porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

21. ruj 2013.

Moja seksi mama, naš podstanar crnac i ja

Probudilo me glasno stenjanje, uzdasi i vibriranje madraca velikog bračnog kreveta na kojem sam spavao. Bio sam posve gol i ležao potrbuške ruku zavučenih ispod jastuka. Na krevetu nisam bio sam. Možda pola metra dalje od mene David je prašio moju mamu. Kroz poluotvorene vjeđe gledao sam kako se David žestoko zakucava u međunožje  moje mame Natalije. Radio je poput singerice. Njegovo crno dupe velikom brzinom dizalo se i spuštalo. Mama je je noge digla prilično visoko. Rukama se čvrsto držala za štangu kreveta iznad uzglavlja. Oči i usta bili su joj širom otvoreni. 

Ja i dalje nisam otvarao oči već sam taj prizor promatrao kroz spuštene trepavice. Osjećao sam mučninu u želucu čemu je razlog bio alkohol kojeg smo mama, David i ja protekle noći konzumirali u popriličnim količinama. U ustima sam osjećao kiselkast okus što je još više pojačalo mučninu u želucu. No usprkos stanju u kojem sam se nalazio jebačina koja se odvijala tek nešto dalje od mene uzbudila me. Pomislio sam kako bi mi sad dobro došla čaša obične, hladne, vode. 


Mama je sve glasnije i brže uzdisala i sve čvršće stezala štangu kreveta.

Zabacila je glavu unazad i ispustila prigušen krik. Potom je pustila štangu kreveta, rukama se uprla u Davidova prsa dajući mu na znanje kako želi da njegovo brutalno ubadanje stane. To je dalo rezultata jer se David za trenutak zaustavio. Čuo sam mamu kako mu govori;- Davide, molim te... dosta bi bilo. Moram se spremiti za posao.- Tek tada je glavu okrenula u mom smjeru nastojeći vidjeti jesam li se probudio. I dalje sam se pravio da spavam mada me lagano podrhtavanje trepavica lako moglo odati.

No, Davida mamina molba nije zanimala. Ponovo je svoju crnu kurčinu zabio u maminu pičku na što je ona glasno zastenjala. Jasno sam mogao čuti ono karakteristično šljapkanje svaki put kada bi njegov kurac prodro duboko u mamu, kao što sam čuo lupanje njegovih jaja o mamin šupak. Mama je ležala sklopljenih očiju, raširenih ruku i nogu čekajući da je David napuni spermom. Predala se u potpunosti shvačajući da njene molbe nemaju nikakvog efekta.
Malo sam podigao dupe jer mi se kurac dignuo. Sad sam se počeo prisjećati svega što se protekle noći događalo. Nisam više mogao izdržati. Okrenuo sam se i sjeo. David je i dalje prašio ne obračajući pažnju na mene. Prstima ruke stiskao sam nabrekli kurac. Moram reći da je moj kurac za razliku od Davidovog poprilično mali. U stvari moj kurac u dignutom stanju doseže negdje između 15-17 cm što je u odnosu na Davidovu crnu mrcinu mizerija.
Sad sam uistinu bio maksimalno napaljen. Mama još nije primjetila da sam sad u sjedećem položaju i da ih promatram dignutog kurca. Možda i jest bila svjesna da ih promatram pa namjerno nije željela otvoriti oči. Oslonio sam se dlanovima o madrac i na koljenima sam prišao skroz blizu njih dvoje. Tek tada je David pogledao prema meni ali nije prestajao s ubadanjem. Nagnuo sam se iznad mame približivši svoj kurac njenim usnama. Otvorila je oči zabezeknuto me gledajući. Dlanovima ruku nastojala me gurnuti od sebe. David kao da je znao što treba činiti. Zabio se u nju divlje i žestoko što je rezultiralo time da mama širom otvorenih usta glasno vrisne a istovremeno je pritisak njenih ruku popustio. Bio je to trenutak koji sam spremno iskoristio. Uvaljao sam joj kurac u usta. 


Mama je glasnim mumljanjem negodovala ali vidjevši da nema kud palcem i kažiprstom obujmila je korijen mog kurca i počela ga dudlati. Ja ni izdaleka nisam izdržljiv kao David. Ovakvom napaljenom, kakav sam bio,trebalo mi je možda petnaestak sekundi pa da počem svršavati.  Žmirio sam, stenjao i praznio jaja. Mama je vrtjela glavom i sad još glasnije mumljala očito negodujući zbog moje sperme koja joj je punila usta. David ju je čvrsto zgrabio za sise izvijajući vrat. Skupljenih očiju i s grčem na licu i on je svršavao puneći spermom maminu pičku.


