porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

12. pro 2018.

Zabranjene igre jedne mame sa sinom


-Obzirom da na ovom blogu postoji priča koja se zove "Zabranjene igre s mamom" onda ja mislim kako svoju priču mogu nasloviti na način na koji sam je naslovila. Ne znam tko je za sve što se dogodilo i što se još uvijek događa više kriv. Moj sin koji je zaljubljen u mene, svoju mamu, ili ja koja sam popustila porivima i niskim strastima. Vjerojatno je krivica obostrana ali o tome vi prosudite.

Moj sin Siniša držeći me oko struka odveo me u sobu. Svukao mi je haljinu preko glave pa me polegao u krevet i djelomično pokrio plahtom. Mislio je da sam totalno pijana. Da, priznajem da sam bila pod utjecajem alkohola ali ni izdaleka u onoj mjeri u kojoj je on mislio da jesam.

Rukom mi je odmaknuo kosu s lica… Pomilovao me po licu pa kažiprstom ruke prešao preko usnica. Nestrpljivo sam isčekivala njegov slijedeći korak. A onda se dogodilo i to. Znala sam jer sam to vidjela da on na sebi ima samo gaćice i majicu. Oči sam držala zatvorene ali po zvukovima koje sam čula zaključila sam da je svukao gaćice i pitala se što će sada učiniti.

Kleknuo je na krevet pored mene i nagnuo se naprijed. Vrhom kurca dotaknuo je moje usne. Na trenutak je zastao valjda stoga kako bi se uvjerio da spavam. Onda je glavićem kurca počeo prelaziti preko mojih usana kao da ih šminka ružem za usne. Nabreklim kurcem milovao me po licu pa ponovno po usnama. Ustao je pa krenuo drkati… Spermu je istresao u gaćice koje je držao u drugoj ruci. Nakon toga je ugasio svjetlo i napustio sobu.

A evo kako i zašto se dogodilo to što sam upravo opisala. Moj suprug a ujedno i Sinišin tata rastali smo se. Obzirom da naš brak već godinama ionako nije funkcionirao rastava je bila logičan slijed. Oboje smo bili vrlo mladi kada smo se vjenčali u letjeli smo u taj brak kao grlom u jagode. Suprug me isplatio i ja sam se iselila iz kuće a novcem koji sam dobila kupila sam stan. Mlađi sin ostao je živjeti u kući a Siniša je odlučio živjeti sa mnom u stanu i ja se tomu nisam imala razloga protiviti, štoviše bilo mi je drago zbog njegove odluke.

Ja sam imala jedan problem koji je još uvijek kod mene djelomično prisutan. Nisam alkoholičarka niti sam ovisna o alkoholu. Naime, ja danima mogu biti bez da okusim i kapi alkoholnog pića. No kada mi dođe žuta minuta, kako ja to zovem, napijem se a nerijetko sam se znala dotući alkoholom u tolikoj mjeri da se ničega, ili gotovo ničega, nisam sjećala.

Dakle i to je bio jedan od razloga rastave a onaj glavni razlog bio je taj što sam varala muža s drugim muškarcima no ni on meni nije ostajao dužan i također me varao s drugim ženama. Bila sam svjesna svog problema vezanog uz alkohol ali obzirom da se nisam smatrala alkoholičarkom ni ovisnicom smatrala sam kako to u stvari i nije neki veliki problem. No ipak je to bio problem ali ja sam bila dovoljno tvrdoglava da to ne smatram problemom već trenutnim hirom.

Još sam relativno mlada i izgledam mladoliko te nemam nekih problema u pronalaženju muškaraca za seks. Nisam se opterećivala time ali vjerovala sam kako sam još uvijek poželjna roba i kako ću kad-tad naći nekog muškarca za zajednički život.

No pojma nisam imala da je moj sin Siniša zaljubljen u mene. Ne znam bi li i kako bi to saznala da slučajno nisam pronašla debelu bilježnicu koju je moj sin koristio za pisanje svojih razmišljanja i opisivanje raznih događaja. Bila je to neka vrsta njegova dnevnika.

Pronašla sam je kada sam čistila njegovu sobu. U jednoj plastičnoj kutiji nalazile su se razne stvari poput starih karata za kino, razglednica i pisama koje je primao od svojih prijatelja dok je još pohađao osnovnu i srednju školu te nekavih privjesaka, značaka i slično. Na dnu ispod svih tih stvari bila je ta podeblja bilježnica. Zamijetila sam je i ranije jer otvorila sam kutiju ali nisam njuškala misleći kako nije pristojno kopati po njegovim privatnim stvarima.

No jednog dana znatiželja je prevladala. Uzela sam tu bilježnicu i krenula je listati. Bilo je tu njegovom rukom napisano mnogo toga. Od opisa nekih događaja iz njegova života, citata iz knjiga i koječega drugog.

A onda sam otvorila stranicu na kojoj se nalazila zalijepljena jedna moja fotografija. Listala sam a tih fotografija bilo je još. Vratila sam se na onu prvu a na stranici pored fotografije pisalo je „volim mamu“. Ništa posebno činilo mi se. Ali čim sam krenula s čitanjem ostala sam osupnuta pa čak i šokirana.

Moj sin otvoreno je pisao o tome kako je zaljubljen u mene. Također je napisao kako to nije lijepo ali on uistinu voli kada se ja napijem. Razlog zbog kojeg je volio da se ja napijem bio je taj što se dan poslije ničega nisam sjećala. Pisao je o tome kako mi je, u pijanom stanju, zavlačio ruke ispod bluze, milovao po sisama, zavlačio mi ruku u gaćice…

Slijedilo je nekoliko priča s detaljnim opisom njegovih seksualnih maštanja vezanih uz seks sa mnom. Naprosto nisam mogla vjerovati da čitam to što čitam. Nisam mogla vjerovati da mi je sin dirao sise, milovao mi pičku i ljubio me po čitavom tijelu, drkao zamišljajući da me jebe u raznim pozama a ja toga nisam bila svjesna.

Naravno, njemu ništa nisam spominjala. Danima sam razmišljala o svemu što sam pročitala a onda sam iznova čitala sve što je napisao. Stresla sam se u trenutku kada sam shvatila da me neke od tih njegovih seksualnih fantazija uzbuđuju.

Teško mi je sad iskreno reći da li sam bila podsvjesno toliko napaljena da sam željela seks sa sinom ali si to nisam htjela priznati ili sam se htjela uvjeriti da su istinite sve one priče o tome kako me dirao u pijanom stanju. Bilo kako bilo odlučila sam izvesti jedan eksperiment.

Vratila sam se iz noćnog provoda i pravila se da sam pijana baš onako skroz. Onako i onoliko da se dan poslije gotovo ničega neću sjećati. No ni izdaleka nisam bila tako pijana i bila sam svjesna apsolutno svega. Zanimalo me hoće li moj sin to moje pijanstvo pokušati iskoristiti. I jest… Dogodilo se upravo ono što sam na početku priče opisala.

Nisam tada razmišljala kako ću reagirati i što ću učiniti. A onda sam opet uhvatila samu sebe kako masturbiram zamišljajući sinov nabrekli kurac na svojim usnama i licu. Govorila sam samoj sebi kako moram prestati s tim glupostima ali dogodilo se nešto drugo.

Petnaestak dana kasnije opet sam odglumila teško pijanstvo. Opet mi je sin pomogao oko svlačenja i spremio me u krevet. Pravila sam se da spavam i s nestrpljenjem čekala što će se dogoditi. On je ponovio istu stvar. Opet mi je kurcem krenuo milovati lice i usne… No sada sam ja iznenadila njega. Lagano sam rastvorila usne i njima obujmila glavić njegova kurca. Skamenio se… Ja sam i dalje glumila pijanu drolju. Jezikom sam nekoliko puta dotaknula rupicu na njegovom kurcu.

Jače sam zinula, malo podigla glavu i usisala njegov kurac gotovo do jaja. Tek sam malo otvorila oči i gledala njegovo zbunjeno i iznenađeno lice. Opustio se i počeo uživati jer mislio je da sam toliko pijana da pojma nemam kome to pušim kurac. Dok sam mu ustima obrađivala tvrdu kitu on je zavukao ruku u moje gaćice i prstom mi krenuo trljati nabrekli klitoris. Svršio mi je dijelom u usta ali više sperme završilo je na mojim usnama i licu.

Odjurio je u kuhinju odakle je donio kuhinjsku krpu i njome mi je obrisao spermu s usana i lica. I dalje sam se pravila kako se ničega ne sjećam. Držala sam ga u tom uvjerenju a on je sjao od sreće. Narednih dana igrala sam pomalo prljavu igru. Šetala sam po stanu oskudno odjevena i nastojala mu biti u vidokrugu. Ušla bi u kuhinju a na sebi sam imala gaćice i crne samostojeće čarape… Da, zavodila sam ga i rajcala. Palila sam njegovu maštu.

Desetak dana kasnije otišla sam korak dalje. Praveći se da sam pijana legla sam u krevet razgolićenih sisa i samo u tangicama. Isprćila sam guzu prema vratima a tanka trakica mojih gaćica uvukla mi se u guzu i pičku.

Učinio je ono čemu sam se nadala da će učiniti. Kurcem je prelazio između mojih guzova pa do pičke. Počela sam vlažiti i on je to osjetio na svom kurcu. Lagano sam vrtjela guzom i dobro sam znala da on gori od želje da mi kurac zabije u vlažnu pičku.

Onda se osmjelio i prstima ruke odmaknuo je moje gaćice u stranu oslobodivši put do moje pičke. Čekao je malo… Oklijevao je a onda ipak krenuo. Opet je kurcem dotaknuo moju pičku… Još sam se više naguzila i gotovo se sama nabola na njegov kurac. Oprezno i lagano ugurao mi ga je. Jebao me je i uživao a i ja sam uživala. Možda to nije želio ali nije se mogao kontrolirati i svršio je u meni.

Sutradan ujutro sjedio je za stolom nasuprot meni. Svako malo pogledavao me ispod oka. Bio je malo nervozan a ja sam bila dobre volje i pjevušila sam. To ga je umirilo. Pitala sam se zar on uistinu misli, da čak i da sam bila pijana, ne bi primijetila spermu između svojih nogu, na gaćicama ali i na plahti. Na stolu ispred mene nalazilo se okruglo ogledalo na stalku a ja sam na lice nanosila šminku. Kada sam krenula sa šminkanjem usana privukla sam njegovu pozornost. Mogla sam pretpostaviti o čemu mašta.

Bila je subota i rekla sam mu kako idem u kupovinu a osim toga naći ću se s jednom prijateljicom na kavi. Uzela sam torbicu i pitala ga želi li me ispratiti. Čudno me pogledao ali ustao je od stola i krenuo za mnom. Kada sam došla do izlaznih vrata stana zastala sam na trenutak pa se onda okrenula k njemu i rekla:

-Znaš, moram ti nešto priznati. Svidjelo mi se a znam da se i tebi svidjelo.-
-Ne razumijem. Što ti se svidjelo?- Pravio se naivan moj sin.
Nasmiješila sam se i rekla mu kako on jako dobro zna na što mislim. Zacrvenio se u licu i djelovao je kao da bi najradije u zemlju propao. Pomilovala sam ga po licu i dodala za kraj:
-Mislim kako nema potrebe da se i dalje pravim pijana. Razmisli pa ako nemaš ništa protiv reći ćeš mi kada se vratim doma.-
Poljubila sam ga pa izašla iz stana.

A što reći za kraj osim da on nije imao ništa protiv.

-Veronika-


-Ukoliko vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link klikom na: FACEBOOK TWITER VKONTAKTE  ili kliknite dolje na google+    

Nema komentara:

Objavi komentar