porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

6. sij 2015.

Sada ću ti mamu pojebati u guzu (TREĆI DIO)

Dakle nakon onog seksa s Bernardom, a potom i sa mnom, mama me izbjegavala koliko je najviše mogla. Osim toga Juraj je ozlijedio nogu. Neki komad željeza, ili čega već, mu je prignječio stopalo i sad je uokolo šepesao s longetom na nozi. Ljutilo ga je što mora mirovati a sav posao prepustio je Marku i još jednom radniku. Nikako nisam dolazio u priliku da budem na samo s mamom, barem ne toliko dugo da se upustimo u razgovor. Iskoristio sam jednu priliku kada je bila u kuhinji da joj kažem kako ju je pozdravio Bernard. Ošinula me pogledom u kojem se nazirala ljutnja. Tiho mi je rekla kako ono što se dogodilo one noći nije imalo smisla, da je to bila glupost i da smo je iskoristili jer je bila pijana. Dakle da nije onoliko popila to se nikada ne bi dogodilo, kako je rekla. Nisam izdržao a da joj ne kažem kako nije imalo smisla ni ono što je ona radila u autu iza društvenog doma. Zacrvenjela se u licu i rekla mi da budem tiši jer bi joj samo falilo to da Juraj dozna. Ja bi još mogao šutjeti o tome ali ne znam hoće li Bernard, drsko sam joj odgovorio. Opet me ljutito pogledala ispod oka i nastavila s brisanjem suđa.
Objasnio sam Bernardu kako stvari stoje ali on nije djelovao razočarano ili zabrinuto. Nasmijao se i pitao me znam li da mi se mama i dalje viđa s onim tipom s kojim se jebala iza doma? Nisam to znao. Očito me Bernard držao na distanci i bez obzira što smo bili najbolji prijatelji nije mi odmah sve govorio. Znao je i gdje se sastaju:-Uglavnom je prči u autu i to kod starog mlina.- Rekao mi je. Na pitanje odakle on to zna, jednostavno je odgovorio kako ima neke poznanike koji ga informiraju. Sutradan smo čekali sjedeći na staroj drvenoj klupici ispred mlina koji već dugi niz godina nije bio u funkciji. Bernard je imao i ključ od mlina. To su oni stari ključevi jako veliki ali obzirom da je tu i takvu bravu lako obiti na vratima mlina se nalazio i lokot. Imao je i ključ od lokota. Ušli smo u prašnjavu unutrašnjost mlina i čekali.

Prošlo je nekih desetak minuta kada se niz brijeg po šljunčanoj stazi stao spuštati auto. Naime te puteve uglavnom su koristili izletnci, planinari a ponekad i lovci. Na vrhu odakle se auto spuštao nalazilo se tek nekoliko vikendica. Mlin se nalazio uz potok a od mlina pa do ceste s druge strane bilo je nekih stotinjak metara. Sve u svemu bilo je to idealno mjesto za jebanje u miru. Auto je parkirao iza nekoliko grmova lješnjaka. Jebač moje mame, kao i ona, bili su uvjereni da ih zid stare vodenice štiti od eventualnih pogleda s druge strane ali nisu ni slutili da se u mlinu nalazimo Bernard i ja. Kroz mali starinski prozor na vodenici imali smo izuzetno dobar pogled na auto. Vrata auta s jedne i druge strane su se otvorila. Oboje su izašli napolje. Pušili su i nešto razgovarali osvrčući se stalno oko sebe. Tip je mamu privio k sebi i poljubio je.