Mama se žestoko uzvrpoljila. Najprije je mene odgurnula od sebe a onda je odgurnula i Davida. David ionako više nije pružao otpor. Tek tada vidio sam mamine usne i lice obilno umrljane mojom spermom. Mama je sjela na rub kreveta. Zgrabila je plahtu te je njome obrisala lice. Bila mi je okrenuta leđima. David je ležao na leđima široko razmaknutih nogu. Za trenutak sam osjetio nelagodu jer onaj val napaljenosti sad me skroz popustio. Pogledao sam Davidov kurac koji je, iako već poprilično spušten, djelovao impozantno. Njegov crni kurac sjajio se od sluzi i sperme. Ostaci bijele sperme jasno su vidjeli na njegovoj crnoj batini.


Dok se mama još brisala David je dlan ruke prislonio na njena gola leđa.  Mama se trgnula kao da ju je nešto opeklo. Bijesno je glavu okrenula prema Davidu i prostrijelila ga pogledom. Onda je pogledala prema meni i moram priznati da sam se osjećao nekako posramljeno. Tek tada je progovorila;-perveznjaci prokleti... Sada zbog vas kasnim na posao. Držeći dio plahte između nogu ustala je s ciljem da ode u kupaonicu. David se naglo uspravio i pljusnuo je po goloj guzi. Mama ga je ljutito pogledala pa opsovala te napustila sobu.


David se smiješio. Pogledao je prema meni i podigao dlan ruke rekavši mi;-daj pet!- 


Ustao sam iz iz kreveta i otišao do stola u dnevnom boravku. Stol je bio u neredu. Ostaci hrane, proliveno vino i prljave čaše. Osjećao sam kako mi čitavo tijelo lagano drhti. Mučnina u želucu opet se pojavila. Sjetio sam se one izreke koja kaže da se klin klinom izbija. Uzeo sam dopola ispražnjenu bocu nekog žestokog pića. Tražio sam po stolu čistu čašu no napokon sam iz boce i potegnuo dva-tri gutljaja. Osjetio sam kako me u želucu žari. David je čuo zveckanje flaša i čaša pa mi je glasno doviknuo da i njemu donesem piće. Tog trenutka pored mene je žurnim korakom prema spavaćoj sobi prošla mama. Gledao sam za njom. Izgledala je jebeno seksi. Na sebi je imala nekakav kratki prozirni kombine. 


Držeći bocu u ruci krenuo sam i ja prema spavaćoj sobi. Mama je iz ladice izvadila čiste gaćice i krenula ih oblačiti. Potom je stala ispred ogledala kako bi se počešljala. Bila je ljuta jer joj je kosa bila u totalnom neredu. Mama je inače vlasnica frizerskog i kozmetičkog salona. Odustala je od sređivanja kose. Otvorila je vrata ormara i izvadila jednu od svojih vlasulja. Imala pet-šest vlasulja koje su uvijek bile uredno posložene u jednom dijelu ormara. Stavila je periku na glavu i na brzinu je popravila četkom za češljanje. 

David ju je svo vrijeme pohotno promatrao ležeći u krevetu. U jednom se trenutku uspravio nagnuo se prema mami i rukom je uhvatio za kombine želeći je povući na krevet. Mama se istrgnula pitavši ga jel on normalan i zar ne vidi koliko je sati. Brzo je navukla haljinu, obula cipele, uzela torbicu i ključeve auta. David joj je predlagao da danas ne ide na posao. Mama je na to rekla kako bi joj samo to trebalo. Dodao sam bocu Davidu i legao na krevet. Mučnina kao da je nestala ali me je još pomalo žarila utroba od ispijenog pića.


Mama se okrenula prema nama rekavši; -lijepi pozdrav perveznjaci. Ja jurim na posao a vi se sad zabavljajte sami.-


David mi je pružio bocu ali sam odbio. Okrenuo sam se potrbuške i sklopio oči. Osjećao sam se bolje mada još uvijek daleko od savršenog. Trgnuo sam se kada sam osjetio dlan Davidove ruke na svojem dupetu. Komentirao je kako imam dobro dupe, isto kao i mama. Potom me pitao je li mi već netko rekao kako imam žensku guzu? Oslonio sam se na lakotove upitno ga gledajući. On i dalje nije skidao ruku s moje guze. Potom je i on legao potrbuške do mene. Gola tijela su nam se dodirivala. Rukom me je mazio po leđima. Ruka mu je klizila čitavom dužinom leđa spuštajući se na moje guzove. Lagao bi kad bi rekao da mi to maženje nije godilo.


