porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

24. svi 2019.

Sin mi je rekao: "Silovao sam te, zaslužila si" (1. i 2. dio)


-PRVI DIO-

Bila sam vrlo mlada kada sam se udala za svoga sadašnjeg supruga Matka. Upoznala sam ga zahvaljujući činjenici da sam se zaposlila u malom građevinskom poduzeću čiji je vlasnik bio otac mojeg supruga. Za razliku od mene koja sam potekla iz skromne i siromašne seoske obitelji moj suprug i njegova obitelj bili su, i jesu, i više nego dobrostojeći i situirani u svakom pogledu.

Nije moj suprug bio neki ljepotan ali kada mi se počeo udvarati shvatila sam da je to prilika koju ne smijem propustiti. Udala sam se za Matka a on je ubrzo preuzeo sav posao od svog oca koji je odlučio otići u mirovinu.

Tada mi se činilo kako mi je sjekira pala u med. Više nisam imala potrebe raditi jer bila sam udana za čovjeka koji je bio sposoban u svom poslu a posao je i dalje, vrlo uspješno, širio. U tom braku rodio nam se sin Vjeko. Da, činilo se da imam sve i uistinu nisam ni u čemu oskudijevala. No kako je vrijeme prolazilo počela sam se osjećati kao ptica u zlatnom kavezu.


Za razliku od moga muža moji seksualni apetiti bili su veliki. Muž me po tom pitanju nije bio u stanju zadovoljiti. Njemu je uvijek, kao i sada, posao bio na prvom mjestu. Seks je za njega bio i ostao sporedna stvar. S vremenom sam imala dovoljno prostora i vremena pa sam odlučila svoju glad za seksom potražiti i utažiti sa strane. Pogađate, varala sam muža. Nabijala sam mu rogove ali sam strogo pazila na to da on to ne dozna jer ni na kraj pameti mi nije bilo ugroziti brak.

Sin mi je odrastao, završio srednju školu pa upisao fakultet. Mislila sam da se varam i da mi se to samo tako čini no pokazalo se da moj sin uistinu pokazuje određeni interes za mene ali ne samo kao za svoju mamu već i znatno više od toga. Danas znam da je tomu bilo tako a ključni moment zbio se onda kada je mene i supruga moje sestre uhvatio, kako se to kaže, in flagranti, odnosno na djelu.

Da, bila sam dovoljno neoprezna pa i glupa da se upustim u seksualne odnose s mužem vlastite sestre. Sinu sam mogla biti zahvalna što je o tome šutio. Mome mužu o tome nije govorio a čak ni meni to nikada nije spominjao. Nije mi bilo lako tih dana ali vrijeme je prolazilo i ja sam se opet opustila, pa čak i više nego prije.

Prijatelj moga sina zove se Roko. Često bi dolazio u našu kuću i nisam mogla ne primijetiti da taj mladi Dalmatinac često baca poglede u mom smjeru. Priznajem, sviđao mi se i u nekoliko navrata uhvatila sam samu sebe kako maštam o seksu s tim mladićem. No, mislila sam kako je to neostvariva i nemoguća misija te kako će sve ostati na mojim maštanjima. No onda se dogodilo… Zabrazdila sam i to gadno.



Naime stric spomenutog Roka živio je i radio u Njemačkoj. Dijelom ušteđenog novca kupio je stan. Imao ga je namjeru iznajmljivati pa je u tu svrhu u stan stavio nekakve krevete na kat i počeo ga iznajmljivati studentima. Međutim nakon što su podstanari, mahom studenti, u priličnoj mjeri devastirali stan te napravili i ostavili neplaćene dugove stric od Roka odlučio je da prestane s iznajmljivanjem te da stan na korištenje ustupi svom nećaku Roku. Bila sam prisutna i čula razgovor između Roka i mog sina. Roko je između ostaloga rekao kako priznaje da on nije previše uredan pa je stan u stalnom neredu te se plaši da se njegov stric iznenada ne pojavi pa i njega izbaci napolje.
-Pod hitno trebam pronaći neku ženu koja će se brinuti za red i čistoću u stanu.- Rekao je Roko.

Tog trenutka sam shvatila da je to prilika za mene. Ponudila sam Roku da ja budem ta žena koja će dva do tri puta tjedno pospremati stan pa i prati i glačati mu rublje ako to želi. Roko je znao kakva je moja situacija te da mi baš nije neka potreba raditi takve poslove. I sinu je to bilo čudno kao i mom suprugu. Moje objašnjenje bilo je to da mi je pomalo dosadno i osjećam potrebu da povremeno nešto radim i budem od koristi. Muž je slegnuo ramenima i rekao mi da učinim kako želim.


Sam posao kao i novac koji sam za to dobivala nije mi bio primaran. Cilj mi je bio zavesti mladog Roka i to mi je vrlo brzo pošlo za rukom. Roko je bio mlad, potentan, izdržljiv a uz to i vrstan ljubavnik. Svojim velikim kurcem prodirao je u mene i dovodio me do ludila.


Roko i ja imali smo dogovor da sve to ostane naša tajna jer moj sin i suprug za našu vezu nikako nisu smjeli znati. Isprva sam mislila kako će to biti samo jedna kratkotrajna ljubavna avantura u nizu. Krivo sam mislila.


-DRUGI DIO-

Ja, stara drolja, kako mi je to kasnije rekao vlastiti sin, naprosto sam se zapalila za tog mladog Dalmatinca. Razvaljivao me svojim kurcem i ja sam uživala kao nikada prije. Da mi je Roko barem rekao ono što je rekao mom sinu… Ali nije  i onda su uslijedile posljedice. A što mi je trebao reći? Pa to da me se zasitio i da više ne želi imati odnose sa mnom. Istina, ne znam kako bi reagirala ali u svakom slučaju trebao mi je to otvoreno reći. Nisam baš toliko glupa da njemu i sebi napravim sranje.


Umjesto meni sve je ispričao mome sinu. Ispričao mu je kako sam nezasitna i kako mu svojim nezasitnim seksualnim apetitima zagorčavam život. Roko se plašio da za njegovu vezu sa starijom ženom ne dozna njegov stric ili netko iz obitelji. To nikako nije želio da se dogodi. Sinu je rekao kako će promijeniti bravu na vratima stana te otići na petnaestak dana u Dalmaciju k svojim roditeljima. Mene će zamoliti da više ne dolazim i da ga ostavim na miru. No bojao se moje reakcije jer smatrao je da nisam baš normalna.


To je moga sina ponukalo da skuje pakleni plan i sprovede ga u djelo. Zamolio je Roka da njemu ostavi ključeve stana prije nego ode u Dalmaciju a on će se pobrinuti da se veza između mene i Roka prekine. I pobrinuo se. Pobrinuo se na vrlo podao i pokvaren način.


Imala sam ključeve Rokova stana i kada sam ušla svukla sam se, robu uredno složila na fotelju te se otišla istuširati. Malo sam popravila šminku kako bi na Roka ostavila bolji dojam te ga odlučila dočekati posve gola. Bila sam napaljena i jedva čekala njegov dolazak. Naprosto sam gorjela od želje da što prije u sebi osjetim njegov veliki i moćni kurac.

Čula sam otvaranje ulaznih vrata i bila uvjerena da je stigao Roko. No on se nekako predugo zadržao u hodniku pa sam ga zazvala imenom. Nije se odazivao pa sam opet, malo glasnije, zazvala njegovo ime. A onda su uslijedili totalni šok i nevjerica.


Umjesto Roka u sobu je ušao moj sin. Nisam mogla vjerovati. Raširenih očiju i posve nijema gledala sam u njega. Napokon sam nekako izustila pitanje:-Otkuda ti ovdje?-
On se cinički nasmiješio i odgovorio protupitanjem:-A ti draga mama? Aha… Došla si pospremiti stan. Kako se nisam sjetio. Uvijek si gola dok pospremaš i čistiš stan? Baš zanimljivo.-


Tek tada postala sam svjesna svoje golotinje koju nikako nisam mogla prikriti pa sam ustala u namjeri da uzmem odjeću s fotelje. Sin je bio brži od mene i objema rukama pokupio je moju odjeću i rublje. Doslovno je sve to bacio u hodnik i zatvorio vrata sobe. Noge su mi drhtale od neugode, stida i šoka. Morala sam opet sjesti skupljenih nogu a nastojala sam se stisnuti rukama koliko je to bilo moguće.

S police na kotačićima moj sin je uzeo kameru koja pripada Roku. Uključio je i počeo me snimati. Rukama sam zaklanjala lice i glavu okretala u stranu svjesna da to baš i nema nekog efekta. A onda je sin uključenu kameru vratio nazad na policu. Vukao je tu policu po parketu i tražio najbolji kut s kojeg će kamera snimati. Kada ga je našao  došao je do mene.


Stajao iznad mene i slavodobitno se cerekao a meni je bilo do plakanja. Pitala sam ga što to radi i što želi od mene.
-Isto ono što je želio i Roko.- Odgovorio je a ja sam se zgrozila. Rekla sam mu da je lud i da ne zna što govori. Dodala sam to da mi je on sin i da mi nikakve gluposti takve vrste ne padaju na pamet te da ono što si je on zamislio ne dolazi u obzir.


Ništa nije odgovorio već je svukao jaknu te otišao do ormarića u kuhinji. Izvadio je jednu crnu vreću kakve se koriste za smeće. Ključeve stana ostavila sam na sobnom stoliću i on ih je već ranije uočio. Uzeo je te ključeve i spremio ih u džep svojih hlača. Potom je otišao u hodnik pa pokupio svu moju, tamo razbacanu, robu kao i torbicu s mojim stvarima. Sve to strpao je u spomenutu vreću za smeće. Gledala sam ga u nevjerici ne shvaćajući što smjera.


Obukao je jaknu pa mi objasnio svoj podli plan. Rekao mi je kako će sad otići, zaključati vrata i ostaviti me ovako golu. Otići će do tate i zajedno će doći ovdje. Usput će mu ispričati i to kako je svojevremeno zatekao tetka koji me jebao na našem bračnom krevetu. Nisam htjela vjerovati da bi on to mogao uistinu i napraviti. No on nije ni čekao da se ja izjasnim već se zaputio van.


Tada me obuzela panika. Strašna panika. Pohitala sam za njim i uhvatila ga za ruku u trenutku kada je već otvorio vrata stana u namjeri da izađe. Preklinjala sam ga da se vrati nazad. Vratio se a ja sam ga molila i preklinjala sam da ne čini to što je naumio. Bila sam spremna i voljna učiniti bilo što samo ne ono što je moj sin želio od mene. A on je na moje vapaje lakonski odgovorio:-Ne zanima me ništa osim onog što sam ti rekao da od tebe želim.-
-A što to?- Pokušala sam dobiti na vremenu iako sam znala na što cilja.


Umjesto da bilo što kaže on se počeo svlačiti. Osjećala sam se jadno i poniženo a bila sam nemoćna bilo što učiniti. Doslovno je navalio na mene… Žestoko, agresivno, poput pravog grubijana. Rukom me uhvatio za pičku a ja sam mu je nekako maknula i pičku pokrila svojom rukom. Ošamario me i ja nisam mogla vjerovati… Opkoračio me i nastojao mi svoj kurac gurnuti u usta.


Neko vrijeme vodili smo neravnopravnu borbu. Tu borbu ja nikako nisam mogla dobiti i bila sam svjesna toga. U konačnici sam morala popustiti. Doslovno me jebao u usta… Potom je izvukao kurac iz mojih usta, uhvatio me za kosu i ne obazirući se na moje bolne jauke podigao me na noge. Grubo me gurnuo prema naprijed i ja sam se, kako ne bih pala, uhvatila za štangu kreveta na kat koji se još uvijek nalazio u sobi.

Sin mi je prišao s leđa i opet me uhvatio za kosu. Naredio mi je da se naguzim i raširim noge… Učinila sam to jer što sam drugo mogla učiniti. Svojim dignutim kurcem prodro je u mene i ja sam vrisnula. Skroz sam se predala i sada je mogao od mene činiti što ga je volja.


Jebao me pa bi izvukao kurac iz moje pičke i tražio da mu ga pušim. Onda me opet jebao u pičku pa ponovo u usta… Konačno mi je usta napunio svojom gustom spermom. Uzeo je kameru s police u ruku i vratio se do mene. Ja sam ruku držala na ustima koja su bila puna sperme. Snimao mi je lice i tražio da otvorim usta. Klimala sam glavom dajući mu do znanja kako to ne želim učiniti a one me ponovno uhvatio za kosu i od bola sam zacvilila i otvorila usta u koja je on odmah gurnuo svoj kurac.


Napokon se smilovao i pustio me da odem u kupaonicu. Vratila sam se a on je već bio odjeven. Moju odjeću izvadio je iz one vreće i bacio je na fotelju. Šutke sam se oblačila. Da, osjećala sam se totalno jadno, bijedno i poniženo. Nisam imala snage pogledati ga u oči. Izašli smo iz stana i sjeli u njegov automobil. Dok smo se vozili prema našoj kući oboje smo šutjeli. Tek kada smo već bili skroz blizu doma rekao mi je kako od danas više nikakve veze ne smijem imati s Rokom. Šutjela sam a onda sam se trgnula jer obratio mi se povišenim tonom:-Da li je tebi jasno što sam ti rekao?-
-Jasno mi je.-Kratko sam odgovorila.


A onda sam ipak smogla snage reći mu kako je to što mi je napravio silovanje. Pogledao je u mene bez zrna kajanja.
-Da, silovao si me. Mene, mene si silovao, svoju mamu.-
-Jesam pa što? Zaslužila si da te silujem.- Odgovorio je nonšalantno.


Dobro sam znala da me sin neće pustiti na miru i da ovo što se dogodilo ne znači i kraj njegovoj pohoti spram mene. Bila sam u pravu. Sada sam, kako on to kaže, njegova drolja. Sklopili smo dogovor koji za mene ionako nije imao alternative. Moj Vjeko objasnio mi je kako se s vremena na vrijeme mogu pojebati s nekim muškarcem sa strane jer on to ionako ne može i ne želi kontrolirati niti me ima namjeru sputavati u tome. S druge strane moram i njemu biti na raspolaganju kada on do od mene bude tražio.

Iz sadašnje perspektive shvaćam i znam kako to, uzimajući u obzir sve okolnosti, i nije tako loš dogovor. Seks sa sinom jest incest ali ja to nisam mogla izbjeći osim da porušim sve mostove iza sebe. Uništim brak i obitelj, osramotim ih, te i sama budem izvrgnuta sramoti svih koji me poznaju. Dok ovo pišem na radiju se baš vrti prigodna pjesma čiji stihovi glase: „opusti se i uživaj…“ A što drugo da učinim.

-Dorotea-

-Ukoliko vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link klikom na: FACEBOOK TWITER VKONTAKTE  ili kliknite dolje na google+ 

Nema komentara:

Objavi komentar