porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

23. kol 2018.

-Pojebali su moju baku, moju mamu, moju ženu pa onda i mene-

-Priča je uz odobrenje autora prenijeta s drugog bloga-


-Istina je da mi nikada nismo bili normalna i stabilna obitelj. Mama se kurvala i varala tatu, sestra se družila s čudnim ljudima koje je tata nazivao narkomanima a onda je jednog dana napustila kuću i odlučila živjeti samostalno. Ja sam više volio muškarce nego žene. Uživao sam odijevati mamino donje rublje i šminkati se još kao klinac a tek poslije sam saznao da se takvo što naziva transvestizam.

Moj otac poludio je onog dana kada me zatekao u sobi odjevenog u erotsko rublje moje mlade žene Vanese. Vanesu nije podnosio od prvog dana. Čak mi ni na svadbu, koja jest bila skromna i samo za najuži krug prijatelja, nije došao. A za Vanesu sam se oženio samo stoga da na taj način zamaskiram svoju seksualnu orijentaciju.

Tata je ionako već bio ljut na mene. Želio je da upišem neki fakultet ali ja sam imao sklonost ka kuhanju pa sam završio školu za kuhara a potom još i za konobara. Ludio je jer sam oženio kurvicu, kako je on govorio a bio je u pravu. A trenutak kada me zatekao odjevenog kako sam već opisao bila je kap koja je prelila čašu.

Naime uvijek sam više preferirao muškarce nego žene. I sad što jest jest Vanesa jest bila droljica koja je voljela muškarce s velikim kurčevima. Dakle tata se nikako nije mogao pomiriti s činjenicom da sam oženjen kurvom. Što se mame tiče ona i tata već prilično dugo nisu funkcionirali kao bračni par. Tata je vrlo dobro znao da ga je mama svih godina zajedničkog života, odnosno braka, varala i nabijala mu rogove.
-Žena mi je drolja i kurvetina, sin mi je u kuću doveo drolju i kurvetinu a osim toga ni on, moj sin, nije muškarac već pederčina koji voli primati kurac u guzicu.- Urlao je otac na mamu i mene.
-Uzmite svoje krpice i svi troje izvolite se izgubiti iz moje kuće i iz mojeg života! Ni na kraj pameti mi nije živjeti zajedno s dvije kurve i pederom! Sva sreća da ona kurva od svekrve ima svoju kuću i da mi nju niste dovukli pod moj krov.- Rekao je misleći na maminu mamu, tj. moju baku, te zalupio vratima sobe. Da mama je valjda naslijedila mnogo toga od svoje mame. Prvenstveno mislim na kurvanje.
Baka je uvijek bila svojeglava i pomalo divlja. Mala i konzervativna sredina u kojoj se rodila i živjela nije ju prihvaćala. Ipak se udala i rodila moju mamu. Rastala se od muža pa otišla živjeti u Njemačku. Tamo se još dva puta udavala i razvodila.

Mama je već odavno slutila sam ja više sklon muškarcima nego ženama ali njoj to nije smetalo. Pa i sada kada je istina do kraja izašla na vidjelo podržavala me zbog čega sam joj bio zahvalan. Kuću je sagradio moj otac i ona je pripadala njemu. Jedino je on ulagao u izgradnju te kuće i mada bi mama i ja možda imali neka prava u što nisam bio previše siguran shvatili smo da nam nema druge nego se iseliti. A kamo i kuda?
Da, nije nam preostalo drugo nego se preseliti k maminoj mami, tj. mojoj baki Faniki. Osim toga što se bake Fanike tiče tata je i tu bio u pravu. Baka je iza sebe imala, kako sam već napisao, tri braka i trenutno je živjela u jednom malom selu gdje je kupila kuću koju je jako lijepo uredila. Otići iz grada u udaljeno selo nije mi se baš svidjelo ali druge alternative nije bilo.

