porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

5. tra 2014.

Mama me uhvatila kako drkam na njene gaćice

Ne mogu reći da je moja mama neka turbo seksi žena, što se izgleda tiče. No, da se zna srediti i urediti na način da izgleda jebeno dobro to stvarno zna. Ukratko rečeno ona je žena u zrelim godinama, korpuletnije građe ali ne baš debela ili preciznije rečeno ima viška kila ali ih ona zna nositi, da se tako izrazim. Kada se ušminka i našminka, nabaci frizuru, odjene suknju koja joj istakne dupe, obuče crne čarape i obuje štikle uistinu izgleda jako dobro. Ono što mi se kod nje sviđa jest činjenica da obožava nositi seksi rublje. Samostojeće čarape, halteri, seksi gaćice, prozirni kombinei, korzeti, grudnjaci... Sve te stvari s velikom pažnjom bira i kupuje. U ladici s čarapama posebno su me palile mrežaste čarape kao i one koje imaju crtu straga. U tim čarapam uistinu mi je izgledala, barem meni ali vjerujem i drugima, kurvinski. Kolekcija njenog seksi rublja, ali obuće i odjeće također, je fascinantna.

Mislim da je sve počelo onog dana kada sam otvorio korpu s prljavim rubljem

kako bi ubacio svoju košulju spremnu za pranje. Na vrhu prljavog veša nalazile su se mamine čarape, halteri a gaćice su ispale i pale na pod. Podigao sam s poda te nošene gaćice i promatrajući ih osjetio sam dizanje kurca. Stavio sam ih na rub kade i izdrkao kurac. Dijelom je sperma zašpricala gaćice pa sam ih zgužvao i gurnuo dublje u korpu. Od tog dana, kada god bi bio sam kod kuće, prekapao bi po njenom ormaru i ladicama. Vadio bi čarape, haltere, gaćice, grudnjake i ostalo. Stavljao bi te stvarčice na krevet i drkao. Naravno, trudio sam se sve vratiti na mjesto kako mama ne bi nešto primjetila. No više su me palile te seksi stvari kada bi ih pronašao u korpi za prljav veš.

Što se mog tate tiče on je priča za sebe. Taj je opčinjen nogometom, ali sportom uopće, i može satima pričati samo o tome. Redovito pohodi utakmice bilo one u prvoj ligi ili one našeg nižerazrednog amaterskog kluba. Čak je svojevremeno izabran za nekakvog člana predsjedništva ili uprave tog kvartovskog nižerazrednog kluba. Stalno visi u prostorijama kluba gdje ili sastanče ili gledaju utakmice na tv ili pak kartaju i igraju šah i piju. Nerijetko se, kad je lijepo vrijeme, časte kotlovinom ili roštiljem. Osim toga aktivno se bavi kuglanjem. U njegovom poduzeću djeluje nekakav kuglački klub pa je vrlo često na, kako on kaže, treninzima ili na utakmicama s kojih se redovito vraća kući podgrijan alkoholom. Mamu i mene, za razliku od starog, nogomet ali i sport uopće, nisu nešto posebno inetresirali što tata nikako ne može shvatiti a žarko je želio da treniram nogomet pa me čak i upisao u podmladak tog našeg kluba. Nisam dugo izdržao što je njega jako razočaralo ali na kraju se pomirio s istinom.


Mama radi u jednom knjigovodstvenom servisu i ima prilično fleksibilno radno vrijeme. Nešto od posla obavlja i kod kuće. S vremenom sam počeo sumnjati da je mama ljubavnica svome šefu. Kako je vrijeme odmicalo ja sam bio sve uvjereniji da je tomu tako ali nikada nikakvih čvrstih dokaza, koji bi potkrijepili moje sumnje, nisam imao. Mama je redovito, u vrijeme kada bi petkom ili subotom otac bio negdje na nekoj od svojih sportskih obveza, izlazila van. Prije izlaska posvetila bi mnogo pažnje šminkanju i uređivanju. Otac ju nikada ništa nije pitao a ne znam je li uopće primjećivao ili znao da ona izlazi, kako bi meni rekla, s prijateljicama na piće ili kavu. Ja u svakom slučaju nisam imao potrebu starome bilo što spominjati.


