porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

4. svi 2015.

Drkao sam gledajući prijatelja kako mi jebe mamu

-Pa dobro, zar baš svaku subotu vi morate pijančevati do rane zore?- Obraćala se moja mama Fanika mom ocu.
-Pa nismo u kurvanju. Odigramo utakmicu, onda malo kartamo, pijemo i družimo se. Zar to nije ljudski i normalno?- Branio se moj otac Mato
-Ma da... Znam ja zašto vi visite kod Đuke do ranih jutarnjih sati.- Aludirala je mama na mlade konobarice u minicama koje su radile u kavani kod Đuke.
I jest. Ugostitelj Đuka je zakupio prostor u nekadašnjem zadružnom domu i tamo je držao birtiju. Klasična seoska birtija u kojoj je kao radnu snagu držao mlade cure u mini suknjama koje su svojim izgledom privlačile muškarce iz našeg ali i iz susjednih sela. Nasuprot zadružnog doma nalazi se nogometno igralište. U tom klubu je i moj tata igrao nogomet u mladosti a sad je još aktivan kao veteran. U stvari te veteranske utakmice im služe kako bi roštiljali, ispekli odojka ili janjca pa onda kod Đuke raspalili feštu do zore.


Baraka u kojoj klub ima svoje prostorije već odavno je u derutnom stanju pa su odlukom mjesnog odbora dobili na privremeno korištenje prostor u zadružnom domu gdje se osim kluba nalaze prostorije lokalnih podružnica nekih od političkih stranaka poput HDZ-a, SDP-a, HSS-a... Prizemlje je iznajmljeno ugostitelju Đuki koji tu drži već spomenutu kavanu. Inače moj tata Mato po struci je keramičar i u suradnji sa susjedom Dragom vodi svoj vlastiti obrt. Tata i Drago zajedno su odrasli i obojica su išli u istu srednju školu a potom i otvorili obrt. Preko tjedna uglavnom rade, kako se ono kaže, od jutra do mraka a onda se subotom, kako oni kažu, malo opuste. Istina, znaju se oni opustiti ponekad i tijekom tjedna. Završe ranije s poslom pa navrate kod Đuke na koje pićence i obavezno dođu kući pjevajući.


Susjed Drago živi nekoliko kuća dalje od naše. Žena ga je napustila prije nekih petnaestak godina i s ljubavnikom, a sada mužem, otišla u Njemačku. Drago se oženio ranije od mog oca i sad ima stariju kćer koja se nedavno udala i otišla je živjeti s mužem. Osim kćeri ima i sina Domagoja koji je nešto stariji od mene ali to nam nije smetnja da budemo najbolji prijatelji. Domagoj je nekoliko godina bezuspješno studirao u Zagrebu. Sada živi s ocem i očevom sestrom Katarinom. Naime, Katarina je stara raspuštenica i nakon što je Dragu žena napustila ona se uselila u kuću i sada stalno živi s njima. Brinula se za Domagoja i sestru, drži kuću u redu a ujedno s Domagojem vodi trgovinu koja se nalazi u prizemlju kuće. Nakon neuspješnog studiranja Domagoj se posvetio vođenju obiteljske trgovine koju je Drago sa svojom sestrom otvorio u već spomenutom prizemlju obiteljske kuće. Katarina, dakle Dragina sestra, je prilično simpatična žena. Nije neka ljepotica ali nije da izgleda loše. Muškarci iz sela vrlo rado posjećuju trgovinu i na klupi ispred trgovine ispijaju pivo. Naime, opće je poznato da Katarina gotovo nikada ne nosi grudnjak a ima dobre sise pa joj bradavice izazovno strše i napinju haljinu, košulju ili bluzu. I mi mlađi vrlo rado pasemo oči na njenim sisama. Inače, pričalo se da Katarina voli mlađe muškarce i to je bila istina. No ona je oprezna i ne upušta se u seksualne avanture s muškom popoulacijom iz sela. Odlazi do obližnjeg gradića ili čak u Zagreb gdje vrlo vjerojatno ima ljubavnika ili više njih. Međutim jedino ja znam jednu tajnu. Katarina se voli opustiti uz piće i dogodilo se da ju je u malo pripitom stanju Domagoj pojebao u skladištu iza dućana. On sam mi je to ispričao i zamolio me da nikada i nikome o tome ne pričam. I nisam. Osim toga i ja sam se pomalo palim na Katarinu a obzirom da mi se koketno smiješi i vrti guzicom kada god dođem u trgovinu pretpostavljao sam da imam šanse što se kasnije pokazalo i točnim. 


Moja mama Fanika je usprkos godinama još uvijek prilično zgodna žena. Primjetio sam da između nje i Domagoja postoje određene simpatije ali nikada to nisam glasno izgovorio. Npr. kada bi mami rekao kako će kod nas doći Domagoj ona bi odmah otišla u kupaonicu i počešljala kosu a ponekad bi otišla u sobu i promijenila haljinu ili bluzu. I samo njeno držanje u prisustvu Domagoja bilo je drugačije od uobičajnog. Držala bi se uspravnije, bila bi bolje raspoložena i u očima joj je titrao neki sjaj dok bi ga gledala i s njim pričala. Domagoj je zgodan tip i imao je mnogo djevojaka. Zna ophoditi sa ženama pa nerijetko i mojoj mami udijeli kompliment što njoj imponira.  I tko zna bi li se između moje mame i Domagoja ikada dogodilo nešto više od diskretnog flertovanja da tata nije rekao nešto što je daljnje događaje odvelo na taj kolosijek.

Naime, nakon učestalih maminih prigovaranja zbog tatinih tulumarenja kod Đuke tata je jednom prilikom rekao:
-Pa zašto i ti ne odeš negdje van. Stalno si doma. Izađi negdje na piće ili kavu. Evo, mogle bi vas dvije, ti i Katarina, otići negdje. U čemu je problem?-
Inače su se mama i Katarina intezivno družile. Dolazile bi jedna drugoj na kavu i provodile sate tračajući.
Sada je mama na tatinu opasku kratko razmislila i rekla:
-Da znaš da hoću. Imaš pravo. Zašto Katarina i ja ne bi malo izašle i provele se.-
Tata je samo slegnuo ramenima dajući joj time na znanje kako je njemu svejedno. I stvarno su mama i Katarina počele povremeno odlaziti do obližnjeg gradića čije ime namjerno neću spominjati. Odlazile bi ponekad i do Zagreba u šoping ili samo u šetnju i na kavu.


Jedne subote odlučile su otići do Zagreba u kino. Tata i Drago su kao obično bili kod Đuke. Domagoj i ja bili smo u jedinom kafiću u selu u kojem se inače okuplja mlađa ekipa iz našeg, ali i iz susjednih, sela. Radno vrijeme kafića bilo je do 23 sata ali subotom bi se to produžilo do ponoći. Bližila se ponoć i Domagoj je predložio da odemo do Đuke. Sjeli smo u njegov auto kada mi je zazvonio mobitel. Bila je to mama. Odmah sam shvatio da je malo više popila jer je opasno petljala jezikom. Kazala je kako su ona i Katarina dosta toga popile i ne usudi se sjesti u auto i voziti sama pa me zamolila da ja i Domagoj dođemo po njih. Domagoj se nasmiješio i uz opasku kako nemamo drugog izbora okrenuo auto u smjeru Zagreba. Tih tridesetak kilometara brzo smo prešli i nakon što smo se parkirali u javnoj garaži pronašli smo mamu i Katarinu tamo gdje su rekle da će nas čekati. Bilo je to na terasi jednog kafića u centru grada. Uistinu su obje bile dobrano pripite. Njih dvije sjele su u auto kod Domagoja a ja sam vozio naš auto.

Parkirali smo u dvorištu naše kuće i mama je lagano teturajući rado pristala da je Domagoj primi oko struka i uvede u kuću. Inzistirala je da popijemo još jedno piće. U samoj kući baš i nije bilo pića pa mi je predložila da odem do podruma gdje sigurno ima vina ali i pive. Nije mi promaklo da, iako je u kući, i dalje drži ruku oko Domagojeva struka i svojim tijelom se trlja o njegovo. Ni Domagoju to nije teško padalo jer prsti njegove ruke kojom je zagrlio mamu bili su već opasno blizu njene sise. Katarina se cerekala govoreći da su već dosta popile. Stajala je blizu mame i mama je zamahnula rukom prema njoj u namjeri da je dotakne ili možda gurne no krivo je procijenila razdaljinu pa joj je prstima zakvačila haljinu i dva-tri gumba su popustila što je bilo dovoljno da Katarinine sise izvire napolje. Sada se Katarina još više cerekala pokušavajući prekriti razgolićene sise. Mama se također smijala držeći dlan ruke na ustima i raširenih očiju gledala je što je učinila.
-Oprosti Katarina, molim te.- rekla je mama na što je Katarina samo odmahnula rukom. Potom se mama opet obratila meni pitajući me zašto još nisam otišao do podruma. Primjetio sam da se mamina ruka nalazi jako blizu Domagojeva kurca. Štoviše svako malo ga je, njišući se, dodirivala preko hlača po kurcu. Domagoju to očito nije smetalo. Krenuo sam i još jednom pogledao preko ramena a mama je sad dlan ruke okrenula prema Domagojevu šlicu i sad ga je uistinu malo čvršće uhvatila za izbočinu na hlačama.

Donio sam vino i ispili smo po čašu. Blejao sam u Katarinine sise koje su svako malo izvirivale napolje ali nije mi promaklo kako se mama napalila i kako pohotno gleda Domagoja svako malo oblizujući usne. Katarina se ustala rekavši kako je vrijeme da ode na spavanje. Ustao je i Domagoj kojem se baš i nije išlo. Pogledavao je mamu pa mene i bilo je evidentno da je narajcan i da bi je rado opalio. Mama je prosvjedovala govoreći kako bi mogli popiti još jednu čašu. Katarina je rekla kako su dosta popile i kako je najbolje da i ona ode na spavanje. Mama je sad već bila totalno narajcana. Popravila je rukama kosu i pogledala Domagoja. Uistinu je bila pijana i napaljena jer ne mareći za moje prisustvo glasno je rekla kako će otići na spavanje ali bi joj netko morao pomoći da se skine. Rekavši to pogledala je u Domagoja.
-Evo, neka ti onda Domagoj pomogne da se skineš a mene će do kuće otpratiti Damir.-Rekla je Katarina misleći na mene. Pogledala me pitajući me hoću li je otpratiti do kuće. Naravno, nisam imao ništa protiv. Katarina i ja izašli smo u hodnik i krenuli prema vratima. Desno od ulaznih vratiju u kuću nalazi se toalet i kupaonica. Katarina je zastala rekavši kako neće izdržati do kuće jer joj se jako piški. Ušla je u wc ostavivši me da je čekam u hodniku ispred vrata.

Mama i Domagoj očito su mislili da smo izašli iz kuće. Vratio sam se do sobe gdje sam ih ostavio i oprezno provirio unutra. Domagoj je uistinu pomagao mami da se skine. Pomogao joj je skinuti majicu... Rukama joj je prelazio preko bokova zadižući joj šos prema gore. Mama se nije bunila. Još je na sebi imala grudnjak i Domagoj joj ga je otkopčao. Mamine sise bile su skroz otkrivene.
-Fanika, imaš jebeno dobre sise.- rekao je Domagoj i spustio joj svoje usne na vrat.
Mami je taj poljubac u vrat očito godio jer je iskrivila glavu u stranu sklopivši oči.
-Domagoj, pričaš gluposti... Ja sam već stara žena.- govorila je mama.
-Vraga si stara. Izgledaš ti jako dobro.- rekao je Domagoj i okrenuo je prema sebi. Rukama je zgrabio njene sise i stao ih gnječiti...
U tom trenutku začuo sam prigušeno škljocanje kluča u bravi wc-a. Katarina se očito ispišala i sad je izlazila van. U tri brza ali tiha koraka stvorio sam se ispred vratiju. Tek sam tada postao svjestan toga da mi se kurac dignuo.

Išli smo prema Domagojevoj kući a ja sam svako malo bacao pogled na Katarinine sise vrteći u glavi sliku Domagoja kako gnječi sise moje mame. Bili smo već u dvorištu kada me Katarina uz široki osmijeh na licu pitala zašto stalno gledam njene dude. Nisam bio u stanju bilo što reći jer iznenadila me pitanjem zbog kojeg sam se osjećao silno nelagodno. Ulazeći u kuću Katarina se zavodnički nasmiješila rekavši kako mogu navratiti neki drugi dan kada bude trijezna i odmorna. Shvatio sam to kao poziv na jebačinu i to me dodatno uzbudilo. Trenutak prije nego je zatvorila vrata iza sebe tiho me dozvala imenom.
-Pusti Domagoja da Faniku spremi na spavanje a ti pripazi da se Mato i Drago ne vrate. Smiješila se kurvinski očito pretpostavljajući da je meni jasno na što ona točno misli.


Tek kasnije doznao sam da je Katarina vrlo dobro znala kako se mladi Domagoj sviđa mojoj mami kao i to da se on pali na nju. Babe su bile bliske i jedna drugoj su se povjerile a stara i iskusna Katarina očito je odigrala igru u korist mame i Domagoja. Nisam bio niti ljut a niti ljubomoran na Domagoja niti sam mu bilo što zamjerao. Bio sam uzbuđen i to je bilo sve. Žurnim korakom vraćao sam se prema kući... Ušao sam i zastao na trenutak ne želeći stvarati nepotrebnu buku. Ne sjećam se da sam ikada u životu bio toliko narajcan i uzbuđen. Slike maminih sisa u Domagojevim rukama uporno su mi prolazile kroz glavu... tiho sam se vukao prema vratima sobe gdje sam ostavio mamu i Domagoja. Imao sam osjećaj da glasno kucanje mog srca nadglasava stenjanje moje mame koje je dopiralo iz sobe. Nisam niti htio a niti mogao samo osluškivati. Morao sam vidjeti što se događa u sobi a to nisam mogao na način da ostanem neprimjećen. Držeći se rukom za zid jednostavno sam stao u okvir vrata i pogledao unutra. Mislim da sam se rukom oslonio o zid jer sam imao osjećaj da ću se srušiti... Oboje su bili posve goli. Domagoj je sjedio u fotelji a mama je bila nabijena na njegov kurac licem okrenuta prema meni.

Sklopljenih očiju nabijala se na Domagojev kurac i glasno stenjala. Slika Domagojeva kurca u maminoj pički totalno me raspametila. Iako me mama, a ni Domagoj, nisu još uvijek primjetili uopće mi nije padalo na pamet skloniti se. Oboje su bili napaljeni preko svake mjere i stjecao se dojam da su u nekom svom, paralelnom, svijetu. Tek kasnije sam se pitao koliko je mama morala biti napaljena kada se opustila u tolikoj mjeri zaboravljajući na bilo kakav oprez. Istina, tome je pridonjela i činjenica da je bila prilično pripita. Nemam pojma koliko sam dugo stajao i promataro taj vrući prizor. Možda je to bilo desetak sekundi a možda i nekoliko minuta. Totalno sam izgubio pojam o vremenu. Trgnuo sam se tek kada sam začuo mamin vrisak... Gledala je ravno u mene razrogačenih očiju i otvorenih usta. Istovremeno je nastojala skupiti noge i rukama pokriti svoju pičku u kojoj se još uvijek nalazio zabijen Domagojev kurac. Jednom nogom dotaknula je pod i nagnula se naprijed u namjeri da se skine s kurca. Dok je drugom nogom doticala pod posrnula je prema naprijed i vrlo vjerojatno da bi pala udarivši nosom o tlo da Domagoj nije skočio i rukama je uhvatio oko struka.

Mama je izgledala pomalo groteksno dok je gola tijela savijena prema naprijed rukama mlatarala po zraku. I kada se učinilo da je napokon uhvatila ravnotežu Domagoj, koji ju je i dalje rukama čvrsto držao oko struka, gurnuo ju je svojim tijelom prema naprijed i trenutak kasnije mama je bila na koljenima. Stavio joj jednu ruku na glavu i gurnuo je prema naprijed dok je drugom rukom držao svoj nabrekli kurac. U sekundi ju je straga opkoračio i zario joj kurčinu duboko u razjapljenu i slinavu pičku. Mama je doslovce urliknula. Domagoj se brutalno zabijao u nju a mama je glasno jecala na način kao da plače. Domagoj je prašio moju mamu tu u našoj kući pred mojim očima ne mareći uopće za moje prisustvo. Bio sam doslovce opčinjen tim prizorom i mislim da nisam čak ni treptao očima. Raskopčao sam šlic na hlačama i izvukao iz gaćica svoj kurac koji samo što nije eksplodirao. Stajao sam dva-tri metra udaljen od Domagoja koji je kurcem burgijao pičku moje mame i drkao sam.

Mama je nešto govorila ali nisam razumio što točno no mislim da je rekla nešto o tome kako ne može više i da ju bole koljena. No Domagoj je bio previše napaljen da bi imao milosti. U stvari imao je ali samo u tolikoj mjeri da izvuče svoju batinu iz nje, uhvati je rukama ispod pazuha i doslovce je dovuče do kauča. Polegao ju je na kauč i rukama joj raširo noge. Prije nego joj se uvalio između raširenih nogu vidio sam mamin pogled uperen ravno u mene no trenutak kasnije umjesto njenog lica vidio sam Domagojeva leđa. Ponovo se svojim kurcem nimalo nježno zabio u nju sve do jaja i ponovo je mama vrisnula. Doslovce ju je razvaljivao a ja sam osjetio kako me čitavim tijelom prolaze ugodni trnci i trenutak kasniju moj kurac rigao je spermu po tepihu. Prstima sam stiskao kurac iz kojeg su se cijedile zadnje kapi sperme kada je umjesto mame urliknuo Domagoj. Raširenih usta, glave izvijene unazad, praznio se duboko u maminoj pički. Napokon se uspravio izvukavši slinavi kurac iz njene pičke. Okrenutim dlanom ruke obrisao je znojno čelo i tek tada me pogledao.
-Sorry, prijatelju.- rekao je to sa smiješkom na licu i sagnuo se počevši skupljati razbacanu odjeću s poda. Mama je za to vrijeme šutke ležala skupljenih nogu i ruku prekriženih na licu. U međuvremenu sam spremio svoj kurac u gaće i zakopčao šlic.

Domagoj se brzo odjenuo i opet uputio pogled prema meni.
-Još jednom oprosti, jebiga.- Slegnuo je ramenima kao da želi reći što je tu je, dogodilo se. Rekoh mu kako je najbolje da sad ode jer nije isključeno da se svakog trena tata vrati doma a moram počistiti nered u sobi. Prvenstveno sam mislio na tragove moje sperme rasute po tepihu. Mahnuo mi je rukom i otišao. Odmah sam krenuo skupljati maminu odjeću, hulahopke, grudnjak i gaćice. Sve sam odnio u kupaonicu i bacio u košaru za prljav veš. S vješalice u kupaonici uzeo sam mamin kućni ogrtač i donio ga u sobu. I dalje je mirno ležala u istoj pozi. Valjda je tek sad postala svjesna svega i bilo joj je muka maknuti ruke s lica i pogledati me u oči. Ipak je sklonila ruke kada sam joj rekao neka obuče ogrtač. Ustala je uz moju pomoć i gledajući svo vrijeme u pod obukla ogrtač. Tihim glasom rekla je kako se mora istuširati. Krenuvši prema vratima zateturala je na nesigurnim nogama... Prišao sam joj i pridržao je no svojom rukom odmaknula je moju rekavši kako nema potrebe da joj pomažem i da može sama doći do kupaonice. Gledao sam za njom dok se poput prebijene kuje vukla hodnikom. Krpom koju sam našao ispod sudopera obrisao sam tragove sperme na tepihu. Sklonio sam bocu i čaše i činilo mi se da nema nikakvih tragova koji bi tati odali da se ovdje nešto događalo. Sjeo sam u onu istu fotelju na kojoj je Domagoj jebao mamu i razmišljao o svemu što se izdogađalo. Zadovoljno sam se osmjehnuo. Mama je ravno iz kupaonice otišla u svoju sobu. Ugasio sam svjetlo i otišao u svoju sobu. Još uvijek sam bio prožet uzbuđenjem zbog svega viđenog i nije mi se uopće spavalo. Izdrkao sam još jednom a možda pola sata kasnije čuo sam tatu koji se vratio doma.

Zaspao sam već pred jutro i probudio me očev prodoran glas. Ušao je u sobu dozvavši me imenom a kada sam otvorio oči rekao mi je kako je vrijeme da ustanem jer će uskoro ručak. Otišao sam do kupaonice i na brzinu se istuširao. Zakapčajući košulju ušao sam u kuhinju i sjeo za stol. Mama je stavljala tanjure na stol a tata je nos imao zabijen u novine. Ručali smo u tišini a mama niti jedan jedini put nije pogledala u mom smjeru. Odmah po završetku ručka zazvonio mi je mobitel. Mama se vidno trgnula i tek tada pogledala u mom smjeru. Kao da je znala da me zove Domagoj i bila je u pravu. Ustao sam od stola i otišao u svoju sobu. Domagoj me zamolio da dođem u lokalni kafić.

Našli smo se u spomenutom kafiću kroz nekih pola sata. Domagoj je pušio i djelovao je pomalo nervozno. Nije se smješkao kao protekle noći. Pozorno me promatrao a na moj upit zašto me tako gleda rekao je kako se pomalo plašio moje reakcije. Sada sam se ja nasmiješio. Objasnio sam mu kako nema razloga za brigu i kako nemam ništa protiv da se i ubuduće viđa s mojom mamom. Još me jedan trenutak upitno promatrao kao da se želi uvjeriti u to da sam uistinu iskren kada kažem to što kažem. Napokon se opustio i rekao mi je da zamolim mamu da sutradan dođe u kafić "Mango" koji se nalazi u gradiću nedaleko od našeg sela. On će ioanko kombijem ići u nabavku robe za svoju trgovinu. Mora s njom otvoreno porazgovarati, tako je rekao.

Vratio sam se kući. Tata je lagano hrkao izvaljen na onom istom kauču na kojem je prethodnu noć Domagoj razvalio njegovu ženu a moju mamu. Mame nije bilo i pretpostavio sam da je u svojoj spavaćoj sobi. Pokucao sam i lagano otvorio vrata. Mama je ležala na boku i spavala. Sjeo sam pored nje i stavio joj ruku na rame. Trgnula se i vidjevši me oslonila se na laktove gledajući me pomalo uplašenim pogledom. Nisam se želio upuštati u neke duge razgovore. Kratko sam joj rekao da će je sutra u 11 sati Domagoj čekati u kafiću "Mango". Prije nego je bilo što stigla reći ustao sam i krenuo van iz sobe. Prije nego sam izašao pogledao sam prema njoj nasmiješio se i namignuo joj. Već sam zakoračio u hodnik kada me mama pozvala da stanem. Vratio sam se u sobu pritvorivši vrata.
-Damire... Mislim da moramo porazgovarati.- rekla je to nesigurnim i pomalo drhtavim glasom.
Došao sam do kreveta sagnuo se i poljubio je u usta ali samo toliko da svojim usnama dotaknem njene.
-Mama, ne moramo ni o čemu razgovarati. Ne moraš brinuti. Što se tate tiče od mene ništa neće saznati.-
Rekao sam to i izašao iz sobe. Šutke me ispratila. Navečer je bilo vidljivo da joj je djelomično laknulo mada je i dalje bila napeta i pomalo nervozna.

Znam da je sutradan otišla do kafića i da se tamo sastala s Domagojem. O čemu su točno razgovarali ne znam a nisam ni pitao. Ono što znam jest to da se od tog dana mama i Domagoj redovito sastaju barem dva-tri puta tjedno. Mama često odlazi kod Katarine na kavu ali ponekad umjesto ispijanja kave odlazi kod Domagoja u njegovu sobu koja se nalazi u potkrovlju. Ponekad Domagoj subotom navečer navrati kod nas. Velikodušno sam im ustupio svoju sobu i tako omogućio da se nesmetano seksaju bez bojazni da ih tata slučajno ulovi na djelu. A da sam ipak s mamom, ali i s Domagojem, otvoreno porazgovarao jesam. Za njihov odnos znamo jedino Katarina i ja. Imao sam samo jedan jedini uvjet a taj je bio da ih ponekad promatram. Iako se mama tome u početku protivila, mada ne baš jako, jer ipak sam je držao u šaci i bio u poziciji da postavljam uvjete, sada više nema ništa protiv. Ona je za sve u selu i dalje dobra i vjerna ženica jednog obrtnika a samo Domagoj i ja znamo da se ta vjerna domaćica nekoliko puta jedno prtvori u razvratnu kurvu i to me uzbuđuje u tolikoj mjeri da mi je to nemoguće riječima opisati.

I da ne zaboravim reći... Ja uredno održavam vezu s Domagojevom tetom Katarinom, starom ali vrlo iskusnom i maštovitom raspuštenicom. I ma koliko god vam to perverzno zvučalo bavim se mišlju da i ja pojebem mamu. Uostalom već sam je mnogo puta vidio posve golu, nabijenu na Domagojev kurac ili sam je promatrao dok mu puši kurac što u konačnici mora rezultirati time da je i ja pojebem. Sviđalo se to njoj ili ne, mislim da će bez problema pristati jer uostalom baš i nema nekog izbora. Ne želim srljati i možda uprskati stvar mada je taj trenutak, osjećam to, vrlo blizu. Neki dan ušao sam u kuhinju a mama je stajala iznad radne plohe i gulila krumpir. Prišao sam joj s leđa i uhvatio oko struka. Privio sam se uz nju i osjetivši njenu guzu na svom kurcu uzbudio se. Nije mogla ne osjetiti moj kurac... Poljubio sam je u vrat i osim što se nasmiješila ništa nije rekla niti se protivila. Što će biti dalje i kako će se stvarim odvijati možda budem opisao u nekoj sličnoj priči pod uvjetom da vas to bude zanimalo.    

Nema komentara:

Objavi komentar