porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

9. lis 2018.

Zaljubljena sam u zaručnicu svoga sina

Ta mlada djevojka Lara odmah mi se svidjela što je blago rečeno. Naime ta djevojka me fascinirala. Djelovala je smireno, staloženo i samouvjereno. Tijekom našeg razgovora gledala me ravno u oči i kako je vrijeme prolazilo mene su kroz tijelo počeli prolaziti neki čudni trnci.

Moj sin Matija Laru je doveo u našu kuću kako bi me upoznao s njom. Odlučili su se zaručiti i ja sam bila sretna zbog toga. Mobitel moga sina oglasio se u nekoliko navrata i svaki puta on bi se ispričao te izašao iz sobe kako bi obavio razgovor. Kada je njegov mobitel zazvonio četvrti ili možda već peti puta a on je opet iz sobe izašao u hodnik. Lara me i dalje gledala u oči… Ruku sam držala na stolu i tada je ona svoju ruku lagano stavila na moju.

Nagnula se prema meni i dovoljno tiho, kako moj sin ne bi mogao čuti, rekla je kako joj je drago što me upoznala ali voljela bi se sa mnom naći negdje na piću ili kavi pa da otvoreno popričamo bez prisustva moga sina. Pristala sam.

Tri dana kasnije bez da je moj sin znao našla sam se s njegovom skorom zaručnicom Larom. I opet me ta djevojka opčinila svojim izgledom, stavom i iskrenošću. Nije se uopće trudila okolišati već je bila skroz otvorena i izravna.

Rekla mi je kako je ona svjesna toga da moj sin Matija s njom nije zbog toga što želi zasnovati obitelj. Ona mu je trebala kao maska i kao lijepi „privjesak“. Rekla mi je kako je odmah shvatila da moj sin daleko više preferira muškarce nego žene. Iskreno i ja sama sam sumnjala da je tomu tako. Dakle moje sumnje su se pokazale opravdane. Moj sin je bio homoseksualac.

Lara je nastavila rekavši kako njoj to uopće ne smeta jer ona ionako više voli žene nego muškarce. Dakle, drugim riječima Lara mi je priznala da je ona lezbijka. Moj sin je fakultetski obrazovan i vrlo je ambiciozan. Tada je spremao magisterij a u konačnici je želio doktorirati. Ima vrlo dobro plaćen posao i uistinu je sposoban i cijenjen na poslu.

Nije želio otkriti svoju tajnu i stoga je tražio žensku osobu s kojom bi se mogao pojavljivati u javnosti, na raznim promocijama, ručkovima, večerama i banketima. Lara je to znala i o tome s njim razgovarala.

Nakon tog razgovora s Larom bila sam pomalo zbunjena i na neki čudan način pomalo šokirana ali svidjelo mi se to što je Lara bila iskrena, izravna i otvorena. Izašle smo iz kafića i Lara me dopratila do mog automobila. Pozdravila se sa mnom a onda me na moje veliko iznenađenje poljubila. Nježno ali strasno svoje usne položila je na moje.

Inače ja sam bila mlada djevojka sa sela kada sam upoznala Matijinog oca Krunoslava. Nikada se nismo vjenčali a kada sam mu rekla da sam zatrudnjela i da namjeravam dijete zadržati Krunoslav je to primio relativno mirno.

On je svoju budućnost odlučio graditi daleko od Hrvatske. Otputovao je u Ameriku i tako je naša veza završila. No sve to vrijeme on je na moj račun slao izdašne svote novca a to čini i dan danas. Nikada mi se nije javio niti sam ga ja tražila.

Kupio mi je jednu staru kuću koju je u potpunosti svojim novcem dao adaptirati i tu, u toj kući, i danas živimo moj sin i ja a odnedavno i sinova zaručnica Lara. Dakle Lara i moj sin zaručili su se i planirali su vjenčanje. Ona se uselila u našu kuću ali dogovor nje i mog sina bio je takav da svatko od njih ima svoju sobu. Dakle nisu spavali zajedno. Ja nisam ništa pitala praveći se da me ne zanima zašto je tomu tako iako sam vrlo dobro znala razlog takvoj njihovoj odluci.

Kako je vrijeme odmicalo i kako sam sve više vremena provodila s mladom Larom počela sam shvaćati da sam ne samo opčinjena tom djevojkom već sam i zaljubljena u nju. Bilo je dana kada sam maštala o seksu sa ženom ali nikada se nisam ohrabrila i odlučila upustiti u takvu avanturu.

No sada sam sve češće u samoći svoje sobe u svom krevetu znala uhvatiti samu sebe kako masturbiram zamišljajući da vodim ljubav s Larom. Nisam bila sigurna varam li se ali stekla sam dojam da ni Lara nije ravnodušna spram mene. Često bi me znala poljubiti, dodirivala me rukama ili bi me rukom pomilovala po licu i meni se to jako svidjelo.

A onda se jednog subotnjeg jutra dogodilo… Moj sin rano se ustao i otišao rekavši kako mora na posao. Rekao je to dan prije. Probudio me miris svježe skuhane kave. Otvorila sam oči a pored mog kreveta stajala je Lara. Na taci je donijela dvije šalice kave.

Tacu je položila na noćni ormarić pored kreveta. Nagnula se nad mene i poljubila me u lice zaželjevši mi dobro jutro. Na sebi je imala bijelu i prozirnu, vrlo kratku, spavaćicu. Lako sam mogla uočiti da ispod te skromne spavaćice na sebi nema ništa više.

Sjela je na rub kreveta i rekla kako je pretpostavila da bi rado popila kavu. Malo sam se podigla oslonivši se leđima na jastuk. Zahvalila sam joj rekavši joj kako je vrlo ljubazna. Lara se smiješila i kao uvijek gledala me izravno u oči.

Rukom me pomilovala po razbarušenoj kosi a potom i po licu. Vrhovima noktiju nježno mi je prelazila po vratu i to me je počelo uzbuđivati. Nisam reagirala i to ju je očito ohrabrilo jer slijedećeg trenutka svoje usne spustila je na moje. Vrhom svog vlažnog jezika rastvorila je moje usne i ugurala mi svoj jezik u usta.

Uzvratila sam joj i ljubile smo se neko vrijeme a kroz moje tijelo prolazili su tada još nikada doživljeni trnci. Napustivši moja usta Lara me krenula nježno ljubiti po vratu… Odmaknula je plahtu kojom sam bila pokrivena i zadigla moju spavaćicu te mi je pomogla skinuti preko glave.

Nisam na sebi imala grudnjak ali imala sam gaćice. Lara me nastavila ljubiti po sisama… Sisala je svojim toplim usnama moje nabrekle bradavice a ruka joj je kliznula u moje gaćice. Srednjim prstom prelazila je preko moje pičke a ona se s mojih sisa bacila na ljubljenje mog trbuha gurajući mi jezik u pupak.

Bila sam toliko napaljena i narajcana da sam počela glasno dahtati… Svukla mi je gaćice i rukama raširila noge. Ljubila mi je bedra koja su drhtala od silnog uzbuđenja… A onda je jezikom krenula obrađivati moju sad već vlažnu pičku.

Prstima mi je raširila pičku i u nju ugurala svoj jezik. Poput zmije jezikom je palacala po mom nabreklom klitorisu. Istovremeno mi je prst gurala duboko u pičku. Stenjala sam glasno i vrtjela svojim dupetom a tijelo mi je potresao do tada još nikada doživljeni orgazam.

Svršila sam kao nikada s niti jednim muškarcem. Lara je podigla glavu i jezikom obliznula svoje usne. Kleknula je na krevet pored mene i opkoračila me. Na koljenima je došla do moje glave… Doslovno mi je sjela na lice. Njezina mlada i obrijana pička bila mi je na ustima. Vrtjela je guzom poput čigre. Malo se podigla kako bi mi omogućila da svojim jezikom prodrem u njezinu vlažnu pičku. Sokovi njezine pičke punili su mi usta i zamastili čitavo lice ali baš me bilo briga.

Sada je Lara glasno dahtala a iz pičke su joj se sokovi u obilnoj količini slijevali u moja usta i po licu. Rukama sam joj gnječila mlade sise a ona je doslovno cvilila od zadovoljstva. Svršila je i nakon toga ispustila glasan uzdah.

Sjašila je s mene ali istog trenutka nagnula se i opet mi ugurala svoj jezik u usta. Ljubile smo se poput dvije napaljene kuje a u ustima su nam se miješali sokovi naših pički. Kada se napokon odmaknula od mene i uspravila se pored kreveta podigla je glavu, sklopila oči i ponovo glasno uzdahnula.

Pogledala je tacu s kavom i rekla:-Mislim da se kava ohladila. Najbolje da skuhamo drugu.- Namignula mi je, uzela tacu te izašla iz sobe. Vrata sobe ostavila je otvorena pa sam čula kako je tacu odložila na stol u kuhinji te se zaputila u kupaonicu.

Dok se Lara tuširala ja sam ležala u krevetu i pokušavala srediti misli i dojmove. Pojavila se na vratima sobe zaogrnuta velikim ručnikom i rekla mi kako je kupaonica slobodna a potom se zaputila u kuhinju.

Ustala sam iz kreveta a noge su mi drhtale. Otišla sam u kupaonicu istuširati se. Odjenula sam kućni ogrtač pa ušla u kuhinju. Lara je sjedila za stolom i pušila. Ispred nje na stolu nalazile su se dvije šalice ponovno skuhane kave.

I dok sam ja bila još zbunjena i pomalo ošamućena Lara se ponašala posve normalno i prirodno. Rekla je kako bi se mogle odjenuti i spremiti te zajedno otići do tržnice a potom malo prošetati po trgovačkom centru i popiti koje piće. Nisam imala ništa protiv.

Dok smo šetale trgovačkim centrom i razgledavale izloge trgovina Lara me držala ispod ruke. Povremeno bi komentirala nešto iz izloga i tom prilikom bi me rukom uhvatila oko struka. Posve sam se opustila i dopustila toj mladoj dami da dominira.

Vratile smo se kući i zajednički spremile ručak. Obje smo bile dobro raspoložene i svako malo bi se poljubile u usta. Pomirila sam se, i to relativno lako, s činjenicom da mi je sin homoseksualac. On ništa nije govorio niti je naslućivao kako smo njegova buduća žena i ja postale ljubavnice.

Sada Lara i ja koristimo svaku priliku kada Matija nije kod kuće kako bi se prepustile nesputanim ljubavnim igricama. Zaboravila sam spomenuti kako imam jednu malu drvenu vikendicu u okolici Zagreba. Rijetko sam tamo odlazila i uglavnom sam plaćala jednog seljana da pokosi travu i obreže voćke.

Mog Matiju nikada ta mala vikendica nije privlačila i vrlo rijetko bi sa mnom odlazio tamo a kada bi i došao jedva je čekao da se vratimo u grad. No sada vikendima Lara i ja često pohodimo tu vikendicu. Matiji smo rekle kako smo odlučile srediti i preurediti tu kućicu ali njega to ionako nije zanimalo.

Štoviše zadovoljan je što Lara i ja odlazimo tamo tako njemu ostavljamo slobodno vrijeme koje on provodi kako želi i s kime želi a Lara i ja to vrijeme i tu kućicu koristimo za naše vruće lezbijske igre bez granica. Uskoro će se Lara i moj sin vjenčati a ja jedva čekam taj dan.

-Veronika-

-Ukoliko vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link klikom na: FACEBOOK TWITER VKONTAKTE  ili kliknite dolje na google+    

Nema komentara:

Objavi komentar