Oboje su bili napaljeni i to se jasno vidjelo. Mama je zadigla suknju i skinula gaćice no ovaj put ih je bacila u auto na sjedalo. Tip ju je ugurao u auto a onda svukao hlače i gaće. Uvaljao se između maminih nogu mrdajući dupetom i namještajući kurac. Mama je širila noge čvrsto ga rukama grabeći za leđa. Tip ju je praskao dobrih desetak minuta... Izašao je napolje i obukao se. Izašla je i mama papirnatom maramicom brišući pičku. Uzela je gaćice i obukla ih te poravnala suknju. Nasmijao sam se pomislivši na naivnog Juraja koji doma jadikuje zbog ozlijeđene noge a pojma nema kako mu se ženica praši.
Ne znam tko je od nas dvojice bio više napaljen, ja ili Bernard. Te večeri smo Bernard i ja zaključili kako nema druge nego mamu stisnuti uza zid i doslovce je ucjeniti. Idućeg dana spustio sam se u prizemlje. Još sam gore, na katu, iz svoje sobe vidio kako Juraj šepesa s bolnom grimasom na licu ispred radionice i daje uputstva radnicima. Mama je bila u kuhinji. Nisam je vidio ali sam je čuo kako pjevuši. Očito je bila dobre volje a ja sam znao i razlog tomu njenom dobrom raspoloženju. Inače Bernard je saznao kako se tip koji mi obrađuje mamu zove Roko. Doselio se u susjedno mjesto i tu je s bratom otvorio tapetarski obrt a inače je radio u gradu dok je brat vodio biznis kod kuće. Roko je imao ženu i dvoje djece.
Tiho sam ušao u kuhinju a mama mi je bila okrenuta leđima i nije me čula. Brzo sam joj prišao i uhvatio je oko struka. Okrenula se kao oparena upirući mi se rukama o prsa. Pitala me jesam li poludio i želim li da nas Juraj vidi. Pitao sam je da li joj je jučer bilo lijepo s Rokom. Zabezeknuto me gledala očima u kojima se vidjelo iznenađenje. Objasnio sam joj kako smo ih Bernard i ja promatrali iz vodenice. Bez riječi, poluotvorenih usta, buljila je u mene. Privukao sam je k sebi i poljubio u usta. Sad više nije pružala otpor. Dok se još nije u potpunosti oporavila od prvotnog šoka uslijedio je drugi. Rekao sam joj kako znamo za njene i Amalijine posjete crncima u gradu. E sad je stvarno problijedila, a do kraja se slomila kada sam joj rekao kako je Bernard s Amalijinog mobitela skinuo neke jako zanimljive fotografije. Pitao sam je što misli kako bi Juraj reagirao da zna kako se jebe s crncima i što bi bilo da navuče neku boleštinu pa ga još i zarazi.

 Oči su joj bile pune suza i definitivno je bila na rubu plača. -Što mi to radiš?- Procijedila je kroz zube...:-Jesi ti normalan, idiote jedan?- -A ti, jesi ti normalna?- Uzvratio sam joj protupitanjem. Stavila je dlan ruke preko očiju i šutjela nekoliko sekundi prije nego je pitala:-Dobro, što točno hoćeš od mene, reci?- Objasnio sam već ranije kako se naša kuća nalazi odmah uz Jurajevu. Preselili smo se k Juraju kada se moja mama udala za njega a tu kuću koristio sam ja za povremene tulume, doveo bi ponekad i neku djevojku, kartanje s društvom ili grupna gledanja utakmica, proslave rođendana, dočeka Novih godina i slično. Sad kada sam znao da sam je slomio objasnio sam joj kako želim da se navečer lijepo sredi, da izgleda seksi, i da takva dođe u našu malu kuću jer želim da mi ga popuši. Znam da sam bio đubre podlo i pokvareno ali to me baš rajcalo. Izašao sam iz kuhinje.
I došla je. Mama je uistinu došla u našu staru kuću. Laknulo mi je kada sam je ugledao jer nisam znao što bi i kako bi dalje da se nije pojavila. Djelovala je plaho, nervozno i potišteno ali izgledala je jebeno dobro. Bila je obučena u crnu bluzu i crnu minicu a kosu je isplela u rep. Sjela je gledajući nekamo u stranu a onda započela priču kako ovo nije očekivala od mene i kako ovo nije u redu jer ipak sam ja njezin sin... Mene uopće nije bilo briga za njenu priču. Spustio sam hlače i gaće i lagano drkao svoj kurac. -Znači, baš moram?- Pitala je tihim glasom.-Moraš!- glasno sam joj odgovorio. Ustala je kleknula ispred mene. Digla je glavu prema gore kao da očekuje kako ću se predomisliti. Prislonio sam joj glavić kurca na lice... I krenula je. Uzela ga je u usta i stala dudlati. Pušila mi je kurac znalački poput prave, iskusne, drolje. Svršio sam joj u usta. I dok je ona još klečala brišući rukom usta navukao sam hlače i izašao iz kuće. Naime, takav naputak mi je dao Bernard. Pojebao bi je radije nego bilo što ali vjerovao sam Bernardu i to se pokazalo dobrom idejom.
Sutradan je Juraj otišao na kontrolu u bolnicu. Odvezao ga je Marko. Znao sam to i odlučio potražiti mamu da vidim u kakvom je stanju. Pronašao sam je u spavaćoj sobi. Na krevetu ispred nje bio je njezin lap top. Pozdravio sam je pitavši je što radi. Iznenadilo me što se nasmiješila. Rekla je kako iz lap topa briše neke slike jer se uvjerila da takve stvari nije dobro čuvati. Stavio sam joj ruke na ramena. Sagnuo sam se i poljubio je u vrat. Prekrasno je mirisala. Poljubio sam je ponovo i umjesto bilo kakvog otpora nagnula je glavu stranu dajući mi na znanje da joj to godi. Jezikom sam je liznuo po vratu a trenutak kasnije poljubili smo se u usta. Zaklopila je lap top i ustala se. Ni izdaleka to danas nije više bila ona žena od jučer. Nije djelovala ni plaho, ni uplašeno a nije pokazivala znakove ni najmanjeg otpora. Bila je upravo ono što je stvarno i bila. Poslušna i podatna drolja.

