački te je uspjela naći posao u Austriji. Iako Darinko nije bio oduševljen zbog toga mirno je prihvatio kćerkinu odluku.


Kćerka je jedva dočekala da otputuje. Nakon njenog odlaska na odlazak iz kuće počeo se spremati i Darinko. U stvari nagovjestio je svoj odlazak. Želio se vratiti u grad jer imao je ponudu za jedan posao mada samo na određeno vrijeme i ne baš dobro plaćen. Tada se u sve upleo moj muž koji je imao drugačiji prijedlog. Vidjevši s koliko elana, strasti a i znanja Darinko skrbi o pčelama, voćnjaku i vinogradu predložio mu je da ostane na imanju. Moj muž Zdravko ionako je za obavljanje tih poslova plaćao čovjeka. Ovako će Darinko imati mjesto za stanovanje, za hranu nije trebao brinuti jer ja sam bila tu a uz to radije će njemu plaćati za obavljanje tih poslova nego drugima. Darinko je kratko razmislio o prijedlogu i na zadovoljstvo mog muža, ali i moje, pristao je.


Tako je započeo moj život sa zetom. Moj muž Zdravko sada je još češće izbivao iz doma znajući da ima pouzdanog čovjeka, i to još zeta, koji se brine o imanju. Darinko je uistinu marljivo i predano radio na imanju. Uz košnju trave, pazio je na pčele, skrbio za voćnjak i vinograd a uz to je uredio vrt na kojem je zasadio raznog povrća. Čak je izgradio i plastenike. Nisam više samovala u kući i na tom imanju a imala sam i za koga kuhati, s kim popiti kavu i porazgovarati. Znala sam kroz prozor kuhinje promatrati Darinka kako radi u dvorištu ili u vrtu gol do pojasa. Imao je nekoliko lijepih i decentnih tetovaža koje su naglašavale njegovu muškost. Gledala sam njegovo još uvijek mlado mišićavo tijelo koje se sjajilo od znoja i na trenutke samu sebe znala uhvatiti u grešnim mislima koje su mi bile skrivene negdje u podsvijesti. Najradije bi samu sebe ošamarila zbog toga jer bio je to suprug moje kćerke a osim toga nikada nisam prevarila muža ni sa kim. Ipak kako je vrijeme prolazilo i kako smo se ja i Darinko više zbližavali sve češće sam uživala gledajući ga polugolog. Jednog dana iznenada mi je uzvratio pogled... Nasmijao se i mahnuo mi rukom. Bilo mi je neugodno i zacrvenjela sam se poput kakve curice u pubertetu.

Darinko je od kućišta starog električnog bojlera napravio tuš u dvorištu. Kada bi se želio osvježiti i isprati znoj sa sebe stao bi pod taj tuš u kojem se voda zagrijavala pomoću sunca. Svido mi se taj tuš i to sam rekla Darinku. Predložio mi je da se koji put i sama istuširam no samo sam odmahnula rukom. To je značilo da bi se trebala skinuti u kupaći kostim a to mi je bilo neugodno. Nisam bila u cvijetu mladosti i nije mi bilo baš jednostavno pokazivati svoje tjelesne mane jednom mladom muškarcu. Jedno jutro otišla sam do obližnjeg gradića kako bi nakupovala namirnice. Zadržala sam se prilično dugo jer inače sam, sada od kada živim na selu, rijetko kamo izlazila. Obilazila sam tržnicu, trgovački centar a na kraju sam odlučila otići i kod frizera. Vratila sam se prilično kasno i ostala iznenađena. U međuvremenu je Darinko spremio ručak. Do tada nisam znala da Darinko zna i kuhati. Bila sam oduševljena. Ručali smo zajednički a zbog mog malog izleta u grad i posjete frizeru osjećala sam se jako dobro. Darinko je pohvalio moju frizuru i to mi je imponiralo. Nakon ručka Darinko se ponudio da skuha kavu. Dok je voda bila na štednjaku Darinko me pozvao da iz blagavaonice dođem u kuhinju. Rukom mi je pokazao kroz prozor. U dvorištu su bile razvučene dvije ležaljke između kojih se nalazio mali plastični stolić. Upitno sam ga pogledala. Objasnio mi je kako je zamislio da kavu popijemo vani. Već je bilo kasno ljeto i znao je da ćemo ja i muž uskoro otići na ljetovanje kako bi uhvatili nešto od ljeta. Stoga je mislio kako bi bilo dobro da se malo osunčam a kada i ako mi bude vruće mogu se istuširati.


