porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

2. stu 2018.

Jebem staru drolju, baku svoje žene


Supruga i ja učinili smo kardinalnu grešku kada smo se kreditno zadužili i kupili staru kuću u predgrađu. Cijena te kuće bila je, na prvi pogled, izuzetno povoljna no ubrzo se pokazalo kako je ta kuća vreća bez dna. Renoviranje i adaptacija kuće koštali su nas znatno više od očekivanoga.

Novca više nije bilo a supruga je bila trudna. Živjeli smo kao podstanari i jednostavno više nismo bili u mogućnosti financijski se pokrivati. Što se tiče našeg braka postao je vrlo klimav, da se tako izrazim. Najprije trzavice pa potom sve učestalije svađe čemu je dobrim dijelom, osim financijskih problema, bila zaslužna i ženina trudnoća.

Nismo baš imali nekog izbora niti alternative. Onda se dogodilo to da nam velikodušno svoju pomoć ponudi ženina baka Anja. Vrlo dobro sam znao kako moja supruga kao i njezina mama, tj. moja punica, baku Anju baš ne vole. Razloge takvom odnosu doznao sam kasnije. Naime, po puničinim pričama njezina mama, tj. baka Anja, dugi niz godina živjela je u inozemstvu.

Problem je bio taj što se baka Anja bavila najstarijim zanatom na svijetu. Bila je prostitutka ili jednostavno rečeno kurva. U zrelijim godinama navodno je i sama vodila jedan bordel. Moja punica smatrala je da ju je takvim načinom života njezina mama Anja osramotila, i to ne samo nju već čitavu obitelj. Što je od svega bila istina ne znam ali u svakom slučaju nečega je bilo jer gdje ima dima ima i vatre.

Kuća u kojoj su živjeli ženini roditelji te brat i sestra bila je premala za sve nas, tj. za još jednu obitelj. Nije bilo druge nego prihvatiti bakinu ponudu. Na prvi pogled ženina baka izgledala mi je pomalo smiješno pa čak i groteskno. Kose obojene u napadno blond, našminkana i odjevena u preusku haljinu kojom kao da je htjela istaknuti svoje ženske atribute mada je i takvim izgledom teško mogla sakriti svoje godine i višak kilograma.

Za svoje godine baka Anja ponašala se, usudim se reći, poprilično raskalašeno. To je jako živciralo moju suprugu. Rodio nam se sin a moja supruga i dalje je bila nezadovoljna i svadljiva, čak i više nego prije. Smetalo joj je i to što sam se ja, kako je ona to tvrdila, previše zbližio s tom starom droljom, kako je bez pardona nazivala svoju baku.

No bila je istina da sam se ja uistinu zbližio s tom starom bivšom i ocvalom kurvom. Kako je vrijeme odmicalo baka Anja bivala mi je sve draža i simpatičnija. A onda jednog dana moja supruga uzela je našeg sina i odselila se k svojim roditeljima.
-Ako ti je ta stara kurva draža od mene onda ti ostani i živi s njom.- Rekla mi je supruga prije nego me napustila.

Pokušavao sam je nagovoriti da se urazumi i da shvati u kakvoj se situaciji nalazimo a ja sam samo ljubazan spram njezine bake jer nam je pružila utočište i dom te nas čak i financijski pomagala. Nije to kod moje žene nije dalo rezultata i otišla je.

Naravno da sam pao u depresiju i uopće se nisam osjećao dobro. Uzeo sam i bolovanje. Porazgovarao sam s bakom Anjom te izrazio svoju spremnost da sada kada u kući više nema njezine unuke a moje supruge i ja napustim kuću i ne budem joj smetnja.

Baka Anja se nasmijala i rekla kako joj ja uopće nisam nikakva smetnja te i dalje mogu živjeti kod nje a za moju suprugu je rekla da će se prije ili kasnije smiriti, opametiti i vratiti mi se.

Prolazili su dani pa i tjedni a baka Anja se uistinu trudila oko mene. Kuhala mi je prala rublje i tetošila me. U jednom trenutku stekao sam dojam da mi se ta stara, plavokosa bivša kurva čak i nabacuje. No odbacio sam takve primisli misleći kako je samo ljubazna spram mene.

Uglavnom sam vrlo rijetko izlazio. Dva do tri puta tjedno posjećivao sam suprugu i sina i to me još više deprimiralo.
-Uistinu te ne mogu gledati tako utučenog.-Rekla mi je jednog poslijepodneva baka Anja. Odjenula se i našminkala za svoje godine uistinu malo prenapadno ali nisam joj to rekao. Da je bila mlađa to bi uistinu bilo i izgledalo seksi. Rekla je kako mora izaći i obaviti neke poslove a kada se vrati onda ćemo se ona i ja malo zabaviti. Tako je rekla ali ja ni u ludilu nisam slutio što je pod tim da ćemo se zabaviti podrazumijevala i mislila.

Baka Anja vratila se navečer. Bila je dobro raspoložena a stekao sam dojam da je čak malo pripita. Pozvala me da sjednem za stol a nakon toga iz smoćnice donijela butelju vina. Upalila je radio i poglasnila glazbu. Natočila nam je vino u čaše. Kucnuli smo se i otpili malo. Potom se ustala, uzela me za ruku i natjerala da zaplešem s njom. Uopće mi nije bilo do plesanja ali ona je bila uporna.  