Kako je dugi niz godina baka živjela u Njemačkoj imala je i više nego pristojnu mirovinu i, kako je sama govorila, uživala je u miru i tišini koju joj pruža ta njezina kuća na selu. Mama ju je posjetila i posve otvoreno ispričala joj ono što nas je snašlo kao i razloge koji su doveli do toga.
Baka s mojim ocem nije komunicirala i smatrala ga je ortodoksnom i konzervativnom budaletinom. Bakina kuća jest prilično velika i komforna. Pored kuće nalazile su se dvije garaže jedna uz drugu iako baka nije imala automobil. Stoga je baka jedan dio, tj. jednu garažu i potkrovlje iznad tih garaža uredila za stanovanje.

Nije imala ništa protiv da se mama, moja žena i ja uselimo kod nje. Potkrovlje njezine kuće trebalo je malo urediti i to je bio idealan prostor za stanovanje. Tako smo mama i ja učinili. Iako sam bio skeptičan i pomalo razočaran zbog odlaska iz grada bakina kuća i okućnica svidjele su mi se. Oko kuće nalazi se održavani travnjak i mnogo cvijeća.
No ono na što nam je baka skrenula pozornost bila je činjenica kako u prostoru spomenute garaže žive tri mlada momka. Pitao sam je da li su joj to podstanari.
-Pa na neki način moglo bi se i tako reći. Samo što njih trojica stanarinu ne plaćaju novcem.- Rekla je zagonetno se smiješeći.
-Nego kako?- Pitao sam pomalo naivno.
Baka se malo glasnije nasmijala prije nego je rekla:-U naturi. Shvaćaš? Plaćaju u naturi. Uglavnom u naturi ali pomažu mi i oko održavanja okućnice.- Baka nije imala dlake na jeziku i bila je iskrena što joj nisam zamjerao.

Sad mi je sve bilo jasno. Te dvije starije gospođe, moja baka i njezina sestrična Tonka koja ju je redovito posjećivala, koristile su seksualne usluge ta tri mlada i potentna jebača. Dobro, to je bila njezina stvar i to me se nije ticalo. Vrlo brzo upoznao sam te muškarce. Bili su prilično nekonvencionalni što se njihova ponašanja ticalo a meni je to odgovaralo. A osim toga jedan od njih, Frane se zvao, svidio mi se.
Živjeli su spomenutom prostoru garaže. Dolje su sredili kuhinjicu, toalet i malu kupaonicu a u potkrovlju, iznad garaže, su spavali. Imali su kombi koji im je služio za posao. Nisu ga parkirali u drugoj garaži jer su u tom prostoru držali alat i sve što im je bilo nužno za posao. Naime bavili su se postavljanjem keramičkih pločica, knaufa, spuštenih stropova i ličilačkim radovima.

Svjedočio sam njihovim posjetima baki i njezinoj povremenoj sustanarki koja je često dolazila a ona je, kako rekoh, bila bakina sestrična. Jednu stvar morao sam priznati. Baka je usprkos svojim godinama prilično dobro izgledala i to sam joj rekao. Bez imalo oklijevanja rekla mi je da za to može zahvaliti redovitom seksu s mladićima iz garaže. Govorila je kako joj njihova mladost daje snagu i energiju.
No nije trebalo proći mnogo vremena pa da ti mladi muškarci zapnu za oko mojoj mami. Moja žena Vanesa bila je jako razočarana zbog činjenice da se selimo u nekakvo jebeno selo, kako je ona to rekla. No i njoj su se mladi muškarci svidjeli i vrlo brzo počela im se otvoreno nabacivati. A kada je od bake čula kako tamnoputi Alen ima prilično veliki kurac totalno se raspametila. Veliki kurčevi bili su Vanesina slabost i ludovala je za njima.

