porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

20. ožu 2014.

Mama, želim te fotografirati golu!

-Molim!!!- Gotovo je vrisnula na taj moj prijedlog.
U stvari nisam joj odmah rekao kako je želim fotografirati posve golu. Najprije sam joj rekao kako je želim fotografirati. Čudno me pogledala. -Ne razumijem... Kako i zašto me želiš fotografirati?-
-Pa zato jer izgledaš jako dobro i seksi. Volim kada izgledaš droljasto.- Opet me gledala upitnim pogledom.
-Daj mi pojasni, molim te.- rekla je.
-Pojednostavljeno rečeno, želim te fotografirati a da pritom izgledaš seksi. Što znači da si npr. odjevena u seksi rublje... kao sada-
E tek tada je vrisnula ono: -Molim!!!- Ti si totalno lud. Ja da ti poziram??? Ne mogu vjerovati da mi to govoriš!

A što je prethodilo ovom i ovakvom našem razgovoru? Mama i moj otac nisu bili osobe koje bi mogle zasnovati obitelj i skrbiti se za djecu. Oboje su u mladim danima bili, najblaže rečeno, problematične osobe. Oboje su se kretali u mutnim i sumnjivim društvima te su bili skloni raznim porocima. Tako su se i upoznali. U jednom momentu a to je bilo u vrijeme moga rođenja pomislili su kako bi ipak mogli promijeniti život. No, nije išlo. Nikada se nisu vjenčali ali su jedno vrijeme živjeli zajedno. Otac je opet počeo provoditi noći kartajući, lunjajući i baveći se sitnim kriminalom. Stalno zaposlenje ga nije zanimalo. Rezlutat takvog načina života odveo ga u zatvor. Jednom pa drugi put... Treći put. Mama je s druge strane mijenjala muškarce kao čarape. Za mene su se uglavnom brinuli baka i djed dok se ona, kako je to djed jednostavno rekao, kurvala. Često se opijala i također nije imala stalno zaposlenje.

Vrijeme je prolazilo i ja sam stjecajem okolnosti završio u domu. Odrastao sam i obrazovao se kao domsko dijete. Za razliku od nekih mojih prijatelja iz doma meni to vrijeme provedeno tamo nije bilo frustrirajuće. Volio sam čitati i bio sam odličan učenik. Osim toga vikende bi provodio kod bake i djeda ili kod tete i tetka. Ljeti bi s njima bio na moru u njihovoj kući. Naime mama je imala još dvije setre.

No došlo je vrijeme da moram napustiti dom za nezbrinutu djecu. Teta i tetak primili su mke k sebi i ja sam
im zbog toga bio neizmjerno zahvalan. Mamu sam rijetko viđao. Otac je jednostavno nestao i nitko nikada nije saznao gdje je i je li uopće živ. Mama se najprije udala pa razvela a onda je otputovala u Njemačku kod sestre. Mogu samo reći ono što sam načuo iz razgovora drugih. Ona i sestra u Njemačkoj su živjele životom sličnim kako je živjela i tu kod kuće. Obje su bile razvedene i raspuštenice. Pričalo se čak da se tamo u Minhenu prostituiraju. Međutim mama je teti uredno slala novac za moje uzdržavanje. Nekad su to bile skromne ali ponekad i vrlo izdašne svote novca.

Ja sam se zaposlio i uz posao sam završavao fakultet. A onda jednog dana mama se vratila. Rekla je kako se odlučila vratiti za stalno. Imala je novca i odmah je kupila stan. Potom je kupila jedan lokal kojeg je odlučila iznajmljivati. Uskoro ju je posjetila sestra koja je također kupila jedan stan kojeg su također odmah iznajmile. Sestra se vratila nazad u Njemačku a mama je ostala. Navikao sam na život kod tete i nisam odmah prihvatio mamin poziv da se preselim kod nje. Počeo sam odlaziti k njoj preko vikenda. Najprije je sve bilo ok. Zajedno bi ručali, večerali, odlazili u kupnju, kino pa i kazalište. Pomalo sam bio iznenađen spoznajom da mama voli kazalište. Nakon nekog vremena počele su je posjećivati njene prijateljice. Sve redom su to bile žene zrelih godina i djelovale su prilično droljasto, da se tako izrazim. Ponekad bi se opijale do besvijesti u maminom stanu skupa s njoma a često bi odlazile u noćni život nakon čega bi mama dolazila kući pijana kao tele. Vremenom su mamu počeli posjećivati razni muškarci. Po čitave noći mogao sam osluškivati mamino stenjanje koje je dopiralo iz njene sobe. I sam sam bio iznenađen činjenicom da mi sve to uopće ne smeta. Nikakav prisni odnos nismo razvili pa me je njezin način života na neki čudan način i zabavljao.

