porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

23. kol 2018.

Ujnu i njezinu kćer pojebao sam u guzicu

-Priča je uz odobrenje autora prenijeta s drugog bloga-


-Možda će vam se moja priča činiti pomalo bizarnom ali mene bizarnosti privlače. Uzbuđuje me spoznaja da moja ujna ujaku nabija rogove sa mnom kao što to čini, odnosno činila je, ujnina kćer iz prvog braka koja je svom mužu, koji je ujakov sin, također nabijala rogove sa mnom.


Mojoj ujni Sonji brak s mojim ujakom bio je drugi brak. Prvi puta udala se vrlo mlada te je iz tog braka imala kćerku Lanu. Plavokosa ujna uistinu mi se sviđala kao žena i često sam maštao o tome kako je jebem. Moj ujak se nije ženio ali živio je nekoliko godina s jednom ženoim koja mu je rodila sina Krunoslava. Ta žena napustila je ujaka i ostavila mu sina na skrb i brigu. A onda je ujak upoznao Sonju i ta plavokosa kurvetina uspjela ga je osvojiti. Da, Sonja je uistinu djelovala kao kurvetina koja je hodajući ulicom izazovno vrtjela svojom guzom i privlačila poglede napaljenih muškaraca.


Dakle udala se za mog ujaka i uselila u njegovu kuću. Nije nigdje radila već je trošila novac mog ujaka. Isto je činila i njezina kćerka Lana. Baš je Lana bila razlog čestih prepirki između Sonje i mog ujaka. Nisam nikako imao prilike pojebati ujnu Sonju ali zato sam povremeno jebao njezinu kćerku Lanu.


Bio mi je užitak jebati tu malu droljicu jer mala nije imala ništa protiv toga da je jebem u guzu. A onda se Lana odselila i udala se za ujakovog sina. Ujakov sin Krunoslav živio je sam u stanu kojeg je naslijedio od bake. Krunoslav nije baš neki ljepotan ali ima dobar posao i više nego pristojnu plaću dosta ušteđenog novca koji je Lani omogućavao lagodan život. No s vremena na vrijeme Lana bi me posjećivala i uredno mi omogućavala da je prasnem u šupak. Možda je ta mala droljica umišljala kako me može osvojiti i udati se za mene no kada je shvatila da od toga nema ništa prebacila se na ujakovog sina.


Jednom prilikom pitao sam je osjeća li imalo grižnju savjesti zbog toga što svome mužu nabija rogove. Nasmijala se i rekla:-Kakvu grižnju savjesti? Isto kao što moja mama osjeća grižnju savjesti jer tvom ujaku nabija rogove i jebe se s drugim muškarcima.-
Pitao sam je zna li da se i njezina mama voli jebati u guzu.
Uz široki osmijeh na licu rekla mi je:-Kakva mama takva i kćer.- Time mi je sve rekla i od tog dana još sam se više palio na ujnu.


Istina, pretpostavljao sam da ujna mom ujaku nije vjerna ali ona je tu svoju nevjeru uspješno skrivala od svih pa i od mog ujaka.
A onda je ujak otišao u prijevremenu mirovinu. Mirovina je bila mizerna i bio je prisiljen raditi razne poslove kako bi pokrpao kućni budžet a osim toga još je imao i kredita. Sve češće se prepirao s ujnom koja, kako rekoh, nije radila ali željela je trošiti novac pa je ujaka svako malo tjerala u dugove.
Ujak joj je govorio da je još relativno mlada i neka se potrudi pronaći nekakav posao. Ja sam živio sam u dvosobnom stanu u novosagrađenom naselju udaljenom od ujakove kuće nekih desetak minuta hoda. Posjećivao sam ujaka ne toliko zbog njega koliko zbog ujne Sonje. U nekoliko navrata i sam sam svjedočio tim njihovim prepirkama. A onda mi je na um sinula ideja.
Predložio sam ujaku da mi Sonja tri puta tjedno čisti i posprema stan, opere rublje te ga izglača. Ujaku se to uopće nije činila loša ideja a kada je i ujna čula koliko sam spreman platiti njezine usluge nije dvojila. Prihvatila je ponudu.
Nisam želio srljati i uprskati stvar. Nekako sam bio uvjeren da će s vremenom ujna sama shvatiti da mi se sviđa i da će pristati na seks sa mnom. Dogodilo se da sam jednog dana s njezinom kćerkom otišao na piće a potom sam je doveo u stan. Bio sam napaljen poput bika i istog trenutka kada je Lana svukla haljinu ispod koje nije imala ni gaćica a ni grudnjaka već je na nogama imala samo crne samostojeće čarape bacio sam se na nju ili preciznije rečeno na obrađivanje njezinog već fino razrađenog šupka.


Uopće pojma nisam imao da se tog dana u mom stanu nalazi i moja ujna. U trenutku dok sam Laninu guzu punio spermom čuo sam ulazna vrata koja su se zatvorila. Taj zvuk nije bio osobito jak ali ja sam ga ipak registrirao. Najprije sam pogledao u hodnik… Potom sam otišao do prozora i minutu kasnije ugledao sam ujnu koja se brzim koracima udaljavala od zgrade.


Tada mi je postalo jasno da se ujna nalazila u stanu. Lani ništa nisam spominjao. Ujna bi najčešće dolazila u stan kada bi ja bio na poslu. No priroda mog posla je takva da često odlazim na teren, tj. dio poslova odrađivao bi u gradu. Znao sam da je ujna sasvim sigurno vidjela kako joj jebem kćerku i čekao sam njezinu reakciju. No nikakve reakcije nije bilo i to me dodatno ohrabrilo.
Bio je petak i znao sam da je ujna u mom stanu. Uzeo sam izlaz te ranije izašao s posla. Zaputio sam se u stan. U stanu sam, kako sam i pretpostavljao, zatekao ujnu. Bila je izazovno odjevena. Na sebi je imala nekakvu crnu minicu i crne čarape. Nije se previše iznenadila što me vidi. Ispričala se i rekla kako je došla maloprije jer je imala nekakvih neodgodivih obveza.