Moja napaljena i nezasitna mama vrlo često posjećivala je prostor garaže gdje bi s nekim od trojice spomenutih provodila noć. Čuo sam kako je ti mladi dečki nazivaju gutačicom sperme. Moja sisata i naočita mama kurvinskog izgleda i željna seksa postala je njihova jebaljka. Uskoro je to činila i moja žena Vanesa. U početku su Frane, Alen i Patrik, tako su se zvali mladići, bili pomalo zbunjeni i oprezni jer nisu znali da moja žena i ja imamo specifičan odnos. Kada im je Vanesa rekla tko sam, kakav sam i što sam više uopće nisu skrivali svoj otvoreni interes za moju ženu ali i mamu.

Kroz neko vrijeme toliko smo se zbližili da smo zajednički s njima izlazili na piće ili negdje u neke klubove. Kada kažem zajednički, to je značilo njih trojica, moja mama i moja žena. Nakon tih izlazaka a po povratku kući moja žena i moja mama odlazile bi na partiju jebanja kod njih u garažu dok bi treći od njih odlazio kod moje bake. Baka nije imala ništa protiv da Alen i Frane troše moju ženu i mamu ali govorila je kako je Patrik njezin no nije imala ništa protiv da on koji puta pojebe moju mamu ili ženu.
Što se moje žene Vanese tiče ona je najviše preferirala tamnoputog Alena. Naravno, stoga jer je imao veliki kurac. Otvoreno bi mi i detaljno pričala kako se jebala s Alenom. Priznala je kako se u tri navrata pojebala i sa svom trojicom istovremeno. Mama je preferirala Franu i s njim je provodila najviše vremena.
Kako rekoh Vanesa mi je otvoreno pričala o seksu s Alenom i njegovom velikom kurcu. Nije me baš previše iznenadilo kada me pitala bi li želio gledati dok se jebe s Alenom. Želio sam… Osim toga ni Alen nije imao ništa protiv toga. Njemu sam otvoreno priznao kako mi se sviđa Frane. Očekivao sam da će Alen to njemu i reći i bio sam u pravu.

No Frane baš i nije pokazivao neki interes za mene. Zadovoljavao se jebanjem moje mame i nije pokazivao neki interes za osobom istog spola, tj. za mene. Nije ali onda se ipak dogodilo. Jedne subote moja žena i mama otišle su s Alenom i Patrikom na kupanje u Topusko, odnosno tamošnje terme. Baka je otišla u posjet svojoj sestri. Frane je te subote rano ustao, sjeo u kombi i otišao dovršiti neki od poslova. Ostao sam sam. Kako je travnjak iza kuće bio zaštićen od znatiželjnih pogleda čempresima i visokom drvenom ogradom odlučio sam iskoristiti lijepi dan i sunčati se. Uključio sam prskalicu za zalijevanje trave, skinuo sam se do gola i legao na ručnik. Kako se prskalica okretala tako bi me svako malo osvježile sitne kapi vode.

Čak sam zadrijemao i uopće nisam čuo kombi kojim se nakon obavljenog posla vratio Frane. Trgnuo sam se tek kada je došao na travnjak i glasno me pozdravio.
-Vidim da uživaš. Mogu li ti se pridružiti?- Pitao je.
-Zašto ne.- Odgovorio sam bez oklijevanja.
Počeo se svlačiti i na moje oduševljenje svukao je svu odjeću sa sebe i ostao, kao i ja, posve gol. Uzeo je jedan ručnik s užeta za sušenje rublja i prostro ga na travu te legao pored mene. Tek sad vidjevši ga posve golog morao sam priznati kako je izuzetno lijepo građen. To sam mu i rekao te se nadovezao rekavši kako mi je jasno zašto se moja mama toliko zapalila za njega.
Njega je pak zanimao odnos moje žene i mene. Isprva mu je malo toga bilo jasno ali kada im je Vanesa sve ispričala shvatio je mada mu je i dalje sve to pomalo čudno i nestvarno.
-Još nisam imao prilike upoznati tako otkvačenu obitelj kakva ste vi. Tvoja baka, mama, tvoja žena pa i ti.- Rekao je.
Izvalio se na leđa i neko vrijeme smo šutjeli uživajući na suncu. Onda me u jednom trenutku iznenadio pitanjem:- Da li je istina kako ti se ja sviđam?-
Ja sam ležao potrbuške i kada me pitao to što me pitao nalaktio sam se i priznao mu kako je to istina ali eto, na moju žalost, on preferira isključivo žene.
-Pa to baš i nije skroz točno. Sada kada sam upoznao tebe i tvoju obitelj postao sam pomalo znatiželjan. Da li je točno kako voliš odijevati ženino seksi rublje?- Pitao je a ja sam priznao jer ionako nisam imao razloga okolišati, bilo što izmišljati ili mu lagati.

Ustao je pa isključio prskalicu. Uzeo je suhi ručnik i obrisao se. Legao je potrbuške i zamolio me da ga namažem uljem za sunčanje. Rado sam to učinio i uživao sam trljajući uljem njegovo lijepo tijelo. Predložio je da on sada uljem namaže mene. Jedva sam dočekao.

Nježno ali temeljito uljem mi je mazao leđa pa potom noge… A onda je krenuo s mazanjem moje guze. Lagano mi je rukama gnječio guzove  a ja sam postajao sve napaljeniji. Iskreno sam se nadao da će ovo otići i dalje od običnog mazanja. I bio sam u pravu… Kažiprstom i palcem raširio mi je šupak i u njega ulio malo ulja. Nisam reagirao već sam i dalje mirno ležao što ga je vjerojatno dodatno ohrabrilo. Potom mi je u šupak lagano ugurao srednji prst. Uvlačio ga je pa izvlačio… Ponovo mi je šupak podmazao uljem pa nastavio u mene zabijati svoj prst vrteći ga lijevo i desno.
Prestao je s tom igrom i malo sam okrenuo glavu nadajući se da to nije kraj. Frane je uljem mazao svoj već skoro skroz dignuti kurac. Vidio je da ga promatram i upitao me:-Jesi li spreman? Želim ti ga zabiti u guzicu. Naravno ako nemaš ništa protiv. Prznajem da još nikada nisam jebao muškarca ali zašto i to ne probati.-
-Nemam. Nemam ništa protiv.- Odgovorio sam. Opet mi je prstima raširio šupak i ulio malo više ulja. I krenuo je… Svojim kurcem lagano je prodirao u moju guzicu… Glasno sam zastenjao jer malo me zaboljelo no on je nastavio s prodiranjem. Podigao sam glavu i glasno uzdahnuo… Njegov kurac svom svojom dužinom nalazio se u mojoj guzici. U stvari nije bilo nekih većih problema jer moja guza već se nagutala poprilično velikog broja raznih kurčeva i šupak mi je bio jako dobro razrađen.

Jebao me lagano i prilično dugo a s vremena na vrijeme zastao je kako bi mi još malo nauljio guzu. Dugo i obilno svršavao je s kurcem zabijenim u moje dupe. Lagano ga je izvukao pa legao na mene. Njegovo lice doslovno je bilo priljubljeno uz moje kada je rekao:-Ne mogu vjerovati da svi, tvoja mama, tvoja žena, tvoja baka kao i ti volite jebanje u guzicu. Stvarno ste luda, ali skroz luda, familija.- Glasno se nasmijao pa me potom poljubio u usta gurnuvši mi jezik valjda do krajnika. Priznao je kako je ovo prvi puta da je nekog muškarca poljubio u usta.
-Želiš li da ovo ponovimo?- Pitao me. Naravno da sam želio.
-Možemo ali volio bi da odjeneš seksi rublje svoje žene, našminkaš se i obuješ štikle.- Rekao je a ja naravno nisam imao ništa protiv.