Osim toga mene su ta njena uređivanja dodatno veselila a evo i zašto. Mama bi se zatvorila u svoju sobu a nakon poduljeg vremena izašla bi lijepo našminkana i odjevena te bi me kratko pozdravila, sjela bi u auto i odjurila u nepoznatom smjeru. Jedino što bi mi rekla bilo je ono što sam već napisao. Ide malo van sa svojim prijateljicama. Sve češće se događalo da stari dođe kući prije nje. U polupijanom ili pijanom stanju ponekad bi pitao za nju ali s vremenom sve rijeđe. Zadovoljio se time što bi mu ja rekao kako je mama otišla na piće s frendicama. No vratimo se na to mamino uređivanje. Uglavnom bi spustila rolete na prozoru sobe. Već sam se izvjesno vrijeme bavio mišlju kako bi je volio promatrati dok se odijeva. Zbog toga sam počeo izlaziti u dvorište i njuškati oko prozora no rolete su redovito bile spuštene. Kada mame nije bilo doma spustio sam rolete na način kako ih ona spusti pa sam pokušavao pronaći neki komadić prostora koji bi mi omogućio da zavirim u sobu. Prislonio sam oko na jednu od rupica. Naime, između roleta se, kao što vjerojatno znate, nalaze oni uski proredi s rupicama. Za divno čudo mogao sam kroz tu malu rupicu vidjeti dio sobe.

S nestrpljenjem sam čekao dan kada će mama krenuti na sređivanje. Tiho sam se prišuljao prozoru i prislonio oko. Uspio sam vidjeti mamu kako samo u gaćicama i grudnjaku sjeda ispred ogledala i započinje sa šminkanjem. No da skratim. To moje špijuniranje postalo je redoviti ritual. Promatrao sam mamu kako navlači čarape i kopča ih halterima. Zalomilo mi se da je vidim najprije bez grudnjaka a potom i posve golu. Iskreno, više me uzbuđivalo dok bi hodala po sobi u štiklama, čarapama i halterima nego dok je bila posve gola. Zapamtio bi gaćice i grudnjak koji bi tog dana obukla pa sam ih drugi dan vadio iz korpe i drkao. Jedne večeri mama se vratila ranije nego obično. Bio sam u svojoj sobi i bio sam budan. Čuo sam kada je otišla u kupaonicu. Istuširala se i otišla u svoju sobu. Sačekao sam nekih pola sata a onda ušao u kupaonicu. Iz košare sam izvukao njene gaćice. Ljepljiva tekućina obilno ih je nakvasila. Držao sam mamine gaćice u rukama i više dileme nije bilo. Na gaćicama su bili ostaci nečije sperme. Dakle mama se pojebala s nekim. Tip joj je svršio u pičku i kada je mama navukla gaćice ta sperma iz pičke se iscijedila po gaćicama. Točno tako sam tada razmišljao i to me silno narajcalo. Omotao sam gaćice oko kurca i izdrkao. Sada sam bio siguran da mama ima ljubavnika ali meni to nije smetalo. Naprotiv, to me je još više uzbudilo. Sada sam već najviše guštao kada bi pronašao vlažne gaćice natopljene spermom i sokovima iz njene pičke. Volio sam te i takve gaćice omotati oko kurca i onda drkati.

A onda se dogodilo... Mama je bila na poslu, barem je trebala biti. Stari

također. Uredno sam otvorio košaru za prljav veš i izvadio mamine gaćice. Uvjeren kako sam posve siguran, jer nikoga nema doma, uzeo sam gaćice i odnio ih u svoju sobu. Nisam se čak ni potrudio zatvoriti vrata sobe već sam ih samo pritvorio. No mama nije bila na poslu. Ne znam gdje je do tada bila ali došla je kući po neku dokumentaciju koju je trebala uzeti pa tek potom otići na posao. Zato je i nisam čuo jer autom nije ušla u dvorište već je parkirala vani na ulici. Pretpostavljam da je kroz poluotvorena vrata moje sobe čula moje dahtanje. Mlatio sam svoju nabreklu batinu dok su njene gaćice bile ispred mene na krevetu. Obilno sam ih zalio spermom ali usput sam dio sperme prosuo i po plahti na krevetu. Doslovce sam premro u trenutku kada sam začuo mamin glas. Još sam u ruci držao kurac kada mi se obratila:  -Nadam se da ćeš sad te gaćice vratiti u košaru... I Plahtu također-