Onda me jednog dana mama pozvala na razgovor. Rekla je kako putuje kod sestre u Minhen pa ako možda želim mogu ići s njom. Svidio mi se taj prijedlog pa sam pristao. Trebali smo putovati autobusom. Kako mi je mama rekla, zbog malog broja putnika putovat ćemo mini busom. Meni je bilo svejedno. Tog dana kada smo trebali putovati mama se čitav dan družila i opijala sa svojim prijateljicama. Išli smo samo na sedam dana a ona je slavila oproštaljku kao da je neće biti mjesecima. Prilično nacvrcana došla je u stan. Uzela je već pripremljenu putnu torbu i taksijem smo se odvezli do kolodvora. Tamo nas je već čekao taj spomenuti mini bus. Nabrijana alkoholom mama je odmah počela koketirati s jednim od vozača autobusa. Uskoro smo dobili obavijest da ćemo kasniti u polasku jer u zadnji čas prijavilo se još putnika. Međutim sada je taj mini bus bio premali za sve putnike pa smo čekali da stigne veći autobus. Mama je vrijeme do polaska kratila u kafiću u društvu dvojice vozača.

Napokon je autobus stigao i mama je već vidno pijana ušla. Taj autobus bio je uistinu komforan a osim toga nije bio popunjen pa smo imali mjesta koliko nas volja. Većina putnika smjestila se u prvom dijelu autobusa i oko sredine. Nisam imao želju da mamu ostali gledaju u pijanom stanju pa sam je odveo skroz u zadnji dio. Iza nas nije bilo nikoga a tek par sjedala ispred bili su prvi suputnici. Mama je sjela do prozora i odmah se naslonila na moje rame te je vrlo brzo zadrijemala. Dok je jedan vozač vozio onaj drugi prolazio je autobusom razgovarajući s putnicima. Došao je do nas pitajući me kako se osjećamo i jesmo li se udobno smjestili. Odgovorio sam da je sve u redu. No primjetio sam da je vozačev pogled prikovan uz mamine noge. Suknja joj se povukla i nazirali su se rubovi čarapa. Okrenuo se i vratio na suvozačevo mjesto. Pokušao sam nježno povući suknju nazad prema dolje ali kao za vraga ona se još više povlačila prema gore. To je uvjetovalo time da se mama probudi. Začuđeno me pogledala pitajući me što to radim. Malo mi je bilo neugodno zbog nastale situacije ali sam joj pojasnio kako joj nastojim popraviti suknju. Gledala me pijanim pogledom i smiješila se. -Pa što fali? Zar nemam lijepe noge?- pitala me. Odgovorio sam kako uopće nije sporna ljepota njenih nogu no upozorio sam je na to kako je njene noge s velikim zanimanjem promatrao jedan od vozača busa. Nasmiješila se zadovoljno i pitala me jel možda onaj mlađi. -Upravo taj.-odgovorio sam. Lice joj se sad još više razvuklo u zadovoljan osmijeh i lascivno je jezikom obliznula usne.

