porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

30. sij 2019.

-Suprugov tata mi liže pičku i ja uživam u tome-

-Priča je uz dopuštenje autora prenesena s drugog bloga-


Bila sam na kavi sa svojom starom i jako dobrom prijateljicom Zrinkom s kojom se inače često srećem. Tijekom razgovora između ostaloga pitala sam je kako joj je na novom radnom mjestu, odnosno na novom poslu gdje je radila nekih mjesec i pol dana.
-Super. Posao nije zahtjevan a plaća je jako dobra i redovita.- Odgovorila je Zrinka na moj upit.

-Imala si sreće što si upala u to poduzeće.- Rekla sam a Zrinka se počela blesavo cerekati. Zbunjeno sam gledala u nju ne shvaćajući razlog zbog kojeg se tako blesavo cereka. Naime to malo, ali vrlo uspješno, i profitabilno privatno poduzeće bilo je u vlasništvu starog pičkolizca Franka. Inače taj izraz „stari pičkolizac“ rabila je Zrinka pa ga i ja spominjem.

Sad moram pojasniti neke stvari vezane uz tog starog vlasnika tvrtke koji voli lizati pičke a Zrinka je ta koja ga je, s razlogom, nazvala pičkolizem. On se zove Franko i otac je mojeg supruga Damira. No sada već stari Franko davno je jebao mamu moga supruga i ona je zatrudnjela. Franko je tada bio u braku i nije mu padalo na pamet rastati se od žene i oženiti mamu mojeg supruga. Mama moga supruga rodila je i nikada ništa od Franka nije tražila. Posve sama odgojila je sina iz te veze s njim.


Franko, otac mog supruga, je za razliku od majke moga supruga potjecao iz vrlo dobro stojeće obitelji.Ženio se čak tri puta. Bio je uspješan poduzetnik i imao je dobre veze u poslovnom ali i u političkom pogledu.  Vodio je malo ali uspješno i profitabilno poduzeće. U stvari on je bio stopostotni vlasnik tog poduzeća.

No da se vratim na ono Zrinkino zagonetno cerekanje. Da, pitala sam je što je smiješno i čemu se cereka.
-Zar misliš da bi ja uopće dobila taj posao i bila primljena za stalno da se nisam malo potrudila oko starog pičkolizca.- Rekla je Zrinka i naravno ja sam odmah pomislila na to da se s njim pojebala.

No Zrinka mi je ispričala pomalo čudnu, zabavnu ali i bizarnu priču. Naime Franko, ili stari pičkolizac, kako ga je Zrinka zvala, naprosto je obožavao lizati pičke. Lizanje ženskih spolnih organa njemu je bila opsesija. To ga je ispunjavalo i zadovoljavalo više nego sam seks. Iako je Zrinka na posao bila primljena tek kao zamjena na određeno vrijeme, od ostalih zaposlenika čula je za tu Frankovu strast i odlučila je to iskoristiti.

Bila je dovoljno lukava a uz to zgodna i atraktivna te joj nije bio problem zavesti Franka i ponuditi mu svoju pičkicu na lizanje.
-I eto tako mi sad stari pičkolizac jednom ili dva puta u tjednu poliže moju pičku i sve pet. I vjeruj mi da stari to jako dobro radi. Gotovo svaki puta me dovede do vrhunca. Naravno moj muž o tome pojma nema. Sve u svemu svima je dobro. Staromstarom pičkolizcu Franku, meni a i mojem mužu koji je sretan što imam stalan i dobro plaćeni posao.- Ispričala mi je Zrinka uz široki osmijeh na licu.

Inače otac moga muža, već spomenuti Franko, ženio se, kako rekoh, tri puta. Imao je petero djece iz tih brakova a jedino je moj suprug bio njegov sin iz izvan bračne veze. Moj suprug ga nije volio. Ne, nije ga mrzio ali s njim nije htio ostvariti nikakav odnos mada je njegov tata Franko u više navrata pokušavao s njim uspostaviti kontakt.

U to vrijeme ja nisam nigdje radila. Moj suprug radio je u jednoj firmi za relativno solidnu plaću ali uz kredite koje je imao novca nam je kronično nedostajalo. Došla sam na ideju da zamolim Zrinku da ako se ukaže kakva prilika za honorarnim poslom neka Franku preporuči moga muža a Frankovog sina. Naime sama Zrinka mi je rekla kako u nekim periodima ima dosta posla pa stari Franko zapošljava honorarce. Ponekad čak i nadarene studente.

I doista se dogodilo da me je nakon nekog vremena nazvala Zrinka i rekla kako Franko traži nekog tko se dobro razumije u računala a ona mu je predložila da honorarno zaposli moga muža a svoga sina. Došlo je ljeto i trebalo je zamijeniti one koji su otišli na godišnji odmor. Tako je kod Franka, zahvaljujući Zrinki, uskočio moj muž. Moj muž uopće nije bio oduševljen tim prijedlogom s moje strane ali novac nam je trebao a njegov tata, kojeg ja nikada nisam upoznala, bio je voljan svome sinu iz nevjenčane veze ponuditi privremeni posao. Muž je uz dosta otpor popustio mojem nagovaranju i tako su se odnosi između moga supruga i njegovog tate barem donekle zatoplili. Muž je prihvatio tatinu ponudu.

Jest da je sada moj suprug radio dva posla ali nije se žalio jer tata Franko dobro ga je plaćao. Zanimalo me gdje to moj suprug radi ali zainteresirao me i taj stari pičkolizac Franko i željela sam ga vidjeti a napokon i upoznati. Nenajavljeno sam došla u posjet svom mužu. Imala sam sreće upoznati vlasnika tvrtke, tatu moga muža, Franka.  Srela sam se i pozdravila sa Zrinkom.

Taj stari gospodin Franko pokazao se vrlo galantnim gospodinom. Ponudio me pićem i kavom a na kraju me osobno ispratio do izlaza iz zgrade. Stekla sam dojam, a definitivno se nisam varala, kako sam se starom pičkolizcu svidjela. Prije nego sam se pozdravila s njim zahvalila sam mu što je zaposlio moga supruga i svoga sina izrazila sam žaljenje zbog toga što će moj muž uskoro morati otići s tog posla jer novac nam je bio prijeko potreban.


-A mogli bi ga zadržati još neko vrijeme. Morate priznati da je moj suprug, a ujedno i vaš sin, vrlo dobar u svom poslu.- Rekla sam hvaleći svog supruga. Franko se samo nasmiješio a ja sam uzvratila koketnim osmijehom i okrenula se glumeći da ću otići no zastala sam i opet se okrenula prema Franku i rekla:
-Osim što bi ga mogli još neko vrijeme zadržati na poslu ne bi bilo zgorega da mu povećate i honorar.-

Franko je zaustio da nešto kaže na tu moju opasku ali ja sam ga preduhitrila. Pružila sam mu papirić sa svojim brojem mobitela i rekla mu neka me nazove pa da on i ja popričamo o ovome što sam mu predložila. Franko je pomalo zbunjeno gledao u papirić pa u mene koja sam mu već bila okrenuta leđima i udaljavala se od njega.

 Stari Franko  definitivno nije bio naivan ni glup. Osim toga sada je znao da smo Zrinka i ja prijateljice i vrlo lako je došao do zaključka kako mi je Zrinka ispričala za svoj odnos s njim. Stari i nastrani pičkolizac nije odolio. Nazvao me vrlo brzo. Rekao mi je kako nije odbacio moj prijedlog glede moga supruga ali želio bi sa mnom porazgovarati i to u vrijeme kada budem sama kod kuće. Gad je znao što traži a znala sam i ja. Jebalo se njemu što sam ja žena njegova sina. Pristala sam.

Došao je u dogovoreno vrijeme a ja sam ga dočekala spremna. Svježe istuširana i namirisana. Znala sam da mu se sviđam a iz Zrinkinih priča također sam znala da će ga osvojiti opojni miris moje pičke. Bila sam u pravu. Odbio je piće ili kavu koju sam mu ponudila rekavši kako nema previše vremena. To je možda dijelom bila istina ali ipak je tu bilo i malo glume s njegove strane. Stari gad ispipavao je teren. Stoga ni ja nisam željela gubiti vrijeme i pitala sam ga što je odlučio i ima li šanse da moj suprug, a njegov sin, i dalje radi za njega.

Odgovorio je kako bi mu netko sa znanjem i sposobnošću moga supruga dobro došao za povremene poslove. Na primjer, dva do tri dana u tjednu i spreman je to dobro platiti ali isto tako moram znati da će njemu to predstavljati dodatni trošak pa još mora razmisliti. Stari je malo glumio i ja sam to shvatila. Ipak nisam glupača.

-A da sad odmah razmislite i donesete odluku.- Rekla sam i prebacila nogu preko noge i to na način kao u onom jednom filmu samo što sam ja imala gaćice koje je Franko morao u tom djeliću sekunde zamijetiti. Oči su mu zaiskrile, progutao je slinu pa nakon kraće šutnje rekao:-
-Da budem iskren… sve ovisi o tebi, draga moja.-
-Spremna sam se žrtvovati ako je to potrebno.- Odgovorila sam i nasmijala se.

Franko nije više gubio vrijeme. Odbacio je sako koji je čitavo vrijeme držao u ruci i krenuo prema meni. Prvo me poljubio u usta… Podigao mi je noge u zrak i raširio ih. Kada je vidio da ne pružam nikakav otpor glavu je gurnuo između mojih nogu. Mirisao je moju pičku poput napaljenog psa i uživao je u tome. Totalno se napalio… Najprije je moje gaćice prstima malo maknuo u stranu i jezikom mi nekoliko puta dodirnu pičku. Posve sam se opustila i dozvolila mu da radi što želi.

Skinuo mi je gaćice i bacio se na lizanje moje svježe obrijane i mirišljave pičke. Stari perverzni pičkolizac uopće nije mario za činjenicu da sam ja supruga njegova sina. Jezik mi je najprije gurao u pičku što je dublje mogao a prstom mi prstom trljao klitoris. Potom je prst gurnuo u moju pičku a jezikom mi obrađivao već nabrekli klitoris. Da, Zrinka je bila u pravu. Stari pičkolizac majstorski mi je svojim jezikom obradio pičku. Svršila sam dva puta. Nakon tako temeljitog lizanja moje vlažne piče Franko je otišao u kupaonicu gdje je oprao ruke i umio lice vlažno od sokova koji su u obilnim količinama curili iz moje pičke.

I eto, što više napisati. Moj suprug bio je oduševljen kada mu je tata Franko predložio da i dalje radi kod njega dva do tri puta u tjednu. Vjerovao je i još vjeruje da je razlog tome njegova stručnost i znanje. I ja ga podržavam u takvom razmišljanju. Naravno, pojma nema da me barem jednom tjedno, dok je on na poslu, posjećuje njegov tata Franko i temeljito mi poliže pičku.

Kako je ono otprilike rekla Zrinka:- Dobro meni, dobro mom suprugu a dobro je i starom pičkolizcu Franku. Svi sretni i zadovoljni.-

A to što me s vremena na vrijeme stari pičkolizac i pojebe ne pada mi teško. Sve za dobrobit mene moga muža i naše obitelji. Tako to ja sebi tumačim. Jest da je tata moga muža stari perverzni gad i bogata ništarija, kako ga zove moj muž, ali meni je vrlo drag i to ponajviše stoga što do sada nisam upoznala muškarca koji tako znalački i s toliko strasti liže moju pičku. Najvažnije u čitavoj priči jest to da moj suprug pojma nema. Neka tako ostane i svima dobro.

-Tamara-

-Ukoliko vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link klikom na: FACEBOOK TWITER VKONTAKTE  ili kliknite dolje na google+    

Nema komentara:

Objavi komentar