Odmahnula sam rukom rekavši mu kako je lijepo da se potrudio ali kako ne dolazi u obzir da se sunčam.
-Zašto? Pa nije vas valjda stid skinuti se u kupaći kostim?- Rekao je kao da mi je čitao misli. I prije nego sam bilo što odgovorila nastavio je:
-Pa vi ste vrlo lijepa žena. Nema razloga da se stidite svoga tijela.-
Zacrvenjela sam se ali morala sam priznati da mi njegove riječi gode.
-Darinko, ja sam već stara žena a stare žene nisu baš lijepe.-
-Vraga ste vi stari. Stari ste onoliko koliko se osjećate starim. Bez obzira na vaše godine vi izgledate jako dobro i samo da znate... Da niste udani...- Tu je zastao nasmijavši se. Okrenuo se prišao štednjaku i stao dovršavati kuhanje kave. Iz ormarića je izvadio tacnu na koju je stavio kavu, šalice i dvije staklene čaše. Iz hladnjaka je izvadio vrč s već rashlađenim sokom i njega stavio na tacnu. Uzeo je tacnu u ruke, okrenuo se prema meni rekavši mi kako neka požurim jer nema smisla da se kava ohladi. Izašao je iz kuće. Stajala sam zbunjena ne znajući što mi je za činiti. Gledala sam kroz prozor kako Davorko stavlja tacnu na stol između ležaljki. Potom je svukao košulju i kratke hlače ispod kojih je imao kupaće gaćice. Ma neka sve ide k vragu, pomislila sam i odjurila u svoju sobu. Svukla sam se i obukla kupaći kostim.

Duboko sam uzdahnula prije nego sam izašla Darinku pred oči. On je ležao na leđima ruke držeći ispod glave. Vidjevši me oslonio se na laktove pa skinuo sunčane naočale. Usne su mu se razvukle u osmijeh.
-Opa! Draga moja punice oprostite mi ali moram iskreno reći kako se vi uistinu nemate čega stidjeti.-
-Darinko, ne pretjeruj, molim te.-
-Bez pretjerivanja vam kažem ono što sam vam i prije rekao. Vi ste vrlo privlačna i zgodna žena. Nego hajde da popijemo kavu prije nego se ohladi.-
Ispili smo kavu razgovarajući o svemu i svačemu. Potom sam legla potrbuške prepuštajući se zrakama sunca.
-Draga moja Greta, ne želite valjda izgorjeti na suncu?-
Okrenula sam glavu prema Darinku a on je već uzimao ulje za sunčanje. Čučnuo je pored mene i stao me nježno mazati po leđima. Šutjela sam a dodiri njegovih ruku godili su mi. Zajednički smo se tuširali ispod improviziranog tuša. Pili smo sok i odlično se zabavljali. Navečer me nagovorio da odemo u obližnji gradić na piće. Večerali smo kod kuće i zajednički gledali tv. Osjećala sam se ponovo mlada i bio je to uistinu prekrasan dan. Sutradan je došao moj suprug i nakon dva dana otputovali smo na more.


Puna tri tjedna smo bili na moru. Za to vrijeme na kuću i imanje pazio je Darinko. I kćerka je došla na godišnji odmor kojeg je provela s Darinkom. U nekim drugim okolnostima radovala bi se odlasku na ljetovanje i promijeni sredine na neko vrijeme. Ni sada mi nije bilo loše ali htjela, ne htjela, morala sam samoj sebi priznati kako jedva čekam da ponovo vidim Darinka. Vratili smo se s mora i uistinu mi je bilo drago ponovo vidjeti svoga zeta Darinka. Moj muž je zbog određenih zdravstvenih problema produžio odmor pa je naredne dane i tjedne provodio na imanju. Prije sam jedva čekala da muž dođe kući i da bude sa mnom a sada sam jedva čekala da opet počne raditi i da što češće izbiva iz kuće. Malo me je brinulo to što tako razmišljam i što jedva čekam da ode. Čak sam si znala u mislima reći da sam stara glupača i kako mi se po glavi vrte neke blesave misli.


