porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

27. tra 2019.

Debeloj mami maslacem sam podmazao šupak


Pa sad kada čitam priče tu na ovom blogu moram reći da ja uistinu nisam bio zaljubljen u svoju mamu niti sam imao pojma što bi to bio takozvani edipov kompleks.

No ključni moment dogodio se u mom mentalnom sklopu onog dana kada sam svjedočio jednoj od učestalih i brojnih prepirki, odnosno svađa, između mojih roditelja. To što se moja mama i moj tata već izvjesno vrijeme nisu podnosili i živjeli su kao pas i mačka postalo mi je posve normalna stvar.

I sad da se vratim na taj ključni trenutak koji sam gore spomenuo. Definitivno su mi išle na nerve te česte svađe moje mame i moga tate tako da sam nastojao na to više ne obraćati pozornost. Ali… Ta ključna svađa tekla je otprilike ovako. Prenijet ću samo onaj dio koji je mene zapalio.

-Daj me se okani više krmačo debela.- Urlao je tata.
-Aha, sad sam debela krmača, đubre jedno usrano. A ludovao si za mnom.- Urlala je mama.
-Istina da jesam. Samo što onda nisi bila tako raskvašena i debela. Bila si korpulentna ali ne i debela prasica kao sada. Osim toga sviđalo mi te se jebati u taj tvoj dlakavi šupak.- Govorio je tata.

-Sviđalo ti se jebati me u guzicu, majmune jedan. Bilo ti je lijepo, jelda? Volio si i voliš jebati u guzu i bila sam ti dobra zbog toga… A sada sam debela krmača.- Uzvraćala je mama.

-Ma sada te ne bi ni štapom taknuo. A radije platim nekoj kurvi da je pojebem u guzicu nego da jebem tebe.- Rekao je tata.


E da… ta njihova svađa uvelike je privukla moju pozornost. Nisam pojma imao da je tata poludio za mamom zbog toga što mu je omogućila da je jebe u guzicu.

Uglavnom spomenuta svađa je potrajala još neko vrijeme i mama je rekla kako više s njim ne želi imati nikakvog posla.
-Jebi si mater! Selim se iz sobe!- Govorila je mama.
-A gdje se to seliš, glupačo jedna? Gdje? Na tavan? Ma idi u pizdu materinu, jebe mi se.- Uz zluradi smijeh uzvratio joj je tata.

Mama je, za razliku od tate, bila vidno uzrujana. Ona je plakala a on se cerekao. E sad mi je bilo žao moje debele mame. Sjedio sam u kuhinji koja se nalazila preko puta njihove sobe i kroz otvorena vrata čuo sam gotovo svaku riječ njihove prepirke.

Mama je ljutita kao ris izašla iz sobe i glasno zalupila vratima. Izašao sam u hodnik a mama je papirnatom maramicom brisala suze s lica. Na sebi je imala bijelu dugačku spavaćicu ali ispod nje je bila posve gola. I budimo iskreni… Nije ona žena koja je lijepa i atraktivna i koja bi mamila muške uzdahe.

No meni se u mislima vrtjela ona dionica njihove rasprave gdje ona i tata spominju jebanje mame u dlakavi šupak. Izašao sam u hodnik, prišao mami i zagrlio je. Prislonila je glavu o moje rame i još malo jecala ali stekao sam dojam kako mi je zahvalna što sam se našao tu na tom mjestu da joj pružim utjehu.

Dodir njezin velikih ali već mlohavih sisa uspio me napaliti uz primisao na jebanje u dlakavu guzu. Odvojila se od mene, maramicom obrisala nos i rekla kako ide na tavan gdje se nalazio jedan stari madrac. Dakle uistinu je imala namjeru spavati na tavanu.

Uvjerio sam je kako to nema smisla jer krevet u mojoj sobi je dovoljno prostran a osim toga ja ću radije spavati na tavanu ako je to potrebno. Šutjela je i ja sam je zagrlio oko vrata i odveo u svoju sobu. Iz kuhinje sam donio nekakvu rakiju i natočio dvije čašice, mami i meni.

Ispila je rakiju, malo se namrgodila a onda rekla:-Prokleti gad. Svinja usrana.- Mislila je na mog oca, naravno.
Ja sam sjedio na stolcu a ona na rubu kreveta. Ustao sam se i sjeo pored nje. Zagrlio sam je i ona je glavu naslonila na moje rame. Tješio sam je govoreći joj kako nema smisla obraćati pozornost na tatine uvrede.

Mama je odmaknula glavu s mog ramena, pogledala me i rekla:-Ma u pravu je taj gad od tvog oca. Nisam više mlada, debela sam i ružna. Zapustila sam se… Svjesna sam ja toga ali zar sam zaslužila da mi to on kaže na takav brutalan način, jesam li?-
-Nisi mama.-Odgovorio sam. Ništa nije rekla ali u njezinom pogledu osjetio sam zahvalnost zbog rečenog.

-Daj ti nama natoči po još jednu rakiju.- Rekla je sad već prilično smirena.
Natočio sam i popili smo je. Odložio sam čašice na stol i ustao se. Rekao sam joj neka se naspava i odmori. Ona je pitala gdje ću ja.
-Idem na tavan a ti spavaj tu u mom krevetu.- Odgovorio sam.

Rekla mi je neka ne budem lud.
-Krevet je dovoljno prostran za nas oboje osim ako i ti kao i tvoj tata ne misliš da sam debela i da ću zazuzeti previše prostora.- Dodala je.
Svukao sam i ostao samo u gaćicama. Legao sam u krevet pored nje. Ležao sam na leđima a mama se okrenula na bok i oko pasa me obgrlila rukom. Rekla je kako sam za razliku od oca divna osoba.

I ja sam se okrenuo na bok prema njoj. Lica su nam bila udaljena jedno od drugog tek desetak centimetara. Njezino debelo tijelo priljubljeno uz moje izazvalo je reakciju… Kurac mi se počeo dizati. A onda sam ja počeo malo lagati.

Govorio sam joj kako mi nije jasno da se ona ne sviđa mom ocu. Jest da je malo korpulentnija ali i to da je usprkos tome i dalje zgodna i privlačna žena.
-Jako loše lažeš ali hvala ti.- Rekla je mama sklopljenih očiju.
Ja sam je nastojao uvjeriti da ne lažem a ipak sam nastavio s lažima. Između ostaloga rekao sam joj kako mene baš privlače malo korpulentnije žene i kako bi bio sretan da nađem djevojku sličnu njoj.

-Hvala ti sine. Utješio si me ali ne pretjeruj, molim te.- Rekla je mama i glavom krenula prema mom licu u namjeri da me poljubi. Umjesto da me poljubi u lice, što je njoj i bila namjera, ja sam podmetnuo svoje usne i ona je tako svojim usnama dotaknula moje.

Tek malo je odmaknula glavu a ja sam svoje usne spustio na njezine… Širom je otvorila oči kada sam to učinio još jednom. I onda se dogodilo… Usne su nam se ponovno spojile ali ovaj puta u malo dulji i strasniji poljubac. Rukom sam je primio za sisu i gurnuo joj jezik u usta. Nije pružala apsolutno nikakav otpor.

Rukama sam joj gnječio sise i jezik gurao duboko u usta a ona mi je uzvraćala. Skroz se zapalila i smetnula s uma da sam joj ja sin. Skinuo sam gaće i ostao posve gol. Dignutog kurca opkoračio sam je te je doslovno zajašio. Gurao sam joj kurac između velikih sisa a ona je zijevala kao da je osupnuta ili iznenađena onim što se događa. No uzela je moj kurac u ruku i počela ga drkati… Nije dugo potrajalo a sperma je krenula špricati po njezinim sisama.

Prstima je razmazivala spermu po svojim grudima i cerekala se. Sišao sam s nje i ustao iz kreveta. Iz kupaonice sam donio ručnik i pružio joj ga kako bi obrisala spermu. Opet sam legao pored nje. Dok se brisala čuo sam je kako govori da sam totalno lud.
-Joj, kad bi tvoj tata znao što nas dvoje ovdje radimo poludio bi.- Rekla je
-Jebeš tatu.- Odgovorio sam. Okrenuo sam se prema njoj i počeo joj masirati sad već od sperme obrisane sise. Nije se bunila… Štoviše rukom je primila moj kurac i stala ga maziti. Ljubio sam je u usta a kurac se opet počeo dizati.

Kurac mi je već skroz nabubrio kada sam je čuo kako govori da smo pretjerali i da bi sada bilo dosta. Nisam obraćao pozornost na to što mi govori.
-Okreni se.-Rekao sam joj.
Čudno me pogledala i pitala kako to mislim da se okrene.
-Okreni se potrbuške.- Rekao sam joj a ona je rekla kako to ne dolazi u obzir. Iako je mama pozamašna žena i sam sam se iznenadio s kolikom lakoćom sam je uspio okrenuti potrbuške. Rukama sam je uhvatio oko trbuha i podigao joj guzu u zrak.
-Zar nisam rekla da je dosta!- Gotovo je povikala na mene.

No mene je baš bilo briga za to što ona govori. Zaslinio sam prste svoje ruke i protrljao ih po njezinoj pički. Namjestio sam kurac i zabio joj ga… Zajaukala je i glavom krenula prema naprijed ali moj kurac je već bio duboko u njoj. Tiho je stenjala dok sam ja svojim kurcem ulazio i izlazio iz njezine pičke. Prstima ruke širio sam joj šupak… Zanimao me taj dlakavi mamin šupak za kojeg je tata rekao da ga je svojevremeno palio i da je u njega volio zabijati svoj kurac.

Svršio sam s kurcem u maminoj pički i nakon toga oboje smo zaspali. Ujutro sam onako u polusnu čuo brujanje tatinog automobila. To je značilo da je otišao na posao ili tko zna gdje već. Probudila se i mama… Rukom me pomilovala po licu da bi onda rekla:-Idiote jedan.-
Pitao sam je zašto sam idiot a ona je odgovorila da sam idiot zbog toga što sam iskoristio priliku dok je ona bila depresivna i osjećala se jadno. Pitao sam je da li joj je žao. Napućila je usne, malo se nasmijala ali ništa nije odgovorila.

Ustao sam iz kreveta i otišao u kuhinju. Otvorio sam hladnjak pa iz njega izvadio kutiju s maslacem. Vratio sam se u sobu a mama me začuđeno gledala. Pitala me da ako sam već donio maslac zašto nisam donio i kruh. Mislila je da ćemo doručkovati ili se samo pravila da tako misli.

A ja sam nju pitao da li je gledala film „Posljednji tango u Parizu“. -Kakav je to film?- Pitala je.
-Film u kojem Marlon Brando partnerici u filmu, Mariji Shneider, guzu podmaže maslacem ili margarinom.- Odgovorio sam.

-Iz kojeg razloga?- Pitala je mama a bio sam siguran da joj je razlog jako dobro poznat.
Nisam joj odgovorio samo sam od nje zatražio da se opet okrene potrbuške.
-Daj… Ne misliš valjda ozbiljno?- Rekla je.
-Mislim. Okreni se.- Odgovorio sam.

Cerekala se kao blesava dok sam joj šupak obilno podmazivao maslacem. Prestala se cerekati kada sam joj u dlakavi šupak krenuo zabijati svoj kurac. Naglo se uozbiljila i ispustila nekoliko glasnih uzvika… Nešto kao:-Oooohooooj, jooj…aaaaa…uuuuhh…Razvalit ćeš mi guzicu, lakše malo…aaaj!-
No sve u svemu jako dobro je podnijela prodiranje moga kurca u njezinu guzicu. Mislim da je malo glumila reda radi. Uostalom nije joj bilo prvi puta da prima kurac u guzu.

Dva dana kasnije u moju sobu mama je unijela kauč. To je bio dogovor između nje i mene. Na taj način trebalo je tatu uvjeriti u to kako će ona spavati na tom kauču u mojoj sobi. Tata je samo odmahnuo rukom i rekao kako je njemu sasvim svejedno gdje će mama spavati.
-Što se mene tiče može spavati na tavanu, u garaži, podrumu ili pod šatorom u dvorištu. Meni svejedno. Ako tebi ne smeta ne smeta ni meni. Jebe mi se.- Rekao je tata.

Naravno, tata pojma nema da mama uopće ne spava na tom kauču. Ona spava u mom krevetu gdje joj uredno svojim kurcem punim sve tri rupe, usta, pičku i guzu. Dobro je njoj a dobro je i meni. Budimo realni pa kažimo to kako je mama imala ionako jako malo izgleda da takva debela i ne baš privlačna upozna upozna mladog i potentnog ljubavnika poput mene. Pogotovu u jednom tako malom mjestu kakvo je naše. Osim toga ni ja ne znam kako i gdje bi u ovoj našoj selendri upoznao djevojku ili ženu koja bi pristala da je jebem u guzicu.

-Dino-

-Ukoliko vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link klikom na: FACEBOOK TWITER VKONTAKTE  ili kliknite dolje na google+ 

Nema komentara:

Objavi komentar