Svukla je haljinu pa potom gaćice... Popela se na krevet i naguzila se. Sad sam ja bio taj koji je bio zbunjen. No uzbuđenje je bilo jače od bilo čega. Svukao sam se brzinom munje. Uletio sam pomalo naglo jer pička joj je još bila suha tako da ju je zaboljelo i vrisnula je. Izvukao sam kurac i naslinio prste ruke. Trljao sam joj pičku i vrlo brzo bila je spremna. Jebao sam je straga uživajući u pogledu na njezin šupak koji se stiskao i širio kao da diše. Osjetio sam da ću svršiti pa sam izvukao kurac. Okrenuo sam je na leđa pa joj se popeo na sise i nagnuo se naprijed. Spermu sam joj sasuo po licu lupkajući je kurcem po ustima. Ustao sam i obukao se. Ostavio sam je ležati oblivenu spermom. Čuo sam kako mi je dok sam izlazio iz sobe dobacila:-Prostak prokleti, pervezni.-

Juraj je, na svoju nesreću a moju sreću, morao ostati u bolnici nekoliko dana jer mu se stanje s nogom pogoršalo. Nije bilo dana da nisam prašio mamu. Sada se skroz opustila i bila je upravo ono što sam znao da jest. Napaljena drolja. Pušila mi ga je kada bi god to poželio i to je činila s užitkom. Bernard je strpljivo čekao svoju priliku. Ti dani su mi inače bili toliko sadržajni što se seksa tiče da vjerojatno više nikada takvi neće biti niti će se ponoviti. Bernard je svako malo u moju malu kuću, pored Jurajeve, dovodio neke male, pijane droljice nad kojima se iživljavao. Naravno da sam mu se znao pridružiti kada bi me pozvao. Uglavnom bi me zvao kada bi jebao mlade cure koje bi prethodno dobro napio. Svršavali smo im po licu, sisama u usta... Ako bi ponekad doveo neku stariju damu nju bi zadržao za sebe ali bi me pozvao da ga gledam jer to što ga netko promatra jako ga je rajcalo.

 
Samo jedan put me pozvao kada je doveo stariju damu. Nisam se previše iznenadio, mada nisam baš očekivao, da će to biti njegova mama. Amalija je bila prilično pripita i blesavo se cerekala. Svukao ju je do gola i brutalno nataknuo na kurac. Amalija je nataknuta na njegov kurac široko otvorenih ustiju glasno dahtala. Polegao ju je na krevet i dignuvši joj noge u zrak stao se svojim kurcem zabijati u nju na način kao da je želi probosti. Amalija je doslovce cvilila i molila ga da prestane. Izvukao je kurčinu iz njene razvaljene pičke i pitao me što čekam. Svukao sam se i sada smo je jebali istovremeno. U stvari jedan ju je jebao straga dok je drugom pušila. Nekoliko puta izmjenili smo pozicije. Na kraju sam ja bio taj koji joj je svršio u pičku a Bernard u usta. Amalija se onako gola, izjebana i pijana pokušala odjenuti ali onda je odustala i sklupčala se na krevetu. Nekako mi je bilo žao. Pitao sam Bernarda hoće li da je odvedemo kući, no on je odgovorio kako nema potrebe:-Pusti staru drolju neka bude tu. Doći će ona sama kada dođe k sebi. Izvadio sam iz ormara plahtu i pokrio je.

Otišli smo do mjesnog kafića. Tada mi je rekao kako je došlo vrijeme da mi prasne mamu. Dosta dugo je čekao. Sada više nisam bio siguran da je to dobra ideja. No, s druge strane što sam mogao učiniti. Baš zahvaljujući njemu ostvario sam svoje bizarne želje vezane uz mamu. Sad mi je omogućio da pojebem njegovu mamu. Nisam imao izbora. Rekao mi je da poručim svojoj mami kako je sutra navečer čeka u našoj maloj kući. Znao je gdje inače držim ključ od kuće. Ključ se nalazio sa stražnje strane kuće ispod jedne tegle sa cvijećem. Malo sam oklijevao pa sam ga upitao želi li da i ja dođem s njom. Odgovorio je kako za sada ne. Želi najprije biti na samo s njom.
Ma koliko god bi me ovakva situacija prije nekoliko mjeseci radovala i dovodila do uzbuđenja sada tomu nije bilo tako. No kako rekoh, izbora nisam imao. Rekao sam mami kako će je Bernard sutra navečer čekati u našoj kući...: Želi s tobom razgovarati.- Rekao sam. Znali smo oboje kakva je vrsta razgovora očekuje. Ništa nije rekla. Šutjela je gledajući u tv. Prošlo je nekoliko minuta prije nego je rekla:-Pa dobro, doći ću.- I tu se naš razgovor na tu temu završio. Otišao sam u svoju sobu i skinuo se. Spustio sam se samo u gaćicama i krenuo prema kupaonici kada sam čuo mamu kako me zove. Ušao sam u sobu a ona mi je rukom pokazala da sjednem pored nje. Prije nego sam sjeo svukla mi je gaćice i onda se bacila na obradu moga kurca. Posisala ga je najbolje do tada. Osjećao sam neku laganu tjeskobu zbog spoznaje da će Bernard sutra jebati mamu ali me ovo njezino pušenje prilično opustilo.

Čitav idući dan osjećao sam se nekako nervozno. Nervoza se pojačala kada me nazvao Bernard i rekao mi kako će u osam navečer biti u kući. Dodao je kako je njegova mama sama kod kuće i kako, ako želim, mogu je posjetiti. Rekoh da ću razmisliti na što se nasmijao vjerojatno misleći da glumim. Za razliku od mene mama je djelovala dobro raspoložena. Čak me to iznenadilo. Što se više bližio njezin odlazak kod Bernarda djelovala je raspoloženije. Nisam siguran ali možda sam uz zabrinutost zbog Bernardove grubosti osjećao i malo ljubomore. Mama se sredila vrhunski i izgledala je seksi u svakom pogledu. Čak je djelovala tako kao da jedva čeka da ode. I otišla je nešto prije osam sati. Ostao sam kod kuće i razmišljao što se, tu na možda dvadesetak metara od mene, događa. Listao sam po mobitelu one slikice gdje se naše mame, ali i još neke druge drolje, jebu s crncima. To me malo opustilo i poprilično uzbudilo. Odlučio sam uzeti bocu vina i posjetiti Amaliju. Nisam ni očekivao da ću je naći trijeznu. Bila je pijana ali joj se svidjela boca u mojoj ruci. Ja sam se pravio naivan i pitao za Bernarda. Rekla je da ga nema ali neka uđem. Ispili smo skoro cijelu bocu kada se Amalija počela svlačiti. Nisam nekako bio raspoložen za jebanje ali dopustio sam joj da mi ga izdrka i popuši.

Tek danas svjestan sam nekih stvari i poimanja situacije. Znam da postoji masa ljudi koji bi dali ne znam što da raspolaganju imaju pohotnu staru drocu koja će im za litru vina ispunajvati svaku želju. No ja sam tada razmišljao samo o mami. S nestrpljenjem sam čekao njezin povratak. Došla je tek oko tri sata ujutro. Čuo sam je i odmah se spustio niz stepenice. Zatekao sam je u kupaonici gdje je, uz širom otvorena vrata, skidala gaćice. Bila je, odnosno djelova le prilično, raskupusano, da se tako izrazim, ali nije djelovala nezadovoljno. Pogledala me. Osim toga djelovala je malčice pijano ali se smješkala. Rekla je kako se mora skinuti i istuširati pa me moli da izađem. Izašao sam zatvorivši vrata iza sebe. Bilo mi je drago što je djelovala zadovoljno. Sutradan je djelovala još raspoloženije. Pitala me zašto je tako gledam a onda dodala kako me vjerojatno zanima kako se provela s Bernardom. Klimnuo sam glavom ne znajući što bi drugo rekao:-Stvarno si perveznjak kada želiš da ti pričam detalje. Osim toga ionako će ti Bernard sve ispričati.- Rekla mi je uz smiješak.
 
Sjeli smo za stol uz svježe skuhanu kavu:-Znaš one noći sam bila prilično pijana pa uopće nisam bila svjesna da tvoj prijatelj ima tako velik...- Zastala je ne dovršivši rečenicu ali naravno da sam znao na što misli. Mislila je na Bernardov veliki kurac. Sve u svemu od tog dana definitivno se napalila na Bernarda i njegov kurac. Koristila je svaku priliku da se s njim pojebe ili da mu ga popuši. Bernard ju je čak jebao u mojoj sobi dok je Juraj šepesao po radioni. Uskoro je to postala redovita praksa. Bernard bi kao došao k meni a onda u mojoj sobi jebao mamu dok sam ja čuvao stražu. Napokon sam došao u priliku da budem prisutan dok se njih dvoje jebu. Juraj je rano otišao na spavanje a mama je došla k nama, u našu malu kuću pored Jurajeve. Svi troje smo prilično popili a na raskalašeno mamino ponašanje Bernard je odgovorio tako da ju je pojebao tu predamnom. Iskoristio sam priliku pa sam je nakon Bernarda pojebao i ja.
Nekoliko dana kasnije mama i Amalija opustile su se i malo više popile. Bernard me nazvao i kratko mi objasnio da su obje zrele. Došao sam kod njega i uvjerio se da su obje prilično pijane i napaljene. Moja mama vješala se po Bernardu svako malo primajući ga za kurac. Ustala je u jednom trenutku i otišla na toalet. Bernard mi je namignuo i otišao za njom. Amalija je pokazivala otvoreni interes za mene. Malo je skratila kosu pa ju je kao zanimalo što mislim o njenoj novoj frizuri koja se nije bitno razlikovala od stare. Udijelio sam joj nekoliko komplimenta što je bilo dovoljno da se doslovce baci na mene. Skidala me usput skidajući i sebe. Uskoro je bila posve gola ali i ja. Sjeo sam na stolac i promatrao je dok je ispijala još jednu čašu vina. Obrisala je usta rukom i teturajući došla do mene. Lagano sam drkao kurac koji se već digao. Opkoračila me i nasadila se na njega. Vrtjela je guzovima nabijena na moj kurac gurajući mi jezik duboko u usta.
 
I dok je Amalija vrtjela svojim dupetom nabijena na moj kurac ja sam razmišljao o mami i Bernardu. Iako sam svršio Amalija se nije skidala s mog kurca. Čvrsto me grlila i ljubila. Uhvatio sam je za guzove i podigao sa sebe. Malo je zateturala i vjerojatno bi pala da je nisam pridržao. Posjeo sam je na stolac i natočio joj vina u čašu. Otišao sam do kupaonice i u lavabou oprao kurac. Odlučio sam otići u Bernardovu sobu vidjeti što se tamo događa. Mama je bila na koljenima. Dlanovima ruku oslanjala se o prljavi pod dok ju je Bernard jebao straga. Čuvši da sam ušao tek me ovlaš pogledao i nastavio jebati kao da mene nema. Lagano je izvlačio pa tom do jaja zabijao svoju kurčinu u maminu pičku. Naslinio je kažiprst ruke i gurnuo joj ga u šupak. Raširio joj je guzove, sagnuo glavu i pljunuo ravno na mamin čmar. Ponovo joj je gurnuo prst... Jedan, pa dva a kada je ugurao tri prsta mamin šupak se razvukao i ona je izvijajući glavu unazad glasno vrisnula.
 
Bernard mi je rukom pokazao stolić na kojem se nalazila plastična okrugla tuba ili bočica. Rekao mi je neka mu je dodam. Učinio sam kako je tražio. Izvukao je kurac iz mamine pičke i žestoko je dlanom ruke pljusnuo po dupetu. Dupe joj je već bilo blago crveno pa sam zaključio da ju je već ranije pljuskao. Odložio je bočicu pored sebe pa palčevima ruku raširio mamine guzove. Desetak sekundi jezikom joj je obrađivao šupak a potom je uzeo bočicu i okrenuvši je stao je istiskivati prozirnu tekućinu sličnu gelu na mamin šupak. Gurnuo joj je kažiprst i srednji prst u guzu vrteći ih lijevo-desno. Potom je gelom namazao svoj kurac... Glavićem kurca trljao je po maminom šupku... Okrenuo se k meni podigavši glavu i rekao:-Sada ću ti mamu pojebati u guzu!-
Držeći je rukama za guzove stao je gurati svoj veliki kurac u mamin guzni otvor. I dok joj je ugurao tek vrh glavića i dio kurca mama je glasno zaječala širom otvorivši usta. Kako je njegov kurac prodirao sve dublje u njeno dupe sve glasnije je stenjala. Uspio joj ga je zabiti do kraja i bolni mamin krik prolomio se sobom. Za trenutak mi se činilo da će se pokušati ustati jer malo je podigla gornji dio tijela. No odmah se spustila nazad ali sad se jednom rukom čvrsto uprla u zid ispred sebe. Bernard je samo dijelom izvlačio kurac i odmah joj ga ponovo zabijao... Napokon su mišići maminog šupka skroz olabavili i Bernardov kurac je sad ulazio i izlazio čitavom dužinom. Mama je čitavim tijelom, uz glasne jecaje, krenula prema dolje kao da će leći na pod. Bernard ju je rukama čvrsto uhvatio za bokove i vratio u prvobitan položaj. Na maminom licu očitavala se bolna grimasa i u jednom trenutku, glasno stenjući, pogledala je prema meni. Gledala me nekoliko sekundi kao da od mene traži pomoć ili se to meni samo tako učinilo. Napokon se skroz opustila a glasno stenjanje sada je bilo znatno tiše. No i dalje se, čas jednom a čas drugom rukom, upirala o zid. U jednom trenutku s obje ruke se uprla o zid i nekoliko sekundi kasnije Bernard je uz glasno dahtanje počeo svršavati puneći maminu guzu spermom.
 
Mama očito više nije imala snage biti u tom položaju te se čitavim gornjim dijelom tijela spustila do poda. Raširivši noge olabavila je koljena i legla je na pod ali Bernard je i dalje držao kurac u njenoj guzi i sad je legao na nju. Mama je ležala licem na podu a Bernard je ležao na njoj naslonivši glavu na njena leđa. Nakon možda minute ili dvije Bernard se dlanovima ruku upro o pod i počeo se ustajati izvlačeći kurac iz mamine guze. Sjeo je na pod i gledao prema meni smješkajući se. Pogledao je prema mami koja je i dalje nepomično ležala na podu. Iz razvaljenog šupka joj se cjedila Bernardova sperma. Bernard se ustao i provlačeći prste kroz kosu izašao iz sobe. Čučnuo sam pored mame stavivši ruku na njenu guzu. Istog trenutka podigla je glavu i širom otvorila oči. Rukom je posegnula za mojom rukom i gotovo viknula.-Nemoj!- Nisam ništa pitao ali mislim da ju je dupe boljelo. Pomogao sam joj da ustane. Zamolila me da joj se pomognem odjenuti. Čim se odjenula krenula je nesigurnim koracima prema vratima obračajući se meni:-Idemo kući, molim te.- Morao sam se odjenuti. Otišao sam do kuhinje gdje je Amalija glave naslonjene na stol spavala. Na brzinu sam se obukao i izašao u hodnik. Bernard je golog i mokrog tijela, jer izašao je iz kupaonice, stajao kraj mame i nešto joj govorio. Mama se za trenutak osmjehnula ali nekako je taj osmijeh djelovao kiselo i bolno. Čvrsto me držeći ispod ruke nesigurnim i drhtavim korakom hodala je uz mene. Došli smo do naše, odnosno Jurajeve, kuće i odmah je odjurila u kupaonicu.
 
Idućeg dana probudio sam se prije nje. Pogledao sam u njenu sobu i ustanovio da još spava. Očito ju je Bernard maksimalno iscrpio i iscijedio. Sjedio sam desetak minuta i razmišljao o svemu što se jučer događalo. Pristavio sam vodu za kavu i začuo sam korake u hodniku. Mama je išla u kupaonicu. Izašla je nakon desetak minuta i ušla u kuhinju zaogrnuta kućnim ogrtačem. Ne gledajući prema meni sjela je uz konstataciju kako je lijepo od mene što sam skuhao kavu. Zamolila me da joj iz hladnjaka dodam mlijeko. Uzimajući mlijeko iz moje ruke podigla je pogled prema meni i uz smiješak se zahvalila. Frizura joj je bila neuredna a lice nekao blijedo, tim više što je bila bez šminke. Otpila je gutljaj kave, rukama poravnala neurednu kosu pa me pitala zašto ne uključim radio. Ustao sam, uključio radio i ponovo sjeo. Mama je prekriženih ruku na prsima gledala u mene:-Tvoj prijatelj Bernard je uistinu prava, prljava, životinja.- Gledao sam prema njoj razmišljajući što reći na ovu njenu opasku i prije nego što sam smislio nešto pametno ona me preduhitrila:-A ja volim takve životinje.- Usta su joj se razvukla u smiješak dok je prinosila šalicu kave.- Sad sam ja podigao obrve upitno je gledajući. Pogledala me ispod oka i glasno se nasmijala. Tu nas je prekinuo Jurajev radnik Marko koji je došao po ključeve od kombija. Mama ga je ponudila kavom i on je prihvatio poziv. 

Idućih dana, ili bolje rečeno tjedana, mama se neumorno prašila s Bernardom. Jebali su se kod njega, u našoj maloj kući pa čak i u autu. Bernard je uživao i to mi je otvoreno rekao. Tim više što je, kako je rekao, napokon pronašao ženu koju redovito može jebati u guzicu. Bio je to jedan period u kojem sam bio skroz zapostavljen. Valjda je mama primjetila moje nezadovoljstvo. Jer jednog poslijepodneva došla je u dnevni boravak i jednostavno se bacila na mene. Zagrlila me i počela ljubiti. Ispod suknje nije imala gaćica i bez mnogo priče nataknula se na moj kurac. Od tog dana stvari su polako sjedale na svoje mjesto. Mama je bez prigovora pristala da se jebemo u troje. Dakle, sada sam se i ja pridružio njoj i Bernardu. Bernardu nije bio igrač koji se zadovoljavao rutinom pa je svako malo smišljao nešto novo. Odveli bi se s mamom na neko usamljeno mjesto gdje bi nam u auto popušila kurčeve. Ili bi otišli negdje u prirodu gdje bi se svi troje svukli i orgijali. Naravno, birali smo ona i onakva mjesta gdje je vjerojatnost da netko naiđe mala ali opasnost je ipak postojala. To je Bernarda uzbuđivalo a ni mama nije imala ništa protiv.
 
Jednom prilikom svi troje otišli smo u grad. Prilično smo popili te smo na putu prema doma zastali u jednom šumarku. Prilično pripitu mamu obojica smo je pojebali na zadnjem sjedištu auta. Želeći se koliko-toliko otrijezniti prije dolaska kući mama je predložila da odemo do Bernarda na kavu. Svukli smo je do gola i obojici nam je drkala... Tada je došlo do frke jer napaljeni Bernard poželio ju je jebati u guzu. Mami se ta ideja nije svidjela i nije pristala. Bernard je doslovce pobijesnio. Zgrabio ju je za kosu i odvukao u wc. Gurnuo joj je glavu i školjku od wc-a i popišao joj se po kosi, odnosno glavi. Potom ju je svojim velikim kurcem ispljuskao po licu. I što je Bernad bio brutalniji i drskiji to je mama spram njega bila sve napaljenija.
 
I trajalo je dok je trajalo. Bernard je napravio određene gluposti zbog čega je završio na policiji a potom i u zatvoru. S nekom ekipom narkomana je provaljivao u vikendice ali kako je sam rekao, nije to činio zbog krađe već ga je samo provaljivanje u tuđi posjed uzbuđivalo. No to nije bilo sve. Povezali su ga s jednim uzgajivačem marihuane mada se on kleo kako nema veze sa sadnjom tih biljaka. Bilo je tu još nekih stvari kao što je bježanje autom pred policijom, opiranje uhićenju, nekoliko tučnjava a šećer na kraju je bio kada ga je jedna mala i maloljetna kurvica optužila za silovanje. I dogodilo se da su mu do tada uvjetne kazne zamijenili zatvorom. Dobio je tri godine. U međuvremenu se i Amalija odselila. Čuli smo da živi kod sestre u gradu i da se liječi od alkoholizma. Nekoliko mjeseci kasnije prodala je kuću. Bernard se u nekoliko navrata javio telefonom s odsluženja kazne. Zbog dobrog vladanja dobio je slobodan vikend i proveo ga je u jednom motelu s mojom mamom. Čuo sam da je iz zatvora izašao dosta prije isteka pune kazne ali jednostavno se više nije javljao niti je dolazio u naš kraj. Koliko je to točno ne znam, ali po mjestu se pričalo da se smirio, oženio, ima stalan posao i dijete. Podvukao je crtu i započeo novi, posve drugačiji život.

Osim s njim mama se više nije čula ni s Amalijom, sve dok ona sama jednog dana nije došla u naš kraj. Bio sam sam kod kuće i uistinu sam se iznenadio njenom posjetu. Izgledala je malo drugačije. I dalje je, vidjelo se to držala do svog izgleda no više nije pila, pa čak ni kavu. I daje je izgledala elegantno i njegovano ali se nekako postarala u licu. Pričali smo o svemu i svačemu a kada sam je pitao za Bernarda rekla je kako se s njim uopće ne viđa. Tek se povremeno čuju telefonom. I bez da sam je ja potaknuo na to ona se sama sjetila prošlih vremena. To je rezultiralo time da shvatim kako Amalija više ne pije alkohol i kavu, ne puši cigarete ali nije se izliječila od potrebe za pušenjem kurca. Vjerojatno se napalila prisječajući se starih dana i popušila mi je kurac bez ikakvih problema. To je bilo zadnji puta da sam je vidio.

Moj naivni očuh Juraj nikada na sreću nije doznao za mamino jebanje s Bernardom a pogotovo ništa nije znao za vezu između mame i mene. No, dosta toga je načuo o drugim muškarcima iz mjesta i okolice. Malo je nedostajalo pa da zatraži razvod no ipak, na maminu sreću, nije. Mama je shvatila da se mora smiriti. Mama i ja nadalje koristimo svaku prigodu kada Juraja nema u blizini da se pojebemo. Zahvaljujući mami i ja sam isprobao analni seks koji mi se svidio i koji, ne baš redovito ali ponekad, prakticiramo. Mama je dovoljno pametna da se ne upušta u avanture s muškarcima iz našeg kraja i okolice. No, mada je ništa ne pitam, siguran sam da svoje odlaske u šoping, kod frizerke, kozmetičarke, pedikerke ili solarij iskoristi kako bi se negdje u gradu pojebala s nekim od svojih ljubavnika.





  

1 komentar:

  1. http://www.pornoslike.net/veliki-kurac-u-guzici/#jp-carousel-142 veliki kurac u guzici pogledajte galeriju

    OdgovoriIzbriši