porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

13. tra 2014.

Mama ga voli primati u guzu

Život na selu za samce zna biti prilično zajeban. Tako je bilo i s mojim ocem. Za razliku od braće on je odlučio ostati na selu i baviti se poljoprivredom. I dok su drugi polako ali sigurno napuštali selo i seoski život on je odlučio ustrajati. I sad se naravno pojavio problem jer djevojke su manje više otišle a i ono malo što ih je ostalo, bilo u selu, bilo u okolici nisu baš bile zainteresirane za brak u kojem bi radile na zemlji i bavile se stokom. Vrijeme je neumitno prolazilo a šanse da moj otac pronađe srodnu dušu i zasnuje brak bivale su sve manje. A onda se dogodilo da u naš kraj kao zamjena za porodiljski dođe jedna nastavnica iz grada. Imala je ona dosta godina ali izgledala je atraktivno. Zgodna plavuša koja se lijepo odijevala i zračila, kako se to kaže, seksipilom, postala je predmet maštanja i želja svih muškaraca, bilo da su oženjeni ili slobodni.

I onda se na jednoj seoskoj zabavi moj otac nekim čudom uspio zbližiti s tom nastavnicom, Željkom. Nije to bila samo prolazna avantura već se to pretvorilo u ozbiljnu vezu. Pogađate da mu je većina muškaraca zavidjela pa su uskoro o plavuši Željki počele kružiti razne glasine. Jedna je bila kako je u srednoj školi gdje je svojevremeno radila dobila otkaz jer se seksala s nekoliko učenika. Pričalo se da je vrlo problematičnog ponašanja i da je u naše selo došla samo zato jer se željela skloniti od nekoga ili nečega. Bilo je još raznih glasina ali otac se na to nije obazirao. On se zaljubio preko svake mjere u uskoro su se vjenčali.


Dakle iz tog braka sam rođen ja. Željka, tj. mama, je ubrzo nakon vjenčanja ostala trudna i sve je izgledalo da će stvari funkcionirati, no onda se pokazalo da to neće ići tako glatko. Mama je počela tati nabijati rogove. Seksala se s nekoliko muškaraca iz našeg sela ali i s muškarcima iz okolnih sela. Poslovi na zemlji i oko stoke je baš nisu zanimali tako da je otac i dalje sve radio sam. U malim sredinama, kakva je naša, sve se vrlo brzo sazna pa se tako i za mamine avanture znalo. Otac je šutio i trpio a kada je mama sve češće počela odlaziti u grad pa je ne bi bilo kući po dva-tri dana ocu je prekipjelo. Shvatio je da taj brak nema perspektive ni budućnosti. Zaželio je mami sretan put a ona kao da je to jedva dočekala.


Ja sam ostao živjeti s ocem. Uskoro se iz Njemačke vratio očev brat koji je odmah do naše kuće izgradio svoju kuću i gospodarske zgrade te se počeo aktivno baviti stočarstvom. Otac se uortačio s njim i posao im je dobro išao. Mama je često zvala telefonom ali rijetko sam je viđao. Jedno vrijeme izgubio joj se svaki trag a onda se gotovo nakon dvije godine pojavila. Počeli smo se češće viđati a čak mi je davala i novac.


Završio sam srednju školu i nije me baš privlačilo ostatak života provesti na selu. Upisao sam fakultet. Pronašao sam mali stan u gradu koji sam dijelio s cimerom. Mama se oduševila saznavši da sam sad stalno u gradu i da pohađam fakultet. Otac se u međuvremenu ponovo oženio s jednom raspuštenicom iz susjednog sela i taj brak je ovaj put funkcionirao. Bilo mi je drago zbog njega. Nisam oskudijevao u financijama. Otac mi je redovito slao novac za stan i đeparac a i mama, s kojom sam se sad češće viđao, davala mi je nešto novca. Uz to sam pronalazio neke honorarne poslove ili poslove preko student servisa kako bi popunio svoj budžet.


Mama je jednog dana odlučila vidjeti gdje i kako živim pa je tako upoznala i

mog cimera Milivoja. Kako sam vrijeme provodio na predavanjima i uz to uvijek negdje nešto radio, a povremeno bi odlazio preko vikenda kući na selo, jako dugo vremena nisam shvatio da se moja mama seksa s mojim cimerom Milivojem. Shvatio sam to jedenog ponedjeljka kada sam vrativši se od kuće umjesto na predavanje otišao u stan. Usprkos mojoj želji da odem na predavanje morao sam odustati jer me sklepetala jaka viroza koju je pratila povišena tjelesna temperatura. Shvatio sam kako nema druge nego kupiti andole, kapi za nos, limune i uz čaj provesti dan u krevetu.

Moram objasniti da se naš stan u kojem smo živjeli sastojao od jedne veće sobe, jedne manje (koja je u stvari trebala biti blagovaonica ali je uz male preinake postala soba), male kuhinje, te kupaonice s toaletom. Milivoj je koristio veću sobu što je bilo i u redu jer je zbog toga plaćao malu veću stanarinu. On potječe iz dobrostojeće obitelji i nije imao potrebu dodatno raditi. Osim toga fakultet ga nije previše zanimao ali roditelji su tako željeli pa je poštovao njihovu želju, no stalno je govorio kako će ionako naslijediti očev obrt. Odlično smo se slagali i razvili smo iskreno prijateljstvo. Nije me smetalo da on u sobi jebe neku žensku dok ja u svojoj sobici učim. Ponekad bi u stan doveo dvije ili više cura pa bi me zvao da im se pridružim. Ponekad i jesam ali nastojao sam izbjegavati te i takve tulume jer primarno mi je bilo završiti faks.


 Dakle, naoružan medikamentima i limunima došao sam do ulaznih vrata stana. Otključao sam vrata i ušao u mali hodnik. Izuo sam se i objesio jaknu na vješalicu a iza pritvorenih vrata Milivojeve sobe čuli su se glasni uzdasi. Nasmiješio sam se pomislivši kako Milivoj ni danas nije otišao na predavanje već je zaglavio u krevetu s nekom svojom jebaljkom. Nisam uopće imao namjeru zaviriti u sobu mada su vrata, kako rekoh, bila tek pritvorena. I već sam rukom držao kvaku vratiju koja su vodila u malu kuhinju kroz koju sam dolazio do svoje sobe kada sam začuo poznati glas. Najprije me zadržao vrlo glasan uzdah koji je sličio na mješavinu užitka i boli nešto što bi mogao opisati kao: -...aaarggh, ooo...- Potom sam začuo glasno pljeskanje ali znao sam da Milivoj voli pljuskati žene po dupetu dok ih jebe. Onda je Milivoj rekao nešto što je zvučalo kao:- Stara droljo... voliš ga u dupe,a?- Ponovo se oglasila žena:-Aaaa, joooj... Koja si ti životinja!-

Nisam mogao vjerovati... Zakleo bi se da je to bio glas moje mame. Pomislio

sam kako nije vrag da mi se od viroze i temperature pričinja. Stao sam kod vratiju i prislonio uho. Milivoj joj je govorio neka se okrene. Čulo se meškoljenje a onda opet glasan uzdah. Sada sam morao proviriti i uvjeriti se da vrlo vjerojatno griješim. Rukom sam malo odškrinuo vrata i ostao zaprepašten. Milivoj je prašio moju mamu i to u šupak. Stajao sam na vratima kao hipnotiziran i promatrao Milivoja kako razvaljuje guzu moje mame. Uopće me nisu primjetili. Udaljio sam se i otišao u svoju sobu. Nisam bio ljut niti uvrijeđen što me pomalo čudilo, bio sam iznenađen i zaprepašten. Možda i stoga jer s mamom nikada nisam imao prilike razviti neki prisniji odnos na relaciji mama i sin.

Kuhao sam čaj i razmišljao o onome što sam malo prije vidio. Slika Milivojevog kurca u maminoj guzi izazvala je pomalo neočekivan efekt. Osjetio sam kako mi se kurac diže. Uopće se nisam trudio biti tih niti sam pomišljao na to da se prikrijem u sobi i pravim da ništa ne znam, ili da me nema. Legao sam u krevet i uzeo knjigu. Vrata između sobe i kuhinje ostavio sam namjerno otvorena.


 Nakon nekih možda pola sata čuo sam njih dvoje kako razgovaraju u hodniku. Otvorila su se vrata kuhinje i sad sam bolje čuo. Milivoj je zahtijevao da mama odmah skuha kavu a ona se opirala govoreći kako prvo želi otići do kupaonice pitajući ga zar ne vidi kako joj curi? Oboje su se nasmijali a Milivoj je rekao- Neka samo curi, obrisati ćemo.- Ustao sam iz kreveta i stao na vrata prekriživši ruke na prsima. Prije nego su me ugledali ja sam im se obratio:-Možete li vas dvoje biti malo tiši? Ima ovdje i onih koji bi učili.- Kakav je to šok bio. Oboje su me zabezeknuto gledali ne znajući što reći i kako reagirati. Mama je odmah odjurila u kupaonicu a Milivoj je stao na vrata moje sobe i uz vidnu nelagodu pitao me kako to da nisam na predavanju? Objasnio sam mu kako sam zbog viroze odlučio ostati doma. Malo je šutio češkajući se po glavi. Bio sam skroz smiren i to ga je još više zbunjivalo. Pitao me koliko sam već dugo u stanu? Rekao sam mu da sam tu dovoljno dugo da čujem štošta ali i vidim štošta. Milivoj se palcem i kažiprstom primio za korijen nosa. Žmirio je spuštene glave. Došlo mi je da se nasmijem gledajući ga tako golog, zbunjenog i posramljenog.

Spustio sam knjigu i gledao u njega. Podigao je glavu i otvorivši oči vidio me

kako se smiješim. Sad je djelovao još zbunjeniji. Nisam ga želio mučiti. Objasnio sam mu kako se uopće ne ljutim i kako nema razloga da mu bude neugodno. Trenutak me gledao kao da se želio uvjeriti da mislim ozbiljno a onda mu je vidno laknulo. Želio mi je još nešto reći ali objasnio sam mu kako ćemo razgovarati kasnije, kad mama ode. Podigao je ruku kao znak da prihvaća a onda se udaljio.

Mama i on tiho su razgovarali desetak minuta u njegovoj sobi a onda je ona napokon smogla snage i ušla u moju sobu. Iako je djelovala zbunjeno izgledala je elegantno i pomalo droljasto. U stvari tek sad sam to shvatio. Vrlo često je oblačila crne mrežaste čarape koje su joj davale taj pomalo kurvinski štih, te ih je i sad imala na sebi. Pozorno sam je promatrao i tek sad istinski sam postao svjestan toga da je ona, iako žena u zrelim godinama, vrlo privlačna i seksi. Najprije je ruke stavila na bokove a onda podigla glavu i glasno uzdahnula. Potom je spustila glavu i dlanom ruke prekrila lice govoreći kako ju je silno stid i sram. Ustao sam iz kreveta i prišao joj. Zagrlio sam je i privio k sebi. Jedan trenutak je oklijevala a onda mi uzvratila zagrljaj. Privila se uz mene i stavila mi glavu na rame. Sad je meni postalo neugodno jer mi se kurac počeo dizati. Čvrsto se privila uz mene i znao sam da mora osjetiti moj kurac, no ničim to nije pokazala.

Objasnio sam joj kako se ne mora pravdati, niti ima razloga

za sram jer njezin seksualni život je njena osobna stvar a osim toga Milivoj je ok dečko. Poljubila me i to na način da je svoje usne čvrsto stavila na moje. U očima joj se mogla isčitati zahvalnost i olakšanje. Ispratio sam je do vrata. Još se jednom okrenula, stavila mi ruku oko vrata i privukla moju glavu k sebi. Još me jednom poljubila na isti način samo ovaj put mi je lagano između usana gurnula vrh svoga vlažnog jezika. Otvorila je vrata i krenula niz stepenice. Ponovo sam osjećao buru u gaćama. Gledao sam za njom ne skidajući pogled s njene guze. Milivoj mi je ukratko objasnio kako stvari stoje. Upoznali su se onda kada je došla vidjeti gdje i kako živim. Nazvala je kroz dva-tri dana i tražila mene. Nije me bilo pa je Milivoj krenuo u razgovor s njom. Pozvao ju je na piće i ona je pristala. Tako je započela njihova veza.

 Idućih dana nisam mogao iz misli izbrisati mamu nataknutu na kurac mog cimera. Također me uzbuđivalo sjećanje na njen vlažni jezik. Milivoja sam čak rijetko viđao, tek u prolazu a mamu još rijeđe. No vrlo dobro sam znao da njih dvoje i dalje održavaju vezu. Napokon smo jednog poslije podneva svi troje otišli na piće. Još jedna stvar je izašla na vidjelo a da prije to nisam primjećivao. Mama je istinski uživala u dobroj kapljici. Zaredalo se nekolikotakvih susreta na kavi ili piću. Pomalo sam iz maminih priča počeo shvaćati da ona ima malo više poroka. Osim što je uživala u seksu, pušila je, voljela popiti a otkrio sam da je voli obilaziti casina i kockati. Još sam nešto otkrio. Svoj stan je prije izvjesnog vremena prodala i sad je živjela u stanu jedne svoje prijateljice koja je s mužem obitavala u inozemstvu.

I onda se dogodilo da je jdne večeri mama nazvala. Javio se Milivoj. Mama je

bila uznemirena i uplašena a uz to je bila pripita. Objasnila je kako joj tip prijeti i kako ga se ona boji jer već je dva puta fizički nasrnuo na nju. Milivoj joj je rekao neka sjedne u taksi i dođe kod nas. Ništa mi nije bilo jasno. Milivoj je znao više od mene. Naime mama je izvjesno vrijeme ljubovala s nekim tipom koji nije niti malo bezazlen. Bavio se mutnim poslovima i kamatarenjem. Mama je tijekom ljubovanja od njega posudila izvjesnu sumu novca i on je sad tražio da mu taj novac, uz pripadajuću kamatu, vrati. Već dva puta joj je to na niti malo nježan način objasnio.

Prošlo je više od pola sata a mame nije bilo. Odlučili smo krenuti k njoj. Milivoj je vozio staru ali očuvanu Bubu. Na vratima smo mami ostavili pisanu poruku u slučaju da se mimoiđemo. Napisali smo joj da je ključ našeg stana u kafiću koji se nalazio u prizemlju naše zgrade. Poznavali smo konobara i on nam je rado izašao u susret. Parkirali smo ispred zgrade gdje je mama stanovala i liftom s epopeli na peti kat. Milivoj je odmah posgnuo za kvakom. Vrata nisu bila zaključana. Moram priznati da sam bio uplašen i nervozan. Prvo smo zavirili u kupaonici gdje je gorjelo svjetlo. Nikoga nije bilo. Potom smo ušli u kuhinju a mamu smo pronašli u sobi. Zadignute suknje i razgolićenog dupeta klečala je na podu a gornjim dijelom tijela bila je naslonjena na krevet. Glavu je zgnjurila između ruku i plakala je. Koliko god sizuacija da je bila ozbiljna ja sam pogled prikovao uz mamino dupe i doslovce pomislio:-Čovječe, pa ona stvarno ima jako dobru guzu!- Podigli smo je na noge i poravili joj odjeću. I bez da nam je nešto objasnila shvatili smo da ju je tip išamarao pa potom naguzio. Pomogli smo joj da spakira nešto stvari i odvezli smo je k nama.


Nakon što se naspavala i otrijeznila polako je dolazila k sebi. Svi moji pokušaji da mi objasni kako je upala u ovu nezavidnu situaciju nisu urodili plodom. Nije željela o tome govoriti osim što je rekla kako joj treba malo vremena i ona će mu vratiti novac. Dodatni problem bio je što se uskoro trebala iseliti iz stana u kojem je živjela. Tek tada sam saznao da na periferiji grada ima malu kuću koju je naslijedila od svojih roditelja. Kuću je trebalo srediti i osposbiti za stanovanje i ona je imala tu namjeru. Ja i Milivoj nismo imali neke alternative već smo joj predložili da do daljnjega živi kod nas. Pristala jer ionako nije imala kamo. Milivoju to nije teško palo. Sada ju je redovito, gotovo svakodnevno, jebao. Bilo kako bilo morao sam sam sebi priznati da sve češće maštam o seksu s njom. Tim više što je po stanu hodala prilično razgolićena. Odijevala se u uske i kratke suknje a vrlo često je ispod suknji nosila haltere što me dodatno palilo.

Jednog petka Milivoj je odlučio otputovati k svojima u rodnu Kutinu. Mama i ja

ostali smo sami. Bila je subota ujutro kada me mama prerela na putu do kupaonice. Pozvala me da joj se pridružim. Ušao sam u sobu a na stolu je bila boca rakije Medovice, barem je tako mama rekla. Kazala je kako ne želi piti sama. Nisam baš tip koji podnosi alkohol ali prihvatio sma čašicu. Rakija je bila jaka ali i slatkasta. svidio mi se okus. I ma koliko god se ja branio i odbijao mama mi ej uporno točila. Vidjela je da me je malo ošamutilo i to joj je bilo zabavno. Pod utjecajem popijene rakije izbrblajo sam se kako ima lijepu guzu. Zahvalila mi je na komplimentu a onda me iznenadila pitanjem. Naime, pitala je želim li ponovo vidjeti njeno dupe. Gledao sam je staklastim pogledom ne znajući što reći. I nisam ništa rekao no to je ona valjda protumačila kao pozitivan odgovor i u idućem trenutku krenulaje prema toaletu istovremeno zadigavši svoj kratki šos. Ukazala se gola guza i ja sam se mahinalno primio za kurac.

 Vratila se nakon nekoliko minuta i sa zavodničkim osmijehom na licu pitala me jesam li uspio vidjeti. Nisam imao snage nešto reći već sam samo zaklimao glavom. Otpijala je rakiju i gledala me ispod oka dok su joj se usne razvukle u zagonetan smiješak. Shvatio sam da me vlastita mama zavodi i počeo sam uz uzbuđenje osjećati laganu nervozu. Nisam znao što mi je za činiti. Napokon sam promrljao kako bi je volio fotografirati jer izgleda jebeno seksi. Nasmijala zauzevši zavodničku pozu. -Pa hajde fotografiraj me.- Uzeo sam mobitel i uslikao je. Zauzimala je razne poze pokazujući mi rubove čarapa a ubrzo je toliko raširila noge da sam joj mogao vidjeti pičku. Digla je šos iznad bokova i napokon me upitala želim li je samo fotografirati? Istog trena svukla je bluzu i spustila šos da padne na pod. Kurac u gaćam mi je vrištao od želje da izjuri napolje. Naguzila se i to je bio trenutak kada sam skroz izgubio kontrolu. Prišao sam joj s leđa i raskopčao hlače. Pustio sam da padnu do gležnjeva a onda sam spustio i gaćice. Rukom sam je primio za pičku koja je već obilno vlažila. Bila je posve mirna i čekala da joj zabijem kurac. Nekoliko puta sam protrljao kurcem po pički i onda joj ga zabio do jaja. Glasno je uzdahnula i lagano zavrtjela guzovima. Držao sam je za bokove i zabijao ga kao da u nju želim upucati i svoja jaja. nagnuo sam se naprijed kako bi je uhvatio za sise i istog trena svršavao sam dugo i obilno. Izvadio sam kurac tek kada sam se skroz ispraznio. Imao sam osjećaj da je sa spermom iz mene izašla i sva snaga.

Mama se uspravila i sa smiješkom na licu popravljala je kosu. Želio sam

napraviti korak unazad i sapleo sam se o hlače te skoro pao. Izvukao sam noge iz nogavica i raskopčao košulju. Bilo mi je vruće. Mama je otišla u kupaonicu. Ležao sam gol na krevetu s rukama ispod glave nastojeći shvatiti što se maloprije dogodilo. Prošlo je sigurno pola sata i gotovo da sam zaspao. Trgnuo me mamin glas koji me prekorio zbog toga što spavam. Stajal je iznad mene sada u crnim čarapama i crvenim halterima. Legla je pored mene i mazila me vrhovima prstiju po prsima i trbuhu.

Onda je ruku spustila na moj slinavi kurac i počela ga lagano drkati. Palcem i kažiprstom stiskala je glavić i kurac mi se opet počeo buditi. Spustila je glavu i jezikom je prešla od jaja pa sve do vrha kurca da bi ga potom stavila u usta. Pušila ga je vrhunski. Onda je podigla glavu i pogledala me. Pitala me jesam li ikada probao analni seks. Odgovorio sam kako nisam što je bila istina.
Istog trena opkoračila me na način da su joj leđa i dupe bili okrenuti meni prema licu. rukom je posegnula iza sebe i kurac pritisnula između svojih guzova. Pogled na njeno dupe iznova me uspalio. Rukama sam je uhvatio za guzove i raširio ih. Ružičasti šupak lagano se rastvarao. Gurnuo sam srednji prst koji je bez problema kliznuo u unutrašnjost njene guze. Iz šupka joj se cijedilo. Shvatio sam da ga je u kupaonici obilno podmazala. Malo je podigla dupe a ja sam vrh kurca prislonio uz otvor. Lagano se nabijala uz glasno stenjanje. Prvotni blagi otpor u potpunosti je popustio i uskoro je moj kurac bio u maminoj guzi sve do jaja. U početku se lagano dizala i spuštala a onda je ubrzala. Rukama sam joj širio guzove uživajući u prizoru. U jednom trenutku ustala je  i sišla s kreveta. Kleknula je na pod i naslonila se na krevet. Bez da mi je nešto rekla shvatio sam poantu. Ustao sam i zauzeo mjesto iza nje. Ponovo sam joj ga zabio u dupe. Ovaj put jebao sam je dulje nego prije. Sve češće je okretala glavu prema meni a na licu joj je bila bolna grimasa. Imao sam osjećaj da joj je laknulo kada sam joj dupe napunio spermom.


Milivoju ništa nisam govorio. Mislim da mu ni mama ništa nije rekla barem ne u početku. Idućih dana jedva sam čekao doći doma i prašiti mamu. Zbog toga sam čak počeo propuštati neka predavanja. No Milivoj je ili shvatio ili mu se mama u trenucima opuštanja i uz koju popijenu čašicu sama izlanula. Shvatio sam to jer mi je Milivoj na diskretan način ostavljao slobodan prostor. Trajalo je to na taj način jedno vrijeme a onda smo se jedne večeri svo troje prilično opili i zajednički završili u krevetu. mama je bila u tzv. sendviču i čini mi s eda je istinski uživala. Kasnije sam bio sklon misliti kako je to u stvari bio njezin plan.

stvari su malo-pomalo izmicale kontroli. Bludničili smo gotovo svakodnevno.

Vrhunac je bio kada su nas počele posjećivati mamine prijateljice. Stare bludnice defilirale su kroz stan a Milivoj ih je sve redom jebao. Naravno da sam i ja koristio priliku. Kući k ocu sve sam rijeđe odlazio. Opravdavao sam se kako imam puno za učiti a u stvari sam sve više zapostavljao fakultet. Jedno poslijepodne mama, njena prijateljica Nada, Milivoj i ja odvezli smo se do mamine kuće. Svi četvero bili smo pripiti i prava je sreća da nas nigdje nije policija zaustavila. Iznenadio sam vidjevši da je to sasvim pristojna kuća koja jest zahtijevala određene preinake i radove. Pored kuće je čak bila i velika garaža. Svi četvero razgledavali smo kuću i u jednom trenutku shvatio sam da su se mama i Milivoj negdje izgubili. Krenuo sam ih tražiti i našao sam ih na podu garaže. Na nekakvim starim dekama i plahtama Milivoj je prašio mamu u dupe. Bili su toliko pijani i napaljeni da su se morali pojebati odmah i sada. Tada sam shvatio da moram podvući crtu i posvetiti se učenju.

 Uspio sam uz dosta napora završiti fakultet za razliku od Milivoja. Kako svemu dođe kraj tako je došao kraj i našem orgijanju. Milivojevi roditelji odlučili su da mu više ne šalju novac. To je značilo da se Milivoj mora vratiti kući i početi raditi s ocem. Teško mu je to palo ali nije bilo druge alternative. Naravno, morali smo otkazati stan. Mama i ja uselili smo se u njenu kuću na periferiji. Nikada nisam sazano kako je ona riješila problem sa svojim bivšim ljubavnikom i kamatarom. Uglavnom nije više s njim imala problema. Moj otac bio je zadovoljan što sam uspješno fakultet priveo kraju. Nije mu smetalo kada sam mu rekao da ću, dok ne nađem neki posao, živjeti kod mame. Naravno, nije imao, i nema, pojma što se između mame i mene događa. Čak mi je finacijski pomogao kako bi sredio sobu u maminoj kući. I dalje pronalazim honorarne posliće. 

Mama također radi. Jednu sobicu uredili smo i u njoj dajemo instrukcije školarcima. Kako sam ja dobar u matematici i fizici imam prilično posla. Mama je podučava engleski i na taj način skupimo nešto novca. Ono najvažnije je to da je mama u velikoj mjeri smanjila konzumaciju alkohola. Manje izlazi, ne posjećuje casina i ne kocka. Ne održava nikakve veze s drugim muškarcima, barem ja za to ne znam ali obzirom da radi i većinu vremena provodi kod kuće zaključujem da je tomu tako. Sada se odijeva u seksi rublje samo za mene. I dalje voli primati kurac u guzu. Za sada je tako kako je a dokle će to trajati ne znam.

1 komentar:

  1. Zanimljive priče mlade i napaljene droljice čitajte na: www.lizalica-mala.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši