porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

15. ožu 2019.

Na kurac sam nabio ženinu kćer iz prvog braka


Moja supruga Nada radila je poslijepodnevnu smjenu a ja sam bio zabavljen nekim svojim poslovima u radnoj sobi kada je na vrata, koja su bila otvorena, pokucala njezina kćer iz prvog braka, Lidija.


Taj mladi vražićak od ženine kćerke inače je palio moju maštu jer bila je vrckava i jebozovna curica. Znala bi me onako zavodnički gledati ispod oka pa bi vrhom jezika liznula usnice. Mislio sam da me ta mala droljica samo provocira a osim toga bio sam svjestan eventualnog rizika ako bi bilo što pokušao. Mala gadura igra prljavu igru i tko zna kako bi reagirala.


Ako bi išta rekla svojoj mami, odnosno mojoj ženi, vrlo vjerojatno bi to bio kraj našeg braka, a to bi značilo da se moram iseliti iz te lijepe i komforne kuće. Inače kuću je ženi i kćerci ostavio na korištenje ženin prvi suprug koji je imao završena dva fakulteta, magisterij a koliko sam čuo od žene spremao je i doktorat. On je sa svojom drugom ženeom trenutno živio u Kanadi. Slao je novac za malu droljicu Lidiju ali na ime moje supruge pa joj je ona davala džeparac.


Dakle sad je ta mala, slatka kujica ušla u sobu i sjela na stolicu s druge strane stola. Gledala me onako zavodnički a kažiprstom jedne ruke igrala se uvojkom svoje plave kose.
-Tatice… Smijem li te zvati tata, odnosno tatica?- Pitala me.
Odgovorio sam kako nemam ništa protiv i neka me zove kako god želi.


-Pa tatice, imam jedan problem.-Rekla je.
Naravno da sam je pitao o kakvom se problemu radi. Ispričala mi je ukratko kako je u kazni. Mama joj je zabranila izlaske za što sam i ja znao, a osim toga uskratila joj je džeparac. Pitao sam je što je razlog toj kazni.


-Pa, malo sam bila zločesta curica.- Odgovorila je.
Ti si to često, zločesta curica, pomislio sam u sebi ali to nisam glasno izgovorio nego sam je pitao što sad želi od mene. Rekla je kako bi me zamolila da joj posudim nešto novca jer kupila bi jedne prekrasne cipele u obližnjem trgovačkom centru a koje su joj se jako svidjele, a osim toga otišla bi na kavu i piće s prijateljicama.


-Mama neće znati da sam izašla jer je na poslu a ti joj nećeš ništa reći. Da li je tako tatice? Jelda da me nećeš izdati?- Govorila je uz jebozovni smiješak na usnama. Nasmiješio sam se i ja pa je pitao što ću zauzvrat od nje ja dobiti, ako se odlučim posuditi joj novac. Mala lukava kuja odmah je rekla kako u tom slučaju, ako ona meni nešto zauzvrat bude dala, novac mi neće trebati vratiti.
-Ti meni, ja tebi i nitko nikome ništa dužan nije. Zar nije tako?- Rekla je.


Složio sam se s tom njezinom konstatacijom. No rekao sam joj kako joj nažalost ne mogu dati toliko novca koliko bi njoj trebalo. Iz džepa sam izvadio sto kuna i rekao kako će joj to biti i više nego dostatno za piće i kavu a cipele će kupiti nekom drugom prilikom. Stavio sam novac na stol. Ona je malo napućila usnice i uzela novac gurnuvši ga u gornji džep svoje jakne. Nije djelovala oduševljeno ali ni razočarano zbog svote koju sam joj dao.


Pitao sam je što ću ja sada dobiti od nje.
Ustala je sa stolice, otkopčala patent zatvarač na stražnjoj strani svoga kratkog šosa. Šos je kliznuo na pod a ona je ostala samo u roza gaćicama. Iznenađeno sam je pogledao a ona je sjela nazad na stolac i bez imalo nelagode rekla:
-Za toliko novca koliko si mi dao mogu ti pokazati svoju mačkicu.-
Mislila je naravno na svoju pičku.


Ustao sam sa stolice i stao ispred nje. Nasmijao sam se i rekao kako je bolje da to ne čini a novac neka zadrži bez obaveze vraćanja. Odgovorila je da to ne ide tako jer dogovor je dogovor. Čim je to izgovorila raširila je svoje noge i prstima odmaknula gaćice u stranu. Gledao sam u njezinu mladu i obrijanu pičkicu i definitivno nisam mogao ostati ravnodušan.


Pitao sam bi li mogao još nešto dobiti ukoliko bi podebljao svotu novca. Slatko se nasmijala i rekla da to ovisi o mojoj ponudi. Pokušavao sam se ohladiti i objasniti joj kako je i ovo njezino pokazivanje mačkice malo previše.


-Pa što ako si mi vidio mačkicu. I ja sam vidjela tvog macana.- Rekla je a pod macanom je mislila na moj kurac. Opet sam je iznenađeno pogledao a ona mi je rekla kako me vidjela na balkonu dok sam se gol sunčao.
-I što misliš o mojem macanu?- Pitao sam je.
-Jasno mi je zašto te moja mama toliko voli.- Odgovorila je i nasmijala se glasno. Potom je dodala, bez imalo stida, kako je i nju fascinirala veličina moga kurca.


Izvadio sam još sto kuna i stavio na stol. Pitao sam je što će mi ponuditi i hoće li uopće. Malo je šutjela gledajući u tih sto kuna a onda i njih pospremila u džep jakne. Ustala se i svukla gaćice. Potom je sjela na stol pa se izvalila na leđa. Raširila je noge i rekla:
-Biti ću velikodušna pa ću ti za taj novac dozvoliti da me malo ližeš. Hoćeš li?-


Gledao sam u tu slatku pičku između njezinih raširenih nogu i dvojio… Pitao sam se da li je pametno to učiniti?
Ma tko ga jebe, pomislio sam u sebi. Rukama sam joj još više raširio noge i zabio glavu… Jezik sam gurnuo u tu finu i mirišljavu pičkicu i njime počeo istraživati unutrašnjost Lidijine pičke.


Glasno je dahtala a pička joj je vrlo brzo počela vlažiti i lučiti sokove.



Dahtala je sve glasnije i bedrima mi sve jače stezala glavu. Drhtala je i rukama mi mrsila kosu… Droljica je svršavala, osjetio sam to. Odmaknuo sam se od nje i pružio joj ruke kako bi sišla sa stola. S poda je uzela svoje gaćice i njima mi obrisala lice koje je bilo vlažno od sokova njezine pičke. Kurac mi je bio tvrd poput kamena. U sebi sam mislio kako sam ipak otišao predaleko a onda se dogodilo da odem još i dalje.


Nakon što je gaćicama obrisala moje lice obrisala je i svoju pičkicu. Dok je bila zabavljena brisanjem pičke obratila mi se govoreći:
-Znaš li što sam poželjela kada sam vidjela tvoj veliki kurac?-
-Što?- Pitao sam sluteći odgovor koji je uslijedio:
-Poželjela sam ga osjetiti u sebi. Da, što me tako blesavo gledaš? Uistinu bi voljela tvoj kurac imati u sebi.-


Vrpoljio sam se na mjestu pa nekako progovorio pokušavajući joj objasniti da je ona vrlo mlada i da se bojim kako bi moj kurac bio prevelik za nju. Počela se glasno smijati. Onda se uozbiljila, pogledala me u oči pa rekla:
-Zar ti misliš da ja već nisam probala i tako veliki kurac? Možda čak još i veći.
-Stvarno?- Čuo sam samog sebe da pitam.


Nije odgovorila nego me pitala koliko još novca imam. Izvadio sam iz džepa još pet stotina kuna i rekao da mi je to sve. Ona se namrgodila i rekla kako će to sav taj novac što sam joj dao biti jedva dostatan za cipele koje nisu baš jeftine pa čak ni sada kada su na sniženju.
-Ali nema veze.- Rekla je pa me uzela za ruku i povela van iz radne sobe.


Odvela me do spavaće sobe i stala ispred kreveta. Svukla je sa sebe ostatak odjeće i ostala posve gola. Spustila se na koljena pa mi raskopčala hlače. Hlače i gaće spustila mi je do gležnjeva. Rukama je drkala moj kurac koji se počeo propinjati. Strpala ga je u usta… Lizala pa pušila… Malo, po malo gutala ga je sve više. Uistinu se trudila progutati što više. Usnama je doprla gotovo do jaja. Iz iskolačenih očiju krenule su joj suze.


Prestala je s pušenjem i ustala se. Rukama je obrisala suzne oči pa mi raskopčala i skinula košulju. Popela se na krevet i rekla:
-Hajde, daj me natakni na tu svoju batinu.-
Nije mi trebala ponavljati. Legao sam na leđa i uhvatio je za bokove. Bila je lagana i doslovno sam ju nabio na svoj kurac a ona je kriknula toliko glasno da se to vjerojatno čulo i na ulici. Malo je podigla glavu i zakolutala očima.


Bila je uska i za trenutak sam se uplašio da bi je svojim velikim kurcem mogao ozlijediti. No moj strah se pokazao bezrazložnim. Doskora se nabijena na moj kurac počela vrtjeti kao čigra. Dahtala je, jecala, stenjala, cvilila…
Prodirao sam u nju a pička kao da joj se raširila i postala elastičnija.


Razvaljivao sam je u raznim pozama i to prilično dugo. Nije da se hvalim ali izdržljiv sam i znam kontrolirati svršavanje pa sam to činio i sada. No u jednom trenutku mlazovi sperme krenuli su puniti unutrašnjost Lidijine pičke. Iznenadila me brzina kojom se skinula s moga kurca i uhvatila ga rukama. Licem se približila skroz do kurca i stala ga drkati otvorenih usta. Još su dva-tri kratka mlaza sperme završili u njenim ustima i na licu.


Držala je moj kurac nastojeći iscijediti i posljednju kap sperme iz njega. Lizala ga je, stavljala u usta i njime razmazivala spermu po svojim usnama i licu. Umrljana spermom zadovoljno se smiješila. Pitala me da li mi je bilo lijepo. Odgovorio sam da jest i pitao je kako je njoj bilo.
-Super.- Odgovorila je.


Ustala je iz kreveta i rekla kako ide na tuširanje pa potom do trgovačkog centra. Prije nego je napustila sobu okrenula se prema meni, nasmiješila se i rekla kako se nada da ćemo ovo ponoviti još koji put. Nisam stigao odgovoriti jer je već izašla iz sobe ali u sebi sam mislio kako hoćemo i to vrlo brzo. I jesmo.


Sada oboje jedva čekamo da njezina mama, a moja žena, ode na posao u popodnevnu smjenu. Čim ona ode na posao Lidija se pojavi na vratima sobe i pita:
-No tatice, jesi li spreman zabaviti se sa svojom zloćestom curicom?-
Za tu malu kurvicu uvijek sam i više nego spreman. Razvaljujem je svojim kurcem i zadivljen sam kako netko tako sitne građe kao ona to s lakoćom podnosi i još k tome uživa.


I što ćete ljepše i bolje… Jebem mamu i kćer. Jedino što moram biti krajnje oprezan. Ako bi kojim slučajem žena doznala da joj guzim kćerkicu bojim se da bi izletio iz kuće naglavačke i to po hitnom postupku.

-Zdravac-

-Ukoliko vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link klikom na: FACEBOOK TWITER VKONTAKTE  ili kliknite dolje na google+    

Nema komentara:

Objavi komentar