Nakon nekog vremena Darinko je otputovao u Austriju i tamo je s mojom kćerkom proveo skoro mjesec dana. Vratio se i odmah opet otišao. Otišao je posjetiti svoje roditelje i djecu iz prvog braka. Zbog bolesti oca kod svojih roditelja se zadržao sve do iza Nove godine. Svo to vrijeme morala sam samoj sebi priznati da mi njegovo društvo silno nedostaje. Nekoliko puta došla sam u iskušenje da ga nazovem ali ipak sam se suzdržala. U jednom trenutku pomislila sam da se više neće ni vratiti. A onda se ipak pojavio. Dva dana nakon Nove godine Darinko se bez najave pojavio na vratima. Srce mi je ludo zakucalo. Zagrlila sam ga iskreno i strasno. Čestitao mi je Novu godinu poljubivši me na način da mi je svoje usne položio na moje. Taj dodir njegovih usana zapalio me kao vatra. Sada sam bila sigurna... Zaljubljena sam u muža svoje kćeri i ma koliko god to bilo ludo to je bila istina. No što mi je bilo za činiti? Nisam željela niti smjela učiniti neku glupost zbog koje ću se kasnije kajati. Na kraju krajeva on je bio dosta mlađi od mene i vrlo vjerojatno je bio samo ljubazan ali ako ništa drugo ništa me ne priječi da uživam u njegovom društvu. Vrijeme koje smo provodili zajedno koristila sam na način da mu na svaki način ugodim. U stvari sad znam da sam mu se, a da toga nisam bila u potpunosti svjesna, nudila i vabila ga da mi se više približi. Igrala sam ludu i opasnu igru ne znajući na što bi to moglo izaći.

Jednog dana otišao je u grad kako bi nabavio neke stvari za vrt. Vratio se i donio mi buket cvijeća. Uskoro nam je postalo normalno da zajedno odlazimo u obližnji gradić na kavu ili piće. Znali smo zajedno šetati po okolici našeg imanja. Jednog dana prilikom jedne takve šetnje hodali smo jedno uz drugo i Darinko mi je pričao o svom djetinstvu i odrastanju na selu. Bio je tijekom pričanja zagledan nekamo u daljinu kao da gleda te davne slike i ponovo proživljava te prošle dane... u tijeku priče jednostavno me uhvatio za ruku. Iznenađeno sam ga pogledala ali on je i dalje pričao zagledan naprijed. Nisam izvukla ruku... Pustila sam da traje i osjećala se kao da smo neki zaljubljeni par okruženi prekrasnom prirodom mada je još bila zima. Snijeg se većinom otopio i bez obzira na godišnje doba krajolik je bio prekrasan. Držeći se za ruke vratili smo se do kuće. Nakon večere Darinko mi se zahvalio na šetnji. Nježno me poljubio u lice i otišao u svoju sobu. Taj mali gad igrao je svoju igru a ja toga nisam bila svjesna. Kasnije mi je to sam priznao. Lagano je oko mene pleo svoju mrežu i čekao da kao zreli plod upadnem u nju. Uglavnom te noći nakon te šetnje ja sam masturbirala zamišljajući kako se jebem s Darinkom.
Nekoliko dana kasnije bilo je Valentinovo. Supruga mi nije bilo što nije bilo nikakvo čudo a osim toga on do takvih dana kakvo je Valentinovo nije baš držao. Probudila sam se relativno kasno i ubrzo ustanovila da je Darinko nekamo otišao autom. Neposredno prije nego sam završila s ručkom čula sam da je auto stao ispred kuće. Bio je to Darinko i znala sam to. Ušao je u kuhinju držeći ruke na leđima i pitao što to tako fino miriše? Objasnila sam mu što kuham a on mi je prišao i ruke koje je držao iza leđa stavio je naprijed a u njima je držao prekrasan buket cvijeća. Uistinu me iznenadio. Pitala sam ga što mu bi da mi kupi takav prekrasan buket?
-Pa danas je Valentinovo, zar ne?- Odgovorio je.
-Pa je... Valentinovo je, dan zaljubljenih a ja sam ti ipak punica...-
-A tko kaže da ja ne smijem i ne mogu biti zaljubljen u svoju punicu?-
-Darinko! Nemoj lupati gluposti, molim te.-
-Vašeg supruga nema i nije vam donio cvijeće, moje žene nema a kome drugome da poklonim cvijeće? Ženi koja je tu uz mene svaki dan i koja osim što izvrsno kuha, lijepo i izgleda.-
Nisam stigla ništa reći jer Darinko me privukao k sebi rekavši:-Greta, sretno ti Valentinovo.- Opet me poljubio u usta. Odmah je dodao kako nakon ručka ima nešto posla u plasteniku a navečer me vodi na večeru.