Obavila je ruke oko mog vrata i privila se uz mene. Njihala se u ritmu glazbe i svoje tijelo trljala o moje. Osjećao sam njezine sise na svojem tijelo i malo me iznenadilo kada sam shvatio da me to čak uzbudilo. Gibala se naprijed nazad dodirujući svojim trbuhom moj kurac koji se počeo buditi. Činila je to namjerno. Stara drolja me odlučila napaliti i narajcati i to joj polazilo za rukom, moram priznati.

Mislio sam kako je sve ovo ludo i kako bi trebao prekinuti ovu bizarnu igru. Rekao sam joj kako sam umoran i kako mi se malo vrti u glavi. Otišao sam do kauča i izvalio se na njega. Očekivao sam kako će Anja odustati od svoga nauma da me zavede ako je to uopće imala na umu. Ispostavilo se da je uistinu to imala na umu.

Otpila je još malo vina pa se bacila na kauč pored mene. Rukom me mazila po licu i vratu… Moram priznati da mi je to čak i godilo. Otkopčala je dva ili tri dugmeta na mojoj košulji pa zavukla ruku. Sad me mazila po prsima a drugom rukom nastavila je raskopčavati moju košulju.

A onda joj se ruka spustila još niže i počela je trljati moj kurac. Otkopčala mi je remen na hlačama pa potom raskopčala šlic… Lagano mi je rukom najprije mazila pa potom stala drkati sad već nabrekli kurac. Sviđalo mi se to što mi radi i nisam pokazivao nikakav otpor niti želju da prekinem ovu igru. Spustila je glavu i moj kurac uzela u svoja usta.

Prestala je s dudlanjem mog kurca te ga opet uhvatila rukom a svoje usne priljubila je uz moje. Da, sada sam bio siguran da želim pojebati tu staru drolju i baš me bilo briga koliko godina ona ima. Ljubili smo se a ja sam joj rukom zašao ispod crne haljine. Napipao sam rubove samostojećih čarapa i to me dodatno raspalilo.

Polegao sam je na leđa i gotovo strgnuo haljinu s nje. Skinuo sam joj gaćice a stara kurvetina jasno je pokazivala koliko je narajcana i željna moga mladog kurca. Dok sam skidao svoje hlače i gaćice stara kurvetina me pitala koja mi je poza najomiljenija.
-Pseća… Volim kada se žena naguzi i kada je jebem poput kuje.- Odgovorio sam joj.

-Znači ova.- Rekla je Anja i okrenula se te naguzila. Pička joj je, možda i zahvaljujući njezinim godinama, još bila poprilično suha ali ipak je lagano vlažila. Prstima sam joj raširio pičku i doslovno pljunuo u nju nekoliko puta. Prstima sam razmazao slinu. Nekoliko puta sam joj gurnuo prst u pičku i ustanovio da je sad sasvim solidno vlažna i podmazana.

Zabio sam svoj kurac u nju… Vrisnula je poput ranjene zvijeri ali samo jednom. Gurao sam svoj kurac u tu staru i olinjalu pičku do jaja. Jebao sam je brutalno, divlje, žestoko… Nekoliko puta dlanom ruke raspalio sam je po guzovima a ona ni trepnula nije a kamoli glasa ispustila.

Dugo već nisam jebao i jaja su mi bila puna sperme. Kurca duboko zabijenog u baku Anju punio sam njezinu pičku enormnom količinom sperme. Dahtao sam poput psa… Lagano sam izvukao kurac iz nje i gledao spermu koja se cijedila iz te stare pičke. Usta su mi bila suha i otišao sam do stola te si natočio čašu vina koju sam odmah ispio do dna.

Anja je legla na bok i rukom podbočila glavu. Smiješila se zadovoljno. Pitala me zar njoj neću natočiti vina. Naravno, natočio sam i njezinu čašu te joj odnio do kauča. Ispila je vino i pružila mi praznu čašu. Potom mi je pružila ruku dajući mi na znanje kako želi da joj pomognem da siđe s kauča.

Sišla je, pokupila svoje gaćice, grudnjak i haljinu. Zaputila se prema kupaonici. Na trenutak se okrenula i rekla:
-Ako ti se svidjelo, a nadam se da jest, nakon tuširanja možeš doći u moju sobu, odnosno moj krevet.- To je rekla te izašla.

A da mi se svidjelo jest. Nikada do tada nisam jebao ženu toliko stariju od mene. Ženu koja mi je po godinama uvelike mogla biti baka. Osim toga nikada nisam ni pomišljao na to da bi mi se to moglo svidjeti.

Pogađate, nakon tuširanja otišao sam u njezinu sobu i ušao u njezin krevet. Te noći doslovno sam razvalio tu staru, plavokosu drolju. Razvalio sam je u tolikoj mjeri da se čitav idući dan oporavljala govoreći mi kako sam pravi divljak i kako je boli svaka koštica u tijelu.

I što reći na kraju priče? Žena mi se još uvijek nije odlučila vratiti se. Uz financijsku pomoć bake Anje polako ali sigurno dovršavam radove na onoj staroj kući. Zauzvrat ona od mene ne traži novac već samo to da je redovito punim svojim kurcem što ja i činim.

A što će biti kada kuća bude gotova ne znam. Vjerujem da će mi se supruga sa sinom vratiti. Pa ako i bude tako, a baka Anja me uvjerava da će tako biti, znam da ću u znak zahvalnosti za sve što je učinila za mene i dalje s vremena na vrijeme morati pojebati ženinu baku. Pa dobro sad… Što se mora nije teško, zar ne?

-Renato-

-Ukoliko vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link klikom na: FACEBOOK TWITER VKONTAKTE  ili kliknite dolje na google+    

Nema komentara:

Objavi komentar