Glave su nam bile blizu. Pogledao sam ga u oči. Bez da sam išta rekao David je shvatio da ga želim pitati što bi trebalo značiti ovo njegovo maženje. Nasmiješio se i rekao;- pa jesi čuo što je mama rekla? Rekla je da se sad zabavljamo sami. Uostalom subota je, nemamo obaveza i što ćemo raditi čitav dan?-


No dobro... Prije nego završim s ovim dijelom priče moram se vratiti na početak i objasniti neke stvari. Mama i ja živimo sami u velikom četverosobnom stanu. Mama i moj otac već su dulje vrijeme razvedeni ali ostali su u dobrim odnosima. Razlog rastavi bio je taj što su oboje bili skloni kurvanju, da se tako izrazim. Jednostavno nisu mogli funkcionirati i otišao je svatko na svoju stranu. Mama je inače vrlo lijepa, zgodna i jebozovna žena. Jako drži do svog izgleda. Po struci je frizerka i kozmetičarka. Prije izvjesnog vremena digla je kredit i odlučila raditi samostalno. Do tada je bila šefica u jednom također frizersko-kozmetičkom salonu.


Godine odrastanja uz tako zgodnu mamu koja se bez kompleksa po stanu šetala oskudno odjevena rezultiralo je time da mi rasplamsa maštu. Htio-ne htio morao sam napokon sam sebi priznati da sam zaljubljen u mamu. U početku sam se stidio zbog toga no s vremenom sam se skroz oslobodio svakog stida i u svojim maštarijama zamišljao mamu i sebe u najraznovrsnijim perveznim situacijama. Naravno, nikada nisam imao muda to njoj otvoreno priznati.


Sasvim slučajno sam uspio provaliti njezin profil na facebooku. Imala je profil  pod drugim imenom a ni na jednoj fotografiji joj se nije vidjelo lice, no kada sam ušao u njen profil lako sam je mogao prepoznatii bez da joj vidim lice. Većina fotki jasno su odražavale mamin seksipil. Tako sam i shvatio da se mama pali na crnce. Jedna od prijateljica stavila je fotke zgodnih i nabildanih crnaca a komentari koje je napisala mama bili su i više nego lascivni. Nekoliko crnaca bili su joj i prijatelji na fejsu. S njima je razmijenjivala prilično vruće poruke koje sam uspio pročitati prije nego ih je pobrisala iz in boxa. Stvorio sam lažni profil i predstavio se kao crnac pa sam zatražio njeno prijateljstvo. Upalilo je i mama je prijateljstvo prihvatila.


Stvari su se posložile u moju korist zahvaljujući ovoj krizi. Davida sam upoznao na fakultetu gdje je asistent. Rodom je iz Rijeke. Otac mu je iz Kenije a mama je Dalmatinka koja je živjela i radila u Rijeci gdje je i upoznala Davidovog oca. Životni put je Davida tako igrom slučaja doveo na moj fakultet. Spomenuo sam krizu. Mama se žalila kako joj promet u salonu pada. Rate kredita su neumoljivo stizale a tu su i sva druga davanja. Osim toga režije za naš stan bile su prilično visoke. Kada sam čuo da David traži stan sinula mi je ideja.


Naime na tu ideju potakla me mama. Svojevremeno je rekla kako bi najbolje bilo stan prodati pa kupiti manji ili dio stana iznajmiti. Naš stan imao je dva toaleta ali samo jednu kupaonicu. Iskreno, meni se iz tog lijepog stana, koji se nalazi u elitnoj četvrti, nije odlazilo. Zato sam mami predložio da uz manji toalet dogradimo tuš kadu i umivaonik pa možemo iznamiti jednu sobu bez da nas netko uzurpira u našem dijelu. Mama je dvojila oko te moje ideje. Nikako joj se nije svidjela ideja da životni prostor dijeli s još nekim. No s druge strane financijska situacija nije bila baš sjajna pa je to ipak bila prihvatljiva solucija. 


