porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

7. svi 2015.

Mamina usta puna moje sperme

Moje ime je Filip i imam 27 god. Kao i svi moji vršnjaci oko neke 13-14 god ušao sam u pubertet. U to vrijeme meni i prijateljima se nije dizao samo na vršnjakinje, već je dosta nas kod kuće drkalo na nastavnice, koje su u nama budile pravu požudu i u mislima ostvarivale sve ono dokle nam je sezala mašta. Nakon završene osnovne škole nastavile su me zanimati sredovječne žene. Kako nisam imao djevojku, samim tim nisam imao mogućnosti da svoje nagone i želje sprovedem u djelo. Često sam odlazeći kod prijatelja i vršnjaka odlazio do wc-a i kopao po korpi za veš, ne bi li našao neke prljave gaćice ili čarape njihovih majki. To me je izluđivalo. Uzeo bih nošene gaćice, mirisao opojan miris pičke, a onda ih omotao oko kurca i drkao u njih, potom bi ih vratio točno na mjesto gdje sam ih našao. Krenuo sam u srednju školu, još uvijek sam bio bez djevojke. Želja za drkanjem mi je bila najizraženija noću, kada bi zaspali moja mama i moj očuh. Gorio sam od želje za seksom.

U to vrijeme živio sam u jednom malom mjestu mjestu između Zagreba i Karlovca s majkom i očuhom. Mama je tada imala mislim 36 ili 37god. Prirodna crnka, lijepo građena, uvijek dotjerana i namirisana, radila je kao menadžer u jednom od boljih hotelskih restorana u Zagrebu. Očuh je bio električar ali za njega nikad nije bilo posla. Jednostavno je bio lijen i nezainteresiran za posao mada se posla te vrste moglo naći. Prema meni nije bio loš i s njim sam razvio dobar odnos, ali je vrlo često ulazio u svađe s mojom majkom, naročito kada bi popio. Živciralo ga je to što ga je mama tjerala da radi. Planuo bi i počeo joj govoriti kako je ona kurva koja se jebe sa svojim šefom i da je šef samo zato drži na tom radnom mjestu. Spominjao je da kao ima nekog znanca Miću koji dolazi u taj restoran i čuo je priče na tu temu. Osobno to nisam vjerovao. Mislio sam da to ljubomora izbija iz njega.

Nakon jedne od takvih svađa prošlo je nešto manje od mjesec dana. Mama je stigla nešto kasnije kući nego što obično dolazi, ali čudno je bilo i to što ni mog očuha u to vrijeme nije bilo kod kuće. Iz kuće je izašao kasno poslijepodne kazavši kako ide do svog znanca Miće kojeg je u svađi spominjao. Negdje oko jedan sat iza ponoći došao je kući sav usplahiren, bijesan, a u isto vrijeme sa očima punim suza. Mama je ustala iz kreveta i pitala ga što mu je. No umjesto odgovora on je pozvao mene da izađem iz svoje sobe kako bi mi nešto pokazao. U tom trenutku na vratima sobe pojavio se meni neki nepoznati muškarac za kojeg sam kasnije doznao da je onaj spominjani očuhov znanac Mićo. Mićo mu je rekao da ne pravi gluposti i da se smiri... Očuh se proderao na njega naredivši mu da izađe te je u vrata bacio do pola punu plastičnu flašu koka kole koja se nalazila na stolu. Mićo je rezignirano raširio ruke i bez riječi izašao. Mama je snenim pogledom  gledala očuha pitajući ga koji mu je vrag i koliko toga je popio, te zašto pije kad zna da se ne umije kontrolirati. Očuh je pogledao prema meni i oslovio me prvi put sa sine!-Pogledaj ove slike da znaš kakva ti je mama i da shvatiš zašto sam ovakav.-