Autobus je imao čak i toalet. Mama me zamolila da se pomaknem. Izašla je i nesigurnim korakom otišla do
toaleta. Vratila se nakon destak minuta. Vidio sam da je popravila šminku i frizuru. Želio sam je propustiti nazad na sjedalo ali ona je kratko zastala pa onda krenula prema naprijed. Gledao sam za njom jer krenula je prema vozačima bez ikakvog objašnjenja. Nagunula se između njihovih sjedala isprčivši dupe tako da su je i ostali putnici sa zanimanjem promatrali. Nekoliko minuta provela je u razgovoru s njima a onda se pridržavajući se za sjedala vratila do mene. Zadovoljni smiješak joj nije silazio s usana. Zamolila me da se ja pomaknem do prozora. Pitao sam je zašto je išla naprijed. Odgovorila je da ih je pitala ima li u autobusu nešto za popiti. Nisam mogao vjerovati da bi još imala želju piti ali joj ništa nisam rekao. Nekoliko minuta kasnije do nas je došao taj mlađi suvozač. Iz unutarnjeg džepa svog sakoa izvukao je malenu pljosku i diskretno je pružio je mami. U autobusu je bilo mračno. Tek su pojedini putnici upalili iznad svojih glava ono malo svjetlo. Međutim diskretno svjetlo je dopiralo i iz vana kroz prozore s osvjetljenog autoputa. Mama se prikrila iza sjedala i potegnula dobar cug iz ponuđene pljoske. Pljosku je potom pružila meni ali ja sam odbio. Vratila ju je vozaču i on ju je odmah spremio nazad u džep. Mama ga je pitala zašto i on ne popije malo, na što je on odgovorio kako ne smije jer je vozač a ne bi želio ostati bez dozvole i bez posla.

Potom je svukao sako i stavio ga na susjedno sjedalo. Nagnuo se prema dolje i usta zaklonio dlanom ruke.-Doći ću za minutu.-
Nešto je vrlo tiho govorio mami a ona se kurvinski cerekala. Nisam čuo što joj je točno govorio ali mama se počela osvrtati unazad prema zadnjem redu sjedala. On ju je upitno pogledao i klimnuo glavom prema dolje čekajući njezin odgovor. Pogledala je prema meni a onda se obratila njemu:
U prvi mah nisam shvatio što joj to znači. Međutim stvari su mi vrlo brzo postale jasne. Vozač je otišao do zadnjeg reda sjedala. Navukao je najprije bočne zavjese a potom i one na stražnjem staklu. Mama se ustala i rukama poravnala haljinu. Pogledala me i rekla kako ide do toaleta a onda će malo popričati s vozačem. Nisam stigao ništa reći a ona je već išla do toaleta. Izašla je vrlo brzo i došla nazad do naših sjedala. Uzela je svoju torbicu i otvorila je. Tek tada sam shvatio da nešto zgužvano drži u ruci. Okrenula mi se leđima i to što je držala u ruci spremila je u torbicu. Torbicu je stavila na sjedalo i zaputila se u zadnji dio busa.

On je sjedio, s moje strane gledano, desno od sredine. Mama je sjela do njega i bila je dijelom zaklonjena sjedalima ispred sebe. On je iz sakoa koji je bio s njegove lijeve strane opet izvukao pljosku i ponudio je mami. Naravno, nije odbila. Većina putnika je ili drijemala ili spavala no neki su primjetili da se odostraga nešto događa pa su znatiželjno, ali nastojeći ne biti napadni, bacali pogled u tom smjeru. Naravno i ja sam svako malo podizao glavu i pogledavo prema njima. Onda sam vidio maminu torbicu i odlučio pogledati što je to ugurala unutra. Nisam se previše iznenadio kada sam vidio da je mama u torbicu spremila svoje gaćice. Iako je bilo dosta mračno bio sam dovoljno blizu da vidim kako se mama svojim licem sve više unosi u lice mladog vozača. Sljedeći put kada sam pogledao vozač je preko svoga krila prebacio sako. Mamina ruka bila je zavučena ispod sakoa i nije bilo nikakve dvojbe. Drkala mu je kurac.

Iako se vozač u početku ponašao donekle suzdržano sada ga je mamino drkanje skroz opustilo. Ljubili su se u usta. Osjećao sam se prilično nelagodno zbog ostalih putnika. No na svi sreću većina njih nije primjetila što se događa a oni rijetki koji su kroz mrak nešto nazirali počeli su između sebe šaputati. Mamina glava spustila se u vozačevo krilo. On ju je nastojao zakloniti sakoom ali bilo je jasno da mu mama puši kurac. Tek tada sam primjetio da su neki putnici zaogrnuti laganim tankim dekama. Te deke nalazile su se na gornjoj polici i jednu od njih uzeo je vozač kojem je mama na kratko prestala pušiti kitu. Pomaknuo je mamu još više desno i zaogrnuo je dekom. Znao sam da mama nije bez veze svukla gaćice. Ubrzo se naglo ustala i okrenuta leđima prema ostalima pa i prema meni. Zadigla je haljinu prema gore pa potom opkoračila vozača. Nataknula se na njegov kurac divlje vrteći bokovima. Ne znam koliko je to trajalo no ne predugo. Mama se smirila i sjedila je mirno pognute glave rukama grleći svog jebača. Ustajala je polako povlačeći haljinu prema dolje. Brzim korakom ušla je u toalet. Vozač se ustao i držeći ispred sebe sako krenuo je prema naprijed. Prošao je pored mene ne pogledavši me.