Trgnuo sam se kao da me ošinula munja. Mislim da su mi krvni tlak i tjelesna temperatura skočili do maksimuma. Gledali smo se u oči a ja sam poželio da me zemlja proguta i to doslovce. Nekoliko sekundi me promatrala kao što zmija promatra malog miša koji je od straha hipnotiziran i nema snage pomaknuti se. Mama je zatvorila vrata sobe i izašla iz kuće. Imao sam osjećaj da u tijelu nemam ni zrna snage. Drhtao sam i činilo mi se da ću se onesvijetiti. Bilo me je silno stid i bila mi je muka u tolikoj mjeri da sam povratio. Gaćice i plahtu smotao sam i ubacio u košaru. Izašao sam iz kuće i besciljno lutao ulicama. Svo vrijeme sam razmišljao o tome kako ću mamu sad pogledati u oči? Što će mi reći? kako će se prema meni ponašati? Uhvatila me na djelu. Gledala je kako drkam i svršavam po njenim gaćicama. Užas! Došao sam kući već debelo iza ponoći. Tiho sam se uvukao u svoju sobu. Na krevetu je bila čista plahta. Psihički i fizički slomljen te iscrpljen zaspao sam.

Buđenje ujutro nije mi donijelo nikakvo olakšanje. Osjećao sam se isto,
možda čak i gore nego jučer. Sklupčao sam se ispod deke i najradije bi tu zauvijek ostao. Trgnulo me kucanje na vratima. Nisam želio odgovoriti i pravio sam se da spavam. Naravno, bila je to mama. Čuo sam da su se vrata otvorila. Prišla je krevetu. Odmaknula je deku s moga lica ali ja i dalje nisam otvarao oči. Stavila je ruku na moje rame i to me nagnalo da se trgnem. Otvorio sam oči a ona se sagnula i tiho mi rekla kako me u kuhinji čeka doručak a ona ide na posao. Nije izgledala ljuto, nije me grdila i nije ni jednom riječju spomenula jučerašnji događaj. To mi je malo olakšalo mučninu i nelagodu. Ušao sam u kuhinju ali nisam imao volje ništa jesti. Popio sam samo čaj. Dugo sam sjedio i razmišljao. Shvatio sam da nema druge nego se suočiti s njom. Vratio sam se u krevet i opet zaspao.

Posve sam izgubio pojam o vremenu. Opet me trgnuo mamin glas. Ušla je u sobu i pitala me što mi je? Jesam li možda bolestan. Jedino što sam mogao reći bilo je kako se ne osjećam najbolje a onda sam u sebi pomislio kako ona vrlo dobro zna zašto se ne osjećam dobro. Potom je rekla neka ustanem jer je ručak na stolu. Doteturao sam se do kuhinje i malo mi je laknulo kada sam vidio da za stolom sjedi tata. Dakle nismo bili sami, samo ona i ja. I stari me čudno pogledao i pitao što mi je, ali nije ni sačekao da mu bilo što kažem već je nastavio čitati novine. Uglavnom dani su prolazili a ja sam nastojao, koliko je to bilo moguće, izbjegavati biti na samo s mamom. No ona se ponašala posve normalno i uobičajno. Sve to vrijeme niti jednom riječju a niti gestom nije spominjala onaj neugodni bliski susret u mojoj spavaćoj sobi.