Bez maminog znanja Davidu sam rekao kako mama i ja iznajmljujemo dio stana pa ako je zainteresiran neka dođe i pogleda. Najprije se nećkao jer Davida je zanimao mali stan u kojem bi živio sam. Ipak sam ga uspio nagovoriti da dođe i pogleda stan bez ikakvih obveza. Tempirao sam vrijeme tako da David bude u stanu kada kada se mama bude vraćala s posla.
Davidu se stan jako svidio kao što mu se sviđao i kvart no još uvijek je imao želju pronaći stan samo za sebe. Kada je već bio u stanu zamolio sam Davida da sačeka i upozna moju mamu pa s njom porazgovara. On nije imao pojma kako mama izgleda a mama nije imala pojma da sam u stan doveo crnca kao potencijalnog sustanara. 


Sjedili smo za stolom i ispijali kavu kada sam začuo ključ u bravi. Srce mi je od uzbuđenja zaigralo sto na sat. Kada je mama ušla u prostranu sobu dnevnog boravka i ugledala crnoputog mladog pastuha ostala je frapirana. Brzo sam reagirao i upoznao ih. Objasnio sam mami kako David traži stan pa sam ga doveo da pogleda naš. Mama se odmah živo zainteresirala za Davida. Nastojala je prikriti svoje uzbuđenje ali ja sam je predobro poznavao. I Davidu se mama svidjela i to na prvi pogled. Odjednom mu se više nije žurilo. Mama je sjela za stol i prebacila nogu preko noge. Davidove živahne oči svako malo su prelazile preko maminih nogu. Na kraju ga je mama nagovorila da ostane na večeri. David je odlučio doseliti se k nama. A kako i ne bi kada je mama nakon dvije čaše popijenog vina s njim otvoreno koketirala dajući mu na znanje da ju privlači.


Tjedan dana kasnije David se i definitivno uselio. Mama je bila odlično raspoložena. U Davidovom društvu ponašala se kao kakva šiparica. Koristila je svaku priliku da stavi ruku na Davidovo rame ili ga pomazi po leđima. Sve češće su se dodirivali što je bio jasan znak kako oboje imaju želju da se zbliže i na drugi način.


Bilo je ljeto i David se po stanu šetao prilično komotno. Gol do pasa u kratkim hlačma mamio je čeznutljive poglede moje mame. No ono što se kod Davida isticalo bio je njegov veliki kurac. Kaad bi sjeo a hlače se zategnule jasno se moglo uočiti kakvog kapitalca David ima u gaćama. Naravno da to mami nije promaklo. Napokon sam odlučio otvoreno porazgovarati s Davidom. Sjedili smo na balkonu i ispijali pivo kada sam mu rekao kako vidim da se on jako sviđa mami. David se samo nasmijao. Pitao sam ga sviđa li se njemu mama. Bilo mu je vidno neugodno voditi taj i takav razgovor samnom no ja sam bio uporan. Na kraju je priznao kako mu se mama jako sviđa ali ništa više nije želio reći.


Dan prije ovog našeg razgovora bio je četvrtak i bio je mamin rođendan kojeg je ona odlučila prešutjeti. Nije voljela rođendane jer su je podsjećali na godine koje ima. Znao sam to. Stoga sam predložio Davidu da iznenadimo mamu. Pripremiti ćemo joj mali tulum. David je inteligentan tip i jasno je zaključio što imam na umu. Malo mu je bilo čudno što mu otvoreno namještam mamu ali na kraju kada je shvatio da sam ozbiljan prihvatio je igru.


Iz jednog restorana naručili smo hranu i kolače. Nabavili smo i malu tortu. Iz trgovine smo donjeli obilje raznovrsnog pića. Moj prvotni plan je bio da mamu iznenadimo i razveselimo. Potom sam mislio da nakon jela i kojeg ispijenog pića nađem razlog zašto moram izaći. Ostavio bi ih same kako bi David završio posao. No stvari su se odvile na drugi način.


Iznenađenje je u potpunosti upalilo. Mama nije mogla vjerovati. Iako nije voljela rođendane sad joj je bilo drago zbog dočeka koji smo joj priredili. Kako je večer odmicala mama se razgalila u tolikoj mjeri da sam i sam bio iznenađen. Tomu je svakako pridonjela i činjenica da je popila dosta alkohola. U jednom trenutku dok je prolazila pored Davida, koji je sjedio, zateturala je i za trenutak je izgubila ravnotežu. Kako ne bi pala uhvatila se za Davidovo rame a trenutak kasnije doslovce mu sjela u krilo. David ju je obujmio oko struka a mama se grohotom smijala svojoj nespretnosti. Stavila je ruku oko njegovog vrata zahvaljujući  mu što ju je pridržao. Moje prisustvo uopće je nije smetalo. Nije baš pokazivala ni želju da ustane. Znao sam da na svojoj guzi osjeća Davidov kurac. 


Večer se nastavila u dobrom raspoloženju a mama se sve više nastojala približiti Davidu. Napokon sam stavio laganu muziku i nagovorio ih da zaplešu. Mamu i nije trebalo posebno nagovarati. Uz prigušeno svjetlo trljala se o Davidov kurac i bila je sve napaljenija.


Njena prilično kratka suknja sve više se zadizala. Na momente su se jasno mogli vidjeti rubovi njenih samostojećih čarapa. Mislio sam kako će je moje prisustvo sputavati no prevario sam se i bilo mi je drago zbog toga. Odlučio sam ostati tim više što sam se nadao da bi i ja mogao ove noći dobro proći.
Fotografirao sam mamu i Davida dok su plesali, pa dok su nazdravljali... Upalio sam laptop i ulogirao se na facebook. Rekao sam mami kako ću neke fotke staviti na fejs. Rekla je da ne stavljam ništa dok mi ona ne odobri i izabere koje mogu staviti. A onda sam dodao kako bi i ona mogla na svoju stranicu staviti koju fotografiju. Pogledala me već staklastim pogledom i rekla kako ona nema profil na fejsu. Utipkao sam njeno izmišljeno ime i pitao ju tko je onda ovo? Zinula je u čudu, razrogačila oči i stavila ruku na usta. Nije mogla vjerovati da sam je pronašao. 


Pozvao sam Davida da pogleda fotografije. Bunila se i čak joj je bilo neugodno. Na većini fotografija pokazivala je svoje lijepe noge. Na nekima su se nazirali rubovi čarapa. David je komentirao kako dobro izgleda i da se nema čega stidjeti. Ja i David smo sjedili ispred laptopa a mama je stala između nas i svakog je obgrlila rukom. Naprije je tražila da obrišem taj njen profil ali obzirom da smo hvalili njen izgled a posebno noge predomislila se.


Kada je mama rekla da eto sad znamo kako joj se sviđaju crnci ali u tome ionako nema ništa loše. David je već bio poprilično uzbuđen ali i lagano opijen vinom pa je bezobrazno dodao komentar kako osim toga crnci imaju veće kurčeve od bijelaca. Sad mi je to dalo povoda da ga krenem provocirati. Rekao sam mu neka dokaže da je to istina, mada sam dobro znao da ima veliku kurčinu. Pronašao sam i jednu porno starnicu s crncima u akciji. David je pitao što pod tim mislim kada kažem da dokaže. Rekoh mu neka se skine pa da vidimo. Pustio sam muziku i rekao neka sad uz muziku izvede striptiz. Da stvar bude bolja to je prihvatila i mama. Počela je navaljivati i tražiti od Davida da se skine. Čak mu je i sama otkopčala nekoliko dugmadi na košulji.
David je pristao ali pod uvjetom da se onda skinem i ja kako bi usporedili pimpeke. Ja sam bez puno razmišljanja rekao kako pristajem. Mama me iznenađeno pogledala ali ništa nije rekla. U njenim mislima već je bila Davidova velika crna batina koju je svakako željela vidjeti. David se počeo svlačiti a onda je zastao na trenutak. Rekao je da ako se budemo svukli nas dvojica onda mora i Natalija, dakle mama. Mama je odmahivala rukom i rezolutno odbijala i pomisao na takvo što. Bila je na sto muka. Žudjela je da vidi razgolićenog Davida a nije mogla samo tako prihvatiti njegov prijedlog da se i ona skine. Spasio sam stvar ponudivši kompromis. Predložio sam da mama skine samo suknju te ostane u donjem rublju. I Davidu se ta ideja svidjela. Mama je i to odbijala a kada je David rekao da onda i on odustaje od skidanja pristala je glumeći kako to će to učiniti preko volje.


David je vrlo brzo skinuo to malo odjeće. Kada je spustio gaće bio nam je okrenut leđima. Mama je prikovala pogled za njegovu čvrstu, mišićavu, guzicu. Okrenuo se prema nama držeći gaćice ispred kurca. Uvjetovao je pokazivanje svoje batine time da se i ja skinem. Mama je žudjela vidjeti Davidov kurac tako da je bez ijedne riječi dočekala moje skidanje. Učinio sam isto što i David. Svukao sam gaće leđima okrenut i njima pokrio kurac. David je stao pored mene. Iz maminih poplupijanih očiju virio je kurac. Željno je isčekivala micanje gaćica.


Nabrojio sam do tri i obojica smo gaćice spustili na pod ispred nogu. Promatrao sam mamu. Ona uopće nije bila svjesna da su joj usta i oči širom otvoreni. Pogledom je gutala Davidovu crnu kurčinu. Naravno da sam ja sa svojim kurcem pored Davida bio mizerija. David je prstom pokazao na moj kurac i smijao se. Naravno, to mi uopće nije smetalo. Uzeo je čašu u ruku i ispijajući tekućinu zaplesao u ritmu muzike. Prišao je mami koja je i dalje sjedila. Okrenuo joj je dupe i zavrtio njime ispred njenog lica. Mama se skroz raskravila. Lovila ga je za dupe i veselo pljeskala rukama.


Muzika je stala a David je rekao kako je sad red na mamu da skine haljinu. Odmahivala je glavom i rukama ne želeći ni čuti da se ona skine. David ju je podigao sa stolca i pozvao me da mu pomognem. Naravno da sam ga poslušao. Čvrsto joj je držao ruke na leđima dok sam joj ja zadizao haljinu. Mama se čas smijala, čas vrištala... Nastojala je izmigoljiti se ali David joj to nije dopuštao. Podigao joj je ruke i napokon smo joj zajednički svukli haljinu preko glave. Crvena u licu nazivala nas je prostacima i perveznjacima. Iako s određenom količinom nelagode smijala se. Zasigurno joj nije smetalo što su se naši kurčevi trljali o nju dok smo je svlačili. Dok sam ja odnio haljinu u drugu sobu David ju je čvrsto obgrlio rukama s leđa. Njegov kurac sad je bio priljubljen uz njenu guzu i ona nije pokazivala nikakvu želju da se odmakne.
David je sad bio u punom elementu. Rekao je kako ćemo sad prvo nazdraviti. Natočio je čaše i kucnuli smo se. Otpili smo a onda je David rekao kako će sad Natalija razrezati tortu pa ćemo joj ponovo čestitati rođendan. Mama je puhnula u svijećicu i razrezala tortu. Željela ju je staviti na tanjuriće no David je rekao kako nećemo jesti iz tanjura. Oboje smo ga u čudu pogledali. Najprije je mami ponovo čestitao rođendan. Privio ju je k sebi i poljubio u usta. Ugurao joj je jezik što je ona bez problema prihvatila. Odmaknuo se od nje i rekao mi da joj sad ja čestitam. Lako se moglo primjetiti da mama gori. Bila je poput napaljene kuje. Iskoristio sam priliku te sam joj i ja gurnuo jezik u usta. Nije se opirala niti malo, a taj vlažni poljubac rezultirao je dizanjem mog kurca. David je uzeo jednom rukom tortu drugom rukom primio mamu i doveo je do trosjeda. Polegao ju je na trosjed. Mama ga je upitno gledala ne razumvijevajući što želi. Uzeo je dva komada torte i stavio je na njezin trbuh. Mama je vrištala od smijeha. Pozvao me da priđem. Kleknuli smo i jeli tortu s maminog golog trbuha. Svo vrijeme njoj je trbuh podrhtavao od smijeha.
Kada smo pojeli David je podigao mamu s trosjeda a onda je on legao i sebi na trbuh stavio komad torte. Sada je mama to morala pojesti. Ona se sad još više cerila udarajući se po koljenima. No učinila je to. Kleknula je i pridržavajući kosu pojela je tortu. Usta su joj bila opasno blizu Davidovog kurca. Dok je ona lizala ostatke torte njegov kurac se propeo u punoj veličini. Bila je to impozantna kurčina od koje staje dah. Mama je sad već bila totalno zrela. Bez imalo otpora David joj je glavu pomaknuo do svog kurca. Više joj ništa nije bilo važno. Na moje prisustvo je skroz zaboravila. Svojim punim usnama obavila je crni kurac i taj prizor me skroz raspametio. 


Bio sam toliko uzbuđen da sam jednostavno morao reagirati. Kleknuo sam iza mame nježno masirajući njena ramena. Dlanovima ruku prelazio sam joj preko leđa. Bila je posve zaokupljena pušenjem Davidovog kurca. Rukom mu je gladila nabrekla jaja. Povukao sam joj grudnjak prema dolje i njezine sise su ispale van. Čvrsto sam joj stisnuo sise uživajući u dodiru njenih nabreklih bradavica. Zavukao sam joj ruku između nogu... Gaćice su joj bile vlažne. Prstima sam odmaknuo gaćice u stranu i srednji prst kliznuo je u vlažnu pičku. Tek tada se trznula. Ne vadeći Davidov kurac iz usta rukom je posegnula iza sebe i uhvatila me za ruku.


David se prebacio u sjedeći položaj ali svo vrijeme joj je objema rukama držao

glavu na svom kurcu. Potom ju je primio za laktove i podigao. Mama se uspravila odmičući kosu s lica. David joj je potegnuo gaćice prema dolje. Ja sam ih svukao do kraja. Opet ju je spustio na koljena i mama je nastavila gdje je stala. Kleknuo sam iza nje i malo joj raširio noge. Rukom sam joj trljao pičku koja je obilno vlažila. Nekoliko puta željela me rukom odmaknuti ali bez uspjeha. Primio sam svoj kurac i prislonio ga uz njenu pičku. Protrljao sam kurac nekoliko puta po pički i ma koliko god to nisam želio nije bilo šanse da se više kontroliram. Svršavao sam imajući osjećaj da nikada neću prestati. Jebiga, bilo mi je žao što sam eksplodirao ali nije bilo načina da to spriječim.
Bez obzira što sam se obilno ispraznio još sam bio uzbuđen ali kurcu je trebalo vremena da opet bude tvrd. David je bio pravi izdržljivi pastuh. 

Zgrabio je mamu ispod pazuha i podigao je. Čvrsto ju je zgrabio za guzove i povukao je na sebe. Mama ga je opkoračila oslonivši se rukama o zid kako ne bi udarila glavom. U sljedećem trenutku David ju je brutalno nabio na svoje isukano koplje. Vrisnula je iz svega glasa izvijajući glavu unazad. Osjećala se kao da je nabijena na kolac. David ju je zgrabio za guzove te je počeo dizati i spuštati. Mamin šupak je pulsirao kao da diše. Prstom sam joj protrljao šupak i gurnuo u njega vrh prsta. Opet je reagirala hvatajući me za ruku. David ju je držeći za guzove povukao prema sebi i sad je vrteći dupetom do pola vadio pa opet zabijao svoj kurac.

Lizao sam joj i ljubio guzove... Jezikom sam joj prelazio preko šupka

spuštajući se do pičke u koju se zabijao Davidov kurac. Jezikom sam dodirivao i njegov kurac no to mi uopće nije smetalo. U ustima sam osjećao slankast okus sokova iz mamine pičke.  Mama je stenjala, dahtala, jaukala, cvilila... Izvukao je kurac iz pičke i prislonio ga uz mamin trbuh. Pokazao joj je kako želi da mu ga puši. Mama je poslušno kleknula i tek što Davidov sluzav kurac stavila u usta počeo je bljuvati spermu. Mama se odmaknula unazad ali mlazevi sperme obilno su je zalili po licu i sisama.

Ustala je i otišla do kupaonice. Dosta je dugo nije bilo i već smo se zabrinuli. Ja i David dok smo je čekali popili smo još nekoliko čaša vina. Napokon se pojavila. Bila je ogrnuta u kućni ogrtač. Djelovala je posramljeno. Sjela je za stol pogleda uprtog u pod. David ju je pomilovao po kosi. Tiho je rekla kako nas dvojica nismo normalni. David ju je zagrlio i privio k sebi. Nježno ju je ljubio po licu i usnama. Natočio joj je čašu vina no odbijala je piti. Ipak ju je nagovorio. Odlučio sam ih ostaviti malo same. Izašao sam na balkon i zapalio cigaretu. Kroz staklo sam vidio kako razgovaraju. Oboje su djelovali ozbiljno.
Vratio sam se u sobu. David se ustao i krenuo prema spavaćoj sobi. Pozvao je mamu. Ona nije pokazivala namjeru da krene za njim. Opet ju je pozvao rekavši kako želi s njom nasamo porazgovarati. Pitala je zašto baš u spavaćoj sobi. David se vratio do stola. Primio ju je za ruku i pozvao da pođe s njim. Mama je rekla kako mogu i tu razgovarati. Tada je Davidu prekipjelo. Podigao ju je sa stolca i uzeo u naručje. Mama se zalelujala i kako ne bi pala rukama se uhvatila oko njegova vrata. Dok ju je nosio prema sobi ona je vikala na njega i tražila da je pusti. Čuo sam kada ju je doslovce bacio na krevet. Potom je zatvorio vrata. Natočio sam još jednu čašu vina i opet izašao na balkon.


Prošlo je možda dvadesetak minuta kada sam došao do vrata spavaće sobe. Glasno stenjanje i jaukanje jasno mi je dalo do znanja što se unutra događa. Nije bilo šanse da ne uđem. Mamine noge bilo su zabačene visoko na Davidova ramena. Razvaljivao ju je svojom crnom kurčinom. U jednom trenutku okrenuo ju je potrbuške. Uhvatio ju je oko pasa i podigao joj dupe u zrak. Zabio joj je kurac u pičku i vjerojatno bi to vrištanje čuli i susjedi da mama nije glavu zarila u jastuk. Pljuskao ju je po dupetu i na maminim bijelim guzovima sasvim lijepo su se ocrtavali Davidovi prsti.


Legao sam na drugi kraj kreveta u uživao u prizoru. Lagano sam drkao. Pomislio sam kako se moram uključiti no bio sam previše pijan i umoran. Zaspao sam. Dalje znate. Probudila me jutarnja jebačina. Mama je otišla na posao pošteno izjebana i puna Davidove sperme. Kako rekoh David me mazio po leđima i guzi. Nikada nisam pomislio da bi me maženje nekog muškarca moglo uzbuditi. Osjećao sam se ugodno dok me on dodirivao. U jednom trenutku David me pitao želim li da se prvo istušira ili ću mu ga popušiti ovakvog ljepljivog.


Zabezeknuto sam ga pogledao oslonivši se na laktove. Približio mi je svoje lice i poljubio me u usta. Bio sam kao hipnotiziran. Osjećao sam se poput miša u kavezu sa zmijom. David je uzeo moju ruku i stavio na svoju crnu zmiju. Nisam imao niti volje, niti snage a ni želje da se oduprem. Drkao sam njegov crni ljepljivi kurac koji je bubrio velikom brzinom. Rukom mi je pritisnuo glavu usmjeravajući je prema svom kurcu. Trenutak kasnije pušio sam njegov kurac ljepljiv od sperme i sokova iz mamine pičke. Svršio mi je u usta i po licu.


Potom je ustao i otišao na tuširanje. Ležao sam zbunjen, gotovo ošamućen ne vjerujući da se ovo stvarno dogodilo no okus sperme u ustima i ljepljivo lice uvjerili su me da nisam sanjao. David se vratio posve odjeven. Kao da se ništa nije dogodilo. Požurivao me da odem pod tuš pa idemo do trgovine i negdje na kavu. Svo vrijeme ničim nije davao na znanje da sam mu maloprije pušio kurac. Zajednički smo skuhali jelo. Pospremili smo stan. Promijenili plahte na krevetu i pripremili stol za jelo. Čekali smo da se mama vrati pijuckajući domaću lozu i gledali tv. 


David je i dalje naš podstanar. A što se dalje događalo i što se još uvijek događa opisati ću u priči koja će biti nastavak ove.

2 komentara:

  1. jebati se sa crncem je nesto posebno i nezaboravno.odavno sam imala potajnu zelju da me pojebe crnac i jos da ima poveci kurac.ali u nasoj sredini niti ima crnaca,a ne bi se ni usudila.i napokon nedavno na moru uz znanje supruga nasli smo zgodnog crnca i uz to izuzetno obdarenog,i sta reci bilo mi je fenomenalno.bio je jako potentan,izdrzljiv i zasvoje godine i iskusan i uz to jako nezan tako da me nije bolelo kada je njegov ogroman kurac ulazio u mene i kad me je jebao,a jebao me je skoro neprestano i punio spermom i ust i picu.a sperma im je nesto posebno.zadnjidan nam se pridruzio i suprug.blo je sex u troje,a muz je vise voleo da posmatra i da nas snimas pa sada te snimke non stop gledamoi prisecamo se lepih trenutaka samo zenu koju je jebao crnac zna kakav je sex imala i sta je dozivela

    OdgovoriIzbriši
  2. a gdje je nastavak price

    OdgovoriIzbriši