Bacio je nekakve slike na stol. Mama te slike nije htjela ni pogledati. Očuh je prošao pored nje  odgurnuvši je u stranu. Primio me za ruku i privukao bliže stolu. Dvije-tri slike bile su okrenute naopačke a nekoliko ih je završilo na podu. No na onima koje su mi bile vidljive mogao sam vidjeti mamu u zagrljaju sa nekim muškarcem ispred nekakvog tamno plavog auta. Na jednoj fotki ljubila se s tim muškarcem, pretpostavio sam da je to njezin šef Branko. Na ostalim slikama koje sam uspio vidjeti bili su njih dvoje u tom tamno plavom autu, a ostalo se nije vidjelo najjasnije no dalo se pretpostaviti. Nisam mogao vjerovati i bio bi spreman kladiti se u bilo što uvjeren da moja mama nije takva osoba. Potom mi je je očuh rekao:-Eto mali to su dokazi, sad sve znaš.-



Mama je stajala prekriženih ruku na grudima i blijeda u licu. Pitala ga je odakle mu te fotografije. Očuh se nije udostojio ni pogledati je a kamoli joj odgovoriti. Shvativši da neće dobiti odgovor mama se odlučila za onu devizu, napad je najbolja obrana. Počela mu je spočitavati to kako on samo pije, ništa ne radi, a ona je ta koja cijelu kuću vuče na grbači… U tom trenutku mi je bilo žao očuha, naročito zbog njegovih suza, koje su padale jedna za drugom. Otišao je u sobu, uzeo neku plavu torbu, spakirao nešto svojih stvari, mene je poljubio u glavu okrenuo se i zalupivši vratima otišao. Mama mi je vidno nervozna i prožeta nelagodom pokušavala objasniti kako nije kriva, da jednostavno ovako više nije išlo dalje. Međutim ja sam te noći, i od te noći, mamu gledao drugim očima. Bez obzira bila u pravu ili ne, ispala je drolja. Očuh je sutradan, dok je mama bila na poslu, došao po ostatak stvari. Opet me poljubio, namignuo mi i rekao kako će sve biti ok. Tih dana je majka bila vidno uznemirena, ali ju je nakon par dana s posla dovezao šef Branko. Iako je bilo kasno, ušao je unutra i pozdravio se sa mnom.

Sjeo je i mama mu je natočila piće rekavši meni da je kasno jer ujutro idem u školu. Zaželio sam im laku noć i otišao u svoju sobu. No uvjerivši se da je mama zatvorila vrata dnevne sobe došuljao sam se do vrata i prislonio uho nastojeći čuti o čemu pričaju. Branko je rekao kako je kasno no mama ga nije puštala. Nastao je muk, tišina, niko nije izgovarao ni riječ... Čuli su se samo koraci koji su vodili iz dnevne u maminu sobu. Inače u sobu koju je mama koristila kao svoju moglo se ući iz dnevne sobe ali i iz hodnika. Kako je zavladala tišina znao sam da su ušli u maminu sobu. Tiho sam otvorio vrata dnevne sobe koja je sad bila u mraku. Kroz odškrinuta vrata mamine sobe dopiralo je svjetlo. Srce mi je lupalo a tijelo drhtalo, no morao čuti što se događa u maminoj sobi. Čulo se dahtanje i Brankov glas:-Nemoj Petar će nas ćuti.- Mama mu je odgovorila da ja spavam a osim toga da je sad baš briga i da mu ga želi popušiti. Zgrozio sam se, a u isto vrijeme napalio. Kurac mi se već uveliko digao. Čulo se Brankovo glasno dahtanje.



Zavladala je za trenutak tišina a onda se čulo blago komešanje... Stajao sam iza vrata kao skamenjen i osluškivao. Začulo se mamino stenjanje i morao sam se naviriti jer nisam mogao izdržati. Sad je ona bila na krevetu a on gore na njoj, ali nešto mi nije bilo jasno. Nije bila gola vec obučena... Imala je na sebi crni grudnjak a tamna suknjica je bila zadignuta i otkrivala je njene noge, no ne gole već u crnim hulahopkama. To mi nije bilo logično. Branko joj je iz grudnjaka izvukao sisu i počeo je ljubiti. Uzeo je njene noge, stavio na svoja ramena i jebao je žestoko a u isto vrijeme ljubio joj prste na nogama. Tiho sam se povukao u svoju sobu i izdrkao svoj kurac. Sutradan sam čitav dan u školi vrtio u glavi slike od prošle noći. Stalno mi je mama bila u mislima. Došao sam kući, mama je bila na poslu. Prvo što sam učinio bilo je da odem u kupaonicu. Ušao sam u wc i na ormariću vidio mamine gaćice sklupčane u crne hulahopke. Bile su to crne čipkaste tangice uvijene u satenske crne hulahopke, iste one hlahopke koje je mama jučer imala na sebi. Istog trenutka mi se digao kurac i u mislima pojavila slika mame kako se jebe s Brankom. Uzeo sam gaćice sa hulahopkama i pomirisao ih. Mirisao sam i ranije gaćice od mama mojih prijatelja ali ove su bile prava esencija...


Miris nekog parfema pomiješan sa blagim mirisom pičke. Tada sam vidio da su hulahopke pocijepane skroz po sredini i postalo mi je jasno zašto ih mama nije imala potrebe svlačiti. Napaljeni Branko je samo malo odmaknuo rub gaćica i kroz razderane hulahopke joj uvalio svoj kurac u pičku. Kako, kada, u kojem trenutku i zašto su hulahopke bile poderane nisam znao ali to mi ionako nije bilo bitno. Stavio sam kurac u njene crne gaćice i mada su iznutra bile muzgavo bijele, da li od sekreta njene pičke ili od Brankove sperme, također mi nije bilo važno. Navlačio sam kurac na mamine gaćice i zamišljao kako je jebem. Ubrzo sam svršio u njih. Nakon toga sam oprao kurac, papirom obrisao spermu sa gaćica i ostavio sve kao što je bilo. Mama se te večeri sama vratila kući. Bila je skockanija nego ikad. Zeleni blejzer, ispod neka čipkana crna bluza, zelena suknjica dobrano iznad koljena, crne čarape i crne lakirane štikle. Na lice je nabacila više šminke nego obično. Spremila mi je večeru i kao da jučer ništa nije bilo, šutjela je. Pitao sam je jel Branko jučer odmah otišao, jer čini mi se da sam čuo neke glasove iz sobe. Tek jedva vidno se na taj moj upit trgnula. Odgovorila da su se malo zadržali pričajući o poslu. Nastojeći izbjeći moje moguća daljnja pitanja rekla je da je umorna. Ide se istuširati pa na spavanje. Nakon njenog izlaska iz kupaonice čula su se i vrata od njene sobe. To sam iskoristio i otišao u kupatilo ne bi li našao opet nešto od njenog rublja, jer opet mi se javila želja za jebanjem i u glavi nitko drugi nego moja mama. Ovoga puta ničega nije bilo na ormariću pa sam otvorio korpu za veš i vidio opet crne, ali ne tange već obične, gaćice sa čipkom okolo i nije bilo hulahopki već crne svilene samostojeće čarape sa čipkom gore. Opet sam izdrkao kurac na isti način ali ovaj puta sam gaćice lizao i mirisao.


Imao sam žarku želju želju da uletim u maminu sobu, obučem joj ove čarape i pojebem je, ali jebiga... Svanuo je i novi dan, nedjelja, dan kada smo i ja i mama kod kuće. Imala je na sebi neku bijelu trenerku. U tom trenutku tako odjevena i nije mi predstavljala neki seksi objekt niti mi je budila želju za jebanjem. Spremila je ručak i već je uvelike prošlo podne. Mislio sam da da će ostati kod kuće ali mi je rekla kako neki stranci dolaze u na večeru i mora se tamo pojaviti. Znao sam da laže jer nedjeljom nikada nije radila. Padala je sitna kiša a i malo je zahladnjelo. Obukla je sivi komplet, crne čarape ili hulahopke, nisam mogao znati, i obula je crne čizme s visokom petom. Vratila se kasno, negdje oko jedan sat iza ponoći. Bio sam budan i pitao sam je zar su gosti toliko kasno ostali? Ona se samo nasmijala ne trudeći se bilo što odgovoriti. Djelovala je umorno i išla je sporim odmjerenim korakom. Trenutak kasnije shvatio sam da je u stvari pripita. Pitala me mogu li joj pomoći da se izuje nakon čega je sjela na stolicu,a ja sam se sagnuo i počeo joj izuvati čizme. Primjetio sam da joj je čarapa na desnoj nozi poderana. Pomislio sam odmah kako je za to kriv Branko.


Uzbudila su me njena stopala kao i crveni lak na prstima. A onda je savila glavu i poljubila me u znak zahvalnosti. Ustala je i istog trenutka stala na mjestu držeći se rukom za čelo. Stajala je tako nekoliko sekundi sklopljenih očiju a onda se rukom oslonila na naslon stolca. Pitao sam što joj je. Odgovorila je kako joj se zavrtjrlo u glavi. Znao sam razlog tomu. Pružila je ruku prema meni i zamolila me da joj pomognem jer se ne osjeća najbolje a želi otići do kupaonice. Ušla je u kupaonicu i odmah zadigla suknju. Ispod suknje, koju je zadigla, imala je crne hulahop čarape i bordo gaćice. Spustila je hulahopke i gaćice te se okrenula u namjeri da sjedne na wc školjku. Stajao sam zapanjen i blejao u nju a ona kao da je tek tada postala svjesna moje prisutnosti. Gledala me raširenih očiju i izderala se na mene tražeći da zatvorim vrata kupaonice. Kurac mi je nabrekao i prijetio da eksplodira odmah, sad, u gaćicama. Poslije nekoliko minuta pozvala me da dođem i pomognem joj da ode do sobe. Uistinu je bila pijana i ne sjećam se da sam je ikada vidio u ovakvom stanju. Govorila je kako nema snage sada se tuširati... Počela se svlačiti i ja sam se šutke ponudio pomoći joj u tom naumu. Pomogao sam joj skinuti sivi sako i crnu košulju. Suknju je svukla sama. Ostala je u grudnjaku bordo boje kakve su joj bile i gaćice a hulahopke također nije svukla.


Legla je ili bolje rečeno rasprostrla se po krevetu. To je bilo prvi put da dođe a da se ne istušira i ne svuče stvari koje je nosila tog dana.Tek sam tada shvatio koliko joj je piće udarilo u glavu. Izašao sam iz sobe ali nisam imao mira. Nervozno sam hodao po dnevnoj sobi i napokon sam opet ušao u njenu sobu. Gledao sam svoju mamu kako pijana, nepokrivena i polu gola spava na krevetu i pomislio kako mi je to prava prilika da nešto napravim. Dok sam je gledao kurac mi se dignuo. Izvadio sam ga iz hlača i držeći ga u ruci, stajao koji metar od mame i drkao ga. Morao sam ga izvaditi... Opet sam se tresao ko prut, ali morao sam ga izdrkati. Primaknuo sam joj se na manje od pola metra. Sagnuo sam se i pomirisao njena topla stopala. Miris koji mi je ušao u nos nije bio miris znoja već miris kože, vjerojatno od čizama koje je nosila taj dan. Ohrabrio sam se i prislonio kurac na njeno stopalo i prstiće... Nježno sam trljao glavićem kurca o njih. Ravnomjerno je disala i to me još više ohrabrilo. Stao na najviše 20-ak cm od njenih usta i drkao zamišljajući svoj kurac u njima. Bio sam u sedmom nebu kad me prestravila zvonjava telefona koji se nalazio na ormariću pored kreveta. Mama onako bunovna podigne malo glavu i istog trena otvori oči a ja sav izvan sebe guram kurac u gaće i poput munje bježim iz sobe. Čuo sam da priča nekome s druge strane kako je uzela taksi, stigla kući, da je dobro i da je već legla. Pretpostavio sam da je to bio Branko. Proklinjao sam jebeni telefon u njenoj sobi. Ta noć mi je prisjela jer od straha i nervoze nisam poslije ni svršio.

Ujutro sam ustao i otišao u školu. Nadao sam se da je mama bila dovoljno pripita i da nije shvatila kako sam stajao pored nje i drkao. Vratio sam se kući i zatekao mamu u kuhinji za stolom. Iznenadio sam se i pitao je kako to da nije na poslu, na što je odgovorila da joj nije dobro i da neće ni ići na posao. A taman sam na izlasku iz škole razmišljao kako ću kad dođem doma izdrkati u mamine bordo gaćice. Sjeo sam do nje i vidio da uistinu ne izgleda dobro. Pomislih kako je to posljedica jučerašnjeg opijanja. Pitao sam, tek toliko da nešto kažem, kako je Branko. Odmahnula je rukom kazavši kratko:-Ma tko ga jebe.- Pitao sam je zašto, što se dogodilo? Rekla je da joj je najbolje kad je sama i da joj sad niko ne treba. Zazvonio je telefon, od koga sam proteklu noć dobio fobiju. Mama mi je rekla neka se ja javim. Nije bio Branko iako sam očekivao da bi on mogao zvati. S druge strane bila je mamina prijateljica Ivanka. Rekoh joj kako se mama ne osjeća dobro. Rekla neka pitam mamu da li hoće da njih dvije odu negdje na kavu pa ako mama želi neka je nazove. Vjerovatno je bila upućena u neke stvari bolje nego ja. Prenio sam to majci koja ju je nazvala kroz desetak minuta rekavši joj da se nađu za pola sata dok se obuče.


Tek tada je skinula one gaćice od sinoć jer sam ih vidio opet na ormariću kad sam ušao u wc. Čekao sam da se odjene i ode. Obukla je krem košulju od satena, braon suknju a preko struka široki kaiš također braon boje. Na nogama je imala čarape boje kože s likrom i smeđe štikle, a gore kraći kaput slične boje kao i suknja. Izašla je rekavši da neće dugo a ja sam pojurio u kupaonicu kako bi se izdrkao u njene gaćice. Želio sam je jebati i hvatao me bijes zbog spoznaje da mi je ona ipak mama i da se to neće nikada dogoditi. A onda sam razmislio i odlučio da joj otvoreno kažem kako me seksualno privlači pa neka bude što bude. Bila su dva sata popodne kako je izašla rekavši kako neće dugo a već je prošlo deset navečer.

Čulo se zvono i otvorio sam vrata. Ivanka je doslovce teglila moju mamu koja niti se smijala, niti je plakala. Pomogao sam Ivanki odvući mamu u sobu. Onako odjevenu izvalili smo je na krevet. Pitao sam Ivanku što se to događa s mamom i kako to da se tako napila. Ivanka je počela priču kako mojoj majci nije lako, kako ima problema, neka je pokušam shvatiti i da budem dobar prema njoj.  Pomislio sam što me to snašlo? Prvo se očuh napijao a sada i mama. Otišao sam u sobu pogledati kako joj je, a ona je buncala. Pozorno sam slušao što to priča... Onda sam skontao da u glavi mašta ili sanja kako se jebe, vjerovatno s Brankom. Dok sam je slušao opet mi se kurac digao.

Ugasio sam svjetlo u sobi i upalio malu lampu koja je stajala na komodi. Skinuo sam se skroz do kraja stao ispred kreveta i počeo drkati. Izuo sam joj cipele i počeo joj jezikom dodirivati stopala i prste. Nije se pomjerala samo je glasno uzdisala i nepovezano pričala. Popeo sam se na krevet, zakoračio preko nje, podigao joj suknju i kroz hulahopke vidio crne tangice za koje mi se činilo da su iste one u koje sam prvi put drkao. Moj Kurac je htio eksplodirati. Sagnuo sam se i mirisao joj međunožje. Počeo sam preko hulahopki i gaćica lizati joj pičku. Totalno sam se raspalio i bez previše razmišljanja počeo sam prstima i zubima parati njene hulahopke. Napravio sam malu rupu koju sam potom prstima raširio. Prstima sam odmaknuo tangice i osjetio toplinu njene pičke. Gledao sam u njene nabrekle usmine i vrhovima prstiju lagano prešao preko njih. Morao sam jezikom dodirnuti tu toplu pičku i to sam učinio. Nije reagirala i to me je ohrabrilo pa sam nastojao vrhom jezika ući dublje u nju. Lizao sam je s toliko strasti da je u jednom trenutku počela skupljati noge i glasnije uzdisati.

Sišao sam s kreveta i stao malo dalje nadajući se da će nastaviti spavati. Umirila se i lagano sam joj prišao. Oprezno sam joj raskopčao košulju i povukao grudnjak prema dolje. Gledao sam njene sise koje su me podsjetile na dvije malo veće jabuke a bradavice su bile dignute i tvrde. Jezikom sam kružio oko bradavica i uvlačio ih u usta. Počela je opet nepovezano govoriti... Uspravio sam se i stavio kurac pred njena usta. Ona je i dalje nešto buncala a ja sam se ukopao sa kurcem ispred njenih usta. Vrhom kurca lagano sam joj dodirnuo usne nekoliko puta. Promeškoljila se i dijelom otvorila usta. Dovoljno da joj uguram glavić kurca i na njemu osjetim vrh njenog jezika. Opet se promeškoljila i ja sam izvukao kurac a ona se obliznula jezikom. Govorila je:-To volim... u usta volim...to znaš...- Samo što nisam svršio i tada sam shvatio da je dijelom otvorila oči da bi ih odmah potom zatvorila što je rezultiralo time da se uplašim kako bi se mogla probuditi jer okrenula se na drugu stranu i malo podigla glavu. Pokupio sam svoju odjeću i napustio sobu. Doslovce sam gorio od silnog uzbuđenja koje me prožimalo. Izdrkao sam kurac i zaspao sanjajući kako jebem mamu.

Već je svanulo i na moje iznenađenje mama je bila budna. Ušla je u moju sobu i probudila me govoreći kako je vrijeme za školu. Izašla je iz sobe a ja sam tek tada postao svjestan svoje nesmotrenosti i gluposti. Preplavio me užas jer sjetih se da sam je ostavio u krevetu poderanih hulahopki i razdrljene košulje sa sisama izvan grudnjaka. Ma koliko god bila pijana to nije mogla ne primjetiti ujutro kada se otrijeznila. Odjenuo sam se pa spuštene glave i teška koraka ušao u kuhinju. Mama je sjedila za stolom i ispijala kavu. Mene je čekao tanjur s dvije kriške kruha namazane maslacem i šalica čaja. Možete misliti kako mi je u tom trenutku bilo do jela. Ipak sam sjeo i odgrizao komad kruha kojeg nikako nisam mogao sažvakati i progutati pa čak ni uz pomoć čaja.

S upaljenog radija dopirala je neka vesela glazba a ja sam šutio, žvakao komad kruha s maslacem i izbjegavao pogledati u maminom smjeru. Trgnuo sam se kao da me nešto probolo kada je ona napokon progovorila. Stavila je dlan ruke na čelo rekavši kako je malo boli glava i kako joj je žao što se jučer onako napila. Trenutak je zašutjela da bi potom rekla kako se sjeća da ju je Ivanka smjestila u svoj auto ali poslije toga se više ničega ne sjeća. Opet je zašutjela i otpila gutljaj kave. Iznova sam se trgnuo kada je pitala:
-Tko me je doveo u sobu do kreveta?-
Nakašljao sam se prije nego sam joj rekao kako smo je Ivanka i ja unjeli u sobu i smjestili u krevet. Čim sam završio rečenicu ustao sam rekavši kako nisam gladan a osim toga zakasnit ću u školu. Mama me gledala prodornim pogledom i trenutak prije nego sam se okrenuo mogao bi se zakleti da su joj se usne razvukle u osmijeh.



 Vratio sam se iz škole a ni pola sata nakon mene stigla je i mama što me začudilo. Na moj upitan pogled kazala je kako je odlučila iskoristiti stari godišnji odmor i kako će naredna dva tjedna biti doma. Bila je dobro raspoložena i krenula je u čišćenje. Motala se po kući i veselo pjevušila. Završio sam domaću zadaću, upalio tv i sjeo u fotelju. Sjela je na dvosjed nasuprot mene a ja se tek onda pogubio. Prekrižila je noge i progutao sam slinu jer noge koje su joj virile ispod žute suknje probudile su moja sjećanja od prošle noći. Vjerovao sam kako se zbilja ničega ne sjeća no zasigurno se pitala zašto se probudila razgolićenih sisa i poderanih hulahopki. Rekla je kako se će izaći i naći se s Ivankom jer mora joj se ispričati zbog jučerašnjeg pijanstva i zahvaliti joj što ju je dovela doma. Ustala je zaputivši se u svoju sobu. Sačekao sam nekoliko minuta pa otišao u wc.

Pronašao sam njene gaćice od protekle noći i odnio ih u svoju sobu. Mirisao sam gaćice i jedva čekao da ode kako bi mogao izdrkati. Vidjevši kvaku, na vratima sobe, kako se miče brže bolje stavio sam gaćice iza leđa. Mama je stajala na vratima moje sobe. Pogledala me i rekla kako ide i da ovaj put zbilja neće dugo ostati. Nije mogla ne primjetiti moju nervozu i crvenilo na licu. Umjesto da ode stajala je na vratima i gledala me. A onda je na moj užas ušla u sobu i pitala me što to skrivam iza leđa. Ne čekajući da bilo što kažem došla je do mene i uhvatila me za ruku. Povukla je moju ukočenu ruku i meni je došlo da u zemlju propadnem, da izgorim i pretvorim se u prah i pepeo istog časa.
-Moje gaćice? Što će ti moje gaćice?- pitala me.
Skamenjen od užas nisam mogao izustiti ni riječ.
-Čuješ li Filipe što te pitam. Što će ti moje gaćice?
Stid je zamijenio bijes. Bio sam ljut i bijesan na samog sebe a istovremeno sam umirao od srama. Bacio sam gaćice okrenuo se i bacio se na krevet. Sklupčao sam se i okrenuo licem prema zidu. Bio sam na rubu plača i počeo sam glasno govoriti neka ide kamo je krenula... Neka ide k onom svom glupom Branku i neka me pusti na miru.

Sklupčan, okrenut zidu i zatvorenih očiju čekao sam da izađe iz sobe i prestane me mučiti. Čuo sam korake koji idu prema vratima i zatvaranje vrata. Pomislio sam da je izašla a onda sam opet čuo korake koji idu prema krevetu. -Što radi, koji joj je vrag?- razmišljao sam. Sjela je na krevet i stavila mi ruku na rame.
-Filipe! Moram ti reći da sam već ranije primjetila kako iz korpe vadiš moje gaćice.
-O majko mila, da mi je umrijeti i to sad, odmah.- mislio sam u sebi. Šutjela je desetak sekundi a meni su te sekunde prolazile kao sati.
-Osim toga... Ne misliš valjda da nisam primjetila poderane hulahopke i spušten grudnjak? A vidjela sam i tebe kako gol stojiš pored kreveta.-
Vrištao sam, doslovno sam vrištao od muke i jada ali u sebi ne ispuštajući ni glasa.



Osjetio sam da se nagnula nad mene i mogao sam osjetiti njezin dah na svom licu ali nisam otvarao oči.
-Što si mi sve radio? Reci, što si mi sve radio dok sam pijana ležala u krevetu, ha?-
-Čuješ Filipe... Mogla bi se zakleti da si mi onakvoj pijanoj nešto gurao u usta. Jesi li?-
Doslovno sam umirao od stida i srama i trebalo mi je nekoliko sekundi da shvatim kako njene usne dotiču moje lice. Uhvatila me za bradu i okrenula glavu prema sebi. Nije bilo druge i morao sam otvoriti oči a najradije ne bi. Držala me za bradu i gledala ravno u oči. Smiješila se... Položila je dlan ruke na moje lice i spustila svoje usne na moje. Malo se odmaknula pa me opet poljubila u usta a ruka joj se mog lica spustila na moj kurac.

Gurnula mi je vlažan jezik u usta istovremeno otkopčavajući dugme i zaporak na mojim hlačama. Nije vadila jezik iz mojih usta dok je ruku gurala u moje gaće. Stisnula je rukom moj kurac i malo odmakla svoje lice od moga.
-Gurnuo si mi ga u usta, ha? Prostačino jedna.-
Ljubila me i drkala mi kurac.
Počeo sam se gušiti od njenog jezika ali i od uzbuđenja i iznenađenja. Odmakla se licem od mene... Smješkala se ne prestajući mi drkati kurac. Počeo sam glasno dahtati. Jednom rukom mi je mrsila kosu a drugom nježno drkala kitu.

Spustila je glavu niže prema mom kurcu. Usne su joj bile skroz blizu glavića moje nabrekle batine. Gledala ga je i čuo sam kako je ispustila zvuk:-Mmmmmmmm...-
Sljedećeg trenutka usisala ga je u svoja usta. Rukom ga je držala kod korijena istovremeno ga obrađujući usnama i jezikom. Osjećao sam da mi se bliži vrhunac i širom otvorenih usta dlanovima ruku oslonio sam se o madrac na krevetu, malo se uspravio i doslovno prestao disati. Mama je stisnutih zubi ubrzala drkanje. Pogledavala je čas mene a čas moj kurac koji samo što nije prasnuo.
-Daj, samo daj... svrši... svrši mami u usta, mama to voli...- rekla i trenutak prije eksplozije uzela ga je u usta. Legao sam na leđa uz glasno stenjanje osječajući kako se praznim u mamina usta. Nisam vidio ali osjećao sam kako joj iz usta sperma kaplje po mojim jajima a vjerojatno i po hlačama ali baš me bilo briga za hlače.

Držeći ruku na ustima ustala je i brzim koracima izašla je iz sobe ne zatvorivši vrata. Otišla je u wc. Ostao sam ležati razdrljenih hlača osjećajući ljepljivu spermu na mom kurcu i jajima. Ono što je mami iscurilo iz usta a pouzdano znam da sam istresao rekordnu količinu sperme i mada je veliki dio završio u maminim ustima još je dobar dio završio na mojim preponama. Prošlo je nekih desetak minuta koliko je mami trebalo da ispere usta i popravi šminku. Ušla je u sobu, pokupila svoje gaćice s poda, pogledala prema meni kazavši:-Sad se idem naći s Ivankom. Uistinu ću se vratiti brzo i neću ništa piti. Ti se istuširaj i ako želiš možeš me dočekati u krevetu, ali u mojoj sobi.- Nasmiješila se, odnjela gaćice u wc i izašla. Naravno da sam je poslušao. Nije mi trebala ponavljati.



Nakon dva tjedna vratila se na posao. Branka više nije spominjala a tek kasnije saznao sam kako je za njihovu vezu doznala Brankova žena i zaprijetila mu razvodom. On je do tada uvjeravao mamu kako je njegov brak propla stvar i kako će se nakon rastave sa ženom mama i on vjenčati no, lagao je i to je mamu povrijedilo. I dalje se znalo događati da se ponekad nakon izlaska s Ivankom mama doma vrati pripita. Volio sam kada bi u takvom stanju odjevena ili polugola zaspala u krevetu. To me uvijek podsjetilo na onu noć koja je svemu prethodila. Samo sad se više nisam trebao plašiti toga hoće li se probuditi dok zavlačim prste ili jezik u njene gaćice. Ja sam već četiri godine u braku i imam kćer od tri godine. Moja žena s kćerkom često vikendima odlazi k svojim roditeljima a ja to vrijeme obavezno koristim za posjet svojoj mami.

Nema komentara:

Objavi komentar