Nije bilo mogućnosti a baš se nismo ni trudili kako bi naš odnos sakrili od Alena i Patrika. Nakon nekog vremena i Alen je poželio svoj veliki kurac zabiti u moju guzicu. Pružio sam tu mogućnost i zadovoljstvo. Uistinu mi je razvalio guzu svojom velikom kitom ali svidjelo mi se.
Patrik mi je otvoreno rekao kako još nikada nije, a tko zna kada će i hoće li uopće više ikada imati prilike, pojebati baku, mamu, ženu i njezina muža. Naravno da sam mu pružio tu priliku jer već je odavno jebao moju baku a sada i mamu pa i ženu. Od tog dana ta tri mlada muškarca gotovo svakodnevno su praznili svoja jaja u mojoj baki, mami, mojoj ženi a sada i u meni. Osim što su mi guzu obilno punili spermom svidjelo im se što sam bez problema gutao njihovu spermu kada bi mi svršili u ustima.

Oni su nas nemilice punili spermom a ja sam uživao jer sam bez straha i bez problema mogao biti odjeven i našminkan kao žena a i ponašati se kao žena. Ponekada bi me malo zasmetale neke njihove zajedljive opaske na moj račun ali nastojao sam na to ne obraćati pažnju. Moja baka gotovo da ni sa kime u selu nije komunicirala. Iako susjedi i suseljani nisu znali što se na bakinu imanju točno događa pretpostavljali su i širili razne glasine.

No svemu dođe kraj. Frane je priznao kako u Dalmaciji, odakle je bio rodom, ima djevojku s kojom se namjerava vjenčati. Njih dvoje bavit će se ugostiteljstvom te iznajmljivanjem apartmana. A onda me napustila i moja žena Vanesa. S Alenom je otputovala u Austriju gdje je Alen posredstvom svoga strica pronašao dobro plaćeni posao. Mama je upoznala dobrostojećeg muškarca koji je bio rastavljen i ponudio joj je brak. Službeno se razvela od mog oca i udala za spomenutog muškarca.

Patrik se odlučio preseliti u grad gdje je od svoje bake i djeda naslijedio stan. Odlučio je otvoriti vlastiti obrt a mene je pozvao da pođem s njim. Kod njega ću stanovati, on će me podučiti poslu i biti ću mu pomoćnik. Uostalom osim toga trebao mu je netko tko će održavati stan čistim i tko će mu kuhati i prati. Prihvatio sam njegovu ponudu.

Baka nije djelovala previše razočarano nastalom situacijom. Trebalo joj je neko vrijeme da pronađe dva nova i mlada podstanara koji su stanarinu voljni plaćati u naturi. S njom sada za stalno živi i njezina ranije spomenuta sestrična Tonka.
Ja živim s Patrikom ili preciznije rečeno u njegovu stanu. Stan je prostran i dovoljno velik pa imam i svoju sobu. To što Patrik s vremena na vrijeme u stan dovede neku djevojku meni ne smeta. On i dalje voli da se odijevam i šminkam kao žena te da takav budem s njim u stanu. Kada svojim kurcem ne obrađuje neku djevojku ili ženu obrađuje mene, odnosno moju guzu. No svjestan sam toga da će vrlo vjerojatno jednog dana upoznati djevojku s kojom će poželjeti zasnovati obitelj.

Nisam tužan zbog toga jer uvijek se mogu vratiti kod bake na selo. S vremena na vrijeme čujem se s Franom. On je također nekakva alternativa jer ponudio mi je mogućnost da ljetne mjesece provedem kod njega jer on u tim mjesecima uvijek treba konobare i kuhare. Volio bi ga vidjeti ali bojim se da se to ne bi završilo samo na radu u njegovu restoranu ili kuhinji. Ne bi bilo pametno na bilo koji način ugroziti njegov brak ali tko zna. Vidjet ćemo što će vrijeme donijeti.

-Bero-

-Ukoliko vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link klikom na: FACEBOOK TWITER VKONTAKTE  ili kliknite dolje na google+    

Nema komentara:

Objavi komentar