Nisam imala ništa protiv. Bila sam jako dobro raspoložena. Otišli smo na večeru i prilikom večere rekao mi je kako mi je kupio još nešto za poklon ali to će mi dati tek kada se vratimo doma. Bila sam znatiželjna ali nije mi želio otkriti što mi je još naumio pokloniti. Večera je bila izvrsna a čak smo i zaplesali uz glazbu koju je izvodio jedan mladi bend. Vratili smo se kući već dobrano iza ponoći. Jedno drugome zahvalili smo na lijepoj večeri. Prije nego se zaputio u potkrovlje gdje se nalazila njegova soba kazao mi je kako me poklon čeka u spavaćoj sobi na krevetu. Zbunjeno sam gledala za njim no on se više nije ni osvrnuo. Popeo se stepenicama ostavivši me u hodniku. Ušla sam u svoju spavaću sobu i na krevetu ugledala dvije velike vrećice. Iako sam bila znatiželjna odlučila sam se prvo skinuti. Odjenula sam spavaćicu i razmišljala da se prvo odem istuširati ili da pogledam što mi je to Darinko kupio. Znatiželja je bila jača. Sjela sam na rub kreveta i izvukla iz vrećica lijepo umotane kutije koje su se unutra nalazile. Otvorila sam prvu kutiju i u njoj su se nalazile lijepe ženske štikle. Otvorivši drugu kutiju zinula sam od iznenađenja. Unutra se nalazila kratka prozirna spavaćica, gaćice, crne samostojeće čarape, grudnjak i halteri. Raširenih očiju gledala sam u te stvari... Nisam mogla vjerovati... Muž moje kćeri poklonio mi je seksi rublje?! Uz poklone u kutiji se nalazilo kratko pisamce:
-Draga moja Greta. Već sam ti nekoliko puta rekao da si ti lijepa i privlačna žena. I vjeruj mi, to je istina. No uz to što si lijepa ti odišeš seksipilom. Nisam ti to imao hrabrosti otvoreno reći pa sam ti zato napisao ovo pismo. Ovo rublje i štikle trebaju poslužiti tome da još više istakneš svoj seksipil. Biti će mi drago ako ti se pokloni budu svidjeli. Darinko.-

Sjedila sam na rubu kreveta dobrih pet minuta gledajući stvari iz kutija. Nisam znala što misliti. Pitala sam se što ovo znači? Je li uistinu Davorko zagrijan za mene? Odgovor je stigao vrlo brzo. Vrata sobe otvorila su se bez kucanja. U sobu je ušao Darinko. Bio je odjeven samo u gaćice, bokserice. Stao je ispred mene:
-I? Reci mi Greta, sviđaju li ti se pokloni?-
-Darinko... Ne znam što bi rekla... Zbilja ne znam. Zbunio si me. Što bi sve ovo trebalo značiti?
Umjesto odgovora Darinko je sjeo pored mene... Zagrlio me i počeo me obasipati nježnim poljupcima po licu i vratu.
-Darinko, molim te... Nemoj Darinko, ovo nema smisla...-
To sam govorila ali nikakav fizički otpor nisam pružala. Njegovi nježni poljupci budili su meni davno ugasle vatre. U stvari sada sam postala svjesna da vatra u meni nije ugasnula i da je tinjala čekajući da je netko rasplamsa. Ustao je i svukao gaćice... Muž moje kćeri stajao je ispred mene posve gol. Gledala sam njegov čvrsti kurac koji se lagano dizao. Oko kurca je bio izbrijan. Tako bez dlaka oko kurca i na jajima sam kurac djelovao je veći i moćniji. Uzeo me za ruke i podigao s kreveta. Uzeo je moju spavaćicu i počeo mi je povlačiti preko glave. Svukao me i sada sam posve gola stajala nasuprot njega. Privukao me k sebi i gurnuo mi jezik u usta... Kada sam napokon došla do zraka pokušala sam mu objasniti da osim što je on muž moje kćeri postoji i velika razlika u godinama. Samo se nasmijao rekavši lakonski:-Baš me briga.-
-Davorko, jesi li svjestan koliko sam ja stara?
-Ja volim starije.- Sjeo je na krevet i samo kratko rekao:-Dođi!-
Negdje u dnu moje svijesti zvonilo mi je na uzbunu... Pitala sam se što to činimo? Znala sam da ovo nije u redu ali bila sam istinski napaljena. Napaljena kako već godinama nisam bila. U stvari nisam se mogla sjetiti kada sam zadnji put bila ovako narajcana.

Čula sam samu sebe kako govorim:-Ne, ne... Ovo nema smisla.-
Napravila sam korak naprijed prema vratima ne znajući ni sama kamo sam krenula. No nisam pošteno ni zakoračila a osjetila sam Davorkove ruke koje su me čvrsto zgrabile za bokove. Povukao me nazad i oboje smo pali na krevet. On je ležao na leđima a ja leđima na njemu. Držao me oko struka nemajući namjeru pustiti me. Koprcala sam se i nekako se stavila u sjedeći položaj. Između svojih raširenih nogu osjećala sam njegov kurac koji mi je dodirivao staru vlažnu pičku. O da, željela sam taj kurac imati u sebi. I uskoro sam osjetila kako se lagano zabija u moju raširenu pizdu. Cvilila sam od užitka dok mi je Davorko rukama gnječio sise. Potpuno sam se predala... Nabijena na Davorkov kurac vrtjela sam guzom i bokovima poput zadnje drolje. Dlanovima ruku držao me za guzove... Dizao me i spuštao a ja sam uz glasne uzdahe klizila po njegovoj batini. Svršavala sam uz vrisak a njegov kurac rigao je spermu u mojoj utrobi. Okrenuo me na bok ljubeći mi leđa i još uvijek ne vadeći svoj kurac iz mene. Glasno sam disala... Kurac mu je kliznuo iz moje pičke... Nagnuo se iznad mene i poljubio me u usta.
-Naspavaj se. Vidimo se ujutro-
Pomilovao me po kosi i izašao iz sobe. Ležala sam sklopljenih očiju i s blaženim smiješkom na licu. Tako sam i zaspala.

Probudila sam se uz miris kave koji je dopirao sa ormarića pored kreveta. Svježe skuhana kava bilo je upravo ono što mi je trebalo. Bila sam gola a do mene na podu nalazile su se one seksi stvari koje mi je Davorko kupio. Ogrnula sam se plahtom. U sobu je ušao Davorko sa širokim osmijehom na licu. Zaželio mi je dobro jutro. Poljubio me i podigao mi jastuk kako bi se mogla nasloniti. Dodao mi je šalicu s kavom. Rekao mi je kako je doručak gotov. On mora otići poslom do grada ali vratit će se do ručka.


 -Nadam se da ćeš me dočekati odjevena u nešto od ovoga.- Pogledom mi je pokazao na seksi rublje na podu. Potom je izašao iz sobe i napustio kuću. Osjećala sam se barem dvostruko mlađa nego sam stvarno bila. Bila sam sretna i zadovoljna. Popila sam kavu pa pospremila u ormar stvari s poda. Izmjenila sam plahte na krevetu pa otišla pod topli tuš. Nakon tuširanja doručkovala sam pa prionula spremanju ručka. Bila sam pojebana i žudjela sam da to opet budem. Dovršila sam ručak i otišla u sobu. Ispod suknje sam obukla one crne samostojeće čarape i obula sam štikle. Osjećala sam se poput neke perverzne kurve i to mi je godilo. S nestrpljenjem sam čekala Davorkov povratak.
Kada sam čula Davorkov auto osjetila sam kako u meni raste uzbuđenje. Ušao je u blagovaonicu dok sam stavljala tanjure na stol. Mjerkao me od glave do pete. Pitala sam ga zašto me tako gleda. Podigao je obrve i nasmiješio se. Vidio je štikle i čarape.
-Hoćemo li ručati?-Pitala sam ga
-Ručak može čekati a sada sam jedino gladan tebe.-
Uhvatio me oko struka i odveo u sobu. Ne baš nježno gurnuo me na krevet. Svlačio se brzo i nestrpljivo. Gledala sam ga oslonjena na laktove i uživala u prizoru. Ostavši gol bacio se na krevet. Držao je rukom svoj nabrekli kurac i pitao me što čekam. Nagnula sam se nad njegov izbrijani kurac i uhvatila ga rukom. Nježno sam mu ga drkala dok nije skroz otvrdnuo. Stavila sam ga u usta i pušila mu ga. Lizala sam glavić njegova kurca pa se jezikom spuštala sve do obrijanih jaja... Glasno je stenjao od zadovoljstva. Nije želio svršiti pa me je odmaknuo od kurca. Ljubili smo se a on me istovremeno svlačio. Inzistirao je da ostanem u čarapama i štiklama... Raširio mi je noge i gurnuo glavu između njih... Lizao mi je pičku. O kako me je to raspalilo. Mnogo je godina prošlo kada mi je moj Zdravko zadnji put lizao pičku i već sam zaboravila kako je to dobro. Pojebao me straga kao kuju svršivši dobrim dijelom po mojem dupetu. Otišli smo na ručak a nakon ručka vratili se u krevet. Darinko se pokazao kao pravi pastuh. Izdržljiv i nezasitan. Doslovno me razvaljivao i to u svim mogućim pozama. Trebalo mi je čitav drugi dan da se oporavim od nabijanja na njegov kurac.

Uistinu me pretvorio u svoju kuju. Jebali smo se svaki dan. I sada jutro započinjemo na način da mu obavezno popušim kurac. Tek nakon toga Davorko prione poslu. Noći provodi u mom krevetu osim naravno kada mi je muž doma. Pred mužem i dalje glumim vjernu i poštenu ženu. On nema pojma u kakvu sam se razvratnicu pretvorila. Osim toga jako je zadovoljan Davorkovim radom na imanju. Hvali ga na sva usta a pojma nema koliko sam se ja Davorkove sperme nagutala. Moj Zdravko ništa nije posumnjao kada mu je Davorko predložio da nekih tridesetak metara iza kuće izgradimo malu brvnaru s natkrivenom terasom a pored nje postavimo zidani roštilj. Štoviše ta ideja mu se jako svidjela jer, kako je rekao, to će biti idealno mjesto za ljetna popodneva uz roštilj i pivo. No meni i Davorku to je idealno mjesto za jebanje kada je Zdravko kod kuće. Prozor gleda prema kući. Služimo se malim trikovima. Npr., Davorko kaže kako ima posla pa će kasnije ručati. Tada ja uzmem tacnu i odnesem mu ručak u brvnaru. Naravno, prethodno skinem gaćice. I dok me Davorko guzi imamo pogled prema kući kako nas Zdravko ne bi iznenadio. Ako mu pušim kurac Davorko pozorno prati stazu koja vodi do kuće. Ako ne ručak onda mu odnesem kavu, pivo ili sok. Pojebemo se na brzinu i za sada to odlično funkcionira. Ne smijem ni pomisliti što bi bilo ako bi nas Zdravko razotkrio ili bi za našu vezu saznala moja kćer. Vjerujem da se to neće dogoditi. Zdravko je Davorka prijavio kao radnika na imanju. Moja kći dolazi kući jednom mjesečno na nekoliko dana. Poznavajući je sumnjam da je tamo u Austriji ona vjerna svome mužu koji živi ovdje. No, to Darinka baš i ne brine. 








 

2 komentara: