porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

25. tra 2019.

Moja mama je bila i ostala kurva koja dobro puši kurac (prvi dio)


Whatsapp je divna stvar barem kada je moja mama u pitanju. Moja mama Elza nikada se nije u potpunosti navikla na novu tehnologiju vezanu uz mobitele i računala. Ja sam bio taj koji joj je u mobitel ugradio aplikaciju spomenutog Whatsappa i Vibera. A zašto kažem da je to bila divna stvar… Pa stoga jer ona nikada, ili gotovo nikada, nije brisala poruke koje sam ja uredno čitao. Stoga ću ovom prilikom ukratko opisati razmjenu poruka s jednom od njezinih starih prijateljica, Renatom.


-Renata:-Stara moja kako si? Jesi li se oporavila nakon što te napustio onaj tvoj kuronja Tadija?-
-Moja mama:-Pa nisam baš u potpunosti ali hoću.-
-Renata:-Opusti se i uživaj u životu. Stavi se malo u promet ti si još uvijek tražena roba.-
Moja mama:-Pa ja sam ti sad već malo prestara za ponovno ubacivanje u promet. Na tržištu se pojavilo pregršt mladog mesa.-
-Renata:-Vraga si ti prestara. Mnogi još pamte kako dobro pušiš…hahahaha… Nisi se ti malo kuraca napušila. Brdo kurčina si ti progutala… Kakvo brdo, čitavu planinu kuraca i more sperme si progutala. Zato su te i voljeli.-

Bilo je tu još zanimljive konverzacije između njih dvije ali za ovu priču je i ovo dovoljno. Naime, i ja sam jako dobro znao da se moja mama u mladim danima bavila prostitucijom. Kada nas je moj otac a njezin muž napustio nekako je morala preživjeti. Isprva je surađivala s jednim fotografom koji joj je namještao mušterije koji su je fotografirali u donjem rublju pa onda i golu a to je bio samo korak od toga da se mama baci u promet, odnosno počne zarađivati novac baveći se prostitucijom.

Ništa joj nisam zamjerao jer da nije krenula tim putem ne znam kako bi uopće preživjeli. Posljednjih sedam godina živjela je s muškarcem koji je od nje bio mlađi gotovo dvadeset godina. Zvao se Tadija. No Tadija je upoznao mlađu ženu i napustio mamu pa je stoga bila u nekoj vrsti depresije.


Njezin foto album s fotografijama iz mladih dana stalno je bio u mojoj sobi. Gledao sam njezine fotke i drkao na njih. Bio sam isfrustriran svojim izgledom, nisam imao djevojku i nikada nisam imao seksualni odnos sa ženom pa sam se valjda zbog toga zaljubio u vlastitu mamu.

Jedne večeri mama je ušla u dnevnu sobu gdje sam gledao tv. Ispod pazuha ruke nosila je spomenuti foto album. Bila je odjevena u nekakvu crnu i prozirnu haljinu sličnu spavaćici. Nije nosila grudnjak i kroz taj prozirni materijal jasno su se nazirale njezine velike i prekrasne sise koje sam obožavao.


Pitala zašto je taj foto album s njezinim fotografijama u mojoj sobi. A što sam joj mogao odgovoriti nego joj iskreno reći kako volim gledati njezine fotografije iz mladih dana. Na spomen mladih dana lice joj je postalo nekako sjetno. Sjela je pored mene na kauč i počela listati album.


U jednom trenutku zaustila je kako bi nešto rekla i pogledala u mene. Trgnuo sam se tek kada je rekla:
-Da li ti sad gledaš fotografije ili buljiš u moje sise, ha?-
Kiselo sam se nasmijao jer prožimala me nelagoda. Da, mama je bila u pravu… Buljio sam u njezine sise. Nastavila je listati album a usput me pitala što je s onom mojom djevojkom s kojom sam se zabavljao neko vrijeme.

-Kako se ono zvala ta mala Srpkinja? Jovanka, zar ne?- Pitala je mama.
Da, ta moja bivša i jedina djevojka uistinu se zvala Jovanka. Djed joj je bio milicajac odnosno milicioner u bivšoj državi i zvao se Jovan pa je ona po njemu dobila ime.
-Prekinuli smo i nismo više zajedno.- Odgovorio sam ali mama kao da me nije čula.

Zagledala se u jednu od fotografija u albumu pa onda stavila kažiprst na nju i rekla:
-Evo ovako odjevena voljela bi se barem još jednom, jedan jedini puta, pojaviti u javnosti.-
Pogledao sam spomenutu fotografiju.
Na fotografiji je mama bila odjevena u izuzetno kratku mini suknju. Na nogama je imala crne čarape i čizme s visokom petom. Da, i meni se ta njezina fotografija jako svidjela.

-Pa zašto to ne bi i učinila?- Pitao sam je.
-Što? Tako se odjenula i izašla van na ulicu?- Pitala je.
-Da.-Kratko sam odgovorio.
-Ti nisi normalan. Ja sad u ovim godinama da se tako obučem? Stara i olinjala. Znaš li ti koliko ja imam godina? Bolje da ne znaš.- Rekla je mama.

Znao sam da je već prešla pedesetu godinu života ali još je izgledala jebeno dobro. Rekao sam joj da nije stara a ni olinjala i da bi je ja osobno jako volio vidjeti tako odjevenu.

-Ne pričaj gluposti.- Rekla je.

No dva dana kasnije uslijedilo je ugodno iznenađenje. Bila je rana jesen i vrijeme je bilo čudnovato. Jedan dan lijep i sunčan pa sutradan vjetrovito, kišovito i hladno. Kiša je pljuštala i na izlasku iz kladionice pa do našeg stana pokisnuo sam do kože.  Ušao sam u stan te s police pored vješalice uzeo jedne ljetne hlače, takozvane bermude, koje su tu ostale zaboravljene još iz ljetnih dana.

Istuširao sam se pa navukao spomenute bermude i otišao u dnevnu sobu. Listao sam sportski magazin koji sam donio iz kladionice kada se u sobi pojavila mama. U trenutku kada sam je ugledao sportski magazin mi je ispao iz ruku. Mama je bila odjevena gotovo isto kao na onoj fotografiji. Minica, crne čarape, čizme koje su sezale iznad koljena… Kurac mi je doslovno buknuo… Brzo sam podignuo sportski magazin i stavio ga u krilo kako mama ne bi vidjela moj kurac koji se propinjao ispod bermuda.

-Kao prvo, nemoj mi se smijati. A kao drugo, iskreno reci bi li sa mnom ovako odjevenom izašao negdje van na kavu?- Rekla je mama a ja sam nekoliko puta progutao slinu prije nego sam joj odgovorio kako bi vrlo rado s njom tako odjevenom izašao negdje na piće ili kavu.

-Pa onda idemo. Obuci se i idemo negdje na kavu i piće.- Rekla je.
Nije trebala ponavljati. A ono što se potom događalo i to kako me mama počastila s vrhunskim pušenjem moga kurca opisati ću u nastavku ove priče koji slijedi uskoro.


-Valent-

klikni za DRUGI DIO

-Ukoliko vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link klikom na: FACEBOOK TWITER VKONTAKTE  ili kliknite dolje na google+ 

Nema komentara:

Objavi komentar