Zaključio sam, a kasnije se ispostavilo da sam ispravno zaključio, da je ujna ciljano došla u stan kasnije jer imala me namjeru dočekati. Radila je po kući uobičajne poslove i bila je dobro raspoložena pa je čak i pjevušila. Ja sam si dao truda i skuhao sam kavu. Pozvao sam je da sjedne kako bi zajedno popili kavu.
Držeći šalicu kave u ruci pogledala me u oči a trenutak kasnije otvoreno mi je rekla kako bi za sve bilo najbolje da se prestanem viđati s Lanom. Nije mi bilo neugodno i čak sam se malo nasmiješio prije nego sam rekao: 


-Vidjela si nas onaj dan, je li tako? Bila si u stanu i vidjela si.-
Ujna je bila ozbiljna ili bolje rečeno trudila se djelovati ozbiljno. Nakon otpijenog gutljaja kave priprijetila mi je prstom.
-Što misliš kako bi ujak reagirao kada bi saznao da mu snaha vara sina s nećakom?- Pitala me. Slegnuo sam ramenima i priznao kako o tome baš i nisam razmišljao.
Potom mi je ispričala kako je razgovarala i s Lanom. Donekle me šokirala kada mi je rekla da je Lana trudna.
-Što će biti kada rodi dijete? A što će tek biti ako izbije skandal i ujakov sin dozna za vezu Lane i tebe? Kamo će onda Lana? Misliš da bi je ujak nakon svega primio u kuću i to s djetetom za koje bi, sasvim sigurno sumnjao, da nije dijete njegova sina. Pa izbacio bi nas obje iz kuće i što bi onda nas dvije i to s djetetom?-
Morao sam priznati da je ujna u pravu. Opasno sam se igrao s vatrom i to se moglo obiti o glavu, ne samo meni već i njima, Lani i Sonji. Sonja me pitala zašto sam se baš namjerio na Lanu jer mlad sam i privlačan muškarac pa mogu imati djevojaka i žena koje bi vrlo rado bile sa mnom.
Obzirom da smo otvoreno razgovarali a uzimajući u obzir činjenicu da je Sonja vidjela kako joj jebem kćerku u guzu odlučio sam biti iskren. U stvari pitao sam je mogu li biti iskren a ona je odgovorila da baš to i očekuje od mene. Iskreno sam joj priznao da me Lana seksualno privlači a osim toga voli analni seks što baš ne vole sve žene a meni se takav oblik seksa jako sviđa.


Sonja je rekla kako je nešto takvo i pretpostavljala. No odmah je naglasila kako se u svakom slučaju moram prestati viđati s Lanom.
-Ne bi imao ništa protiv toga da se više ne viđamo samo kada bi upoznao neku drugu ženu koja voli analni seks.- Rekao sam. Sonja mi je opet priprijetila prstom i rekla kako vrlo dobro zna na što ciljam.
-Lana ti je rekla, zar ne?- Pitala me.
-A što to?- Pravio sam se naivan.
-Znaš ti dobro na što ja mislim i nemoj se praviti lud.- Rekla je Sonja.


Gledali smo jedno u drugo i šutjeli nekoliko sekundi a onda je na Sonjinim usnama zatitrao osmijeh. Uz taj smiješak na usnama rekla je kako bi sve učinila da spasi brak svoje kćeri pa ako ja baš tražim ženu voljnu pristati na analni seks onda mi ona stoji na raspolaganju.
-U tebe tvoj ujak neće sumnjati jer ja sam ionako često u tvom stanu a on zna da na taj način zaradim nešto novca.-
Znači plavokosa ujna bila je spremna i voljna dopustiti mi da umjesto njezine kćeri nju jebem u guzicu. Nisam imao ništa protiv.


I tako je počelo. Ujna Sonja, preciznije rečeno njezina guza,  sada je postala predmet mog iživljavanja. Jedva sam čekao dan kada će doći u moj stan. I nadalje je jebem u guzicu s takvim žarom da me neki puta i ona koja je u šupak primila veliki broj kuraca moli da se malo obuzdam jer joj nanosim bol. Uistinu joj nemilosrdno razvaljujem šupak i uživam u tome.
Ujakovog sina Krunoslava rijetko viđam. Nikada nismo razvili neki prisniji odnos. Nedavno sam ga vidio kod ujaka. Presretan je jer će postati otac. I ujak veseli spoznaja da će postati djed mada mu isprva uopće nije svidjelo to što se njegov sin vjenčao s kćerkom njegove žene.
S Lanom sam prekinuo odnos ali povremeno je viđam. Uskoro treba roditi i već ima poveći trbuh. No sada me okupiraju neke druge bizarne misli. Naime nikada nisam jebao trudnicu. A kako stvari stoje čini mi se da ni Lana ne bi imala ništa protiv toga. No vidjet ćemo što će biti, uskoro. Pozvao sam je da me posjeti u stanu kako bi zajedno popili kavu ili piće. Rekla je kako nema ništa protiv. E pa sad neka bude što bude. Naravno moram biti krajnje oprezan i dobro paziti da ujna ne dozna, ali ne samo ona. 

-Zdravko-


-Ukoliko vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link klikom na: FACEBOOK TWITER VKONTAKTE  ili kliknite dolje na google+    

Nema komentara:

Objavi komentar