Malo po malo i ja sam se vraćao u normalu. Sada sam izbjegavao zuriti kroz rolete jer nisam želio riskirati još jednu neugodnu situaciju. Stid koji sam osjećao i tjeskoba koja me obuzimala pomalo su jenjavali. Tako sam jedne večeri došao do ugla kuće i pogledao prema prozoru mamine spavaće sobe. Znao sam da se sprema za izlazak. Rolete su bile spuštene ali ne do kraja. Došao sam u iskušenje da provirim ali sam odustao. Ipak je vrijeme učinilo svoje i kada sam se skroz oporavio nastavio sam sa špijuniranjem. Napokon sam se osmjelio i ponovo počeo vaditi mamine gaćice, grudnjake, haltere i čarape samo sada sam bio daleko oprezniji. A onda sam skoro opet zeznuo stvar. Prozor je bio otvoren ali roleta je bila spuštena. Želeći se počešati po vratu laktom sam udario u roletu. Nije to bio jak udarac ali se čulo. Mama je pogledala prema prozoru a ja sam se istog trena sagnuo i doslovce na koljenima otpuzao do ugla kuće. Čuo sam kako mama diže roletu i vrlo vjerojatno gleda lijevo i desno. Naravno, nastavio sam sa svojim promatranjima i ne znam zašto ali činilo mi se kao da mama sluti da je promatrana. Njeno odijevanje i paradiranje po sobi u seksi rublju postalo je nekako intezivnije ali mislio sam da si to samo utvaram.

Te godine tata je iz razloga neodgodivih obveza na poslu koristio godišnji odmor ranije nego obično. Već niz godina ja nisam ljetovao zajedno s njima. Odmor su redovito provodili u Istarskim gradovima i mjestima. Znao sam i razlog zašto je tomu tako. Naime jednom prilikom mama i otac su, ne obazirući se na moje prisustvo, razgovarali o tome. Tata je prigovarao tomu što svako ljeto idu u Istru te je pitao mamu zašto ne odu južnije. Mama nije željela ni čuti jer ona je rekla kako je fascinirana Istrom a osim toga tamo ima dosta nudističkih plaža. U tom trenutku zbog spominjanja nudističkih plaža razgovor me zainteresirao. Nisam imao pojma da njih dvoje odlaze na nudističke plaže pa sam im to i rekao. Tata mi je pojasnio kako on na nudističku plažu ne ide nikada ali mama povremeno odlazi jer eto želi nabaciti boju na sve dijelove tijela. Mama je rekla kako ga svake godine nagovara da među golaće idu zajedno ali stari ne želi ni čuti pa onda ona povremeno ode sama, ne zbog toga što je nudistkinja već baš zato što želi osunčati čitavo tijelo.

Spomenuo sam već kako mama vozi auto. Naime stari se već naplaćao debelih kazni jer je vozio pod utjecajem alkohola. Nakon što je slupao auto napokon je posve odustao od vožnje. Obzirom da sam ja imao položen vozački i ja sam ponekad koristio auto. Tog ljeta mama i tata na odmor su otišli s tatinim znancem i njegovom ženom koji su ih prebacili svojim autom do Rijeke. Ti znaci su imali kuću u Malom Lošinju. Od Rijeke do Rovinja moji roditelji putovali su autobusom. Meni su ostavili auto na korištenje jer sam ja na kraće ljetovanje išao sa svojom djevojkom. Istina bio je to odmor od samo pet dana jer se moja draga morala vratiti na posao pa smo pravo ljetovanje planirali za nekih mjesec dana. No dogovor je bio da ja autom dođem po mamu i tatu kako bi ih vratio kući kada njihov odmor završi.

Prošla su dva tjedna i tog dana kada sam trebao ići put Rovinja po starce krenuo sam rano ujutro. Želio sam doći ranije pa iskoristiti dan za malo kupanja i sunčanja. Dogovor je bio da iz Rovinja kući krenemo navečer. Tatu sam zatekao na terasi apartmana gdje su odsjeli. Izvalio se u ležaljci, čitao novine i pio pivo. Na moj upit zašto nije s mamom na plaži odgovorio je kako se već zasitio mora i plaže a osim toga mama je otišla na sunčanje među golaće. Njemu to ne pada na pamet. Mobitelom sam nazvao mamu i rekao joj da sam stigao. Razveselila se što me čuje i pozvala me da dođem pred nju jer do divlje nudističke plaže gdje se nalazi ima dosta pješačenja a ona je osim torbe s ručnicima i kremama ponijela i suncobran pa joj se sad ne da pješačiti i tegliti to sa sobom. Objasnila mi je gdje se nalazi ta plaža i krenuo sam.