Mama je izašla nakon desetak minuta. Rukama je poravnavala haljinu. Sa sjedala je uzela onu deku i došla-Pa dobro mama, jesi ti normalna?-
do našeg sjedala. Nisam mogao ne primjetiti, usprkos mraku, kako se neki od putnika zajedljivo smješkaju. Mama me zamolila da je pustim do prozora. Sjela je skupila noge pa nas oboje prekrila dekom. Naslonila se na moje rame pokazujući želju da odrijema ili malo odspava. Šutio sam nekoliko minuta ali nisam mogao izdržati a da joj se ne obratim.
Nije pokazivala želju da otvori oči ali na moj ponovljeni upit ipak me pogledala ne mičući glavu s mog ramena. Usne su joj se razvukle u smiješak i uopće nije pokazivala ni najmanji trag nelagode. Odmahnuo sam rukom vidjevši njenu reakciju. -Nije valjda da se ljutiš na mene?- Napokon je progovorila.
Šutio sam.-Ili si možda ljubomoran?-
Rekoh joj da ne priča gluposti. Ruku je provukla iza mojih leđa i prstima privukla moju glavu k sebi. Poljubila me u lice. Tom poljupcu nisam pridavao neki značaj ali uslijedio je i drugi pa treći... Nisam to očekivao. Malo je podigla glavu rukom privlačeći moju glavu k sebi. Nekoliko puta je svojim usnama dotaknula moje. Trgnuo sam se i za trenutak se poželio izvući iz njenog zagrljaja ali ona kao da je to predvidjela pa me je jače stegnula i usne čvrsto priljubila uz moje. Idućeg trenutka vrhom jezika ušla je u moja usta. Oblizala mi je usne a onda mi jezik gurnula duboko u usta. U trbuhu su mi zaigrali leptirići i od tako vrućeg poljupca osjetio sam uzbuđenje. Ipak sam uspio odmaknuti svoje usne od njenih. -Mama, molim te daj se smiri, što ti je?-  Gledala me smješkajući se a ruka joj je ispod deke završila na mom kurcu. -Nemoj mi reći da ti se ne sviđa kako se ljubim.-

Raskopčavala mi šlic na hlačama a ja sam je pokušao u tome spriječiti držeći svojom rukom njenu. No u trenutku kada mi je ponovo ugurala jezik u usta potpuno sam se predao. Spretno je izvukla moj kurac iz hlača i drkala ga. Nastojao sam ostati miran kako ostali putnici ne bi primjetili što se događa. Bili smo zaklonjeni sjedalom ispred i pokriveni dekom a kako je bilo mračno nitko od putnika naprijed nije mogao vidjeti. Nije mi dugo trebalo da svršim. deku sam prilično nakvasio spermom. Mama mi je kurac spremila u gaće a onda smotala deku rekavši mi da odozgo uzmem drugu. Učinio sam tako nakon što sam zakopčao šlic. Mama se namjestila na moje rame kao da se namješta na jastuk i kao da se maloprije ništa nije dogodilo. Uskoro je ravnomjerno disala. Zaspala je. Ja sam bio previše uzdrman i uzbuđen onim što se maloprije dogodilo i nije mi se uopće spavalo. Uvjerivši se da mama tvrdo spava polako sam odmaknuo deku. Gledao sam njene noge. Malo sam povukao haljinu prema gore i ukazao se rub njenih samostojećih čarapa. Gurnuo sam vrhove prstiju između njenih nogu i klizio njima nekoliko centimetara naprijed-nazad. Tek tada se lagano promeškoljila a ja sam se ukočio. Lagano je raširila noge i nastavila spavati. Prstima sam se centimetar po centimetar približavao njenoj pički. Uskoro sam malim prstom napipao njene usmine. Čekao sam malo a onda sam dlanom prekrio njenu vlažnu pičku. Prstima sam dodirivao pičku iz koje se valjda još cijedila vozačeva sperma. Bila je to opasna igra i izvukao sam ruku.

Na izlasku iz autobusa mama se ponašala kao da se ništa nije događalo. Srdačno se pozdravila s oba
vozača. Dočekala nas je teta i njezin nevjenčani suprug. Svih tih sedam dana provedenih kod tete mama ni jednom riječju ali niti jednom gestom, kao ni odnosem prema meni, nije dala na znanje da smo u autobusu činili male pervezne stvari. Nakon sedam dana  s tetom i njenim novim ljubavnikom krenuli smo put Hrvatske. Teta i njezin partner kod nas su proveli dan i prenoćili. Idućeg dana krenuli su na more jer je taj tetin partner imao želju negdje na moru kupiti kuću ili gradilište. Mama je otišla s njima a ja zbog svojih obveza nisam mogao ići, no da sam i mogao nije mi se baš išlo. I naredna tri dana koliko ih nije bilo intezivno sam razmišljao o događajima iz autobusa. Vratili su se i još su kod mame ostali dva dana a potom su otputovali nazad u Njemačku.

Mama i dalje ni jednom riječju nije spominjala autobus i drkanje mog kurca kao ni jebačinu s vozačem. Počeo sam se pitati sjeća li se ona uopće tih događaja. Nisam bio načisto sam sa sobom no što je više vrijeme odmicalo ja sam sve više osjećao potrebu da se zbližim s mamom. Drkao bi kurac sječajući se maminog drkanja a sve više sam hvatao sebe kako maštam o jebanju s njom. Opet, tko zna što se događalo s njenim promišljanjima. No primjetio sam da se prema odnosi sve prisnije. Npr. spremala bi se za izlazak pa bi me pozvala u sobu da joj kažem jel u redu to što je odjenula. Potom bi svukla košulju ostavši samo u grudnjaku pa bi obukla drugu. Više se nije libila predamnom svući ni suknju ili šos. Gledao sam je u samostojećim čarapama i u štiklama a ona se ponašala kao da je to nešto posve normalno. Potom me pozvala da s njom idem u kupnju odjeće i obuće. Zajedno smo birali i erotsko rublje. Gaćice, grudnjake, haltere, čarape, korzete... Još ništa nisam poduzimao ali stvari su se kretale u željenom smjeru to je bilo evidentno. Nekoliko puta došao sam u iskušenje da je pitam sjeća li se ona drkanja mog kurca u busu ali bi se uvijek suzdržao ne želeći je dovesti u neugodnu situaciju a sdruge strane ni meni nije bilo baš samo tako jednostavno postaviti to i takvo pitanje.

Jednog dana svojim ključem otključao sam ulazna vrata stana i zakoračivši u hodnik ugledao sam mamu na dnu hodnika, gdje se nalazi kupaonica, kako se uz širom otvorena vrata šminka ispred ogledala. Bila je odjevena u crne čarape, gaćice a čarape je učvrstila halterima. Imala je na sebi i crni grudnjak. Na nogama je imala štikle i izgledala je jebeno seksi. Čuvši me okrenula je glavu prema meni, kratko me pozdravila i nastavila mazati usne. Nije uopće pokazivala namjeru da zatvori ili barem pritvori vrata kupaonice. Polako sam skidao jaknu nastojeći što dulje uživati u prizoru. I dalje okrenuta meni leđima pitala me znam li s kime će danas ići na večeru? Naravno da nisam znao. Malo se nagnula naprijed isprćivši dupe prema meni a približivši lice ogledalu.
-S onim vozačem iz busa.- rekla je.
Nije mi trebala objašnjavati na kojeg vozača misli. Vrlo dobro sam znao o kome se radi.
Trenutak sam oklijevao a onda odlučio reći ono što mi je prvo palo na pamet, pa što bude.
-S onim s kojim si se poševila na zadnjem sjedalu?
-Haaa?!- Iznenađeno je okrenula glavu prema meni. Sekundu-dvije promatrala me a onda se slatko nasmijala ne rekavši više ništa.

Završila je sa šminkanjem, obukla haljinu i jaknu te uzevši torbicu poljubila me u obraz i izašla iz stana. Drugi
dan bila je subota i dugo sam spavao. Nisam imao pojma kada je mama stigla doma jer sam već zaspao. Ušao sam u kuhinju a mama je već sjedila za stolom zaogrnuta kućnom haljinom. Ispred nje je bila široka čaša u kojoj se nalazilo neko žestoko piće. Pozdravio sam je a ona je podigla čašu i nazdravila mi otpivši gutljaj. Pitao sam je kako je bilo na spoju s vozačem. Smijuljila se paleći cigaretu.
-Pa, bilo je dobro.-
-Koliko dobro?-
-Najbolje sad ti pričam detalje.-
-Volio bi čuti detalje.-
Nasmijala ništa ne odgovorivši već me je pitala želim li da mi natoči piće. Pristao sam. Ustala je a dugačka kućna haljina se rastvorila dok je koračala prema polici s pićem. Natočila je piće u čašu i koračajući nazad prema stolu drugom rukom pridržavala je rubove ogrtača koji se neposlušno rastvarao. Nisam mogao ne uočiti da je opet odjevena u seksi rublje. Samostojeće čarape, crvene gaćice i isto takav grudnjak.
-Opa!- nisam izdražao a da to ne kažem.
-Što ti to znači, opa?- Pitala je mada je dobro znala zašto sam ispustio taj uzvik.
-Pa izgledaš jako seksi. Nije valjda da opet ideš na neki rani spoj?-
Smješila se droljasto. -Ne. Ne idem na spoj samo volim izgledati i osjećati se seksi. Misliš da je to loše?-

-Mislim da je to jako dobro. Uzbudila si me odjevena tako seksi.-
-Pazi što pričaš. Ja sam ti ipak mama. Ispada kao da mi se udvaraš.-
Nisam više mogao izdržati pa sam lanuo:- Pa bila si mi mama i onda u autobusu-
Pogledala me ravno u oči pa odmah potom spustila pogled i glavu kako ne bi primjetio da se zacrvenjela u licu. Nekoliko trenutaka vladala je neugodna šutnja. Onda je opet podigla pogled i rekla:-Bio je to trenutak slabosti a osim toga bila sam prilično pijana.-
Znači sjećala se. Sad sam osjetio da sam preuzeo inicijativu pa sam nastavio:-Mogu li se opet nadati jednom takvom trenutku slabosti?-
-Ma čuj ti malog perveznjaka! Što još neću čuti od tebe.
Bilo mi je jasno da vrlo vješto glumi i da je u stvari više nego spremna, ne samo da mi ga izdrka, već i na puno više.
-Popijem piće i idem se odjenuti jer vidim da si se napalio.-

E tada se naš razgovor nastavio odvijati na način koji sam opisao na početku priče. Pitala me što će mi uopće njene fotografije. Objasnio sam joj kako bi me fotografiranje veselilo a osim toga to uzbuđuje.
-Možeš me fotografirati ali odjevenu. Sad se idem odjenuti a i ti se spremi pa idemo u kupovinu a usput ćemo negdje popiti kavu i neko piće. Slobodno me fotografiraj.

Otišla je u svoju sobu ostavivši me pomalo u nedoumici. No što je tu je. Na brzinu sam se obukao uzeo
digitalac i sačekao je u kuhinji. Počeo sam je fotografirati već na izlasku iz stana, u liftu, na parkiralištu, prilikom ulaska u auto... Smijala se govoreći mi da sam lud. Nakon kupnje namirnica popili smo piće i vratili se u stan. Prionula je spremanju ručka a ja sam je i dalje fotografirao. Nakon ručka pitala me kakvi su mi planovi za večeras. Slegnuo sam ramenima i pitao nju ima li ona kakve planove. Rekla je da će ostati doma, čitati neku knjigu i gledati tv. Možda na DVD-iju pogleda neki dobar film. Rekoh joj kako se ni meni nigdje ne ide a osim toga mogli nastaviti fotografiranje.
-Daj molim te prestani s tim fotografiranjem.- rekla je.
Ipak sam je nagovorio da je fotografiram dok se svlači. Malo je kao protestirala ali kako je vrijeme odmicalo njezin otpor postajao je sve slabiji. Napokon sam se toilko raskravio da sam je počeo nagovarati da skine gaćice i grudnjak. Rezolutno je odbila taj moj prijedlog ali bio sam uporan pa je na kraju popustila. Željela je vidjeti fotografije pa sam odlučio sve fotke prenijeti na kompjutor. Dok sam se bavio tim poslom mama je stajala svega nekoliko metara od mene gotovo gola. U stvari na sebi je imala samostojeće čarape i štikle. Zabacivala je i rukama popravljala kosu ne pokazujući više ni najmanji znak nelagode ili stida.
-OK, kada budeš gotov pozovi me a ja se sad idem odjenuti. Bilo bi dosta fotografiranja za danas.- rekla je.

Kroz misli mi je prostrujalo kako je sad prilika i kako je ne smijem propustiti. Zato sam gotovo viknuo:
-Čekaj malo... Evo gotov sam. Dođi pogledati slikice.-
Stala je pored mene prebacivši ruku preko mog ramena i nagnula se naprijed da bolje vidi.
-Ajoooj... Ne mogu vjerovati da sam tako debela. Užas! Briši to!
Uvjeravao sam je da je fenomenalna i da uopće nije debela. Tražila je da joj pokažem kako se slike brišu.
-Nisi uopće vidjela sve slike. Pogledaj sve do kraja.-
Primio sam je rukom oko struka i privukao naglo prema sebi govoreći joj neka sjedne. Ciknula je izgubivši ravnotežu uslijed moga potezanja i sjela mi golim dupetom na nogu. I dalje sam je rukom držao oko struka a ona nije pokazivala želju da ustane. Sjedila je tako i gledala u monitor komentirajući fotografije. Rekoh joj neka ljepše sjedne. Dok sam to još govorio rukama sam je čvrsto uhvatio za bokove malo podigao i okrenuo je prema naprijed. Sada mi je doslovce sjedila na kurcu. Nalakćena na stol s glavom skroz blizu ekrana nehotice je vrckala guzom što je rezultiralo dizanjem moga kurca. Pravila se kao da ništa ne osjeća.

Držao sam je i dalje za bokove aonda sam dlanovima ruku počeo kliziti po njenim leđima. Nikakve reakcije-Ne misliš da bi sad bilo dosta?-
nije bilo i sljedeći moj potez je bio da svoje ruke gurnem ispod njenih i primim je za sise. Čvrsto je svojim rukama stisnula moje koje su već bile na sisama. Okrenula je glavu unazad i rekla:
Usnama sam nježno ljubio njena leđa i bilo mi je jasno da joj to godi.Sve strasnije vrtjela je guzom. Sad je već ubrzano disala govoreći kako je ovo otišlo malo predaleko. Jezikom sam joj klizio uz vrat prema ušnoj školjci rekavši joj da je već onda u autobusu sve otišlo malo predaleko.
-I što sad? Želiš da ti radim isto ono što sam ti radila u autobusu?-
-Ne, želim da mi radiš ono što si radila vozaču u autobusu.-
Ruke su mi već bile između njenih nogu i trljao sam joj pičku. Lagano me primila za ruke i maknula ih s pičke. Ustala se i okrenula prema meni. Maknula je pramen kose s lica i kleknula između mojih nogu. Otkopčala mi je hlače i izvukla već trubo dignuti kurac. Liznula mi je nekoliko puta glavić a onda jezikom prešla čitavom dužinom kurca. Potom ga je uzela u usta. Najprije je jezikom i usnama obrađivala sam vrh a onda ga je stala gutati. Polako je gutala moj kurac centimetar po centimetar. Gotovo ga je čitavog strpala u usta kada je podigla glavu prema meni i pogledala me u oči. Ja sam gorio poput šibice. Izvadila je kurac iz usta i ustala se. Nagnula se naprijed i stavila mi ruke na ramena pa me opkoračila. Primila je rukom kurac i glavićem protrljala vlažan otvor pičke. Nasadila se na moju batinu uz glasan uzdah. Držao sam je za bokove sišući njene nabrekle bradavice. Osjećao sam da sam gotov i da vrlo brzo slijedi erupcija a u sebi sam samom sebi govorio:-Ne,ne, ne... ne želim još svršiti....neeeeee!-

Ali nije bilo pomoći. Sperma je šiklajala puneći maminu pičku a mama se totalno napalila i tijela zabačenog unazad divlje vrtjela dupetom i bokovima. Mama nije pokazivala želju da se skine s kurca. Smanjila je brzinu i dalje radeći guzovima i bokovima ali sad se nagnula prema mene stavivši mi ruke oko vrata. Osjetio sam da je čitavim tijelom zadrhtala i nekoliko puta glasnije zastenjala. Svršavala je i bilo mi je drago zbog toga jer moj kurac se već uvelike spustio makar je i dalje bio unutar pičke. Mama me znojna lica i tijela gledala staklastim pogledom u oči i u idućem trenutku usne su nam se spojile u strasan poljubac. Uz monitor na stolu se nalazila rola papira za brisanje ruku. Okrenula se glavom prema stolu i rukom iza sebe pokušavala je dohvatiti tu rolu papira. Nije joj uspjelo i rola je pala na pod. Sagnuo sam se i dohvatio je. Mama je uzela rolu i oko dlana ruke namotala desetak listova. Počela se dizati gurajući dlan ruke omotan papirom prema pički. Nastojala je spriječiti curenje. Stala je pored mene držeći ruku na pički i željela mi je nešto reći no odmahnula je glavom i okrenula se u namjeri da ode u kupaonicu. Ustao sam i pružio ruku te je pljesnuo po dupetu. Okrenula se rekavši mi da sam gad pervezni.

Nakon tuširanja bez ikakvog pozdrava povukla se u svoju sobu i vrlo brzo je zaspala. Svukao sam se
istuširao i legao u krevet uzbuđen i nemiran. Prije nego sam zaspao još sam jednom izdrkao kurac. Pomalo me mučilo pitanje kako će sutradan mama reagirati. Probudio sam se prije nje. Ležao sam budan samo u gaćama. Prisječajući se svega rukom sam preko gaćica trljao kurac. Ustao sam i izašao u hodnik. Mame nije bilo u kuhinji a vrata njene sobe bila su zatvorena. Polako sam otvorio vrata i vidio da još spava. Popio sam malo vode i zapalio cigaretu. Upalio sam kompjutor i sjeo. Gledao sam mamine fotografije i uopće nisam čuo kada mi je prišla s leđa.
-Ti nemaš drugog posla nego gledati moje fotografije?- rekla je navlačeći na kratku spavaćicu kućni ogrtač.
Trgnuo sam se ne očekujući da bude tu. Želio sam nešto reći ali nisam znao što. Umjesto da bilo što kažem ona je progovorila prva:-Idem skuhati kavu pa odoh do trgovine i pekare. Ako hoćeš možeš sa mnom.-
Ispijali smo kavu a da uopće nismo spominjali ono što se dogodilo prethodne večeri. Mama je pričala što bi mogla spremiti za ručak. Gledala je nokte govoreći kako hitno mora kod pedikera a mora i frizuru srediti. Ja sam osim tek nekoliko riječi uglavnom šutio. Ušutjela je i pogledala prema meni.
-Zašto šutiš? Nemaš ništa za reći? Barem reci da li ti se svidjelo ono što sam ti jučer navečer radila?-
To me je otkočilo pa sam rekao kako je bilo fenomenalno. Ispijala je kavu a preko šalice jasno sam vidio kako joj se oči smiješe.
-Dobro. Idemo sad u kupnju potom mi možeš pomoći oko ručka a poslije možemo negdje van na piće. Krasan je dan.-
Tek sam kratko rekao da se slažem. No onda je ona dodala:-A poslije, navečer, možemo nastaviti s fotografiranjem... Ako se ti slažeš?-

Nije mi trebala postaviti to pitanje jer bilo je jasno da se slažem. Rekla mi je kako svejedno misli da na slikama izgleda grozno i debelo. Predložio sam joj da slike stavimo na internet pa da vidimo komentare onih koji slike budu vidjeli. Rekla je da sam totalno poblesavio. Staviti slike na internet? Samo bi joj to trebalo. Uvjeravao sam je to dobra ideja te kako ćemo joj prikriti ili zamagliti lice. Popustila je ali pod uvjetom da ona sama izabere slike koje ću staviti. Pristao sam a što sam drugo mogao. Naravno, navečer smo nastavili s fotografiranjem koje je rezultiralo novom rundom ludog seksa. Rekla mi je da o komentarima onih koji budu slike vidjeli ovisi hoće li mi i nadalje pozirati. Nadam se dobrim komentarima. Hvala!

2 komentara: