porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

10. sij 2019.

-Zbog razuzdane punice napustio sam ženu-


Što se mene tiče ja sam za sebe, bez lažne skromnosti, mogu reći da sam nezasitna seks mašina. No moja supruga bila je sušta suprotnost. Seks jednom tjedno nju je u potpunosti zadovoljavao. Meni je preostalo da drkam, ponekad pronađem neku laku ženu ili da plaćam kurve što sam i činio ali kurve su ipak skup sport pa sam to rijetko činio.

Sve ono što sam ja u seksu želio i što mi je predstavljalo užitak i zadovoljstvo i mojoj ženi se nimalo nije sviđalo. Rijetko kada bi pristala popušiti mi kurac a i kada bi to činila bilo je mlitavo i bez žara. Nije pristajala da joj stavim kurac među sise kao ni to da joj sise zalijem spermom. Grozila se pomisli da joj svršim u usta a za analni seks nije željela ni čuti.

No moj seksualni život nenadano se počeo mijenjati od onog dana kada se u našu kuću uselila ženina sisata majka, a moja punica, Gordana. Ona je bila i jest sušta suprotnost mojoj ženi. Kao da nisu majka i kćer. Razuzdana stara drolja unijela je živost u našu kuću. A uselila se zbog toga što je prodala svoj veliki stan te je za novac koji je dobila kupila dva manja stana. U jednom od stanova  odlučila je živjeti a drugi stan namjeravala je iznajmiti i tako podebljati svoju mirovinu. No ta oba manja stana trebalo je urediti. Pogotovo onaj u kojem je odlučila živjeti. Njega je temeljito trebalo obnoviti i učiniti neke preinake. I tako dok su ti radovi bili u tijeku ona se privremeno uselila u našu kuću koja je u stvari bila ženino vlasništvo.

Iako u debelo zrelim godinama punica se još uvijek jako dobro držala u svakom pogledu. Za razliku od moje žene meni uopće nije smetalo što punica po kući hoda razgolićena. Žena joj je zbog toga prigovarala ali punica nije marila. Imao sam sreću u tome što je moja žena radila u smjenama pa sam imao prilike često biti na samo s punicom.

Stara i iskusna drolja primijetila je da s nje pogledom skidam i ono malo odjeće što bi obukla na sebe. To što je promatram nju je zabavljalo pa me čak i namjerno počela izazivati. To mi je poslije sama priznala. Rekoh kako sam imao prilike dosta vremena s njom provoditi na samo pa smo o svemu razgovarali a omiljena tema bio joj je seks.

Punicu je živo zanimalo kakav je seksualni život njezine kćeri i mene. Isprva sam izbjegavao o tome govoriti no ona je bila uporna a u konačnici nisam vidio razloga da o tome s njom otvoreno i ne popričam. Ispričao sam joj sve ono što sam gore u uvodu u priču i vama opisao. Punica se zagonetno smješkala da bi u jednom trenutku posve otvoreno rekla kako je primijetila da joj napadno gledam u velike sise.
-Zasigurno maštaš o tome da mi svoga macana staviš između sisa, ha?-

Kada je to rekla zacrvenio sam se u licu jer stara kuja pročitala mi je misli. A onda me pitala da li je s mojim „alatom“ sve u redu obzirom da je seks između moje žene i mene loš. Kada je upotrijebila riječ „alat“ mislila je naravno na moj kurac. Odgovorio sam kako jest.
-Pa pokaži mi ga da se sama uvjerim.- Rekla je i iznenadila me tim zahtjevom. Nisam bio siguran misli li ozbiljno ili me samo provocira.

Nisam želio pristati na to jer ipak je ona mama od moje žene i to sam joj rekao. -Evo ja ću tebi pokazati svoje sise ako želiš.- Šutio sam a ona nije ni sačekala moj odgovor. Potegnula je majicu prema dolje. Grudnjaka nije bilo i njezine oble i velike sise istrčale su na vidjelo. Istog trenutka od pogleda na njene bujne grudi moj kurac je proradio.

Ne znam što bi bilo dalje jer tog trenutka se čulo otključavanje ulaznih vrata. Moja žena se vratila s posla i punica je uz smiješak na licu vratila sise nazad na mjesto. Žena nas je pozdravila pa potom otišla u kupaonicu.
-A sviđa ti se i moja guza, je li tako?- Tiho mi je rekla punica. Aludirala je na analni seks u to nije bilo sumnje.

Ujutro sam otišao na posao a čitavu noć i  veći dio dana provedenog na poslu bio sam pod dojmom puničinih velikih sisa. O da, kako bi volio između tih sisa ugurati svoj kurac razmišljao sam. A i ona njezina opaska o njezinoj guzi opasno mi je palila maštu. Toliko sam bio narajcan da sam tijekom posla otišao u wc i izdrkao kurac.

Došao sam kući skinuo jaknu i objesio je na vješalicu. Tog trenutka iz dnevne sobe u hodnik izašla je moja punica. Na sebi je imala vrlo kratku mini suknjicu i nekakvu bijelu košulju koja samo što nije pucala po šavovima. Gledao sam u nju zbunjen i bez riječi.
-Sviđa ti se kako sam se odjenula?- Pitala je punica a ja sam čuo samog sebe kako govorim da mi se sviđa.
-A znaš li da ispod ove mini suknjice nemam gaćica.- Rekla je i okrenula mi se leđima. Rukama je samo malo zadigla krajeve te kratke suknjice i njezina guza pokazala se u punom elementu. Još se k tome izazovno i naprćila.

E sada uistinu više nisam mogao izdržati. Prišao sam joj i s leđa je obgrlio rukama. Stisnuo sam njezine velike sise i priljubio se uz njezinu golu guzu. Gnječio sam joj sise i ljubio je po vratu a ona je počela vrtjeti svojim golim dupetom priljubljenim uz moj kurac. Raskopčao sam šlic na hlačama, izvukao kurac a ona čim ga je osjetila još se više sagnula i naguzila. S velikim užitkom ugurao sam kurac u puničinu već vlažnu pičku. Obzirom da je moj kurac relativno lako ušao u njezinu pičku zaključio sam da je stara drolja prethodno svoju pičku podmazala nekakvim gelom. Istovario sam, činilo mi se, tonu sperme u njezinu utrobu.

Držao sam kurac u njoj a ona je zakrenula glavu i ljubila me u usta. Bilo je fantastično. Napokon mi je kurac omlohavio i kliznuo iz njezine pičke. Usne su joj bile razvučene u široki osmijeh. Okrenula se prema meni i još jednom me kratko poljubila u usta pa odjurila u kupaonicu kako bi iz pičke isprala svu onu gomilu sperme kojom sam je napunio.

Bio je to tek početak. Od tog dana koristio sam svaki trenutak dok je žena bila na poslu kako bi jebao punicu. Za razliku od moje žene punica mi je bez problema i s užitkom pušila kurac. Dozvoljavala je da joj svršavam u usta i po velikim sisama a vrhunac užitka za mene je bio onda kada mi je dozvolila da je pojebem u guzu. Šupak moje punice bio je sasvim solidno razrađen. Uz pomoć vazelina bez većih problema kurcem sam joj razvaljivao guzu.

No ta naša druženja i seksualna orgijanja dovela su do toga da se moja punica spram mene počela ponašati previše prisno čak i u prisutnosti moje žene. Inače njih dvije se nikada nisu posebno voljele a sada je moja žena počela nešto sumnjati i to je u konačnici rezultiralo svađom između nje i njezine mame. Radovi u puničinom stanu ionako su bili u samoj završnici pa je moja žena inzistirala na tome da se punica što prije iseli iz kuće.

Punica se na moju žalost i odselila te se uselila u svoj renovirani stan. Kada god bi mi se pružila prilika ja sam je posjećivao jer seks s njom bio je buran, žestok i fantastičan. Ne znam kako ali puničin bivši muž i otac moje žene s kojim se punica razvela prije više od petnaest godina nekako je saznao da ja redovito posjećujem njegovu bivšu ženu. To je rekao svojoj kćeri, odnosno mojoj ženi i tada je nastupila kriza.

Žena je tražila od mene objašnjenje i razlog zbog kojeg odlazim kod njezine mame i to bez njezina znanja. Bila je ljuta i sumnjala je da njezina mama i ja održavamo ljubavnu vezu. Zaprijetila mi je kako će zatražiti razvod a ja se neka izvolim iseliti iz kuće. Što sam mogao. Prestati posjećivati punicu i vratiti se suhoparnom seksu sa ženom i drkanju. Ne, to nisam želio ali nisam znao što mi je za činiti i kako dalje lagati ženi.

O svemu sam razgovarao s punicom. Na moje iznenađenje punica je posve mirno i hladnokrvno rekla:-Pa što? Iseli se i razvedi se ako moja kćer tako želi. Uzmi svoje stvari i doseli se k meni.-
Bio sam pomalo zbunjen tim njezinim prijedlogom. Malo sam razmišljao i zaključio kako je u konačnici to najbolje rješenje bez obzira na moguće konotacije. Nakon nekih desetak dana uistinu sam pokupio svoje stvari i preselio se k punici.

Znao sam da će moja žena biti zgrožena tom spoznajom ali što je tu je. Napustio sam ženu i sada živim s njezinom mamom. Konačno imam ono što sam oduvijek želio, seksa  u izobilju a punica sve moje želje ispunjava bez problema i s užitkom i ja je uistinu obožavam. Da, sada smo punica i ja predmet ogovaranja, osuda i zgražanja naših obitelji ali i dojučerašnjih poznanika i prijatelja. Ali ja kao ni ona ne marimo za to.

-Rudolf-

-Ukoliko vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link klikom na: FACEBOOK TWITER VKONTAKTE  ili kliknite dolje na google+    

Nema komentara:

Objavi komentar