Došao sam do mjesta koje mi je opisala i očekivao da će me tu čekati. No nije je bilo. Opet sam je nazvao a ona je rekla kako se tek sada ide spremiti te neka se spustim dolje na plažu. Spuštao sam se utabanim putem kroz šipražje i vrlo brzo ugledao prve golaće. Zabavljalo me gledati te gole žene i muškarce ali nisam očekivao da će me mama dočekati posve gola. Ugledavši je tako golu ustuknuo sam. Mama je stajala na jednoj stijeni. Rukom se podbočila o bok i gledala prema moru. Ugledala me i veselo se nasmijala. Pozvala me da odemo po njene stvari. Bez imalo stida i bez ikakvih kompleksa stajala je gola golcijata tu predamnom i pričala o nečemu meni posve nebitnomu. U jednom trenutku je zastala i pogledala me. Trenutak je šutjela a onda se nasmijala pitavši me jel mi možda neugodno što je vidim golu. Samo sam slegnuo ramenima ne znajući što reći. Opet se nasmijala te je s kamena podigla veliki ručnik i omotala se njime pitajući jel sad bolje. Kiselo sam se nasmiješio nastojeći skriti nelagodu. U apartmanu se istuširala pa smo svi troje otišli na ručak u obližnji restoran.

Popodne smo proveli na obližnjoj plaži a navečer su se, mama i tata, spakirali i krenuli smo kući. Stari je već drugi dan krenuo na posao a mama je imala još nekoliko slobodnih dana. Stari je javio kako nakon posla ide u kuglanu. Čim joj je to javio mama se krenula spremati za izlazak. Prije podne otišla je kod frizera kako bi sredila i obojala kosu. Vratila se s novom frizurom i bojom kose te me pitala kako mi se sviđa. Što sam mogao reći nego da izgleda super. Sjedio sam u dnevnom boravku i gledao tv. U jednom trenutku mama je ušla noseći u rukama dvije haljine. Prebacila ih je preko trosjeda i malo raširila. Gledao sam što čini i niije mi bilo jasno. Malo se udaljila i nekoliko sekundi gledala haljine a onda se okrenula k meni i pitala me koja mi se haljina više sviđa. Bile su obje jednako lijepe pa sam joj tako i rekao. Ostavila je te dvije haljine pa se opet uputila u svoju sobu. Donijela je još jednu, crvenu. Iskreno sam joj rekao kako mi se ta možda i najviše sviđa. Klimala je glavom lijevo-desno i razmišljala. Potom je pokupila sve tri haljine i odnijela ih nazad.

Prošlo je možda petnaestak minuta kada sam čuo kako me doziva imenom. Izašao sam na hodnik i vidio da su vrata njene sobe otvorena. Pogledao sam unutra i taj čas progutao knedlu. Mama je stajala između ormara i kreveta. Na sebi je imala crni prozirni kombine ispod kojeg su se jasno mogli vidjeti halteri koji su držali čarape. Mama me pogledala najnormalnije i pozvala me da uđem. Ušao sam nesigurnim korakom:-Daj mi molim te pomogni mi odlučiti što da odjenem.- Rekla je pa nastavila:-Sad sam se na moru udebljala i izgledam grozno. Neke haljine gotovo da i ne mogu obući. Vidi kako sam debela... Grozno.- Čuo sam samog sebe kako govorim da uopće nije debela i kako izgleda jako dobro. Ona se pogledavala u ogledalu i govorila kako mi ne vjeruje. Potom se nasmijala i rekla kako je primjetila da mi je bilo neugodno kada sam je na plaži vidio golu. I prije nego sam bilo što odgovorio ona je nastavila rekavši kako je i njoj pomalo bilo neugodno ali, ne zato što sam je vidio golu nego zato jer je predebela. Ja sam opet ponavljao kako ne mislim da je predebela i onda sam ni sam ne znajući kako provalio da u stvari izgleda jako seksi. Pogledala me raširivši oči a ja sam se sav stisnuo i bio manji od makovog zrna. No na moje iznenađenje ona je rekla:- Ma daj molim te... Znaš da ti vjerujem. Ja izgledam seksi? Ti mene malo zavitlavaš?-

 
Sad sam se malo ohrabrio pa sam joj nastavio dijeliti komplimente. Ona je i dalje kukala kako joj je ormar pun razne robe i rublja koje više ne može obući. Pozvala me bliže pitavši me što bi joj ja preporučio da obuče a da zbilja izgleda seksi. Stajali smo jedno do drugoga i tijela su nam se povremeno dodirivala. Kurac mi se dizao i to mi je stvaralo problem jer se to lako moglo vidjeti kroz tanke ljetne hlače. Bio sam i zbunjen i uzbuđen. Pokazao sam joj jedan prozirni crveni kombine i rekao kako je taj kombine meni izuzetno seksi. Ona se nasmijala rekavši kako bi ga jedva navukla na sebe te me pitala koje bi čarape išle uz taj kombine. Otvorila je ladicu s čarapama a ja sam od prve pokazao na crne mrežaste. Glasno se nasmijala i rekla kako bi ta kombinacija uistinu bila seksi samo se plaši da bi izgledala kao kurva. -A ja bi te baš tako odjevenu volio vidjeti.- Rekao sam i ostao živ. Podbočila se rukama o bokove i rekla:-Ma nemoj?! Baš bi me tako odjevenu volio vidjeti? OK, hajde izađi iz sobe a ja ću te pozvati.-

Izašao sam na hodnik i pritvorio vrata. Uzbuđenje, nedoumica i nervoza su me

razdirali. Prošlo je manje od deset minuta kada me pozvala da uđem. Uh, kako me je njezin izgled napalio. Na sebi je imala taj crveni kombine i mrežaste čarape. Sise u crnom čipkastom grudnjaku neposlušno su se izvalile preko ruba kombinea. -I u tome ja tebi izgledam seksi?- Pitala me.  Gutao sam slinu i jedva promucao kako izgleda jako dobro. Smijala se i počela svlačiti kombine i skidati čarape. Nije joj uopće smetala moja prisutnost. Obukla je nazad crne čarape samo je promijenila haltere. Stavila je crvene haltere a onda je bez pardona svukla grudnjak tražeći neki sličan po boji halterima. Rukama sam nastojao nekako prikriti dignuti kurac. Opet nije bila zadovoljna pa je skinule te haltere i obukla crne čarape s nekim cvjetnim uzorcima. Stavila je i crni grudnjak. Doslovce sam netremice buljio u njene dude. Pogledala me i pitala da li mi se sviđaju njene sise te ne čekajući da odgovorim dodala kako misli da još uvijek ima dobre grudi uzimajući u obzir njene godine.

Zakoračila je prema meni i očešala se o moj kurac. Stala je ispred stolića sa šminkom i prebirala po ruževima za usne. Okrenuta leđima pitala me znam li koje su ovo gaćice što ih sada ima na sebi. Za trenutak sam se zamislio a onda me oblilo rumenilo. Shvatio sam da su to one gaćice po kojima sam se izdrkao kada me uhvatila na djelu. Okrenula se prema meni sa smiješkom na licu. -Ma hajde, ne mora ti biti neugodno.- Zagrlila me pritisnuvši svoje sise na mene i naslonila mi glavu na rame. Držala me tako zagrljenog i pripila se skroz uz mene. Malo iznad ruba gaćica morala je osjetiti moj nabrekli kurac. Držeći i dalje ruke oko moga vrata odmaknula je glavu i pogledala me u oči:-Hmmm... Vidim da si se gadno uzbudio. Jesam li možda ja razlog tomu?-  Nisam imao snage nešto reći već sam samo klimnuo glavom a lice mi se žarilo od nelagode. Maknula je ruke s moga vrata i vrhovima prstiju gurnula me prema krevetu govoreći neka sjednem dok se ona spremi. Ja sam jedva čekao da sjednem jer sam imao osjećaj da ću se srušiti.

Šminkala je usne isprčivši dupe prema meni. Tako okrenuta pitala me što mislim o njenim sisama jer joj nisam ništa odgovorio. -Pa imaš dobre sise.- Rekoh. Odložila je ruž za usne i okrenula se prema meni:-Dobre?! A ja sam se nadala da ćeš barem reći, jako dobre ili možda, jako seksi.-
-Pa jesu jako dobre... Naravno i seksi.- Gledala me glumeći da je pomalo razočarana:-Hajde, pogledaj ponovo pa iskreno, ali zbilja iskreno, reci.- Prstima je povukla grudnjak prema dolje i sise su istrčale napolje. Mama me doslovce mučila me i istinski je uživala u tome. Napokon sam rekao da ima fenomenalne sise. Sagnula se i nagnula prema meni te se rukama podbočila o koljena. Gledala me razgolićenih sisa, našminkanih usana i tako seksi odjevena pet-šest sekundi a onda uz smiješak rekla kako i ja imam lijepu i veliku batinu. Mislio sam da ću vrisnuti ali nisam mogao glasa ispustiti. -Vidio si me golu i nekoliko puta sam ti pokazala svoje sise pa bi sad bio red da i ti meni pokažeš svog macana.-  Nisam mogao vjerovati da mi to govori.


Osim toga više nisam bio siguran misli li ozbiljno ili me samo provocira.

Nijemo sam je gledao ne znajući što mi je za činiti. Vidjevši moje oklijevanje i zbunjenost jednostavno me rukom primila za kurac preko hlača. Trgnuo sam se a kurac je pod stiskom njenih prstiju pulsirao kao lud. -No hajde, ne stidi se.- Rukama je primila rubove mojih hlača i stala ih potezati prema dolje. Spremno sam podigao dupe kako bi joj olakšao skidanje. Odbacila je hlače u stranu a onda isto učinila i s mojim gaćicama. Moj kurac propeo se poput nemirnog ždrepca. Mama ga je s uživanjem i zanimanjem promatrala. Nekoliko sekundi nije skidala pogled s njega. Obliznula je jezikom usne a onda me upitala što ću raditi sada kada ona ode? Nije ni očekivala odgovor već se nasmijala i priprijetila mi prstom. Znao sma da aludira na moje drkanje. -A da ti ja malo pomognem, ha?- Pitala je. Zbunjeno sam je gledao ne shvačajući što točno misli ali slutio sam... I dobro sam slutio. Uzela ga je u ruku i počela drkati. Jednom rukom nježno mi je pritiskala jaja a drugom ga drkala. Najprije nježno i polako a onda sve brže i jače.

Nije mi trebalo dugo i prvi mlaz sperme pljusnuo je skroz do njenih sisa... zatim još nekoliko mlazova koji su je pošpricali po trbuhu, gaćicama i čarapama. Nisam bio ni svjestan da sam glasno riknuo kada je sperma počela špricati. Zatvorenih očiju čekao sam da se skroz ispraznim. Otvorio sam oči glasno dišući. Mama je stajala iznad mene doslovce okupana mojom spermom. Sperme je bilo po njenim sisama, grudnjaku, trbuhu, gaćicama, čarapama ali i na njenim prstima. -Majko mila kako si me zalio... Užas jedan, a sad više nemam vremena za tuširanje.- Govorila je šarajući pogledom po svom tijelu. -Idem se na brzinu prebrisati vlažnom spužvom i preodjenuti se.- Izlazeći iz sobe doviknula mi je neka je sačekam u dnevnom boravku jer želi čuti moje mišljenje kada se odjene i spremi za izlazak. Totalno me izbacila iz kolosijeka. Ponašala se kao da mi sad maloprije nije izdrkala kurac i kao da je to nešto posve normalno.

ležao sam još nekih minutu ili dvije ne shvačajući što se to upravo sad

dogodilo. Navukao sam gaće i hlače te sam otišao do sobe. Totalno zbunjen sjedio sam u fotelji i pokušao sabrati misli. A onda se u sobi pojavila mama. Bila je odjevena u crvenu seksi haljinu, crne čarape i štikle. Sjela je na trosjed i zavodnički prebacila nogu preko noge.- No, reci... Što misliš, kako izgledam?- Rekao sam joj da izgleda fantastično. Zadovoljno se nasmijala i ustala. Rukama je poravnala haljinu i rekla kako mora krenuti. Uistinu je izgledala jako dobro. Steznikom je vrlo vješto prikrila višak kilograma. Prije nego je otišla prišla mi je, sagnula se i nježno me poljubila prislonivši svoje usne na moje: -Kada se vratim nadam se da ćeš biti budan. Naravno ako me želiš budan sačekati?- Sad sam odmah reagirao rekavši kako ću je čekati. Zastala je na vratima sobe okrenula se i rekla da će, kada se vrati, opet obući one mrežaste čarape i crveni prozirni kombine. Odgovorio sam kako bi to jako volio. Ustao sam i izašao za njom u hodnik. Dok je koračala prema izlaznim vratima izazovno je vrtjela svojim dupetom. Izašla i kurvinski mi se nasmiješila prije nego je zatvorila vrata za sobom.

 Stari je došao kući prije nje. Stigao je taksijem i bio je poprilično pijan. Nije me uopće pitao za mamu. Mama je stigla negdje oko jedan sat iza ponoći. Čuo sam kako parkira auto u dvorištu i ulazi u kuću. Ležao sam posve gol ispod plahte uzbuđen poput kakvog pubertetlije i mislio hoće li uistinu doći? Prošlo je već više od pola sata i počelo me obuzimati razočarenje. U sobi je gorjela samo noćna lampa pored mog kreveta. Napokon se pojavila. Ušla je i zatvorila vrata za sobom okrenuvši klujč u bravi. Bila je odjevena kako je obećala. Podigao sam se oslonivši se na laktove. Mama je stavila prst na usne dajući mi na znanje da budem tiho. Kao da je shvatila što je želim pitati pa je i prije nego sam je pitao tiho je rekla kako stari spava kao klada. Stajala je pored kreveta i pitala me da li mi se sviđa. Umjesto odgovora pružio sam ruku i uhvatio je za dupe.

Pod rukom sam jasno mogao osjetiti da nema gaćica a i svjetlost noćne lampe
koja je prolazila kroz prozirnu tkaninu mi je to jasno pokazivala. Ruku sam provukao ispod kombinea. Prešao sam prstima preko ruba čarapa i zavukao prste između njenih nogu. Sama pička joj je bila glatko izbrijana a nešto dlaćica nalazilo se tek u gornjem dijelu iznad pice i to mi se svidjelo. Rukom je uzela rub plahte i odbacila je u stranu. Sagnula se i prstima uhvatila moj kurac. U idućem trenutku njene još uvijek našminkane usne obujmile su glavić moga kurca. Kako se sagnula tako su vrhovi bradavica njenih sisa neposlušno izvirivali van. 

Mama mi je pušila kurac a ja sam trljao njene bradavice koje su opsano otvrdnule. Bio je to početak burne noći koja je uslijedila. Stari naravno ni o čemu pojma nema. Živi svoj život i uživa u njemu. Ja sam prekinuo vezu sa svojom djevojkom jer ni izdaleka me nije mogla zadovoljiti kao što to zna i čini mama. Ako mama nije negdje vani s prijateljicama ili, vrlo vjerojatno s ljubavnikom, onda me posjeti u mojoj sobi. Mama s užitkom i bez problema odijeva seksi rublje što me izuzetno uzbuđuje. Moja bivša djevojka uopće nije bila zainteresirana za seksi odijevanje.

 Ponekad ako mama radi kod kuće ili ne ide rano na posao jebemo se u njenoj
spavaćoj sobi ili u dnevnom boravku. Ona najviše uživa dok joj ližem pičku a i ja uživam lizati njenu picu koju redovito brije. No mene najviše pali kada obuče haltere i čarape pa mi se naguzi. Pogled straga na njeno raskošno dupe i pičku koja zine željna kurca totalno me raspameti. Najdraže mi je kada svršim a ona ostane u toj pozi omogučujući mi da gledam kako joj se sperma cijedi iz pičke. Osim toga ta poza mi omugućava da joj promatram šupak koji se steže i širi. Moram reći da mi njezin šupak izgleda prilično "razvaljen". Kažem razvaljen jer u nekoliko navrata sam naslinio prst i gurnuo joj ga u guzu. Prst ulazi bez nekih problema a s njene strane nema nekog protivljenja tom činu. No još nisam smogao dovoljno smjelosti da joj spomenem analni seks. Nadam se da će ona prva to spomenuti. Opčinjen sam seksi rubljem i mislim da bi mi seks bez tog i takvog rublja bio kao hrana bez začina. Ponekad se i ne jebemo već mi ga samo drka i vrhom kurca trlja svoje sise koje se jasno naziru kroz prozirnu spavaćicu ili kombine.


Broj komentara: 5: